Največja modna platforma v Sloveniji

adidas online nakup oblačila in obutev za dekleta

1301
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroški pulover adidas x Disney
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 64 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški pulover adidas črna barva, s kapuco
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 56 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška trenirka adidas roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 52,5 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 58 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroška trenirka adidas rdeča barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 45 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Širina v pasu: 25,5 cm.- Širina v bedrih: 32 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Dolžina hlačnice: 57,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Trenirka za dojenčka adidas roza barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Hlačnice zaključene s patentom.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške kratke hlače adidas rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med gibanjem. Tkanina absorbira vlago in jo prenaša v zunanji sloj, kjer hitro izhlapi. Zahvaljujoč tej tehnologiji se boste med vsemi fizičnimi aktivnostmi počutili hladno in suho.- Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Notranja nastavitev širine pasu.- Notranje spodnje perilo iz elastične pletenine zagotavlja dodatno udobje med aktivnostjo.- Tanka, neelastična tkanina.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 24 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški sandali adidas ALTASWIM 2.0 I roza barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroški pulover adidas siva barva, s kapuco
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 53 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover adidas mornarsko modra barva, s kapuco
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Model s potiskom.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške superge adidas RUNFALCON 3.0 K roza barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Vmesni podplat Cloudfoam zmanjšuje udarce, ki nastanejo ob udarcu stopala ob tla, in zagotavlja visoko raven blaženja.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • adidas Nizke superge GRAND COURT 2.0 EL
    adidas Nizke superge GRAND COURT 2.0 EL Bela Na voljo za dekliško velikost. 28,29,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroške superge adidas bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Rahlo utrjena peta.- Tekstilen vložek.- Udobna notranjost.- Model z vezalkami.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge adidas črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Tekstilen vložek.- Zapenjanje z ježkom.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 11 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroške superge adidas Ultrabounce bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelan izi iz recikliranih materialov.- Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Model z vezalkami.- Okrogla, mehka kapica.- Utrjena peta.- Tekstilen vložek.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge adidas Tensaur Sport 2.0 črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelan izi iz recikliranih materialov.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Zapenjanje z ježkom.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 11 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroške superge adidas Tensaur Sport 2.0 C bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelan izi iz recikliranih materialov.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Zapenjanje z ježkom.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 10,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroške superge adidas Tensaur Sport 2.0 K bela barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Utrjena kapica.- Utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Tekstilna notranjost.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge adidas RUNFALCON 3. EL K bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Vmesni podplat Cloudfoam zmanjšuje udarce, ki nastanejo ob udarcu stopala ob tla, in zagotavlja visoko raven blaženja.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge adidas RapidaSport K zelena barva
    - Mehka kapica.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge adidas Tensaur Sport 2.0 C mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Zapenjanje z ježkom.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Nazobčen podplat.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge adidas ADVANTAGE črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Okrogla, mehka kapica.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35 1/2.
  • Otroške superge adidas DURAMO črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge adidas RUNFALCON 3. AC I roza barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Zapenjanje z ježkom.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroške superge adidas X_PLRPHASE C siva barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Udobna notranjost.- Snemljiv vložek.- Gumijast, rahlo prilagodljiv podplat.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge adidas ADVANTAGE CF I črna barva
    - Zapenjanje z ježkom.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroške superge adidas X_PLRPHASE C črna barva
    - Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Okrogla, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge adidas RAPIDASPORT x MARVEL črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Okrogla, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Superge adidas ADVANTAGE K črna barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Utrjena peta.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35 1/2.
  • Otroške superge adidas
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Otroške superge adidas RapidaSport EL K roza barva
    - Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Podplat NON-MARKING: gumijast zunanji podplat, ki ne pušča sledi, za odličen oprijem.- Zapenjanje z ježkom.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35 1/2.
  • Otroške superge adidas RAPIDASPORT x Marvel črna barva
    - Podplat NON-MARKING: gumijast zunanji podplat, ki ne pušča sledi, za odličen oprijem.- Tehnologija BOUNCE™ uporablja energijo, pridobljeno z oblazinjenjem, za razbremenitev mišic.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Prilagodljiv gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge adidas RUNFALCON 3.0 EL K bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Tehnologija Cloudfoam zmanjšuje udarce, ki nastanejo ob udarcu stopala ob tla, in zagotavlja visoko stopnjo blaženja.- Mandljeva, mehka kapica.- Rahlo utrjena peta.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Gumijast podplat.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge adidas DURAMO mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je:- Dimenzije so podane za velikost:
  • Otroške superge adidas ADVANTAGE K bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge adidas ADVANTAGE K črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35 1/2.
  • Otroške superge adidas FORTATRAIL EL K siva barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Okrogla, gumirana kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35 1/2.
  • Otroške superge adidas ULTRABOUNCE J bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge adidas ULTRABOUNCE J črna barva
    - Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35 1/2.
  • Otroške superge adidas ULTRABOUNCE J črna barva
    - Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge adidas SPORTY STREET
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem TRAXION temelji na uporabi posebej oblikovanih vložkov v podplatu čevlja, ki zagotavljajo visok oprijem s podlago, kar preprečuje drsenje v vseh smereh ter izboljšuje okretnost in hitrost gibanja.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge adidas Tensaur Sport 2.0 C črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zapenjanje z ježkom.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 11 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroške superge adidas RACER TR23 EL I
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 18.
  • Otroške superge adidas X_PLRPHASE J črna barva
    - Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35 1/2.
  • Otroške superge adidas Tensaur Sport 2.0 CF K
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge adidas UBOUNCE DNA C črna barva
    - Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge adidas FortaRun 2.0 EL K rumena barva
    - Podplat NON-MARKING: gumijast zunanji podplat, ki ne pušča sledi, za odličen oprijem.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge adidas UBOUNCE DNA C bela barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge adidas X_PLRPHASE J bela barva
    - Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Model z debelim podplatom.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35 1/2.
  • Otroške superge adidas črna barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Rahlo prožen podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek in dodatno blaženje.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge adidas DURAMO SL K roza barva
    - Vmesni podplat Lightmotion zagotavlja izjemno lahkotno in odzivno blaženje.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge adidas VL COURT 3.0 K črna barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge adidas
    - Vmesni podplat Cloudfoam zmanjšuje udarce, ki nastanejo ob udarcu stopala ob tla, in zagotavlja visoko raven blaženja.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge adidas bela barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge adidas UBOUNCE DNA J bela barva
    - Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Okrogla, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35 1/2.
  • Otroške superge adidas UBOUNCE DNA J črna barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge adidas bela barva
    - Vmesni podplat Cloudfoam zmanjšuje udarce, ki nastanejo ob udarcu stopala ob tla, in zagotavlja visoko raven blaženja.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31,5.
  • Otroške superge adidas črna barva
    - Vmesni podplat Cloudfoam zmanjšuje udarce, ki nastanejo ob udarcu stopala ob tla, in zagotavlja visoko raven blaženja.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28,5.
  • Otroške superge adidas ADVANTAGE GROOT K bež barva
    - Mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge adidas FortaRun 2.0 AC I mornarsko modra barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroške superge adidas FortaRun 2.0 K zelena barva
    - Podplat NON-MARKING: gumijast zunanji podplat, ki ne pušča sledi, za odličen oprijem.- Vmesni podplat Cloudfoam zmanjšuje udarce, ki nastanejo ob udarcu stopala ob tla, in zagotavlja visoko raven blaženja.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.5.
  • Otroške superge adidas ADVANTAGE CF I črna barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroške superge adidas bela barva
    - Vmesni podplat Cloudfoam zmanjšuje udarce, ki nastanejo ob udarcu stopala ob tla, in zagotavlja visoko raven blaženja.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge iz semiša adidas VL COURT 3.0 EL C bež barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge iz semiša adidas VL COURT 3.0 EL C črna barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge iz semiša adidas VL COURT 3.0 CF I črna barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroške superge adidas VL COURT 3.0 EL C črna barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge iz semiša adidas VL COURT 3.0 EL C
    - Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge iz semiša adidas VL COURT 3.0 CF I zelena barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 10,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • adidas Tek & Trail DURAMO 10 EL K
    adidas Tek & Trail DURAMO 10 EL K Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 29,30,32,33,34. Ta izdelek je bil zasnovan s Primegreen, serijo visoko zmogljivih recikliranih materialov. Deklice > Čevlji > Tek & Trail
  • adidas Nizke superge FortaRun 2.0 K
    adidas Nizke superge FortaRun 2.0 K Vijolična Na voljo za dekliško velikost. 36,38,40,36 2/3,37 1/3,38 2/3,39 1/3. Zgornji del vsebuje vsaj 50% recikliranih materialov podplat iz gume, ki ne pušča sledi. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroška trenirka adidas U TR-ES 3S
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Z žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Dolžina hlačnice: 34 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dolžina: 50 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover adidas G FI 3S črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Loose fit kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Z žepi.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 53 cm.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški sandali adidas ALTASWIM I rdeča barva
    - Gladek material.- Zapenjanje z ježkom.- Oblikovan vložek.- Prilagodljiv podplat iz pene.- Dolžina vložka je: 12,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroške superge adidas RACER TR23 EL I siva barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 11 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Dolžina hlačnice: 71 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Sandali adidas Swim Sandal C FY8937 Clpink/Clpink/Clpink
    Sandali adidas Swim Sandal C FY8937 Clpink/Clpink/Clpink
  • Čevlji adidas Advantage Lifestyle Court IG2521 White
    Čevlji adidas Advantage Lifestyle Court IG2521 White
  • Čevlji adidas Tensaur Run 2.0 K GZ3428 Clear Pink/Core White/Clear Pink
    Čevlji adidas Tensaur Run 2.0 K GZ3428 Clear Pink/Core White/Clear Pink
  • Čevlji adidas FortaRun 2.0 Cloudfoam Elastic Lace Top Strap ID3355 Shavio/Ftwwht/Blilil
    Čevlji adidas FortaRun 2.0 Cloudfoam Elastic Lace Top Strap ID3355 Shavio/Ftwwht/Blilil
  • Natikači adidas adilette SHOWER SLIDES IE2606 Lucpnk/Silvmt/Prloin
    Natikači adidas adilette SHOWER SLIDES IE2606 Lucpnk/Silvmt/Prloin
  • Čevlji adidas Swift Run 22 C GW8181 Trupnk/Ftwwht/Vivpnk
    Čevlji adidas Swift Run 22 C GW8181 Trupnk/Ftwwht/Vivpnk

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh