Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za dekleta črne barve

4612
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroške japonke Calvin Klein Jeans črna barva
    - Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Anatomsko oblikovan podplat podpira stopalni lok.- Dolžina vložka je: 17,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški sandali Dkny črna barva
    - Obutev ima mehko oblazinjen trak z velcro na peti.- Gumijast podplat.- Udoben vložek.
  • Otroški sandali Ipanema črna barva
    - Izdelki blagovne znamke Ipanema so 100 % veganski in jih je mogoče reciklirati. Izdelani so v skladu z načeli trajnostnega razvoja. Ne vsebujejo škodljivih ftalatov.- Gladek material.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Izjemno prilagodljiv podplat za visoko udobje.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge New Balance PH237BK1 črna barva
    - Okrogla kapica.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Gumijast, rahlo prilagodljiv podplat.
  • Otroške superge adidas OZELLE črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35 1/2.
  • Otroške superge adidas AVRYN J črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Dvostopenjska konstrukcija vmesnega podplata Boost vrača energijo, vloženo v gibanje, in tako podpira mišice, kar omogoča daljšo aktivnost. Poleg tega ta tehnologija odlično absorbira stopalo, kar omogoča njegovo optimalno prilagajanje na neravnih površinah.- Podplat Adiwear zagotavlja visoko vzdržljivost tudi pri intenzivni uporabi, njegove strateško razporejene zareze pa povečujejo oprijem na zahtevnih površinah.- Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Zaobljena, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Body za dojenčka Calvin Klein Jeans 2-pack
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž.- Oprijet kroj.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroško krilo Guess črna barva
    - Nabran kroj.- Notranja nastavitev širine pasu.- Plisiran model.- Okrasni šivi.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 30 cm.- Dolžina: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Otroška dolga majica Levi's črna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Model z nalepko.
  • Otroške kratke hlače Mayoral črna barva
    - Raven kroj.- Visok pas.- Elastični trak v pasu.- Tanka, neelastična tkanina.
  • Otroška obleka Mayoral črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Žepi spredaj.- Okrogli izrez.- Raglan rokav.
  • Otroške kratke hlače Mayoral črna barva
    - Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Model z okrasno nalepko.
  • Otroške kavbojke Mayoral
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroški pulover Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.
  • Otroški gležnarji Mayoral črna barva
    - Utrjena kapica.- Zapenjanje na zadrgo.- Utrjena peta.- Udobna notranjost.
  • Otroško krilo Dkny črna barva
    - Nabran kroj.- Elastični trak v pasu.- Visok pas.- Pas v pasu.- Plisiran model.
  • Otroški bombažen pulover Calvin Klein Jeans črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- V izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Spuščena ramenska linija.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 68 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška jakna Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Nesnemljiva kapuca.- Prešiti deli.- Dolžina hlačnice: 32 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 102 cm.
  • Otroški čevlji Mayoral črna barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrogla, gumirana kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Model s čipkami in stransko zadrgo.
  • Otroški plašč Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Žepi spredaj.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.
  • Otroške superge adidas RACER TR23 EL I črna barva
    - Vmesni podplat Cloudfoam zmanjšuje udarce, ki nastanejo ob udarcu stopala ob tla, in zagotavlja visoko raven blaženja.- Model je izdelan najmanj iz 50 % recikliranih materialov.- Okrogla, mehka kapica.- Rahlo utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroški pulover Guess črna barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s stranskimi črtami.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Sisley črna barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Cargo žepi.- Hlačnice zaključene s patentom.- Rahlo oblazinjen model.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Dolžina: 69 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Calvin Klein Jeans črna barva
    - Kroj jogger.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Dva drsna stranska žepa.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 77 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški polškornji iz semiša Primigi črna barva
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zapenjanje na zadrgo.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Rahlo podložen model.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 11,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 18.
  • Otroške snežke Primigi črna barva
    - Model z GORE-TEX® membrano, ki je izjemno tanka in 100 % vodoodporna, odporna na veter in zračna. Omogoča vam, da ohranite izjemno udobje uporabe tudi v najtežjih vremenskih razmerah.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroška torbica za pas Calvin Klein Jeans črna barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Snemljiv daljši trak z regulacijo.- Ne ustreza A4.- Zunanji žep na zapiranje.- Najmanjša dolžina pasu: 72 cm.- Največja dolžina traku: 128 cm.- Globina: 4 cm.- Višina: 15 cm.- Širina na osnovi: 17 cm.
  • Otroška jakna Guess črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Neizoliran model s podlogo.- Zapenjanje na zadrgo.- Model z okrasnimi kamni.- Tanek material.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 34 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška obleka Guess črna barva
    - Nabran kroj.- Model z okrasnimi volančki.- Podložen model.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški pulover Guess črna barva
    - Izdelek je delno izdelan iz okolju prijaznega materiala LENZING™ ECOVERO™. Pri proizvodnji LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze se porabi 50 % manj vode kot pri priljubljeni viskozi.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dva drsna stranska žepa.- Model z okrasnimi kamni.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški bombažen pulover United Colors of Benetton črna barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogel, rebrast izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 59 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški pulover Coccodrillo črna barva, s kapuco
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Žepi spredaj.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.
  • Otroška obleka Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kratke hlače spodaj.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Nabran kroj.
  • Otroške kratke hlače Dkny črna barva
    - Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.
  • Otroški sandali Calvin Klein Jeans črna barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Otroški sandali Karl Lagerfeld črna barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Udoben vložek.- Okrasni detajl.
  • Otroški sandali Karl Lagerfeld črna barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Udoben vložek.- Okrasni detajli.
  • Otroške superge On-running CLOUD SKY črna barva
    - Zunanji podplat je opremljen s tehnologijo CloudTec®, izdelano iz gume, izjemno lahkih elementov. Njegova glavna naloga je, da absorbira silo, ki nastane ob udarcu stopala ob tla, in zagotavlja tako imenovani mehki pristanek ter absorbira udarce, ko jih najbolj potrebujete. Poleg tega se v trenutku udarca elementi konstrukcije med seboj povežejo in ustvarijo trdno podlago za močan odboj.- Okrogla, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroška sončna očala Ray-Ban črna barva, 0RJ9079S
    - Filter UV 400 zagotavlja maksimalno zaščito pred sončnimi žarki.
  • adidas Nizke superge ADVANTAGE K
    adidas Nizke superge ADVANTAGE K Črna Na voljo za dekliško velikost. 36,38,32,33,34,35,36 2/3,33 1/2. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroške balerinke Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Podplat NON-MARKING: gumijast zunanji podplat, ki ne pušča sledi, za odličen oprijem.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Okrasni detajl spredaj.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge adidas GRAND COURT 2. EL črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Okrogla, mehka kapica.- Zapenjanje z ježkom.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški gležnarji iz semiša Mayoral črna barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje na zadrgo.- Usnjen vložek.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Okrogla kapica.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.
  • Otroška smučarska jakna Quiksilver MISSION SOLID SNJT črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Lahkotno sintetično polnilo WarmFlight® zagotavlja odlično zaščito pred mrazom, hkrati pa ne povečuje teže izdelka.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Material z membrano DryFlight® 10K poskrbi, da boste suhi in udobni tudi v najbolj spremenljivih vremenskih razmerah.- Zapenjanje na zadrgo in ježka.- Visok ovratnik.- Na rokavi je žep za smučarsko vozovnico.- Spodnji robovi rokavov so nastavljivi z ježkom.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Notranji žepi.- V notranjosti je elastičen, gumiran pas z zaponkami, ki vam omogoča pritrditev hlač.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v ramenih: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104-110 cm.
  • Otroška sončna očala Ray-Ban LEONARD črna barva, 0RJ9093S
    - Oblika okvirja: okrogel.- Filter UV 400 zagotavlja maksimalno zaščito pred sončnimi žarki.- Kategorija 3 (prepušča 8-18 % svetlobe) - najpogostejša kategorija senčnih filtrov in najbolj vsestranska. Očala Cat.3 so idealna za sončne dni pri vsakodnevni uporabi in na počitnicah v vročih deželah.
  • Otroška sončna očala Ray-Ban BILL črna barva, 0RJ9096S
    - Oblika okvirja: geometrijska.- Filter UV 400 zagotavlja maksimalno zaščito pred sončnimi žarki.- Cat.2 (prepušča 18-43 % svetlobe) - srednje temne leče. Sončna očala Cat.2 se dobro obnesejo v dneh z malo sončne svetlobe.
  • Otroška sončna očala Versace črna barva, 0VK4427U
    - Oblika okvirja: okrogel.- Filter UV 400 zagotavlja maksimalno zaščito pred sončnimi žarki.
  • Kapa iz mešanice volne 47brand MLB Los Angeles Dodgers črna barva, BMVP12WBV
    - Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Otroško krilo Pinko Up črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Elastična pletenina.- Širina v pasu: 31 m.- Dolžina: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Dvodelne otroške kopalke Protest PRTISOLDE črna barva
    - Serija PVRE Green združuje športno funkcionalnost s trajnostnim proizvodnim postopkom.- Košarica z odstranljivimi vložki.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Conte Unisex's Kids' Clothing
    Description: Children's polyamide tights CONTE ELEGANT ONLY 40, s.140-146, neroWashing instructions: Wash at 30 degrees, do not iron, do not tumble dry.
  • Mr. GUGU & Miss GO Kids's Sweater KS-PC1077
    Description:Mini versions with a big message. We present our most interesting designs which were printed on clothes in kids sizes. GUGU Style sweaters is a combination of fantasy and wild creativity. A great idea for school and even better for parties. Alcohol-free ones, of course!Washing instructions: 30°C Machine wash inside out
  • Mr. GUGU & Miss GO Kids's Sweater KS-PC1061
    Description:Mini versions with a big message. We present our most interesting designs which were printed on clothes in kids sizes. GUGU Style sweaters is a combination of fantasy and wild creativity. A great idea for school and even better for parties. Alcohol-free ones, of course!Washing instructions: 30°C Machine wash inside out
  • Mr. GUGU & Miss GO Kids's Sweater KS-PC653
    Description:Mini versions with a big message. We present our most interesting designs which were printed on clothes in kids sizes. GUGU Style sweaters is a combination of fantasy and wild creativity. A great idea for school and even better for parties. Alcohol-free ones, of course!Washing instructions: 30°C Machine wash inside out
  • Mr. GUGU & Miss GO Kids's Sweater KS-PC668
    Description:Mini versions with a big message. We present our most interesting designs which were printed on clothes in kids sizes. GUGU Style sweaters is a combination of fantasy and wild creativity. A great idea for school and even better for parties. Alcohol-free ones, of course!Washing instructions: 30°C Machine wash inside out
  • Mr. GUGU & Miss GO Kids's Sweater KS-PC735 Navy Blue
    Description:Mini versions with a big message. We present our most interesting designs which were printed on clothes in kids sizes. GUGU Style sweaters is a combination of fantasy and wild creativity. A great idea for school and even better for parties. Alcohol-free ones, of course!Washing instructions: 30°C Machine wash inside out
  • Dekliška obleka Denokids
    Obleka iz tila iz bakrenih listov Denokids s krilom v obliki zvezd.<br /><br /><strong>Material</strong>: 95 % bombaž 5 % elastan<br />- podloga: 100% poliester
  • GAP Baby Pantyhose - Girls
    Children's tights. Elastic waistband. Soft, stretchy knitted fabric. Monochromatic.
  • GAP Kids Shorts - Girls
    Kids shorts with elasticated waistband.On the legs a contrasting stripe.From organic cotton. Clothing made from 100% organic cotton is not only friendly to the environment, but to your skin. No harmful synthetic pesticides or fertilizers are used in cultivation. Learn more at Gap for Good.
  • GAP Kids Shorts with Elasticated Waistband, 2pcs - Girls
    Girls' shorts with elasticated waistband.In the package a total of 2 pieces.A variety of colors and patterns.Drawstring at waist.Front oblique pockets.
  • GAP Kids velour sweatshirt - Girls
    Children's sweatshirt over the head.Soft, high-gloss velor.***Hood and straight fit.Long sleeves with cuff.Monochromatic.
  • Under Armour otroške kratke hlače 122 - 170 cm
    - Anti-Odor je tehnologija, ki preprečuje nastanek neprijetnih vonjav. Omogoča vam, da ostanete sveži, zlasti med intenzivnimi fizičnimi napori.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.
  • Otroški športni modrček adidas G LIN CR črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Mehka košarica.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.
  • Otroški komplet Mayoral črna barva
    - Raven kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.
  • Otroška sončna očala Elle Porte črna barva
    Sončna očala iz kolekcije Elle Porte. Model z enobarvnimi stekli in okvirji iz plastike. Ima filter UV 400.
  • Otroška sončna očala Elle Porte črna barva
    Otroški sončna očala iz kolekcije Elle Porte. Model z enobarvnimi stekli in okvirji iz plastike. Ima filter UV 400.
  • Dekliška majica Under Armour
    Otroška majica Tech BL Twist SS, znamke Under Armour, je izdelana iz 100% poliestra s tehnologijo UA Tech, ki zagotavlja mehkobo, prijetno nošenje in hitro sušenje. Majica ima tudi tehnologijo, ki odpravlja nastajanje bakterij in s tem preprečuje neprijetne vonjave, na voljo pa je tudi sistem za odlično odvajanje vlage.<br />- Tehnologija UA Tech<br />- sistem za hitro odstranjevanje vlage<br />- neomejeno svobodo gibanja<br />- hitro sušenje<br />- iz recikliranega poliestra<br />- material: 100% poliester
  • Mr. GUGU & Miss GO Kids's Sweater KS-PC1618
    Description:Mini versions with a big message. We present our most interesting designs which were printed on clothes in kids sizes. GUGU Style sweaters is a combination of fantasy and wild creativity. A great idea for school and even better for parties. Alcohol-free ones, of course!Washing instructions: 30°C Machine wash inside out
  • Mr. GUGU & Miss GO Kids's Sweater KS-PC1047
    Description:Mini versions with a big message. We present our most interesting designs which were printed on clothes in kids sizes. GUGU Style sweaters is a combination of fantasy and wild creativity. A great idea for school and even better for parties. Alcohol-free ones, of course!Washing instructions: 30°C Machine wash inside out
  • Conte Unisex's Kids' Clothing
    Description: Fancy children's tights CONTE ELEGANT PRINCESS 40, s.104-110, neroWashing instructions: Wash at 30 degrees, do not iron, do not tumble dry.
  • Conte Unisex's Kids' Clothing
    Description: Leggings for girls conte elegant avrora, s. 110, 116-56, blueWashing instructions: Wash at 30 degrees, do not iron, do not tumble dry.
  • GAP Kids Scooped Blouse - Girls
    Girl's flowered blouse.In front of the sewn pleats.Decorated with a velvet ribbon.Round neckline with a small ruffle.Fastening behind the neck.Long sleeves with elasticated hem.
  • GAP Kids velour leggings - Girls
    Children's monochrome leggings.Smooth velour knitwear.Elasticated waistband.
  • GAP Kids Flannel Shirt - Girls
    Children's plaid shirt.Soft cotton flannel.Collar and buttons.Long sleeves with cuff.A small pocket sewn on the chest.Rounded hem.
  • Otroški čevlji Reebok Reebok Xt Sprinter
    - Okrogla, mehka kapica.- Mehek ovratnik zgornjega dela.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31,5.
  • Otroški čevlji adidas Forta Run
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Zapenjanje z ježkom.- Okrogla, utrjena kapica.- Penasta podloga.- Utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Dolžina vložka je: 11 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroški čevlji adidas črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Podplat Adiwear zagotavlja visoko vzdržljivost tudi pri intenzivni uporabi, njegove strateško razporejene zareze pa povečujejo oprijem na zahtevnih površinah.- Vmesni podplat Lightmotion zagotavlja izjemno lahkotno in odzivno blaženje.- Okrogla, mehka kapica.- Utrjena peta.- Model z vezalkami.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37 1/2.
  • Otroške superge adidas Performance črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Okrogla, mehka kapica.- Mehek ovratnik zgornjega dela.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Okrasni detajli.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35 1/2.
  • Otroške superge adidas FortaRun 2.0 EL črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelan izi iz recikliranih materialov.- Vmesni podplat Cloudfoam zmanjšuje udarce, ki nastanejo ob udarcu stopala ob tla, in zagotavlja visoko raven blaženja.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Okrogla, mehka kapica.- Mehek ovratnik zgornjega dela.- Rahlo utrjena peta.- Nazobčen podplat.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroška bombažna kapa Mini Rodini črna barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Zavihan rob.
  • Otroške superge adidas ULTRABOUNCE J črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Tekstilen vložek.- Gumijast podplat.
  • Otroške superge Reebok Classic DURABLE XT črna barva
    - Model z odsevnimi vstavki.- Okrogla, mehka kapica.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroške superge Under Armour črna barva
    - Tehnologija Anti-odor.- Okrogla, mehka kapica.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast podplat.
  • Otroške superge adidas TERREX TERREX VOYAGER 21 H črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Model iz materiala HEAT.RDY, ki je zračen in odvaja vlago.- Okrogla, mehka kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35 1/2.
  • Otroški bombažen pulover Coccodrillo črna barva, s kapuco
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumbe.- Model s kapuco.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Z žepi.- Rob s patentom.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroške superge Reebok Classic ROAD SUPREME črna barva
    - Podplat NON-MARKING: gumijast zunanji podplat, ki ne pušča sledi, za odličen oprijem.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroške superge Puma Rebound V6 Lo Jr bela barva
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Reebok Classic ROAD SUPREME črna barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Neoznačevalna, posebej žlebljena tekalna plast, izdelana v tehnologiji NON-MARKING.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroški sandali Geox ADRIEL črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s tekstilno podlogo.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Okrasni detajli.
  • Otroški sandali Geox COSTAREI črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Sistem za blaženje udarcev.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- S trakom za zapenjanje z zaponko na peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjeni vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Model z nizko peto.
  • Citrouille et Compagnie Polškornji ELLIA
    Citrouille et Compagnie Polškornji ELLIA Črna Na voljo za dekliško velikost. 32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Geox Polškornji NOHA
    Geox Polškornji NOHA Črna Na voljo za dekliško velikost. 28,29,30. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Geox Polškornji AGATE
    Geox Polškornji AGATE Črna Na voljo za dekliško velikost. 28,29,30,31,33,34. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Citrouille et Compagnie Mestni škornji JOSY
    Citrouille et Compagnie Mestni škornji JOSY Črna Na voljo za dekliško velikost. 18,19,20,21. Deklice > Čevlji > Mestni škornji
  • Citrouille et Compagnie Polškornji JUCKER
    Citrouille et Compagnie Polškornji JUCKER Črna Na voljo za dekliško velikost. 28,29,30,31,32,33,34. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Clarks Sandali & Odprti čevlji Crown Bloom T
    Clarks Sandali & Odprti čevlji Crown Bloom T Črna Na voljo za dekliško velikost. 24,25. Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Geox Visoke superge J KALISPERA GIRL
    Geox Visoke superge J KALISPERA GIRL Črna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,27,28,29,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • Geox Mestni škornji JR AGATA
    Geox Mestni škornji JR AGATA Črna Na voljo za dekliško velikost. 28,29. Deklice > Čevlji > Mestni škornji

Nazadnje videno

Črna je nevtralna barva, temna barva, ki jo lahko kombiniramo s katerokoli drugo barvo, a vsem ostalim barvam daje globino. Črna barva odraža eleganco, resnost in formalni stil, pri oblačenju pa osebo naredi bolj vitko, pa tudi starejšo kot pravzaprav je. Kadar gre za oblačila, obutev in styling, črna barva se najpogosteje psihološko zaznava kot izraz privlačnosti, inteligence in visoke samozavesti. Domnevno čez 66 % žena črno barvo na moškem šteje za izjemno seksi. Črnina se seveda povezuje tudi s pogrebi in smrtjo. Črna barva torej v zahodnih kulturah izziva tako pozitivna kot negativna čustva. Odtenke črne barve imenujemo tudi barva črnila, oglja, temna, zatemnjena in oniks.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh