Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za dekleta bež barve

2375
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Koton Animation Printed Hooded Long Sleeve Sweat Dress
    Koton girls' dress collection manages to embellish their dreams! Long sleeve, animation print, hooded sweat dress offers a soft and warm feeling.
  • Koton Flare Trousers Ribbed Elastic Waist
    Respect Life - Respect for Life |Fringed pants with an elasticated waist.| Discover the collection that Koton has prepared with the sensitivity to add value to people and society, and to leave a more livable world to future generations. With the pride of being the first brand to become a BCI member in Turkey, Koton supports the implementation of sustainable agriculture principles in cotton production. *BCI, (The Better Cotton Initiative) is a non-profit program created to help millions of farmers around the world produce healthier cotton.
  • Koton Modal Fabric Mini Skirt Ruffled Elastic Waist
    Girls enjoy moving freely with Cotton skirt designs! Elastic waist, frilly, modal fabric mini skirt will make them look both stylish and comfortable.
  • GAP Baby sweatpants with logo - Girls
    Children's patterned sweatpants.GAP logo on the leg.Elasticated waistband with drawstring.Elastic ribbed braids.With french terry on the inside.
  • MICHAEL Michael Kors Nizke superge BILLIE DORIAN PS
    MICHAEL Michael Kors Nizke superge BILLIE DORIAN PS Bež Na voljo za dekliško velikost. 21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroške superge Fila FFK0114 CROSSCOURT 2 NT A velcro bež barva, China
    - Utrjena kapica.- Utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Tekstilna notranjost.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22.
  • Otroške superge Calvin Klein Jeans bež barva
    - Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger bež barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Povišan zgornji del čevlja.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge adidas ADVANTAGE GROOT K bež barva
    - Mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroški klobuk Jamiks PERNILLE bež barva
    Otroški klobuk iz kolekcije Jamiks. Model s širokim robom, izdelan iz vzorčastega materiala.
  • Otroške superge New Balance PSB550BK bež barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Otroške superge iz semiša adidas VL COURT 3.0 EL C bež barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge zippy bež barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Sistem hitrega zavezovanja z zamaški omogoča enostavno obuvanje in snemanje čevljev- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 11 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Pepe jeans Nizke superge LONDON URBAN G
    Pepe jeans Nizke superge LONDON URBAN G Bež Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,40,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Bombažno krilo za dojenčke United Colors of Benetton bež barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Nabran kroj.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.
  • Otroške pajkice Guess bež barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Oprijet kroj.- Običajen pas.- Širok, elastičen trak v pasu.- Oprijeta hlačnica.- Vzorčasta pletenina.- Širina v pasu: 30 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 76 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 125-135 cm.
  • Otroški pulover Konges Sløjd bež barva
    - Model z okrasnimi volančki.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogli izrez.- Model z bleščicami.
  • Otroški bombažen pulover Mini Rodini bež barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Ohlapen kroj.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Okrogli izrez.
  • Otroški usnjeni sandali Shoo Pom GOA HEART bež barva
    - Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Prilagodljiv zgornji del se zlahka prilagodi stopalu.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški pulover Puma ESS+ SUMMER CAMP TR bež barva, s kapuco
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Conte Unisex's Kids' Clothing
    Description: Fancy children's tights CONTE ELEGANT PRINCESS 40, s.104-110, neroWashing instructions: Wash at 30 degrees, do not iron, do not tumble dry.
  • GAP Baby body with print - Girls
    Children's bodysuits with print.Short ruffle sleeves.Snap fasteners.From organic cotton. Clothing made from 100% organic cotton is not only friendly to the environment, but to your skin. No harmful synthetic pesticides or fertilizers are used in cultivation. Learn more at Gap for Good.Meet cute bear Brannan, who has been GAP's mascot for over 20 years. Only the softest and softest children's clothing is marked with the small teddy bear brand. Experience the softness and softness of selected materials and give your baby comfort throughout the day. Winnie Brannan is here for you.
  • Otroška kratka majica Guess bež barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Raven kroj.- Raglan rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 34 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Enodelne kopalke za dojenčke Liewood bež barva
    - Okrogli izrez.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Dolgi rokav.
  • Body za dojenčka Tommy Hilfiger
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž, pridelan s skrbjo za najmanjšo porabo vode in okolju prijazno barvanje in reciklirani poliester.- Oprijet kroj.- Model z okrasnimi volančki.- Okrogli izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Tanka, elastična pletenina.
  • Obleka za dojenčka Pinko Up bež barva
    - Nabran kroj.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model z okrasnimi volančki.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški sandali iz nubuka Froddo bež barva
    - Vsak čevelj Froddo je izdelan na okolju prijazen način, brez škodljivih snovi in spojin, kot je krom (VI).- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 17,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Nogavice za dojenčka Tommy Hilfiger 3-pack roza barva
    Nogavice za dojenčka iz kolekcije Tommy Hilfiger. Model izdelan iz udobne pletenine. Modelu je priložen pas iz ekološkega usnja.
  • MICHAEL Michael Kors Nizke superge Cosmo Sport
    MICHAEL Michael Kors Nizke superge Cosmo Sport Bež Na voljo za dekliško velikost. 29,31. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroške usnjene superge Shoo Pom bež barva
    - Usnjeni vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Okrogla, mehka kapica.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Usnjena notranjost.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroške superge Primigi bež barva
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Kovinski deli ne vsebujejo niklja.- Zapenjanje z ježkom.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Odstranljiv usnjen vložek.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroške superge Shoo Pom bež barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroške superge zippy bež barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroške superge Shoo Pom bež barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroške superge Calvin Klein Jeans bež barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Calvin Klein Jeans bež barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroške superge United Colors of Benetton bež barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Body za dojenčka Bobo Choses 2-pack
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Oprijet kroj.- Kratek rokav.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.
  • Otroške superge Geox x Disney bež barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroške superge adidas VL COURT 3.0 K bež barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv udoben vložek.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger bež barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge New Balance GSB550BK bež barva
    - Podplat NON-MARKING: gumijast zunanji podplat, ki ne pušča sledi, za odličen oprijem.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroška bombažna obleka Pinko Up bež barva
    - Nabran kroj.- Kimono rokavi.- Klasičen okrogel izrez.- Okrasni naborki.- Elastični trak v pasu.- Daljši zadnji del.- Tanka, neelastična tkanina.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.- Dolžina spredaj: 86 cm.- Dolžina zadaj: 94 cm.
  • Otroške superge Michael Kors bež barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,3 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške usnjene superge Primigi bež barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Zapenjanje z ježkom.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjena notranjost.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroške superge Michael Kors bež barva
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroška bombažna obleka zippy bež barva
    - Nabran kroj.- Dolgi rokav.- Model z ovratnikom.
  • Otroške superge zippy bež barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Nedrseči, gumijasti podplat.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroške superge zippy bež barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Dolžina vložka je: 13,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Bombažen body za dojenčka That's mine Ava
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Okrasna vezenina.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Tanka, elastična pletenina.- Okrasni robovi.
  • Otroške superge adidas Originals bež barva
    - Eco Ortholite – vložek, ki se prilagaja obliki stopala, zagotavlja udoben tek in podpira blaženje. Vložek deluje antibakterijsko, zagotavlja boljšo cirkulacijo zraka in ščiti pred neprijetnim vonjem po znoju.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroške superge New Balance GC2002FA bež barva
    - Sistem Stability Web podpira sredino stopala in nadzoruje dinamične zavoje stopala med hojo.- N-Ergy je tehnološko napreden sistem blaženja, ki uporablja izjemno lahek vzglavnik, ki vrača energijo, vloženo v vsak korak.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • GAP Kids ́s T-shirt with logo - Girls
    Children's T-shirt with logo. Short sleeves. Round neckline and straight cut. Soft cotton knit. Floral logo.
  • Otroški sandali United Colors of Benetton bež barva
    - Model z nizko peto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Velcro trakovi za enostavno pripenjanje omogočajo individualno prileganje.- Okrasni detajli.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroške bombažne hlače Bobo Choses bež barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva drsna stranska žepa.- Elastični trak v pasu.
  • Otroški plašč United Colors of Benetton bež barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Neizoliran model s podlogo.- Pas v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokava: 44 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • GAP Kids Shorts with Pattern - Girls
    Girls' shorts with a bold color pattern. Elasticated waistband with drawstring.Pleasant material with 23% recycled polyester. Clothing labeled as Gap for Good is made with our planet in mind, so we use natural or recycled materials while trying to reduce the impact of production on water resources. Learn more at Gap for Good.
  • Otroški bombažni klobuk United Colors of Benetton bež barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.
  • Armistice Nizke superge STONE ONE K
    Armistice Nizke superge STONE ONE K Bež Na voljo za dekliško velikost. 29,30,31,32,33,35. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroška bombažna obleka Coccodrillo bež barva
    - Nabran kroj.- Kratek rokav.- Model z okrasnimi volančki.- Okrogli izrez.- Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.
  • Otroška bombažna kapa Calvin Klein Jeans bež barva
    - Ta izdelek je narejen iz organskega bombaža.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • GAP Kids tights - Girls
    Children's patterned tights. Elasticated waistband and reinforced toe and heel. Soft, stretchy knitted fabric. With metallic thread.
  • Only Hlače cargo KOGMISSOURI REG LIFE CARGO PNT NOOS
    Only Hlače cargo KOGMISSOURI REG LIFE CARGO PNT NOOS Bež Na voljo za dekliško velikost. 9 Jahre,10 Jahre,11 Jahre,12 Jahre,13 Jahre,14 Jahre,15 Jahre. Deklice > Oblačila > Hlače cargo
  • Otroški sandali iz semiša Pom D'api bež barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Velcro trakovi za enostavno pripenjanje omogočajo individualno prileganje.- Okrogla, mehka kapica.- Rahlo utrjena peta.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 18.
  • Otroška jakna Konges Sløjd bež barva
    - Neizoliran model.- Ohlapen model.- Z žepi.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.
  • GAP Children's T-shirt with logo - Girls
    Children's T-shirt with the GAP logo. Short sleeves and round neckline. Straight cut. Monochromatic.
  • Otroški pulover Jack Wolfskin TEEN FLEECE G bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Gladka pletenina.- Model s polpulijem.- Model je izdelan iz materiala s tehnologijo TEXASHIELD PRO, zaradi katere zagotavlja odpornost proti vetru in vodi ter visoko stopnjo zračnosti.- Material STRETCH FLEECE PLAIN zagotavlja optimalno raven izolacije.
  • Desigual Kratke obleke VEST EMMLINE DISNEY
    Desigual Kratke obleke VEST EMMLINE DISNEY Bež Na voljo za dekliško velikost. 3 / 4 let,11 / 12 let,5 / 6 let,7 / 8 let,9 / 10 let. Deklice > Oblačila > Kratke obleke
  • MICHAEL Michael Kors Nizke superge IZETTA FRANKY
    MICHAEL Michael Kors Nizke superge IZETTA FRANKY Bež Na voljo za dekliško velikost. 36,37,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Guess otroške pajkice
    - AntiBacterial tehnologija zagotavlja učinkovito prezračevanje telesa in ohranja suho površino kože.- Ujemajo se z modelom.- Povečano stanje.- Tanka, elastična tkanina.- Vzorec tkanine.- Širina traku: 27 cm.- Širina kolka: 33 cm.- Višina stanja: 19 cm.- Širina noge na dnu: 12 cm.- Širina noge: 18 cm.- Dolžina noge: 32 cm.- Dolžina: 49 cm.- Dimenzije, dane za rast: 125-135 cm.
  • Otroška sončna očala Elle Porte bež barva
    Otroški sončna očala iz kolekcije Elle Porte. Model z enobarvnimi stekli in okvirji iz kombinacije umetne snovi in kovine. Ima filter UV 400.
  • Otroška jakna Emporio Armani bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Izoliran model s podlogo.- Dvignjen ovratnik in snemljiva kapuca zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Dva drsna stranska žepa.- Žep z zapiranjem.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina rokava: 41 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 118 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Marc Jacobs bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Vstavljiv žep na hrbtni strani, ki se ne zapenja z zadrgo.- Tanka, rahlo elastična pletenina.
  • Otroške kratke hlače Guess bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Podložen model.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Okrasni gumbi.- Debela, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24,5 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški usnjeni sandali Biomecanics bež barva
    - Za stabilnost poskrbi podplat v obliki "slonove noge" ki poteka čez peto.- Izdelano samo iz naravnih materialov, brez niklja in kroma.- Imajo stranski stabilizator, ki nadzoruje gibanje stopala v stran.- Enostavno za oblačenje in dobro prilegajoče zaradi zaponke iz ježka.- Nastal je v sodelovanju s pediatri in inženirji z Inštituta za biomehaniko v Valencii.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroška bombažna majica zippy bež barva
    - Ohlapen kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.
  • Lanene hlače United Colors of Benetton bež barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Ohlapen kroj.- Model z drsnimi žepi.- Visok pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Vrvica v pasu.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina hlačnice: 93 cm.- Dimenzije so podane za višino: 160 cm.
  • Otroška obleka z mešanico lanu Mayoral Newborn bež barva
    - Spodnjice, priložene modelu.- Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapiranje na gumbe.
  • Otroške hlače Mayoral bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.
  • Obleka za dojenčka United Colors of Benetton bež barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapiranje na gumbe.- Tanka, elastična pletenina.
  • Body za dojenčka That's mine 021618 Jamie Body
    - Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Ta izdelek je narejen iz organskega bombaža.
  • Light pink girly T-shirt Tommy Hilfiger - Girls
    Colour: light pinkPattern: logoFit: regular fitNeckline: roundSleeve: shortFastening: no fasteningSomething extra: embroiderySustainability: organic cotton Material: 60% organic cotton, 40% polyesterMaterial type: organic cotton
  • Komplet za dojenčka Mayoral bež barva
    - Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Okrasni naborki.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški usnjeni sandali Geox bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Usnjeni vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Lahek podplat Flexy System zaradi svoje prilagodljivosti omogoča svobodo gibanja.- Softly Cushioned – tehnologija, ki zagotavlja odlično blaženje.- Velcro trakovi za enostavno pripenjanje omogočajo individualno prileganje.- Utrjena peta.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški sandali iz semiša Birkenstock Milano bež barva
    - Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Lahek vmesni podplat iz pene EVA, ki blaži udarce.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Nastavljiv vložek za peto.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Vložek iz semiša je udoben za stopalo in preprečuje odrgnine, obrabljanje in nastanek neprijetnega vonja.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroška kratka majica HUGO bež barva
    - Raven kroj.- Kratek rokav.- Model s potiskom.
  • Otroška obleka Calvin Klein Jeans bež barva
    - Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Tanka, neelastična tkanina.- Podložen model.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina: 80 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroško krilo United Colors of Benetton bež barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Nabran kroj.- Podložen model.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 23 cm.- Dolžina: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški bombažni komplet Coccodrillo bež barva
    - Model z okrasnimi volančki.- Elastični trak v pasu.- Vzorčasta pletenina.- Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.
  • Šotor za na plažo Konges Sløjd
    - Lahek model, enostaven za zlaganje.- Dimenzije: 90 x 80 x 70 cm.- Ima zaščitni premaz UV50+.
  • Otroški natikači Patrizia Pepe bež barva
    - Model z elastičnim vložkom.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Reebok Classic Royal Classic Jogger bež barva, 100075163
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26,5.
  • Komplet za dojenčka Calvin Klein Jeans bež barva
    - Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Elastičen pas z vrvico.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški sandali Patrizia Pepe bež barva
    - Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Okrasni detajl spredaj.- Stabilen podplat.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroški spodnji del trenirke Mini Rodini Parrots bež barva
    - Kroj jogger.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Vzorčasta pletenina.
  • Otroške bombažne kratke hlače Mini Rodini Nautical bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Običajen pas.- Dva drsna stranska žepa.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.
  • Otroška bombažna kratka majica Mini Rodini Hearts bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.
  • Otroški nahrbtnik Calvin Klein Jeans bež barva
    - Enokomorni model.- Zapenjanje na zadrgo.- Ne ustreza A4.- Kratek ročaj za udobno prenašanje v roki.

Nazadnje videno

Bež, beige ali krem je nevtralna in umirjujoča barva, ki se popolnoma prilagaja v neštete kombinacije oblačil za vsakodnevno elegantno oblačenje. Bež barvo štejemo za konzervativno, toda tudi za fleksibilno fashion barvo, ki kombinira toploto rjave s hladno belo barvo. Beige barva prav tako izraža mehkobo in čistočo. Bež barva se prav tako pogosto lahko označi tudi kot dolgočasna barva, ki jo je pri modnem stiliziranju potrebno dopolniti s kakšnim posebnim detajlom, ali pa z obleko in čevlji bolj živih barv. Odtenek bež barve se imenuje tudi barva peska, slonokoščena barva, krem, oker in barva kamele.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh