Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za dekleta bež barve

2428
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Kids shorts Styx art classic eraser code
    Children's boxer shorts Styx Do you want to give your little ones quality boxer shorts and match the whole family? Then these Styx boxer shorts are the right choice!      Styx children's boxer shorts are tailor-made for both small and large children. They are made of 100% cotton and have a pleasant elastic, you don't have to worry about the rubber cutting and strangling somewhere. If you want to harmonize, there is nothing easier than to look at our family category and choose a great pattern.     As far as washing is concerned - let's agree that you will wash them only at 30°C and not dry them in the dryer, otherwise it could happen that it will no longer be possible to wear them - you can find out more below in the classic product information. Size chartSTYX BOXER SHORTS SIZE WAIST CIRCUMFERENCE (CM) UNSTRETCHED (CM) 4-5 YEARS 45-50 22 6-8 YEARS 51-55 25 9-11 YEARS 56-61 28 12-14 YEARS 62-67 31
  • GAP Kids Dresses organic pockets - Girls
    Girls' dress made of 100% organic cotton.Beige color with polka dots.Short sleeves and round neckline.Front oblique pockets.A scooped skirt at the waist. Clothing labeled as Gap for Good is made with our planet in mind, so we use natural or recycled materials while trying to reduce the impact of production on water resources. Learn more at Gap for Good.
  • GAP Kids Striped Skirt - Girls
    Children's striped skirt.Cut to A.Elasticated waistband.With an admixture of flax.Multicolored.
  • Light Pink Girls' Dress Tommy Hilfiger Structured Knit Dress - Girls
    Model: Structured Knit DressColor: Light PinkPattern: LogoCut: A-lineLength: ShortNeckline: RoundSleeve: BalloonFastening: Buttons Pockets: No PocketsSustainability: Organic CottonMaterial: 100% Organic Cotton Material Type: Organic Cotton
  • GBB Visoke superge FAMIA
    GBB Visoke superge FAMIA Bež Na voljo za dekliško velikost. 18,19,21,22,23. Konstrukcija čevlja, zasnovana posebej za podporo pri prvih korakih:- Asimetrična opora: preprečuje odstopanje stopala od oporne površine tako, da ga drži v liniji s korakom- Ergonomsko oblikovan zadnji del- Sprednja ojačitev za zaščito prstov pred udarci- Penasta ojačitev na zadnji strani za zaščito meč- Nedrseč podplat- Sistem zategovanja vezalk omogoča, da peta ostane na mestu in tako preprečuje napetost prstov.- Velcro jeziček preprečuje, da bi se zapiralo spustilo.Izdelek je potrdil Nacionalni inštitut za pediatrijo (INP). INP in GBB sodelujeta pri oblikovanju čevljev, namenjenih najmlajšim (od 18 do 27 mesecev), v skladu z objektivnimi kriteriji, ki jih INP postavlja na podlagi strogih specifikacij. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • Klobuk z mešanico lana zippy bež barva
    Otroške klobuk iz kolekcije zippy. Model z ozkim robom, izdelan iz vzorčastega materiala.
  • Otroški top United Colors of Benetton bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 90 cm.
  • Otroški bombažen pulover zippy bež barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Z žepi.- Model s kapuco.
  • Body za dojenčka That's mine
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.
  • Pajkice za dojenčka That's mine bež barva
    - Oprijeta hlačnica.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Body za dojenčka United Colors of Benetton
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Oprijet kroj.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Model z okrasnimi volančki.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška bombažna pižama United Colors of Benetton bež barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 43 cm.- Širina v pasu: 26 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 45 cm.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroške superge Michael Kors bež barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zapenjanje z ježkom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 13,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Bombažen body za dojenčka Konges Sløjd
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroške superge United Colors of Benetton bež barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Bombažen body za dojenčka Konges Sløjd
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroške superge zippy bež barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Zapenjanje z ježkom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroške kratke hlače zippy bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Spredaj sta dva drsna žepa.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 29 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22 cm.- Dolžina: 22 cm.- Dimenzije so podane za višino: 103 cm.
  • Enodelne otroške kopalke Konges Sløjd bež barva
    - Model z okrasnimi volančki.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.
  • Otroški nahrbtnik Effiki Plażowiczka bež barva
    - Model je izdelan iz vzorčastega materiala.- V notranjosti je všita naslovnica.- Model z odsevnimi elementi.- Enokomorni model.- Odstranljiva komora.- Širina na osnovi: 24 cm.- Višina: 35 cm.
  • Peresnica Effiki Plażowiczka bež barva
    - Model je izdelan iz vzorčastega materiala.- Zapenjanje z zadrgo.- Dimenzije: 21 x 6 x 10 cm.
  • Otroški nahrbtnik Effiki Plażowiczka bež barva
    - Model z odsevnimi elementi.- Model je ročno sešit iz hitro sušečega se blaga, ki je odporno na madeže.- Nastavljivi naramnice.- Podložen hrbet.- Enokomorni model.- Zapenjanje na zadrgo.- Stranski žepi.- Ročaj za roko.- Model opremljen s pasom za boke.- Notranji drsni žep.- Globina: 11 cm.- Višina: 31 cm.- Širina na osnovi: 24 cm.
  • Dekliški komplet Denokids
    Denokids komplet za punčke<br />Material: 100% poliester
  • Otroški sandali iz semiša Shoo Pom TITY MIAOU bež barva
    - Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroški trak za lase Jamiks SOPHIE JZH340
    Otroški trak za lase iz kolekcije Jamiks. Model z okrasnimi elementi izdelan iz tekstilnega materiala.
  • Otroška sončna očala IZIPIZI JUNIOR SUN #e bež barva, #e
    - Sončna očala, zasnovana za otroško starost: 5-10 lat.- Okvir s prilagodljivimi vzmetnimi tečaji, ki se prilagajajo obliki in velikosti otrokovega obraza.- UV-filter ščiti občutljivo šarenico pred žarki UVA IN UVB.- Kategorija 3 (prepušča 8-18 % svetlobe) - najpogostejša kategorija senčnih filtrov in najbolj vsestranska. Očala Cat.3 so idealna za sončne dni pri vsakodnevni uporabi in na počitnicah v vročih deželah.- Model ima priloženo torbico.- Oblikovano v Franciji.
  • Kombinezon za dojenčka Jamiks ALLAM IIA bež barva, JZH093
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav.- Zapenjanje na zadrgo.- Nesnemljiva kapuca.- Neizoliran model s podlogo.
  • Otroška bombažna obleka Jamiks BELITA bež barva, JZH155
    - Nabran kroj.- Rokavi so zaključeni z ozkim elastičnim robom.- Dolgi, napihnjeni rokavi.- Model z ovratnikom.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Model z okrasnimi volančki.- Dolžina rokava: 42 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Body za dojenčka Jamiks KOBE JZH211
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Oprijet kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški komplet Jamiks ERDAN bež barva, JZH60
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Prilegajoče se hlačnice po celotni dolžini poudarjajo naravno linijo silhuete.
  • Body za dojenčka Jamiks AZARA JZH020
    - Oprijet kroj.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model z okrasnimi volančki.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.
  • Koton Linen Pants with Tie Waist, Pockets, Comfortable Cut.
    Discover the trousers for boys at Koton! Linen trousers with a tie-waist, pockets and a relaxed fit emphasize the enthusiasm of summer. The fabric is linen, and the texture is light and comfortable. Thanks to the linen inside, this fabric will keep you and your loved ones cool on hot summer days.
  • GAP Kids Zipper Jacket - Girls
    Kid's windproof jacket.With zip fastening.Hood and front oblique pockets.Long sleeves with elasticated hem.Elasticated hem.Multicolored.
  • Otroška torbica Polo Ralph Lauren bež barva
    - Enokomorni model.- Zapenjanje na zadrgo.- Notranji žep.- Ne ustreza A4.- Nesnemljiv daljši trak z regulacijo.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.
  • Otroški sandali Tommy Hilfiger bež barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Kratke hlače za dojenčka zippy bež barva
    - Raven kroj.- Žep brez zapiranja.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.
  • Obleka za dojenčka Jamiks bež barva
    - Nabran kroj.- Podložen model.- Model z ovratnikom.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Dekorativni vložki iz tila.
  • Enodelne otroške kopalke Konges Sløjd bež barva
    - Model z okrasnimi volančki.- Okrogli izrez.- Mehka košarica.- Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.
  • Otroške hlače s primesjo lanu zippy bež barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Tanka, neelastična tkanina.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Dolžina hlačnice: 54 cm.- Dimenzije so podane za višino: 103 cm.
  • Otroški usnjeni sandali Shoo Pom bež barva
    - Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Dolžina vložka je: 11 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroška bombažna pižama Liewood bež barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška bombažna kratka majica Calvin Klein Jeans bež barva
    - Model je bil delno izdelan iz materialov iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni, da se kmetje prepletajo z ritmom narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, kar zagotavlja boljšo hrano za rejne živali in bolj zdravo zemljo.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Body za dojenčka Bobo Choses
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Oprijet kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model s potiskom.
  • Kratke hlače za dojenčka zippy bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Notranja nastavitev širine pasu.- Z žepi.- Tanka, elastična tkanina.- Širina v pasu: 24 cm.- Širina v bedrih: 27 cm.- Višina pasu: 16 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 16 cm.- Dolžina: 23 cm.- Dimenzije so podane za višino: 72 cm.
  • Enodelne otroške kopalke Konges Sløjd bež barva
    - Model s plovci, ki pomagajo ohranjati ravnotežje v vodi.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Kratko zapenjanje na zadrgo.
  • Body za dojenčka Konges Sløjd
    - Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Model z okrasnimi volančki.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroška jakna Guess bež barva, J4YL04 WEGY0
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Prešiti model.- Izoliran model s podlogo.- Zapenjanje na zadrgo.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina rokava: 50 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Širina v ramenih: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • GAP Teen Denim Shorts High Rise - Girls
    Girls' shorts with high waist.Strong waistband with zip and button.Front oblique pockets.Back sewn-on large pockets.Belt loops at the waist.Rolled leg ends.
  • GAP Kids Striped Top - Girls
    Children's striped top.Elastic angular neckline.Short top with flexible flip-flops.Short balloon sleeves.
  • Pinokio Kids's Wooden Pony Pants
    Description:The Wooden Pony children's pants are made of soft, brown organic cotton. Two pockets on the sides, finished with a delicate seam, make the toddler feel comfortable and look beautiful after wearing it. On the front, on the imitation of a fly, we placed two cute buttons. Thanks to the practical elastic sewn in the waist, our pants can be easily taken off and on. The trouser legs are finished with a non-compressive welt that keeps the clothes in place. The pants have a loose cut that guarantees the child freedom of movement. Pants will create the perfect set with a zipped sweatshirt or a long-sleeved blouse. They are made in Poland of delicate and carefully tested materials, produced by Polish suppliers and have the "Safe for children" certificate.Washing instructions: 40°C machine wash, do not bleach, do not dry clean, can be tumble dried, iron on the left side at temperatures up to 200°C
  • Otroške hlače Pinokio
    Otroške hlače iz kolekcije Wooden Pony so izdelane iz 100% mehkega organskega bombaža v bež barvi, zaradi česar jih bo malček z veseljem nosil. Na levi bok smo namestili našitek v ekru barvi s konjičkom, ki je značilen za celotno kolekcijo. Širok pas, ki se ne stiska, drži oblačilo na pravem mestu, vendar ne stiska dojenčkovega trebuščka. Nad pete všijemo posebne elastične trakove, ki preprečujejo, da bi zaspanci med vsakodnevnimi aktivnostmi zdrsnili s stopal.<br /><br />Material: 100% organski bombaž
  • Pinokio Kids's Imagine Dress
    Description: A fashionable girlish dress made of delicate blue viscose fabric with flower print. The dress is flared from the waist down, and the loose cut means that it does not restrict movement while playing and other daily activities. It is fastened with decorative buttons placed in the middle of the dress, which makes it much easier to dress and undress your baby. The sleeves have a marching on the shoulders, which gives them the effect of light puffs. It will work on a daily basis and special occasions, e.g. receipts or academies in kindergarten. The dress is produced in Poland. It also occurs in navy blue. The model in the picture is 106 cm tall and wears size 104.
  • Otroška obleka Guess bež barva
    - Tencel je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Nabran kroj.- Vključen je pas iz tekstila.- Elastični trak v pasu.- Zapenjanje na gumbe.- Kratek rokav.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški usnjeni sandali Biomecanics bež barva
    - Nastal je v sodelovanju s pediatri in inženirji z Inštituta za biomehaniko v Valencii.- Izdelano samo iz naravnih materialov, brez niklja in kroma.- Enostavno za oblačenje in dobro prilegajoče zaradi zaponke iz ježka.- Imajo stranski stabilizator, ki nadzoruje gibanje stopala v stran.- Zagotavlja toplotno udobje zaradi sposobnosti izhlapevanja in perforiranega vložka.- Omogoča prosto gibanje gležnja zaradi reza v obliki črke U, ki preprečuje pritisk na Ahilo tetivo.- Za stabilnost poskrbi podplat v obliki "slonove noge" ki poteka čez peto.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroški bombažni klobuk Konges Sløjd bež barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroški sandali Primigi bež barva
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Zapenjanje z ježkom.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Prilagodljiv gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroški pulover adidas LK BL FT HD bež barva, s kapuco, IV7442
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 40 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače United Colors of Benetton bež barva
    - Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Tanek material.- Okrasni robovi.
  • Otroški spodnji del trenirke Michael Kors bež barva
    - Ohlapen kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Model s stranskimi črtami.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Bobo Choses bež barva
    - Ta izdelek je narejen iz organskega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.
  • Obleka Coccodrillo bež barva
    - Nabran kroj.- Model z naramnicami.- Okrogli izrez.- Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.
  • Bullboxer Visoke superge AEX503E6C
    Bullboxer Visoke superge AEX503E6C Bež Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • Otroške superge Michael Kors bež barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroška jakna zippy bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi zaključeni s patentom.- Žep z zapiranjem.- Žepi spredaj.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.
  • Bombažne kratke hlače za dojenčke That's mine bež barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Elastični trak v pasu.- Model z okrasnimi volančki.- Tanka, neelastična tkanina.- Okrasni vstavki.
  • Otroški trak za lase Jamiks THORA bež barva
    Otroški trak iz kolekcije Jamiks. Model izdelan iz enobarvnega materiala.
  • Otroški sandali iz semiša Geox SANDAL MACCHIA bež barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Lahek podplat Flexy System zaradi svoje prilagodljivosti omogoča svobodo gibanja.- Softly Cushioned – tehnologija, ki zagotavlja odlično blaženje.- Okrogla, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroški usnjeni sandali Froddo bež barva
    - Velcro trakovi za enostavno pripenjanje omogočajo individualno prileganje.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dolžina vložka je: 12,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroški top United Colors of Benetton bež barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Model z okrasnimi volančki.- Klasičen okrogel izrez.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrasni detajl spredaj.- Dolžina: 34 cm.- Širina pod pazduhami: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98 cm.
  • Otroški natikači Birkenstock Arizona bež barva, 1028734
    - Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Birko-Flor® je koži prijazen sintetični material, ki je odporen na raztrganine in enostaven za nego ter ga uporablja izključno podjetje BIRKENSTOCK.- Zunanji podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA, izdelane iz plastike.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Zapenjanje z dvema zaponkama z zatičem za prilagajanje.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • GAP Kids midi dress madeira - Girls
    Girl's monochrome dress.Narrow shoulder straps.Frog top.Free cut to A.Sewn Madeira lace.100% cotton.
  • Otroška obleka Sisley bež barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Nabran kroj.- V izrez.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130.
  • Otroško krilo Mayoral bež barva
    - Nabran kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Plisiran model.
  • Otroške žabice Mayoral Newborn bež barva
    Hlačne nogavice za dojenčka iz kolekcije Mayoral Newborn. Model izdelan iz udobne pletenine.
  • Otroški natikači iz semiša Birkenstock Arizona Shearling bež barva, 1028689
    - Zgornji del je nastavljiv po širini.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroške superge adidas Originals OZWEEGO bež barva, IG9016
    - Penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Plast blažilne pene Adiprene+ na ključnih območjih zagotavlja boljši odboj med aktivnostjo in pomaga preprečevati poškodbe.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Mehka peta ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Kids shorts Styx classic rubber light blue
    Children's boxer shorts Styx Do you want to give your little ones quality boxer shorts and match the whole family? Then these Styx boxer shorts are the right choice!      Styx children's boxer shorts are tailor-made for both small and large children. They are made of 100% cotton and have a pleasant elastic, you don't have to worry about the rubber cutting and strangling somewhere. If you want to harmonize, there is nothing easier than to look at our family category and choose a great pattern.     As far as washing is concerned - let's agree that you will wash them only at 30°C and not dry them in the dryer, otherwise it could happen that it will no longer be possible to wear them - you can find out more below in the classic product information. Size chartSTYX BOXER SHORTS SIZE WAIST CIRCUMFERENCE (CM) UNSTRETCHED (CM) 4-5 YEARS 45-50 22 6-8 YEARS 51-55 25 9-11 YEARS 56-61 28 12-14 YEARS 62-67 31
  • Pinokio Kids's Wooden Pony Dress
    Description:Long-sleeved dress made of organic cotton, decorated with a delicate print of horses and apples. The dress is cut to adorn the chest line. We used a strong ruffle there, which makes it slightly flared down and looks very girly. At the neck we have placed a decorative ribbed collar, which makes the baby feel comfortable and beautiful after wearing it. For easy dressing, the dress is fastened on the left shoulder with two nickel-free press studs. The garment is made in Poland and has the "Safe for a child" certificate.Washing instructions: 40°C machine wash, do not bleach, do not dry clean, can be tumble dried, iron on the left side at temperatures up to 150°C
  • Čevlji za dojenčka zippy bež barva
    - Zelo prilagodljiv, mehak podplat z elementi proti zdrsu.- Vzorčast material.- Tekstilna notranjost.- Okrasni detajl.
  • Otroški bombažen komplet Konges Sløjd bež barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Elastični trak v pasu.
  • Otroški sandali United Colors of Benetton bež barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Model z nizko peto.- Udoben vložek.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški pulover Guess bež barva, K4YR04 Z2V42
    - Model, izdelan z uporabo Livaeco Birla Cellulose - naravnih vlaken, pridobljenih kot rezultat obnovljivega, trajnostnega in zavestnega gozdarstva. Postopek pomaga varčevati z vodo, povečuje pogozdovanje in zmanjšuje emisije CO2.- Ohlapen kroj, ki ne omejuje gibanja.- Spuščena ramenska linija.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Klasičen okrogel izrez.- Vzorčasta pletenina.- Okrasni vstavki.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška obleka Guess bež barva, K4YK12 Z2V42
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model z aplikacijo.- Dolžina rokava: 31 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88 - 96 cm.
  • Otroške superge adidas PARK ST bež barva, IE6413
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroška spalna srajca United Colors of Benetton bež barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Ohlapen model.- Okrogli izrez.- Spuščena ramenska linija.- Dolgi rokav.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 71 cm.- Dolžina: 80 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za višino: 160 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Mayoral bež barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogli izrez.
  • Komplet otroški modrček in spodnjice United Colors of Benetton bež barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.
  • Otroške bombažne kratke hlače Marc Jacobs bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Vstavljiv žep na hrbtni strani, ki se ne zapenja z zadrgo.- Tanka, rahlo elastična pletenina.
  • Otroške superge adidas PARK ST AC C bež barva, IE6410
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Previjalna torba za voziček Guess bež barva, H4YZ09 WGBX0
    - Zapenjanje na zadrgo.- Žepi spredaj.- Nesnemljiv daljši trak z regulacijo.- Globina: 17 cm.- Višina: 25 cm.- Širina na osnovi: 36 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica United Colors of Benetton bež barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški pulover iz flisa adidas Originals POLAR FLEECE HZ bež barva, IY5017
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapiranje na kratko zadrgo omogoča udobno oblačenje in slačenje.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z obrobo.- Dolžina rokava: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dolžina: 54 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška obleka Mayoral bež barva, 2904
    - Klasičen okrogel izrez.- Model z okrasnimi volančki.- Nabran kroj.- Dolgi rokav.- Zapenjanje na gumbe.- Okrasni detajli.

Nazadnje videno

Bež, beige ali krem je nevtralna in umirjujoča barva, ki se popolnoma prilagaja v neštete kombinacije oblačil za vsakodnevno elegantno oblačenje. Bež barvo štejemo za konzervativno, toda tudi za fleksibilno fashion barvo, ki kombinira toploto rjave s hladno belo barvo. Beige barva prav tako izraža mehkobo in čistočo. Bež barva se prav tako pogosto lahko označi tudi kot dolgočasna barva, ki jo je pri modnem stiliziranju potrebno dopolniti s kakšnim posebnim detajlom, ali pa z obleko in čevlji bolj živih barv. Odtenek bež barve se imenuje tudi barva peska, slonokoščena barva, krem, oker in barva kamele.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh