Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki

390
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Ziaja Mamma Mia lanolinsko mazilo za bradavice za doječe matere 15 g
    Ziaja Mamma Mia, 15 g, Nega prsi za ženske, Koža vratu in dekolteja je tanka, nagnjena k znakom staranja in pogosto izgublja obliko prva od vseh predelov telesa in obraza. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Pripravek Ziaja Mamma Mia se lahko spopade s specifičnimi težavami v predelu vratu in dekolteja. Kožo na teh predelih bo ustrezno nahranil in navlažil, deloval bo proti znakom povešenosti ter izboljšal tako njeno čvrstost kot elastičnost. Koža vašega vratu in dekolteja bo po njegovi zaslugi videti napeta, zglajena in na splošno pomlajena. Lastnosti: globinsko vlaži obnavlja Navodilo za uporabo: Z redno uporabo boste okrepili njegov učinek.
  • Ziaja Olive Oil krema za normalno in suho kožo 50 ml
    Ziaja Olive Oil, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Olive Oil bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Ziaja Cucumber encimska piling maska 7 ml
    Ziaja Cucumber, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Cucumber bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik osvetljuje in osvežuje Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Ziaja Olive Oil regeneracijski šampon za suhe lase 400 ml
    Ziaja Olive Oil, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Ziaja Olive Oil učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase odišavi z blagim vonjem lase pušča mehke Sestava: ne vsebuje silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Ziaja Mamma Mia učvrstitveno maslo za telo za ženske po porodu 200 ml
    Ziaja Mamma Mia, 200 ml, Nega telesa med nosečnostjo in po porodu za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Ziaja Mamma Mia , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: zmanjšuje maščobno tkivo stimulira koži vrača prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Ziaja Cocoa Butter krema proti gubam s koencimom Q10 50 ml
    Ziaja Cocoa Butter, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Cocoa Butter bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto koži vrača mladosten videz pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Ziaja Cocoa Butter hranilni losjon za telo s kakavovim maslom 400 ml
    Ziaja Cocoa Butter, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Ziaja Cocoa Butter bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik koži vrača prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Ziaja Cocoa Butter maska za lase s kakavovim maslom 200 ml
    Ziaja Cocoa Butter, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Ziaja Cocoa Butter predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini krepi lasna vlakna lasem vrača naraven, zdrav videz poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Ziaja Manuka Tree Purifying čistilni piling gel za zmanjšanje por 200 ml
    Ziaja Manuka Tree Purifying, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Ziaja Manuka Tree Purifying pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma prijetno osvežuje globinsko vlaži
  • Ziaja Acai Berry vlažilno milo z balzamom 300 ml
    Ziaja Acai Berry, 300 ml, Peneče kopeli za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Ziaja Acai Berry je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Ziaja Avocado regeneracijski losjon za telo 400 ml
    Ziaja Avocado, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Ziaja Avocado bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik učinkovito obnavlja kožo koži vrača prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Ziaja Grapefruit with Green Mint tekoče milo za roke 270 ml
    Ziaja Grapefruit with Green Mint, 270 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Ziaja Grapefruit with Green Mint nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok preprečuje suho kožo kožo osveži in ji doda vitalnost Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Ziaja Tea with Cinnamon kremno milo za roke 270 ml
    Ziaja Tea with Cinnamon, 270 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Ziaja Tea with Cinnamon nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Ziaja Cleansing Eye nežni odstranjevalec ličil za oči 120 ml
    Ziaja Cleansing Eye, 120 ml, Odstranjevalci ličil za oči za ženske, Za odstranjevanje maskare, črtal za oči, svinčnikov in senčil so potrebni posebni izdelki. Odstranjevalec ličil Ziaja Cleansing Eye s predela okoli oči učinkovito odstrani vsa ličila in nečistoče. Njegova nežna sestava je posebej zasnovana za občutljivo kožo v bližini oči in zagotavlja popolno odstranjevanje ličil brez draženja. Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči ima pomirjajoče učinke vlaži in mehča kožo Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico, prislonite na zaprte oči in za trenutek pustite, da učinkuje.
  • Ziaja Intima gel za intimno higieno 200 ml
    Ziaja Intima, 200 ml, Intimna higiena za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Ziaja Intima nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa ne draži zmanjšuje draženje in rdečico Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Ziaja Sensitive učvrstitvena nočna krema za občutljivo kožo 50 ml
    Ziaja Sensitive, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Sensitive bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži pomirja draženje in rdečico odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Ziaja Argan Oil gladilni šampon z arganovim oljem 300 ml
    Ziaja Argan Oil, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Ziaja Argan Oil učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase pušča mehke daje lesk in volumen obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Ziaja Cleansing Eye dvofazni odstranjevalec ličil za okoli oči 120 ml
    Ziaja Cleansing Eye, 120 ml, Odstranjevalci ličil za oči za ženske, Za odstranjevanje maskare, črtal za oči, svinčnikov in senčil so potrebni posebni izdelki. Odstranjevalec ličil Ziaja Cleansing Eye s predela okoli oči učinkovito odstrani vsa ličila in nečistoče. Njegova nežna sestava je posebej zasnovana za občutljivo kožo v bližini oči in zagotavlja popolno odstranjevanje ličil brez draženja. Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila vlaži in mehča kožo ima pomirjajoče učinke Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico, prislonite na zaprte oči in za trenutek pustite, da učinkuje. Nežno in brez drgnjenja odstranite ličila in ostalo umazanijo.
  • Ziaja Marine Algae osvežujoč gel za prhanje z izvlečki morskih alg 500 ml
    Ziaja Marine Algae, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Ziaja Marine Algae . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Ziaja Argan Oil gladilna maska za suhe in poškodovane lase 200 ml
    Ziaja Argan Oil, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Ziaja Argan Oil predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna lasje so mehki na dotik lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Ziaja Cupuacu hranilna krema za obraz za dan in noč z regeneracijskim učinkom 50 ml
    Ziaja Cupuacu, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Cupuacu bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja globinsko hrani pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Ziaja Olive Oil krema proti gubam 30+ 50 ml
    Ziaja Olive Oil, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Ziaja Sun aktivator porjavitve s kakavovim maslom in vitaminom E 150 ml
    Ziaja Sun, 150 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Nega, ki jo koži zagotovite pred sončenjem, je korak, ki ga ne smete izpustiti. Pripravek Ziaja Sun podpira postopek sončenja, koži daje tisto, kar potrebuje, in zagotavlja še lepši rezultat. Lastnosti: pripravlja kožo na izpostavljenost soncu pospešuje naraven proces sončenja koži zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Nanesite pred izpostavljenostjo soncu in temeljito raznesite.
  • Ziaja Rose Butter nočna krema proti gubam 30+ 50 ml
    Ziaja Rose Butter, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Ziaja Rose Butter vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Ziaja Rose Butter vlažilna dnevna krema 30+ 50 ml
    Ziaja Rose Butter, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Rose Butter bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost koži vrača mladosten videz ščiti kožo pred prostimi radikali Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Ziaja Gdan Skin olje za umivanje za obraz 140 ml
    Ziaja Gdan Skin, 140 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Ziaja Gdan Skin pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz preprečuje suho kožo deluje regeneracijsko Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Ziaja Gdan Skin balzam za lase za suhe lase 100 ml
    Ziaja Gdan Skin, 100 ml, Zaščita za lase pred soncem za ženske, Balzam Ziaja Gdan Skin obnavlja soncu izpostavljene lase in poenostavlja njihovo urejanje. Lastnosti: obnavlja lasna vlakna omogoča enostavno razčesavanje krepi lase po kopanju v slani ali klorirani vodi lasem daje mehkobo in sijaj Navodilo za uporabo: Nanesite na umite lase po dolžini in v konice. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • Ziaja Gdan Skin vlažilni in zaščitni šampon 300 ml
    Ziaja Gdan Skin, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Ziaja Gdan Skin je posebej zasnovan za nego od sonca obremenjenih las. Nežno jih umije, da so mehki in sijoči. Lastnosti: temeljito čisti lase in lasišče intenzivno vlaži lase krepi lase po kopanju v slani ali klorirani vodi Navodilo za uporabo: Šampon nežno vmasirajte v vlažne lase in jih nato temeljito sperite.
  • Ziaja Manuka Tree Purifying čistilni gel za normalizacijo kože 200 ml
    Ziaja Manuka Tree Purifying, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Ziaja Manuka Tree Purifying pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: ne draži kože nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži Sestava: brez milnih sestavin Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Ziaja Baby kremasto hipoalergensko olje za kopel za otroke od 1. meseca 300 ml
    Ziaja Baby, 300 ml, Kopanje otrok za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Izdelek Ziaja Baby bo krhko kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma očistil, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celega telesa odstranjuje vse nečistoče, pri tem pa ne poruši zaščitne kožne pregrade. Nasprotno, prispeva k hranjenju, vlaženju in mehčanju. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: nežno umije vso umazanijo koža je po uporabi mehka in voljna preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Ziaja Baby mazilo proti vnetju ritke 50 ml
    Ziaja Baby, 50 ml, Proti pleničnemu izpuščaju za otroke, Trenje, vlažnost in pomanjkanje dostopa zraka – vse to prispeva k nastanku pleničnega izpuščaja. Zato se pogosto pojavi tudi na območju plenic, kjer koža ostane pokrita. Pripravek Ziaja Baby odvečno neprezračeno vlago absorbira in vašemu otroku zagotovi, da je njegova koža brez draženja, rdečice in občutkov srbenja. Poleg tega da z vpijanjem vlage preprečuje plenični izpuščaj, na otrokovi koži ustvari tudi zaščitni sloj, jo pomirja in pospešuje njeno obnavljanje. Lastnosti: ščiti pred nastankom vnetij na koži ustvarja blag, povsem nedražeč zaščitni film obnavlja kožo pri obstoječih vnetjih Navodilo za uporabo: Po potrebi nanašajte v tankem sloju na umito in suho kožo, najbolje pri menjavi plenic.
  • Ziaja Baby gel za zobe za otroke 50 ml
    Ziaja Baby, 50 ml, Otroške zobne paste za otroke, Zobna pasta Ziaja Baby popolno čisti otroške zobe in jih ohranja bele in zdrave. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge učinkovito ščiti zobe Sestava: brez fluorida veganski izdelek Navodilo za uporabo: Pasta naj se uporablja vsaj 2-krat dnevno, zjutraj in zvečer, ali po vsakem obroku. Po uporabi paste usta temeljito sperite.
  • Ziaja Olive Oil krema za roke in nohte 80 ml
    Ziaja Olive Oil, 80 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Ziaja Olive Oil . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo preprečuje suho kožo koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Ziaja Baby pomirjajoča otroška krema s pantenolom 60 ml
    Ziaja Baby, 60 ml, Otroška nega telesa za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Pripravek Ziaja Baby bo krhki otroški koži zagotovil ustrezno vlaženje, jo nahranil, pomagal zaščititi, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njenih naravnih funkcij. Lastnosti: pomirja draženje in rdečico obnavlja zaščitno plast za občutljivo otroško kožo Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Ziaja Baby zobni gel za otroke brez fluorida 50 ml
    Ziaja Baby, 50 ml, Otroške zobne paste za otroke, Zobna pasta Ziaja Baby popolno čisti otroške zobe in jih ohranja bele in zdrave. Lastnosti: obnavlja zobno sklenino preprečuje nastanek kariesa Sestava: brez fluorida veganski izdelek Navodilo za uporabo: Pasta naj se uporablja vsaj 2-krat dnevno, zjutraj in zvečer, ali po vsakem obroku. Po uporabi paste usta temeljito sperite.
  • Ziaja Baby olje za telo za otroke od rojstva 270 ml
    Ziaja Baby, 270 ml, Otroška nega telesa za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Pripravek Ziaja Baby bo krhki otroški koži zagotovil ustrezno vlaženje, jo nahranil, pomagal zaščititi, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njenih naravnih funkcij. Lastnosti: vlaži in mehča otroško kožo pomirja draženje Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Ziaja Foot Care hranilna krema za noge 50 ml
    Ziaja Foot Care, 50 ml, kreme za noge za ženske, Pri svoji negovalni rutini ne smete pozabiti na svoje spodnje okončine, saj so vsak dan obremenjene s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepe in pripravljene na tisoče nadaljnjih korakov. Izdelek Ziaja Foot Care je bil razvit posebej za potrebe vaših stopal, nog in njihove kože. Zato jim zagotavlja natančno takšno nego, kot jo potrebujejo, da ostanejo lepe, v udobju in brez draženja. Lastnosti: vlaži kožo ima regeneracijske učinke vzdržuje prožnost kože Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte.
  • Ziaja Goat's Milk šampon za okrepitev las za suhe in poškodovane lase 400 ml
    Ziaja Goat's Milk, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Ziaja Goat's Milk učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase pušča mehke obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Ziaja Kids Cookies 'n' Vanilla Ice Cream šampon in gel za umivanje 2v1 za otroke od 3 let Cookies & Vanilla 400 ml
    Ziaja Kids Cookies 'n' Vanilla Ice Cream, 400 ml, Otroški šamponi za otroke, Kopanje za vas in vaše otroke ne sme biti strah vzbujajoča obveznost, temveč prijetno doživetje, pri katerem je otroška koža deležna najnežnejše nege. Pripravek Ziaja Kids Cookies 'n' Vanilla Ice Cream pomaga umivati in odstranjevati nečistoče z občutljive otroške kože, ne da bi jo izsušil ali razdražil. Med kopanjem jo nežno neguje, pomirja, otroku pa zagotavlja občutek ugodja. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži pri umivanju ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Izdelek nanesite na vlažno kožo ali lase. Nežno vmasirajte in nato splaknite z vodo.
  • Ziaja Gdan Skin nočna krema s kolagenom 50 ml
    Ziaja Gdan Skin, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Ziaja Gdan Skin vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži pomlajuje kožo in ji daje energijo odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Ziaja Olive Leaf nežni čistilni tonik z izvlečki oljke 200 ml
    Ziaja Olive Leaf, 200 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Ziaja Olive Leaf bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj pomirja in tonira kožo dela mehko, svežo in sijočo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
  • Ziaja Coconut hranilno maslo za telo 200 ml
    Ziaja Coconut, 200 ml, Masla za telo za ženske, Krema za telo Ziaja Coconut neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča popravlja suho kožo koži daje žametno mehkobo Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Ziaja Ceramides kremasto milo za prhanje s ceramidi 500 ml
    Ziaja Ceramides, 500 ml, Kreme za prhanje za ženske, Krema za prhanje Ziaja Ceramides bo razvajala kožo vašega telesa in ji pri umivanju zagotovila potrebno vlaženje in hranila. Lastnosti: skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko in gladko upošteva naraven pH kože Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Ziaja Ceramides gladilni losjon za telo s ceramidi 400 ml
    Ziaja Ceramides, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Ziaja Ceramides bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost krepi zaščitno bariero učinkovito obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Ziaja Silk gladilni balzam 200 ml
    Ziaja Silk, 200 ml, Balzami za ženske, Balzam Ziaja Silk zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju lajša razčesavanje in oblikovanje lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Ziaja Massage Oil segrevalno masažno olje 500 ml
    Ziaja Massage Oil, 500 ml, Masažna olja za ženske, Olje za telo Ziaja Massage Oil vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego. Lastnosti: učvrsti povešeno kožo vidno mehča kožo kožo pušča prožno in voljno Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Ziaja Lifting Solution dnevna lifting krema za učvrstitev kože SPF 10 40+ 50 ml
    Ziaja Lifting Solution, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Ziaja Lifting Solution vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Ziaja Sun ugodno pakiranje
    Ziaja Sun, Izdelki za po sončenju za ženske, Vsebina seta: vodoodporno mleko za sončenje 150 ml pomirjajoč gel po sončenju 200 ml
  • Ziaja Baby krema za otroke SPF 6 50 ml
    Ziaja Baby, 50 ml, Nega kože za otroke za otroke, Izdelek Ziaja Baby nežno neguje občutljivo otroško kožo. Lastnosti: koža je mehka in svilnata vlaži in hrani otroško kožo enostavno se vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na otroško kožo in nežno vmasirajte.
  • Ziaja Acai Berry tonik za obraz s hialuronsko kislino 200 ml
    Ziaja Acai Berry, 200 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Ziaja Acai Berry bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj vlaži in hrani kožo osvežuje in osvetljuje pomirja in tonira Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Z rahlimi gibi nanesite na obraz.
  • Ziaja Gdan Skin vlažilna meglica za obraz 200 ml
    Ziaja Gdan Skin, 200 ml, Meglice za obraz za ženske, Osvežilno pršilo za obraz Ziaja Gdan Skin bo prebudilo vašo kožo katerikoli del dneva in ji nudilo takojšnje olajšanje. Lastnosti: osvežuje in osvetljuje pomaga preprečiti izsušenost kože kožo ohranja v ravnovesju koži vrača zdrav in mladosten videz Navodilo za uporabo: Na obraz razpršite ustrezno količino pripravka. Uporabljajte kadarkoli čez dan.
  • Ziaja Gdan Skin pomirjajoča gelasta maska za obraz in telo 50 ml
    Ziaja Gdan Skin, 50 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Gdan Skin bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani zmanjša pordelost kože pomirja kožo in jo ščiti pred draženjem lahko se uporablja za obraz in telo Navodilo za uporabo: Po izpostavljenosti soncu enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa.
  • Ziaja Gdan Skin krema za roke 50 ml
    Ziaja Gdan Skin, 50 ml, Kreme za roke za ženske, Krema Ziaja Gdan Skin popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo obnavlja koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Ziaja Herbal šampon za mastne lase 200 ml
    Ziaja Herbal, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Ziaja Herbal učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Ziaja Gdan Skin gel za prhanje in kopanje z glicerinom 300 ml
    Ziaja Gdan Skin, 300 ml, Peneče kopeli za ženske, Gel za prhanje Ziaja Gdan Skin je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo Vlaži in hrani kožo mehča in povečuje elastičnost kože ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Ziaja Jeju Young Skin micelarna voda za mlado kožo 390 ml
    Ziaja Jeju Young Skin, 390 ml, Čiščenje obraza za ženske, Micelarna voda Ziaja Jeju Young Skin zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz odstranjuje tudi odporna ličila globinsko vlaži ima osvežilne in pomirjajoče učinke zmanjša pomanjkljivosti kože Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Ziaja Jeju Young Skin tonik za obraz v pršilu za mlado kožo 200 ml
    Ziaja Jeju Young Skin, 200 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Ziaja Jeju Young Skin bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: regulira tvorbo kožnega sebuma zmanjšuje znake aken pomirja in tonira kožo dela mehko, svežo in sijočo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
  • Ziaja Intimate Creamy Wash vlažilni gel za umivanje za intimno higieno 500 ml
    Ziaja Intimate Creamy Wash, 500 ml, Intimna higiena za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Ziaja Intimate Creamy Wash nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa intenzivno vlaži upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja zagotavlja dolgotrajen občutek svežine Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Ziaja Intimate Creamy Wash pomirjajoči gel za intimno higieno 500 ml
    Ziaja Intimate Creamy Wash, 500 ml, Intimna higiena za ženske, Pripravek Ziaja Intimate Creamy Wash zagotavlja blago in skrbno vsakodnevno nego intimnih delov telesa. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa zmanjšuje draženje in rdečico zagotavlja dolgotrajen občutek svežine Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Ziaja Acai Berry pena za telo 200 ml
    Ziaja Acai Berry, 200 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Ziaja Acai Berry , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži daje žametno mehkobo Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Ziaja Foot Care antiperspirant v pršilu za noge 100 ml
    Ziaja Foot Care, 100 ml, Pršila za noge za ženske, Pršilo za noge Ziaja Foot Care odpravlja neprijeten vonj in ostale negativne posledice prekomernega potenja. Lastnosti: zmanjšuje neprijeten vonj nog osvežuje in prijetno hladi deluje proti bakterijam in nastajanju plesni Navodilo za uporabo: Razpršite potrebno količino pripravka na noge in med prste.
  • Ziaja Intimate Creamy Wash nežni gel za intimno higieno s kyselinou mléčnou 500 ml
    Ziaja Intimate Creamy Wash, 500 ml, Intimna higiena za ženske, Pripravek Ziaja Intimate Creamy Wash zagotavlja blago in skrbno vsakodnevno nego intimnih delov telesa. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja preprečuje kopičenje bakterij Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Ziaja Antiperspirant kremasti antiperspirant roll-on 60 ml
    Ziaja Antiperspirant, 60 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Antiperspirant Ziaja Antiperspirant optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Ziaja Cashmere dvokomponentni balzam v pršilu 125 ml
    Ziaja Cashmere, 125 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Balzam brez spiranja Ziaja Cashmere predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi. Lastnosti: zagotavlja hrano in regeneracijo vlaži lasna vlakna lajša razčesavanje in oblikovanje lasje so sijoči in mehki na dotik Navodilo za uporabo: Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte.
  • Ziaja Argan Oil serum za glajenje za poškodovane lase 50 ml
    Ziaja Argan Oil, 50 ml, Serumi za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum Ziaja Argan Oil lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: gladi površino las obnavlja suhe, lomljive in poškodovane lase lase naredi svilnato mehke na dotik Navodilo za uporabo: Majhno količino seruma nanesite na dlani in vmasirajte v lase. Nanašajte na vlažne ali suhe lase. Ne spirajte.
  • Ziaja Cashmere serum za sijaj in mehkobo las 50 ml
    Ziaja Cashmere, 50 ml, Serumi za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum Ziaja Cashmere lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: lasem zagotavlja intenzivni sijaj obnavlja suhe, lomljive in poškodovane lase lasem zagotavlja novo moč Navodilo za uporabo: Majhno količino seruma nanesite na dlani in vmasirajte v lase. Nanašajte na vlažne ali suhe lase. Ne spirajte.
  • Ziaja Acai Berry nočna maska za obraz 7 ml
    Ziaja Acai Berry, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Acai Berry bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Ziaja Microbiome Balance kremasta vlažilna maska 7 ml
    Ziaja Microbiome Balance, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Microbiome Balance bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Ziaja Ziajka losjon za po sončenju za otroke 170 ml
    Ziaja Ziajka, 170 ml, Otroška kozmetika za sončenje za otroke, Izdelek Ziaja Ziajka omogoča popolno nego otroške kože v primeru izpostavljenosti soncu. Lastnosti: vlaži otroško kožo pomirja kožo, razdraženo od sonca otroški koži zagotavlja osvežitev in olajšanje Navodilo za uporabo: Po sončenju nanesite potrebno količino na čisto kožo. Nežno razmažite in pustite, da se vpije.
  • Ziaja Argan Oil dvokomponentni balzam v pršilu 125 ml
    Ziaja Argan Oil, 125 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Balzam brez spiranja Ziaja Argan Oil predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi. Lastnosti: zagotavlja hrano in regeneracijo globinsko obnavlja lase vlaži lasna vlakna enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte.
  • Ziaja Jasmine pomlajevalna krema za roke 50+ 50 ml
    Ziaja Jasmine, 50 ml, Kreme za roke za ženske, Krema Ziaja Jasmine popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo obnavlja blaži znake staranja kože koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Ziaja Jeju Young Skin črna čistilna maska za mlado kožo 50 ml
    Ziaja Jeju Young Skin, 50 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Jeju Young Skin bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: s kože odstranjuje ogrce učinkovito čisti pore globinsko vlaži in intenzivno hrani osvetljuje in osvežuje kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Ziaja Men vlažilna krema SPF 6 50 ml
    Ziaja Men, 50 ml, Nega za dan in noč za moške, Izdelek za uporabo podnevi in ponoči Ziaja Men samostojno zagotavlja vaši koži vso potrebno nego. Lastnosti: kožo globinsko hrani in vlaži pomirja kožo po britju koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo obraza in z rahlimi, krožnimi gibi razmažite.
  • Ziaja Yego gel za britje 65 ml
    Ziaja Yego, 65 ml, Izdelki za britje za moške, Izdelek za britje Ziaja Yego zagotavlja popolnoma nemoten postopek pri vašem ritualu britja. Lastnosti: vlaži in ne izsuši kože prijetno osvežuje olajša drsenje brivnika po koži Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na moker obraz in vrat. Enakomerno razmažite s krožnimi gibi, dokler se ne speni.
  • Ziaja Yego krema proti gubam za moške 50 ml
    Ziaja Yego, 50 ml, Nega za dan in noč za moške, Izdelek za uporabo podnevi in ponoči Ziaja Yego samostojno zagotavlja vaši koži vso potrebno nego. Lastnosti: kožo globinsko hrani in vlaži zapolnjuje drobne gubice in napenja kožo koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo obraza in z rahlimi, krožnimi gibi razmažite.
  • Ziaja Dandelion Honey hranilna medova maska 7 ml
    Ziaja Dandelion Honey, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Dandelion Honey bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Ziaja Microbiome Balance pomirjajoča maska za obraz 7 ml
    Ziaja Microbiome Balance, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Microbiome Balance bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: koži vrača prožnost in občutek udobja globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Ziaja Tapioca Honey gladilna maska 7 ml
    Ziaja Tapioca Honey, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Tapioca Honey bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Ziaja Cashmere hranilni losjon za telo za suho kožo 400 ml
    Ziaja Cashmere, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Ziaja Cashmere bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo popravlja suho kožo koži vrača prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Ziaja Orange Butter vlažilni losjon za telo 400 ml
    Ziaja Orange Butter, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Ziaja Orange Butter bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik intenzivno hrani in mehča Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Ziaja Cashmere šampon za okrepitev las 300 ml
    Ziaja Cashmere, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Ziaja Cashmere učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Ziaja Cashmere maska za okrepitev las za suhe, obremenjene lase 200 ml
    Ziaja Cashmere, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Ziaja Cashmere predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna obnavlja strukturo las lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Ziaja Manuka Tree Purifying gladilna dnevna in nočna krema proti aknam 15 ml
    Ziaja Manuka Tree Purifying, 15 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Ziaja Coconut kremasti gel za prhanje 500 ml
    Ziaja Coconut, 500 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Ziaja Coconut je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži mehča in povečuje elastičnost koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Ziaja Orange Butter piling za prhanje 200 ml
    Ziaja Orange Butter, 200 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Ziaja Orange Butter bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice koža je po uporabi mehka in voljna Vlaži in hrani kožo umije vso umazanijo Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Ziaja Gdan Skin nežni vlažilni piling za telo 300 ml
    Ziaja Gdan Skin, 300 ml, pilingi za telo za ženske, Piling za telo Ziaja Gdan Skin z vaše kože odstrani odmrle celice in ji zagotavlja popolno gladkost. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice Vlaži in hrani kožo prekrvavi kožo odlično mehča Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Ziaja Jeju Young Skin gel za prhanje in kopanje beli 300 ml
    Ziaja Jeju Young Skin, 300 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Ziaja Jeju Young Skin . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost kože hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Ziaja Soothing pomirjajoča micelarna voda 390 ml
    Ziaja Soothing, 390 ml, Čiščenje obraza za ženske, Micelarna voda Ziaja Soothing zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: odstranjuje tudi odporna ličila ima osvežilne in pomirjajoče učinke kožo ohranja v ravnovesju uporablja se lahko tudi na občutljivi koži uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte.
  • Ziaja Baltic Home Spa Wellness pena za kopel 500 ml
    Ziaja Baltic Home Spa Wellness, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Ziaja Baltic Home Spa Wellness poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo zagotavlja občutek udobja in miru mehča kožo celega telesa prijetno diši Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Ziaja Baltic Home Spa Wellness masažno olje 490 ml
    Ziaja Baltic Home Spa Wellness, 490 ml, olja za telo za ženske, Potešite čute, pobožajte telo in se sprostite. Olje za telo Ziaja Baltic Home Spa Wellness je neprecenljiv pomočnik za popolno masažo in obenem prinaša čisto novo doživetje pri intimnih trenutkih. Lastnosti: kožo pušča prožno in voljno idealno za masažo celega telesa za relaksacijo, olajšanje in trenutke oddiha Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino olja na želeno mesto in nežno vmasirajte.
  • Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango nežni piling za tuš 190 ml
    Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango, 190 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice prekrvavi kožo odlično mehča koža je po uporabi mehka in voljna Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Ziaja Baltic Home Spa Wellness relaksacijski gel za prhanje 500 ml
    Ziaja Baltic Home Spa Wellness, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Ziaja Baltic Home Spa Wellness. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost kože hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Ziaja Lemon Cake penasto milo za roke in telo 250 ml
    Ziaja Lemon Cake, 250 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Ziaja Lemon Cake nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije nahrani kožo praktično odmerjanje s pomočjo odmernika ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabi se lahko tudi za kožo po telesu.
  • Ziaja Lemon Cake žele za prhanje 260 ml
    Ziaja Lemon Cake, 260 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Ziaja Lemon Cake . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Ziaja Lemon Cake vlažilna krema za roke 50 ml
    Ziaja Lemon Cake, 50 ml, nega rok in nohtov za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Ziaja Lemon Cake . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo obnavlja koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Ziaja Lemon Cake mehčalni sladkorni piling 300 ml
    Ziaja Lemon Cake, 300 ml, pilingi za telo za ženske, Piling za telo Ziaja Lemon Cake z vaše kože odstrani odmrle celice in ji zagotavlja popolno gladkost. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice umije vso umazanijo odlično mehča prekrvavi kožo Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Ziaja Pineapple pena za telo proti celulitu 160 ml
    Ziaja Pineapple, 160 ml, Nega za učvrstitev kože za ženske, Pripravek Ziaja Pineapple vam bo pomagal ublažiti znake celulita in vaša koža bo tako ponovno videti čvrsta in gladka. Lastnosti: izboljšuje mikrocirkulacijo krvi povečuje prožnost kože intenzivno vlaži zmanjšuje celulit in čvrsti kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na težavni del telesa (stegna, boki, zadnjica in trebuh). Vmasirajte s krožnimi gibi v kožo in pustite, da se vpije. Uporabljajte redno.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh