Največja modna platforma v Sloveniji

Wella Professionals oblačila, obutev in modni dodatki

183
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich vlažilna maska za lase z ogrevalnim učinkom 150 ml
    Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna lasje so mehki na dotik lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati navedeno število minut: 2-3 minuty. Nato temeljito sperite z vodo.
  • Wella Professionals Invigo Scalp Balance serum za lase proti izpadanju las 8x6 ml
    Wella Professionals Invigo Scalp Balance, 8x6 ml, Serumi za lase za ženske, Nega za laseWella Professionals Invigo Scalp Balance učinkovito stimulira rast novih las, jih krepi in hkrati regulira izpadanje obstoječih. Naj vas lepi in gosti lasje spet razveseljujejo. Lastnosti: lasem zagotavlja novo moč lasem nudi hidratacijo in hranila učinkovito spodbuja rast novih las zaustavlja izpadanje las Sestava: kofein Navodilo za uporabo: Nanašajte neposredno na lasišče. Z masažo podprite vpijanje. Ne spirajte. Uporabljajte redno.
  • Wella Professionals Invigo Color Service zdravilna kura po barvanju 1000 ml
    Wella Professionals Invigo Color Service, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals Invigo Color Service predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: podaljšuje trajanje barve obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Wella Professionals Invigo Scalp Balance globinsko čistilni šampon za mastno lasišče 300 ml
    Wella Professionals Invigo Scalp Balance, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Invigo Scalp Balance učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče z las in lasišča odstranjuje maščobo obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Wella Professionals Invigo Scalp Balance vlažilni in pomirjajoči šampon za občutljivo lasišče 300 ml
    Wella Professionals Invigo Scalp Balance, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Invigo Scalp Balance učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži bori se proti srbenju in suhosti lasišča Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Wella Professionals Ultimate Repair Protective Leave-In termo zaščitni serum v pršilu 140 ml
    Wella Professionals Ultimate Repair Protective Leave-In, 140 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske
  • Wella Professionals Eimi Mistify Me Strong lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem 500 ml
    Wella Professionals Eimi Mistify Me Strong, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Wella Professionals Eimi Mistify Me Strong bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: močno utrjevanje ne lepi las in daje pričeski naraven videz ohranja prožnost in ne obremenjuje las Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Wella Professionals Invigo Color Service maska za lase po barvanju 500 ml
    Wella Professionals Invigo Color Service, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals Invigo Color Service predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem zagotavlja očarljiv lesk podaljšuje trajanje barve Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite. Za najboljši učinek uporabljajte v kombinaciji s šamponom iz iste serije.
  • Wella Professionals Invigo Color Service nega las brez spiranja pred barvanjem 185 ml
    Wella Professionals Invigo Color Service, 185 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske, Nega brez spiranja Wella Professionals Invigo Color Service daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila kakovostno izboljša strukturo las poudarja intenzivnost barve deluje v globino lasnega vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase. Nanašajte zlasti po dolžini las in na konice. Pustite prosto posušiti ali posušite s sušilcem za lase.
  • Wella Professionals Invigo Scalp Balance Sensitive Scalp maska za lase za razdraženo lasišče 150 ml
    Wella Professionals Invigo Scalp Balance Sensitive Scalp, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals Invigo Scalp Balance Sensitive Scalp predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži lasje so mehki na dotik lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Wella Professionals Nutricurls Waves lahki vlažilni šampon za valovite lase 250 ml
    Wella Professionals Nutricurls Waves, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Nutricurls Waves učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče deluje proti kodranju las podpira naravno tvorbo valov in kodrov intenzivno vlaži Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Wella Professionals Fusion regeneracijski šampon za barvane in poškodovane lase 500 ml
    Wella Professionals Fusion, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Fusion učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna za naravne in barvane lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Wella Professionals Nutricurls Curls vlažilni balzam za kodraste lase 150 ml
    Wella Professionals Nutricurls Curls, 150 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja Wella Professionals Nutricurls Curls daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: deluje proti kodranju las enostavna in hitra uporaba brez umivanja zagotavlja hrano in regeneracijo olajša razčesavanje las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Vmasirajte v dolžine in vse do konic. Ne spirajte.
  • Wella Professionals Invigo Color Brilliance pena za lase za zaščito barve 200 ml
    Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 200 ml, Pene za lase za ženske, Pripravek za razčesavanje las Wella Professionals Invigo Color Brilliance lajša urejanje las po umivanju in jim nudi potrebno nego. Lastnosti: lajša razčesavanje las in njihovo nadaljnje urejanje poudarja intenzivnost barve pričeski dodaja volumen lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite v vlažne lase in jih nato posušite s sušilcem ali jih pustite, da se prosto posušijo.
  • Wella Professionals Invigo Color Brilliance šampon za normalne do goste lase za zaščito barve 500 ml
    Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Invigo Color Brilliance učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna podaljšuje obstojnost barve las
  • Wella Professionals Invigo Color Brilliance šampon za normalne in tanke lase za zaščito barve 1000 ml
    Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Invigo Color Brilliance učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase podaljšuje obstojnost barve las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Wella Professionals Invigo Volume Boost šampon za volumen tankih las 1000 ml
    Wella Professionals Invigo Volume Boost, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Invigo Volume Boost učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich globinsko hranilna maska za suhe lase 75 ml
    Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich, 75 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las deluje v globino lasnega vlakna obnavlja lase po celi njihovi dolžini intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich vlažilna pena za suhe lase 150 ml
    Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na s šamponom umite in z brisačo osušene lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Wella Professionals Invigo Sun zaščitni šampon za lase izpostavljene soncu 300 ml
    Wella Professionals Invigo Sun, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Invigo Sun je posebej zasnovan za nego od sonca obremenjenih las. Nežno jih umije, da so mehki in sijoči. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži lase varuje pred negativnim delovanjem sonca, klora in slane vode Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Wella Professionals Invigo Sun vlažilno pršilo za lase izpostavljene soncu 150 ml
    Wella Professionals Invigo Sun, 150 ml, Zaščita za lase pred soncem za ženske, Zaščitni pripravek Wella Professionals Invigo Sun ohranja vaše lase nahranjene in polne vitalnosti. Lastnosti: vlaži lase po izpostavljenosti soncu ščiti pred UV-sevanjem lasem daje mehkobo in gladkost omogoča enostavno razčesavanje lasem zagotavlja nevidno zaščito pred soncem Sestava: UV-filtri Navodilo za uporabo: Nanesite enakomerno na suhe ali vlažne lase. Uporabljajte pred preživljanjem časa na soncu.
  • Wella Professionals Invigo Color Brilliance balzam za zaščito barve za tanke do normalne lase 1000 ml
    Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Wella Professionals Invigo Color Brilliance zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje krepi barvo las lasem zagotavlja očarljiv lesk krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite. Za najboljši učinek uporabljajte v kombinaciji s šamponom iz iste serije.
  • Wella Professionals Invigo Color Brilliance negovalna maska za barvane lase 150 ml
    Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals Invigo Color Brilliance predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna podaljšuje trajanje barve intenzivno vlaži lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati navedeno število minut: 5 minut. Nato temeljito sperite z vodo.
  • Wella Professionals Invigo Scalp Balance vlažilni šampon proti prhljaju 300 ml
    Wella Professionals Invigo Scalp Balance, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Invigo Scalp Balance učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče bori se proti nastanku prhljaja intenzivno vlaži pomirja lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Wella Professionals Invigo Sun zaščitni balzam za lase izpostavljene soncu 200 ml
    Wella Professionals Invigo Sun, 200 ml, Zaščita za lase pred soncem za ženske, Balzam Wella Professionals Invigo Sun zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: vlaži lase po izpostavljenosti soncu lasem daje mehkobo in gladkost obnavlja lasna vlakna ščiti pred UV-sevanjem Navodilo za uporabo: Nanesite na umite lase po dolžini in v konice. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite. Za najboljši učinek uporabljajte v kombinaciji s šamponom iz iste serije.
  • Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich krema brez spiranja za glajenje in prehrano suhih in neobvladljivih las 150 ml
    Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich, 150 ml, Kreme za glajenje za ženske, Obvladajte svoje neukrotljive lase. Krema za glajenje las Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich zagotavlja kar največji nadzor nad neprilagodljivimi lasmi in jih odlično zgladi. Lastnosti: preprečuje neželeno kodranje las lasem nudi hidratacijo in hranila ima protistatični učinek Navodilo za uporabo: Nanesite na s šamponom umite, vlažne lase. Ne spirajte. Nato lase uredite v želeno pričesko.
  • Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich globinsko hranilni balzam za suhe in poškodovane lase 1000 ml
    Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje ščiti lase pred poškodbami lasem zagotavlja očarljiv lesk izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich vlažilni balzam za suhe lase 150 ml
    Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich, 150 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske, Balzam za lase Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich vašim lasem po pranju zagotavlja vso potrebno nego, jih navlaži in olajša njihovo nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: lase navlaži in nahrani olajša razčesavanje las deluje proti kodranju las lasem zagotavlja mehkobo in vitalnost Navodilo za uporabo: Nanesite enakomerno po dolžini las. Ne spirajte. Optimalno količino dobite, če 3-5× pritisnete na črpalko.
  • Wella Professionals Invigo Volume Boost pršilo za volumen za tanke lase 150 ml
    Wella Professionals Invigo Volume Boost, 150 ml, Pršilo za volumen za ženske, Poslovite se enkrat za vselej od šibkih las. Pršilo za volumen Wella Professionals Invigo Volume Boost poskrbi za zračno pričesko – prav takšno, kot jo občudujete. Od zdaj bodo ostali občudovali vašo. Lastnosti: lasem daje volumen od korenin lasem nudi hidratacijo in hranila lase pušča čudovito sijoče in vitalne enostavno in hitro se nanaša Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase, predvsem po dolžini in na konice. Počešite. Ne spirajte.
  • Wella Professionals Invigo Color Brilliance balzam brez spiranja za zaščito barve 150 ml
    Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 150 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja Wella Professionals Invigo Color Brilliance daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: varuje barvo las zagotavlja mehkobo lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Nanašajte zlasti po dolžini las in na konice. Ne spirajte in oblikujte po želji. Optimalno količino dobite, če 5-10× pritisnete na črpalko.
  • Wella Professionals Invigo Color Service zaščitna krema pred barvanjem 75 ml
    Wella Professionals Invigo Color Service, 75 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Odstranjevalec barve Wella Professionals Invigo Color Service nežno, a učinkovito očisti lasišče in kožo obraza ter odstrani odvečno barvo za lase. Lastnosti: nežen do kože obraza in lasišča preprečuje sušenje kože enostavno odstrani preostanke barve s kože samo za profesionalno uporabo Navodilo za uporabo: Pred barvanjem nanesite na kožo okoli celotne lasne linije. Izognite se neposrednemu stiku z lasmi. Po barvanju z vatno blazinico očistite preostanke in kožo popolnoma očistite.
  • Wella Professionals Invigo Blonde Recharge vijoličen balzam za nevtralizacijo rumenih odtenkov 200 ml
    Wella Professionals Invigo Blonde Recharge, 200 ml, Šamponi za toniranje za ženske, Balzam Wella Professionals Invigo Blonde Recharge zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: nevtralizira rumene odtenke v laseh lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje podaljšuje trajanje barve lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na s šamponom umite lase. Pustite delovati navedeno število minut: 3-5 minut. Nato temeljito sperite z vodo.
  • Wella Professionals SP Color Save balzam za barvane lase 1000 ml
    Wella Professionals SP Color Save, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Wella Professionals SP Color Save zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje ščiti lase pred poškodbami Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Wella Professionals Color Touch Deep Browns barva za lase odtenek 4/77 60 ml
    Wella Professionals Color Touch Deep Browns, 60 ml, Trajne barve za lase za ženske, Barva za lase Wella Professionals Color Touch Deep Browns daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Lastnosti: zanesljivo barva lase mat lasem nudi lesk poudarja barvni pigment Sestava: brez amoniaka Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo.
  • Wella Professionals SP Repair balzam za poškodovane in kemično obdelane lase 1000 ml
    Wella Professionals SP Repair, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Wella Professionals SP Repair zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje ščiti lase pred poškodbami lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Wella Professionals Color Touch Plus barva za lase odtenek 77/03 60 ml
    Wella Professionals Color Touch Plus, 60 ml, Trajne barve za lase za ženske, Barva za lase Wella Professionals Color Touch Plus daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Lastnosti: zanesljivo barva lase hrani in vlaži lase lase pušča zdrave in mehke na dotik Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo.
  • Wella Professionals SP Color Save šampon za barvane lase 250 ml
    Wella Professionals SP Color Save, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals SP Color Save učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče podaljšuje obstojnost barve las intenzivno vlaži daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Wella Professionals SP Repair šampon za poškodovane in kemično obdelane lase 250 ml
    Wella Professionals SP Repair, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals SP Repair učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna intenzivno vlaži lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Wella Professionals Eimi Super Set lak za lase ekstra močno utrjevanje 300 ml
    Wella Professionals Eimi Super Set, 300 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Wella Professionals Eimi Super Set bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk ohranja prožnost in ne obremenjuje las ščiti pred UV-sevanjem posebej močno utrjevanje Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Wella Professionals Eimi Natural Volume penasti utrjevalec za lase za volumen 300 ml
    Wella Professionals Eimi Natural Volume, 300 ml, Pene za lase za ženske, Utrjevalni pripravek Wella Professionals Eimi daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: utrdi pričesko zagotavlja volumen od korenin dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase. Uredite po svojih željah.
  • Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Rich Naturals permanentna barva za lase odtenek 9/3 60 ml
    Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Rich Naturals, 60 ml, Trajne barve za lase za ženske, Barva za lase Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Rich Naturals daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Lastnosti: Barva dolgo ostane lepa in polna mat lasem nudi lesk posvetli za nekaj odtenkov prekriva sive lase Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo.
  • Wella Professionals Invigo Volume Boost šampon za volumen 250 ml
    Wella Professionals Invigo Volume Boost, 250 ml, Šamponi za ženske, Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna daje lesk in volumen lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Wella Professionals Fusion intenzivna obnovitvena maska 150 ml
    Wella Professionals Fusion, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals Fusion predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini obnavlja strukturo las krepi lasna vlakna deluje v globino lasnega vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Wella Professionals Invigo Blonde Recharge šampon za zaščito blond barve las Cool Blond 1000 ml
    Wella Professionals Invigo Blonde Recharge, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Invigo Blonde Recharge učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče podaljšuje obstojnost barve las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich šampon za suhe in poškodovane lase 500 ml
    Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase gladi lasna vlakna intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Wella Professionals Elements Calming vlažilni in pomirjajoči šampon za občutljivo lasišče 1000 ml
    Wella Professionals Elements Calming, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Elements Calming učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče bori se proti srbenju in suhosti lasišča obnavlja in hrani lase pomirja lasišče Sestava: vsebuje vsaj 92 % sestavin naravnega izvora brez sulfatov ne vsebuje silikonov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Wella Professionals Invigo Volume Boost intenzivna maska za volumen tankih las 145 ml
    Wella Professionals Invigo Volume Boost, 145 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals Invigo Volume Boost predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati navedeno število minut: 5 minut. Nato temeljito sperite z vodo.
  • Wella Professionals Oil Reflections vlažilni šampon za sijaj in mehkobo las 500 ml
    Wella Professionals Oil Reflections, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Oil Reflections učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen intenzivno vlaži lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Wella Professionals ColorMotion+ šampon za zaščito barvanih las 100 ml
    Wella Professionals ColorMotion+, 100 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals ColorMotion+ učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče podaljšuje obstojnost barve las krepi lasna vlakna obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Wella Professionals Nutricurls Curls nežni micelarni šampon za kodraste lase 250 ml
    Wella Professionals Nutricurls Curls, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Nutricurls Curls učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče podpira naravno tvorbo valov in kodrov obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Wella Professionals SP Balance Scalp maska za občutljivo lasišče 200 ml
    Wella Professionals SP Balance Scalp, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals SP Balance Scalp predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini ščiti pred neugodnimi vplivi okolja krepi lasna vlakna lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Wella Professionals SP Men set Brown(za sive lase) za moške
    Wella Professionals SP Men, Kozmetični seti za moške, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Wella Professionals SP Men . Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: Brown 60 ml 30 ml Lastnosti: za podaljšanje obstojnosti barve las Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Wella Professionals SP Clear Scalp lasna nega proti prhljaju 150 ml
    Wella Professionals SP Clear Scalp, 150 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals SP Clear Scalp učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: odstranjuje prhljaj umiva lase in čisti lasišče lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Wella Professionals SP Color Save emulzija za barvane lase 50 ml
    Wella Professionals SP Color Save, 50 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals SP Color Save predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: podaljšuje trajanje barve krepi lasna vlakna obnavlja lase po celi njihovi dolžini deluje v globino lasnega vlakna lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Wella Professionals Color Touch Special Mix barva za lase odtenek 0/68 60 ml
    Wella Professionals Color Touch Special Mix, 60 ml, Trajne barve za lase za ženske, Barva za lase Wella Professionals Color Touch Special Mix daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Lastnosti: zanesljivo barva lase oživlja barvo Sestava: brez amoniaka Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo.
  • Wella Professionals SP Luxe Oil balzam s keratinom za poškodovane lase 200 ml
    Wella Professionals SP Luxe Oil, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Wella Professionals SP Luxe Oil zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju zagotavlja potrebno vlaženje lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Deep Browns permanentna barva za lase odtenek 6/7 60 ml
    Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Deep Browns, 60 ml, Trajne barve za lase za ženske, Barva za lase Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Deep Browns daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Lastnosti: Barva dolgo ostane lepa in polna mat lasem nudi lesk posvetli za nekaj odtenkov prekriva sive lase Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo.
  • Wella Professionals Color Fresh intenzivna barvna maska Pink 150 ml
    Wella Professionals Color Fresh, 150 ml, Začasne barve za lase za ženske
  • Wella Professionals Invigo Color Brilliance darilni set (za tanke, barvane lase)
    Wella Professionals Invigo Color Brilliance, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Wella Professionals Invigo Color Brilliance. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: 300 ml 200 ml 30 ml Lastnosti: nega za lepe lase, polne življenja za barvane lase obnavlja in hrani lase podaljšuje obstojnost barve las lase pušča mehke zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Wella Professionals Invigo Blonde Recharge šampon za blond lase za nevtralizacijo rumenih odtenkov 1000 ml
    Wella Professionals Invigo Blonde Recharge, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Invigo Blonde Recharge učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče nevtralizira rumene odtenke v laseh podaljšuje obstojnost barve las Navodilo za uporabo: Nanesite enakomerno na vlažne lase. Pustite delovati navedeno število minut: 2-3 minuy. Sperite. Po potrebi ponovite.
  • Wella Professionals Color Touch Vibrant Reds barva za lase odtenek 7/43 60 ml
    Wella Professionals Color Touch Vibrant Reds, 60 ml, Trajne barve za lase za ženske, Barva za lase Wella Professionals Color Touch Vibrant Reds daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Lastnosti: zanesljivo barva lase mat lasem nudi lesk Barva dolgo ostane lepa in polna Sestava: brez amoniaka Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo.
  • Wella Professionals Color Touch Rich Naturals barva za lase odtenek 9/16 60 ml
    Wella Professionals Color Touch Rich Naturals, 60 ml, Trajne barve za lase za ženske, Barva za lase Wella Professionals Color Touch Rich Naturals daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Lastnosti: zanesljivo barva lase mat lasem nudi lesk Barva dolgo ostane lepa in polna Sestava: brez amoniaka Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo.
  • Wella Professionals Creatine+ Wave trajna ondulacija za normalne in odporne lase za vse tipe las Creatin + Wave N/R 250 ml
    Wella Professionals Creatine+ Wave, 250 ml, Trajna ondulacija za ženske, Pripravek za trajno Wella Professionals Creatine+ Wave ustvarja privlačne kodre, ki se obdržijo resnično dolgo. Utrjevalni pripravek Wella Professionals Creatine+ Wave daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: utrdi pričesko za dolgoobstojno trajno na laseh posebej močno utrjevanje zagotavlja temeljito nego po trajni zagotavlja volumen od korenin rezultate je popolnoma utrjen Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah. Sledite navodilom v embalaži. Samo za profesionalno uporabo.
  • Wella Professionals Oil Reflections hranilna maska za gladke in sijoče lase 500 ml
    Wella Professionals Oil Reflections, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals Oil Reflections predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Wella Professionals SP Smoothen balzam za neobvladljive lase 200 ml
    Wella Professionals SP Smoothen, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Wella Professionals SP Smoothen zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju zagotavlja potrebno vlaženje izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Wella Professionals Ultimate Repair Set darilni set (za poškodovane in krhke lase)
    Wella Professionals Ultimate Repair Set, Serumi za lase za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Wella Professionals Ultimate Repair. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: krepilni šampon za poškodovane lase 100 ml vlažilni balzam za poškodovane in barvane lase 75 ml serum brez spiranja v pršilu za poškodovane lase 30 ml Lastnosti: nega za lepe lase, polne življenja za barvane lase za poškodovane lase obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Wella Professionals Invigo Color Brilliance balzam za goste, grobe in kodraste lase za barvane lase 200 ml
    Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Wella Professionals Invigo Color Brilliance zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: podaljšuje trajanje barve zagotavlja potrebno vlaženje lajša razčesavanje in oblikovanje lasem zagotavlja očarljiv lesk gladi in deluje proti kodranju Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite. Za najboljši učinek uporabljajte v kombinaciji s šamponom iz iste serije.
  • Wella Professionals Ultimate Repair Set darilni set (za poškodovane lase)
    Wella Professionals Ultimate Repair Set, Serumi za lase za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Wella Professionals Ultimate Repair. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: krepilni šampon za poškodovane lase 50 ml vlažilni balzam za poškodovane in barvane lase 30 ml serum brez spiranja v pršilu za poškodovane lase 30 ml Lastnosti: nega za lepe lase, polne življenja vsebuje mini različice izdelkov za poškodovane lase za barvane lase obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna zmanjšuje lomljivost las Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Special Blonde permanentna barva za lase odtenek 12/22 60 ml
    Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Special Blonde, 60 ml, Trajne barve za lase za ženske, Barva za lase Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Special Blonde daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Lastnosti: Barva dolgo ostane lepa in polna mat lasem nudi lesk posvetli za nekaj odtenkov prekriva sive lase Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo.
  • Wella Professionals Creatine+ Curl trajna ondulacija za odporne naravne lase Curl N 250 ml
    Wella Professionals Creatine+ Curl, 250 ml, Trajna ondulacija za ženske, Pripravek za trajno Wella Professionals Creatine+ Curl ustvarja privlačne kodre, ki se obdržijo resnično dolgo. Stiling pripravek Wella Professionals Creatine+ Curl bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: posebej močno utrjevanje za dolgoobstojno trajno na laseh dolgotrajen učinek daje obliko rezultate je popolnoma utrjen Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase in ustvarite želeno obliko. Sledite navodilom v embalaži. Samo za profesionalno uporabo.
  • Wella Professionals Color Touch Pure Naturals barva za lase odtenek 8/0 60 ml
    Wella Professionals Color Touch Pure Naturals, 60 ml, Trajne barve za lase za ženske, Barva za lase Wella Professionals Color Touch Pure Naturals daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Lastnosti: zanesljivo barva lase mat lasem nudi lesk poudarja barvni pigment Sestava: brez amoniaka Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo.
  • Wella Professionals Invigo Color Brilliance vlažilna maska za tanke lase 150 ml
    Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals Invigo Color Brilliance predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Wella Professionals Shinefinity Zero Lift Glaze demi-permanentna barva za lase odtenek 09/61 - Iced Platinum 60 ml
    Wella Professionals Shinefinity Zero Lift Glaze, 60 ml, Začasne barve za lase za ženske, Barva za lase Wella Professionals Shinefinity Zero Lift Glaze daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Lastnosti: zanesljivo barva lase oživlja barvo lase pušča zdrave in mehke na dotik Sestava: brez amoniaka ne vsebuje silikonov Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo.
  • Wella Professionals True Gray tonirana krema za sive lase Steel Glow Medium 60 ml
    Wella Professionals True Gray, 60 ml, Prelivi za lase za ženske, Poltrajna barva za lase Wella Professionals True Gray doda vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Lastnosti: ustvarja učinek tona v tonu se postopoma spira Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Pure Naturals permanentna barva za lase odtenek 9/0 60 ml
    Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Pure Naturals, 60 ml, Trajne barve za lase za ženske, Barva za lase Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Pure Naturals daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Lastnosti: Barva dolgo ostane lepa in polna posvetli za nekaj odtenkov mat lasem nudi lesk prekriva sive lase Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo.
  • Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich darilni set (za suhe in poškodovane lase)
    Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: 300 ml 200 ml 75 ml Lastnosti: nega za lepe lase, polne življenja za poškodovane lase intenzivno vlaži umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Wella Professionals ColorMotion+ darilni set (za zaščito barve)
    Wella Professionals ColorMotion+, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Wella Professionals ColorMotion+ . Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: 250 ml 150 ml 30 ml Lastnosti: nega za lepe lase, polne življenja za barvane lase umiva lase in čisti lasišče podaljšuje obstojnost barve las lasem zagotavlja očarljiv lesk lase izrazito obnavlja in ščiti Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Special Mix permanentna barva za lase odtenek 0/66 60 ml
    Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Special Mix, 60 ml, Trajne barve za lase za ženske, Barva za lase Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Special Mix daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Lastnosti: mat lasem nudi lesk zanesljivo barva lase Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo.
  • Wella Professionals Elements Renewing obnovitveni šampon za vse tipe las 1000 ml
    Wella Professionals Elements Renewing, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Elements Renewing učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase pušča mehke Sestava: vsebuje vsaj 91 % sestavin naravnega izvora brez sulfatov ne vsebuje silikonov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Wella Professionals Illumina Color barva za lase odtenek 4/ 60 ml
    Wella Professionals Illumina Color, 60 ml, Trajne barve za lase za ženske, Barva za lase Wella Professionals Illumina Color daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Lastnosti: zanesljivo barva lase prekriva sive lase hrani in vlaži lase poudarja barvni pigment Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh