Znamke 1
Cena

Volin oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
Znamka: Volin 48 izdelkov
 • Volin Ženske športne enodelne kopalke Alex 03
  Ženske enodelne športne kopalke Alex. Zasnovane v sončni Italiji! Močnejši material za kopalke, prijeten in hitro sušeč Kopalke imajo klasičen športni kroj - primerne so za na plažo, za vse športe na plaži in v bazenu Področje košaric je gladko, brez blazinic Proge ob straneh optično zožijo Hrbtni del krojen na križ (ameriške naramnice) Mednožni del je podložen s prijetnim materialom za kopalke
 • Volin Spodnji del kopalk Jordi Fuchsia
  Spodnji del kopalk Jordi Fuchsia v bleščeči izvedbi s trendovskimi okrasnimi trakovi. Klasičen kroj pristaja vsaki postavi. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Ženske enodelne kopalke Margareta, brez kosti
  Ženske enodelne kopalke Margareta s skritimi košaricami brez kosti. Privlačna nabrana tkanina s srebrnimi dodatki skrije drobne pomanjkljivost postave. Enodelne kopalke Hitro sušeči material Skrite podložene košarice Brez kosti Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Ženske dvodelne kopalke Alette, črne
  Ženske dvodelne kopalke Alette s prefinjeno krojenimi košaricami. Na notranji strani so ob straneh všiti lahki dodatki za boljšo oporo. Hlačke je mogoče v pasu zavihati in s tem prilagoditi njihovo višino. Material se prijetno lesketa. Ženske dvodelne kopalke Primerne tudi za večje prsi Hitro sušeči material Nepodložene košarice Klasične kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Pas hlačk je mogoče zavihati Zadnja stran brez šivov Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Spodnji del kopalk June
  Spodnji del kopalk June klasičnega kroja. Potisk s tropskimi motivi in srebrne bleščice pridejo na zagoreli polti čudovito do izraza. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačnega dela Hitro sušeči material Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Ženske dvodelne kopalke Alette, rjave
  Ženske dvodelne kopalke Alette s prefinjeno krojenimi košaricami. Na notranji strani so ob straneh všiti lahki dodatki za boljšo oporo. Hlačke je mogoče v pasu zavihati in s tem prilagoditi njihovo višino. Material se prijetno lesketa. Ženske dvodelne kopalke Primerne tudi za večje prsi Hitro sušeči material Nepodložene košarice Klasične kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Pas hlačk je mogoče zavihati Zadnja stran brez šivov Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Spodnji del kopalk Alette, rjav
  Spodnji del dvodelnih kopalk Alette, višjega kroja. Hlačke je mogoče v pasu zavihati in s tem prilagoditi njihovo višino. Material se prijetno lesketa. Spodnji del kopalk Hitro sušeči material Pas hlačk je mogoče zavihati Zadnja stran brez šivov Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Spodnji del kopalk Cara 01
  Spodnji del kopalk Cara 01 s trendovskim geometrijskim vzorcem. Možnost prilagajanja višine na bokih. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačnega dela Hitro sušeči material Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Spodnji del kopalk Jordi Gold
  Spodnji del kopalk Jordi Gold v svetleči izvedbi in s trendovskimi okrasnimi trakovi. Klasičen kroj pristaja vsaki postavi. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačk Hitro sušeč material Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Volin Spodnji del ženskega tankini Sarah Blue
  Spodnji del tankini kopalk Sarah Blue. Hlačke imajo ob straneh zategovanje, s pomočjo katerega si prilagodite višino pasu. Oblikovane v Italiji in izdelane iz kakovostnega italijanskega materiala za kopalke. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Primerne tudi za polnejše postave Material, ki se hitro posuši Nastavitev višine na bokih Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Spodnji del kopalk Judy blue
  Minimalističen spodnji del kopalk Judy blue klasičnega kroja, ki pristaja vsaki postavi. Privlačna nabrana tkanina v prednjem delu. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačnega dela Hitro sušeči material Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Ženske dvodelne kopalke Leo
  Ženske dvodelne kopalke Leo s podloženimi košaricami v videzu trendovskega lesketajočega živalskega vzorca. Hlačke klasičnega kroja so prijetne za nošenje. Ženske dvodelne kopalke Primerne za večje prsi Hitro sušeči material Podložene košarice Nastavljiva dolžina naramnic Klasične kosti Stranske kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Ženske dvodelne kopalke Page
  V ženskih dvodelnih kopalkah Page z modnimi geometrijskimi vzorci na plaži ali kopališču zagotovo ne ostanete ne opažene. Mehke podložene košarice so primerne zlasti za ženske s polnejšim oprsjem. Klasičen kroj spodnjega dela za prijetno nošenje. Ženske dvodelne kokpalke Primerne za večje prsi Hitro sušeči material Podložene košarice Klasične kosti Stranske kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Ženske dvodelne kopalke Cara 01
  Z dvodelnimi kopalkami Cara 01 stavite na preverjeno črno-belo klasiko. Mehke podložene košarice krasi trendovski geometrijski vzorec. Višino klasičnega spodnjega dela je mogoče ob straneh prilagajati. Ženske dvodelne kopalke Primerne za večje prsi Hitro sušeči material Podložene košarice Klasične kosti Stranske kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Ženske dvodelne kopalke June
  Poudarite svoje krivulje v dvodelnih kopalkah June. Svetlo podlago krasi tropski potisk s srebrnimi bleščicami. Ženski bikini Primerno za večje prsi Hitro sušeči material Podložene košarice Klasične kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Zgornji del ženskih kopalk Elin, podložen
  Zgornji del ženskih kopalk v kombinaciji dveh barv. Izviren dizajn, kakršnega ne boste našli nikjer drugje! Material za kopalke je prijeten in hitro sušeč Domiselna kombinacija črne in zlate Podložene košarice z všitimi kostmi, brez stranskih kosti Trdno prišite podložene in po dolžini nastavljive naramnice se nastavljajo zadaj Dekolte krasi prišit gumbek Obseg se zapenja s kovinskim kaveljčkom za kopalke – se zatakne in klikne Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Spodnji del kopalk Jordi Lime
  Spodnji del kopalk Jordi Lime v bleščeči izvedbi s trendovskimi okrasnimi trakovi. Klasičen kroj pristaja vsaki postavi. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Spodnji del kopalk Jordi Turquise
  Spodnji del kopalk Jordi Turquise v bleščeči izvedbi s trendovskimi okrasnimi trakovi. Klasičen kroj pristaja vsaki postavi. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Ženske dvodelne kopalke Jordi Gold
  Želite, da vas na plaži opazijo? Potem so kopalke Jordi Gold v svetleči različici in s trendi okrasnimi trakovi prava izbira za vas. Zaradi balkonet modrčka s snemljivimi naramnicami boste imeli čudovito porjavel dekolte. Ženski bikini Hitro sušeč material Push-up košarice Klasična kost Stranske kosti Snemljive naramnice Zavezovanje v zadnjem delu Klasičen kroj hlačk Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Volin Ženske dvodelne kopalke Ester Vine
  Ženske kopalke Ester Vine v zapeljivem odtenku vam bodo hitro postale všeč. Podložene košarice s T-šivom zagotavljajo popolno oporo tudi večjim prsim. Višino spodnjega dela lahko prilagajate ob strani. Ženski bikini Hitro sušeč material Podložene košarice Klasična kost Stranske kosti Zapenjanje zadaj, s kovinsko zaponko za kopalke Klasičen kroj hlačk Prilagajanje višine ob strani Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Volin Spodnji del kopalk Elisa Teal
  Spodnji del kopalk Elisa. Hlačke, ki imajo na bokih praktično zavezovanje, bodo zahvaljujoč navpičnemu šivu vašo zadnjico optično zaoblile. Oblikovano v Italiji. Spodnji del kopalk Primeren tudi za polnejše postave Material, ki se hitro posuši Hlačke brazilskega kroja Zavezovanje ob straneh Navpični šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Ženske enodelne kopalke Mia, brez kosti
  Ženske enodelne kopalke Mia s skritimi košaricami, brez kosti. Privlačna nabrana tkanina v nadčasovni črno-beli kombinaciji skrije drobne pomanjkljivost postave. Enodelne kopalke Hitro sušeči material Skrite podložene košarice Brez kosti Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Ženske dvodelne kopalke Judy Blue
  Ženske elegantne dvodelne kopalke Judy Blue za ženske s polnejšim oprsjem. Všečna nabrana tkanina zgornjega in spodnjega dela laska postavi. V privlačni modri barvi z lesketajočimi učinki. Ženske dvodelne kopalke Hitro sušeči material Skrite podložene košarice Brez kosti Zapenjanje zadaj s plastično zaponko Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Spodnji del kopalk Leo
  Spodnji del kopalk Leo klasičnega kroja. Eleganten model v videzu lesketajočega živalskega vzorca. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačnega dela Hitro sušeči material Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Spodnji del kopalk Aquarelle
  Spodnji del kopalk bo pritegnil vašo pozornost s čarobnimi cvetovi v akvarelnem vzorcu. Udoben klasičen kroj v temno modrem odtenku na sprednjem delu krasi cvetličen rob. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačk Hitro sušeč material Vsak kos je original, zato se razporeditev vzorca na materialu lahko razlikuje od fotografije. Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Volin Spodnji del kopalk Ester Vine
  Spodnji del v klasičnem kroju lahko s pomočjo regulacije ob strani nastavite glede na lastne potrebe. Spodnji del kopalk Klasične hlačke Hitro sušeč material Prilagajanje višine ob strani
 • Volin Ženske tankini Sarah Blue
  Ženske tankini Sarah Blue čudovito pristajajo tudi polnejšim postavam. Zgornji del kroja, ki optično zoži, zakrije nepopolnosti postave, med sončenjem pa ga enostavno zavihate. Hlačke imajo ob straneh zategovanje, s pomočjo katerega si prilagodite višino pasu. Oblikovane v Italiji in izdelane iz kakovostnega italijanskega materiala za kopalke. Ženske tankini Primerne tudi za polnejše postave Material, ki se hitro posuši Podložene košarice Klasična kost Oblači se čez glavo Hlačke klasičnega kroja Nastavitev višine na bokih Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Ženske enodelne kopalke Carmen, brez kosti
  Ženske enodelne kopalke Carmen s skritimi košaricami. brez kosti. Privlačna nabrana tkanina skrije drobne pomanjkljivost postave. Enodelne kopalke Hitro sušeči material Skrite podložene košarice Brez kosti Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Spodnji del kopalk Page
  Spodnji del kopalk Page lahko kombiniramo z različnimi outfiti za na plažo. V modnem geometrijskem vzorcu. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačnega dela Hitro sušeči material Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Ženske enodelne športne kopalke Alex 04
  Ženske enodelne športne kopalke Alex. Prijeten močnejši material za kopalke, ki se hitro suši Klasični športni kroj kopalk – primerne so za na plažo, za vse športe na plaži in za v bazen Predel košaric je gladek in brez blazinic Stranske črte, ki optično zožijo postavo Hrbtni del je krojen v obliki križa (ameriški rokavni izrez) Mednožni del je podložen s prijetnim materialom za kopalke Fotografija zadnjega dela je simbolična. Ustreza samo kroj, zadnji del naramnic se barvno ujema s prednjim delom.
 • Volin Ženske dvodelne kopalke Ester
  Ženske kopalke Ester v originalnem odtenku vam bodo hitro postale všeč. Podložene košarice s T-šivom zagotavljajo popolno oporo tudi večjim prsim. Višino spodnjega dela lahko prilagajate ob strani. Ženski bikini Hitro sušeč material Podložene košarice Klasična kost Stranske kosti Zapenjanje zadaj, s kovinsko zaponko za kopalke Klasičen kroj hlačk Prilagajanje višine ob strani Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Volin Spodnji del kopalk Ester
  Spodnji del v klasičnem kroju lahko s pomočjo regulacije ob strani nastavite glede na lastne potrebe. Spodnji del kopalk Klasične hlačke Hitro sušeč material Prilagajanje višine ob strani
 • Volin Ženske dvodelne kopalke Viky Turquise
  Bi radi ob vodi pritegnili pozornost? V kopalkah Viky Turquise jo zagotovo boste – zahvaljujoč svetlečemu dizajnu v trendovskem odtenku. Poseben način šivanja košaric zagotavlja oporo tudi večjim prsim, spodnji del v klasičnem kroju pa pristaja vsaki postavi. Ženski bikini Podložene košarice Klasična kost Stranske kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Klasičen kroj hlačk Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Volin Ženske dvodelne kopalke Jordi Lime
  Želite, da vas ob vodi nihče ne spregleda? Potem posezite po kopalkah Jordi Lime v bleščeči izvedbi s trendovskimi okrasnimi trakovi. Zahvaljujoč balkonet modrčku s snemljivimi naramnicami si boste čudovito osončile dekolte. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Push-up košarice Klasična kost Stranske kosti Snemljive naramnice Zavezovanje zadaj Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Ženske dvodelne kopalke Jordi Fuchsia
  Želite, da vas opazijo na plaži? Potem so kopalke Jordi Fuchsia v svetleči različici in s trendovskimi okrasnimi trakovi prava izbira za vas. Balkonet modrček s snemljivimi naramnicami poskrbi za čudovito porjavel dekolte. Ženski bikini Hitro sušeč material Push-up košarice Klasična kost Stranske kosti Snemljive naramnice Zavezovanje v zadnjem delu Klasičen kroj hlačk Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Volin Spodnji del kopalk Elisa Pink
  Spodnji del kopalk Elisa. Hlačke, ki imajo na bokih praktično zavezovanje, bodo zahvaljujoč navpičnemu šivu vašo zadnjico optično zaoblile. Oblikovano v Italiji. Spodnji del kopalk Primeren tudi za polnejše postave Material, ki se hitro posuši Hlačke brazilskega kroja Zavezovanje ob straneh Navpični šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Ženske enodelne kopalke Clara blue
  Ženske enodelne kopalke Clara blue z nevidnimi nepodloženimi košaricami in kostmi. V športnem stilu, globok izrez na hrbtu. Enodelne kopalke Hitro sušeči material Skrite nepodložene košarice Klasične kosti Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Ženske enodelne kopalke Clara Yellow
  Ženske enodelne kopalke Clara Yellow z nevidnimi nepodloženimi košaricami in kostmi. V športnem stilu, globok izrez na hrbtu. Enodelne kopalke Hitro sušeči material Skrite nepodložene košarice Klasične kosti Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Spodnji del kopalk Borneo Graphite
  Enobarven spodnji del ženskih kopalk. Močnejši material za kopalke - prijeten in hitro sušeč Hlačke klasičnega kroja Spredaj je ozka črta v barvi lososa, zadnja stran je enobarvna - siva Pas in robovi hlačnic so mehki in prožni Hlačke so znotraj ojačane z udobnim materialom za kopalke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Zgornji del ženskih kopalk Borneo 2
  Zgornji del ženskih kopalk Borneo 2 s kontrastnimi robovi. Izdelane so iz sodobnega materiala za kopalke, podložene so z drugo plastjo lahkega materiala, izredno hitro se sušijo Nepodložene košarice s klasičnimi kostmi prehajajo v naramnice, ki se zavezujejo za vratom Nizek osrednji del, dekolte obrobljen z neonsko obrobo Obseg brez stranskih kosti se zavezuje na hrbtu Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Spodnji del ženskih kopalk Borneo 2
  Spodnji del ženskih kopalk Borneo 2 klasičnega kroja. Spodnji del kopalk je iz gladke tkanine za kopalke, ki se hitro suši Cele hlačke so podložene s tanjšo plastjo materiala za kopalke Pas in robovi hlačnic so okrepljeni z elastiko, odporno na pranje Sprednji del krasi kontrasten okrasen rob Zadnja stran je gladka, brez šivov Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Spodnji del ženskih kopalk Viky Turquise
  Spodnji del kopalk Viky Turquise v svetleči izvedbi v trendovskem odtenku. Klasičen kroj pristaja vsaki postavi. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja
 • Volin Ženske enodelne kopalke Sofia Blue
  Ženske enodelne kopalke Sofia bodo cenile ženske polnejših postav. Podložene košarice brez kosti ponujajo prsim potrebno oporo, široke naramnice pa razbremenijo hrbtenico. Nabran material spredaj optično zoži vaš trebušček in skrije drobne nepravilnosti. Enodelne kopalke Material, ki se hitro posuši Primerne tudi za velike prsi Podložene košarice Naramnice, ki se zavezujejo Brez kosti Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Spodnji del kopalk Tori
  Spodnji del kopalk Tori klasičnega kroja krasi svetleči material za kopalke z geometričnim vzorcem. Spodnji del kopalk Klasične hlačke Material, ki se hitro posuši Zaščitni faktor UPF 50+
 • Volin Ženske dvodelne kopalke Jordi Turquise
  Želite, da vas ob vodi nihče ne spregleda? Potem posezite po kopalkah Jordi Turquise v bleščeči izvedbi s trendovskimi okrasnimi trakovi. Zahvaljujoč balkonet modrčku s snemljivimi naramnicami si boste čudovito osončile dekolte. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Push-up košarice Klasična kost Stranske kosti Snemljive naramnice Zavezovanje zadaj Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Spodnji del kopalk Alette, črn
  Spodnji del dvodelnih kopalk Alette višjega kroja. Hlačke je mogoče v pasu zavihati in s tem prilagoditi njihovo višino. Material se prijetno lesketa. Spodnji del kopalk Hitro sušeči material Pas hlačk je mogoče zavihati Zadnja stran brez šivov Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Spodnji del kopalk Elisa Red
  Spodnji del kopalk Elisa. Hlačke, ki imajo na bokih praktično zavezovanje, bodo zahvaljujoč navpičnemu šivu vašo zadnjico optično zaoblile. Oblikovano v Italiji. Spodnji del kopalk Primeren tudi za polnejše postave Material, ki se hitro posuši Hlačke brazilskega kroja Zavezovanje ob straneh Navpični šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Spodnji del ženskih kopalk Viky Salmon
  Spodnji del kopalk Viky Salmon v svetleči izvedbi v trendovskem odtenku. Klasičen kroj pristaja vsaki postavi. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja

Nazadnje videno

Vrh