Cena
Velikosti

Volin oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
27 izdelkov
 • Volin Ženske dvodelne kopalke Ester petrolejska
  45,03 €
  Ženske kopalke Ester v originalnem odtenku vam bodo hitro postale všeč. Podložene košarice s T-šivom zagotavljajo popolno oporo tudi večjim prsim. Višino spodnjega dela lahko prilagajate ob strani. Ženski bikini Hitro sušeč material Podložene košarice Klasična kost Stranske kosti Zapenjanje zadaj, s kovinsko zaponko za kopalke Klasičen kroj hlačk Prilagajanje višine ob strani Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Volin Ženske dvodelne kopalke Ester Vine vinska
  46,73 €
  Ženske kopalke Ester Vine v zapeljivem odtenku vam bodo hitro postale všeč. Podložene košarice s T-šivom zagotavljajo popolno oporo tudi večjim prsim. Višino spodnjega dela lahko prilagajate ob strani. Ženski bikini Hitro sušeč material Podložene košarice Klasična kost Stranske kosti Zapenjanje zadaj, s kovinsko zaponko za kopalke Klasičen kroj hlačk Prilagajanje višine ob strani Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Volin Spodnji del kopalk Borneo Graphite grafitna
  13,59 €
  Enobarven spodnji del ženskih kopalk. Močnejši material za kopalke - prijeten in hitro sušeč Hlačke klasičnega kroja Spredaj je ozka črta v barvi lososa, zadnja stran je enobarvna - siva Pas in robovi hlačnic so mehki in prožni Hlačke so znotraj ojačane z udobnim materialom za kopalke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Spodnji del ženskih kopalk 2v1 Whitney Coral malinova
  19,99 €
  Spodnji del kopalk Whitney Coral v izvirni izvedbi. Višji kroj bo zadržal trebušček, kopalke pa lahko zavihate in dobile boste nižji kroj z zanimivim pasom. Spodnji del kopalk Hlačke s povišanim pasom Material, ki se hitro posuši Pas, ki ga je mogoče zavihati
 • Volin Spodnji del kopalk Jordi Gold zlata
  22,99 €
  Spodnji del kopalk Jordi Gold v svetleči izvedbi in s trendovskimi okrasnimi trakovi. Klasičen kroj pristaja vsaki postavi. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačk Hitro sušeč material Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Volin Ženske dvodelne kopalke Jordi Lime limetina
  38,03 €
  Želite, da vas ob vodi nihče ne spregleda? Potem posezite po kopalkah Jordi Lime v bleščeči izvedbi s trendovskimi okrasnimi trakovi. Zahvaljujoč balkonet modrčku s snemljivimi naramnicami si boste čudovito osončile dekolte. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Push-up košarice Klasična kost Stranske kosti Snemljive naramnice Zavezovanje zadaj Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Spodnji del kopalk Jordi Fuchsia roza
  17,24 €
  Spodnji del kopalk Jordi Fuchsia v bleščeči izvedbi s trendovskimi okrasnimi trakovi. Klasičen kroj pristaja vsaki postavi. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Spodnji del kopalk Jordi Turquise svetlo-modra
  17,24 €
  Spodnji del kopalk Jordi Turquise v bleščeči izvedbi s trendovskimi okrasnimi trakovi. Klasičen kroj pristaja vsaki postavi. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Ženske dvodelne kopalke Jordi Gold zlata
  48,58 €
  Želite, da vas na plaži opazijo? Potem so kopalke Jordi Gold v svetleči različici in s trendi okrasnimi trakovi prava izbira za vas. Zaradi balkonet modrčka s snemljivimi naramnicami boste imeli čudovito porjavel dekolte. Ženski bikini Hitro sušeč material Push-up košarice Klasična kost Stranske kosti Snemljive naramnice Zavezovanje v zadnjem delu Klasičen kroj hlačk Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Volin Ženske dvodelne kopalke Jordi Fuchsia roza
  42,83 €
  Želite, da vas opazijo na plaži? Potem so kopalke Jordi Fuchsia v svetleči različici in s trendovskimi okrasnimi trakovi prava izbira za vas. Balkonet modrček s snemljivimi naramnicami poskrbi za čudovito porjavel dekolte. Ženski bikini Hitro sušeč material Push-up košarice Klasična kost Stranske kosti Snemljive naramnice Zavezovanje v zadnjem delu Klasičen kroj hlačk Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Volin Spodnji del kopalk Elisa Red rdeča
  15,19 €
  Spodnji del kopalk Elisa. Hlačke, ki imajo na bokih praktično zavezovanje, bodo zahvaljujoč navpičnemu šivu vašo zadnjico optično zaoblile. Oblikovano v Italiji. Spodnji del kopalk Primeren tudi za polnejše postave Material, ki se hitro posuši Hlačke brazilskega kroja Zavezovanje ob straneh Navpični šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Zgornji del ženskih kopalk Elin, podložen črna
  30,99 €
  Zgornji del ženskih kopalk v kombinaciji dveh barv. Izviren dizajn, kakršnega ne boste našli nikjer drugje! Material za kopalke je prijeten in hitro sušeč Domiselna kombinacija črne in zlate Podložene košarice z všitimi kostmi, brez stranskih kosti Trdno prišite podložene in po dolžini nastavljive naramnice se nastavljajo zadaj Dekolte krasi prišit gumbek Obseg se zapenja s kovinskim kaveljčkom za kopalke – se zatakne in klikne Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Spodnji del kopalk Jordi Lime limetina
  17,24 €
  Spodnji del kopalk Jordi Lime v bleščeči izvedbi s trendovskimi okrasnimi trakovi. Klasičen kroj pristaja vsaki postavi. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Ženske dvodelne kopalke Jordi Turquise svetlo-modra
  41,23 €
  Želite, da vas ob vodi nihče ne spregleda? Potem posezite po kopalkah Jordi Turquise v bleščeči izvedbi s trendovskimi okrasnimi trakovi. Zahvaljujoč balkonet modrčku s snemljivimi naramnicami si boste čudovito osončile dekolte. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Push-up košarice Klasična kost Stranske kosti Snemljive naramnice Zavezovanje zadaj Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Spodnji del kopalk Aquarelle barvna
  19,54 €
  Spodnji del kopalk bo pritegnil vašo pozornost s čarobnimi cvetovi v akvarelnem vzorcu. Udoben klasičen kroj v temno modrem odtenku na sprednjem delu krasi cvetličen rob. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačk Hitro sušeč material Vsak kos je original, zato se razporeditev vzorca na materialu lahko razlikuje od fotografije. Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Volin Spodnji del kopalk Ester petrolejska
  17,84 €
  Spodnji del v klasičnem kroju lahko s pomočjo regulacije ob strani nastavite glede na lastne potrebe. Spodnji del kopalk Klasične hlačke Hitro sušeč material Prilagajanje višine ob strani
 • Volin Spodnji del kopalk Ester Vine vinska
  17,84 €
  Spodnji del v klasičnem kroju lahko s pomočjo regulacije ob strani nastavite glede na lastne potrebe. Spodnji del kopalk Klasične hlačke Hitro sušeč material Prilagajanje višine ob strani
 • Volin Spodnji del kopalk Elisa Pink svetlo-rožnata
  16,14 €
  Spodnji del kopalk Elisa. Hlačke, ki imajo na bokih praktično zavezovanje, bodo zahvaljujoč navpičnemu šivu vašo zadnjico optično zaoblile. Oblikovano v Italiji. Spodnji del kopalk Primeren tudi za polnejše postave Material, ki se hitro posuši Hlačke brazilskega kroja Zavezovanje ob straneh Navpični šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Zgornji del tankin Claudette črna
  39,94 €
  Zgornji del tankin Claudette z všitim podloženim modrčkom in priljubljenim učinkom prekrižanega kroja na področju prsi. Odprt zadnji del in kroj v obliki črke A daje kopalkam privlačen videz, hkrati pa skrije drobne pomanjkljivosti postave. Kopalke so primerne tudi za močnejše postave. Material, ki se hitro posuši Primeren tudi za velike prsi Podložene košarice Klasična kost Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Spodnji del ženskega tankini Sarah Blue modra
  18,99 €
  Spodnji del tankini kopalk Sarah Blue. Hlačke imajo ob straneh zategovanje, s pomočjo katerega si prilagodite višino pasu. Oblikovane v Italiji in izdelane iz kakovostnega italijanskega materiala za kopalke. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Primerne tudi za polnejše postave Material, ki se hitro posuši Nastavitev višine na bokih Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Ženske enodelne športne kopalke Alex 04 črna-roza
  16,89 €
  Ženske enodelne športne kopalke Alex. Prijeten močnejši material za kopalke, ki se hitro suši Klasični športni kroj kopalk – primerne so za na plažo, za vse športe na plaži in za v bazen Predel košaric je gladek in brez blazinic Stranske črte, ki optično zožijo postavo Hrbtni del je krojen v obliki križa (ameriški rokavni izrez) Mednožni del je podložen s prijetnim materialom za kopalke Fotografija zadnjega dela je simbolična. Ustreza samo kroj, zadnji del naramnic se barvno ujema s prednjim delom.
 • Volin Zgornji del ženskih kopalk Whitney Teal, nepodložen turkizna
  18,84 €
  Zgornji del ženskih kopalk Whitney Teal v turkiznem odtenku. Nepodložene košarice so rahlo nabrane in krojene tako, da nudijo oporo tudi večjim prsim. Hitro sušeč material Nepodložene košarice Oporen stranski del košaric Klasična kost Stranske kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Volin Ženske dvodelne kopalke Viky Salmon lososova
  43,53 €
  V kopalkah Viky Salmon boste blesteli, za kar bo poskrbel svetleč dizajn v trendovskem odtenku. Poseben način šivanja košaric zagotavlja oporo tudi večjim prsim, spodnji del v klasičnem kroju pa pristaja vsaki postavi. Ženski bikini Podložene košarice Klasična kost Stranske kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Klasičen kroj hlačk Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Volin Spodnji del kopalk Clyte Vine vinska
  18,69 €
  Spodnji del kopalk Clyte z višjim pasom in naborki na prednjem delu. Hlačke optično zožijo vaš trebušček in zakrijejo manjše pomanjkljivosti. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačk Hitro sušeč material Učinek oblikovanja Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Volin Ženske enodelne kopalke Sofia Blue temno-modra
  33,14 €
  Ženske enodelne kopalke Sofia bodo cenile ženske polnejših postav. Podložene košarice brez kosti ponujajo prsim potrebno oporo, široke naramnice pa razbremenijo hrbtenico. Nabran material spredaj optično zoži vaš trebušček in skrije drobne nepravilnosti. Enodelne kopalke Material, ki se hitro posuši Primerne tudi za velike prsi Podložene košarice Naramnice, ki se zavezujejo Brez kosti Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Volin Spodnji del kopalk Tori črna
  14,29 €
  Spodnji del kopalk Tori klasičnega kroja krasi svetleči material za kopalke z geometričnim vzorcem. Spodnji del kopalk Klasične hlačke Material, ki se hitro posuši Zaščitni faktor UPF 50+
 • Volin Spodnji del kopalk Elisa Teal turkizna
  15,19 €
  Spodnji del kopalk Elisa. Hlačke, ki imajo na bokih praktično zavezovanje, bodo zahvaljujoč navpičnemu šivu vašo zadnjico optično zaoblile. Oblikovano v Italiji. Spodnji del kopalk Primeren tudi za polnejše postave Material, ki se hitro posuši Hlačke brazilskega kroja Zavezovanje ob straneh Navpični šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
Vrh