Znamke 1
Cena

Vacanze oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
Znamka: Vacanze 40 izdelkov
 • Vacanze Ženske enodelne kopalke Agata
  Prestižne kopalke Agata s prefinjenim izrezom na bokih in z robom, ki je dobesedno posejan s cvetlicami. Od italjanskega proizvajalca Vacanze. Enodelne kopalke Material, ki se hitro suši Skrite, nepodložene košarice Odstranljive blazinice Brez kosti Hlačke klasičnega kroja
 • Vacanze Spodnji del ženskih kopalk Miranda
  Spodnji del prestižnih kopalk Miranda. Hlačke klasičnega kroja imajo ob straneh praktično zavezovanje, da si lahko prilagodite njihov obseg. Italijanskega proizvajalca Vacanze! Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Zavezovanje ob straneh Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Vacanze Dekliške kopalke Anna
  Dekliške dvodelne kopalke z motivi pin-up deklet. Iz ekskluzivne kolekcije kopalk Vacanze! Prijeten in hitro sušeč material za kopalke Zgornji del predstavlja bando trak z zavezovanjem na hrbtu Trdno prišite naramnice v obliki okroglih vrvic Klasičen kroj hlačk brez šivov, gladek zadnji del Pas, nožni izrez in robovi zgornjega dela so okrašeni z naborki Cele kopalke so podložene z dodatno plastjo tkanine za kopalke
 • Vacanze Zgornji del ženskih kopalk Luxury Garden
  Zgornji del ženskih kopalk v sijočem dizajnu v bleščičnem ekskluzivnem dizajnu iz kolekcije Luxury Garden italijanske blagovne znamke Vacanze! Kopalke so izdelane iz izredno prijetnega lahkega materiala, ki se hitro suši in je izredno prijeten na koži Trikotne košarice brez kosti imajo odstranljive blazinice in našite bleščice Naramnice in obseg se zavezujejo Zgornji del kopalk je podložen z dodatnim slojem nežnega blaga Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Vacanze Ženske dvodelne kopalke Vacanze Happiness
  Ženske dvodelne kopalke iz kolekcije Happiness z barvnim mozaičnim vzorcem v sebi združujejo originalnost in udoben kroj v obliki trikotnih košaric. Ekskluzivno od italijanske znamke Vacanze! Kopalke so izdelane iz posebno nežnega, lahkega in hitro sušečega materiala, ki je zelo prijazen do kože Košarice imajo odstranljive blazinice in so brez kosti, okrašene so z zelenimi resicami Naramnice in podprsni del se zavezujejo, naramnice dodatno krasijo premične perlice Hlačke imajo elastičen pas in robove nožnega izreza Zavezovanje ob strani Navpičen šiv na zadnji strani Cele kopalke so podložene z dodatno plastjo mehkega blaga Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Vacanze Zgornji del ženskih kopalk Celastina
  Zgornji del kopalk italijanske znamke David – Vacanze. Iz prijetnih mikrovlaken za kopalke s stilskim prelivanjem barv v slogu ombré Trikotne košarice, ki jih krasijo drobne cvetlice in biserčki Košarice z odstranljivimi blazinicami, brez kosti, naramnice se zavezujejo za vratom Obseg modrčka se ravno tako zavezuje
 • Vacanze Spodnji del ženskih kopalk Gold Label II.
  Spodnji del kopalk z okrasnimi trakovi. Ekskluzivno od italijanske znamke Vacanze, iz kolekcije Gold! Hlačke so izdelane iz izjemno finega, lahkega in hitro sušečega materiala, ki je zelo prijazen do kože Hlačke s prepletenimi okrasnimi trakovi ob strani Navpičen elastičen šiv na zadnji strani ustvarja nabran učinek Elastičen rob in robovi nožnega izreza Kopalke so podložene z dodatno plastjo mehkega blaga Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Vacanze Zgornji del ženskih kopalk Vacanze iz kolekcije Gold Label III, brez kosti
  Zgornji del ženskih kopalk z izvirnim živalskim vzorcem v modrih odtenkih. Opazen kroj netradicionalnega dizajna italijanske znamke Vacanze iz kolekcije Gold! Zgornji del je izdelan iz izredno prijetnega lahkega materiala, ki se hitro suši in je izredno prijeten na koži Zgornji del kopalk ni podložen in nima kosti Naramnice se zavezujejo za vratom Oblači se čez glavo Zgornji del kopalk je podložen z dodatnim slojem nežnega blaga Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Vacanze Ženske dvodelne kopalke Vacanze iz kolekcije Gold Label II.
  Luksuzne dvodelne kopalke v zlatem odtenku. Z modnimi okrasnimi trakovi. Ekskluzivno od italijanske znamke Vacanze, iz kolekcije Gold Label! Kopalke so izdelane iz posebno nežnega, lahkega in hitro sušečega materiala, ki je zelo prijazen do kože Zgornji del ni podložen in je brez kosti, na sredini so prepleteni trakovi Zavezovanje za vratom Širši elastičen podprsni del z zapenjanjem s kovinsko zaponko Hlačke s prepletenimi okrasnimi trakovi ob strani Navpičen elastičen šiv na zadnji strani ustvarja nabran učinek Elastičen rob in robovi nožnega izreza Kopalke so podložene z dodatno plastjo mehkega blaga Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Vacanze Ženske enodelne kopalke Claudia
  Enostavne, a kljub temu elegantne. Enodelne kopalke Claudia italijanske znamke Vacanze bodo postale vaš najbolj priljubljen model za na plažo. Dekolte in hrbet krasijo nastavljivi okrasni trakovi, povezani z zlatimi obročki. Enodelne kopalke Material, ki se hitro posuši Nepodložene košarice Brez kosti Hlačni del klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Vacanze Ženske dvodelne kopalke Miranda
  Prestižne dvodelne kopalke Miranda bodo vaš dekolte okrasile s poplavo cvetja. Modrček ima skrite košarice z odstranljivimi blazinicami, ki nežno oblikujejo vaše prsi. Hlačke klasičnega kroja imajo ob straneh praktično zavezovanje, da si lahko prilagodite njihov obseg. Če k temu dodate že neverjetno prijeten material, dobite kopalke za brezskrbne trenutke ob vodi. Italijanskega proizvajalca Vacanze! Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Skrite nepodložene košarice Odstranljive blazinice Stranske kosti Zavezovanje na hrbtni strani Hlačke klasičnega kroja Zavezovanje ob straneh Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Vacanze Zgornji del ženskih kopalk Samanta I
  Razkošen zgornji del kopalk Samanta z zlatimi dodatki je sešit iz materiala z zlatastimi odsevi. Nepodložene košarice z odstranljivimi blazinicami nežno izoblikujejo vaše oprsje. Od italijanskega proizvajalca Vacanze. Hitro sušeči material Nepodložene trikotne košarice Odstranljive blazinice Brez kosti Zavezuje se za vratom in v zadnjem delu Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Vacanze Spodnji del ženskih kopalk Dorria
  Spodnji del prestižnih kopalk Dorria z zlatimi odtenki. Hlačkam preverjenega klasičnega kroja lahko dodate trakove, s katerimi okrasite boke in tako pričarate iluzijo zavezovanja. Italijanskega proizvajalca Vacanze! Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Vacanze Zgornji del razkošnih italijanskih kopalk Lalia
  Zgornji del ženskih modnih kopalk italijanske znamke David – Vacanze. Trikotne košarice, ki jih krasijo čipkasti volančki in cvetovi Košarice z odstranljivimi blazinicami, brez kosti, naramnice se zavezujejo za vratom Notranji del prednjega dela je ojačan z elastičnim blagom za kopalke Modrček se zavezuje na hrbtu Navedene velikosti so italijanske – glej preglednico velikosti
 • Vacanze Zgornji del prestižnih ženskih kopalk Star
  Zgornji del ženskih kopalk s skrbno izbranimi detajli - ekskluzivno od italijanske kolekcije Vacanze. Izdelane iz prijetnega materiala za kopalke, ki se hitro suši Trikotne košarice imajo odstranljive blazinice Naramnice so s košaricami povezane z zlato sponko, ki je sestavljena iz kvadratnih in okroglih delov okrašenih z modrimi in rumenimi okrasnimi kamni Naramnice in obseg se zavezujejo Zgornji del je podložen z udobno tkanino Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Vacanze Spodnji del ženskih kopalk Nelly
  Spodnji del luksuznih kopalk Nelly. S pomočjo zavezovanja ob strani lahko sami prilagajate obseg hlačk. Od italijanske znamke Vacanze. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačk Hitro sušeč material Zavezovanje ob strani Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Vacanze Zgornji del ženskih kopalk Nancy I
  Na plaži zasijte v zlatih odtenkih prestižnem zgornjem delu kopalk Nancy. Zahvaljujoč podloženim košaricam z odstranljivimi push-up blazinicami boste zasijale tudi zahvaljujoč čudovito oblikovanemu dekolteju. Italijanskega proizvajalca Vacanze! Material, ki se hitro posuši Podložene košarice Push-up blazinice Klasična kost Zavezovanje za vratom in na hrbtu Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Vacanze Ženske dvodelne kopalke Jana
  Prestižne dvodelne kopalke Jana z opaznimi zlatimi detajli. Nepodložene košarice z odstranljivimi blazinicami poudarijo naravno lepoto vaših prsi. Hlačke brazilskega kroja z navpičnim šivom na zadnji strani optično zaoblijo vašo zadnjico. Italijanskega proizvajalca Vacanze! Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Nepodložene trikotne košarice Odstranljive blazinice Brez kosti Zavezovanje za vratom in na hrbtu Hlačke brazilskega kroja Zavezovanje ob straneh Navpični šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Vacanze Spodnji del ženskih kopalk Jana
  Spodnji del prestižnih kopalk Jana z opaznimi zlatimi detajli. Hlačke brazilskega kroja z navpičnim šivom optično zaoblijo vašo zadnjico. Italijanskega proizvajalca Vacanze! Spodnji del kopalk Hlačke brazilskega kroja Material, ki se hitro posuši Zavezovanje ob straneh Navpični šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Vacanze Zgornji del ženskih kopalk Azaela
  Razkošen zgornji del kopalk Azaela okrašen z zlatimi dodatki in sešit iz materiala z zlatastimi odsevi. Nepodložene košarice z odstranljivimi blazinicami nežno izoblikujejo vaše oprsje. Od italijanskega proizvajalca Vacanze. Hitro sušeči material Nepodložene trikotne košarice Odstranljive blazinice Brez kosti Zavezuje se za vratom in v zadnjem delu Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Vacanze Ženske dvodelne kopalke Dorria
  Na plaži zasijte v zlatih odtenkih prestižnih dvodelnih kopalk Dorria. Zahvaljujoč podloženim košaricam z odstranljivimi push-up blazinicami boste zasijale tudi zahvaljujoč čudovito oblikovanemu dekolteju. Hlačke preverjenega klasičnega kroja lahko okrasite s kratkimi trakovi na bokih. Italijanskega proizvajalca Vacanze! Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Podložene košarice Push-up blazinice Klasična kost Zavezovanje za vratom in na hrbtu Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Vacanze Zgornji del razkošnih ženskih kopalk Abella brez kosti
  Zgornji del razkošnih ženskih kopalk z izrazitim cvetličnim potiskom. Iz ekskluzivne italijanske kolekcije Vacanze! Material za kopalke – prijeten in hitro sušeči Košarice modrčka so mehko podložene z odstranljivimi blazinicami Rob zgornjega dela košaric bogatijo zeleni okraski Na sredini dekolteja je pritrjena vrvica, konec vrvice je dodatno okrašen Zavezuje se za vratom Brez všitih kosti, s stranskimi kostmi – nudijo oporo vašim prsim Širši obseg, ki se ravno tako zavezuje Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Vacanze Ženske dvodelne kopalke s kostjo Vacanze Luxury Garden II
  Ženske dvodelne kopalke z izrazitim cvetličnim vzorcem. Ekskluziven dizajn italijanske znamke Vacanze! Kopalke so izdelane iz izjemno finega, lahkega in hitro sušečega materiala, ki je zelo prijazen do kože Modrček v bando stilu z všitimi kostmi, odstranljivo podlogo in našitimi bleščicami Snemljive naramnice z zavezovanjem za vratom Gladek podprsni del s stranskimi kostmi se zavezuje Hlačke so v klasičnem kroju, pas in robovi nožnega izreza so elastični Zavezovanje ob strani Pridržujemo si pravico do spremembe vzorca kopalk Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Vacanze Spodnji del ženskih kopalk Happiness
  Spodnji del kopalk iz kolekcije Happiness z barvnim mozaičnim vzorcem v sebi združuje originalnost in udoben kroj. Ekskluzivno od italijanske znamke Vacanze! Hlačke so izdelane iz izjemno mehkega, lahkega in hitro sušečega materiala, ki je zelo prijazen do kože Hlačke imajo elastičen pas in robove nožnega izreza Zavezovanje ob strani Navpičen šiv na zadnji strani Hlačke so podložene z dodatno plastjo mehkega blaga Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Vacanze Ženske dvodelne kopalke Sabina
  Luksuzne dvodelne kopalke Sabina s prefinjenimi detajli. Košarice z odstranljivimi vstavki so posute z drobnimi perlicami, zavezovanje za vratom je izdelano iz prepletene dvobarvne vrvice, ki je zaključena s cofki in drobnimi resicami. Od italijanske znamke Vacanze. Ženski bikini Hitro sušeč material Nepodložene košarice Odstranljive blazinice Brez kosti Zavezovanje za vratom in v/na zadnjem delu Klasičen kroj hlačk Zavezovanje ob strani Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Vacanze Zgornji del ženskih kopalk Zoe I
  Prestižen zgornji del kopalk Zoe v enostavni izvedbi. Nepodložene košarice s kostmi bodo vašemu oprsju nudile nežno oporo. Široke naramnice bolje razporedijo težo prsi in tako razbremenijo vašo hrbtenico. Od italijanskega proizvajalca Vacanze! Material, ki se hitro posuši Nepodložene košarice Klasična kost Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Vacanze Ženske dvodelne kopalke Evina
  Elegantne ženske bikinke Evina z zlatimi detajli so kot nalašč za zahtevne ženske. Zgornjemu delu bandeau kroja lahko okrog vratu pripnete naramnico. Spodnji del klasičnega kroja si prilagodite na bokih. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Nepodložene košarice Odstranljive blazinice Klasična kost Stranske kosti Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Hlačke klasičnega kroja Nastavitev višine na bokih Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Vacanze Spodnji del ženskih kopalk Evina
  Spodnji del klasičnega kroja s fino zlato nitko. Višino si lahko, zahvaljujoč možnosti nastavitve na bokih, nastavljate glede na lastne želje. Spodnji del kopalk Klasične hlačke Material, ki se hitro posuši Nastavitev višine na bokih Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Vacanze Spodnji del ženskih kopalk Luxury Garden II
  Spodnji del kopalk s čudovitim cvetličnim vzorcem. Ekskluziven dizajn italijanske znamke Vacanze! Hlačke so izdelane iz izjemno finega, lahkega in hitro sušečega materiala, ki je zelo prijazen do kože Hlačke so v klasičnem kroju, pas in robovi nožnega izreza so elastični Zavezovanje ob strani Pridržujemo si pravico do spremembe vzorca hlačk Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Vacanze Ženske dvodelne kopalke s kostjo Vacanze Happiness II
  Ženske dvodelne kopalke iz kolekcije Happiness z barvnim mozaičnim vzorcem v sebi združujejo originalnost in udoben kroj. Ekskluzivno od italijanske znamke Vacanze! Kopalke so izdelane iz izjemno finega, lahkega in hitro sušečega materiala, ki je zelo prijazen do kože Bando modrček z všito kostjo, odstranljivimi blazinicami in nalepljenimi rožnatimi pikicami V zgornjem delu podprsnega dela so našite zelene resice Snemljive naramnice z zavezovanjem za vratom Gladek podprsni del s stranskimi kostmi se zavezuje Hlačke so v klasičnem kroju, pas in robovi nožnega izreza so elastični Na prednji strani so našite zelene resice, zavezovanje ob strani Cele kopalke so podložene z dodatno plastjo mehkega blaga Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Vacanze Ženske monokini kopalke Elisa
  Če dajete prednost nevsakdanjemu dizajnu in sodobnemu kroju, preizkusite črtaste kopalke Elisa. Imajo skrite košarice z notranjimi kostmi, ki prsim nudijo oporo. Z eno naramnico iz tenkih paščkov, okrašenih z bleščicami, je ta model popolnoma nevsakdanji. Ekskluzivno od italijanskega proizvajalca Vacanze. Ženske monokini kopalke Material, ki se hitro posuši Skrite nepodložene košarice Odstranljive blazinice Klasična kost Stranske kosti Zavezovanje zadaj Hlačni del klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Vacanze Ženske enodelne kopalke Gaia
  Italijanske kopalke znamke Vacanze krasi moderen etno vzorec. Prekrižano blago med košaricami optično polepša vaše prsi. Enodelne kopalke Hitro sušeč material Podložene košarice Brez kosti Klasičen kroj spodnjega dela Navpičen šiv na zadnji strani Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Vacanze Zgornji del ženskih kopalk Robin
  Prestižen zgornji del kopalk Robin priljubljenega klasičnega kroja. Nepodložen modrček iz neverjetno prijetnega materiala ponuja maksimalno udobje. Od italijanskega proizvajalca Vacanze! Material, ki se hitro posuši Nepodložene košarice Klasična kost uZapenjanje na hrbtu s kovinsko zaponko za kopalke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Vacanze Spodnji del ženskih kopalk Marry
  Spodnji del luksuznih kopalk Marry. Hlačke v klasičnem kroju imajo ob strani izvirno prepletene okrasne trakove. Od italijanske znamke Vacanze. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačk Hitro sušeč material Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Vacanze Ženske dvodelne kopalke Nelly
  Luksuzne dvodelne kopalke Nelly s prefinjenimi detajli. Podložene košarice so posute z drobnimi perlicami, naramnice, ki se zavezujejo, pa so izdelane iz prepletene dvobarvne vrvice, zaključene s cofki in drobnimi resicami. Naramnice so snemljive, kar omogoča da dosežete popolno porjavelost. Hlačke imajo ob strani praktično zavezovanje. Od italijanske znamke Vacanze. Ženski bikini Hitro sušeč material Podložene košarice Klasična kost Zavezovanje za vratom in v/na zadnjem delu Klasičen kroj hlačk Zavezovanje ob strani Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Vacanze Zgornji del ženskih kopalk Terisa
  Luksuzen zgornji del kopalk Terisa z opaznimi zlatimi detajli. Bandeau modrček z majhnimi rokavi ima skrite košarice z odstranljivimi blaznicami. Stilski kos, ki bo na plaži zagotovo pritegnil pozornost. Italijanskega proizvajalca Vacanze! Material, ki se hitro posuši Skrite nepodložene košarice Odstranljive blazinice Brez kosti Oblači se čez glavo Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Vacanze Zgornji del ženskih kopalk Opunice
  Razkošen zgornji del kopalk Opunice s pisanim motivom in odstranljivo cvetlično broško. Modrček v slogu bandeau ima prikrite podložene košarice, ki nežno izoblikujejo vaše oprsje. Snemljive naramnice za popolno porjavitev. Od italijanskega proizvajalca Vacanze. Hitro sušeči material Skrite podložene košarice Snemljive naramnice Klasične kosti Stranske kosti Zavezuje se za vratom in v zadnjem delu Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Vacanze Spodnji del ženskih kopalk Happiness II
  Spodnji del kopalk iz kolekcije Happiness z barvitim mozaičnim vzorcem v sebi združuje originalnost in udoben kroj. Ekskluzivno od italijanske znamke Vacanze! Hlačke so izdelane iz izjemno mehkega, lahkega in hitro sušečega materiala, ki je zelo prijazen do kože Klasičen kroj, pas in nožni izrez sta elastična Na prednji strani so našite zelene resice, zavezovanje ob strani Hlačke so podložene z dodatno plastjo mehkega blaga Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Vacanze Ženske dvodelne kopalke Merry
  Luksuzne dvodelne kopalke Merry z zlatimi detajli na neobičajno oblikovanih naramnicah. Trikotne košarice z odstranljivimi blazinicami rahlo oblikujejo vaše prsi. Hlačke v klasičnem kroju imajo ob strani izvirno prepletene okrasne trakove. Od italijanske znamke Vacanze. Ženski bikini Hitro sušeč material Nepodložene trikotne košarice Klasična kost Zavezovanje za vratom in v/na zadnjem delu Klasičen kroj hlačk Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Vacanze Spodnji del ženskih kopalk Sabina
  Spodnji del luksuznih kopalk Sabina s prefinjenimi detajli. Okrasni trakovi gladko prehajajo v zavezovanje ob strani, s pomočjo katerega lahko sami prilagajate obseg hlačk. Od italijanske znamke Vacanze. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačk Hitro sušeč material Zavezovanje ob strani Ustvarite popoln videz za na plažo!

Nazadnje videno

Vrh