Znamke 1
Cena

V.I.P.A Ltd oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
Znamka: V.I.P.A Ltd 15 izdelkov
 • V.I.P.A Ltd Dvodelne kopalke za oblikovanje postave Florence Demisoft High
  Dvodelne kopalke za oblikovanje postave Florence Demisoft High. Modrček daje prsim popolno oporo, elementi iz lureksa pa bodo zagotovo pritegnili pozornost. Zahvaljujoč edinstvenemu sistemu oblikovanja pristaja ženskam z različnimi obsegi prsi. Visoke hlačke z izrazito in svetlikajočo se elastiko čudovito oblikujejo trebušček. Ženske dvodelne kopalke Material, ki se hitro posuši Polpodložene košarice Klasična kost Stranske kosti Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Hlačke klasičnega kroja Pakirano v vrečki iz organze. Velikost M ustreza običajnim velikostim 70/D, 75/C, 80/B, 85/A; velikost L ustreza velikostim 70/E, 75/D, 80/C, 85/B; velikost XL ustreza velikostim 70/F, 75/E, 80/D, 85/C; velikost 2XL ustreza velikostim 75/F, 80/E, 85/D, 90/C, 95/B; velikost 3XL ustreza velikostim 80/F, 85/E, 90/D, 95/C,100/B; velikost 4XL ustreza velikostim 85/F, 90/E, 95/D, 100/C; velikost 5XL ustreza velikostim 90/F, 95/E, 100/D, 105/C. Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • V.I.P.A Ltd Dvodelne kopalke Jasmine
  Luksuzne ženske dvodelne kopalke Jasmine s cvetličnim vzorcem in edinstvenim načinom prilagajanja obsega. Ta poskrbi, da se modrček odlično prilega ženskam z različnim obsegom prsnega koša. Natančno izdelane polpodložene košarice s kostmi dopolnjujejo svilene naramnice. Modne visoke hlačke se ob strani lahko zategnejo. Ženske dvodelne kopalke Hitro sušeč material Polpodložene košarice Klasična kost Zapenjanje na hrbtu s kovinsko zaponko za kopalke Hlačke z dvignjenim pasom Prilagajanje višine ob strani Pakirano v vrečki iz organze. Velikost M ustreza velikostim 70/D, 75/C, 80/B, 85/A; velikost L ustreza velikostim 70/E, 75/D, 80/C, 85/B; velikost XL ustreza velikostim 70/F, 75/E, 80/D, 85/C; velikost 2XL ustreza velikostim 75/F, 80/E, 85/D, 90/C, 95/B; 3XL ustreza velikostim 80/F, 85/E, 90/D, 95/C,100/B; velikost 4XL ustreza velikostim 85/F, 90/E, 95/D, 100/C; 5XL ustreza velikostim 90/F, 95/E, 100/D, 105/C. Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • V.I.P.A Ltd Modrček Daniella podložen
  Razkošen podložen modrček Daniella. Bogato okrašen s čudovito čipko! Košarice so v celoti mehko podložene, poleg tega pa imajo dodatne odstranljive blazinice Zunanja stran košaric je prevlečena s čipko, ki je v zgornjem delu cvetlična, notranja stran je iz udobnega bombaža Snemljive naramnice so na prednjem delu okrašene s čipko, dolžina se regulira na zadnji strani Nižji sredinski del s klasično kostjo in tremi okrasnimi satenastimi vrtnicami Elastičen čipkast podprsni del brez stranskih kosti Zapenjanje zadaj, z dvema zaponkama in tremi stopnjami zapenjanja Pakirano v elegantni vrečki iz črne organze.
 • V.I.P.A Ltd Višje hlačke Daniella
  Klasične hlačke Daniella v razkošni izvedbi. Hlačke so izdelane iz umetne čipke in fine elastične mreže Pas in sprednji robovi hlačnic so prešiti s prožno elastiko, zadnji robovi hlačnic pa so iz reliefne čipke Navpični šiv na zadnjem delu Mednožni del je podložen z bombažem Pakirano v luksuzni vrečki iz črne organze.
 • V.I.P.A Ltd Spodnji del kopalk Serenade
  Spodnji del razkošnih ženskih dvodelnih kopalk Serenade z izrazitim cvetličnim potiskom. Trendovski višji kroj hlačk z učinkom zategovanja na bokih laska postavi. Spodnji del kopalk Hitro sušeči material Hlačke z visokim pasom Prilagajanje višine na bokih Zapakirano v vrečki iz organze. Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • V.I.P.A Ltd Enodelne kopalke za oblikovanje Florence
  Luksuzne enodelne kopalke za oblikovanje Florence. Ustvarijo popolno silhueto brez motečih pomanjkljivosti. Za še večjo privlačnost kopalk poskrbijo rahlo svetlikajoča vlakna lurexa. V kopalkah Florence se nikoli ne boste zlili z množico. Enodelne kopalke Kopalke za oblikovanje, ki naredijo vitkejšo postavo Nepodložene košarice Odstranljive blazinice Naramnice brez možnosti nastavitve dolžine Brez kosti Spodnji del v klasičnem kroju Pakirano v vrečki iz organze. Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • V.I.P.A Ltd Zgornji del ženskih kopalk Florence MidBalcona
  Luksuzen zgornji del ženskih kopalk Florence MidBalcona odlično podpira prsi, elementi iz lureksa pa bodo zagotovo pritegnili pozornost. Zahvaljujoč edinstvenemu sistemu oblikovanja modrček pristaja ženskam z različnimi obsegi prsi. Material, ki se hitro posuši Podložene košarice Snemljive naramnice Klasična kost Stranske kosti Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Pakirano v vrečki iz organze. Velikost M ustreza običajnim velikostim 70/D, 75/C, 80/B, 85/A; velikost L ustreza velikostim 70/E, 75/D, 80/C, 85/B; velikost XL ustreza velikostim 70/F, 75/E, 80/D, 85/C; velikost 2XL ustreza velikostim 75/F, 80/E, 85/D, 90/C, 95/B; velikost 3XL ustreza velikostim 80/F, 85/E, 90/D, 95/C,100/B; velikost 4XL ustreza velikostim 85/F, 90/E, 95/D, 100/C; velikost 5XL ustreza velikostim 90/F, 95/E, 100/D, 105/C. Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • V.I.P.A Ltd Samostoječe nogavice Jacqueline
  Neobičajne nogavice z zankami za pas poskrbijo, da vsakdanja oblačila postanejo nekaj posebnega. Žameten rob deluje elegantno in poudari prefinjenost celotnega modela. Samostoječe nogavice Navpični šivi na zadnji strani Kovinske zanke za pas Pakirano v vrečki iz organze.
 • V.I.P.A Ltd Spodnji del kopalk Jasmine
  Spodnji del luksuznih dvodelnih kopalk Jasmine z izstopajočim cvetličnim vzorcem. Moden visok kroj kopalk s privlačnim zavezovanjem ob strani laska postavi. Spodnji del kopalk Hitro sušeč material Hlačke z dvignjenim pasom Prilagajanje višine ob strani Pakirano v vrečki iz organze. Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • V.I.P.A Ltd Spodnji del kopalk za oblikovanje postave Florence High
  Spodnji del ženskih kopalk Florence za oblikovanje postave zelo visokega kroja. Prestižni videz poudarjajo tudi loreks nitke v materialu. Hlačke odlično oblikujejo vaš trebušček. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Navpični šiv na zadnji strani Pakirano v vrečki iz organze. Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • V.I.P.A Ltd Dvodelne kopalke Florence TriangleLow
  Prestižne dvodelne kopalke Florence TriangleLow z detajli iz lureksa. Trikotne košarice imajo blazinice, ki jih lahko odstranite. Brazilske hlačke popolno zaoblijo zadnjico. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Nepodložene trikotne košarice Odstranljive blazinice Brez kosti Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Hlačke brazilskega kroja Navpični šiv na zadnji strani Pakirane v vrečki iz organze. Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • V.I.P.A Ltd Dvodelne kopalke Serenade
  Razkošne ženske dvodelne kopalke Serenade z izrazitim cvetličnim potiskom in unikatnim sistemom zategovanja obsega. Ta poskrbi, da modrček ustreza ženskam z različnim obsegom prsnega koša. Dovršene polpodložene košarice s kostmi dopolnjujejo svilene naramnice. Trendovske višje hlačke je mogoče ob straneh lično zategniti. Ženske dvodelne kopalke Hitro sušeči material Polpodložene košarice Klasične kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Hlačke z visokim pasom Prilagajanje višine na bokih Zapakirano v vrečki iz organze. Velikost M ustreza velikostim: 70/D, 75/C, 80/B, 85/A; velikost L ustreza velikostim: 70/E, 75/D, 80/C, 85/B; velikost XL ustreza velikostim: 70/F, 75/E, 80/D, 85/C; velikost 2XL ustreza velikostim: 75/F, 80/E, 85/D, 90/C, 95/B; 3XL ustreza velikostim: 80/F, 85/E, 90/D, 95/C,100/B; velikost 4XL ustreza velikostim: 85/F, 90/E, 95/D, 100/C; 5XL ustreza velikostim: 90/F, 95/E, 100/D, 105/C. Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • V.I.P.A Ltd Modrček JacquelineStrappy podložen
  Edinstven modrček JacquelineStrappy je biser med spodnjim perilom. Elegantno krem čipko z zlato nitko poudarja vijoličast žamet. Kraljevska kombinacija bo začarala tudi vas. Podložene košarice Notranji del košaric je bombažen Odstranljive blazinice Klasična kost Stranske kosti Obseg modrčka je iz paščkov Zapenjanje zadaj z enim kaveljčkom s tremi različnimi širinami zapenjanja Pakirano v vrečki iz črne organze. Velikost S ustreza običajnim velikostim 70/C, 75/B, 80/A; VELIKOST M USTREZA velikostim 70/D, 75/C, 80/B, 85/A; velikost L ustreza velikostim 70/E, 75/D, 80/C, 85/B; velikost XL ustreza velikostim 70/F, 75/E, 80/D, 85/C.
 • V.I.P.A Ltd Spodnji del kopalk Florence Low
  Spodnji del prestižnih kopalk Florence brazilskega kroja. Z elementi iz lureksa vas ne bo moč spregledati! Spodnji del kopalk Hlačke brazilskega kroja Material, ki se hitro posuši Navpični šiv na zadnji strani Pakiran v vrečki iz organze. Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • V.I.P.A Ltd Moške boksarice V.I.P.A Dots
  Klasične moške boksarice so udobne in prijetne. Poleg tega se modernega pikastega vzorca ne boste kar tako naveličali. Moške boksarice Pletenina Brez razporka Brezšiven zadnji del

Nazadnje videno

Vrh