Znamke 1
Cena

SUSA oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
Znamka: SUSA 4 izdelkov
 • SUSA Ženski tankini Dorcia Black
  Tankini Dorcia v brezčasni pikasti izvedbi. Odlična izbira za ženske s polnejšimi oblinami. Daljši top zakrije nekoliko večji trebušček in mehko podložene košarice prsim nudijo dodatno oporo. Enobarvne hlačke klasičnega kroja so prijetne za nošenje. Ženski tankini Hitro sušeči material LYCRA® XTRA LIFE™ Primerno tudi za polnejše obline Nevidne polložene košarice Odstranljive naramnice Braz kosti Oblačimo čez glavo Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • SUSA Ženske tankini Dorcia Blue
  Tankini Dorcia brezčasnega pikčastega dizajna bo cenila vsaka ženska polnejše postave. Daljši top skrije večji trebušček, mehko podložene košarice pa ponujajo prsim oporo. Enobarvne hlačke klasičnega kroja je prijetno nositi. Ženske tankini Material, ki se hitro posuši LYCRA® XTRA LIFE™ Primerne tudi za polnejše postave Skrite podložene košarice Snemljive naramnice Brez kosti Oblači se čez glavo Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • SUSA Ženske tankini Fantasy
  Tankini Fantasy so zahvaljujoč kroju primerne tudi za ženske polnejših postav. Zgornji del krasi okrasni cvetlični vzorec živahnih barv. Enobarven spodnji del je na notranji strani sprednjega dela podložen z elastično mrežasto tkanino. Ženske tankini Primerne tudi za velike prsi Material, ki se hitro posuši LYCRA® XTRA LIFE™ Skrite podložene košarice Brez kosti Oblači se čez glavo Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • SUSA Ženske tankini Contemporary
  Ženske tankini retro dizajna ne bodo cenile le ženske polnejših oblin. Mehko podložene košarice prsim zagotavljajo naravno oporo. Učinkovito razporejen geometrični vzorec in naborki na sprednjem delu skrijejo tudi večji trebušček. Enobarvne hlačke v pasu krasi vzorčasti rob, spredaj pa so podložene z elastično mrežasto tkanino. Ženske tankini Primeren tudi za velike prsi Material, ki se hitro posuši LYCRA® XTRA LIFE™ Skrite podložene košarice Brez kosti Oblači se čez glavo Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!

Nazadnje videno

Vrh