Največja modna platforma v Sloveniji

Shiseido oblačila, obutev in modni dodatki

147
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Shiseido Sun Care Expert Sun Protector Face & Body Lotion losjon za sončenje za obraz in telo SPF 30 150 ml
    Shiseido Sun Care Expert Sun Protector Face & Body Lotion, 150 ml, Zaščita pred soncem za ženske
  • Shiseido Maru Fude Multi Face Brush čopič za rdečilo, osvetljevalec in konture 1 kos
    Shiseido Maru Fude Multi Face Brush, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Shiseido Maru Fude Multi Face Brush bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos pudrastih izdelkov posebna oblika za enostavno nanašanje odlično se prilega roki natančno in enostavno nanašanje Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite na konture obraza. Pomikajte se z rahlimi gibi in dobro raznesite izdelek.
  • Shiseido Naname Fude Multi Eye Brush čopič za nanašanje senčil 1 kos
    Shiseido Naname Fude Multi Eye Brush, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič za oči Shiseido Naname Fude Multi Eye Brush je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: omogoča hiter nanos senčil za oči pomaga pri urejanju popolnega make upa poenostavlja nanašanje senčil za oči odlično se prilega roki Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: Uporabite ploski del čopiča za nanašanje senčil za oči, zaobljeni rob čopiča pa uporabite za raznašanje in mešanje barv ali za nanos senčila v liniji pod spodnjo veko.
  • Shiseido InnerGlow CheekPowder Rdečilo za posvetlitev odtenek 01 Inner Light 4 g
    Shiseido InnerGlow CheekPowder, 4 g, Osvetljevalci za ženske, Rdečilo Shiseido InnerGlow CheekPowder daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: poudarja značilnosti obraza popolno osvetljuje obraz ima prijetno gladko, lahko teksturo Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej. Nanašajte na mesta na obrazu, ki jih želite poudariti in osvetliti.
  • Shiseido Waso Yuzu-C posvetlitveni serum za predel okoli oči z vitaminom C 20 ml
    Shiseido Waso Yuzu-C, 20 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Shiseido Waso Yuzu-C odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: Intenzivno hrani območje okoli oči odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi učinkovito gladi linije in drobne gubice Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite.
  • Shiseido Waso darilni set (za regeneracijo obraza)
    Shiseido Waso, Kremne maske za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set Shiseido Waso bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji. Vsebina seta: gel maska za noč 50 ml čistilni gel za obraz 30 ml vlažilna krema 15 ml Lastnosti: za nego in obnovo kože obraza za intenzivno vlaženje kože za popolno nego obraza set za ugodno ceno Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Shiseido Ultimune Future Power Shot serum za obraz 15 ml
    Shiseido Ultimune Future Power Shot, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Shiseido Ultimune Future Power Shot bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: krepi konture obraza obnavlja prožnost kože učinkovito vlaži in nahrani osvetljuje Sestava: veganski izdelek ne vsebuje olja Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo.
  • Shiseido Future Solution LX podlaga za glajenje in osvetljevanje kože SPF 30 40 ml
    Shiseido Future Solution LX, 40 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Shiseido Future Solution LX popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: osvetljuje mehča zapolnjuje pore ščiti kožo kožo popolnoma pripravi na nanos make upa Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka na cel obraz ali na posamezen del po uporabi dnevne kreme. Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Shiseido Ginza Eau de Parfum Set darilni set za ženske
    Shiseido Ginza Eau de Parfum Set, Ženski seti za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda Shiseido Ginza Eau de Parfum Set je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. Lastnosti: odličen za darilo parfumirana kozmetika obstojnost dišave podaljša razkošna izvedba razveselil bo vsako žensko dišava, podarjena v setu, veselje pomnoži Vsebina seta: parfumska voda 50 ml parfumirani losjon za telo 50 ml poživljajoči serum 10 ml
  • Shiseido Bio-Performance Skin Filler Serum serum za obraz proti gubam za ženske 2x30 ml
    Shiseido Bio-Performance Skin Filler Serum, 2x30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Shiseido Bio-Performance je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: krepi konture obraza obnavlja prožnost kože koži vrača svežino in mladostno lepoto pomaga odstranjevati znake staranja kože gladi gubice Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate serum za obraz za moške 30 ml
    Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate, 30 ml, Serumi za obraz za moške, Serum za obraz Shiseido Ultimune predstavlja pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin. Zato vaši koži nudi dejansko intenzivno nego. Lastnosti: odstranjuje znake utrujenosti koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani pripravek je nekomedogen mehča Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo.
  • Shiseido Men Face Cleanser čistilna pena za obraz za moške 125 ml
    Shiseido Men Face Cleanser, 125 ml, Čiščenje obraza za moške, Pripravek za čiščenje kože Shiseido Men je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: globinsko vlaži nežno in temeljito umije cel obraz preprečuje suho kožo prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite.
  • Shiseido Men Energizing Moisturizing Extra Light Fluid fluid z regeneracijskim učinkom za moške 100 ml
    Shiseido Men Energizing Moisturizing Extra Light Fluid, 100 ml, Nega za dan in noč za moške, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Shiseido Men Energizing Moisturizing Extra Light Fluid bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: deluje proti nepopolnostim hitro se vpija intenzivno vlaži pomirja draženje in rdečico pomirja kožo po britju Sestava: pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Sperite. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Shiseido Sun Care Clear Stick UV Protector WetForce lokalna nega proti sončnemu sevanju SPF 50+ 20 g
    Shiseido Sun Care Clear Stick UV Protector WetForce, 20 g, Priprava kože na sončenje za moške, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Shiseido Sun Care Clear Stick UV Protector WetForce predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem lahko se uporablja za obraz in telo preprečuje neenakomerno pigmentacijo kože pripravek je nekomedogen pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki.
  • Shiseido Benefiance Enriched Kit darilni set (za popolno polt)
    Shiseido Benefiance Enriched Kit, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji. Vsebina seta: dnevna in nočna krema proti gubam za suho kožo 50 ml čistilna pena za obraz 15 ml voda za obraz 30 ml energetski in zaščitni koncentrat 10 ml Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži globinsko hrani koži daje svežost in svetlost pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Shiseido Revitalessence Skin Glow Foundation lahki tekoči puder s posvetlitvenim učinkom SPF 30 odtenek Alabaster 30 ml
    Shiseido Revitalessence Skin Glow Foundation, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Shiseido Revitalessence Skin Glow Foundation bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože ščiti pred sončnim sevanjem vlaži osvetljuje kožo revitalizira Navodilo za uporabo: Pred uporabo pretresite. Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Shiseido Ginza + ULTIMUNE Set darilni set za ženske
    Shiseido Ginza + ULTIMUNE Set, Ženski seti za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda Shiseido Ginza + ULTIMUNE Set je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. Lastnosti: izbor čutnih cvetličnih dišav možnost sestavljanja dnevne rutine vsebuje mini različice izdelkov set za ugodno ceno odličen za darilo razveselil bo vsako žensko cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske Vsebina seta: losjon za telo 50 ml parfumska voda 50 ml energetski in zaščitni koncentrat za obraz 10 ml
  • Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Cream Enriched Value Set darilni set (za popolno polt)
    Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Cream Enriched Value Set, Kozmetični seti za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Cream Enriched Value Set ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: dnevna in nočna krema proti gubam za suho kožo 50 ml čistilna pena za obraz 15 ml voda za obraz 30 ml energetski in zaščitni koncentrat 10 ml Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje globinsko hrani koži daje svežost in svetlost pomlajuje kožo in ji daje energijo celotna rutina za vsakodnevno nego Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Shiseido Essential Energy Hydrating Cream Value Set darilni set (za sijoč videz)
    Shiseido Essential Energy Hydrating Cream Value Set, Kozmetični seti za ženske, Želite čim dlje ohraniti mladosten videz? Kot osnova vaše redne kozmetične rutine vam bo koristila krema za obraz Shiseido Essential Energy Hydrating Cream Value Set. Pomaga v boju proti znakom staranja kože, upočasnjuje pojav in poglabljanje gub, nenazadnje pa spodbuja elastičnost, čvrstost in gostoto kože. Hkrati poskrbi za hranjenje in vlaženje, ki ju koža potrebuje, da ostane sveža, zglajena in voljna. Vsebina seta: globinsko vlažilna krema 50 ml energetski in zaščitni koncentrat za obraz 10 ml aktivna čistilna pena 5 ml voda za obraz 7 ml Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje globinsko hrani koži daje svežost in svetlost odstranjuje odmrle kožne celice celotna rutina za vsakodnevno nego Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Shiseido Vital Perfection Enriched Value Set darilni set (za obnovo čvrstosti obraza)
    Shiseido Vital Perfection Enriched Value Set, Čiščenje obraza za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Shiseido Vital Perfection Enriched Value Set ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: učvrstitvena lifting krema za suho kožo 50 ml aktivna čistilna pena 15 ml vlažilna voda za obraz 30 ml energetski in zaščitni koncentrat za obraz 10 ml Lastnosti: za zmanjšanje gub za popolnoma nežno in voljno kožo celotna rutina za vsakodnevno nego izdelek za globinsko poživitev in vlaženje za obnovo čvrstosti obraza Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Shiseido Vital Perfection Uplifting and Firming Cream Pouch Set darilni set (za glajenje poteze obraza)
    Shiseido Vital Perfection Uplifting and Firming Cream Pouch Set, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Shiseido Vital Perfection Uplifting and Firming Cream Pouch Set ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: dnevna in nočna lifting krema 50 ml serum za učvrstitev za mladostni videz 7 ml nočna lifting in učvrstitvena krema 15 ml krema za učvrstitev kože okoli oči proti gubam 3 ml serum za obraz proti gubam 2 ml kozmetična torbica 1 kos Lastnosti: krepi zaščitno bariero glajenje neenakomerne teksture kože za zmanjšanje gub za obnovo čvrstosti obraza za nego zrele kože obraza Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream hralnilna krema za predel okoli oči za zmanjšanje gub 15 ml
    Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice območju okoli oči daje mladosten videz osvetljuje območje okoli oči koža je napeta in zglajena globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Shiseido Waso CALMELLIA Multi-Relief SOS Balm večnamenski balzam za obraz, telo in lase 20 g
    Shiseido Waso CALMELLIA Multi-Relief SOS Balm, 20 g, Balzami za ustnice uniseks, Imate občutek, da določeni predeli vašega obraza potrebujejo intenzivnejšo ciljno nego, ker kreme in serumi vaše redne rutine ne zadoščajo? Lokalna nega Shiseido Waso CALMELLIA Multi-Relief SOS Balm poskrbi za ta problematična področja – po zaslugi koncentrirane sestave z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin bo njen učinek na kožo mnogokrat izrazitejši in hitrejši kot pri običajni negi obraza. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože nudi potrebno vlaženje in hranila ima regeneracijske učinke osvetljuje in mehča površino kože uporablja se lahko za telo in lase lasem zagotavlja očarljiv lesk lase navlaži in nahrani lase regenerira ustnicam in območju okoli njih zagotavlja potrebno vlažnost in hranila Sestava: vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino na problematična mesta in pustite delovati. Uporabljajte redno.
  • Shiseido Vital Perfection Concentrated Supreme Cream krepilna krema za zmanjšanje gub 50 ml
    Shiseido Vital Perfection Concentrated Supreme Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Želite čim dlje ohraniti mladosten videz? Kot osnova vaše redne kozmetične rutine vam bo koristila krema za obraz Shiseido Vital Perfection Concentrated Supreme Cream. Pomaga v boju proti znakom staranja kože, upočasnjuje pojav in poglabljanje gub, nenazadnje pa spodbuja elastičnost, čvrstost in gostoto kože. Hkrati poskrbi za hranjenje in vlaženje, ki ju koža potrebuje, da ostane sveža, zglajena in voljna. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja globinsko hrani koži daje svežost in svetlost Sestava: dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Shiseido Ultimune darilni set (za popolno polt)
    Shiseido Ultimune, Serumi za obraz za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Shiseido Ultimune ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: energetski in zaščitni koncentrat za obraz 50 ml aktivna čistilna pena 30 ml vlažilna voda za obraz za normalno do mastno kožo Lastnosti: čudovita embalaža/darilno pakiranje za popolnoma nežno in voljno kožo mehča osvetljuje za popolno nego obraza
  • Shiseido Ultimune darilni set (za popolno polt)
    Shiseido Ultimune, Kozmetični seti za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Shiseido Ultimune ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: energetski in zaščitni koncentrat za obraz 50 ml aktivna čistilna pena 15 ml vlažilna voda za obraz 30 ml serum za oči za kompleksno nego proti gubam 3 ml Lastnosti: razveselil bo vsako žensko odličen za darilo za intenzivno vlaženje kože možnost sestavljanja dnevne rutine Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Shiseido Ginza Night parfumska voda za ženske 30 ml
    Shiseido Ginza Night, 30 ml, Parfumske vode za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda Shiseido Ginza Night je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. gurmanska dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske
  • Shiseido Vital Perfection LiftDefine Radiance Night Concentrate nočni serum z učinkom liftinga 40 ml
    Shiseido Vital Perfection LiftDefine Radiance Night Concentrate, 40 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Shiseido Vital Perfection LiftDefine Radiance Night Concentrate bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije krepi konture obraza obnavlja prožnost kože koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani osvetljuje Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Idealna je uporaba zvečer.
  • Shiseido Men Total Revitalizer Value Set darilni set za moške
    Shiseido Men Total Revitalizer Value Set, Kozmetični seti za moške, Naredite veselje s kozmetičnim setom Shiseido , ki je poln izdelkov za nego moške kože obraza. Vesel ga bo vsak moderni moški, ki skrbi za svojo zunanjost. Vsebina seta: dnevna krema 50 ml čistilna pena za obraz 30 ml lahka krema za predel okoli oči 5 ml Lastnosti: koži zagotavlja prožnost kožo globinsko hrani in vlaži koži daje svežost in svetlost izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože zagotavlja kompleksno nego moške kože obraza možnost sestavljanja dnevne rutine Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo obraza in z rahlimi, krožnimi gibi razmažite.
  • Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Cream Enriched dnevna in nočna krema proti gubam za suho kožo 50 ml
    Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Cream Enriched, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Cream Enriched bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Cream dnevna in nočna krema proti gubam za vse tipe kože 50 ml
    Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži koži vrača mladosten videz globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Shiseido ModernMatte Powder Lipstick mat pudrasta šminka odtenek 505 Peep Show (Tea Rose) 4 g
    Shiseido ModernMatte Powder Lipstick, 4 g, šminke za ustnice za ženske, Šminka Shiseido ModernMatte Powder Lipstick bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: visoka pigmentacija dolgotrajen učinek enostavno se nanaša gladi gubice in pomanjkljivosti na ustnicah mat učinek
  • Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting Foundation posvetlitveni lifting tekoči puder SPF 30 odtenek 210 Birch 30 ml
    Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting Foundation, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting Foundation bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: osvetljuje kožo vlaži izdelek je vodoodporen dolgo obstojen učinek gladi površino kože Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Shiseido Makeup Technosatin gel lipstick satenasta šminka odtenek 402 Chatbot 4 g
    Shiseido Makeup Technosatin gel lipstick, 4 g, šminke za ustnice za ženske
  • Shiseido Ginza parfumska voda za ženske 50 ml
    Shiseido Ginza, 50 ml, Parfumske vode za ženske, za sodobno žensko 21. stoletja poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Shiseido POP PowderGel senčila za oči vodoodporno odtenek 01 Shin-Shin Crystal 2,2 g
    Shiseido POP PowderGel, 2,2 g, senčila za oči za ženske, Senčila za oči Shiseido POP omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: dolgotrajen učinek enostavno se nanaša za dnevno in večerno ličenje Sestava: barvni pigmenti – ustvarjajo dolgotrajno polno barvo senčil Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • Shiseido MicroLiner Ink črtalo za oči s črnilom odtenek 08 Teal 1 kos
    Shiseido MicroLiner Ink, 1 kos, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Shiseido MicroLiner Ink poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva oftalmološko testiran izdelek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši. Po vsaki uporabi skrbno zaprite.
  • Shiseido Bio-Performance Advanced Super Revitalizing Cream revitalizacijska in obnovitvena krema proti staranju kože 50 ml
    Shiseido Bio-Performance Advanced Super Revitalizing Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Shiseido Bio-Performance Advanced Super Revitalizing Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Shiseido Ginza Intense parfumska voda za ženske 50 ml
    Shiseido Ginza Intense, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda Shiseido Ginza Intense je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. cvetlična dišava sadna dišava poudari čutnost vsake ženske
  • Shiseido Ginza EDP Set darilni set za ženske
    Shiseido Ginza EDP Set, Ženski seti za ženske, Zapeljevanje je igra in privlačna dišava je žensko orožje, s katerim boste vedno v prednosti. Parfumska voda Shiseido Ginza EDP Set vas bo ovila v čutno prefinjeno dišavo, kadarkoli boste hoteli zažareti. Lastnosti: parfumirana kozmetika obstojnost dišave podaljša set na prvi pogled pritegne z lepim pakiranjem razkošna izvedba odličen za darilo razveselil bo vsako žensko dišava, primerna za vsakodnevno uporabo izbor čutnih cvetličnih dišav cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske Vsebina seta: Shiseido Ginza EdP 50 ml parfumska voda 50 ml nežno mleko za telo 50 ml TechnoSatin Gel Lipstick 415 Short Circuit žametna šminka 2.2 g
  • Shiseido Bio-Performance Pouch Set darilni set(proti gubam)
    Shiseido Bio-Performance Pouch Set, Kozmetični seti za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Shiseido Bio-Performance Pouch Set ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: Shiseido Bio-Performance Advanced Super Revitalizer 50 ml revitalizacijska in obnovitvena krema proti staranju kože 50 ml Clarifying Cleansing Foam čistilna pena za obraz 15 ml Treatment Softener vlažilna voda za obraz 30 ml ULTIMUNE Power Infusing Concentrate energetski in zaščitni koncentrat 10 ml BIO-PERFORMANCE Skin Filler Day & Night Duo PP pomlajevalni serum za obraz 1 ml Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje globinsko hrani koži daje svežost in svetlost za zmanjšanje gub za popolno nego obraza razveselil bo vsako žensko Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Shiseido Zen parfumska voda za ženske 30 ml
    Shiseido Zen, 30 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Shiseido Zen bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava lesna dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Shiseido Essential Energy Hydrating Cream globinsko vlažilna krema nadomestno polnilo 50 ml
    Shiseido Essential Energy Hydrating Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani koži daje svežost in svetlost pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate energetski in zaščitni koncentrat za obraz 30 ml
    Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: osvetljuje koži vrača svežino in mladostno lepoto kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Shiseido Sun Care Sports BB Compact BB kompaktni puder SPF 50+ odtenek Dark 12 g
    Shiseido Sun Care Sports BB Compact, 12 g, Zaščita pred soncem za ženske
  • Shiseido Vital Perfection Kit darilni set (za učvrstitev kože)
    Shiseido Vital Perfection Kit, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set Shiseido Vital Perfection bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji. Vsebina seta: dnevna in nočna lifting krema 50 ml čistilna pena 15 ml voda za obraz 30 ml energetski in zaščitni koncentrat za obraz 10 ml Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži globinsko hrani koži daje svežost in svetlost razveselil bo vsako žensko možnost sestavljanja dnevne rutine Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh