Največja modna platforma v Sloveniji

Samsøe Samsøe oblačila, obutev in modni dodatki

1018
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Samsøe Samsøe Obleka 'Valerie' bež / kamela / temno bež
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zarezani rokavi, Plaketa, Širok izrez rokavov; Material: Viskoza; Izrez: V-izrez; Vzorec: Črtast; Ovratnik srajce: Brez ovratnika; Podrobnosti: Slojni/naguban; Dodatki: All-Over-Muster, Mehek grip; Dolžina: Kratka/mini; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav
  • Samsøe Samsøe Majica 'Norsbro' siva / črna
    Dizajn: Podložena kapuca, Raven rob, Kapuca z vrvico, Rebrno-pletena obroba, Kenguru žep, Trak na vratu; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Melanž; Dodatki: Mehek grip, Potisk oznake, Kovinska luknjica; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Samsøe Samsøe Majica 'Norsbro' mornarska
    Dizajn: Kapuca z vrvico, Rebrno-pletena obroba, Kenguru žep; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Samsøe Samsøe Majica 'Norsbro' črna / bela
    Dizajn: Raven rob, Rebrno-pletena obroba; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Visok vratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Potisk oznake; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Samsøe Samsøe Hlače 'Hoys' nude
    Dizajn: Prešit obod/rob, Elastičen pas/rob, Plosek/zarobljen žep, Stranski žep; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Slojni/naguban; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Ohlapna forma; Telesna višina: Srednje visok pas
  • Samsøe Samsøe Krilo 'Tatiana' modra / črna / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Elastičen pas/rob; Oblika krila: Nagubano krilo; Podrobnosti: Plise; Dodatki: All-Over-Muster, Tekoč tekstil; Dolžina: Kratka/mini; Model: Normalno prileganje
  • Usnjena jakna Samsoe Samsoe ženska, siva barva,
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Ohlapen model.- Spuščena ramenska linija.- Visok ovratnik.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Z žepi.- Prešiti model.- Izoliran model s podlogo.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 75 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Samsøe Samsøe Hlače 'Smith' temno modra
    Dizajn: Prešit obod/rob, Elastičen pas/rob, Žepi na zadnjici, Stranski žep; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Dolžina: Do kolen; Model: Regularen
  • Volnen plašč Samsoe Samsoe mornarsko modra barva,
    - Meida® je visokokakovostna izolacija, ki zagotavlja kombinacijo toplote in zračnosti.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je delno izdelan iz reciklirane volne.- Raven kroj.- Podložen model.- Z žepi.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 93 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Obleka Samsoe Samsoe črna barva,
    - Podložen model.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Dolgi rokav.- V izrez.- Model z vezenino.- Model z napihnjenimi rokavi.- Material s strukturiranim vzorcem.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 89 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Samsoe Samsoe roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Dolgi rokav.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Model z ovratnikom.- Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Tanka, neelastična tkanina.- Okrasni naborki.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 116 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Samsoe Samsoe črna barva,
    - Lyocell TENCEL je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Podložen model.- Dolgi rokav.- V izrez.- Model z naramnicami.- Ima izreze.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 124 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Samsoe Samsoe mornarsko modra barva,
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Kvadratni izrez.- Model z naramnicami.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Okrasni šivi.- Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 87 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Body Samsoe Samsoe ženski, črna barva
    - Oprijet kroj.- Okrogli izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Tanka, elastična pletenina.- Material s teksturo.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Samsoe Samsoe roza barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Kroj oversize.- Spuščena ramenska linija.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top iz kašmirja Samsoe Samsoe roza barva
    - Good Cashmere Standard® (GCS) je neodvisno certificiran izdelek iz kašmirja, ki izvira iz etičnih virov. Kašmir s tem standardom prihaja s kmetij, ki skrbijo za dobrobit kašmirskih koz, življenje kmetov in kmečkih skupnosti ter okolje, v katerem živijo.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model z odkritim hrbtom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Volnen pulover Samsoe Samsoe ženski, zelena barva,
    - Raven kroj.- Kratko zapiranje na gumbe.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.
  • Jakna Samsoe Samsoe ženska, zelena barva,
    - Polnilo PrimaLoft® ThermoPlume iz recikliranih vlaken zagotavlja lahkotnost in toplotne lastnosti naravnega puha.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Spuščena ramenska linija.- Z žepi.- Snemljiva kapuca.- Podložen model.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 71 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kavbojke Samsoe Samsoe Riley Jeans ženske
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ravna hlačnica.- Zapenjanje na zadrgo in gumbe.- Z žepi.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina hlačnice: 101 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/30.
  • Volnen plašč Samsoe Samsoe rjava barva,
    - Ta model je nastal kot rezultat odgovornega proizvodnega procesa in za njegovo izdelavo so bili uporabljeni reciklirani materiali.- Raven kroj.- Klasični rever.- Podložen model.- Z žepi.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 104 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bomber jakna Samsoe Samsoe moški, črna barva,
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni s patentom.- Žepi z zadrgo na rokavih in dodatni prsni žep z zadrgo.- Gladek material.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Samsoe Samsoe moška, črna barva,
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Dolžina rokava: 69 cm.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Svilena obleka Samsoe Samsoe zelena barva,
    - Podložen model.- Model z vezenino.- Raglan rokav.- Elastični trak v pasu.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 75 cm.- Dolžina: 91 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Dvostranska jakna Samsoe Samsoe ženska, mornarsko modra barva,
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Z žepi.- Prešiti deli.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 112 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Usnjena jakna Samsoe Samsoe ženska, bež barva
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Raven kroj.- Neizoliran model s podlogo.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Dolžina rokava: 56 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Samsoe Samsoe rjava barva,
    - Podložen model.- V izrez.- Model s snemljivim ovratnikom.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 91 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bluza Samsoe Samsoe moška, črna barva,
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj regular.- Zapenjanje na zadrgo.- Visok ovratnik.- Žep z zapiranjem.- Vrvice spodaj.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Samsøe Samsøe Hlače 'Uma 10167' črna
    Dizajn: Elastičen pas/rob, Raven izrez, Stranski žep; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Plise; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Tekoč tekstil; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Široke hlačnice; Telesna višina: Visok pas
  • Bombažna kratka majica Samsoe Samsoe mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Kroj relaxed.- Kratek rokav.- Spuščena ramenska linija.- Okrogli izrez.- Daljši zadnji del.- Dolžina spredaj: 74 cm.- Dolžina zadaj: 76,5 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Samsøe Samsøe Bluza 'Jetta' dimno modra
    Stil srajce: Klasična bluza; Dizajn: Prešit obod/rob, Plaketa, Nabrani rokavi; Material: Viskoza; Vzorec: Univerzalne barve; Ovratnik srajce: Brez ovratnika; Podrobnosti: Slojni/naguban; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Tekoč tekstil, Povezani gumbi; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Polovičen rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Volnen pulover Samsoe Samsoe moški, mornarsko modra barva,
    - Izdelek je certificiran v skladu s standardom Responsible Wool Standard (RWS). Material, iz katerega je izdelan, vključuje volno s kmetij, ki so neodvisno certificirane za dobro počutje živali in zahteve upravljanja zemljišč.- Kroj relaxed.- Spuščena ramenska linija.- Model s puli ovratnikom.- Gladka pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 86 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Volnen plašč Samsoe Samsoe Milena zelena barva
    - Raven kroj.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Klasični rever.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Zunanji žepi za vlaganje.- Model z okrasnimi zaklopkami.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 110 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna srajca Samsoe Samsoe moška, zelena barva
    - Kroj regular.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 42 cm.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Volnen pulover Samsoe Samsoe moški, zelena barva
    Pulover iz kolekcije Samsoe Samsoe. Model izdelan iz enobarvne pletenine. Visoka vsebnost volne zagotavlja zaščito pred mrazom, dodatek poliamida pa povečuje trpežnost izdelka.
  • Samsøe Samsøe Tangice 'Cibbe' nočno modra
    Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Čipka; Dodatki: Rahlo transparenten, Strukturiran grip; Telesna višina: Srednje visok pas
  • Samsøe Samsøe Tangice 'Cibbe' smaragd
    Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Čipka; Dodatki: Rahlo transparenten, Lahek material, Strukturiran grip; Telesna višina: Srednje visok pas
  • Volnena jakna Samsoe Samsoe zelena barva
    - Raven kroj.- Neizoliran model s podlogo.- Zunanji žepi za vlaganje.- Zapenjanje na gumbe.- Debel material.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Suknjič Samsoe Samsoe zelena barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Podložen model.- Klasični rever.- V ramena všite blazinice.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Telovnik Samsoe Samsoe zelena barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlače Samsoe Samsoe ženski, zelena barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Zapiranje z zadrgo, gumbom in kaveljčki.- Z žepi.- Hlačnica zlikana na rob.- Visok pas.- Tanka, elastična tkanina.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 109 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Volnen pulover Samsoe Samsoe ženski, bež barva
    - Izdelek je certificiran v skladu s standardom Responsible Wool Standard (RWS). Material, iz katerega je izdelan, vključuje volno s kmetij, ki so neodvisno certificirane za dobro počutje živali in zahteve upravljanja zemljišč.- Kroj oversize.- Spuščena ramenska linija.- Dolgi rokav.- Debela, elastična pletenina.- Efektiven vzorec pletenja.- Rob s patentom.- Ima izreze.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 77 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kavbojke Samsoe Samsoe Shelly ženske
    - Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Kroj straight.- Visok pas.- Zapenjanje na gumbe.- Ravna hlačnica.- Z žepi.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 26 cm.- Širina hlačnice: 30,5 cm.- Dolžina hlačnice: 112 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Pulover Samsoe Samsoe moški, zelena barva
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Kroj relaxed.- Kratek rokav.- Model z ovratnikom.- Elastični material.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažne hlače Samsoe Samsoe črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 55 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20,5 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Zunanja dolžina noge: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače Samsoe Samsoe moški, bež barva
    - Lyocell TENCEL je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Raven kroj.- Ravna hlačnica.- Cargo žepi.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Gladka tkanina.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23,5 cm.- Širina hlačnice: 32,5 cm.- Dolžina hlačnice: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Obleka Samsoe Samsoe zelena barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Oprijet kroj.- V izrez.- Model z vezenino.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Dolžina: 83 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Samsøe Samsøe Pulover 'Gunan' temno modra
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Raven izrez; Material: Viskoza; Izrez: Pol-zapet pulover; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Volnena srajca Samsoe Samsoe ženska
    - Model je delno izdelan iz reciklirane volne.- Ohlapen kroj.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Spuščena ramenska linija.- Dva drsna stranska žepa.- Debela, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 80 cm.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Srajca Samsoe Samsoe ženska, rjava barva
    Srajca iz kolekcije Samsoe Samsoe. Model izdelan iz enobarvne tkanine.
  • Volnen plašč Samsoe Samsoe Eloise siva barva
    - Neizoliran model brez podloge.- Kroj oversize.- Klasični rever.- Zapenjanje na gumbe.- Žepi spredaj.- Gladek material.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 75 cm.- Dolžina: 118 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kavbojke Samsoe Samsoe Susan ženske
    - Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Kroj straight.- Visok pas.- Zapenjanje na gumbe.- Ravna hlačnica.- Z žepi.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17,5 cm.- Širina hlačnice: 28,5 cm.- Dolžina hlačnice: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Samsoe Samsoe Roger moške
    - Bombaž, ki se uporablja za izdelavo tega izdelka, je vsaj polovica organskega bombaža, katerega proizvodnja uporablja veliko manj vode in kemikalij, zaradi česar je ta material okolju prijaznejši.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Kroj regular.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 44 cm.- Širina v bedrih: 58 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina: 108 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32/32.
  • Samsøe Samsøe Bluza 'MAJAN' temno modra
    Stil srajce: Klasična bluza; Dizajn: Zarezani rokavi, Rokavi z dodatkom, Izpostavljen trak za gumb, Guba na hrbtu, Podaljšan zadnji del; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Viskoza; Vzorec: Univerzalne barve; Ovratnik srajce: Ovratnik srajce; Podrobnosti: Gube; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Tekoč tekstil; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Samsøe Samsøe Majica 'ALEXA' dimno modra
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob; Material: Jersey, Bombaž; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Samsøe Samsøe Pulover 'AMARIS' temno siva
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Rebrno-pletena obroba, Overcut ramena; Material: Volna; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Melanž; Dodatki: Popolnoma moderno, Strukturiran grip, Mehek grip; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Samsøe Samsøe Pulover 'AMARIS' progasto bež
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Rebrno-pletena obroba, Overcut ramena, Ohlapen kroj; Material: Volna; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Melanž; Dodatki: Popolnoma moderno, Strukturiran grip, Mehek grip; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Kavbojke Samsoe Samsoe Cosmo moške
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Kroj regular straight.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 56 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Notranja dolžina noge: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32/32.
  • Samsøe Samsøe Bluza 'JYTTA' konjak / temno rjava
    Stil srajce: Klasična bluza; Dizajn: Prešit obod/rob, Plaketa; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Vzorec: Pikčast; Ovratnik srajce: Brez ovratnika; Podrobnosti: Volanček, Slojni/naguban; Dodatki: All-Over-Muster, Lahek material, Povezani gumbi; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Samsøe Samsøe Hlače 'SARIH' črna
    Dizajn: Skrita zadrga, Plosek/zarobljen žep, Izrazni šiv; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Zanke pasu; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Bootcut; Telesna višina: Visok pas
  • Spodnji del kopalk Samsoe Samsoe zelena barva
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Dobro prilagojen kroj z visokim pasom preprečuje zdrs med gibanjem.- Tanka, elastična pletenina.
  • Zgornji del kopalk Samsoe Samsoe
    - Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Tanka, elastična pletenina.- Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.
  • Samsøe Samsøe Kavbojke 'MARIANNE' moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kontrastni šivi, Oznaka našitek/oznaka zastava, Robusten material, Zanke pasu; Pranje: Moder denim/spran; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Ohlapna forma; Telesna višina: Visok pas
  • Bombažna bejzbolska kapa Samsoe Samsoe bež barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Zakrivljen šilt.- Nastavljiv obseg.
  • Hlače Samsoe Samsoe ženski, črna barva
    - GRS (Global Recycle Standard) - certifikat, ki zagotavlja, da je izdelek izdelan iz recikliranih materialov, proizveden v skladu z načeli trajnostnega razvoja v vsaki fazi proizvodnje.- Ohlapen kroj.- Visok pas.- Z žepi.- Elastični trak v pasu.- Rahlo elastični material.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 108 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Samsoe Samsoe roza barva
    - GRS (Global Recycle Standard) - certifikat, ki zagotavlja, da je izdelek izdelan iz recikliranih materialov, proizveden v skladu z načeli trajnostnega razvoja v vsaki fazi proizvodnje.- Raven kroj.- V izrez.- Zapenjanje na zadrgo.- Model z odkritim hrbtom.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 125 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlače Samsoe Samsoe Zuri ženske, bež barva
    - GRS (Global Recycle Standard) - certifikat, ki zagotavlja, da je izdelek izdelan iz recikliranih materialov, proizveden v skladu z načeli trajnostnega razvoja v vsaki fazi proizvodnje.- Raven kroj.- Visok pas.- Zapiranje z zadrgo, gumbom in kaveljčki.- Ravna hlačnica.- Okrasni pregibi.- Z žepi.- Gladka tkanina.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 25 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Majica Samsoe Samsoe ženska, mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapen kroj.- Raglan rokav.- Izrez na vrvico.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Tanek material.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 72 cm.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 52,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Srajca Samsoe Samsoe ženska
    - Ta izdelek je šivan iz Tencela, torej Lyocella, ki ga je certificiral Lenzing. Je material, pridobljen iz lesne celuloze iz gozdov, v katerih se izvaja sonaravno gospodarjenje z gozdovi. Njegova proizvodnja poteka v zaprtem obsegu in brez uporabe kemikalij, zaradi česar je okolju prijaznejši, sam material pa je bolj prijazen za vas. Tencel je zračen, njegova vlakna vpijajo vlago in uravnavajo temperaturo, zaradi česar je popoln za vse letne čase. Je biološko razgradljiv (razgradi se na naraven način).- Kroj relaxed.- Model z ovratnikom.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Spuščena ramenska linija.- Zapenjanje na gumbe.- Daljši zadnji del.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 82 cm.- Dolžina spredaj: 80 cm.- Dolžina zadaj: 86 cm.- Širina pod pazduhami: 64 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Samsoe Samsoe oranžna barva
    - Izdelek je delno izdelan iz okolju prijaznega materiala LENZING™ ECOVERO™. Pri proizvodnji LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze se porabi 50 % manj vode kot pri priljubljeni viskozi.- Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Raven kroj.- Nastavljive naramnice.- Okrogli izrez.- Tanek material.- Podložen model.- Dolžina: 118 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top Samsoe Samsoe ženski, bela barva
    - Kroj slim.- Okrogli izrez.- Model z naramnicami.- Racerback izrez na hrbtu.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Samsøe Samsøe Majica 'NELLI' mornarska
    Dizajn: Rebrna vrv, Zavit šiv; Material: Jersey; Izrez: Visok vratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Lahek material, Strukturiran grip; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Srajca Samsoe Samsoe ženska, zelena barva
    - Lyocell TENCEL je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Ohlapen model.- Zapenjanje na gumbe.- Model z vezenino.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna srajca Samsoe Samsoe ženska, zelena barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Ohlapen model.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Spuščena ramenska linija.- Žepi na prsih.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 77 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XS/S.
  • Srajca Samsoe Samsoe ženska, oranžna barva
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Ohlapen model.- Zapenjanje na gumbe.- Spuščena ramenska linija.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 75 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlače Samsoe Samsoe ženski, oranžna barva
    - GRS (Global Recycle Standard) - certifikat, ki zagotavlja, da je izdelek izdelan iz recikliranih materialov, proizveden v skladu z načeli trajnostnega razvoja v vsaki fazi proizvodnje.- Ohlapen model.- Elastični trak v pasu.- Z žepi.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Dolžina hlačnice: 110 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Samsoe Samsoe oranžna barva
    - GRS (Global Recycle Standard) - certifikat, ki zagotavlja, da je izdelek izdelan iz recikliranih materialov, proizveden v skladu z načeli trajnostnega razvoja v vsaki fazi proizvodnje.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Ima razporek.- Dolžina: 147 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Samsoe Samsoe bež barva
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Raven kroj.- Izrez na vrvico.- Raglan rokav.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 73 cm.- Dolžina: 90 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažne kavbojke Samsoe Samsoe Susan
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Ohlapen model.- Zapenjanje na gumbe.- Z žepi.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 27,5 cm.- Dolžina hlačnice: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Jeans jakna Samsoe Samsoe moška, zelena barva
    - Ta izdelek je narejen iz organskega bombaža.- Raven kroj.- Podložen model.- Zapenjanje na gumbe.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Žepi za vlaganje z zapenjanjem.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažne hlače Samsoe Samsoe zelena barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Elastični trak v pasu.- Notranja nastavitev širine pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Cargo žepi.- Nastavitev notranje širine na spodnjem delu noge.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 59 cm.- Višina pasu: 35 cm.- Širina hlačnice spodaj: 28,5 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Dolžina hlačnice: 107 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažne kratke hlače Samsoe Samsoe zelena barva
    - Ta izdelek je izdelan iz najmanj 50 % organskega bombaža, ki se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj regular.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 31,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažni blazer Samsoe Samsoe Nork bež barva
    - Kroj regular.- Podložen model.- Klasični rever.- Zapenjanje na gumbe.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Tanek material.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v ramenih: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 48.
  • Srajca Samsoe Samsoe ženska, črna barva
    - Izdelek je delno izdelan iz okolju prijaznega materiala LENZING™ ECOVERO™. Pri proizvodnji LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze se porabi 50 % manj vode kot pri priljubljeni viskozi.- Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Kratek rokav.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jakna Samsoe Samsoe ženska, siva barva
    - Kroj oversize.- Žepi na prsih.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Z žepi.- Zapenjanje na gumbe.- Tanek material.- Spuščena ramenska linija.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 81 cm.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Usnjeno krilo Samsoe Samsoe roza barva
    - Leather Working Group - Srebro. Usnje, uporabljeno v tem izdelku, prihaja iz okolju prijaznih, ekoloških usnjarn, ki so bile preizkušene in certificirane v skladu s protokolom Leather Working Group.- Oprijet kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Podložen model.- Z žepi.- Širina v pasu: 37 cm.- Dolžina: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Krilo Samsoe Samsoe siva barva
    - Svinčnik kroj.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Podložen model.- Debela, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 35 cm.- Dolžina: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Samsoe Samsoe zelena barva
    - Lyocell TENCEL je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Ohlapen kroj.- V izrez.- Model z ovratnikom.- Spuščena ramenska linija.- Dolgi rokav.- Vrvica v pasu.- Ima izreze.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 70 cm.- Dolžina: 125 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Samsoe Samsoe zelena barva
    - Lyocell TENCEL je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Kvadratni izrez.- Nastavljive naramnice.- Podložen model.- Ima razporek.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 126 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Lanena kratka majica Samsoe Samsoe roza barva
    - Kroj regular.- Okrogli izrez.- Spuščena ramenska linija.- Tanka, neelastična pletenina.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Samsøe Samsøe Majica 'ESTER' nočno modra
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob; Material: Jersey; Izrez: Puliji; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Obleka Samsoe Samsoe črna barva
    - Lyocell TENCEL je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Nabran kroj.- Dolgi rokav.- Spuščena ramenska linija.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Z žepi.- V izrez.- Zapenjanje na gumbe.- Okrasni pregibi.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 72 cm.- Dolžina: 88 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Samsøe Samsøe Majica 'Norsbro' bež / črna
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Rebrno-pletena obroba, Overcut ramena; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Visok vratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Potisk oznake; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Volnen pulover Samsoe Samsoe ženski, siva barva
    - Izdelek je certificiran v skladu s standardom Responsible Wool Standard (RWS). Material, iz katerega je izdelan, vključuje volno s kmetij, ki so neodvisno certificirane za dobro počutje živali in zahteve upravljanja zemljišč.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Rob s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dolžina: 67 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Samsøe Samsøe Prehodna jakna 'Rosalie' modra / rumena / korala / bela
    Dizajn: 1-gumbne-manšete, Prešit obod/rob, Raven rob, Plaketa, Overcut ramena; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Polnilo: Brez polnila; Vzorec: Karirast; Dodatki: Mehek grip; Model: Normalno prileganje
  • Bombažna srajca Samsoe Samsoe Avan moška, zelena barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Kroj regular.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Kratek rokav.- Žep na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Material s teksturo.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Obseg ovratnika: 46 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Samsøe Samsøe Hlače 'HOYS' konjak
    Dizajn: Elastičen pas/rob, Žepi na zadnjici, Stranski žep; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Slojni/naguban; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Lahek material; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen; Telesna višina: Visok pas
  • Srajca Samsoe Samsoe ženska, zelena barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj relaxed.- Spuščena ramenska linija.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z vezenino.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 76 cm.- Dolžina: 86 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jakna Samsoe Samsoe ženska, roza barva
    - Kroj regular.- Z žepi.- Zapenjanje na gumbe.- Podložen model.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 52,5 cm.- Širina v ramenih: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlače Samsoe Samsoe Meme ženske, roza barva
    - Visok pas.- Zapiranje z zadrgo, gumbom in kaveljčki.- Ravna hlačnica.- Dva drsna stranska žepa.- Okrasni pregibi.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 108 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Srajca s primesjo lanu Samsoe Samsoe Lua zelena barva
    - Model delno izdelan iz Lyocell TENCEL vlaken iz celuloze iz dreves, ki rastejo v certificiranih gozdovih.- Kroj relaxed.- Model z ovratnikom.- Spuščena ramenska linija.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Zapenjanje na gumbe.- Daljši zadnji del.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 75 cm.- Dolžina spredaj: 76 cm.- Dolžina zadaj: 83 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh