Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki

109
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • RYOR Every day hranilni nočni serum proti gubam 50 ml
    RYOR Every day, 50 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz RYOR Every day je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije krepi konture obraza pomaga odstranjevati znake staranja kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • RYOR Depilation and Shaving pripravek za upočasnitev rasti dlačic 200 ml
    RYOR Depilation and Shaving, 200 ml, Izdelki za po britju za ženske, Zaradi britja ali epilacije je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek RYOR Depilation and Shaving jo bo po odstranitvi dlačic pomiril, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Ne glede na to, ali je obremenjena zaradi depilacije ali epilacije, ji bo zagotovil obnovitveno nego in poskrbel, da bo mehka, nahranjena in z občutkom udobja. Lastnosti: upočasnjuje neželeno rast dlak po uporabi postajajo dlačice šibkejše in svetlejše Navodilo za uporabo: Kremo nanesite neposredno na kožo po britju, depilaciji ali epilaciji.
  • RYOR Baby Care pomirjajoče olje za kopel za otroke 200 ml
    RYOR Baby Care, 200 ml, Kopanje otrok za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Izdelek RYOR Baby Care bo krhko kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma očistil, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celega telesa odstranjuje vse nečistoče, pri tem pa ne poruši zaščitne kožne pregrade. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: nežno umije vso umazanijo preprečuje suho kožo ustvari rahlo peno intenzivno vlaži uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite. Majhno količino izdelka dodajte v že natočeno kopel.
  • RYOR Baby Care pomirjevalni losjon za telo za otroke od rojstva 200 ml
    RYOR Baby Care, 200 ml, Otroška nega telesa za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Pripravek RYOR Baby Care bo krhki otroški koži zagotovil ustrezno vlaženje, jo nahranil, pomagal zaščititi, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njenih naravnih funkcij. Lastnosti: pomirja draženje in rdečico v trenutku olajša srbenje vlaži in mehča otroško kožo preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • RYOR Baby Care otroški gel za umivanje in šampon 2 v 1 200 ml
    RYOR Baby Care, 200 ml, Otroški šamponi za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Izdelek RYOR Baby Care bo krhko kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma očistil, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celega telesa odstranjuje vse nečistoče, pri tem pa ne poruši zaščitne kožne pregrade. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: nežno umije vso umazanijo intenzivno vlaži koža je po uporabi mehka in voljna fino opere otroške lase omogoča razčesavanje nežnih las Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • RYOR Baby Care darilni set (za dojenčke)
    RYOR Baby Care, Proti pleničnemu izpuščaju za otroke, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom RYOR Baby Care. Lastnosti: preprečuje draženje, pordelost in srbenje kože koža je po uporabi mehka in voljna prijetno diši mehča kožo koži vrača občutek udobja Vsebina seta: otroška zaščitna krema proti vnetju ritke 100 ml pomirjajoče olje za kopel za otroke 200 ml otroški gel za umivanje in šampon 2 v 1 200 ml pomirjevalni losjon za telo za otroke od rojstva 200 ml Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • RYOR Every day darilni set
    RYOR Every day, Dišeče sveče za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom RYOR Every day. Vsebina seta: osvežujoč gel za prhanje 200 ml globinsko vlažilno maslo za telo 200 ml Děkuji krema za roke 100 ml Děkuji sveča 65 g Lastnosti: na koži ne pušča mastnih sledi kožo pušča žametno mehko in gladko odličen za darilo mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo za popolnoma mehko in voljno kožo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • RYOR Decorative Care posvetlitvena podlaga 8 v 1 odtenek Light 30 ml
    RYOR Decorative Care, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder RYOR Decorative Care bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože kar najbolj zmanjša pore vlaži ščiti pred sončnim sevanjem izdelek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Tekoči puder nanesite na vse osnovne točke obraza, čelo, lica in brado.
  • RYOR PuraVida Jsem BOŽSKÁ balzam za ustnice 4,5 g
    RYOR PuraVida Jsem BOŽSKÁ, 4,5 g, Ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice RYOR PuraVida Jsem BOŽSKÁ je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnice pušča voljne in žametno mehke popravlja razpokane ustnice Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh