Največja modna platforma v Sloveniji

Reebok oblačila, obutev in modni dodatki velikosti M

1189
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Modrček za jogo Reebok črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Športni modrček Reebok Modern Safari zelena barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Model je izdelan iz interlock materiala s tekočo strukturo, je prijeten do kože in se dobro prilega telesu.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Brezšivne obrobe okrog vratu in pod pazduhami povečajo udobje uporabe in ne povzročajo draženja kože.
  • Bluza Reebok ženska, črna barva,
    - Model iz linije [REE]CYCLED, izdelan iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za njegovo proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Kroj relaxed.- Model s kapuco.- Raglan rokav.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 72 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top za vadbo Reebok Workout Ready črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Pletenina iz katere je izdelan ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Mrežast material na hrbtni strani poskrbi za prezračevanje.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratka majica za vadbo Reebok Tech
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Pletenina iz katere je izdelan ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Reebok mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za vadbo Reebok Tech, bela barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Ergonomski, ne preveč oprijeti kroj omogoča popolno svobodo gibanja med aktivnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Reebok ženska, roza barva,
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Izoliran model s podlogo.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Širina v ramenih: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Športni pulover Reebok Tech Style ženski, zelena barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Strateško nameščeni paneli THERMOWARM + GRAPHENE absorbirajo in zadržujejo več telesne toplote kot drugi materiali, kar pomaga ohranjati optimalno toplotno udobje v hladnih dneh.- Pletenina iz katere je izdelan ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Luknje za palec na dnu rokavov ščitijo roke in preprečujejo, da bi se rokavi zavihali.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje s kratko zadrgo omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slečenje.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače za vadbo Reebok Workout Ready moške, črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva drsna stranska žepa.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Dolžina hlačnice: 21 cm.- Dolžina: 47 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Reebok ženska, črna barva,
    - Rahlo podložen model.- Raven kroj.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Podložen model.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Širina v ramenih: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover od trenirke Reebok Modern Safari ženski, črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Bombaž, uporabljen v tem izdelku, je pridobljen od zaupanja vrednih partnerjev, ki si prizadevajo za zmanjšanje negativnega vpliva proizvodnje bombaža na okolje in izboljšanje gospodarskega položaja na območjih, kjer se bombaž proizvaja. Poleg tega je vsaj polovica izdelka izdelana iz bombaža, ki je proizveden v skladu s predpostavkami pobude Better Cotton Initiative (BCI).- Model je izdelan iz mehke, koži prijetne pletenine z visoko vsebnostjo bombaža, ki je izjemno zračna, vzdržljiva in ima odlične higroskopske lastnosti.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 75 cm.- Dolžina: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Športni modrček Reebok Workout Ready črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Pletenina iz katere je izdelan ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Kratke hlače Reebok moški,
    - Model iz linije [REE]CYCLED, izdelan iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za njegovo proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Kroj regular.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 64 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Dolžina: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Top za vadbo Reebok Lux Perform črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Kompresijske lastnosti materiala Lux Perform povečajo učinkovitost treninga in poudarijo postavo.- Technologia LYCRA® FitSense™ zapewnia odpowiednią elastyczność i wsparcie w strategicznych miejscach.- Pletenina iz katere je izdelan iz ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Mrežast material na hrbtni strani poskrbi za prezračevanje.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Reebok Športne hlače črna / bela
    Dizajn: Obrezan obod/rob, Okrogel rob, Vložki kontrastnih barv; Polnilo: Brez polnila; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Mehek grip, Potisk oznake; Dolžina: Do kolen; Model: Regularen
  • Reebok Športne hlače 'Workout Ready' črna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Širok pas, Stranski žep; Polnilo: Brez polnila; Material: Recikliran material; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Flatlock-šivi, Barva-v-barvi-šivi, Gladek material, Potisk oznake; Podrobnosti: Elastičen pas; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Skinny
  • Reebok Funkcionalna majica 'Studio' majnica
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Viseč, Overcut ramena, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Polovičen rokav; Dolžina: Kratek izrez
  • Puhovka Reebok ženska, zelena barva,
    - Raven kroj.- Izoliran model s podlogo.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Z žepi.- Polnilo iz naravnega puha in perja.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Širina v ramenih: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Nogavice Reebok moški
    Kratke nogavice iz kolekcije Reebok. Model izdelan iz elastičnega materiala. V kompletu so trije pari.
  • Kratke hlače za jogo Reebok ženski, vijolična barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Material z optimalno raztegljivostjo za udobje nošenja in boljše prileganje.- Dobro prilagojen kroj z visokim pasom preprečuje zdrs med gibanjem.- Zgornji rob je zaključen s širokim pasom, ki oblikuje postavo in zagotavlja dodatno oporo med vadbo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 34 cm.- Višina pasu: 24,5 cm.- Dolžina hlačnice: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače za jogo Reebok ženski, črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Material z optimalno raztegljivostjo za udobje nošenja in boljše prileganje.- Dobro prilagojen kroj z visokim pasom preprečuje zdrs med gibanjem.- Zgornji rob je zaključen s širokim pasom, ki oblikuje postavo in zagotavlja dodatno oporo med vadbo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 30 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače za vadbo Reebok Training Essentials Utility moške, črna barva
    - Model je izdelan iz lahkega materiala s hitro sušečimi se lastnostmi.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva drsna stranska žepa.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza Reebok ženska, bež barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Bombaž DreamBlend je neverjetno mehak in udoben.- Spuščena ramenska linija.- Ohlapen kroj.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 80 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bluza Reebok ženska
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Zaradi posebne mešanice vlaken DreamBlend je material izredno mehak, prijeten za kožo in zelo udoben za nošenje.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 81 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pajkice za vadbo Reebok Lux Perform ženske, črna barva
    - Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Okolju prijazen rob materiala MotionFresh™ odpravlja neprijetne vonjave za udoben občutek med treningom.- Kompresijske lastnosti materiala Lux Perform povečajo učinkovitost treninga in poudarijo postavo.- Technologia LYCRA® FitSense™ zapewnia odpowiednią elastyczność i wsparcie w strategicznych miejscach.- Dobro prilagojen kroj z visokim pasom preprečuje zdrs med gibanjem.- Zgornji rob je zaključen s širokim pasom, ki oblikuje postavo in zagotavlja dodatno oporo med vadbo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Širina v pasu: 31 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 92 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Majica z dolgimi rokavi za vadbo Reebok United By Fitness MyoKnit siva barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače za vadbo Reebok Athlete ženske, črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Model je izdelan iz tkanine s platnenim tkanjem, kar zagotavlja visoko vzdržljivost.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 29 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Nogavice Reebok črna barva
    - Model je izdelan iz elastične tkanine z zračnimi lastnostmi.- Poseben dizajn podpira lok stopala.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Kratke hlače za vadbo Reebok Workout Ready ženske, vijolična barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina: 34 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače za vadbo Reebok Workout Ready Basic ženske, črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Zgornji rob je zaključen s širokim pasom, ki oblikuje postavo in zagotavlja dodatno oporo med vadbo.- Notranji, skriti žep omogoča shranjevanje majhnih predmetov.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 33,5 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza Reebok moška, črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokava: 71 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza Reebok moška, črna barva, s kapuco
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 72 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza Reebok moška, siva barva, s kapuco
    - Model iz linije [REE]CYCLED, izdelan iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za njegovo proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Kroj regular.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Reebok bela barva
    - Kroj regular.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za vadbo Reebok
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza Reebok ženska, črna barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Rahlo oblazinjen model.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 77 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnji del trenirke Reebok črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Kroj jogger.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice zaključene s patentom.- Rahlo oblazinjen model.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnji del trenirke Reebok roza barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Kroj jogger.- Hlačnice zaključene s patentom.- Elastični trak v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Rahlo oblazinjen model.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina hlačnice: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pajkice za vadbo Reebok Workout Ready črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Pletenina iz katere je izdelan ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Vložek, prišit v mednožje, poveča udobje uporabe in mobilnost.- Dobro prilagojen kroj s srednjim pasom preprečuje zdrs med gibanjem.- Zgornji rob je zaključen s širokim pasom, ki oblikuje silhueto in zagotavlja dodatno oporo med aktivnostjo.- Notranji, skriti žep omogoča shranjevanje majhnih predmetov.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Hlačnice dolžine 3/4.- Širina v pasu: 30 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 69 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Modrček za jogo Reebok siva barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Pletenina iz katere je izdelan ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Brezšivne obrobe okrog vratu in pod pazduhami povečajo udobje uporabe in ne povzročajo draženja kože.
  • Top za vadbo Reebok rdeča barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Športni modrček Reebok Modern Safari vijolična barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Pletenina iz katere je izdelan ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Pajkice za vadbo Reebok Lux črna barva
    - Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Okolju prijazen rob materiala MotionFresh™ odpravlja neprijetne vonjave za udoben občutek med treningom.- Dobro prilagojen kroj z visokim pasom preprečuje zdrs med gibanjem.- Zgornji rob je zaključen s širokim pasom, ki oblikuje postavo in zagotavlja dodatno oporo med vadbo.- V stranski žep je primeren telefon ali druge pripomočke, ki so potrebni med vadbo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Hlačnice dolžine 3/4.- Širina v pasu: 33 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 76 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Športni modrček Reebok Workout Ready Commercial
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Brezšivne obrobe okrog vratu in pod pazduhami povečajo udobje uporabe in ne povzročajo draženja kože.
  • Kratke hlače za vadbo Reebok Lux črna barva
    - Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Okolju prijazen rob materiala MotionFresh™ odpravlja neprijetne vonjave za udoben občutek med treningom.- Dobro prilagojen kroj z visokim pasom preprečuje zdrs med gibanjem.- Zgornji rob je zaključen s širokim pasom, ki oblikuje postavo in zagotavlja dodatno oporo med vadbo.- V stranski žep je primeren telefon ali druge pripomočke, ki so potrebni med vadbo.- Dodatni, linearni izrezi poudarijo obliko figure.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja.- Širina v pasu: 33 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen top Reebok Training Essentials črna barva
    - Bombaž, uporabljen v tem izdelku, je pridobljen od zaupanja vrednih partnerjev, ki si prizadevajo za zmanjšanje negativnega vpliva proizvodnje bombaža na okolje in izboljšanje gospodarskega položaja na območjih, kjer se bombaž proizvaja. Poleg tega je vsaj polovica izdelka izdelana iz bombaža, ki je proizveden v skladu s predpostavkami pobude Better Cotton Initiative (BCI).- Model je izdelan iz koži prijazne bombažne pletenine, ki je izjemno zračna, vzdržljiva in ima odlične higroskopske lastnosti.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bluza Reebok moška, črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Rahlo oblazinjen model.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolžina rokava: 71 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza Reebok moška, črna barva, s kapuco
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rob s patentom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rahlo oblazinjen model.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Majica z dolgimi rokavi za vadbo Reebok Tech črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Luknje za palec na dnu rokavov ščitijo roke in preprečujejo, da bi se rokavi zavihali.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina rokava: 73 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Vetrovka Reebok Performance črna barva
    - Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Vodoodbojni rob materiala s premazom DWR (Durable Water Repellency) zagotavlja vodoodpornost. Zaradi te metode voda kondenzira na površini materiala in teče po njej, ne da bi se absorbirala v notranjost.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva drsna stranska žepa.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Z vrvicami nastavljiva kapuca poveča zaščito pred vetrom in dežjem.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 73 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Reebok Športne hlače črna / srebrna
    Polnilo: Brez polnila; Vzorec: Univerzalne barve; Dolžina: Kratka/mini; Model: Regularen
  • Bluza Reebok moška, mornarsko modra barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rahlo oblazinjen model.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokava: 71 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza Reebok ženska, črna barva
    - Model iz linije [REE]CYCLED, izdelan iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za njegovo proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Kroj regular.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Rahlo oblazinjen model.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bluza Reebok ženska, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Zaradi posebne mešanice vlaken DreamBlend je material izredno mehak, prijeten za kožo in zelo udoben za nošenje.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Okrogli izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model z okrasnimi volančki.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 76 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bluza Reebok ženska, oranžna barva
    - Model iz linije [REE]CYCLED, izdelan iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za njegovo proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Zapenjanje s kratko zadrgo omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slečenje.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dva drsna stranska žepa.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 78 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače za vadbo Reebok Lux črna barva
    - Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Okolju prijazen rob materiala MotionFresh™ odpravlja neprijetne vonjave za udoben občutek med treningom.- Dobro prilagojen kroj z visokim pasom preprečuje zdrs med gibanjem.- Zgornji rob je zaključen s širokim pasom, ki oblikuje postavo in zagotavlja dodatno oporo med vadbo.- V stranski žep je primeren telefon ali druge pripomočke, ki so potrebni med vadbo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 33 cm.- Višina pasu: 23,5 cm.- Dolžina: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top za vadbo Reebok Lux Perform rdeča barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kompresijske lastnosti materiala Lux Perform povečajo učinkovitost treninga in poudarijo postavo.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Technologia LYCRA® FitSense™ zapewnia odpowiednią elastyczność i wsparcie w strategicznych miejscach.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Mrežast material na hrbtni strani poskrbi za prezračevanje.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratka majica za vadbo Reebok Workout Ready oranžna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratka majica za tek Reebok črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Mrežna struktura materiala zagotavlja optimalno zračnost in prezračevanje.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dolžina: 72 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza Reebok moška, rdeča barva, s kapuco
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Elastična pletenina.- Našitek z logom znamke.- Dolžina: 71 cm.- Dolžina rokava: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Reebok Športne hlače greige
    Polnilo: Brez polnila; Material: Recikliran material; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Elastičen pas; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Skinny
  • Kratke hlače Reebok ženski, turkizna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Ohlapen model.- Elastičen pas z vrvico.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Dolžina hlačnice: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jakna Reebok moška, zelena barva
    - Model s povečano odpornostjo na vodo.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza Reebok moška, črna barva, s kapuco
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Rahlo oblazinjen model.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rob s patentom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 71 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za vadbo Reebok rdeča barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Nogavice Reebok ženski
    Kratke nogavice iz kolekcije Reebok. Model izdelan iz elastičnega materiala. V kompletu so trije pari. Izjemno udoben material.
  • Kratke hlače za tek Reebok oranžna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Zgornja plast v ohlapnem kroju je izdelana iz lahke tkanine, spodnja plast pa je iz elastične pletenine, ki je prijetna za telo.- Drsni žepek, ki se nahaja na strani spodnje plasti, bo ustrezal telefonu ali drugim majhnim predmetom, potrebnim med dejavnostjo.- Srednji pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Reebok ženska, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Ohlapen model.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Reebok siva barva
    - Ohlapen model.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Dolžina: 86 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače Reebok ženski, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Elastičen pas z vrvico.- Ohlapen kroj.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Dolžina hlačnice: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Reebok moška, siva barva, s kapuco
    - Model iz linije [REE]CYCLED, izdelan iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za njegovo proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Raven kroj.- Rahlo oblazinjen model.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Debela, elastična pletenina.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 73 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Reebok rdeča barva
    - Kroj regular.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pajkice Reebok ženski, siva barva
    - Oprijet kroj.- Visok pas.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 34 cm.- Višina pasu: 25,5 cm.- Dolžina: 85 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače Reebok ženski, oranžna barva
    - Model iz linije [REE]CYCLED, izdelan iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za njegovo proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Oprijet kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 31 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina: 29 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pajkice za vadbo Reebok Workout Ready črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Dobro prilagojen kroj z visokim pasom preprečuje zdrs med gibanjem.- Pletenina iz katere je izdelan ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Zgornji rob je zaključen s širokim pasom, ki oblikuje postavo in zagotavlja dodatno oporo med vadbo.- Vložek, prišit v mednožje, poveča udobje uporabe in mobilnost.- Notranji, skriti žep omogoča shranjevanje majhnih predmetov.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 31 cm.- Višina pasu: 22,5 cm.- Dolžina hlačnice: 92 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Reebok ženska, oranžna barva, s kapuco
    - Model je izdelan iz mehke, koži prijetne pletenine z visoko vsebnostjo bombaža, ki je izjemno zračna, vzdržljiva in ima odlične higroskopske lastnosti.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Material krtačen od znotraj zagotavlja mehkobo in dodatno toploto.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 84 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Reebok moška, siva barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Rahlo oblazinjen model.- Debela, rahlo elastična pletenina.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 72 cm.- Dolžina zadaj:- Širina pod pazduhami: 56,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Reebok Športne hlače roza / rdeča / bela
    Način zapenjanja: Elastičen trak; Polnilo: Brez polnila; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Blokiranje barv; Podrobnosti: Elastičen pas; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Ozko prileganje; Model: Skinny
  • Reebok Majica bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Elastičen pas/rob, Raven rob, Overcut ramena; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Način nošenja: Normalne naramnice; Podrobnosti: Izrezi; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Lahek material; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Polovičen rokav; Dolžina: Kratek izrez
  • Reebok Športne hlače črna
    Polnilo: Brez polnila; Material: Recikliran material; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Elastičen pas; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Skinny
  • Reebok Športne spodnjice črna
    Material: Recikliran material; Vzorec: Univerzalne barve; Dolžina: Kratka/mini
  • Reebok Funkcionalna majica temno modra / bela
    Material: Recikliran material; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Potisk oznake; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav
  • Reebok Funkcionalna majica modra / bela
    Material: Recikliran material; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav
  • Reebok Športni top črna / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Okrogel rob; Material: Recikliran material; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Način nošenja: Racerback; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Potisk oznake; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Brez rokavov; Dolžina: Normalna dolžina
  • Reebok Športne hlače črna / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Stranski žep; Polnilo: Brez polnila; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi; Podrobnosti: Elastičen pas; Dolžina: Do kolen; Model: Regularen
  • Reebok Športne hlače 'MYT' roza / črna
    Polnilo: Brez polnila; Material: Recikliran material; Vzorec: Logo potisk; Podrobnosti: Elastičen pas; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Skinny
  • Reebok Športne hlače črna / bela
    Polnilo: Brez polnila; Material: Recikliran material; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: nastavljiva širina, Elastičen pas; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Skinny
  • Reebok Nedrček črna / bela
    Skodelica: Mehke košarice/nepodložene; Način nošenja: Krožne na krbtu/prekrižajoče naramnice; Tip nedrčka/bikini: Bustier; Obešalnik: Brez žice; Material: Recikliran material; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Izrezi; Dodatki: Potisk oznake, Narejeno okolju prijazno
  • Reebok Športne hlače 'Workout Ready' črna / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Pas z vrvico, Stranski žep; Polnilo: Brez polnila; Material: Recikliran material; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Gladek material, Potisk oznake; Podrobnosti: Elastičen pas; Dolžina: Kratka/mini; Model: Regularen
  • Reebok Majica črna / bela
    Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Tisk mota; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Dolg izrez
  • Reebok Majica mornarska / zelena / bela
    Material: Bombaž; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Model: Široko prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Reebok Športna majica 'French Terry' črna / bela
    Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Reebok Športne hlače črna
    Način zapenjanja: Razteg; Polnilo: Brez polnila; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Elastičen pas; Dolžina: 3/4 dolg; Model: Skinny
  • Reebok Funkcionalna majica 'Vector' modra / živo rdeča / bela
    Material: Bombaž; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav
  • Reebok Športne hlače črna / bela
    Polnilo: Brez polnila; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Elastičen pas; Dolžina: Kratka/mini; Model: Skinny
  • Reebok Športne hlače antracit / bela
    Polnilo: Brez polnila; Material: Jersey; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Elastičen pas; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Skinny
  • Reebok Športne hlače svetlo siva / črna
    Način zapenjanja: Razteg; Polnilo: Brez polnila; Material: Recikliran material; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Elastičen pas; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Skinny
  • Reebok Športni nederček črna / bela
    Skodelica: Snemljive košarice; Način nošenja: Krožne na krbtu/prekrižajoče naramnice; Tip nedrčka/bikini: Bustier; Obešalnik: Brez žice; Material: Recikliran material; Vzorec: Univerzalne barve
  • Reebok Športne hlače 'Workout Ready' črna
    Način zapenjanja: Razteg; Polnilo: Brez polnila; Material: Recikliran material; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Elastičen pas; Dolžina: 3/4 dolg; Model: Skinny

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh