Cena
Velikosti

Phax oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
Znamka: Phax 14 izdelkov z 2 trgovin
 • Phax Zgornji del ženskih kopalk Sailor modra-bela
  42,74 €
  Dajte priložnost izvirnosti in preizkusite zgornji del kopalk netradicionalnega kroja. Krajša majica z dolgim rokavom vam bo služila kot zgornji del, prav pa vam bo prišla tudi pri različnih vodnih športih. Material, ki se hitro posuši Material, odporen na učinke klora Dolg rokav Ploski šivi Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Phax Spodnji del ženskih kopalk Marine, obojestranski barvna
  31,19 €
  Izviren spodnji del kopalk omogoča dva načina nošenja. Če dajete prednost enobarvnemu dizajnu, izberite črn odtenek. Želite pokazati domiseln vzorec morskih rastlin in živali? Zadostuje, da hlačke obrnete. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Material, odporen na učinke klora Vsak kos je izviren, zato se lahko postavitev vzorca nekoliko razlikuje od vzorca na fotografiji. Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Phax Ženske dvodelne kopalke Flamingo I barvna
  94,98 €
  Oblecite dvodelne kopalke netradicionalnega dizajna in kroja ter se odpravite kopat. Modrček s tankimi odstranljivimi blazinicami krasijo volančki, ki prosto prehajajo v naramnice. Spodnji del klasičnega kroja kopalk pristaja vsaki postavi. Ženske dvodelne kopalke Material, ki se hitro posuši Material, odporen na učinke klora Nepodložene košarice Odstranljive blazinice Naramnice brez možnosti nastavitve dolžine Klasična kost Zavezovanje zadaj Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Phax Ženske dvodelne kopalke Sailor II, obojestranske barvna
  77,08 €
  Obojestranske kopalke vam omogočajo v trenutku spremeniti outfit za na plažo. Imate radi barvne motive? Izberite različico z školjkami, zvezdicami in kamenčki. Če dajete prednost mornarskim črtam, lahko modrček enostavno obrnete. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Material, odporen na učinke klora Nepodložene trikotne košarice Brez kosti Zavezovanje za vratom in na hrbtu Hlačke klasičnega kroja Zavezovanje ob straneh Navpični šiv na zadnji strani Obojestransko izvedbo ima samo zgornji del kopalk.
 • Phax Spodnji del ženskih kopalk Sailor II barvna
  37,99 €
  Klasičen kroj spodnjega dela kopalk brezčasnega črtastega dizajna. Da bolje pristajajo, imajo hlačke na zadnjem delu elastičen šiv, ki zadnjico čudovito oblikuje. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Material, odporen na učinke klora Zavezovanje ob straneh Navpični šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Phax Ženske dvodelne kopalke Sunset slonovina
  74,38 €
  Privoščite si nekaj elegance z neobičajnimi čipkastimi kopalkami kremastega odtenka. Blago za kopalke je prekrito z mehko cvetlično čipko. Košarice krasijo zlato vezenje in koralde. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Material, odporen na učinke klora Nepodložene trikotne košarice Odstranljive blazinice Brez kosti Zavezovanje za vratom in na hrbtu Hlačke klasičnega kroja Zavezovanje ob straneh Navpični šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Phax Spodnji del ženskih kopalk Sunset slonovina
  31,99 €
  Spodnji del kopalk je prekrit z mehko cvetlično čipko. Ob straneh praktično zategovanje, s katerim boste hlačke prilagodile svoji postavi. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Material, odporen na učinke klora Zavezovanje ob straneh Navpični šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Phax Spodnji del ženskih kopalk Flamingo I barvna
  37,99 €
  Stavite na izvirnost in izberite spodnji del kopalk z neobičajnim motivom. Z udobje bo poskrbel klasičen kroj. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Material, odporen na učinke klora Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Phax Ženske dvodelne kopalke Tropical, obojestranske barvna
  82,38 €
  Obojestranske dvodelne kopalke vam omogočajo v trenutku spremeniti outfit za na plažo. Imate rade barvne motive? Izberite različico z morskimi rastlinami in živalmi. Za ženske, ki dajejo prednost enobarvni izvedbi, pa je tukaj moderen vojaški odtenek. Ženske dvodelne kopalke Material, ki se hitro posuši Material, odporen na učinke klora Nepodložene košarice Brez kosti Oblači se čez glavo Hlačke klasičnega kroja Zavezovanje ob straneh Vsak kos je izviren, zato se lahko postavitev vzorca rahlo razlikuje od vzorca
 • Phax Spodnji del kopalk Tropical, obojestranske barvna
  37,59 €
  Izviren spodnji del kopalk lahko nosite na dva načina. Če dajete prednost enobarvnemu dizajnu, izberite vojaški odtenek. Želite pokazati domiseln vzorec morskih rastlin in živali? Zadostuje, da hlačke obrnete. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Material, odporen na učinke klora Vsak kos je izviren, zato se lahko postavitev vzorca rahlo razlikuje od vzorca na fotografiji. Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Phax Ženske dvodelne kopalke Summer barvna
  74,38 €
  V udobnih kopalkah z izrazitim geometrijskim motivom boste izstopale tako na plaži kot ob bazenu. Širši obseg in mehko podložene košarice prsim ponujajo naravno oporo. Na hrbtu so naramnice v obliki dveh tankih trakov. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Material, odporen na učinke klora Podložene trikotne košarice Brez kosti Zavezovanje zadaj Hlačke klasičnega kroja Zavezovanje ob straneh Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Phax Spodnji del kopalk Summer barvna
  33,59 €
  Spodnji del kopalk z izrazitim geometričnim vzorcem boste vzljubile. Udoben klasičen kroj se na bokih enostavno zavezuje. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Material, odporen na učinke klora Zavezovanje ob straneh Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Phax Torba Maracas za na plažo iz kolekcije Phax roza
  33,79 €
  Praktična torba za na plažo s karirastim vzorcem. Stilski dodatek tudi za druge namene! Spodnji del torbe je pleten, dno je ojačano z rjavim usnjem, v katero sta oblečena tudi ročaja Zgornji del je iz roza-belega karirastega blaga, z resicami na eni strani z resicami Torba ima en velik žep z zadrgo in je podložena z zračnim materialom Mere: 50 x 12 x 31 cm, dolžina ročajev pribl. 55 cm Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Phax Spodnji del ženskih kopalk Sailor, obojestranski barvna
  33,74 €
  Obojestranski spodnji del kopalk laskavega brazilskega kroja. Na eni strani je črtast, na drugi pa je vzorec školjk, zvezdic in kamenčkov. Spodnji del kopalk Hlačke brazilskega kroja Material, ki se hitro posuši Material, odporen na učinke klora Zavezovanje ob straneh Navpični šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
Vrh