Znamke 1
Cena

Phax oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
Znamka: Phax 15 izdelkov
 • Phax Ženske dvodelne kopalke Tropical, obojestranske
  Obojestranske dvodelne kopalke vam omogočajo v trenutku spremeniti outfit za na plažo. Imate rade barvne motive? Izberite različico z morskimi rastlinami in živalmi. Za ženske, ki dajejo prednost enobarvni izvedbi, pa je tukaj moderen vojaški odtenek. Ženske dvodelne kopalke Material, ki se hitro posuši Material, odporen na učinke klora Nepodložene košarice Brez kosti Oblači se čez glavo Hlačke klasičnega kroja Zavezovanje ob straneh Vsak kos je izviren, zato se lahko postavitev vzorca rahlo razlikuje od vzorca na fotografiji. Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Phax Ženske dvodelne kopalke Summer
  V udobnih kopalkah z izrazitim geometrijskim motivom boste izstopale tako na plaži kot ob bazenu. Širši obseg in mehko podložene košarice prsim ponujajo naravno oporo. Na hrbtu so naramnice v obliki dveh tankih trakov. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Material, odporen na učinke klora Podložene trikotne košarice Brez kosti Zavezovanje zadaj Hlačke klasičnega kroja Zavezovanje ob straneh Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Phax Ženske dvodelne kopalke Flamingo I
  Oblecite dvodelne kopalke netradicionalnega dizajna in kroja ter se odpravite kopat. Modrček s tankimi odstranljivimi blazinicami krasijo volančki, ki prosto prehajajo v naramnice. Spodnji del klasičnega kroja kopalk pristaja vsaki postavi. Ženske dvodelne kopalke Material, ki se hitro posuši Material, odporen na učinke klora Nepodložene košarice Odstranljive blazinice Naramnice brez možnosti nastavitve dolžine Klasična kost Zavezovanje zadaj Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Phax Spodnji del ženskih kopalk Flamingo I
  Stavite na izvirnost in izberite spodnji del kopalk z neobičajnim motivom. Z udobje bo poskrbel klasičen kroj. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Material, odporen na učinke klora Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Phax Spodnji del ženskih kopalk Sailor II
  Klasičen kroj spodnjega dela kopalk brezčasnega črtastega dizajna. Da bolje pristajajo, imajo hlačke na zadnjem delu elastičen šiv, ki zadnjico čudovito oblikuje. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Material, odporen na učinke klora Zavezovanje ob straneh Navpični šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Phax Ženske dvodelne kopalke Marine, obojestranske
  Obojestranske kopalke vam omogočajo v trenutku spremeniti outfit za na plažo. So vam všeč barvni motivi? Izberite različico z morskimi rastlinami in živalmi. Za ženske, ki dajejo prednost enobarvni izvedbi, pa je tu brezčasna črna. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Material, odporen na učinke klora Nepodložene trikotne košarice Brez kosti Zavezovanje za vratom in na hrbtu Hlačke klasičnega kroja Zavezovanje ob straneh Vsak kos je izviren, zato se lahko postavitev vzorca nekoliko razlikuje od vzorca na fotografiji. Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Phax Ženske dvodelne kopalke Midnight
  Želite na plaži ali ob bazenu žareti v stilskem poletnem modelu? Izberite si dvodelne kopalke, posejane z drobnimi srebrnimi zvezdicami. Širok obseg z všito lastiko zagotavlja oporo tudi večjemu oprsju. Brazilske hlačke laskajo ritki, zahvaljujoč zategovanju na bokih pa lahko enostavno regulirate kroj hlačnic. Ženske dvodelne kopalke Primerne tudi za velike prsi Material, ki se hitro posuši Material, odporen na učinke klora Nepodložene trikotne košarice Odstranljive blazinice Brez kosti Zavezovanje za vratom in na hrbtu Hlačke brazilksega kroja Nastavitev višine na bokih Navpični šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Phax Spodnji del kopalk Tropical, obojestranske
  Izviren spodnji del kopalk lahko nosite na dva načina. Če dajete prednost enobarvnemu dizajnu, izberite vojaški odtenek. Želite pokazati domiseln vzorec morskih rastlin in živali? Zadostuje, da hlačke obrnete. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Material, odporen na učinke klora Vsak kos je izviren, zato se lahko postavitev vzorca rahlo razlikuje od vzorca na fotografiji. Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Phax Spodnji del ženskih kopalk Midnight
  Spodnji del kopalk je posejan z drobnimi srebrnimi zvezdicami. Brazilski kroj laska zadnjici, zahvaljujoč zategovanju na bokih pa lahko enostavno regulirate kroj hlačnic. Spodnji del kopalk Hlačke brazilksega kroja Material, ki se hitro posuši Material, odporen na učinke klora Zavezovanje ob straneh Navpični šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Phax Spodnji del ženskih kopalk Marine, obojestranski
  Izviren spodnji del kopalk omogoča dva načina nošenja. Če dajete prednost enobarvnemu dizajnu, izberite črn odtenek. Želite pokazati domiseln vzorec morskih rastlin in živali? Zadostuje, da hlačke obrnete. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Material, odporen na učinke klora Vsak kos je izviren, zato se lahko postavitev vzorca nekoliko razlikuje od vzorca na fotografiji. Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Phax Ženske dvodelne kopalke Sunset
  Privoščite si nekaj elegance z neobičajnimi čipkastimi kopalkami kremastega odtenka. Blago za kopalke je prekrito z mehko cvetlično čipko. Košarice krasijo zlato vezenje in koralde. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Material, odporen na učinke klora Nepodložene trikotne košarice Odstranljive blazinice Brez kosti Zavezovanje za vratom in na hrbtu Hlačke klasičnega kroja Zavezovanje ob straneh Navpični šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Phax Spodnji del ženskih kopalk Sunset
  Spodnji del kopalk je prekrit z mehko cvetlično čipko. Ob straneh praktično zategovanje, s katerim boste hlačke prilagodile svoji postavi. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Material, odporen na učinke klora Zavezovanje ob straneh Navpični šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Phax Spodnji del kopalk Summer
  Spodnji del kopalk z izrazitim geometričnim vzorcem boste vzljubile. Udoben klasičen kroj se na bokih enostavno zavezuje. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Material, odporen na učinke klora Zavezovanje ob straneh Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Phax Torba Maracas za na plažo iz kolekcije Phax
  Praktična torba za na plažo s karirastim vzorcem. Stilski dodatek tudi za druge namene! Spodnji del torbe je pleten, dno je ojačano z rjavim usnjem, v katero sta oblečena tudi ročaja Zgornji del je iz roza-belega karirastega blaga, z resicami na eni strani z resicami Torba ima en velik žep z zadrgo in je podložena z zračnim materialom Mere: 50 x 12 x 31 cm, dolžina ročajev pribl. 55 cm Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Phax Ženske dvodelne kopalke Sailor II, obojestranske
  Obojestranske kopalke vam omogočajo v trenutku spremeniti outfit za na plažo. Imate radi barvne motive? Izberite različico z školjkami, zvezdicami in kamenčki. Če dajete prednost mornarskim črtam, lahko modrček enostavno obrnete. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Material, odporen na učinke klora Nepodložene trikotne košarice Brez kosti Zavezovanje za vratom in na hrbtu Hlačke klasičnega kroja Zavezovanje ob straneh Navpični šiv na zadnji strani Obojestransko izvedbo ima samo zgornji del kopalk. Ustvarite si popoln videz za na plažo!

Nazadnje videno

Vrh