Največja modna platforma v Sloveniji

Oriflame oblačila, obutev in modni dodatki

265
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Oriflame Women´s Collection Osmanthus Infusion toaletna voda za ženske 50 ml
    Oriflame Women´s Collection Osmanthus Infusion, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za ženske Oriflame Women´s Collection Osmanthus Infusion vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. sadna dišava cvetlična dišava lesna dišava za svobodne ženske, ki se ne bojijo hoditi proti toku dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Oriflame The One Double Effect maskara za podaljšanje, privihanje in volumen trepalnic s krtačko 2v1 odtenek Black 8 ml
    Oriflame The One Double Effect, 8 ml, maskare za ženske, Maskara Oriflame The One Double Effect daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima intenzivno barvo čudovito zavije trepalnice podaljša dolžino trepalnic zagotavlja poln volumen že z enim slojem Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Oriflame The One Lip Spa balzam za ustnice z vlažilnim učinkom odtenek Coral 2,1 g
    Oriflame The One Lip Spa, 2,1 g, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Oriflame The One Lip Spa je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnice pušča mehke in gladke koži zagotavlja takojšnje udobje rahlo tonira ustnice Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Oriflame The One IlluSkin tekoči osvetljevalec s kapalko 15 ml
    Oriflame The One IlluSkin, 15 ml, Osvetljevalci za ženske, Osvetljevalec Oriflame The One IlluSkin daje vašemu obrazu zdrav videz, poln vitalnosti. Lastnosti: bogata pigmentacija in intenzivno osvetljevanje popolno osvetljuje obraz izpostavi naravno privlačnost obraza Sestava: vsebuje pigmente, ki odsevajo svetlobo Navodilo za uporabo: Nanašajte na ličnici, zgornji del lic, sredino obraza, pod obrvi in v notranje kotičke oči za popolno osvetlitev obraza.
  • Oriflame Amber Elixir krema za telo odišavljen za ženske 250 ml
    Oriflame Amber Elixir, 250 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Oriflame Amber Elixir poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: razveselila bo vsako žensko podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Oriflame Feet Up Advanced oljni serum za stopala 30 ml
    Oriflame Feet Up Advanced, 30 ml, kreme za noge za ženske, Lastnosti: vlaži kožo popolno mehča in hrani celi razpokano kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte. Ne spirajte.
  • Oriflame Mister Giordani toaletna voda za moške 75 ml
    Oriflame Mister Giordani, 75 ml, Toaletne vode za moške, Pozabite na skrbi in pustite čas kar tako teči. Toaletna voda Oriflame Mister Giordani bo postala idealen dodatek moškega, ki si ne pusti vzeti ležernega stila in vedno sledi svojim instinktom. lesna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Oriflame Joyce Turquoise toaletna voda za ženske 50 ml
    Oriflame Joyce Turquoise, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Doživite popoln užitek, kot bi bosi hodili po cvetočem travniku z lesketajočo se jutranjo roso. Toaletna voda za ženske Oriflame Joyce Turquoise z omamno dišavo cvetov bo potešila vsako romantično dušo. čista sveža dišava cvetlična dišava sadna dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Oriflame Possess The Secret Man parfumska voda za moške 75 ml
    Oriflame Possess The Secret Man, 75 ml, Parfumske vode za moške, Nov dan, nova priložnost za izpolnjevanje izzivov. Parfumska voda za moške Oriflame Possess The Secret Man osveži vaše misli, vi pa lahko pogumno sledite svojemu instinktu. Podajte se vsakodnevnim pustolovščinam naproti. citrusna dišava akvatična dišava z morskimi toni aromatična dišava z zeliščnimi toni za aktivnega moškega, polnega energije sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Oriflame Giordani Gold Woman dezodorant s kroglico za ženske 50 ml
    Oriflame Giordani Gold Woman, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Oriflame Giordani Gold Woman sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: razveselila bo vsako žensko podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije dodaja svežino dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Pustite, da se posuši. Uporabljajte po potrebi.
  • Oriflame Love Nature Organic Tea Tree & Lime globoko čistilni gel za mastno in problematično kožo 125 ml
    Oriflame Love Nature Organic Tea Tree & Lime, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Oriflame Love Nature Organic Tea Tree & Lime z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: prijetno osvežuje učinkovito odstranjuje ličila s kože preprečuje suho kožo matira kožo regulira tvorbo kožnega sebuma Navodilo za uporabo: Nanesite na prej navlaženo kožo, nato pa nežno premasirajte. Izognite se območju okoli oči. Uporabljajte dnevno.
  • Oriflame North for Men Subzero čistilno trdo milo 100 g
    Oriflame North for Men Subzero, 100 g, Pripravki za prhanje za moške, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Oriflame North for Men Subzero je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: prijetno diši skrbno umije kožo celega telesa preprečuje suho kožo po uporabi doda občutek svežine in energije Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo. Po potrebi ponovite. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Oriflame Pure Skin čistilni gel za obraz za mastno kožo 150 ml
    Oriflame Pure Skin, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Oriflame Pure Skin pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: prijetno osvežuje regulira tvorbo kožnega sebuma ne draži kože nežno in temeljito umije cel obraz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Uporabljajte dnevno.
  • Oriflame Royal Velvet krema za učvrstitev kože okoli oči 15 ml
    Oriflame Royal Velvet, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Oriflame Royal Velvet se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice območju okoli oči daje mladosten videz blaži vidne znake utrujenosti odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Oriflame Swedish Spa Smooth Rocks piling milo 100 g
    Oriflame Swedish Spa Smooth Rocks, 100 g, Trda mila za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Oriflame Swedish Spa Smooth Rocks je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: prijetno diši bogato se peni globinsko čisti kožo koža je po uporabi mehka in voljna Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Oriflame Swedish Spa Whipped Waves hranilno maslo za telo 200 ml
    Oriflame Swedish Spa Whipped Waves, 200 ml, Masla za telo za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovijo losjoni ali kreme za telo? Maslo za telo Oriflame Swedish Spa Whipped Waves je idealna izbira za vas. V primerjavi z običajnimi kremami in losjoni vsebuje manj vode, ima gostejšo konsistenco ter predstavlja bolj hranljivo in koncentrirano nego telesa. Kožo globinsko vlaži, jo intenzivno hrani in jo naredi čudovito mehko na dotik. Poleg tega jo razvaja z žametno kremasto teksturo in zagotavlja dolgotrajen učinek. Samo nanesite ga na kožo po prhanju ali kopanju in vsakodnevna higienska rutina bo postala izjemno doživetje. Lastnosti: prijetno diši globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte. Uporabljajte po potrebi.
  • Oriflame Love Potion Secrets parfumska voda za ženske 50 ml
    Oriflame Love Potion Secrets, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda Oriflame Love Potion Secrets je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. orientalska dišava gurmanska dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Oriflame Activelle Even Tone anti-transpirant roll-on 48 ur 50 ml
    Oriflame Activelle Even Tone, 50 ml, Antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Oriflame Activelle Even Tone prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ne draži občutljive kože nudi dolgotrajno zaščito idealna embalaža za torbico učinkovito ščiti pred potenjem ohranja dolgotrajen občutek svežine Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Oriflame Activelle Extreme anti-transpirant roll-on 72 ur 50 ml
    Oriflame Activelle Extreme, 50 ml, Antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Oriflame Activelle Extreme prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem nudi dolgotrajno zaščito ohranja dolgotrajen občutek svežine zagotavlja optimalno vpijanje znoja Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši.
  • Oriflame DUOLOGI tonik proti izpadanju las 75 ml
    Oriflame DUOLOGI, 75 ml, Serumi za lase uniseks, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum Oriflame DUOLOGI lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: lasem zagotavlja novo moč prodira v lasno strukturo in jo krepi povečuje gostoto in moč las Navodilo za uporabo: Nanesite na sveže umite, vlažne ali suhe lase. Ne spirajte.
  • Oriflame Love Nature Organic Avocado Oil & Chamomile negovalni šampon 2 v 1 500 ml
    Oriflame Love Nature Organic Avocado Oil & Chamomile, 500 ml, Šampon in balzam 2 v 1 za ženske, Šampon in balzam 2 v 1 Oriflame Love Nature Organic Avocado Oil & Chamomile vašim lasem nudi hitro in učinkovito nego v enem pripravku. Lastnosti: temeljito umiva lase in hkrati poenostavlja njihovo česanje celovita nega las v enem samem koraku lase pušča mehke na dotik Navodilo za uporabo: Nanašajte na vlažne lase. Spenite, rahlo masirajte lasišče in nato sperite. Po potrebi ponovite.
  • Oriflame Love Nature Organic Mint & Raspberry poživitveno mleko za telo 500 ml
    Oriflame Love Nature Organic Mint & Raspberry, 500 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Oriflame Love Nature Organic Mint & Raspberry bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: pomirja kožo in jo osvežuje globinsko vlaži kožo na koži ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Oriflame Men's Collection Citrus Tonic toaletna voda za moške 75 ml
    Oriflame Men's Collection Citrus Tonic, 75 ml, Toaletne vode za moške, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za moške Oriflame Men's Collection Citrus Tonic vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. citrusna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni za aktivnega moškega, polnega energije sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Oriflame Dark Wood toaletna voda za moške 75 ml
    Oriflame Dark Wood, 75 ml, Toaletne vode za moške, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila moška toaletna voda Oriflame Dark Wood . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, bo v hipu spodbudila zanimanje vseh okoli vas. lesna dišava do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Oriflame Glacier toaletna voda za moške 100 ml
    Oriflame Glacier, 100 ml, Toaletne vode za moške
  • Oriflame Venture toaletna voda za moške 100 ml
    Oriflame Venture, 100 ml, Toaletne vode za moške
  • Oriflame Love Nature Organic Papaya regeneracijska maska za lase 30 ml
    Oriflame Love Nature Organic Papaya, 30 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Oriflame Love Nature Organic Papaya predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Oriflame Giordani Gold Iconic tekoče črtalo v peresu odtenek Black 0,56 ml
    Oriflame Giordani Gold Iconic, 0,56 ml, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Oriflame Giordani Gold poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: ustvarja močno in šibko linijo ustvarja privlačen dramatičen videz izriše natančno linijo polna in intenzivna barva Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši. Po vsaki uporabi skrbno zaprite.
  • Oriflame Crystologie Blissful Aura odišavljeno pršilo za telo in lase z bleščicami 150 ml
    Oriflame Crystologie Blissful Aura, 150 ml, Pršila za telo za ženske, Lastnosti: osvežuje in daje energijo prijetno diši ohranja vitalnost in zdrav videz kože Navodilo za uporabo: Nanesite kadarkoli čez dan.
  • Oriflame Crystologie Blissful Aura gel za prhanje 250 ml
    Oriflame Crystologie Blissful Aura, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Oriflame Crystologie Blissful Aura. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Oriflame Love Nature Coconut Water & Melon osvežujoče pršilo za telo 100 ml
    Oriflame Love Nature Coconut Water & Melon, 100 ml, Pršila za telo za ženske, Za takojšnjo osvežitev, ohlajanje in tudi vlaženje kože poskrbi pršilo za telo Oriflame Love Nature Coconut Water & Melon. Vašo kožo prebudi kadarkoli čez dan in poskrbi za prijeten občutek svežine – kot da ste pravkar stopili izpod prhe. Lastnosti: prijetno diši osvežuje in daje energijo vlaži in rahlo mehča Navodilo za uporabo: Nanesite kadarkoli čez dan.
  • Oriflame Love Nature Coconut Water & Melon čistilno trdo milo 75 g
    Oriflame Love Nature Coconut Water & Melon, 75 g, Trda mila za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Oriflame Love Nature Coconut Water & Melon je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: nežno čisti kožo bogato se peni ne draži in ne suši kože prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Oriflame The One In Action vodoodporna maskara za privihanje in ločevanje trepalnic 8 ml
    Oriflame The One In Action, 8 ml, maskare za ženske, Maskara Oriflame The One In Action daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: hrani in obnavlja trepalnice se ne razmaže hitro in enostavno nanašanje ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Oriflame Waunt Mission Impurities čistilna maska za mastno kožo 75 ml
    Oriflame Waunt Mission Impurities, 75 ml, Maske za obraz uniseks, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Oriflame Waunt Mission Impurities bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo čisti v globino preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Oriflame Waunt Level Up luksuzno čistilno maslo za normalno do suho kožo 150 ml
    Oriflame Waunt Level Up, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Oriflame Waunt pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz učinkovito odstranjuje ličila s kože vlaži kožo preprečuje suho kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na suh obraz in s prstnimi konicami nežno masirajte kožo obraza, predvsem nečiste predele. Dodajte malo vode in nadaljujte z masažo obraza, da se raztopijo ličila in nečistoče. Nato sperite.
  • Oriflame Waunt Water Burst osvežilna gelasta krema za intenzivno vlažnost 50 ml
    Oriflame Waunt Water Burst, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Oriflame Waunt Water Burst bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in poživlja hitro se vpija koži daje svežost in svetlost Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Oriflame Waunt Smooth Cheeks vlažilno pršilo za obraz s hranilnim učinkom 150 ml
    Oriflame Waunt Smooth Cheeks, 150 ml, Vode za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Oriflame Waunt Smooth Cheeks. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: vlaži in hrani kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo pomirja in tonira Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na obraz razpršite ustrezno količino pripravka. Uporabljajte kadarkoli čez dan.
  • Oriflame Waunt Woke Up Like This korektivna krema z bleščicami 40 ml
    Oriflame Waunt Woke Up Like This, 40 ml, Tonirane kreme za ženske, Tonirana krema Oriflame Waunt Woke Up Like This kožo vlaži, izenačuje njen barvni ton in jo pušča naravno lepo. Lastnosti: Izenačuje barvni ton koži daje potrebno vlažnost prekriva drobne pomanjkljivosti kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite vsako jutro na čisto kožo obraza in temeljito razmažite. Uporabi se lahko tudi kod podlaga za klasični make up.
  • Oriflame So Fever Together parfumska voda za ženske 50 ml
    Oriflame So Fever Together, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Če obožujete sadje, vas bo ženska parfumska voda Oriflame So Fever Together povsem prevzela. Sladkim sočnim tonom sadnih plodov se je težko upreti, saj bodo zagotovo polepšali vsak vaš dan. sadna dišava sladka dišava za sodobno žensko 21. stoletja sveža dišava, idealna za toplo vreme dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Oriflame So Fever Together toaletna voda za moške 75 ml
    Oriflame So Fever Together, 75 ml, Toaletne vode za moške, Dokažite sami sebi in svoji okolici, da je vaša energija malodane neizčrpna. Ne zaustavljajte se, premagujte lastne meje, premagujte vse izzive. Toaletna voda za moške Oriflame So Fever Together bo vedno v koraku z vami. lesna dišava začimbna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni vesel je bo vsak sodoben džentelmen sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Oriflame Feel Good Loved Up toaletna voda za ženske 50 ml
    Oriflame Feel Good Loved Up, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za ženske Oriflame Feel Good Loved Up vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. sadna dišava cvetlična dišava akvatična dišava z morskimi toni za temperamentne ženske, polne energije sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Oriflame OnColour maskara za podaljšanje in privihanje trepalnic odtenek Black 8 ml
    Oriflame OnColour, 8 ml, maskare za ženske, Maskara Oriflame OnColour daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic ne lepi trepalnic ima intenzivno barvo čudovito zavije trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Oriflame Love Nature Cacao Butter & Coconut Oil hranilna krema za telo z vlažilnim učinkom 200 ml
    Oriflame Love Nature Cacao Butter & Coconut Oil, 200 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Oriflame Love Nature Cacao Butter & Coconut Oil, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Oriflame Love Nature Organic Oat & Apricot osvežujoče pršilo za telo 200 ml
    Oriflame Love Nature Organic Oat & Apricot, 200 ml, Pršila za telo za ženske, Za takojšnjo osvežitev, ohlajanje in tudi vlaženje kože poskrbi pršilo za telo Oriflame Love Nature Organic Oat & Apricot. Vašo kožo prebudi kadarkoli čez dan in poskrbi za prijeten občutek svežine – kot da ste pravkar stopili izpod prhe. Lastnosti: prijetno diši osvežuje in daje energijo vlaži in rahlo mehča Navodilo za uporabo: Nanesite kadarkoli čez dan.
  • Oriflame Love Nature Organic Oat & Apricot trdo milo 75 g
    Oriflame Love Nature Organic Oat & Apricot, 75 g, Trda mila za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Oriflame Love Nature Organic Oat & Apricot je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: nežno čisti kožo ne draži in ne suši kože bogato se peni prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Oriflame Love Nature Green Tea & Cucumber trdo milo z mlečno kislino 75 g
    Oriflame Love Nature Green Tea & Cucumber, 75 g, Trda mila za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Oriflame Love Nature Green Tea & Cucumber je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: prijetno diši bogato se peni nežno čisti kožo Hrani in vlaži uporablja se lahko na rokah in telesu Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Oriflame The One False Lashes 360° dolgoobstojna maskara za učinek umetnih trepalnic 8 ml
    Oriflame The One False Lashes 360°, 8 ml, maskare za ženske, Maskara Oriflame The One False Lashes 360° daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek ima intenzivno barvo ne lepi trepalnic se ne razmaže ima učinek umetnih trepalnic čudovito zavije trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Oriflame Love Nature hranilna maska za vse tipe las 30 ml
    Oriflame Love Nature, 30 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Oriflame Love Nature predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: lasem zagotavlja očarljiv lesk lasje so mehki na dotik deluje v globino lasnega vlakna Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Oriflame Infinita parfumska voda za ženske 50 ml
    Oriflame Infinita, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za ženske Oriflame Infinita vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. citrusna dišava cvetlična dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Oriflame OnColour tonirana krema za obraz z vlažilnim učinkom odtenek Light 30 ml
    Oriflame OnColour, 30 ml, Tonirane kreme za ženske, Tonirana krema Oriflame OnColour doda vaši koži potreben odmerek vlage, hkrati pa prekrije morebitne nepravilnosti. Lastnosti: Izenačuje barvni ton rezultat je naraven videz koži daje potrebno vlažnost Navodilo za uporabo: Nanesite vsako jutro na čisto kožo obraza in temeljito razmažite.
  • Oriflame Giordani Gold Essenza Blossom parfumska voda za ženske 50 ml
    Oriflame Giordani Gold Essenza Blossom, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za ženske Oriflame Giordani Gold Essenza Blossom vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava čista sveža dišava za sodobno žensko 21. stoletja sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Oriflame Joyce Rose toaletna voda za ženske 50 ml
    Oriflame Joyce Rose, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Zapeljevanje je igra in privlačna dišava je žensko orožje, s katerim boste vedno v prednosti. Toaletna voda Oriflame Joyce Rose vas bo ovila v čutno prefinjeno dišavo, kadarkoli boste hoteli zažareti. cvetlično-orientalski orientalska dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Oriflame Joyce Jade toaletna voda za ženske 50 ml
    Oriflame Joyce Jade, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska toaletna voda Oriflame Joyce Jade je izraz optimizma in občutka popolne sreče. sadna dišava cvetlična dišava čista sveža dišava za temperamentne ženske, polne energije sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Oriflame Love Nature Organic Apricot & Orange posvetlitvena voda za obraz za hidracijo kože in zmanjšanje por 150 ml
    Oriflame Love Nature Organic Apricot & Orange, 150 ml, Vode za obraz za ženske, Voda za obraz Oriflame Love Nature je nepogrešljivi korak pri odstranjevanju ličil. S kože odstrani preostalo nečistočo in jo hkrati nežno osveži. Lastnosti: čisti pore v globino koži vrača njeno naravno ravnovesje kožo posvetli kožo vlaži in ji daje svežino Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na temeljito očiščeno in osušeno kožo obraza s pomočjo vatne blazinice.
  • Oriflame The One Tremendous Fierce maskara za volumen in vihanje trepalnic 10 ml
    Oriflame The One Tremendous Fierce, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Oriflame The One Tremendous Fierce daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice podaljša dolžino trepalnic ima intenzivno barvo poudari obliko oči Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Oriflame The One Wonder Lash 5 in1 XXL vodoodporna maskara za volumen 8 ml
    Oriflame The One Wonder Lash 5 in1 XXL, 8 ml, maskare za ženske, Maskara Oriflame The One Wonder Lash 5 in1 XXL daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic hrani in obnavlja trepalnice zagotavlja poln volumen že z enim slojem ima dolgotrajen učinek se ne razmaže Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Oriflame OnColour tekoče črtalo za oči 3.5 ml
    Oriflame OnColour, 3,5 ml, Tekoče črtalo za oči za ženske
  • Oriflame OnColour maskara za volumen 8 ml
    Oriflame OnColour, 8 ml, maskare za ženske, Maskara Oriflame OnColour daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic posamezno loči vsako trepalnico ima dolgotrajen učinek neguje trepalnice in jih utrjuje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Oriflame Love Nature Organic Pink Grapefruit vlažilna krema za roke 75 ml
    Oriflame Love Nature Organic Pink Grapefruit, 75 ml, Kreme za roke uniseks, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Oriflame Love Nature Organic Pink Grapefruit. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: prijetno diši ne pušča mastnih sledi Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka Sestava: vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Oriflame Pure Skin čistilno milo z ilovico za obraz in telo 75 g
    Oriflame Pure Skin, 75 g, Čiščenje obraza uniseks, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Oriflame Pure Skin pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: bogato se peni temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje odmrle kožne celice matira kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Oriflame OnColour večnamenski svinčnik za oči, ustnice in lica odtenek Pink Litchi 1,55 g
    Oriflame OnColour, 1,55 g, Svinčniki za oči za ženske, Senčila za oči Oriflame OnColour omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: polna in intenzivna barva enostavno se nanaša – primerno tudi za začetnike popolno oblikuje in poudarja ustnice licem daje zdravo barvo Navodilo za uporabo: S svinčnikom označite obris ustnic, nato nanesite šminko ali sijaj za ustnice.
  • Oriflame Eleo zaščitno olje za lase 50 ml
    Oriflame Eleo, 50 ml, Klasična olja za lase za ženske
  • Oriflame North for Men Subzero dezodorant antiperspirant s kroglico za moške 50 ml
    Oriflame North for Men Subzero, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Oriflame North for Men je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: uravnava potenje in vlago v koži ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine zagotavlja dolgotrajen občutek udobja Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Oriflame Love Nature Organic Oat & Apricot negovalni gel za prhanje 250 ml
    Oriflame Love Nature Organic Oat & Apricot, 250 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Oriflame Love Nature Organic Oat & Apricot je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja hrani in neguje kožo Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Oriflame The One Wonder Lash 5 in1 maskara 5v1 odtenek Black 8 ml
    Oriflame The One Wonder Lash 5 in1, 8 ml, maskare za ženske, Maskara Oriflame The One Wonder Lash 5 in1 daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic hrani in obnavlja trepalnice ne lepi trepalnic čudovito zavije trepalnice izrazito zgosti trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Oriflame Optimals Hydra Radiance vlažilna maska za obraz 50 ml
    Oriflame Optimals Hydra Radiance, 50 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Oriflame Optimals Hydra Radiance bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik koži vrača prožnost in občutek udobja Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Oriflame Optimals Purifying mineralna čistilna maska iz ilovice 50 ml
    Oriflame Optimals Purifying, 50 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Oriflame Optimals Purifying bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: sprošča umazanijo v porah in jih oži kožo pušča svilnato mehko na dotik preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Oriflame Signature For Him parfumska voda za moške 75 ml
    Oriflame Signature For Him, 75 ml, Parfumske vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška parfumska voda Oriflame Signature For Him. Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. lesna dišava začimbna dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen nastala je tudi ženska različica te dišave ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo dizajnerska steklenička
  • Oriflame Love Nature Cacao Butter & Coconut Oil intenzivna hranilna krema za prhanje 250 ml
    Oriflame Love Nature Cacao Butter & Coconut Oil, 250 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Oriflame Love Nature Cacao Butter & Coconut Oil je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: intenzivno vlaži hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Oriflame Love Nature Organic Mint & Raspberry osvežujoče pršilo za telo z vonjem maline 200 ml
    Oriflame Love Nature Organic Mint & Raspberry, 200 ml, Pršila za telo za ženske, Za takojšnjo osvežitev, ohlajanje in tudi vlaženje kože poskrbi pršilo za telo Oriflame Love Nature Organic Mint & Raspberry. Vašo kožo prebudi kadarkoli čez dan in poskrbi za prijeten občutek svežine – kot da ste pravkar stopili izpod prhe. Lastnosti: prijetno diši osvežuje in daje energijo vlaži in rahlo mehča Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Oriflame North for Men Ultimate Balance dezodorant roll-on 50 ml
    Oriflame North for Men Ultimate Balance, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Oriflame North for Men Ultimate Balance je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: ne draži kože nudi dolgotrajno zaščito dodaja svežino dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Oriflame Waunt Revive Me nočna maska za obnovo kože za vse tipe kože, vključno z občutljivo kožo 50 ml
    Oriflame Waunt Revive Me, 50 ml, Kremne maske uniseks, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Oriflame Waunt Revive Me bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: ima blag učinek pilinga osvetljuje in osvežuje globinsko vlaži in intenzivno hrani Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Oriflame Love Nature Organic Mint & Raspberry čistilno trdo milo 75 g
    Oriflame Love Nature Organic Mint & Raspberry, 75 g, Trda mila za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Oriflame Love Nature Organic Mint & Raspberry je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: nežno čisti kožo prijetno diši uporablja se lahko na rokah in telesu bogato se peni Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora
  • Oriflame North for Men Ultimate Balance čistilno trdo milo 5 v 1 100 g
    Oriflame North for Men Ultimate Balance, 100 g, Pripravki za prhanje za moške, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Oriflame North for Men Ultimate Balance je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: prijetno diši globinsko čisti kožo ne draži in ne suši kože Hrani in vlaži bogato se peni Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Oriflame Crystologie Blissful Aura trdo milo 75 g
    Oriflame Crystologie Blissful Aura, 75 g, Mila za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Oriflame Crystologie Blissful Aura je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: nežno čisti kožo Hrani in vlaži ščiti kožo bogato se peni prijetno diši Navodilo za uporabo: Ustrezno količino mila nanesite na vlažno kožo z roko, naredite peno in sperite.
  • Oriflame North for Men Active Carbon čistilno trdo milo z aktivnim ogljem 100 g
    Oriflame North for Men Active Carbon, 100 g, Pripravki za prhanje za moške, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Oriflame North for Men Active Carbon je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: globinsko čisti kožo bogato se peni ne draži in ne suši kože Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Oriflame Possess vlažilna krema za telo za ženske 250 ml
    Oriflame Possess, 250 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Oriflame Possess poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: razveselila bo vsako žensko podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije globinsko vlaži kožo Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Oriflame Possess odišavljeno pršilo za telo za ženske 75 ml
    Oriflame Possess, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Pršilo za telo Oriflame Possess zagotavlja prijetno osvežitev katerikoli del dneva. Lastnosti: podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije razveselila bo vsako žensko dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Oriflame Oh! Sweet Dulce De Leche toaletna voda za ženske 50 ml
    Oriflame Oh! Sweet Dulce De Leche, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Novo odvisnost, ki je ne boste želeli opustiti, predstavlja toaletna voda za ženske Oriflame Oh! Sweet Dulce De Leche. Očarala vas bo že s prvimi vonjavami, vsak naslednji dan pa vas bo prepričala, da si svoje mesto na vaši toaletni mizici vsekakor zasluži. orientalska dišava sadna dišava sladka dišava poudari čutnost vsake ženske ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Oriflame Women´s Collection Innocent White Lilac toaletna voda za ženske 50 ml
    Oriflame Women´s Collection Innocent White Lilac, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska toaletna voda Oriflame Women´s Collection Innocent White Lilac je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava paa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. cvetlična dišava lesna dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Oriflame Love Nature Upcycled Pomegranate vlažilna maska za obraz 30 ml
    Oriflame Love Nature Upcycled Pomegranate, 30 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Oriflame Love Nature Upcycled Pomegranate bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik ne draži kože Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Oriflame Love Nature Organic Tea Tree & Lime čistilna maska in piling za mastno kožo 75 ml
    Oriflame Love Nature Organic Tea Tree & Lime, 75 ml, Čistilne maske za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Oriflame Love Nature pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo čisti v globino preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja kožo matira odstranjuje odmrle kožne celice Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo. Izognite se območju okoli oči. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Oriflame Divine Exclusive vlažilna krema za telo za ženske 250 ml
    Oriflame Divine Exclusive, 250 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Oriflame Divine Exclusive poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: skupaj z dišavo je odlična kot darilo dopolnjuje dišavo iz iste linije razveselila bo vsako žensko dobro se nanaša in se enostavno vpija globinsko vlaži kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Oriflame Love Potion luksuzna krema za telo za ženske 250 ml
    Oriflame Love Potion, 250 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Oriflame Love Potion poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije razveselila bo vsako žensko skupaj z dišavo je odlična kot darilo intenzivno hrani in mehča dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Oriflame Debonair Gentlewoods toaletna voda za moške 75 ml
    Oriflame Debonair Gentlewoods, 75 ml, Toaletne vode za moške, Nov dan, nova priložnost izpolnjevati izzive. Toaletna voda za moške Oriflame Debonair Gentlewoods osveži vaše misli, vi pa lahko pogumno sledite svojemu instinktu. Podajte se vsakodnevnim pustolovščinam naproti. lesna dišava cvetlična dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo dizajnerska steklenička
  • Oriflame Giordani Gold Essenza luksuzna krema za telo za ženske 250 ml
    Oriflame Giordani Gold Essenza, 250 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Oriflame Giordani Gold Essenza poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: skupaj z dišavo je odlična kot darilo razveselila bo vsako žensko intenzivno hrani in mehča na koži ne pušča mastnih sledi dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Oriflame Dream Cream mehčalna krema za roke in nohte z mandljevim oljem 30 ml
    Oriflame Dream Cream, 30 ml, Kreme za roke za ženske, Krema Oriflame Dream Cream popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: prijetno diši ne pušča mastnih sledi Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije. Nanesite kadarkoli čez dan.
  • Oriflame Greater For Her toaletna voda za ženske 50 ml
    Oriflame Greater For Her, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska toaletna voda Oriflame Greater For Her je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava paa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. cvetlična dišava sadna dišava lesna dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dizajnerska steklenička dišava, primerna za vsakodnevno uporabo nastala je tudi moška različica te dišave
  • Oriflame Love Nature Tropical Blend osvežujoč gel za prhanje 250 ml
    Oriflame Love Nature Tropical Blend, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Oriflame Love Nature Tropical Blend. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: pri umivanju ustvarja bogato peno umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Oriflame Milk & Honey Gold piling za roke 75 ml
    Oriflame Milk & Honey Gold, 75 ml, Maske za roke za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Oriflame Milk & Honey Gold bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: prijetno diši eksfoliacijski učinek koža je po uporabi mehka in voljna Navodilo za uporabo: Nanesite na predhodno navlaženo kožo. Nato temeljito sperite z vodo.
  • Oriflame Be the Legend dezodorant antiperspirant s kroglico za moške 50 ml
    Oriflame Be the Legend, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Oriflame Be the Legend sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo ohranja dolgotrajen občutek svežine nevtralizira vonj Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Oriflame Cozy By The Fireplace luksuzno trdo milo 75 g
    Oriflame Cozy By The Fireplace, 75 g, Trda mila za ženske, Trdo milo Oriflame Cozy By The Fireplace je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: prijetno diši bogato se peni globinsko čisti kožo pomirja draženje Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Oriflame Eclat Femme Weekend hranilna krema za telo za ženske 250 ml
    Oriflame Eclat Femme Weekend, 250 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Oriflame Eclat Femme Weekend poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: razveselila bo vsako žensko dopolnjuje dišavo iz iste linije hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Oriflame Love Nature Organic Lemon & Mint globinsko čistilni šampon za mastne lase 250 ml
    Oriflame Love Nature Organic Lemon & Mint, 250 ml, Šamponi uniseks, Šampon Oriflame Love Nature Organic Lemon & Mint učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem pomirja lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Oriflame The One Tremendous Big Volume voluminozna maskara za učinek umetnih trepalnic 10 ml
    Oriflame The One Tremendous Big Volume, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Oriflame The One Tremendous Big Volume daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice podaljša dolžino trepalnic ima učinek umetnih trepalnic Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Oriflame Love Nature Kids Cheerful Apple losjon za telo za občutljivo kožo 200 ml
    Oriflame Love Nature Kids Cheerful Apple, 200 ml, Otroška nega telesa za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Pripravek Oriflame Love Nature Kids Cheerful Apple bo krhki otroški koži zagotovil ustrezno vlaženje, jo nahranil, pomagal zaščititi, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njenih naravnih funkcij. Lastnosti: enostavno se raznaša in se hitro vpija globinsko vlaži kožo učinkovito nahrani Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Oriflame Giordani Gold Serum Boost korektor proti gubam, zabuhlosti in temnim kolobarjem odtenek Light 10 ml
    Oriflame Giordani Gold Serum Boost, 10 ml, Korektorji za ženske, Korektor Oriflame Giordani Gold prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: dolgo obstojen učinek zmanjša pomanjkljivosti kože izenačuje odtenek kože enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: Nanašajte s prstom ali s praktičnim aplikatorjem na različne pomanjkljivosti svoje kože.
  • Oriflame Milk & Honey Gold gladilni piling za telo 200 ml
    Oriflame Milk & Honey Gold, 200 ml, pilingi za telo za ženske, Piling za telo Oriflame Milk & Honey Gold z vaše kože odstrani odmrle celice in ji zagotavlja popolno gladkost. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice koža je po uporabi mehka in voljna revitalizira kožo Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Oriflame Miss Giordani dezodorant roll-on za ženske 50 ml
    Oriflame Miss Giordani, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Oriflame Miss Giordani sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: razveselila bo vsako žensko dopolnjuje dišavo iz iste linije dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Oriflame North for Men Active Carbon osvežujoč gel za prhanje 3v1 250 ml
    Oriflame North for Men Active Carbon, 250 ml, Čiščenje obraza za moške, Gel za tuširanje Oriflame North for Men Active Carbon spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: prijetno osvežuje skrbno umije kožo celega telesa razvito posebej za moško kožo uporablja se lahko za telo in lase Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh