Znamke 1
Cena

Orhideja Lingerie oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
 • Orhideja Lingerie Ženske enodelne kopalke Desirea
  Enodelne kopalke Desirea bodo z neobičajnim vzorcem privabljale pozornost. Košarice so podložene in zagotavljajo potrebno oporo tudi večjemu oprsju. Naramnice je mogoče na zadnji strani odpeti in prekrižati. Sešite so iz materiala, ki je odporen proti soli, kloru in UV-sevanju. Enodelne kopalke Primerne tudi za polnejše obline Hitro sušeč material Material odporen proti UV-sevanju, kloru in soli Podložene košarice Možnost odpenjanja naramnic samo na zadnji strani Klasična kost Spodnji del v klasičnem kroju Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Orhideja Lingerie Zgornji del ženskih kopalk Twila
  Naj vaše čudovito zagorelo telo izstopa v turkiznem zgornjem delu kopalk Twila. Košarice z všitimi push-up blazinicami bodo pričarale zapeljiv dekolte. Primerne tudi za velike prsi Material, ki se hitro posuši LYCRA® XTRA LIFE™ Carvico Darwin - material, odporen na učinke klora in z UV zaščito (UPF 50+) Podložene košarice Push-up blazinice Naramnice se odpenjajo le na hrbtni strani Klasična kost Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Orhideja Lingerie Ženske dvodelne kopalke Tammara
  Naj vaše čudovito zagorelo telo izstopa v turkiznih kopalkah Tammara. Košarice z všitimi push-up blazinicami bodo pričarale zapeljiv dekolte. Udobne hlačke ob straneh zategnete in enostavno nastavite kroj hlačnic. Poleg tega je sprednji del podložen z zračno mrežasto tkanino. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši LYCRA® XTRA LIFE™ Carvico Darwin - material, odporen na učinke klora in z UV zaščito (UPF 50+) Podložene košarice Push-up blazinice Naramnice se odpenjajo le na hrbtni strani Klasična kost Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Hlačke klasičnega kroja Nastavitev višine na bokih Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Orhideja Lingerie Zgornji del ženskih kopalk Desirea, podložene
  Zgornji del kopalk Desirea s podloženim modrčkom a rahlim push-up učinkom, ki nekoliko privzdigne prsi in ustvari polnejši dekolte. Naramnice je mogoče na hrbtu odpeti in prekrižati. Sešite so iz materiala, odpornega na učinke soli, klora in UV žarkov. Primeren tudi za velike prsi LYCRA® XTRA LIFE™ Material, odporen na učinke UV žarkov, klora in soli Podložene košarice Večja je velikost modrčka, širše so naramnice Klasična kost Zapenjanje na hrbtu s kovinsko zaponko za kopalke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Orhideja Lingerie Spodnji del ženskih kopalk Tammara
  Spodnji del kopalk Tamara na bokih krasi kontrastno zavezovanje. Zahvaljujoč klasičnemu kroju so prijetne za nošenje. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Nastavitev višine na bokih Material, ki se hitro posuši LYCRA® XTRA LIFE™ Carvico Darwin - material, odporen na učinke klora in z UV zaščito (UPF 50+) Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Orhideja Lingerie Spodnji del ženskih kopalk Mallory
  Hlačke Mallory ob strani krasijo privlačni trakovi. Zaradi klasičnega kroja so prijetne za nošenje. Spodnji del kopalk Klasični kroj hlačk Hitro sušeč material LYCRA® XTRA LIFE™ Carvico Darwin – material odporen proti kloru, z UV-zaščito (UPF 50+) Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Orhideja Lingerie Spodnji del ženskih kopalk Desirea
  Spodnji del kopalk Desirea v priljubljenem klasičnem kroju. Šiv na zadnjem delu optično zaobli vašo zadnjico. Sešite so iz materiala, ki je odporen proti soli, kloru in UV-sevanju. Spodnji del kopalk Klasični kroj hlačk Primerne tudi za polnejše obline LYCRA® XTRA LIFE™ Material odporen proti UV-sevanju, kloru in soli Navpičen šiv na zadnji strani Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Orhideja Lingerie Spodnji del ženskih kopalk Kiarra
  Spodnji del kopalk Kiarra iz blaga za kopalke je spredaj podložen z elastičnim tilom. Motiv v etno slogu je idealen za brezskrbne trenutke ob vodi. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Zavezovanje ob straneh Vsak kos je izviren, zato se postavitev vzorca lahko rahlo razlikuje od vzorca na fotografiji.
 • Orhideja Lingerie Ženske dvodelne nepodložene kopalke Desirea
  Dvodelne kopalke Desirea z nepodloženim modrčkom. Široke naramnice poskrbijo za razporeditev teže večjega oprsja in s tem razbremenijo hrbet. Na hrbtnem delu je naramnice mogoče odpeti in prekrižati. Hlačke so v priljubljenem klasičnem kroju. Sešite so iz materiala, ki je odporen proti soli, kloru in UV-sevanju. Ženski bikini Primerne tudi za velike prsi LYCRA® XTRA LIFE™ Material odporen proti UV-sevanju, kloru in soli Nepodložene košarice Širina naramnic se povečuje z naraščajočo velikostjo modrčka Klasična kost Zapenjanje na hrbtu s kovinsko zaponko za kopalke Klasični kroj hlačk Navpičen šiv na zadnji strani Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Orhideja Lingerie Zgornji del ženskih kopalk Kiarra
  Zgornji del ženskih kopalk Kiarra iz kakovostne pletenine za kopalke. Prednji del podložen z elastičnim tilom. Kroj laska postavi. Motiv v etno slogu je primeren za brezskrbne trenutke na plaži. Primerne tudi za večje prsi Podložene košarice Naramnice odstranljive le na zadnji strani Klasične kosti Stranske kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Vsak kos je izviren, zato se postavitev vzorcev na tkanini lahko nekoliko drugačna kot na fotografiji.
 • Orhideja Lingerie Ženske dvodelne kopalke Mallory
  Dovolite vašemu porjavelemu telesu, da izstopa v modrih kopalkah Mallory. Košarice z všitimi push-up blazinicami ustvarijo zapeljiv dekolte. Udobne hlačke imajo ob strani privlačne trakove, prednji del pa je podložen z zračno elastično mrežasto tkanino. Ženski bikini Primerne tudi za velike prsi Hitro sušeč material LYCRA® XTRA LIFE™ Carvico Darwin – material odporen proti kloru, z UV-zaščito (UPF 50+) Podložene košarice Push-up blazinice Možnost odpenjanja naramnic samo na zadnji strani Klasična kost Zapenjanje na hrbtu s kovinsko zaponko za kopalke Klasični kroj hlačk Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Orhideja Lingerie Ženske dvodelne kopalke Cassia, podložene
  Naj vaše čudovito zagorelo telo izstopa v modrih kopalkah Cassia. Košarice z všitimi push-up blazinicami bodo pričarale zapeljiv dekolte. Naramnice lahko na hrbtu odpnete in prekrižate. Udobne hlačke imajo ob straneh zategovanje, s katerim si preprosto prilagodite kroj hlačnic. Poleg tega je sprednji del podložen z zračno mrežasto tkanino. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši LYCRA® XTRA LIFE™ Carvico Darwin – material, odporen na učinke klora, z UV zaščito (UPF 50+) Podložene košarice Push-up blazinice Naramnice se odpenjajo le na hrbtni strani Klasična kost Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Hlačke klasičnega kroja Nastavitev višine na bokih Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Orhideja Lingerie Spodnji del ženskih kopalk Cassia
  Spodnji del kopalk Cassia na bokih krasi kontrastno zavezovanje. Zahvaljujoč klasičnemu kroju jih je prijetno nositi. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Nastavitev višine na bokih Material, ki se hitro posuši LYCRA® XTRA LIFE™ Carvico Darwin - material, odporen na učinke klora, z UV zaščito (UPF 50+) Ustvarite si popoln videz za na plažo!

Nazadnje videno

Vrh