Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki

1083
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Top Marella črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Oprijet kroj.- Podloga s spodnjim delom.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pulover Marella ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 69 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina v ramenih: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Denarnica Marella črna barva
    - Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Snemljiv daljši trak brez regulacije.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Število predalčkov za kartice: 4.- Dimenzije: 11 x 7 cm.- Dolžina pasu: 122 cm.
  • Volnen plašč Marella bordo barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen model.- Zapenjanje na gumbe.- Spuščena ramenska linija.- Neizoliran model s podlogo.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 72 cm.- Dolžina: 83 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Puhovka Marella ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dvosmerno zapiranje na zadrgo omogoča hitro prezračevanje.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Dva drsna stranska žepa.- Podložen model.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 65 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Marella črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Izrez na hrbtni strani.- Elastična pletenina.- Dolžina rokava: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Širina v pasu: 23 cm.- Širina v bedrih: 27 cm.- Dolžina: 110 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratka majica Marella ženski, siva barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Marella vijolična barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Izrazit, padajoči izrez.- Raven kroj.- Tanka, elastična pletenina.- Priložen pas.- Ima razporek.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina obleke: 110 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Marella ženski, turkizna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Pletenina srednje debeline.- Elastična pletenina.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 74 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 68 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Volnen plašč Marella rjava barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Neizoliran model s podlogo.- Zapenjanje na gumbe.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 100 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v ramenih: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Volnen plašč Marella bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Dva drsna stranska žepa.- Spuščena ramenska linija.- Klasični rever.- Neizoliran model s podlogo.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 70 cm.- Dolžina: 101 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Puhovka Marella ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Odstranljivi rokavi omogočajo hitro preoblikovanje v majico, zato jo je enostavno uporabljati pri različnih temperaturah in vremenskih razmerah.- Podložen model.- Dvostransko zapenjanje na zadrgo.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 112 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Širina v ramenih: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Volnen pulover Marella ženski, siva barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s polpulijem.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 68 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover s primesjo volne Marella ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Model s polpulijem.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Gladka pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 66 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Suknjič Marella črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Podložen model.- Klasični rever.- Dolžina rokava: 57 cm.- Širina v bedrih: 68 cm.- Širina v ramenih: 35 cm.- Dolžina: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka s primesjo volne Marella rdeča barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Podložen model.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Dolžina rokava: 56 cm.- Dolžina: 88 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Širina v pasu: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Marella zelena barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Nabran kroj.- V izrez.- Model z elastičnim vložkom v pasu.- Podložen model.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Pas v pasu.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Širina v pasu: 37 cm.- Dolžina: 115 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Volnen pulover Marella ženski, bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Debela, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Marella ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Oprijet kroj.- Model s polpulijem.- Tanka, elastična pletenina.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Odeja in vzglavnik Marella 130 x 170 cm, 50 x 50 cm
    - Blazina s polnilom iz poliestra.- Dimenzije odeje: 130 x 170 cm.- Dimenzije blazinice: 50 x 50 cm.
  • Srajca Marella ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Tanka, neelastična tkanina.- Vzorčast material.- Manšete na gumb.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Marella mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Oprijet kroj.- Klasični rever.- Podložen model.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- V ramena všite blazinice.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Širina v ramenih: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Marella črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Model z okrasno nalepko.- Tanka, neelastična tkanina.- Podložen model.- Dolžina: 119 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Marella roza barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Nabran kroj.- Podložen model.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Zapiranje s skrito zadrgo in zaklepom.- Model z vezenino.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 92 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Marella roza barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Vsebuje reciklirana poliestrska in poliamidna vlakna.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumb.- Klasični rever.- V ramena všite blazinice.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Notranji žep.- Podložen model.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Hlače Marella ženski, roza barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model z visokim pasom in zapenjanjem na zadrgo, gumb in kljukico.- Dva drsna stranska žepa.- Imitacija žepka na priboru.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Hlačnica zlikana na rob.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Zunanja dolžina noge: 117 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Marella črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Rebrasta pletenina.- Kvadratni izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Ima izreze.- Dolžina: 116 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 30 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Marella ženski, roza barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Material s kovinsko nitjo.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlače Marella ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje z zadrgo in kaveljčkom.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Zunanja dolžina noge: 116 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Svilena srajca Marella bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Model z ovratnikom.- Manšete na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pulover Marella ženski, bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Marella ženski, bela barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Šal Marella ženski
    - Okrasni obrabljeni deli.- Tanka, neelastična tkanina.- Dimenzije: 92 x 184 cm.
  • Ogrlica Marella
    - Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.
  • Usnjen pas Marella ženski, črna barva
    - Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 91 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 81 cm.- Količina luknjic: 5.- Širina pasu: 3 cm.- Dimenzije so podane za pas velikosti: S.
  • Torbica Marella roza barva
    - Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Komora z zategovanjem z vrvicami.- Nesnemljiv trak brez nastavitve.- Primerno za format A4.- Podložen model.- Dolžina pasu: 110 cm.- Globina: 5 cm.- Višina: 17 cm.- Širina na osnovi: 16 cm.
  • Torbica Marella črna barva
    - Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Zavihek se zapenja z magnetom.- Ima ročaje in snemljiv trak brez nastavitev.- Ne ustreza A4.- Model brez podloge.- Dolžina ročajev: 22 cm.- Dolžina pasu: 115 cm.- Globina: 7 cm.- Višina: 18 cm.- Širina na osnovi: 16 cm.
  • Torbica Marella
    - Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Dolgi ročaji.- Zapenjanje na magnet.- Ima tri predale, od tega enega z zadrgo.- Primerno za format A4.- Notranji žep z zadrgo- Dolžina ročajev: 46 cm.- Globina: 15 cm.- Višina: 27 cm.- Širina na osnovi: 40 cm.
  • Bombažna kratka majica Marella ženski, mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bluza s primesjo svile Marella bela barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi raglani rokavi.- Rokavi so zaključeni z ozkim elastičnim robom.- Okrasna kravata na vratnem izrezu.- Model z okrasnimi volančki.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 71 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Plašč Marella ženski, bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasični rever.- Podložen model.- Zapenjanje z eno vrsto gumbov.- Vključen je pas iz tekstila.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 105 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Telovnik Marella bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Zapenjanje z eno vrsto gumbov.- Imitacija žepa.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Hlače Marella ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Hlače, oprijete okoli bokov in stegen.- Model z visokim pasom in zapenjanjem na zadrgo, gumb in kljukico.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Zunanja dolžina noge: 98 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Marella črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Nabran kroj.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Okrasen, koničast izrez.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Podložen model.- Izrazit razporek.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 92 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v pasu: 31 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Lanena obleka Marella bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Nabran kroj.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z ovratnikom.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Vrvica v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina: 122 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Marella bela barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model je izdelan iz viskoze, ki je izdelana iz lesne celuloze, pridelane iz dreves, vzgojenih v certificiranih gozdovih.- Nabran kroj.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Klasičen okrogel izrez.- Model z vezenino.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 120 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Širina v pasu: 33 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pulover Marella ženski, bela barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Širok izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 55 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Lanena srajca Marella bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapno prileganje s spuščeno ramensko linijo.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumbe.- Dva žepa na prsih.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 68 cm.- Dolžina: 75 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Svilena bluza Marella
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratko zapiranje na gumbe.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Hlače iz svilene mešanice Marella roza barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Imitacija žepka na priboru.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Zunanja dolžina noge: 98 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Hlače Marella ženski, mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Zapenjanje na zadrgo in gumbe.- Dva drsna stranska žepa.- Imitacija žepka na priboru.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 27 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Zunanja dolžina noge: 112 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažen pulover Marella mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model z okrasnimi resicami.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 72 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Telovnik Marella bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model z okrasnimi obrobami.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Marella ženski, bela barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Gladka pletenina.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top Marella ženski, mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Kvadratni izrez.- Model z naramnicami.- Podložen model.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Marella
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Izdelek je izdelan iz lesnih celuloznih vlaken, pridelanih iz dreves, vzgojenih v certificiranih gozdovih.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Podložen model.- Klasični rever.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb.- V ramena všite blazinice.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v ramenih: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Marella bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Spuščena ramenska linija.- V ramena všite blazinice.- Zapenjanje na gumb.- Z žepi.- Podložen model.- Klasični rever.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Krilo Marella
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Nabran kroj.- Podložen model.- Zapenjanje na zadrgo.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Dolžina: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Hlače Marella ženski, bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Zaobljena hlačnica.- Zapenjanje z zadrgo in kaveljčkom.- Z žepi.- Okrasni detajli.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Zunanja dolžina noge: 107 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Hlače Marella ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Hlačnica zlikana na rob.- Zapenjanje z zadrgo, gumbom in kaveljčkom.- Visok pas.- Z žepi.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 114 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Hlače Marella ženski, mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Izdelek je izdelan iz lesnih celuloznih vlaken, pridelanih iz dreves, vzgojenih v certificiranih gozdovih.- Razširjena hlačnica.- Model z visokim pasom in zapenjanjem na zadrgo, gumb in kljukico.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa z zadrgo na zadnjici.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Zunanja dolžina noge: 93 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Marella
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Nabran kroj.- Klasični rever.- Dva žepa z drsnikom na sprednji strani.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 90 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v pasu: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Marella roza barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model je izdelan iz viskoze, ki je izdelana iz lesne celuloze, pridelane iz dreves, vzgojenih v certificiranih gozdovih.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasični rever.- Podložen model.- Zapenjanje z eno vrsto gumbov.- Z žepi.- Dolžina rokava: 57 cm.- Dolžina: 63 m.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Svilena ruta Marella roza barva
    - Tanka, neelastična tkanina.- Dimenzije: 90 x 90 cm.
  • Svilena ruta Marella
    - Komplet je zapakiran v škatlo podjetja.- Dimenzije: 90 cm x 90 cm.
  • Krilo Marella roza barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Izdelek je izdelan iz lesnih celuloznih vlaken, pridelanih iz dreves, vzgojenih v certificiranih gozdovih.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Tanka, neelastična tkanina.- Model brez podloge.- Širina v pasu: 38 cm.- Dolžina: 88 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Hlače Marella ženski, zelena barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Nogavice so zaključene z vrvicami z zatiči za boljše prileganje.- Zapenjanje z zadrgo, gumbom in kaveljčkom.- Visok pas.- Dva drsna stranska žepa.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Zunanja dolžina noge: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Hlače Marella ženski
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Visok pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 34 cm.- Širina hlačnice spodaj: 31 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Zunanja dolžina noge: 111 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pulover Marella ženski, bela barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Klasičen okrogel izrez.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top Marella ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Klasičen okrogel izrez.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Srajca Marella ženska, rjava barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Zapenjanje na gumbe.- Manšete na gumb.- Spuščena ramenska linija.- Vrvice spodaj.- Tanka, neelastična tkanina.- Na prsih je drsni žep.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 57 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Jeans srajca Marella ženska
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model je bil delno izdelan iz materialov iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni, da se kmetje prepletajo z ritmom narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, kar zagotavlja boljšo hrano za rejne živali in bolj zdravo zemljo.- Manšete na gumb.- Raven kroj.- Žep na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokava: 57 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Krilo Marella zelena barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Nabran kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Model brez podloge.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 36 cm.- Dolžina: 86 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Kavbojke Marella ženski
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model je bil delno izdelan iz materialov iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni, da se kmetje prepletajo z ritmom narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, kar zagotavlja boljšo hrano za rejne živali in bolj zdravo zemljo.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Razširjena hlačnica.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Zunanja dolžina noge: 95 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Hlače Marella ženski
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model z visokim pasom in zapenjanjem na zadrgo, gumb in kljukico.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Ohlapna hlačnica.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 28 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 108 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Torbica Marella mornarsko modra barva
    - Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Ima ročaj in snemljiv trak brez nastavitve.- Zavihek se zapenja z magnetom.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Ne ustreza A4.- Podložen model.- Dolžina snemljivega pasu: 120 cm.- Dolžina držala: 31 cm.- Globina: 5 cm.- Višina: 10 cm.- Širina na osnovi: 17 cm.
  • Torbica Marella bež barva
    - Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Ima ročaj in snemljiv trak brez nastavitve.- Zavihek se zapenja z magnetom.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Ne ustreza A4.- Podložen model.- Dolžina snemljivega pasu: 117 cm.- Dolžina držala: 31 cm.- Globina: 5 cm.- Višina: 10 cm.- Širina na osnovi: 17 cm.
  • Top Marella ženski, zelena barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Top Marella ženski, mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.- Kvadratni izrez.- Model z naramnicami.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Suknjič Marella mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumbe.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Klasični rever.- Podložen model.- V ramena všite blazinice.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Marella oranžna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Nabran kroj.- V izrez.- Manšete na gumb.- Plisiran model.- Model z ovratnikom.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 131 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Širina v pasu: 30 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Volnen plašč Marella bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Neizoliran model brez podloge.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Klasični rever.- Pas v pasu.- Z žepi.- Tanek material.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 105 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Širina v ramenih: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Jakna Marella ženska, zelena barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen kroj.- Neizoliran model s podlogo.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje na gumbe.- Tanek material.- Z žepi.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 69 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Telovnik z mešanico lana Marella bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model je izdelan iz viskoze, ki je izdelana iz lesne celuloze, pridelane iz dreves, vzgojenih v certificiranih gozdovih.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- V ramena všite blazinice.- Dvoredno zapiranje.- Klasični rever.- Model brez podloge.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Tanka, neelastična tkanina.- Pas v pasu.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Marella roza barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Model z vezenino.- Ima razporek.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 132 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Marella ženski, mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažni plašč Marella zelena barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumbe.- Spredaj sta dva drsna žepa.- Raglan rokav zaradi svoje zasnove zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 67 cm.- Dolžina: 113 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Jakna iz semiša Marella ženska, bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Zadrge na spodnjem delu rokavov.- Pripet usnjen trak.- Dolžina rokava: 54 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v ramenih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Telovnik iz jeansa Marella
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Zapenjanje na gumbe.- Model brez podloge.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Spodnji del trenirke Marella mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Elastični trak v pasu.- Hlačnice z zategovanjem na vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Zunanja dolžina noge: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top Marella ženski, mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Model z naramnicami.- Model je izdelan iz rebraste tkanine.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen top Marella mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Okrasni šivi.- Gladka pletenina.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratka majica Marella ženski
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Podložen model.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Srajca Marella ženska, oranžna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumb.
  • Lanene hlače Marella roza barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Visok pas.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Imitacija žepka na priboru.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 31 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Zunanja dolžina noge: 98 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Volnena jakna Marella bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj oversize.- Neizoliran model brez podloge.- Zapenjanje na gumbe.- Z žepi.- Tanek material.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 73 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Torbica Marella mornarsko modra barva
    - Zapenjanje na magnet.- Snemljiv nastavljiv trak.- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Število predalčkov za kartice: 1.- Najmanjša dolžina pasu: 57 cm.- Največja dolžina traku: 72 cm.- Globina: 10 cm.- Višina: 21 cm.- Širina na najširšem mestu: 37 cm.
  • Torbica Marella črna barva
    - Predal za zapiranje.- Notranji žep z zadrgo- Ne ustreza A4.- Snemljiv nastavljiv trak.- Najmanjša dolžina pasu: 60 cm.- Največja dolžina traku: 75 cm.- Globina: 10 cm.- Višina: 18 cm.- Širina na osnovi: 31 cm.
  • Torbica Marella mornarsko modra barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Zapenjanje na zadrgo.- Notranji žep z zadrgo- Notranja reža za kartice.- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Ima ročaj in odstranljiv nastavljiv trak.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Najmanjša dolžina pasu: 101 cm.- Največja dolžina traku: 113 cm.- Dolžina držala: 34 cm.- Globina: 9,5 cm.- Višina: 15,5 cm.- Širina na osnovi: 19 cm.
  • Telovnik Marella ženska, bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Efektiven vzorec pletenja.- Rob s patentom.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh