Znamke 1
Cena

Makers of Wax Goods oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
 • Makers of Wax Goods Campfire Smoke dišeča sveča 484,78 g
  Makers of Wax Goods Campfire Smoke, 484,78 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Makers of Wax Goods Campfire Smoke čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:lesna dišavazačinjena aromazeliščna aromadolgo gorenjeluksuzni dodatek vsakega interjerjaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa Za optimalno gorenje priporočamo Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Makers of Wax Goods Salted Toffee dišeča sveča
  Makers of Wax Goods Salted Toffee, , dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Makers of Wax Goods Salted Toffee čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sladka aromagurmanska dišavadolgo gorenjeluksuzni dodatek vsakega interjerjačisto gorenjeNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa Za optimalno gorenje priporočamo Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Makers of Wax Goods Bamboo Musk dišeča sveča 464,93 g
  Makers of Wax Goods Bamboo Musk, 464,93 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Makers of Wax Goods Bamboo Musk čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:lesna dišavacvetlična dišavadolgo gorenjeluksuzni dodatek vsakega interjerjaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Makers of Wax Goods Pumpkin & Bourbon dišeča sveča 326,02 g
  Makers of Wax Goods Pumpkin & Bourbon, 326,02 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Makers of Wax Goods Pumpkin & Bourbon čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:gurmanska dišavasladka aromaluksuzni dodatek vsakega interjerjadolgo gorenjeNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa Za optimalno gorenje priporočamo Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Makers of Wax Goods Fresh Cotton dišeča sveča 464,93 g
  Makers of Wax Goods Fresh Cotton, 464,93 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Makers of Wax Goods Fresh Cotton čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:zračno čista dišavačista pudrasta dišavacvetlična dišavadolgo gorenjeluksuzni dodatek vsakega interjerjaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa Za optimalno gorenje priporočamo Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Makers of Wax Goods Vanilla Coffee dišeča sveča 484,78 g
  Makers of Wax Goods Vanilla Coffee, 484,78 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Makers of Wax Goods Vanilla Coffee čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sladka aromagurmanska dišavadolgo gorenjeluksuzni dodatek vsakega interjerjaembalažo lahko po končanem gorenju uporabite kot stilski dodatekčisto gorenjeNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Makers of Wax Goods Teak Wood dišeča sveča 464,93 g
  Makers of Wax Goods Teak Wood, 464,93 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Makers of Wax Goods Teak Wood čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:lesna dišavazačinjena aromadolgo gorenjeluksuzni dodatek vsakega interjerjaembalažo lahko po končanem gorenju uporabite kot stilski dodatekčisto gorenjeNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Makers of Wax Goods Burmese Clove dišeča sveča 464,93 g
  Makers of Wax Goods Burmese Clove, 464,93 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Makers of Wax Goods Burmese Clove čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:lesna dišavazačinjena aromacitrusna dišavadolgo gorenjeluksuzni dodatek vsakega interjerjaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Makers of Wax Goods Vanilla & Bourbon dišeča sveča 357,21 g
  Makers of Wax Goods Vanilla & Bourbon, 357,21 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Makers of Wax Goods Vanilla & Bourbon čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sladka aromagurmanska dišavaluksuzni dodatek vsakega interjerjadolgo gorenječisto gorenjeSestava:bombažni stenjNavodilo za uporabo:Za optimalno gorenje priporočamo Svečo pustite goreti vsaj toliko časa Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Makers of Wax Goods Leather & Suede dišeča sveča 357,21 g
  Makers of Wax Goods Leather & Suede, 357,21 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Makers of Wax Goods Leather & Suede čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:lesna dišavadizajnerska embalažadolgo gorenjeSestava:bombažni stenjNavodilo za uporabo:Za optimalno gorenje priporočamo Svečo pustite goreti vsaj toliko časa Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Makers of Wax Goods Campfire & Cedar dišeča sveča 357,21 g
  Makers of Wax Goods Campfire & Cedar, 357,21 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Makers of Wax Goods Campfire & Cedar čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:lesna dišavazačinjena aromazeliščna aromadolgo gorenjeluksuzni dodatek vsakega interjerjaSestava:bombažni stenjNavodilo za uporabo:Za optimalno gorenje priporočamo Svečo pustite goreti vsaj toliko časa Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Makers of Wax Goods Smoke & Birchwood sveča 357,21 g
  Makers of Wax Goods Smoke & Birchwood, 357,21 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Makers of Wax Goods Smoke & Birchwood čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:lesna dišavatopla dišavadolgo gorenjeluksuzni dodatek vsakega interjerjačisto gorenjeSestava:bombažni stenjNavodilo za uporabo:Za optimalno gorenje priporočamo Svečo pustite goreti vsaj toliko časa Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Makers of Wax Goods Suede dišeča sveča z lesenim stenjem 315,11 g
  Makers of Wax Goods Suede, 315,11 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Makers of Wax Goods Suede čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:lesna dišavaorientalska aromatopla dišavadolgo gorenjeluksuzni dodatek vsakega interjerjačisto gorenjeSestava:bombažni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Makers of Wax Goods Pumpkin & Spice dišeča sveča 357,21 g
  Makers of Wax Goods Pumpkin & Spice, 357,21 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Makers of Wax Goods Pumpkin & Spice čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:gurmanska dišavazačinjena aromadizajnerska embalažaidealno kot dariloluksuzni dodatek vsakega interjerjadolgo gorenjeSestava:bombažni stenjNavodilo za uporabo:Za optimalno gorenje priporočamo Svečo pustite goreti vsaj toliko časa Ravnajte se po priloženih navodilih. Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.

Nazadnje videno

Vrh