Cena
Velikosti

Madora oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
6 izdelkov
 • Madora Zgornji del ženskih kopalk Inga modra-bela
  27,19 €
  Modro-bela kombinacija ni nikoli iz mode. V to vas bo prepričal zgornji del kopalk Inga. Modrček ima mehko podložene košarice, ki jih krasi elastičen trak z napisom Nice. Material, ki se hitro posuši Carvico – italijanski material z lajkro Podložene trikotne košarice Brez kosti Naramnice, ki se zavezujejo Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Zgornji del ženskih kopalk Klara barvna
  24,49 €
  Z zgornjim delom kopalk Klara odkrijte lepoto kontrasta črne in roza. Podložene košarice z rahlim push-up učinkom krasijo barvni vezeni trakovi, ki modelu dajejo poseben slog. Primeren tudi za velike prsi Material, ki se hitro posuši Carvico – italijanski material z lajkro Push-up košarice Klasična kost Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Spodnji del kopalk Jovita barvna
  12,34 €
  Spodnji del kopalk Jovita je udobno klasično krojen. Boke krasi fin geometrični vzorec. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Carvico – italijanski material z lajkro Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Ženske dvodelne kopalke Alex Red rdeča
  43,33 €
  Kopalke Alex so prava izbira za ženske, ki si želijo poln dekolte. Zanj poskrbi modrček z všito push-up podlogo. Naramnice in stranski del hlačk krasijo zaponke, ki sicer preprostemu modelu dodajo piko na i. Ženske dvodelne kopalke Primerne tudi za velike prsi Hitro sušeč material Push-up košarice Klasična kost Zapenjanje na hrbtu s kovinsko zaponko za kopalke Klasični kroj hlačk Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Madora Ženske enodelne kopalke Olympia črna-zlata
  40,79 €
  Privoščite si športno eleganco s kopalkami Olympia. Zlate košarice so v čudovitem kontrastu s črnim materialom za kopalke. Pod prsmi sta elastičen trak z napisom Nice ter odprtina. Področje hlačk je udobno klasično krojeno. Enodelne kopalke Material, ki se hitro posuši Carvico – italijanski material z lajkro Nepodložene trikotne košarice Odstranljive blazinice Naramnice, ki se zavezujejo Brez kosti Hlačni del klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Ženske enodelne kopalke Rahel temno-modra
  46,74 €
  Enodelne kopalke Rahel so drugo ime za eleganco. Material za kopalke je na košaricah decentno nabran, pod prsmi je stilsko zavezovaje, ki daje celemu modelu čudovit slog. Predel hlačk v klasičnem kroju poskrbi za prijetno nošenje. Enodelne kopalke Material, ki se hitro posuši Carvico – italijanski material z UV zaščito Skrite podložene košarice Naramnice, ki se zavezujejo Klasična kost Hlačni del klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
Vrh