Znamke 1
Cena

Madora oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
Znamka: Madora 41 izdelkov
 • Madora Ženske enodelne kopalke Xena
  Enodelne kopalke Xena v brezčasnem pikastem dizajnu. Tkanina je v predelu košaric prekrižana, kar optično laska oprsju. Enodelne kopalke Primerno tudi za večje prsi Hitro sušeči material Podložene košarice Naramnice nastavljive po dolžini Klasične kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Ženske dvodelne kopalke Klara 07
  Pritegnite pozornost vseh na plaži v dvodelnih kopalkah Klara 07. Podložene košarice v zgornjem delu krasijo drobne pisane črtice. Spodnji del klasičnega kroja pristaja vsaki postavi. Ženske dvodelne kopalke Primerne tudi za večje prsi Carvico – italijanski material z UV-zaščito Podložene košarice Nastavljiva dolžina naramnic Klasične kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Ženske dvodelne kopalke Koko
  Ženski bikini v videzu geometrijskega vzorca. Podložene košarice s tekstilno obrobo in tankimi vrvicami za zavezovanje. Klasičen kroj spodnjega dela pristaja vsaki postavi. Ženski bikini Carvico – italijanski material z UV-zaščito Podložene košarice Naramnice se zavezujejo Brez kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Spodnji del kopalk Ezer
  Spodnji del kopalk udobnega klasičnega kroja. Prednji del krasi kontrasten barven pašček. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačnega dela Hitro sušeči material Carvico – italijanski material z UV zaščito Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Ženske dvodelne kopalke Aicha 04
  Ženske dvodelne kopalke Aicha v modni barvi petroleja odlično poudarijo vašo zagorelo polt. Modrček kroja balkonet poudari zgornjo linijo vaših prsi. Okrasno srebrno zaponko je mogoče odstraniti. Klasičen kroj hlačk pristoji vsaki postavi. Ženski bikini Hitro sušeči material Podložene košarice Naramnice nastavljive po dolžini Klasične kosti Stranske kosti Zapenjaje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Ženske dvodelne kopalke Camara
  Ženske dvodelne kopalke Camara z geometrijskim vzorcem. Gladke košarice krasijo elegantni volančki. Podložen sredinski del poskrbi za boljšo oporo tudi za večje prsi. Komplet dopolnjuje preprost spodnji del. Ženske dvodelne kopalke Primerno tudi za polnejše obline Carvico – italijanski material z UV-zaščito Podložene košarice Nastavljiva dolžina naramnic Klasične kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Ženske dvodelne kopalke Lupita
  Ženski bikini Lupita v minimalističnem slogu z matiranimi odsevi. Modrček brez kosti s tankimi naramnicami za popolno udobje med sončenjem. Enostaven model krasijo zlati dodatki. Ženski bikini Carvico – italijanski material z lycro Podložene trikotne košarice Nastavljiva dolžina naramnic Brez kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Spodnji del ženskih kopalk Bali
  Spodnji del ženskih kopalk Bali z rahlo zvišanim pasom. Preprosto izvedbo dopolnjuje kontrastna elastična obroba v pasu. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačnega dela Carvico – italijanski material z lycro Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Ženske dvodelne kopalke Lisa 02 brez kosti
  Uživajte v udobju in stilu s kopalkami Lisa 02 iz rahlo rebrastega italijanskega materiala Carvico. Izviren kroj zgornjega dela in izrazito izrezane hlačnice za neobičajno eleganco. V modni turkizni barvi. Ženske dvodelne kopalke Primerno tudi za polnejše obline Carvico – italijanski material z UV-zaščito Skrite podložene košarice Nastavljiva dolžina naramnic Brez kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Ženske dvodelne kopalke Ofelia
  Dvodelne kopalke Ofelia z izvirnim eksotičnim potiskom. Zgornji del krasi bogat naborek, ki poudari vaše prsi. Model dopolnjujejo preproste hlačke s kontrastno elastično obrobo. Ženske dvodelne kopalke Carvico – italijanski material z lycro Podložene košarice Nastavljiva dolžina naramnic Klasične kosti Stranske kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Zgornji del ženskih kopalk Alex Blue
  Zgornji del kopalk Alex bodo cenile ženske, ki si želijo poln dekolte. Zanj bo poskrbel modrček z všitimi push-up blaznicami. Naramnice krasijo zaponke, ki modelu dajejo stil. Primeren tudi za velike prsi Material, ki se hitro posuši Push-up košarice Klasična kost Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Ženske dvodelne kopalke Blanka 02
  Dvodelne kopalke v všečnem kavnem odtenku. Nepodložene trikotne košarice z odstranljivimi blazinicami nežno izoblikujejo vaše oprsje. Oba dela krasijo elegantne zlate zaponke. Ženske dvodelne kopalke Carvico – italijanski material z lycro Nepodložene trikotne košarice Odstranljive blazinice Brez kosti Zavezuje se za vratom in v zadnjem delu Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Spodnji del kopalk Blanka 02
  Spodnji del kopalk Blanka 02 v elegantnem kavnem odtenku. Boke krasijo zlate zaponke. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačnega dela Carvico – italijanski material z lycro Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Ženske enodelne kopalke Jessica 01
  Ženske kopalke Jessica izrazitega dizajna v trenutku pritegnejo pozornost okolice. Kroj za vitkejšo postavo laska vašim krivuljam. Mehke košarice brez kosti niso vidne. Enodelne kopalke Carvico – italijanski material z lycro Skrite podložene košarice Nastavljiva dolžina naramnic Brez kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Spodnji del kopalk Aicha 04
  Spodnji del kopalk Aicha v modni barvi petroleja. Klasičen kroj za udobno nošenje. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačnega dela Hitro sušeči material Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Ženske dvodelne kopalke Gabi Blue
  Dvodelne kopalke Gabi Blue v prijetnem odtenku modre barve. Zgornji del krasijo zlate zaponke. Klasične hlačke s praktičnim zavezovanjem ob straneh. Ženski bikini Hitro sušeči material Podložene košarice Zavezuje se za vratom in v zadnjem delu Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Ženske dvodelne kopalke Bibi brez kosti
  Izvirne dvodelne kopalke Bibi v enobarvni izvedbi. Zgornji del z izvirno obliko hrbtnega dela in zapenjanja dopolnjujejo minimalistične hlačke. Ženske dvodelne kopalke Carvico – italijanski material z lycro Skrite podložene košarice Nastavljiva dolžina naramnic Zavezuje se za vratom in v zadnjem delu Brez kosti Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Spodnji del kopalk Bibi 01
  Eleganten spodnji del kopalk Bibi v minimalistični izvedbi. Z nežnim srebrnim dodatkom. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačnega dela Carvico – italijanski material z lycro Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Ženske dvodelne kopalke Lisa 01 brez kosti
  Uživajte v udobju in stilu s kopalkami Lisa 01 iz rahlo rebrastega italijanskega materiala Carvico. Izviren kroj zgornjega dela in izrazit izrez hlačnic za neobičajno eleganco. V elegantni črni barvi. Ženske dvodelne kopalke Primerne tudi za polnejše obline Carvico – italijanski material z UV-zaščito Skrite podložene košarice Nastavljiva dolžina naramnic Brez kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Spodnji del kopalk Lisa 01
  Stilski spodnji del kopalk Lisa 02 iz rahlo rebrastega italijanskega materiala Carvico. Izrazit izrez hlačnic. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačnega dela Carvico – italijanski material z lycro Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Spodnji del kopalk Lisa 02
  Stilski spodnji del kopalk Lisa 02 iz fino rebrastega italijanskega materiala Carvico. Izrazito izrezane hlačnice. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačnega dela Carvico – italijanski material z lycro Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Ženske dvodelne kopalke
  Dvodelne kopalke Syia v modni barvi petroleja utelešajo žensko eleganco. Podložene trikotne košarice bogatijo strappy trakovi, ki poudarijo naravno linijo vašega oprsja. Klasičen spodnji del krasi nežna zlata obroba. Ženski bikini Carvico – italijanski material z UV-zaščito Podložene trikotne košarice Nastavljiva dolžina naramnic Stranske kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Spodnji del kopalk Syia
  Stilski in eleganten. To je spodnji del kopalk Syia. Modna izvedba v barvi petroleja z zlato obrobo v pasu. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačnega dela Carvico – italijanski material z lycro Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Spodnji del kopalk Camera
  Enobarven spodnji del kopalk Camara. Eleganten kos, ki ga lahko uporabite v različnih kombinacijah. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačnega dela Carvico – italijanski material z lycro Primerno tudi za polnejše obline Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Spodnji del kopalk Koko
  Spodnji del kopalk Koko klasičnega kroja pristaja vsem oblikam postave. V preprosti črni izvedbi. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačnega dela Carvico – italijanski material z lycro Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Ženske dvodelne kopalke Afri brez kosti
  Dvodelne kopalke Afri odlično pristojijo tudi polnejšim prsim. Modrček s priljubljenimi trikotnimi košaricami brez kosti je izjemno udoben za nošenje. Ženski bikini Primerno tudi za večje prsi Hitro sušeči material Podložene košarice Brez kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Ženske dvodelne kopalke Aicha 06
  Izrazita rožnata barva dvodelnih kopalk Aicha odlično poudari vašo zagorelo polt. Modrček kroja balkonet poudari zgornjo linijo vaših prsi. Okrasno srebrno zaponko je mogoče odstraniti. Klasičen kroj hlačk pristoji vsaki postavi. Ženski bikini Hitro sušeči material Podložene košarice Naramnice, nastavljive po dolžini Klasične kosti Stranske kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Spodnji del kopalk Aicha 06
  Spodnji del kopalk Aicha v izraziti rožnati barvi. Klasičen kroj za udobno nošenje. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačnega dela Hitro sušeči material Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Spodnji del kopalk Gabi Blue
  Spodnji del klasičnega kroja s praktičnim zavezovanjem ob straneh. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačnega dela Hitro sušeči material Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Ženske dvodelne kopalke Bali
  Ženske dvodelne kopalke Bali so primerne tudi za polnejše prsi. Podložene košarice v zgornjem delu krasi kontrasten vzorec. Priljubljen kroj v obliki črke T privzdigne in zaobli vaše oprsje. Klasičen kroj spodnjega dela z rahlo zvišanim pasom krasi elastična obroba v pasu kontrastne barve. Ženske dvodelne kopalke Primerne tudi za večje prsi Carvico – italijanski material z UV-zaščito Podložene košarice Nastavljiva dolžina naramnic Klasične kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Spodnji del kopalk Klara 07
  Spodnji del kopalk Klara 07 klasičnega kroja pristaja vsaki postavi. Kontrastna obroba in nežne črtice v pasu. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačnega dela Carvico – italijanski material z lycro Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Spodnji del kopalk Lupita
  Spodnji del kopalk Lupita v minimalističnem slogu z matiranimi odsevi. Model krasi zlat dodatek. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačnega dela Carvico – italijanski material z lycro Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Spodnji del kopalk Ofelia
  Spodnji del kopalk klasičnega kroja. Enobarvno izvedbo bogati kontrastna elastična obroba v pasu. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačnega dela Carvico – italijanski material z lycro Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Spodnji del kopalk Afri
  Spodnji del kopalk Afri klasičnega kroja. Elegantno črno barvo lahko kombinirate z vsakim outfitom za na plažo. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačnega dela Hitro sušeči material Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Spodnji del kopalk Beti
  Brezčasen spodnji del kopalk Beti s prisrčnimi pikami. Na bokih imitacija vrvic za zavezovanje. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačnega dela Hitro sušeči material Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Ženske dvodelne kopalke Ezer
  Obožujete kontrasten dizajn? Potem vas bodo gotovo pritegnile dvodelne kopalke Ezer. Košarice in prednji del pasu hlačk krasijo dodatki v lososovi barvi. Ženske dvodelne kopalke Primerne tudi za večje prsi Hitro sušeči material Carvico – italijanski material z UV zaščito Podložene košarice Klasične kosti Zapenjanje zadaj s plastično zaponko za kopalke Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Spodnji del kopalk Alex Red
  Kopalne hlačke Alex so prava izbira za ženske, ki dajejo prednost minimalističnemu videzu. Na eni strani so rahlo nagubane in okrašene z zaponko. Spodnji del kopalk Klasični kroj hlačk Hitro sušeč material Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Madora Zgornji del ženskih kopalk Blanka
  V zgornjem delu ženskih kopalk Blanka sta združena priljubljen kroj in minimalističen dizajn. Sprednji del obsega modrčka tvori širok elastičen trak s prišito sponko, ki ga najdete tudi na bokih spodnjega dela. Material, ki se hitro posuši Carvico – italijanski material z UV zaščito Nepodložene trikotne košarice Odstranljive blazinice Brez kosti Zavezovanje za vratom in na hrbtu Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Zgornji del ženskih kopalk Inga
  Modro-bela kombinacija ni nikoli iz mode. V to vas bo prepričal zgornji del kopalk Inga. Modrček ima mehko podložene košarice, ki jih krasi elastičen trak z napisom Nice. Material, ki se hitro posuši Carvico – italijanski material z lajkro Podložene trikotne košarice Brez kosti Naramnice, ki se zavezujejo Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Spodnji del kopalk Jovita
  Spodnji del kopalk Jovita je udobno klasično krojen. Boke krasi fin geometrični vzorec. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Carvico – italijanski material z lajkro Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Madora Zgornji del ženskih kopalk Dalia
  V kopalkah Dalia boste okras plaže. Enobarven push-up modrček bo pričaral zapeljivo poln dekolte. Med košaricama je bel cofek, ki na temni podlagi čudovito izstopa. Material, ki se hitro posuši Carvico – italijanski material z lajkro Push-up košarice Klasična kost Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Ustvarite si popoln videz za na plažo!

Nazadnje videno

Vrh