Največja modna platforma v Sloveniji

Liu Jo oblačila, obutev in modni dodatki

4147
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Gležnarji Liu Jo JUNE 06 June 06 ženski, črna barvaBF2147T001122222
    Opomba: originalna velikost izdelkov te blagovne znamke je italijanska. Upoštevajte, da se lahko velikosti na oznakah razlikujejo od naročenih zaradi uporabljenega pretvorbenega faktorja.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Tekstilen vložek.- Gumijast podplat.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 6,5 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni chelsea Liu Jo JUNE 07 June 07 ženski, črna barvaBF2149P010222222
    Opomba: originalna velikost izdelkov te blagovne znamke je italijanska. Upoštevajte, da se lahko velikosti na oznakah razlikujejo od naročenih zaradi uporabljenega pretvorbenega faktorja.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Udoben vložek.- Penasta podloga.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Jakna Liu Jo ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj relaxed.- Spuščena ramenska linija.- Prešiti model, podložen s sintetičnim polnilom.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Visok ovratnik z vrvicami.- Vrvice spodaj.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 72 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Šal Liu Jo ženski, črna barva
    Opomba: originalna velikost izdelkov te blagovne znamke je italijanska. Upoštevajte, da se lahko velikosti na oznakah razlikujejo od naročenih zaradi uporabljenega pretvorbenega faktorja.- Tanka, elastična pletenina.- Dimenzije: 35 x 160 cm.
  • Šal s primesjo volne Liu Jo mornarsko modra barva
    Opomba: originalna velikost izdelkov te blagovne znamke je italijanska. Upoštevajte, da se lahko velikosti na oznakah razlikujejo od naročenih zaradi uporabljenega pretvorbenega faktorja.- Tanka, elastična pletenina.- Dimenzije: 26 x 180 cm.
  • Nizki škornji Liu Jo Amy 09 ženski, bež barvaSF2081T001100077
    Opomba: originalna velikost izdelkov te blagovne znamke je italijanska. Upoštevajte, da se lahko velikosti na oznakah razlikujejo od naročenih zaradi uporabljenega pretvorbenega faktorja.- Okrogla, utrjena kapica.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Močno utrjena peta.- Udobna notranjost.- Gumijast podplat.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 6 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Elegantni škornji Liu Jo Purple 29 ženski, črna barvaSF2107EX080S1033
    Opomba: originalna velikost izdelkov te blagovne znamke je italijanska. Upoštevajte, da se lahko velikosti na oznakah razlikujejo od naročenih zaradi uporabljenega pretvorbenega faktorja.- Rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Usnjen vložek.- Gumijast podplat.- Nazobčen podplat.- Model z debelim podplatom.- Obseg zgornjega dela obutve: 39,5 cm.- Višina zgornjega dela obutve: 36 cm.- Višina platforme: 6,5 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Jakna Liu Jo moška, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model s polnilom Sorona® Aura, ki je lahek in zagotavlja optimalno izolacijo. Poleg tega je polimer, iz katerega je izdelan, delno rastlinskega izvora, kar zmanjšuje njegov negativni vpliv na okolje.- Izoliran model s podlogo.- Raven kroj.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni s patentom.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Stranski zaskočni zaponki.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 86 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Liu Jo moška, bela barva, s kapuco
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Liu Jo Better je linija izdelkov, ki so izdelani iz etičnih materialov kot rezultat trajnostnega proizvodnega procesa, ki zmanjšuje negativni vpliv proizvodnje na okolje.- Kroj regular.- Model s kapuco.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Model z okrasnimi vezeninami.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Mokasini Liu Jo GABRIELLE 13 ženski, črna barva, SA3013EX01422222
    Opomba: originalna velikost izdelkov te blagovne znamke je italijanska. Upoštevajte, da se lahko velikosti na oznakah razlikujejo od naročenih zaradi uporabljenega pretvorbenega faktorja.- Močno utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Močno utrjena peta.- Usnjena notranjost.- Model z debelim podplatom.- Okrasni detajl spredaj.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Denarnica Liu Jo ženski, črna barva
    Opomba: originalna velikost izdelkov te blagovne znamke je italijanska. Upoštevajte, da se lahko velikosti na oznakah razlikujejo od naročenih zaradi uporabljenega pretvorbenega faktorja.- Gladek material.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Predalčki za kartice.- Žep za kovance z zadrgo.- Pregrada za bankovce.- Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Dimenzije: 18,5 x 9,5 cm.
  • Bombažna kratka majica Liu Jo bela barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Liu Jo Better je linija izdelkov, ki so izdelani iz etičnih materialov kot rezultat trajnostnega proizvodnega procesa, ki zmanjšuje negativni vpliv proizvodnje na okolje.- Raven kroj.- V izrez.- Model z okrasno nalepko.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratka majica Liu Jo ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Kratek rokav.- V izrez.- Model z nalepko.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Denarnica Liu Jo ženski, črna barva
    Opomba: originalna velikost izdelkov te blagovne znamke je italijanska. Upoštevajte, da se lahko velikosti na oznakah razlikujejo od naročenih zaradi uporabljenega pretvorbenega faktorja.- Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Gladek material.- Zapenjanje na zadrgo.- Žep za kovance z zaklopnim gumbom.- Predalčki za kartice.- Pregrada za bankovce.- Dimenzije: 13 cm x 10,5 cm.
  • Majica Liu Jo roza barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj regular.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Material s kovinsko nitjo.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažna kratka majica Liu Jo črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj relaxed.- Okrogli izrez.- Spuščena ramenska linija.- Model z okrasnimi kamni.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Ogrlica Liu Jo
    Opomba: originalna velikost izdelkov te blagovne znamke je italijanska. Upoštevajte, da se lahko velikosti na oznakah razlikujejo od naročenih zaradi uporabljenega pretvorbenega faktorja.- Regulirano zapenjanje.- Priložen ovitek.- Model je zapakiran v škatlo podjetja.
  • Ogrlica Liu Jo
    Opomba: originalna velikost izdelkov te blagovne znamke je italijanska. Upoštevajte, da se lahko velikosti na oznakah razlikujejo od naročenih zaradi uporabljenega pretvorbenega faktorja.- Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Priložen ovitek.- Regulirano zapenjanje.
  • Nahrbtnik Liu Jo ženski, črna barva
    Opomba: originalna velikost izdelkov te blagovne znamke je italijanska. Upoštevajte, da se lahko velikosti na oznakah razlikujejo od naročenih zaradi uporabljenega pretvorbenega faktorja.- Zapenjanje na zadrgo.- Notranji žep z zadrgo- Žepi z zadrgo na sprednji strani.- Ročaj za roko.- Nastavljiva dolžina pasov.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Globina: 14 cm.- Višina: 30 cm.- Širina na osnovi: 22 cm.
  • Nahrbtnik Liu Jo ženski, črna barva
    Opomba: originalna velikost izdelkov te blagovne znamke je italijanska. Upoštevajte, da se lahko velikosti na oznakah razlikujejo od naročenih zaradi uporabljenega pretvorbenega faktorja.- Nastavljiva dolžina pasov.- Ročaj za roko.- Dvokomorni model.- Zapenjanje na zadrgo.- Ima notranje žepe, vključno z enim z zadrgo.- Na sprednji strani je žep z zadrgo.- Priložen ovitek.- Ne ustreza A4.- Globina: 12 cm.- Višina: 29 cm.- Širina na osnovi: 25 cm.
  • Obleka s primesjo svile Liu Jo črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Nabran kroj.- Globok izrez.- Tanka, neelastična tkanina.- Zapenjanje na zadrgo.- Okrasni naborki.- Dolžina rokava: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dolžina: 80 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Liu Jo rjava barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Nabran kroj.- Dolgi rokav.- Raglan rokav.- Model s pregibom spredaj.- Vzorčasta pletenina.- Material s kovinsko nitjo.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 70 cm.- Dolžina: 85 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Svilena obleka Liu Jo črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Tričetrt rokavi.- Širok izrez.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 90 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Obleka Liu Jo rjava barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Podložen model.- Dolgi rokav.- Model z vezenino.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 87 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Ogrlica Liu Jo
    Opomba: originalna velikost izdelkov te blagovne znamke je italijanska. Upoštevajte, da se lahko velikosti na oznakah razlikujejo od naročenih zaradi uporabljenega pretvorbenega faktorja.- Regulirano zapenjanje.- Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Priložen ovitek.
  • Srajca Liu Jo moška, mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj slim.- Dolgi rokav.- Ojačan ovratnik button-down.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Zapenjanje na gumbe.- Gladka tkanina.- Daljši zadnji del.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina zadaj: 79 cm.- Dolžina spredaj: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Širina v ramenih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Pulover Liu Jo ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Liu Jo Better je linija izdelkov, ki so izdelani iz etičnih materialov kot rezultat trajnostnega proizvodnega procesa, ki zmanjšuje negativni vpliv proizvodnje na okolje.- Oprijet kroj.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Model z okrasno nalepko.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Liu Jo črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Model z okrasno nalepko.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Top Liu Jo ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Model z nalepko.- Raven kroj.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratka majica Liu Jo ženski, bela barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Liu Jo Better je linija izdelkov, ki so izdelani iz etičnih materialov kot rezultat trajnostnega proizvodnega procesa, ki zmanjšuje negativni vpliv proizvodnje na okolje.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Model s potiskom.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kavbojke Liu Jo Divine ženske
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj skinny.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Elistični denim.- Oprijeta hlačnica.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Kavbojke Liu Jo Beat ženske
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj flared.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Elistični denim.- Visok pas.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 108 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Obleka Liu Jo črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Oprijet zgornji in nabran spodnji del.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Podložen model.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Širina v pasu: 31 cm.- Dolžina: 88 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Dvostranski spodnji del kopalk Liu Jo zelena barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Dvostranski model.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Pulover Liu Jo ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Oprijet kroj.- V izrez.- Dolgi rokav.- Rob s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Liu Jo črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen kroj.- V izrez.- Kratek rokav.- Model z okrasno nalepko.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Liu Jo črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Liu Jo Better je linija izdelkov, ki so izdelani iz etičnih materialov kot rezultat trajnostnega proizvodnega procesa, ki zmanjšuje negativni vpliv proizvodnje na okolje.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model z okrasno nalepko.- Kratek rokav.- Dolžina: 88 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kombinezon Liu Jo črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Z žepi.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 90 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 36 cm.- Širina hlačnice spodaj: 37 cm.- Širina hlačnice: 37 cm.- Dolžina hlačnice: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratka majica Liu Jo ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Model z okrasno nalepko.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Majica Liu Jo črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen kroj.- Model z naramnicami.- Vstavki iz čipke.- Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Natikači Liu Jo ASTRA 34 ženski, črna barva, SA3059EX13590011
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model z nizko peto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrasni detajl spredaj.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Natikači Liu Jo SISSI 03 ženski, črna barva, SA3127EX01422222
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Gladek material.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z blok petami.- Udobna notranjost.- Višina pet: 9 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Natikači Liu Jo ABA 21 ženski, rjava barva, SA3103PX298S1892
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model z debelim podplatom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Gladek material.- Udobna notranjost.- Višina platforme: 6 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Liu Jo Komplet oranžna / roza / črna
    Material: Bombaž; Izrez: Okrogel izrez; Dodatki: All-Over-Muster, Mehek grip, Potisk oznake; Kosi na set: 2-delni; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Liu Jo Kavbojke črn denim
    Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Pranje: Močno sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen; Telesna višina: Srednje visok pas
  • Liu Jo Kavbojke moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Obliži; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Pralni efekt, Zanke pasu; Pranje: Močno sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Skinny; Telesna višina: Visok pas
  • Liu Jo Kavbojke 'REPOT' siv denim
    Dizajn: Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Gube; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Stabilen grip, Zanke pasu; Pranje: Močno sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Slimfit; Telesna višina: Srednje visok pas
  • Liu Jo Kavbojke 'REPOT' črn denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Gube; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Stabilen grip, Zanke pasu; Pranje: Spran/temno opran; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Slimfit; Telesna višina: Srednje visok pas
  • Liu Jo Kavbojke siv denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zapiranje na gumbe - button fly; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Obliži; Dodatki: Kontrastni šivi, Oznaka našitek/oznaka zastava, Zanke pasu; Pranje: Lahko sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Skinny; Telesna višina: Visok pas
  • Liu Jo Kavbojke 'REPOT' moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, 5-žepni stil, Zapiranje na gumb; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Gube; Dodatki: Kontrastni šivi, Zanke pasu; Pranje: Spran/temno opran; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Slimfit; Telesna višina: Srednje visok pas
  • Liu Jo Kavbojke temno siva
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Obliži; Dodatki: Kovice, Oznaka našitek/oznaka zastava, Stabilen grip, Zanke pasu; Pranje: Močno sprano; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Slimfit; Telesna višina: Srednje visok pas
  • Liu Jo Kavbojke 'IDEAL' moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Obliži; Dodatki: Kovice, Oznaka našitek/oznaka zastava, Zanke pasu; Pranje: Lahko sprano; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Slimfit; Telesna višina: Srednje visok pas
  • Liu Jo Kavbojke 'Rampy' moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kontrastni šivi, Oznaka našitek/oznaka zastava, Pralni efekt, Stabilen grip; Pranje: Moder denim/spran; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Skinny; Telesna višina: Visok pas
  • Liu Jo Kavbojke črn denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Obliži; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Zanke pasu; Pranje: Barvast denim; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Slimfit; Telesna višina: Srednje visok pas
  • Liu Jo Kavbojke moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Obliži; Dodatki: Kontrastni šivi, Oznaka našitek/oznaka zastava, Robusten material, Zanke pasu; Pranje: Močno sprano; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Slimfit; Telesna višina: Srednje visok pas
  • Liu Jo Kavbojke 'DIVINE' siv denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, 5-žepni stil, Zapiranje na gumb; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kovice, Zanke pasu; Pranje: Lahko sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Skinny; Telesna višina: Visok pas
  • Liu Jo Kavbojke 'IDEAL' siv denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Obliži; Dodatki: Kovice, Oznaka našitek/oznaka zastava, Pralni efekt, Zanke pasu; Pranje: Lahko sprano; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Slimfit; Telesna višina: Srednje visok pas
  • Liu Jo Kavbojke 'BEAT' moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Obliži; Dodatki: Kovice, Oznaka našitek/oznaka zastava, Zanke pasu; Pranje: Moder denim/spran; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Skinny; Telesna višina: Visok pas
  • Liu Jo Kavbojke 'RAMPY' siv denim
    Dizajn: Plaketa, Žepi na zadnjici, Stranski žep; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Zanke pasu; Pranje: Močno sprano; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Skinny; Telesna višina: Visok pas
  • Liu Jo Kavbojke 'DIVINE' črn denim
    Dizajn: Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Robusten material, Zanke pasu; Pranje: Močno sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Skinny; Telesna višina: Visok pas
  • Liu Jo Kavbojke 'Divine' moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kontrastni šivi, Zanke pasu; Pranje: Močno sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Skinny; Telesna višina: Visok pas
  • Liu Jo Kavbojke 'RAMPY' moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, Stranski žep; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Stabilen grip, Zanke pasu; Pranje: Lahko sprano; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Skinny; Telesna višina: Visok pas
  • Liu Jo Kavbojke siv denim
    Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Pranje: Močno sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Skinny; Telesna višina: Visok pas
  • Liu Jo Kavbojke moder denim
    Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Pranje: Močno sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Skinny; Telesna višina: Visok pas
  • Liu Jo Kavbojke modra / off-bela
    Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Okrasni kamni, Obliži; Pranje: Lahko sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Skinny; Telesna višina: Visok pas
  • Liu Jo Obleka golobje modra / kaki / limeta / travnato zelena / temno zelena
    Material: Bombaž; Izrez: V-izrez; Vzorec: Rožast; Način nošenja: Široke naramnice; Podrobnosti: Slojni/naguban, Dizajn navijanja; Dolžina: 3/4 dolg; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Brez rokavov
  • Liu Jo Top mešane barve / bela
    Material: Bombaž; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Tisk z motivom; Način nošenja: Normalne naramnice; Podrobnosti: Okrasni kamni; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Liu Jo Obleka modra / oranžna / rdeča / črna / bela
    Material: Viskoza; Izrez: Puliji; Način nošenja: Normalne naramnice; Podrobnosti: Izrezi, Okrasni kamni; Dolžina: Kratka/mini; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Brez rokavov
  • Liu Jo Obleka črna / off-bela
    Material: Viskoza; Izrez: V-izrez; Vzorec: Živalski tisk; Dolžina: Kratka/mini; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Liu Jo Kavbojke moder denim
    Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Pranje: Lahko sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen; Telesna višina: Srednje visok pas
  • Liu Jo Kavbojke moder denim / rjava
    Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Obliži; Pranje: Uničeno; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Slimfit; Telesna višina: Srednje visok pas
  • Liu Jo Kavbojke siv denim
    Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Pranje: Močno sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen; Telesna višina: Visok pas
  • Liu Jo Majica črna / srebrna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob; Material: Jersey; Izrez: V-izrez; Vzorec: Logo potisk; Podrobnosti: Okrasni kamni; Dodatki: Bleščeč, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Potisk oznake; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Liu Jo Hlače črna
    Material: Tkanina proti znojenju; Vzorec: Univerzalne barve; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Ozke; Telesna višina: Srednje visok pas
  • Liu Jo Denarnica zlata / črna
    Dizajn: Predel za karte, Predel za drobiž, Predel za bankovce, Obkrožajoča zadrga; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Label Plate, Reliefna struktura
  • Liu Jo Prehodna jakna bež / črna
    Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vrsta jakne: Vetrovka; Polnilo: Lahko polnilo; Vzorec: Univerzalne barve; Model: Normalno prileganje
  • Liu Jo Dolga srajca bordo / črna
    Vzorec: Živalski tisk; Ovratnik srajce: Brez ovratnika; Podrobnosti: Slojni/naguban, Dizajn navijanja; Dolžina: Kratka/mini; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Liu Jo Obleka črna
    Material: Jersey; Izrez: V-izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Okrasni kamni; Dolžina: Kratka/mini; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Liu Jo Hlače črna
    Vzorec: Univerzalne barve; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen; Telesna višina: Srednje visok pas
  • Liu Jo Zimska jakna črna
    Dizajn: Stranski žep z zadrgo; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vrsta jakne: Prešita jakna; Polnilo: Toplo polnilo; Vzorec: Univerzalne barve; Model: Normalno prileganje
  • Liu Jo Kavbojke 'B.UP DIVINE' moder denim / zlata / transparentna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Okrasni kamni; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Robusten material, Zanke pasu; Pranje: Močno sprano; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Skinny; Telesna višina: Visok pas
  • Liu Jo Obleka kremna / žad / roza / črna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Izpostavljen izrez, Zavezan pas, Zavihan ovratnik; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Krep; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Rožast; Podrobnosti: Čipka, Volanček, Slojni/naguban; Dodatki: All-Over-Muster, Tekoč tekstil, Hladen grip; Dolžina: Kratka/mini; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Liu Jo Majica 'FELPA CHIUSA Plume flowers' bež / petrol / roza / črna
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Rebrno-pletena obroba; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Rožast; Dodatki: Label Plate, All-Over-Muster, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Liu Jo Komplet črna
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Rebrno-pletena obroba; Material: Viskoza; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Popolnoma moderno, Mehek grip; Kosi na set: 2-delni; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Liu Jo Kavbojke 'DIVINE' temno modra
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kontrastni šivi, Oznaka našitek/oznaka zastava, Stabilen grip, Zanke pasu; Pranje: Močno sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Slimfit; Telesna višina: Visok pas
  • Liu Jo Denarnica zlata / črna
    Dizajn: Predel za karte, Obkrožajoča zadrga, Več predalov; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Label Plate, Gladek material
  • Liu Jo Uhani zlata / transparentna
    Stil uhanov: Uhan; Material: Nerjaveče jeklo; Kosi na set: 2-delni
  • Liu Jo Denarnica zlata / črna
    Dizajn: Predel za karte, Obkrožajoča zadrga; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Label Plate, Barva-v-barvi-šivi
  • Liu Jo Denarnica opal
    Dizajn: Predel za karte, Predel za drobiž, Obkrožajoča zadrga; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Label Plate, Gladek material
  • Liu Jo Denarnica zlata / breskev
    Dizajn: Predel za karte, Predel za drobiž, Predel za bankovce, Obkrožajoča zadrga; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Label Plate, Gladek material
  • Liu Jo Prehodna jakna 'GIACCA' črna / srebrna / bela
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Kapuca z vrvico, Overcut ramena, Trak na vratu; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Polnilo: Brez polnila; Dodatki: Bleščeč, Mehek grip; Model: Normalno prileganje
  • Liu Jo Obleka 'ABITO FELPA' siva / svetlo siva / črna
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Rebrno-pletena obroba, Overcut ramena; Material: Bombaž; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Podrobnosti: Plise; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Dolžina: Do kolen; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Liu Jo Prehodna jakna črna
    Dizajn: Raven rob, Obraten vratnik, Žep na prsih, Poševna zadrga; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vrsta jakne: Biker jakna; Polnilo: Lahko polnilo; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Resice/rese, Prilagoditev ramena, Robusten material; Model: Normalno prileganje
  • Liu Jo Obleka brokat / črna
    Dizajn: Izpostavljen izrez, Miks materialov, Trak na vratu; Izrez: V-izrez; Podrobnosti: Gube, Slojni/naguban, Plise; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Dolžina: 3/4 dolg; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Tri-četrt rokav
  • Liu Jo Pisemska torbica zlata / srebrna
    Dizajn: Predel za karte, Predel za bankovce, Predal z zapiranjem na zadrgo na notranji strani; Način zapenjanja: Magnetno zapiranje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Saffiano-struktura, Label Plate; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa
  • Liu Jo Obleka pastelno lila / roza
    Dizajn: Raven rob, Globok izrez/dekolte; Izrez: V-izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Čipka, Gube; Dodatki: Bleščeč, Tekoč tekstil; Dolžina: Kratka/mini; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Liu Jo Denarnica zlata / črna
    Dizajn: Predel za karte, Predel za drobiž, Predel za bankovce; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Pletenina, Label Plate
  • Liu Jo Denarnica svetlo bež
    Dizajn: Predel za karte, Predel za drobiž, Predel za bankovce, Obkrožajoča zadrga, Predal z zapiranjem na zadrgo na notranji strani; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Pletenina, Label Plate
  • Liu Jo Denarnica črna
    Dizajn: Predel za drobiž, Obkrožajoča zadrga, Tesnjeni robovi; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Label Plate, Narejeno okolju prijazno
  • Liu Jo Kavbojke 'B.UP DIVINE H.W. Den.' svetlo modra
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil, Zapiranje na gumb; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kovice, Kontrastni šivi, Zanke pasu; Pranje: Uničeno; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Slimfit; Telesna višina: Srednje visok pas

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh