Največja modna platforma v Sloveniji

Levi'S oblačila, obutev in modni dodatki bele barve

227
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Levi's bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj relaxed.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Okrogli izrez.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 83 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažna kratka majica Levi's bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj standard fit.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Našitek z logom znamke.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Levi's bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj relaxed.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Rokavi zaključeni s patentom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Vzorčasta pletenina.- Našitek z logom znamke.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 81 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Levi's bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Model s potiskom.- Okrogli izrez.
  • Otroški pulover Levi's bela barva, s kapuco
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Spuščena ramenska linija.- Model s kapuco.- Vzorčasta pletenina.
  • Otroška kratka majica Levi's bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Model s potiskom.
  • Jakna Levi's moška, bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami s stoperji.- Dva stranska žepa z drsnimi vstavki in prsni žep z zadrgo.- Neizoliran model s podlogo.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 85 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 68 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Nogavice Levi's 2-pack bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Tencel je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Bombažna kratka majica Levi's bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj standard fit.- Okrogel, rebrast izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Nogavice Levi's 4-pack bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Pulover Levi's moška, bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Spuščena ramenska linija.- Visok ovratnik.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Z žepi.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 80 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 74 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Komplet za dojenčka Levi's bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Običajen pas.- Model s potiskom.- Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.
  • Bombažna torba Levi's bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Dolgi ročaji.- Predal brez zapiranja.- Torbica za nošenje na rami.- Brez notranjih žepov.- Globina: 12 cm.- Višina: 39 cm.- Širina na osnovi: 40 cm.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Levi's bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj relaxed fit.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Klasičen okrogel izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 79 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 64 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažna kratka majica Levi's ženski, bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel rebrasti izrez.- Kratek rokav.- Model z nalepko.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Levi's ženski, bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel rebrasti izrez.- Kratek rokav.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna bejzbolska kapa Levi's bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Kapa s šiltom Levi's bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Teniske Levi's SNEAK moške, bela barva, 235660.51
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Nogavice Levi's 6-pack bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.- Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.
  • Kratka majica Levi's 3-pack moški, bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Koničast, rebrast izrez.- Gladka pletenina.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Otroška bombažna bejzbolska kapa Levi's LAN LEVI'S BATWING SOFT CAP bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavitev obsega z ježkom.
  • Otroška kratka majica Levi's bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Žep na prsih.- Okrogli izrez.
  • Otroška bombažna kratka majica Levi's bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.
  • Otroški pulover Levi's LVB PALM BATWING FILL HOODIE bela barva, s kapuco
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s kapuco.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Model s potiskom.
  • Bombažna srajca Levi's moška, bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Standard cut.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Kratek rokav.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Žep na prsih.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 43 cm.- Dolžina spredaj: 76 cm.- Dolžina zadaj: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Širina v ramenih: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Nogavice Levi's 2-pack bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Bombažna kratka majica Levi's ženski, bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Žep na prsih.- Model z nalepko.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Nogavice Levi's 2-pack bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Teniske Levi's HERNAN S ženske, bela barva, 235655.51
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Nogavice Levi's 2-pack bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Nogavice Levi's bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.- Ojačane plošče v predelu prstov in pete, ki sta najbolj izpostavljena obrabi, povečujejo obstojnost nogavic in podaljšujejo njihovo življenjsko dobo.
  • Levi's boksarice (2-pack)
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Širina v pasu: 37 cm.- Dolžina hlačnice: 33 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Nogavice Levi's bela barva
    Nogavice iz kolekcije Levi's. Model izdelan iz elastičnega materiala. V kompletu sta dva para.
  • Bluza Levi's moška, bela barva, s kapuco
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj relaxed.- Rahlo oblazinjen model.- Spuščena ramenska linija.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 81 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Levi's čevlji
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Čevlji Levi's ženski, bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Okrogla kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.
  • Čevlji Levi's bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Tekstilen vložek.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Levi's Piper bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Odstranljiv udoben vložek.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Levi's Tijuana 2.0 bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Okrogla, mehka kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Levi's Glide S bela barva, D7522.0001
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Mehak, penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Močno utrjena peta.- Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost.- Snemljiv vložek.- Model z vezalkami.- Gumijast podplat.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Levi's Glide bela barva, D7521.0001
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Lahek, posebej profiliran vložek s sistemom Ortholite® Eco je izjemno mehak in vzmeten, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in zagotavlja dobro blaženje udarcev. Penasti material, iz katerega je izdelan, je delno recikliran in zagotavlja optimalno zračnost, poleg tega pa ima tudi visoke antibakterijske lastnosti, saj preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav.- Utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Tekstilna notranjost.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Otroška bombažna kratka majica Levi's bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.
  • Superge Levi's WING bela barva, 235430.50
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Levi's PIPER bela barva, 234234.51
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Levi's GLIDE bela barva, 235200.151
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Levi's ELLIS 2.0 bela barva, 235632.50
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Levi's GLIDE bela barva, 235200.51
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Levi's DRIVE S bela barva, 235650.51
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Levi's DRIVE bela barva, 235649.151
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Levi's RUCKER bela barva, 235438.150
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Levi's LIAM bela barva, 235199.151
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Levi's RUCKER bela barva, 235438.51
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Levi's SWIFT S bela barva, 235659.151
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Okrogla, utrjena kapica.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Levi's ELLIS 2.0 bela barva, 235632.151
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Levi's PAIGE bela barva, 235651.150
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Levi's PAIGE bela barva, 235651.51
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Okrogla, utrjena kapica.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Levi's ELLIS 2.0 bela barva, 235632.51
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv udoben vložek.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Levi's SWIFT S bela barva, 235659.51
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Levi's STAG RUNNER S bela barva, 234706.251
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Levi's LIAM bela barva, 235199.51
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Nogavice Levi's 2-pack bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.
  • Levis Nizke superge WOODWARD
    Levis Nizke superge WOODWARD Bela Na voljo za moško velikost. 40,41,42,43,44,45. Zgornji del iz 100% recikliranega poliuretana Moški > Čevlji > Nizke superge
  • Levis Majice s kratkimi rokavi BATWING TEE
    Levis Majice s kratkimi rokavi BATWING TEE Bela Na voljo za deško velikost. 2 let,3 let,4 let,5 let,6 let,8 let. Dečki > Oblačila > Majice s kratkimi rokavi
  • Levis Nizke superge TIJUANA
    Levis Nizke superge TIJUANA Bela Na voljo za žensko velikost. 36,37,38,39,40,41. Zgornji del: keper vezava, bombažna podloga Ženske > Čevlji > Nizke superge
  • Levis Nizke superge DECON PLUS LACE S
    Levis Nizke superge DECON PLUS LACE S Bela Na voljo za žensko velikost. 36,40. Zgornji del iz konoplje, bombažna podloga, vložek iz reciklirane mreže in podplat iz reciklirane gume Ženske > Čevlji > Nizke superge
  • Levis Jeans straight 501® LEVI'S ORIGINAL
    Levis Jeans straight 501® LEVI'S ORIGINAL Bela Na voljo za moško velikost. US 34 / 32,US 36 / 32,US 34 / 34,US 36 / 34,US 29 / 32,US 30 / 34,US 31 / 34,US 30 / 32,US 31 / 32,US 32 / 34,US 32 / 32,US 33 / 32,US 33 / 34,US 30 / 30,US 31 / 30,US 32 / 30,US 33 / 30. Moški > Oblačila > Jeans straight
  • Levis Majice s kratkimi rokavi CHEST HIT MC
    Levis Majice s kratkimi rokavi CHEST HIT MC Bela Na voljo za deško velikost. 10 let,14 let,16 let. Dečki > Oblačila > Majice s kratkimi rokavi
  • Levis Puloverji GRAPHIC VINTAGE CREW
    Levis Puloverji GRAPHIC VINTAGE CREW Bela Na voljo za žensko velikost. EU S,EU M,EU L,EU XS. Ženske > Oblačila > Puloverji
  • Levis Nizke superge GRETA S
    Levis Nizke superge GRETA S Bela Na voljo za žensko velikost. 36,37,38,39,41. Ženske > Čevlji > Nizke superge
  • Levis Polo majice kratki rokavi SLIM HOUSEMARK POLO
    Levis Polo majice kratki rokavi SLIM HOUSEMARK POLO Bela Na voljo za moško velikost. EU XXL,EU S,EU XL,EU XS. Moški > Oblačila > Polo majice kratki rokavi
  • Levis Majice s kratkimi rokavi EARTH OVERSIZED TEE
    Levis Majice s kratkimi rokavi EARTH OVERSIZED TEE Bela Na voljo za dekliško velikost. 2 let,3 let,4 let,5 let,6 let,8 let. Deklice > Oblačila > Majice s kratkimi rokavi
  • Levis Hlače Chino / Carrot ESSENTIAL CHINO
    Levis Hlače Chino / Carrot ESSENTIAL CHINO Bela Na voljo za žensko velikost. US 26 / 29,US 27 / 29,US 28 / 29,US 29 / 29,US 30 / 29. Ženske > Oblačila > Hlače Chino / Carrot
  • Levis Jeans boyfriend 501® CROP
    Levis Jeans boyfriend 501® CROP Bela Na voljo za žensko velikost. US 25 / 30,US 26 / 30,US 27 / 30,US 28 / 30,US 29 / 30,US 24 / 28,US 26 / 28,US 27 / 28,US 28 / 28,US 29 / 28,US 30 / 28,US 31 / 28. Ženske > Oblačila > Jeans boyfriend
  • Levis Jakne NOLA SHACKET NOVELTY
    Levis Jakne NOLA SHACKET NOVELTY Bela Na voljo za žensko velikost. EU S,EU M,EU L,EU XS. Ženske > Oblačila > Jakne
  • Levis Majice z dolgimi rokavi MONICA LS
    Levis Majice z dolgimi rokavi MONICA LS Bela Na voljo za žensko velikost. EU S,EU M,EU L,EU XS. Ženske > Oblačila > Majice z dolgimi rokavi
  • Superge Levi's ARCHIE bela barva, 235431.51
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Nogavice Levi's 3-pack bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Superge Levi's GLIDE bela barva, 235200.251
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Levis Majice s kratkimi rokavi PERFECT TEE
    Levis Majice s kratkimi rokavi PERFECT TEE Bela Na voljo za žensko velikost. EU S,EU M,EU L,EU XL,EU XS,EU XXS. Bombaž z oznako BCI. Organizacija Better Cotton Initiative (Pobuda za boljši bombaž) si prizadeva za izboljšanje družbenih in okoljskih pogojev, povezanih s pridelavo bombaža. Ženske > Oblačila > Majice s kratkimi rokavi
  • Levis Nizke superge MALIBU 2.0
    Levis Nizke superge MALIBU 2.0 Bela Na voljo za žensko velikost. 36,37,38,39,40,41. Zgornji del: keper vezava, bombažna podloga Ženske > Čevlji > Nizke superge
  • Levis Majice s kratkimi rokavi GRAPHIC AUTHENTIC TSHIRT
    Levis Majice s kratkimi rokavi GRAPHIC AUTHENTIC TSHIRT Bela Na voljo za žensko velikost. EU S,EU M,EU XS. Ženske > Oblačila > Majice s kratkimi rokavi
  • Levis Majice s kratkimi rokavi THE PERFECT TEE
    Levis Majice s kratkimi rokavi THE PERFECT TEE Bela Na voljo za žensko velikost. EU S,EU M,EU L,EU XS. Ženske > Oblačila > Majice s kratkimi rokavi
  • Otroška kratka majica Levi's bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.
  • Levis Nizke superge STAG RUNNER S
    Levis Nizke superge STAG RUNNER S Bela Na voljo za žensko velikost. 37,38,39,40. Ženske > Čevlji > Nizke superge
  • Levis Nizke superge GLIDE
    Levis Nizke superge GLIDE Bela Na voljo za moško velikost. 41,42,43,44. Vložek: 100% reciklirana pena, ki diha Moški > Čevlji > Nizke superge
  • Bombažna kratka majica Levi's bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Komplet za dojenčka Levi's bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Običajen pas.- Model s potiskom.
  • Levis Majice s kratkimi rokavi SS RELAXED FIT TEE
    Levis Majice s kratkimi rokavi SS RELAXED FIT TEE Bela Na voljo za moško velikost. EU XXL,EU S,EU M,EU L,EU XL,EU XS. Moški > Oblačila > Majice s kratkimi rokavi
  • Levis Nizke superge RUCKER
    Levis Nizke superge RUCKER Bela Na voljo za moško velikost. 41,42,43,44. Moški > Čevlji > Nizke superge
  • Superge Levi's MALIBU 2.0 bela barva, 234198.50
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Otroška kratka majica Levi's bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.
  • Levis Visoke superge PATTON S
    Levis Visoke superge PATTON S Bela Na voljo za žensko velikost. 37,38,39. Ženske > Čevlji > Visoke superge
  • Levis Nizke superge STAG RUNNER
    Levis Nizke superge STAG RUNNER Bela Na voljo za moško velikost. 41,42,43,44. Moški > Čevlji > Nizke superge
  • Levis Nizke superge STRYDER RED TAB S
    Levis Nizke superge STRYDER RED TAB S Bela Na voljo za žensko velikost. 37,38,39,40. Vložek: 100% reciklirana pena, ki diha Ženske > Čevlji > Nizke superge
  • Levis Nizke superge ELLIS 2.0
    Levis Nizke superge ELLIS 2.0 Bela Na voljo za žensko velikost. 37,38,39,40. Ženske > Čevlji > Nizke superge
  • Majica z dolgimi rokavi Levi's 2-pack ženski, bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Oprijet kroj.- Okrogli izrez.- Našitek z logom znamke.- Dolžina: 56 cm.- Dolžina rokava: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Nogavice Levi's 9-pack bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Levis Visoke superge DECON PLUS MID S
    Levis Visoke superge DECON PLUS MID S Bela Na voljo za žensko velikost. 36,39. Zgornji del iz konoplje, bombažna podloga, vložek iz reciklirane mreže in podplat iz reciklirane gume Ženske > Čevlji > Visoke superge
  • Teniske Levi's SNEAK S ženske, bela barva, 235665.50
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv udoben vložek.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu. Bela barva v modi simbolizira ambicioznost, čistočo, svetlobo, nedolžnost, sterilnost, mehkobo in popolnost. Bela oblačila je idealno obleči za poslovne večerje, da bi se poudarilo prepričanje v bodočo uspešnost. Oblačenje v belo barvo kaže na organiziranost in nagnjenost k popolnosti. Bela oblačila in obutev je teško ohranjati, ker jih je potrebno neprestano prati, to je pa tudi odraz uspešnosti. Če radi nosite belo barvo vsekakor se preizkusite v kreativnih službah. Bela pravzaprav ni barva, ampak predstavlja neprisotnost drugih barv. Bele obleke, hlače, bele majice in srajce se zato lahko kombinirajo z oblačili vseh ostalih barv.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh