Največja modna platforma v Sloveniji

LACOSTE oblačila, obutev in modni dodatki črne barve

515
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Polo Lacoste moški, črna barva
    - Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Model je izdelan iz hitro sušečega in zračnega materiala.- Kroj regular.- Kratek rokav.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Lacoste črna barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogel, rebrast izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Majica z dolgimi rokavi Lacoste moški, črna barva
    - Izdelek vsebuje organski bombaž in reciklirana poliestrska vlakna.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke Lacoste črna barva
    - Hlačnice zaključene s patentom.- Z žepi.- Model s potiskom.- Zaobljena hlačnica.- Elastičen pas z vrvico.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina hlačnice: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Kratka majica Lacoste moški, črna barva
    - Kroj regular.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Našitek z logom znamke.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen polo Lacoste črna barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Loose fit kroj.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Spuščena ramenska linija.- Našitek z logom znamke.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Otroški pulover Lacoste črna barva, s kapuco
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 28,5 cm.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 92 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Lacoste črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 24 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 8 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 50 cm.- Dimenzije so podane za višino: 92 cm.
  • Bombažna kratka majica Lacoste moški, črna barva
    - Kroj relaxed fit.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model z nalepko.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Dvostranska puhovka Lacoste ženska, črna barva
    - Dvostranski model.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Dvostransko zapenjanje na zadrgo.- Žep z zapiranjem.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami s stoperji.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 76 cm.- Dolžina: 80 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Usnjena denarnica Lacoste moški, črna barva
    - RFID Protect - zaščita pred krajo elektronskih podatkov. Model je opremljen s posebno podlogo s plastjo nikelj-baker-nikelj, ki ščiti podatke RFID pred neželenim branjem (RFID = Radio Frequency Identification). Takšni podatki so shranjeni na primer v kreditnih karticah, novih osebnih izkaznicah, potnih listih in mobilnih napravah – telefonih, pametnih telefonih, tablicah itd.- Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Žep za kovance z zaklopnim gumbom.- Pregrada za bankovce.- Število predalčkov za kartice: 5.- Dimenzije: 9,5x12 cm.
  • Bombažna srajca Lacoste moška, črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj slim fit.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 43 cm.- Dolžina rokava: 67,5 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Majica z dolgimi rokavi Lacoste ženski, črna barva
    - Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Etui za telefon Lacoste iPhone 15 6.1 črna barva
    - Ohišje ima magnetni obroč, ki je združljiv z brezžičnim polnilnikom MagSafe za hitro in enostavno polnjenje.
  • Etui za telefon Lacoste iPhone 15 / 14 / 13 6.1" črna barva
    - Snemljiv daljši trak z regulacijo.- Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Najmanjša dolžina pasu: 90 cm.- Največja dolžina traku: 150 cm.
  • Etui za telefon Lacoste iPhone 15 / 14 / 13 6.1" črna barva
    - Inovativna rešitev MagSafe vam omogoča enostavno pritrditev etuija na zadnjo stran telefona.
  • Obleka Lacoste črna barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Model z ovratnikom.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 88 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Širina v pasu: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažen polo Lacoste črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Classic fit kroj.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Superge Lacoste L003 Evo Textile črna barva, 47SFA0077
    - Posebej oblikovan vložek iz pene s sistemom OrthoLite® Eco™ je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in dobro blaži udarce. Zagotavlja optimalno zračnost, ima pa tudi visoke antibakterijske lastnosti in preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav. Delno je izdelan iz bio olja in reciklirane gume.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Lacoste L-Spin Deluxe 2.0 Synthetic črna barva, 47SMA0115
    - Okrogla, utrjena kapica.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Posebej oblikovan vložek iz pene s sistemom OrthoLite® Eco™ je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in dobro blaži udarce. Zagotavlja optimalno zračnost, ima pa tudi visoke antibakterijske lastnosti in preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav. Delno je izdelan iz bio olja in reciklirane gume.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Kapa s šiltom Lacoste črna barva
    - Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Spodnji del trenirke Lacoste črna barva
    - Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 34 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Zunanja dolžina noge: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Polo Lacoste moški, črna barva
    - Izdelek vsebuje organski bombaž in reciklirana poliestrska vlakna.- Zračen material.- Kroj slim fit.- Zapenjanje s kratkimi gumbi omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slačenje.- Model z ovratnikom.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke Lacoste črna barva
    - Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Debela, rahlo elastična pletenina.- Širina v pasu: 42,5 cm.- Širina v bedrih: 55,5 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Superge Lacoste L003 2K24 Textile črna barva, 47SMA0013
    - Posebej oblikovan vložek iz pene s sistemom OrthoLite® Eco™ je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in dobro blaži udarce. Zagotavlja optimalno zračnost, ima pa tudi visoke antibakterijske lastnosti in preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav. Delno je izdelan iz bio olja in reciklirane gume.- Rahlo utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 27,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Bombažne kratke hlače Lacoste črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa z gumbi na zadnjici.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 45 cm.- Širina v bedrih: 57,5 cm.- Višina pasu: 27,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 44.
  • Etui za telefon Lacoste S24 Ultra S928 črna barva
    Etui za telefon iz kolekcije Lacoste. Model izdelan iz plastike.
  • Etui za telefon Lacoste Samsung Galaxy S24 S921 črna barva
    Etui za telefon iz kolekcije Lacoste. Model izdelan iz plastike.
  • Moške spodnjice Lacoste 3-pack moški, črna barva
    - Širina v pasu: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Etui za kartice Lacoste črna barva
    - Model je izdelan iz posebnega materiala, ki blokira tehnologijo RFID, ki uporablja radijske valove za branje podatkov na daljavo. To zagotavlja varnost informacij, shranjenih na transportnem mediju.- Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Število predalčkov za kartice: 7.- Dimenzije: 7,5 x 10,5 cm.
  • Denarnica Lacoste črna barva
    - Model je zapakiran v škatlo podjetja.- RFID Protect - zaščita pred krajo elektronskih podatkov. Model je opremljen s posebno podlogo s plastjo nikelj-baker-nikelj, ki ščiti podatke RFID pred neželenim branjem (RFID = Radio Frequency Identification). Takšni podatki so shranjeni na primer v kreditnih karticah, novih osebnih izkaznicah, potnih listih in mobilnih napravah – telefonih, pametnih telefonih, tablicah itd.- Zapenjanje na zadrgo.- Žep za kovance z zadrgo.- Število predalčkov za kartice: 4.- Dimenzije: 9x11,5x2 cm.
  • Etui za telefon Lacoste S24+ S926 črna barva
    Etui za telefon iz kolekcije Lacoste. Model izdelan iz kombinacije različnih materialov.
  • Tangice Lacoste 3-pack črna barva
    - Visok pas.- Dodatna plast podloge iz blaga na sprednji strani.
  • Spodnjice Lacoste 3-pack črna barva
    - Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Mednožje je podloženo z bombažnim vložkom.
  • Otroška kratka majica Lacoste črna barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Gladka pletenina.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 92 cm.
  • Nahrbtnik Lacoste črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Zapenjanje na zadrgo.- Kratek ročaj za udobno prenašanje v roki.- Nastavljiva dolžina pasov.- Primerno za format A4.- Žep z zadrgo na sprednji strani.- Število notranjih žepov: 3.- Globina: 13 cm.- Višina: 42 cm.- Širina na osnovi: 30 cm.
  • Torbica za okoli pasu Lacoste črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Nastavljiv nesnemljiv pas omogoča prilagojeno nošenje.- Zapenjanje na zadrgo.- Žep spredaj.- Notranji žepi.- Na hrbtni strani je žep za varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Ne ustreza A4.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Število notranjih žepov: 3.- Najmanjša dolžina pasu: 75 cm.- Največja dolžina traku: 142 cm.- Globina: 3 cm.- Višina: 25 cm.- Širina na osnovi: 19 cm.
  • Torbica za okoli pasu Lacoste črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Nastavljiv nesnemljiv pas omogoča prilagojeno nošenje.- Na hrbtni strani je žep z zadrgo.- Brez notranjih žepov.- Najmanjša dolžina pasu: 51 cm.- Največja dolžina traku: 80 cm.- Globina: 6 cm.- Višina: 9 cm.- Širina na osnovi: 26 cm.
  • Torbica za okoli pasu Lacoste črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Nastavljiv nesnemljiv pas omogoča prilagojeno nošenje.- Zapenjanje na zadrgo.- Žep spredaj.- Notranji žepi.- Na hrbtni strani je žep za varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Ne ustreza A4.- Število notranjih žepov: 1.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Najmanjša dolžina pasu: 76 cm.- Največja dolžina traku: 143 cm.- Globina: 3 cm.- Višina: 21 cm.- Širina na osnovi: 15 cm.
  • Torbica za okoli pasu Lacoste črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Zapenjanje na zadrgo.- Na sprednji strani je praktičen žep z zadrgo, v katerem lahko shranite potrebne drobne predmete.- Notranji žep z zadrgo- Notranji žepek z drsnikom omogoča varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Ne ustreza A4.- Nastavljiv nesnemljiv pas omogoča prilagojeno nošenje.- Najmanjša dolžina pasu: 75 cm.- Največja dolžina traku: 137 cm.- Globina: 5 cm.- Višina: 20 cm.- Širina na osnovi: 16 cm.
  • Torbica za okoli pasu Lacoste črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Nesnemljiv daljši trak z regulacijo.- Zapenjanje na zadrgo.- Žep z zadrgo na zadnji strani omogoča enostavno in varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Brez notranjih žepov.- Ne ustreza A4.- Najmanjša dolžina pasu: 51 cm.- Največja dolžina traku: 80 cm.- Globina: 6 cm.- Višina: 10 cm.- Širina na najširšem mestu: 40 cm.
  • Usnjen nahrbtnik Lacoste črna barva
    - Dvokomorni model.- Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Ima notranje žepe, vključno z enim z zadrgo.- Žep z zadrgo na sprednji strani.- Kratek ročaj za udobno prenašanje v roki.- Nastavljiva dolžina pasov.- S trakom na zadnji strani lahko torbo pritrdite na ročaj kovčka.- Primerno za format A4.- Globina: 12 cm.- Višina: 41 cm.- Širina na osnovi: 30 cm.
  • Nahrbtnik Lacoste črna barva
    - Enokomorni model.- Na zadnji strani je žep z zadrgo za varno shranjevanje majhnih predmetov.- Dvostransko zapenjanje na zadrgo.- Žep z zadrgo na sprednji strani.- Ločen žep za varno shranjevanje prenosnega računalnika.- Kratek ročaj za udobno prenašanje v roki.- Nastavljiva dolžina pasov.- Primerno za format A4.- Model s potiskom.- Globina: 13 cm.- Višina: 40 cm.- Širina na osnovi: 29 cm.
  • Nahrbtnik Lacoste črna barva
    - Predal za nahrbtnik, ki je z zgornje strani zaščiten z zavihkom z zaponko.- Notranji žep z zadrgo- Na hrbtni strani je žep z zadrgo.- Primerno za format A4.- Ročaj za roko.- Nastavljiva dolžina pasov.- Globina: 13 cm.- Višina: 45 cm.- Širina na osnovi: 27 cm.
  • Torbica za okoli pasu Lacoste črna barva
    - Zapenjanje z zadrgo.- Nastavljiv nesnemljiv pas omogoča prilagojeno nošenje.- Ne ustreza A4.- Žep z zadrgo na zadnji strani omogoča enostavno in varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Globina: 9 cm.- Višina: 15 cm.- Širina na osnovi: 27 cm.
  • Nahrbtnik Lacoste ženski, črna barva
    - Nastavljiva dolžina pasov.- Ročaj za roko.- Zapenjanje na zadrgo.- Na sprednji strani je žep z zadrgo.- Notranji žepi.- Ne ustreza A4.- Število notranjih žepov: 1.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Globina: 12 cm.- Višina: 28 cm.- Širina na osnovi: 24 cm.
  • Torbica Lacoste črna barva
    - Model je izdelan iz recikliranega usnja.- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Zapenjanje na zadrgo.- Brez notranjih žepov.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Ne ustreza A4.- Najmanjša dolžina pasu: 70 cm.- Največja dolžina traku: 120 cm.- Dolžina ročajev: 16 cm.- Globina: 11 cm.- Višina: 12 cm.- Širina na osnovi: 19 cm.
  • Bombažna kratka majica Lacoste moški, črna barva
    - Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Gladka pletenina.- Kroj regular fit.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica Lacoste moški, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj regular fit.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače Lacoste moški, črna barva
    - Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Kroj regular.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Dolžina hlačnice: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Usnjen dvostranski pas Lacoste moški, črna barva
    - Dvostranski model.- Priložen ovitek.- Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 100 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 85 cm.- Količina luknjic: 5.- Širina pasu: 3 cm.- Dimenzije so podane za pas velikosti: 95.
  • Pas in usnjeni etui Lacoste črna barva
    - Zapiranje s sponko z zatičem.- Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 106 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 91 cm.- Količina luknjic: 5.- Širina pasu: 3 cm.- Dimenzije so podane za pas velikosti: 100.
  • Natikači Lacoste Serve Dual Synthetic Logo Strap moški, črna barva, 43CMA0110
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 44.5.
  • Pižama Lacoste moška, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Elastični trak v pasu.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Dolžina hlačnice: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke Lacoste črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Žep z zadrgo na zadnji strani omogoča enostavno in varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Elastičen pas z vrvico.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12,5 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Zunanja dolžina noge: 99,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški pulover Lacoste črna barva
    - Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Logotip na sprednji strani.- Dolžina rokava: 42 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Modrček Lacoste črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Modrček Lacoste črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Model brez zapiranja.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Superge Lacoste Athleisure L003 Neo črna barva, 47SFA0095
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Bombažna bejzbolska kapa Lacoste črna barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Zakrivljen šilt.- Nastavljiv obseg.
  • Lacoste Polo majice kratki rokavi PH4012 SLIM
    Lacoste Polo majice kratki rokavi PH4012 SLIM Črna Na voljo za moško velikost. EU XXL,EU S,EU M,EU L,EU XL,EU XS,EU XXL. Moški > Oblačila > Polo majice kratki rokavi
  • Pajkice Lacoste ženski, črna barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Visok pas z elastičnim trakom.- Model s potiskom.- Hlačnice dolžine 7/8.- Širina v pasu: 32 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 85 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen longsleeve Lacoste črna barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Tanek material.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Čevlji Lacoste črna barva
    - Eco Ortholite – vložek, ki se prilagaja obliki stopala, zagotavlja udoben tek in podpira blaženje. Vložek deluje antibakterijsko, zagotavlja boljšo cirkulacijo zraka in ščiti pred neprijetnim vonjem po znoju.- Izolacijski sistem PrimaLoft® zagotavlja najboljše zadrževanje toplote in vodoodpornost.- Okrogla, mehka kapica.- Gumijast podplat.- Rahlo utrjena peta.- Tekstilen vložek.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Usnjene superge Lacoste COURT-MASTER PRO črna barva, 44SMA0084
    - Posebej oblikovan vložek iz pene s sistemom OrthoLite® Eco™ je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in dobro blaži udarce. Zagotavlja optimalno zračnost, ima pa tudi visoke antibakterijske lastnosti in preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav. Delno je izdelan iz bio olja in reciklirane gume.- Okrogla, mehka kapica.- Gumijast podplat.- Rahlo utrjena peta.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Lacoste LEROND PRO črna barva, 45CMA0052
    - Posebej oblikovan vložek iz pene s sistemom OrthoLite® Eco™ je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in dobro blaži udarce. Zagotavlja optimalno zračnost, ima pa tudi visoke antibakterijske lastnosti in preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav. Delno je izdelan iz bio olja in reciklirane gume.- Model z vezalkami.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Lacoste GRIPSHOT črna barva, 41CMA0014
    - Posebej oblikovan vložek iz pene s sistemom OrthoLite® Eco™ je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in dobro blaži udarce. Zagotavlja optimalno zračnost, ima pa tudi visoke antibakterijske lastnosti in preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav. Delno je izdelan iz bio olja in reciklirane gume.- Mehka kapica.- Utrjena peta.- Tekstilen vložek.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Lacoste COURT CAGE 223 3 SMA črna barva, 46SMA0091
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Posebej oblikovan vložek iz pene s sistemom OrthoLite® Eco™ je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in dobro blaži udarce. Zagotavlja optimalno zračnost, ima pa tudi visoke antibakterijske lastnosti in preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav. Delno je izdelan iz bio olja in reciklirane gume.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Lacoste 42CMA0004 02H črna barva
    - Membrana GORE-TEX®, uporabljena v tem modelu, zagotavlja visoko raven vodoodpornosti in zaščite pred vetrom. Poleg tega je tehnologija zračna, kar preprečuje pregrevanje.- Lahek, posebej profiliran vložek s sistemom Ortholite® Eco je izjemno mehak in vzmeten, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in zagotavlja dobro blaženje udarcev. Penasti material, iz katerega je izdelan, je delno recikliran in zagotavlja optimalno zračnost, poleg tega pa ima tudi visoke antibakterijske lastnosti, saj preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Lacoste L-GUARD BRKR CT 2231 SMA črna barva, 46SMA0084
    - Posebej oblikovan vložek iz pene s sistemom OrthoLite® Eco™ je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in dobro blaži udarce. Zagotavlja optimalno zračnost, ima pa tudi visoke antibakterijske lastnosti in preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav. Delno je izdelan iz bio olja in reciklirane gume.- Utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Sistem hitrega zavezovanja z gumbi omogoča enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Lacoste Aceline Synthetic črna barva, 47SMA0075
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Lacoste Audyssor Leather črna barva, 47SMA0096
    - Posebej oblikovan vložek iz pene s sistemom OrthoLite® Eco™ je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in dobro blaži udarce. Zagotavlja optimalno zračnost, ima pa tudi visoke antibakterijske lastnosti in preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav. Delno je izdelan iz bio olja in reciklirane gume.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Lacoste Lineset Leather črna barva, 46SFA0042
    - Posebej oblikovan vložek iz pene s sistemom OrthoLite® Eco™ je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in dobro blaži udarce. Zagotavlja optimalno zračnost, ima pa tudi visoke antibakterijske lastnosti in preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav. Delno je izdelan iz bio olja in reciklirane gume.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Lacoste Jakne MAXIMOU
    Lacoste Jakne MAXIMOU Črna Na voljo za žensko velikost. DE 34,DE 36,DE 38,DE 40. Ženske > Oblačila > Jakne
  • Lacoste Trenirka komplet WH1792-031
    Lacoste Trenirka komplet WH1792-031 Črna Na voljo za moško velikost. EU 3XL,EU L,EU XL,EU XXL. Moški > Oblačila > Trenirka komplet
  • Lacoste Nizke superge T-CLIP
    Lacoste Nizke superge T-CLIP Črna Na voljo za deško velikost. 19,20,21,22,24,25. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Lacoste Puloverji SH6404
    Lacoste Puloverji SH6404 Črna Na voljo za moško velikost. EU S,EU M,EU L,EU XL. Moški > Oblačila > Puloverji
  • Lacoste Nizke superge L003 EVO
    Lacoste Nizke superge L003 EVO Črna Na voljo za moško velikost. 41,42,43,44. Moški > Čevlji > Nizke superge
  • LACOSTE Nizke superge zelena / rdeča / črna / bela
    Dizajn: Zapiranje s 6 luknjami, Podplat s profilom; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Logo potisk; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oznaka-nalepke, Oblazinjen rob, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • LACOSTE Nizke superge 'LINESHOT 223 3 SMA' bež / črna / bela
    Dizajn: Zapiranje s 7 luknjami, Podplat s profilom, Okrepljena peta, Vložki kontrastnih barv; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Blokiranje barv; Material: Gladko usnje, Mrežast material; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Oblazinjen rob, Perforacija
  • Otroški t-shirt Lacoste
    - Model je opremljen s hitro sušečo formulo.- Okrogli izrez.- Raven kroj.- Gladka pletenina.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128.
  • Lacoste kapa
    - Zakrivljen šilt.- Nastavljiv obseg.
  • Trenirka Lacoste moški, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Z žepi.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Elastični trak v pasu.- Notranja nastavitev širine pasu.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina hlačnice: 99 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Usnjen pas Lacoste moški, črna barva
    - Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 113 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 101 cm.- Količina luknjic: 5.- Širina pasu: 3,5 cm.- Dimenzije so podane za pas velikosti: 110.
  • Bombažen pulover Lacoste črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Polgolf s kratkim zapenjanjem na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Otroški bombažen pulover Lacoste črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Okrogel, rebrast izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 24 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 92 cm.
  • Lacoste Denarnice MEN S CLASSIC
    Lacoste Denarnice MEN S CLASSIC Črna Na voljo za moško velikost. Univerzalna. Moški > Torbice > Denarnice
  • Lacoste Majice s kratkimi rokavi TH6709
    Lacoste Majice s kratkimi rokavi TH6709 Črna Na voljo za moško velikost. EU XXL,EU S,EU M,EU L,EU XL,EU S,EU XS,EU L,EU M,EU XL,EU XXL. Moški > Oblačila > Majice s kratkimi rokavi

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu. Črna je nevtralna barva, temna barva, ki jo lahko kombiniramo s katerokoli drugo barvo, a vsem ostalim barvam daje globino. Črna barva odraža eleganco, resnost in formalni stil, pri oblačenju pa osebo naredi bolj vitko, pa tudi starejšo kot pravzaprav je. Kadar gre za oblačila, obutev in styling, črna barva se najpogosteje psihološko zaznava kot izraz privlačnosti, inteligence in visoke samozavesti. Domnevno čez 66 % žena črno barvo na moškem šteje za izjemno seksi. Črnina se seveda povezuje tudi s pogrebi in smrtjo. Črna barva torej v zahodnih kulturah izziva tako pozitivna kot negativna čustva. Odtenke črne barve imenujemo tudi barva črnila, oglja, temna, zatemnjena in oniks.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh