Največja modna platforma v Sloveniji

Karl Lagerfeld oblačila, obutev in modni dodatki

6435
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Spalna srajca Karl Lagerfeld ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Dolgi rokav.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Žep na prsih.- Dolžina rokava: 56 cm.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Zgornji del pižame Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen kroj.- Model z naramnicami.- Nastavljive naramnice.- V izrez.- Tanka, neelastična tkanina.- Vstavki iz čipke.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnji del pižame Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Z žepi.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 31,5 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Dolžina: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Natikači Karl Lagerfeld žensko, črna barva
    - Gladki material.- Gumijast podplat.- Model z nizkimi petami.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Natikači Karl Lagerfeld žensko, bela barva
    - Gladki material.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Potovalni komplet - kozmetična torbica, maska in dve posodici Karl Lagerfeld črna barva
    Potovalni komplet - kozmetična torbica, maska in dve posodici iz kolekcije Karl Lagerfeld. Ena od plastenk ima razpršilnik, druga pa dozirnik.
  • Zgornji del kopalk Karl Lagerfeld bela barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Rahlo utrjena košarica.- Košarica z odstranljivimi vložki.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Zapenjanje s kaveljčkom.
  • Japonke Karl Lagerfeld moške, črna barva
    - Reliefni podplat.- Udobna notranjost.- Model z nizko peto.
  • Torbica Karl Lagerfeld črna barva
    - Zapenjanje na magnet.- Torbica za nošenje na rami.- Snemljiv daljši trak brez regulacije.- Primerno za format A4.- Globina: 12 cm.- Višina: 45 cm.- Širina na osnovi: 39 cm.
  • Torbica Karl Lagerfeld
    - Zapenjanje na magnet.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Primerno za format A4.- Dodatni žepi v notranjosti.- Dolžina ročajev: 32/64 cm.- Globina: 12,5 cm.- Višina: 35 cm.- Širina na osnovi: 33 cm.
  • Nahrbtnik Karl Lagerfeld ženski,
    - Enokomorni model.- Žep spredaj.- Predal za zapiranje.- Ročaj za roko.- Nastavljiva dolžina pasov.- Primerno za format A4.- Globina: 13 cm.- Višina: 38 cm.- Širina na osnovi: 30 cm.
  • Dežnik Karl Lagerfeld črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Model se odpira samodejno.- Priložen ovitek.- Dolžina dežnika pred razpiranjem (od ročaja do konice): 27,5 cm.- Dolžina dežnika po razpiranju (od ročaja do konice): 55 cm.
  • Moške spodnjice Karl Lagerfeld moške, črna barva
    Spodnje hlače iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz pletenine gladke. V kompletu so trije pari.
  • Nogavice Karl Lagerfeld ženske, mornarsko modra barva
    Visoke nogavice iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz elastičnega materiala. V kompletu sta dva para.
  • Usnjeni gležnarji Karl Lagerfeld Voyage Iv ženski, črna barva,
    - Zapiranje na zadrgo.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Nazobčen podplat.- Mehka peta.- Usnjen vložek.- Model z blok petami.- Model z vezalkami.- Model z nalepko.- Okrasni šivi.- Višina platforme: 3 cm.- Višina pet: 10 cm.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni nizki škornji Karl Lagerfeld Troupe ženski, črna barva,
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Usnjena notranjost.- Model z nizkimi petami.- Model z vezalkami.- Okrasni detajli.- Višina pet: 4 cm.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Snežke iz semiša Karl Lagerfeld Kapri Kosi črna barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Udobna notranjost.- Tekstilen vložek.- Okrasni detajli.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Snežke Karl Lagerfeld Luna črna barva
    - Izoliran model.- Okrogla, utrjena kapica.- Nedrseči, gumijasti podplat.- Snemljiva podloga.- Model z vezalkami.- Okrasni detajli.
  • Copati Karl Lagerfeld Kookoon črna barva
    - Gumijast podplat.- Utrjena kapica.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Spodnjice Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model z vstavki iz prozornega materiala.- Gladek material.
  • Spodnjice Karl Lagerfeld siva barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Melange pletenina.
  • Natikači Karl Lagerfeld Kondo Maxi ženski, črna barva
    - Gladki material.- Stabilen podplat.- Udobna notranjost.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Sandali Karl Lagerfeld Jelly ženski, roza barva
    - Zapiranje s sponko z zatičem.- Gumijast podplat.- Model z nizkimi petami.- Okrasni detajl spredaj.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Sandali Karl Lagerfeld Velocita Wedge ženski, črna barva
    - Vzorčast material.- Zapenjanje z ježkom.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Penasta podloga.- Model z debelim podplatom.- Oblikovan vložek.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Karl Lagerfeld nogavice (2-pack)
    Nogavice iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz elastičnega materiala. V kompletu sta dva para.
  • Boksarice Karl Lagerfeld 3-pack moški
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Širina v pasu: 35 cm.- Dolžina: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.
  • Srajca Karl Lagerfeld ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj relaxed.- Spuščena ramenska linija.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Kratke hlače Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Dva drsna stranska žepa.- Visok pas.- Elastični trak v pasu.- Podložen model.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 33 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina hlačnice: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Spalna srajca Karl Lagerfeld ženska
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolgi rokav.- Dolžina rokava: 57 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Karl Lagerfeld espadrile Karl Ikonic Slip On
    - Okrogla, mehka kapica.- Nedrseči podplat.- Gumijast podplat.- Mehka peta.- Usnjen vložek.- Tekstilna notranjost.- Okrasni detajl spredaj.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Karl Lagerfeld natikači Kondo II
    - Nedrseči podplat.- Gumijast podplat.- Tekstilna notranjost.- Okrasni detajl spredaj.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Boksarice Karl Lagerfeld 3-pack moški
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Dolžina: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.- Širina v pasu: 35 cm.
  • Moške spodnjice Karl Lagerfeld 3-pack moški
    Spodnje hlače iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz elastične pletenine. V kompletu so trije pari.
  • Japonke Karl Lagerfeld Kosta žensko, črna barva
    - Vzorčast material.- Penasta podloga.- Model z nizkimi petami.- Oblikovan vložek.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36/37.
  • Spodnji del kopalk Karl Lagerfeld rdeča barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Model z okrasnim zavezovanjem.- Elastični material.
  • Zgornji del kopalk Karl Lagerfeld rdeča barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Rahlo utrjena košarica.- Košarica z odstranljivimi vložki.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice z zavezovanjem na vratu.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Zgornji del kopalk Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Utrjena košarica.- Košarica z odstranljivimi vložki.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice z zavezovanjem na vratu.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Model z vezenino.
  • Spodnji del kopalk Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Okrasni vstavki.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Okrasni detajl spredaj.
  • Dežnik Karl Lagerfeld bela barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Model se odpira samodejno.- Priložen ovitek.- Dolžina dežnika pred razpiranjem (od ročaja do konice): 28 cm.- Dolžina dežnika po razpiranju (od ročaja do konice): 55 cm.
  • Modrček Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Mehka košarica.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Zapiranje z dvojnimi, trostopenjskimi kaveljčki.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Okrasni naborki.
  • Zgornji del kopalk Karl Lagerfeld
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Utrjena košarica.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Nenastavljive, odstranljive naramnice z zavezovanjem na vratu.- Košarica z odstranljivimi vložki.- Elastična pletenina.
  • Spodnji del kopalk Karl Lagerfeld mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Elastična pletenina.- Zunanji žep z zadrgo.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Bombažna mikica Karl Lagerfeld moška, črna barva,
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen t-shirt Karl Lagerfeld črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del kopalk Karl Lagerfeld roza barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Elastična pletenina.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Natikači Karl Lagerfeld Panache Hi črna barva
    - Špičasta, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Udoben vložek.- Model s tankimi petami.- Višina pet: 10 cm.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Visoke pete Karl Lagerfeld Panache Hi črna barva
    - Špičasta, utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Udobna notranjost.- Model s tankimi petami.- Višina pet: 9,5 cm.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjena torbica Karl Lagerfeld črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zavihek se zapenja z magnetom.- Notranji žep.- Torbica za nošenje na rami.- Ima ročaj in nesnemljiv nastavljiv trak.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Dolžina držala: 28 cm.- Globina: 9 cm.- Višina: 14,5 cm.- Širina na osnovi: 21 cm.
  • Usnjena torbica Karl Lagerfeld zelena barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Zapenjanje na magnet.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Snemljiv daljši trak z regulacijo.- Kratek ročaj.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Globina: 7 cm.- Višina: 10,5 cm.- Širina na osnovi: 17 cm.
  • Ovitek za prenosnik Karl Lagerfeld črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zapenjanje na zadrgo.- Dodatni žepi v notranjosti.- Predalčki za kartice.- Primerno za format A4.- Globina: 2,5 cm.- Višina: 25,5 cm.- Širina na osnovi: 33 cm.
  • Večerna torbica Karl Lagerfeld črna barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Predalčki za kartice.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Snemljiv daljši trak brez regulacije.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Dolžina snemljivega pasu: 105 cm.- Globina: 2 cm.- Višina: 11,5 cm.- Širina na osnovi: 19 cm.
  • Moške spodnjice Karl Lagerfeld moške, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.
  • Obesek za ključe Karl Lagerfeld črna barva
    Obesek za ključe iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz kombinacija različnih materialov.
  • Usnjen pas Karl Lagerfeld ženski, rjava barva
    - Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 92 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 77 cm.- Količina luknjic: 7.- Širina pasu: 2 cm.- Dimenzije so podane za pas velikosti: S.
  • Usnjene rokavice brez prstov Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.
  • Usnjena torbica Karl Lagerfeld črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Modelu je priložen obesek za ključe.- Zapenjanje na zadrgo.- Torbica za nošenje na rami.- Dolg ročaj.- Ne ustreza A4.- Dolžina držala: 48 cm.- Globina: 5 cm.- Višina: 26 cm.- Širina na osnovi: 49 cm.
  • Usnjena torbica Karl Lagerfeld črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Model je izdelan iz vsaj 50 % recikliranega usnja.- Kratek ročaj.- Predal se zapenja z zadrgo.- Notranji žep.- Torbica za nošenje na rami.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Dolžina držala: 39 cm.- Globina: 4 cm.- Višina: 19 cm.- Širina na osnovi: 35 cm.
  • Uhani Karl Lagerfeld
    - Sterling srebro, znano kot srebro visoke čistosti, je srebrna zlitina, ki vsebuje 92,5 % srebra in 7,5 % drugih kovin, najpogosteje bakra, za povečanje trdote in trdnosti.- Zapenjanje na zatič.
  • Uhani Karl Lagerfeld
    Uhani iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz kovine.
  • Bombažen pulover Karl Lagerfeld ženska, bela barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Tanka, neelastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 54,5 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Krilo Karl Lagerfeld
    - Raven kroj.- Z žepi.- Visok pas.- Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Debela, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 34 cm.- Dolžina: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Kavbojke Karl Lagerfeld ženski
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj skinny.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 23,5 cm.- Dolžina: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Bombažna kratka majica Karl Lagerfeld bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Parka Karl Lagerfeld srebrna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Žep z zapiranjem.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo in ježka.- Vrvice v pasu.- Neizoliran model s podlogo.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 101 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Širina v ramenih: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pižama Karl Lagerfeld ženska, bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ta izdelek je izdelan iz EcoVero, viskoze s certifikatom Lenzing. To je material, pridobljen iz lesne celuloze iz gozdov, v katerih se izvaja sonaravno gospodarjenje z gozdovi. Njegova proizvodnja poteka v zaprtem obsegu in brez uporabe kemikalij, zaradi česar je okolju prijaznejši, sam material pa je bolj prijazen za vas. Ecovero je zračen, njegova vlakna vpijajo vlago in uravnavajo temperaturo, zaradi česar je popoln za vse letne čase. Je biološko razgradljiv (razgradi se na naraven način).- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Žep na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Z žepi.- Elastični trak v pasu.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v pasu: 36 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 108 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kopalni plašč Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Izdelek je delno izdelan iz okolju prijaznega materiala LENZING™ ECOVERO™. Pri proizvodnji LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze se porabi 50 % manj vode kot pri priljubljeni viskozi.- Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Ohlapen kroj.- Vrvica v pasu.- Tanka, neelastična tkanina.
  • Spalna srajca Karl Lagerfeld ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj.- V izrez.- Model z naramnicami.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 90 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen spodnji del trenirke Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Kroj jogger.- Visok pas.- Širok, elastičen trak v pasu.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Dva drsna stranska žepa.- Model z nalepko.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 32,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina hlačnice: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Usnjeni polškornji Karl Lagerfeld Urano Iv moški, črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Gumijast podplat.- Usnjen vložek.- Udobna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjeni polškornji Karl Lagerfeld Urano Iv moški, črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Gumijast podplat.- Usnjen vložek.- Udobna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Mikica Karl Lagerfeld ženska, črna barva
    - Oprijet kroj.- Dolgi rokav.- Model s stoječim ovratnikom.- Gladka pletenina.- Vstavki iz čipke.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratka majica Karl Lagerfeld ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnjice Karl Lagerfeld črna barva
    Spodnjice iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz čipkastega materiala.
  • Modrček Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Mehka košarica.- Zapiranje z dvojnimi, trostopenjskimi kaveljčki.
  • Modrček Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Mehka košarica.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.
  • Brazilke Karl Lagerfeld črna barva
    Brazilke iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz čipkastega materiala.
  • Body Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Mehka košarica.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model izdelan iz prozornega materiala.
  • Zgornji del pižame Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Oprijet kroj.- Model z naramnicami.- Tanka, elastična pletenina.- Okrogli izrez.- Dolžina: 25 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Brazilke Karl Lagerfeld rdeča barva
    Brazilke iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz čipkastega materiala.
  • Body Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Lyocell TENCEL je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Oprijet kroj.- Mehka košarica.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Elastični material.
  • Zgornji del pižame Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj.- V izrez.- Nastavljive naramnice.- Vstavki iz čipke.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bluza Karl Lagerfeld ženska, črna barva,
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Spuščena ramenska linija.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 75 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bluza Karl Lagerfeld ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Rahlo oblazinjen model.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jeans krilo Karl Lagerfeld siva barva,
    - Raven kroj.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Vzorčasta tkanina.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 35 cm.- Dolžina: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kavbojke Karl Lagerfeld ženski
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj skinny.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Okrasno spran denim.- Rahlo elastični denim.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Obleka Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Oprijet kroj.- Kratek rokav.- Model s stoječim ovratnikom.- Elastični trak v pasu.- Raglan rokav.- Ima razporek.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dolžina: 125 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- V izrez.- Okrasni gumbi.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dolžina: 96 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna obleka Karl Lagerfeld
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z ovratnikom.- Material: kombinacija pletenine in tkanine.- Raglan rokav.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 81 cm.- Dolžina: 104 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Okrogli izrez.- Model z naramnicami.- Model s potiskom.- Okrasni vstavki.- Ima razporek.- Dolžina: 105 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Oprijet kroj.- Dolgi rokav.- Gladka pletenina.- Model z napihnjenimi rokavi.- Dolžina rokava: 76 cm.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pižama Karl Lagerfeld moška, mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Material: kombinacija pletenine in tkanine.- Z žepi.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina v pasu: 36,5 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Dolžina hlačnice: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Top Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Oprijet kroj.- Nastavljive naramnice.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld Iphone 13 Mini 5,4'' roza barva
    Etui za IPhone iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz materiala s potiskom.
  • Usnjeni mokasini Karl Lagerfeld Mokassino Ii ženski, črna barva
    - Rahlo utrjena peta.- Kvadratni, rahlo otrdeli prsti.- Usnjena podloga.- Udobna notranjost.- Model z nizko peto.- Okrasni detajl spredaj.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Etui za kartice Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    - Gladek material.- Predalčki za kartice.- Dimenzije: 7 x 10 cm.
  • Nizki škornji Karl Lagerfeld Trekka Ii ženski, bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Udobna notranjost.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 3 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Gležnarji Karl Lagerfeld Trekka Ii ženski, črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni nizki škornji Karl Lagerfeld Aria ženski, črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Nazobčen podplat.- Utrjena peta.- Model z vezalkami.- Usnjena notranjost.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh