Največja modna platforma v Sloveniji

GUESS oblačila, obutev in modni dodatki pisane barve

655
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroški pulover Guess
    - Vsebuje reciklirano plastiko.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 56 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška obleka Guess
    - Nabran kroj.- Dolgi rokav.- Model s puli ovratnikom.- Material s kovinsko nitjo.- Dolžina rokava: 51 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125 - 135 cm.
  • Otroška obleka Guess rumena barva
    - Nabran kroj.- Dolgi rokav.- Model s puli ovratnikom.- Material s kovinsko nitjo.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 32 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 21 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Jopica s primesjo volne Guess črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Z žepi.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 85 cm.- Dolžina: 104 cm.- Širina pod pazduhami: 80 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Guess
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Pletenina s potiskanim vzorcem.- Dolžina rokava: 35 cm.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88 - 96 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Guess
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Vzorčasta pletenina.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Etui za telefon Guess iPhone 15 6.1
    - Ohišje ima magnetni obroč, ki je združljiv z brezžičnim polnilnikom MagSafe za hitro in enostavno polnjenje.
  • Etui za telefon Guess iPhone 15 Plus 6.7
    - Ohišje ima magnetni obroč, ki je združljiv z brezžičnim polnilnikom MagSafe za hitro in enostavno polnjenje.
  • Otroški bombažen pulover Guess
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Vzorčasta pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 36 cm.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Guess
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina: 34 cm.- Širina pod pazduhami: 25 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88 - 96 cm.
  • Otroška kratka majica Guess
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 33 cm.- Širina pod pazduhami: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88 - 96 cm.
  • Otroške bombažne hlačke Guess
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Oprijet kroj.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški bombažen pulover Guess s kapuco
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco.- Z žepi.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški bombažen pulover Guess
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 40 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 105-112 cm.
  • Otroški pulover Guess s kapuco
    - Vsebuje reciklirano plastiko.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokava: 38 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 105-112 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače Guess
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj.- Z žepi.- Elastičen pas z vrvico.- Širina v pasu: 25,5 cm.- Širina v bedrih: 31 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14,5 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Dolžina: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88/96 cm.
  • Kombinezon Guess
    - Vsebuje reciklirano plastiko.- Raven kroj.- Zapenjanje na gumb na hrbtni strani.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Rokavi so zaključeni z ozkim elastičnim robom.- Model z odkritim hrbtom.- Vrvica v pasu.- Model s stoječim ovratnikom.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina hlačnice: 37 cm.- Zunanja dolžina noge: 36 cm.- Dolžina srajce: 80 cm.- Dolžina: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Guess
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Kvadratni izrez.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Model z ribjo kostjo.- Rokavi so zaključeni z ozkim elastičnim robom.- Možnost zapenjanja rokavov.- Podložen model.- Prikrito zapenjanje z zadrgo in kavljem.- Dolžina: 85 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Jakna za dojenčka Guess
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Model s kapuco.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Rahlo izoliran model s podlogo.
  • Otroška bombažna kratka majica Guess
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125 - 135 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Guess
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s potiskom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Dolžina rokava: 35 cm.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Komplet za dojenčka Guess
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Dva cargo žepa.- Model z nalepko.- Elastičen pas z vrvico.
  • Otroška jakna Guess
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Model s kapuco.- Dolžina rokava: 32 cm.- Dolžina: 37 cm.- Širina v ramenih: 27 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroški bombažen pulover Guess
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rob s patentom.- Model z okrasno nalepko.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Guess
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Vzorčasta pletenina.- Model z nalepko.- Dolžina rokava: 47,5 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna obleka Guess
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 31 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88/96 cm.
  • Bombažna srajca Guess moška
    - Kroj regular fit.- Zapenjanje na gumbe.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Dolgi rokav.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumb.- Dva prsna žepa z gumbi.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 45 cm.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 78 cm,- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Majica Guess ženska
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- V izrez.- Okrasni naborki.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka s primesjo svile Guess
    - Nabran kroj.- V izrez.- Model z okrasnimi volančki.- Podložen model.- Elastični trak v pasu.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 142 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Širina v pasu: 34 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Guess
    - Vsebuje reciklirano plastiko.- V ramena všite blazinice.- V izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Podložen model.- Model z okrasnimi volančki.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina obleke: 88 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Šal Guess ženski
    - Model z okrasnimi resicami.- Tanka, neelastična tkanina.- Dimenzije: 68 x 180 cm.
  • Otroške kopalne kratke hlače Guess
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Žep z zadrgo na hrbtni strani.- Pleteno notranje spodnje perilo.- Širina v pasu: 30 cm.- Dolžina: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 136 - 146 cm.
  • Enodelne kopalke Guess
    - ECONYL je 100 % recikliran material, vključno z ribiškimi mrežami, pridobljenimi iz oceanov.- Rahlo utrjena košarica.- Model z ribjo kostjo.- Model z vezenino.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.
  • Otroške kratke hlače Guess
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Širok, elastičen trak v pasu.- Vključen je pas iz tekstila.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 42,5 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Širina hlačnice: 24,5 cm.- Dolžina: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bluza Guess
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kvadratni izrez.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Dolžina: 36,5 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Brazilke za kopanje Guess
    - Tanka, elastična pletenina.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.
  • Kombinezon Guess
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Zapenjanje z zadrgo in kaveljčkom.- V izrez.- Ravna hlačnica.- Tanka, elastična pletenina.- Okrasni naborki.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 27 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 106 cm.- Dolžina: 150 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Otroška bombažna kratka majica Guess
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Vzorčasta pletenina.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška kratka majica Guess
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška kratka majica Guess
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška obleka Guess
    - Nabran kroj.- Model z okrasnimi volančki.- Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Podložen model.- Priložen je trak iz sintetičnega materiala.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Ruta Guess ženska
    - Tanka, neelastična tkanina.- Dimenzije: 120 cm x 120 cm.
  • Zgornji del kopalk Guess HALTER E4GJ29 MC04R
    - Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Mehka košarica.- Okrasni detajl spredaj.- Nastavljive, nesnemljive naramnice z zavezovanjem na vratu.
  • Usnjene superge Guess ANCONA II FMJAII LEA12
    - Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Brazilke za kopanje Guess E4GO21 MC04R
    - ECONYL je 100 % recikliran material, vključno z ribiškimi mrežami, pridobljenimi iz oceanov.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.
  • Spodnji del kopalk Guess E4GO22 MC04R
    - ECONYL je 100 % recikliran material, vključno z ribiškimi mrežami, pridobljenimi iz oceanov.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.
  • Sončna očala Guess ženska, GU7911_5559N
    - Model je opremljen s kovčkom in krpico za čiščenje očal.- Filter UV 400 zagotavlja maksimalno zaščito pred sončnimi žarki.- Kategorija 3 (prepušča 8-18 % svetlobe) - najpogostejša kategorija senčnih filtrov in najbolj vsestranska. Očala Cat.3 so idealna za sončne dni pri vsakodnevni uporabi in na počitnicah v vročih deželah.- Širina šiva: 140 mm.- Širina leče: 55 mm.
  • Kratke hlače za na plažo Guess E4GD02 WDW82
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Elastični trak v pasu.- Tanek, neelastični material.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 65 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice: 41 cm.- Dolžina hlačnice: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Guess
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Nabran kroj.- V izrez.- Dolgi rokav.- Model z napihnjenimi rokavi.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Okrasni naborki.- Ima izrez.- Tanka, elastična tkanina.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 136 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Otroške bombažne kratke hlače Guess
    - Raven kroj.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 28 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 15 cm.- Dolžina: 24 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68-76 cm.
  • Otroška obleka Guess
    - Ohlapen kroj.- Dolgi rokav.- Spuščena ramenska linija.- Model s kapuco.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 58 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška kratka majica Guess
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Okrasni naborki.- Model z bleščicami.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Pepelnik Guess
    - Izvirna zasnova.- Umivajte ročno.- Dimenzije: 20 x 20 cm.
  • Etui za telefon Guess iPhone 15 6.1
    - Ohišje ima magnetni obroč, ki je združljiv z brezžičnim polnilnikom MagSafe za hitro in enostavno polnjenje.
  • Otroški bombažni komplet Guess
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.
  • Otroška jakna Guess
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Model s kapuco.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Širina v ramenih: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška obleka Guess
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Nabran kroj.- Carmen izrez.- Model z okrasnimi volančki.- Model z elastičnim vložkom.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Guess Majice s kratkimi rokavi SS CN VERTICAL GUESS TEE
    Guess Majice s kratkimi rokavi SS CN VERTICAL GUESS TEE pisana Na voljo za moško velikost. EU S,EU M,EU L,EU XL. Moški > Oblačila > Majice s kratkimi rokavi
  • GUESS Majica pegasto siva / rdeča / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven izrez, Obrezan izrez; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Lahek material, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • GUESS Majica pegasto siva / rdeča / off-bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Mehek grip, Koži prijazen material; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Otroška bombažna srajca Guess
    - Ta izdelek je narejen iz organskega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumbe.- Žep na prsih.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 33 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68-76 cm.
  • Brezžične slušalke Guess
    - Življenjska doba: 32 h.- Kapaciteta baterije: 3.7 V/300 mAh.- Frekvenčni odziv min. [Hz]: 20 hz.- Frekvenčni odziv maks. [Hz]: 20 Khz.- Vhodna vtičnica: USB-C.
  • Superge Guess CARRLI3 FLGCA3 ELE12
    - Utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Guess Otroške kratke hlače Bela Večbarvna
    Otroške kratke hlače - Guess - Bela Večbarvna. Kratke hlače
  • Otroške bombažne kratke hlače Guess
    - Raven kroj.- Z žepi.- Povišan pas.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 21,5 cm.- Dolžina: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125 - 135 cm.
  • Otroška jopica Guess
    - Raven kroj.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Debela, elastična pletenina.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina: 35 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98-104 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače Guess
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž.- Raven kroj.- Z žepi.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 21,5 cm.- Dolžina: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125 - 135 cm.
  • Superge Guess GENIVER2 FLPGE2 FAB12
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Prilagodljiv zgornji del se zlahka prilagodi stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Model z debelim podplatom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Guess CALEBB7 FLPCB7 ELE12
    - Mandljeva, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 6 cm.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Guess BELLUNA FLJBLL PEL12
    - Rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina platforme: 4 cm.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Guess BELLUNA FLJBLL FAB12
    - Utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Guess ANCIE FLJANC ELE12
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Guess Otroški kompleti ANIMOA
    Guess Otroški kompleti ANIMOA Večbarvna Na voljo za deško velikost. 3 / 6 mesecev,6 / 9 mesecev,12 mesecev. Dečki > Oblačila > Otroški kompleti
  • Guess Otroški kompleti H2BW05-KA2X0-G7V2
    Guess Otroški kompleti H2BW05-KA2X0-G7V2 pisana Na voljo za deško velikost. 3 / 6 Monate,6 / 9 Monate,12 Monate. Dečki > Oblačila > Otroški kompleti
  • Guess Kratke obleke K2BK11-D4UG0-BWSN
    Guess Kratke obleke K2BK11-D4UG0-BWSN Večbarvna Na voljo za dekliško velikost. 2 ans,4 ans,5 ans. Deklice > Oblačila > Kratke obleke
  • Guess Puhovke N2BL07-WO06C-PZO1
    Guess Puhovke N2BL07-WO06C-PZO1 Večbarvna Na voljo za deško velikost. 2 ans,4 ans,5 ans. Dečki > Oblačila > Puhovke
  • Guess Enodelne kopalke ONE PIECE SWIMSUIT
    Guess Enodelne kopalke ONE PIECE SWIMSUIT Večbarvna Na voljo za dekliško velikost. 10 ans,14 ans,16 ans. Deklice > Oblačila > Enodelne kopalke
  • Guess Kratke obleke LAURA DRESS
    Guess Kratke obleke LAURA DRESS Večbarvna Na voljo za žensko velikost. EU S,EU M,EU L,EU XL. Ženske > Oblačila > Kratke obleke
  • Guess Dolge obleke SL GILDA LONG DRESS
    Guess Dolge obleke SL GILDA LONG DRESS Večbarvna Na voljo za žensko velikost. EU S,EU M,EU L. Ženske > Oblačila > Dolge obleke
  • Guess Spodnji deli trenirke JOGGER PANT
    Guess Spodnji deli trenirke JOGGER PANT pisana Na voljo za moško velikost. EU M,EU L,EU XL. Moški > Oblačila > Spodnji deli trenirke
  • Guess Otroški kompleti MID ORGANIC COTON
    Guess Otroški kompleti MID ORGANIC COTON Večbarvna Na voljo za deško velikost. 3 / 6 mesecev,6 / 9 mesecev,12 mesecev. Dečki > Oblačila > Otroški kompleti
  • Guess Kratke obleke K3YK16
    Guess Kratke obleke K3YK16 Večbarvna Na voljo za dekliško velikost. 2 ans,3 ans,4 ans,6 ans. Deklice > Oblačila > Kratke obleke
  • Guess Otroški kompleti H3YW10
    Guess Otroški kompleti H3YW10 Večbarvna Na voljo za dekliško velikost. 3 / 6 mesecev,6 / 9 mesecev,12 mesecev. Deklice > Oblačila > Otroški kompleti
  • Guess Polo majice dolgi rokavi STU LS POLO
    Guess Polo majice dolgi rokavi STU LS POLO pisana Na voljo za moško velikost. EU S,EU M,EU XL. Moški > Oblačila > Polo majice dolgi rokavi
  • Guess Hlače s 5 žepi VIOLA JOGGER
    Guess Hlače s 5 žepi VIOLA JOGGER Večbarvna Na voljo za žensko velikost. EU S,EU M,EU L. Ženske > Oblačila > Hlače s 5 žepi
  • Otroške kratke hlače Guess
    - Raven kroj.- Širok, elastičen trak v pasu.- Podložen model.- Model z nalepko.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina: 24 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Guess Majice s kratkimi rokavi L4RI03
    Guess Majice s kratkimi rokavi L4RI03 Večbarvna Na voljo za deško velikost. 8 ans,10 ans,12 ans,14 ans,16 ans,18 ans. Dečki > Oblačila > Majice s kratkimi rokavi
  • Otroške bombažne hlačke Guess
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Oprijet kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.
  • Guess Otroški kompleti SET SL T SHIRT SHORTS
    Guess Otroški kompleti SET SL T SHIRT SHORTS Večbarvna Na voljo za deško velikost. 3 / 6 mesecev,6 / 9 mesecev,12 mesecev. Dečki > Oblačila > Otroški kompleti
  • GUESS Majica pegasto siva / rdeča / off-bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Melanž; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Potisk oznake; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Otroški top Guess
    - Oprijet model.- Okrogli izrez.- Model z naramnicami.- Tanka, elastična pletenina.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina: 30 cm.- Širina pod pazduhami: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Etui za telefon Guess Iphone 14 Plus 6,7"
    Etui za IPhone iz kolekcije Guess. Model izdelan iz vzorčastega materiala.
  • Otroška mikica Guess
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokava: 39 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 105 - 112 cm.
  • Otroški bombažen pulover Guess
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 41 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 105-112 cm.
  • Otroška obleka Guess
    - Nabran kroj.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Podložen model.- Vključen je pas iz tekstila.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški bombažen pulover Guess
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 49 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125 - 135 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače Guess
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Z žepi.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125 - 135 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Guess
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Vzorčasta pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Bombažen body za dojenčka Guess 3-pack
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Oprijet kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Tanka, elastična pletenina.
  • GUESS Jopa na zadrgo mornarska / pegasto siva / bela
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Rebrno-pletena obroba, Stranski žep; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Visok vratnik; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Oznaka-nalepke, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu. Pisane barve in modne kombinacije z več barv se uporabljajo takrat, kadar se želi poudariti razigranost, življenje, multikulturalnost, mnogobarvnost. Konservativno oblačenje zahteva pazljivo kombiniranje barv in izbiro skladnih kontrastov, da bi se izognili kiču in neokusu. Pisana, multicolor obutev in oblačila pogosto komunicirajo pogum, sproščenost in alternativne poglede.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh