Znamke
Cena
Velikosti

Oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
Znamka: Yankee Candle Znamka: Fila 383 izdelkov z 5 trgovin
 • Fila Dvojno pakiranje sivih spodnjic FILA
  Dvojno pakiranje moških spodnjic FILA iz prijetne bombažne tkanine. Preprostega dizajna. Moške spodnjice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje spodnjic (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje belih nizkih nogavic FILA
  Trojno pakiranje moških nizkih nogavic FILA. Na robu logotip proizvajalca. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje belih boksaric FILA
  Priročno dvojno pakiranje belih moških boksaric FILA. Prijeten bombažni material za udobno vsakodnevno nošenje. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje črnih boksaric FILA
  Priročno dvojno pakiranje črnih moških boksaric FILA. Prijeten bombažni material za udobno vsakodnevno nošenje. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje modrih boksaric FILA
  Priročno dvojno pakiranje moških boksaric FILA. Prijeten bombažni material za udobno vsakodnevno nošenje. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje sivih boksaric FILA
  Priročno dvojno pakiranje sivih moških boksaric FILA. Prijeten bombažni material za udobno vsakodnevno nošenje. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje sivih boksaric z rdeče-modro elastiko FILA
  Dvojno pakiranje moških boksaric znamke FILA iz prijetne bombažne tkanine. Enostaven dizajn poudarja kontrastna elastika v pasu. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje spodnjic FILA
  Dvojno pakiranje moških spodnjic FILA iz prijetne bombažne tkanine. Preprostega dizajna. Moške spodnjice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje spodnjic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje modrih spodnjic FILA
  Dvojno pakiranje moških spodnjic FILA iz prijetne bombažne tkanine. Preprostega dizajna. Moške spodnjice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje spodnjic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje belih spodnjic FILA
  Dvojno pakiranje moških spodnjic FILA iz prijetne bombažne tkanine. Preprostega dizajna. Moške spodnjice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje spodnjic (glejte fotografijo).
 • Yankee Candle Fresh Cut Roses dišeča sveča Classic majhna 104 g
  Yankee Candle Fresh Cut Roses, 104 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Yankee Candle Fresh Cut Roses čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:cvetlična dišavazeliščna aromazračno čista dišavadolgo gorenjeSestava:bombažni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Fluffy Towels dišeča sveča Classic velika 623 g
  Yankee Candle Fluffy Towels, 623 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Yankee Candle Fluffy Towels čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sveža dišavasadna dišavazeliščna aromačista pudrasta dišavadolgo gorenjeSestava:bombažni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa Za optimalno gorenje priporočamo Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Wedding Day votivna sveča 49 g
  Yankee Candle Wedding Day, 49 g, votivna sveča Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Wedding Day čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:cvetlična dišavasladka aromaSestava:bombažni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Clean Cotton votivna sveča 49 g
  Yankee Candle Clean Cotton, 49 g, votivna sveča Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Clean Cotton čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:zračno čista dišavasveža dišavaSestava:bombažni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Vanilla Cupcake dišeča sveča Classic srednja 411 g
  Yankee Candle Vanilla Cupcake, 411 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Yankee Candle Vanilla Cupcake čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sladka aromagurmanska dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Yankee Candle Red Raspberry dišeča sveča Classic majhna 104 g
  Yankee Candle Red Raspberry, 104 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Yankee Candle Red Raspberry čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sadna dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Yankee Candle Fluffy Towels dišava za avto za obešanje
  Yankee Candle Fluffy Towels, , dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Yankee Candle Fluffy Towels naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:zračno čista dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Leather dišava za avto clip 4 ml
  Yankee Candle Leather, 4 ml, dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Yankee Candle Leather naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Navodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle The Perfect Tree votivna sveča 49 g
  Yankee Candle The Perfect Tree, 49 g, votivna sveča Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle The Perfect Tree čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:lesna dišavabožična aromaSestava:bombažni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Scenterpiece Cinnamon Stick vosek za električno aroma lučko 61 g
  Yankee Candle Scenterpiece Cinnamon Stick, 61 g, vosek za električno aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aroma lučko Yankee Candle Scenterpiece Cinnamon Stick ustvari v vašem prostoru kar najbolj dišeč učinek. Zaradi hitre in enostavne možnosti menjave z drugim voskom lahko kadar koli izberete tisto dišavo, ki jo takrat želite.Lastnosti:začinjena aromaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Elevation Sugared Wildflowers dišeča sveča 552 g
  Yankee Candle Elevation Sugared Wildflowers, 552 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Yankee Candle Elevation Sugared Wildflowers čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:cvetlična dišavazeliščna aromasladka aromadolgo gorenjeluksuzni dodatek vsakega interjerjaSestava:z vsebnostjo sojinega voskastenj brez svincaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Za optimalno gorenje priporočamo Svečo pustite goreti vsaj toliko časa Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Honey Lavender Gelato dišeča sveča Classic velika 623 g
  Yankee Candle Honey Lavender Gelato, 623 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Yankee Candle Honey Lavender Gelato čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:zeliščna aromasladka aromasadna dišavadolgo gorenjeSestava:bombažni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Elevation Fig & Clove dišeča sveča majhna 96 g
  Yankee Candle Elevation Fig & Clove, 96 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Yankee Candle Elevation Fig & Clove čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:začinjena aromatopla dišavasadna dišavadolgo gorenjeluksuzni dodatek vsakega interjerjaSestava:z vsebnostjo sojinega voskabombažni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Za optimalno gorenje priporočamo Svečo pustite goreti vsaj toliko časa Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Dried Lavender & Oak vosek za aroma lučko 22 g
  Yankee Candle Dried Lavender & Oak, 22 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za v aromatične svetilke Yankee Candle Dried Lavender & Oak je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:cvetlična dišavazeliščna aromazačinjena aromaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Candlelit Cabin dišeča sveča Classic velika 623 g
  Yankee Candle Candlelit Cabin, 623 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Yankee Candle Candlelit Cabin čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:lesna dišavazačinjena aromazimska dišavadolgo gorenjeSestava:bombažni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Evergreen Mist vosek za aroma lučko 22 g
  Yankee Candle Evergreen Mist, 22 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za v aromatične svetilke Yankee Candle Evergreen Mist je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:lesna dišavazeliščna aromasveža dišavazimska dišavaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Red Apple Wreath vosek za električno aroma lučko 61 g
  Yankee Candle Red Apple Wreath, 61 g, vosek za električno aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aroma lučko Yankee Candle Red Apple Wreath ustvari v vašem prostoru kar najbolj dišeč učinek. Zaradi hitre in enostavne možnosti menjave z drugim voskom lahko kadar koli izberete tisto dišavo, ki jo takrat želite.Lastnosti:sadna dišavazačinjena aromasladka aromatematska praznična dišavazimska dišavaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Snowy Gatherings keramični svečnik za čajno svečo
  Yankee Candle Snowy Gatherings, , keramični svečnik za čajno svečo Dišave za dom, Keramični svečnik za čajno svečo Yankee Candle Snowy Gatherings zlahka postane izvirni dodatek vašega doma. Enostavno vanj postavite svečo in uživajte v vzdušju.
 • Yankee Candle Alpine Christmas darilni set VIII.
  Yankee Candle Alpine Christmas, , čajna sveča Dišave za dom, Čajna svečka dodatno poudari tako vzdušje vsake romantične večerje ali vsakdanjika. Svečka v svečniku pa lahko postane tudi modni dodatek vašega doma in prijetno odišavi vsak manjši prostor. S kombinacijo različnih dišav lahko ustvarite dišeče doživetje po lastnih željah.Lastnosti:božična aromaodlično za darilodarilno pakiranjezračno čista dišavazimska dišavaluksuzni dodatek vsakega interjerjaSestava:bombažni stenjNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih. Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Yankee Candle Red Nordic steklena aroma lučka
  Yankee Candle Red Nordic, , steklena aroma lučka Dišave za dom, Aromatična svetilka Yankee Candle Red Nordic daje vašemu domu prijetno vzdušje. Prav tako ga prijetno osvetli, zahvaljujoč možnosti menjavanja dišav pa si lahko vsakič pričarate vzdušje po svojih željah.Navodilo za uporabo:V posodico nakapajte eterično olje ali vstavite vosek. V spodnji del aromatične svetilke vstavite čajno svečko in jo prižgite. Pustite, da toplota raztopi vosek oziroma sprosti dišavo iz olja. Preden izdelek za daljši čas primete v roko, pustite, da se vosek ali eterično olje povsem ohladi. Če vosek ali eterično olje poide, takoj upihnite čajno svečko in pustite, da se aromatična svetilka povsem ohladi, preden znova dopolnite posodico. Izdelek vedno odlagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Prepričajte se, da je aromatična svetilka dovolj oddaljena od vseh gorljivih materialov ali drugih virov toplote. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Yankee Candle Twinkling Snowflake keramična aroma lučka
  Yankee Candle Twinkling Snowflake, , keramična aroma lučka Dišave za dom, Aromatična svetilka Yankee Candle Twinkling Snowflake v samo nekaj minutah v vašem domu ustvari prijetno vzdušje. Prijetno osvetli notranje prostore, zahvaljujoč možnosti menjavanja dišav pa si lahko vsakič pričarate vzdušje točno po vaših željah.Navodilo za uporabo:V posodico nakapajte eterično olje ali vstavite vosek. V spodnji del aromatične svetilke vstavite čajno svečko in jo prižgite. Pustite, da toplota raztopi vosek oziroma sprosti dišavo iz olja. Preden izdelek za daljši čas primete v roko, pustite, da se vosek ali eterično olje povsem ohladi. Če vosek ali eterično olje poide, takoj upihnite čajno svečko in pustite, da se aromatična svetilka povsem ohladi, preden znova dopolnite posodico. Izdelek vedno odlagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Prepričajte se, da je aromatična svetilka dovolj oddaljena od vseh gorljivih materialov ali drugih virov toplote. Ko svetilka gori, je ne premikajte. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Yankee Candle Holiday Party steklena aroma lučka
  Yankee Candle Holiday Party, , steklena aroma lučka Dišave za dom, Aromatična svetilka Yankee Candle Holiday Party daje vašemu domu prijetno vzdušje. Prav tako ga prijetno osvetli, zahvaljujoč možnosti menjavanja dišav pa si lahko vsakič pričarate vzdušje po svojih željah.Navodilo za uporabo:V posodico nakapajte eterično olje ali vstavite vosek. V spodnji del aromatične svetilke vstavite čajno svečko in jo prižgite. Pustite, da toplota raztopi vosek oziroma sprosti dišavo iz olja. Preden izdelek za daljši čas primete v roko, pustite, da se vosek ali eterično olje povsem ohladi. Če vosek ali eterično olje poide, takoj upihnite čajno svečko in pustite, da se aromatična svetilka povsem ohladi, preden znova dopolnite posodico. Izdelek vedno odlagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Prepričajte se, da je aromatična svetilka dovolj oddaljena od vseh gorljivih materialov ali drugih virov toplote. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Yankee Candle Midnight Jasmine aroma difuzor s polnilom 120 ml
  Yankee Candle Midnight Jasmine, 120 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Yankee Candle Midnight Jasmine prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:cvetlična dišavaNavodilo za uporabo:Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Awaken dišeča sveča 623 g
  Yankee Candle Awaken, 623 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Yankee Candle Awaken čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sveža dišavazračno čista dišavadizajnerska embalažaidealno kot dariloluksuzni dodatek vsakega interjerjaNavodilo za uporabo:Za optimalno gorenje priporočamo Svečo pustite goreti vsaj toliko časa Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Camellia Blossom dišeča sveča Classic velika 623 g
  Yankee Candle Camellia Blossom, 623 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Yankee Candle Camellia Blossom čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:dizajnerska embalažaidealno kot darilocvetlična dišavasveža dišavaSestava:z vsebnostjo eteričnih oljstenj brez svincaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa Za optimalno gorenje priporočamo
 • Fila Trojno pakiranje visokih nogavic z logotipom FILA v treh barvah
  Trojno pakiranje visokih moških nogavic FILA je primerna izbira tako za vsakodnevno nošenje kot za športne dejavnosti. V treh barvnih izvedbah. Moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare nogavic različnih barv (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje belih nogavic do gležnjev FILA
  Priročno trojno pakiranje moških nogavic do gležnjev FILA. Udobne za vsakodnevno nošenje ali športne dejavnosti. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje nogavic do gležnjev FILA
  Trojno pakiranje moških nogavic do gležnjev FILA v sivi barvi. Udobne za vsakodnevno nošenje ali športne dejavnosti. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare enakih nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje temno modrih nogavic do gležnjev FILA
  Trojno pakiranje moških nogavic do gležnjev FILA. Temno modro izvedbo na zunanji strani krasi majhen logotip proizvajalca. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare enakih nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje črnih nizkih nogavic z logotipom FILA
  Dvojno pakiranje nizkih nogavic FILA v črni barvi. Primerne za redno nošenje in športne aktivnosti. Moške nogavice nižjega kroja Ugodno pakiranje Udobna obroba, ki ne tišči Pakiranje vsebuje dva para enakih nogavic, glej fotografijo.
 • Fila Dvojno pakiranje modrih visokih nogavic FILA
  Priročno dvojno pakiranje visokih moških nogavic FILA v temno modri izvedbi. Na zunanji strani je logotip proizvajalca. Moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje dva enaka para nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje temno modrih boksaric s temno modro elastiko FILA
  Dvojno pakiranje moških boksaric znamke FILA iz izredno prijetne bombažne tkanine. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje črnih boksaric s črno elastiko FILA
  Dvojno pakiranje moških boksaric znamke FILA iz izredno prijetne bombažne tkanine. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Športni modrček Fila Underwear White
  Športni modrček Fila Underwear White vam zahvaljujoč prijetnemu bombažnemu materialu ponuja zadostno udobje ob manj napornih fizičnih dejavnostih. Elastika pod prsmi predstavlja kontrast preprosti izvedbi. Odlična izbira za jogo ali pilates. Športni modrček LIGHT support – nižja stopnja opore, primerna za manj naporne športne dejavnosti Nepodložene košarice Racer back naramnice - povezane med lopaticami Brez kosti Oblači se čez glavo
 • Fila Dvojno pakiranje belih boksaric z rdeče-modro elastiko FILA
  Dvojno pakiranje moških boksaric znamke FILA iz prijetne bombažne tkanine. Enostaven dizajn poudarja kontrastna elastika v pasu. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Yankee Candle Red Raspberry dišeča svečka 411 g unisex
  Yankee Candle Red Raspberry. Svoj dom odenite v čudovit vonj **Yankee Candle sveč**. Yankee Candle sveče so narejene iz najboljših sestavin in naravnih ekstraktov dišav. Izbirate lahko med številnimi vonji: od svežih, cvetličnih, sadnih do sladkih in božičnih vonjev. Sveče gorijo izjemno dolgo, vaš dom pa odišavijo s čudovitim vonjem, ki vas bo odnesel v druge kraje. **Lastnosti:** * enakomerno odi
 • Yankee Candle Soft Blanket dišeča svečka 411 g unisex
  Yankee Candle Soft Blanket. Svoj dom odenite v čudovit vonj **Yankee Candle sveč**. Yankee Candle sveče so narejene iz najboljših sestavin in naravnih ekstraktov dišav. Izbirate lahko med številnimi vonji: od svežih, cvetličnih, sadnih do sladkih in božičnih vonjev. Sveče gorijo izjemno dolgo, vaš dom pa odišavijo s čudovitim vonjem, ki vas bo odnesel v druge kraje. **Lastnosti:** * enakomerno odiš
 • Yankee Candle Wedding Day vosek za aroma lučko 22 g unisex
  Yankee Candle Wedding Day. Svoj dom odenite v čudovit vonj **Yankee Candle sveč**. Yankee Candle sveče so narejene iz najboljših sestavin in naravnih ekstraktov dišav. Izbirate lahko med številnimi vonji: od svežih, cvetličnih, sadnih do sladkih in božičnih vonjev. Sveče gorijo izjemno dolgo, vaš dom pa odišavijo s čudovitim vonjem, ki vas bo odnesel v druge kraje. **Lastnosti:** * enakomerno odiša
 • Yankee Candle Sun-Drenched Apricot Rose dišeča svečka 623 g unisex
  Yankee Candle Sun-Drenched Apricot Rose. Svoj dom odenite v čudovit vonj **Yankee Candle sveč**. Yankee Candle sveče so narejene iz najboljših sestavin in naravnih ekstraktov dišav. Izbirate lahko med številnimi vonji: od svežih, cvetličnih, sadnih do sladkih in božičnih vonjev. Sveče gorijo izjemno dolgo, vaš dom pa odišavijo s čudovitim vonjem, ki vas bo odnesel v druge kraje. **Lastnosti:** * en
 • Yankee Candle Clean Cotton dišeča sveča Classic velika 623 g
  Yankee Candle Clean Cotton, 623 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Yankee Candle Clean Cotton čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:zračno čista dišavasveža dišavadolgo gorenjeSestava:bombažni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Black Cherry dišeča sveča Classic srednja 411 g
  Yankee Candle Black Cherry, 411 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Yankee Candle Black Cherry čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sadna dišavasladka aromaSestava:bombažni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Cinnamon Stick votivna sveča 49 g
  Yankee Candle Cinnamon Stick, 49 g, votivna sveča Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Cinnamon Stick čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:začinjena aromalesna dišavaSestava:bombažni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Midnight Jasmine votivna sveča 49 g
  Yankee Candle Midnight Jasmine, 49 g, votivna sveča Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Midnight Jasmine čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:cvetlična dišavacitrusna dišavasveža dišavaSestava:bombažni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Soft Blanket votivna sveča 49 g
  Yankee Candle Soft Blanket, 49 g, votivna sveča Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Soft Blanket čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:topla dišavacitrusna dišavasladka aromaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Black Cherry votivna sveča 49 g
  Yankee Candle Black Cherry, 49 g, votivna sveča Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Black Cherry čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sadna dišavazačinjena aromaSestava:bombažni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Lemon Lavender vosek za aroma lučko 22 g
  Yankee Candle Lemon Lavender, 22 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za v aromatične svetilke Yankee Candle Lemon Lavender je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:čista pudrasta dišavazeliščna aromasveža dišavaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Cinnamon Stick vosek za aroma lučko 22 g
  Yankee Candle Cinnamon Stick, 22 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za v aromatične svetilke Yankee Candle Cinnamon Stick je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:začinjena aromalesna dišavazimska dišavaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Wedding Day vosek za aroma lučko 22 g
  Yankee Candle Wedding Day, 22 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za v aromatične svetilke Yankee Candle Wedding Day je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:cvetlična dišavasladka aromaSestava:bombažni stenjNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Soft Blanket vosek za aroma lučko 22 g
  Yankee Candle Soft Blanket, 22 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za v aromatične svetilke Yankee Candle Soft Blanket je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:topla dišavasadna dišavasladka aromaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Clean Cotton dišava za avto za obešanje
  Yankee Candle Clean Cotton, , dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Yankee Candle Clean Cotton naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:zračno čista dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Vanilla Lime dišeča sveča Classic majhna 104 g
  Yankee Candle Vanilla Lime, 104 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Yankee Candle Vanilla Lime čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sadna dišavasladka aromaSestava:bombažni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Vanilla Cupcake vosek za aroma lučko 22 g
  Yankee Candle Vanilla Cupcake, 22 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za v aromatične svetilke Yankee Candle Vanilla Cupcake je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:sladka aromaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.
 • Yankee Candle Pink Sands dišeča sveča Classic majhna 104 g
  Yankee Candle Pink Sands, 104 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Yankee Candle Pink Sands čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sveža dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Yankee Candle Midsummer´s Night dišeča sveča Classic srednja 411 g
  Yankee Candle Midsummer´s Night, 411 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Yankee Candle Midsummer´s Night čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sveža dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Yankee Candle Midsummer´s Night dišeča sveča Classic velika 623 g
  Yankee Candle Midsummer´s Night, 623 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Yankee Candle Midsummer´s Night čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sveža dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Yankee Candle Fresh Cut Roses votivna sveča 49 g
  Yankee Candle Fresh Cut Roses, 49 g, votivna sveča Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Fresh Cut Roses čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:cvetlična dišavačista pudrasta dišavazeliščna aromaSestava:bombažni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Home Sweet Home votivna sveča 49 g
  Yankee Candle Home Sweet Home, 49 g, votivna sveča Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Home Sweet Home čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:topla dišavazačinjena aromazeliščna aromaSestava:bombažni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle True Rose votivna sveča 49 g
  Yankee Candle True Rose, 49 g, votivna sveča Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle True Rose čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:cvetlična dišavasveža dišavaSestava:bombažni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Pink Sands dišava za avto za obešanje
  Yankee Candle Pink Sands, , dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Yankee Candle Pink Sands naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:sveža dišavapoletna dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Black Coconut dišava za avto za obešanje
  Yankee Candle Black Coconut, , dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Yankee Candle Black Coconut naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:sladka aromaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Fluffy Towels votivna sveča 49 g
  Yankee Candle Fluffy Towels, 49 g, votivna sveča Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Fluffy Towels čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:zračno čista dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Yankee Candle Red Raspberry vosek za aroma lučko 22 g
  Yankee Candle Red Raspberry, 22 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za v aromatične svetilke Yankee Candle Red Raspberry je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:sadna dišavaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.
 • Yankee Candle Leather dišava za avto 4 kos
  Yankee Candle Leather, 4 kos, dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Yankee Candle Leather naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Navodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Vanilla vosek za aroma lučko 22 g
  Yankee Candle Vanilla, 22 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za v aromatične svetilke Yankee Candle Vanilla je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:sladka aromaSestava:bombažni stenjNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.
 • Yankee Candle Vanilla Cupcake dišava za avto 4 kos
  Yankee Candle Vanilla Cupcake, 4 kos, dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Yankee Candle Vanilla Cupcake naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:sladka aromaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Black Cherry dišava za avto 4 kos
  Yankee Candle Black Cherry, 4 kos, dišava za avto Dišave za dom, Dišeča svečka Yankee Candle Black Cherry čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Dišave za avto Yankee Candle Black Cherry naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:sadna dišavasadna dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Midsummer´s Night dišava za avto za obešanje
  Yankee Candle Midsummer´s Night, , dišava za avto Dišave za dom, Dišeča svečka Yankee Candle Midsummer´s Night čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Dišave za avto Yankee Candle Midsummer´s Night naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:sveža dišavatopla dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Home Sweet Home dišeča sveča Classic majhna 104 g
  Yankee Candle Home Sweet Home, 104 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Yankee Candle Home Sweet Home čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:topla dišavazačinjena aromazeliščna aromadolgo gorenjeSestava:bombažni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Black Coconut dišeča sveča Classic majhna 104 g
  Yankee Candle Black Coconut, 104 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Yankee Candle Black Coconut čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sladka aromapoletna dišavadolgo gorenjeSestava:bombažni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle New Car Scent dišava za avto 4 kos
  Yankee Candle New Car Scent, 4 kos, dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Yankee Candle New Car Scent naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:zračno čista dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Roly Poly stekleni svečnik za votivno svečo
  Yankee Candle Roly Poly, , stekleni svečnik za votivno svečo Dišave za dom, Steklen svečnik za votivno svečko Yankee Candle Roly Poly razsvetli vaš prostor in mu doda prijetno vzdušje. Enostavno položite vanj svojo priljubljeno svečko in uživajte v prijetni aromi.Navodilo za uporabo:Izdelek vedno odlagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Shranjujte zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Yankee Candle Clean Cotton vosek za aroma lučko 22 g
  Yankee Candle Clean Cotton, 22 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za v aromatične svetilke Yankee Candle Clean Cotton je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:zračno čista dišavasveža dišavaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle New Car Scent dišava za avto za obešanje
  Yankee Candle New Car Scent, , dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Yankee Candle New Car Scent naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:zračno čista dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Spiced Orange dišeča sveča Classic majhna 104 g
  Yankee Candle Spiced Orange, 104 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Yankee Candle Spiced Orange čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:citrusna dišavazačinjena aromasveža dišavajesenska dišavazimska dišavaSestava:bombažni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Midnight Jasmine dišeča sveča Classic majhna 104 g
  Yankee Candle Midnight Jasmine, 104 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Yankee Candle Midnight Jasmine čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:cvetlična dišavacitrusna dišavasveža dišavadolgo gorenjeSestava:bombažni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Black Coconut vosek za aroma lučko 22 g
  Yankee Candle Black Coconut, 22 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za v aromatične svetilke Yankee Candle Black Coconut je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:sladka aromapoletna dišavaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Autumn Night votivna sveča 49 g
  Yankee Candle Autumn Night, 49 g, votivna sveča Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Autumn Night čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:jesenska dišavazačinjena aromazeliščna aromaSestava:bombažni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Dreamy Summer Nights votivna sveča 49 g
  Yankee Candle Dreamy Summer Nights, 49 g, votivna sveča Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Dreamy Summer Nights čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:poletna dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Yankee Candle Snowflake Cookie dišeča sveča Classic velika 623 g
  Yankee Candle Snowflake Cookie, 623 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Yankee Candle Snowflake Cookie čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:tematska praznična dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Yankee Candle Red Apple Wreath dišeča sveča Classic srednja 411 g
  Yankee Candle Red Apple Wreath, 411 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Yankee Candle Red Apple Wreath čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:tematska praznična dišavazačinjena aromaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Yankee Candle Christmas Eve dišeča sveča Classic srednja 411 g
  Yankee Candle Christmas Eve, 411 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Yankee Candle Christmas Eve čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:božična aromasadna dišavazačinjena aromasladka aromadolgo gorenjeSestava:bombažni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Christmas Eve vosek za aroma lučko 22 g
  Yankee Candle Christmas Eve, 22 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za v aromatične svetilke Yankee Candle Christmas Eve je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:tematska praznična dišavaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.
 • Yankee Candle Sparkling Snow vosek za aroma lučko 22 g
  Yankee Candle Sparkling Snow, 22 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za v aromatične svetilke Yankee Candle Sparkling Snow je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:sveža dišavaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.
 • Yankee Candle Red Apple Wreath votivna sveča 49 g
  Yankee Candle Red Apple Wreath, 49 g, votivna sveča Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Red Apple Wreath čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:tematska praznična dišavazačinjena aromasadna dišavazeliščna aromazimska dišavaSestava:bombažni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Christmas Cookie votivna sveča 49 g
  Yankee Candle Christmas Cookie, 49 g, votivna sveča Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Christmas Cookie čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:gurmanska dišavabožična aromasladka aromazačinjena aromaSestava:bombažni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Christmas Eve votivna sveča 49 g
  Yankee Candle Christmas Eve, 49 g, votivna sveča Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Christmas Eve čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:tematska praznična dišavazačinjena aromasladka aromacitrusna dišavaSestava:bombažni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Vanilla Cupcake dišeči obesek za v avto
  Yankee Candle Vanilla Cupcake, , dišeči obesek za v avto Dišave za dom, Dišeči obesek za v avto Yankee Candle Vanilla Cupcake je idealen dodatek za odišavljanje vozila ali manjšega prostora. S pomočjo praktične vrvice ga obesite na želeno mesto in ves čas vožnje uživajte v prijetni aromi.Lastnosti:sladka aromaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle Vanilla Lime dišeči obesek za v avto
  Yankee Candle Vanilla Lime, , dišeči obesek za v avto Dišave za dom, Dišeči obesek za v avto Yankee Candle Vanilla Lime je idealen dodatek za odišavljanje vozila ali manjšega prostora. S pomočjo praktične vrvice ga obesite na želeno mesto in ves čas vožnje uživajte v prijetni aromi.Lastnosti:sadna dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Yankee Candle New Car Scent dišava za avto clip 4 ml
  Yankee Candle New Car Scent, 4 ml, dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Yankee Candle New Car Scent naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:zračno čista dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.

Nazadnje videno

Vrh