Znamke
Cena
Velikosti

Oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
Znamka: Woodwick Znamka: Fila 227 izdelkov z 5 trgovin
 • Woodwick Wild Violet votivna sveča z lesenim stenjem 31 g
  Woodwick Wild Violet, 31 g, votivna sveča Dišave za dom, Votivna svečka Woodwick Wild Violet čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:lesna dišavacvetlična dišavazeliščna aromasladka aromapri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjeSestava:z vsebnostjo sojinega voskaleseni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Fila Dvojno pakiranje sivih spodnjic FILA
  Dvojno pakiranje moških spodnjic FILA iz prijetne bombažne tkanine. Preprostega dizajna. Moške spodnjice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje spodnjic (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje belih nizkih nogavic FILA
  Trojno pakiranje moških nizkih nogavic FILA. Na robu logotip proizvajalca. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje belih boksaric FILA
  Priročno dvojno pakiranje belih moških boksaric FILA. Prijeten bombažni material za udobno vsakodnevno nošenje. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje črnih boksaric FILA
  Priročno dvojno pakiranje črnih moških boksaric FILA. Prijeten bombažni material za udobno vsakodnevno nošenje. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje modrih boksaric FILA
  Priročno dvojno pakiranje moških boksaric FILA. Prijeten bombažni material za udobno vsakodnevno nošenje. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje sivih boksaric FILA
  Priročno dvojno pakiranje sivih moških boksaric FILA. Prijeten bombažni material za udobno vsakodnevno nošenje. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje sivih boksaric z rdeče-modro elastiko FILA
  Dvojno pakiranje moških boksaric znamke FILA iz prijetne bombažne tkanine. Enostaven dizajn poudarja kontrastna elastika v pasu. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje spodnjic FILA
  Dvojno pakiranje moških spodnjic FILA iz prijetne bombažne tkanine. Preprostega dizajna. Moške spodnjice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje spodnjic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje modrih spodnjic FILA
  Dvojno pakiranje moških spodnjic FILA iz prijetne bombažne tkanine. Preprostega dizajna. Moške spodnjice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje spodnjic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje belih spodnjic FILA
  Dvojno pakiranje moških spodnjic FILA iz prijetne bombažne tkanine. Preprostega dizajna. Moške spodnjice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje spodnjic (glejte fotografijo).
 • Woodwick Linen vosek za aroma lučko 22,7 g
  Woodwick Linen, 22,7 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za v aromatične svetilke Woodwick Linen je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:zračno čista dišavaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Warm Wool vosek za aroma lučko 22,7 g
  Woodwick Warm Wool, 22,7 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za v aromatične svetilke Woodwick Warm Wool je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:sveža dišavatopla dišavacvetlična dišavaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick English Lavender vosek za aroma lučko Artisan 22,7 g
  Woodwick English Lavender, 22,7 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za v aromatične svetilke Woodwick English Lavender je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:cvetlična dišavaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.
 • Woodwick Warm Wool dišeča sveča z lesenim stenjem 609,5 g
  Woodwick Warm Wool, 609,5 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Warm Wool čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sveža dišavatopla dišavacvetlična dišavapri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjedolgo gorenjeSestava:z vsebnostjo sojinega voskaleseni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Oudwood dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453,6 g
  Woodwick Oudwood, 453,6 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Oudwood čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:začinjena aromasladka aromapri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjedolgo gorenjeSestava:z vsebnostjo sojinega voskaleseni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Vanilla Bean dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453,6 g
  Woodwick Vanilla Bean, 453,6 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Vanilla Bean čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:gurmanska dišavasladka aromaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Woodwick Vanilla Bean dišeča sveča z lesenim stenjem 609,5 g
  Woodwick Vanilla Bean, 609,5 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Vanilla Bean čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:gurmanska dišavasladka aromaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Woodwick Warm Wool votivna sveča z lesenim stenjem 31 g
  Woodwick Warm Wool, 31 g, votivna sveča Dišave za dom, Votivna svečka Woodwick Warm Wool čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:zračno čista dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Woodwick Evergreen votivna sveča z lesenim stenjem 31 g
  Woodwick Evergreen, 31 g, votivna sveča Dišave za dom, Votivna svečka Woodwick Evergreen čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:lesna dišavazeliščna aromasveža dišavaSestava:leseni stenjz vsebnostjo sojinega voskaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Honeysuckle votivna sveča z lesenim stenjem 31 g
  Woodwick Honeysuckle, 31 g, votivna sveča Dišave za dom, Votivna svečka Woodwick Honeysuckle čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:cvetlična dišavasveža dišavapri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjeSestava:z vsebnostjo sojinega voskaleseni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Black Cherry votivna sveča z lesenim stenjem 31 g
  Woodwick Black Cherry, 31 g, votivna sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Black Cherry čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sadna dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Woodwick Black Amber & Citrus vosek za aroma lučko 22,7 g
  Woodwick Black Amber & Citrus, 22,7 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za v aromatične svetilke Woodwick Black Amber & Citrus je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:lesna dišavacitrusna dišavaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Wild Violet vosek za aroma lučko 22,7 g
  Woodwick Wild Violet, 22,7 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za v aromatične svetilke Woodwick Wild Violet je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:lesna dišavacvetlična dišavazeliščna aromasladka aromaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Black Shell Black Cherry dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 368,5 g
  Woodwick Black Shell Black Cherry, 368,5 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Black Shell Black Cherry čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sadna dišavasladka aromagurmanska dišavapri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjedolgo gorenjeSestava:leseni stenjz vsebnostjo sojinega voskaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Trilogy Island Getaway dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453,6 g
  Woodwick Trilogy Island Getaway, 453,6 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Trilogy Island Getaway čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sladka aromagurmanska dišavasadna dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Woodwick Linen aroma difuzor s polnilom 89 ml
  Woodwick Linen, 89 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Woodwick Linen prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:zračno čista dišavasveža dišavaNavodilo za uporabo:Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Black Cherry aroma difuzor s polnilom 89 ml
  Woodwick Black Cherry, 89 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Woodwick Black Cherry prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:sadna dišavasladka aromaNavodilo za uporabo:Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Black Plum vosek za aroma lučko 22,7 g
  Woodwick Black Plum, 22,7 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za v aromatične svetilke Woodwick Black Plum je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:cvetlična dišavasadna dišavagurmanska dišavaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Suede & Sandalwood vosek za aroma lučko 22,7 g
  Woodwick Suede & Sandalwood, 22,7 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Suede & Sandalwood čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:lesna dišavazačinjena aromapri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjeidealno kot darilodolgo gorenjeSestava:leseni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa Za optimalno gorenje priporočamo
 • Fila Trojno pakiranje visokih nogavic z logotipom FILA v treh barvah
  Trojno pakiranje visokih moških nogavic FILA je primerna izbira tako za vsakodnevno nošenje kot za športne dejavnosti. V treh barvnih izvedbah. Moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare nogavic različnih barv (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje belih nogavic do gležnjev FILA
  Priročno trojno pakiranje moških nogavic do gležnjev FILA. Udobne za vsakodnevno nošenje ali športne dejavnosti. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje nogavic do gležnjev FILA
  Trojno pakiranje moških nogavic do gležnjev FILA v sivi barvi. Udobne za vsakodnevno nošenje ali športne dejavnosti. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare enakih nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje temno modrih nogavic do gležnjev FILA
  Trojno pakiranje moških nogavic do gležnjev FILA. Temno modro izvedbo na zunanji strani krasi majhen logotip proizvajalca. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare enakih nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje črnih nizkih nogavic z logotipom FILA
  Dvojno pakiranje nizkih nogavic FILA v črni barvi. Primerne za redno nošenje in športne aktivnosti. Moške nogavice nižjega kroja Ugodno pakiranje Udobna obroba, ki ne tišči Pakiranje vsebuje dva para enakih nogavic, glej fotografijo.
 • Fila Dvojno pakiranje modrih visokih nogavic FILA
  Priročno dvojno pakiranje visokih moških nogavic FILA v temno modri izvedbi. Na zunanji strani je logotip proizvajalca. Moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje dva enaka para nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje temno modrih boksaric s temno modro elastiko FILA
  Dvojno pakiranje moških boksaric znamke FILA iz izredno prijetne bombažne tkanine. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje črnih boksaric s črno elastiko FILA
  Dvojno pakiranje moških boksaric znamke FILA iz izredno prijetne bombažne tkanine. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Športni modrček Fila Underwear White
  Športni modrček Fila Underwear White vam zahvaljujoč prijetnemu bombažnemu materialu ponuja zadostno udobje ob manj napornih fizičnih dejavnostih. Elastika pod prsmi predstavlja kontrast preprosti izvedbi. Odlična izbira za jogo ali pilates. Športni modrček LIGHT support – nižja stopnja opore, primerna za manj naporne športne dejavnosti Nepodložene košarice Racer back naramnice - povezane med lopaticami Brez kosti Oblači se čez glavo
 • Fila Dvojno pakiranje belih boksaric z rdeče-modro elastiko FILA
  Dvojno pakiranje moških boksaric znamke FILA iz prijetne bombažne tkanine. Enostaven dizajn poudarja kontrastna elastika v pasu. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Woodwick Cinnamon Chai dišeča sveča z lesenim stenjem 609,5 g
  Woodwick Cinnamon Chai, 609,5 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Cinnamon Chai čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:začinjena aromaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Woodwick Linen dišeča sveča z lesenim stenjem 609,5 g
  Woodwick Linen, 609,5 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Linen čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:zračno čista dišavapri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjedolgo gorenjeSestava:z vsebnostjo sojinega voskaleseni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Pomegranate dišeča sveča z lesenim stenjem 609,5 g
  Woodwick Pomegranate, 609,5 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Pomegranate čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sadna dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Woodwick Pure Comfort dišeča sveča z lesenim stenjem 609,5 g
  Woodwick Pure Comfort, 609,5 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Pure Comfort čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:zračno čista dišavasveža dišavadolgo gorenjepri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjeSestava:z vsebnostjo sojinega voskaleseni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Linen dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453,6 g
  Woodwick Linen, 453,6 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Linen čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:zračno čista dišavapri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjedolgo gorenjeSestava:z vsebnostjo sojinega voskaleseni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Sweet Lime Gelato vosek za aroma lučko 22,7 g
  Woodwick Sweet Lime Gelato, 22,7 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za v aromatične svetilke Woodwick Sweet Lime Gelato je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:sladka aromagurmanska dišavaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Coastal Sunset vosek za aroma lučko 22,7 g
  Woodwick Coastal Sunset, 22,7 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za v aromatične svetilke Woodwick Coastal Sunset je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:cvetlična dišavasladka aromapoletna dišavasveža dišavaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick White Tea & Jasmine vosek za aroma lučko 22,7 g
  Woodwick White Tea & Jasmine, 22,7 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za v aromatične svetilke Woodwick White Tea & Jasmine je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:cvetlična dišavazeliščna aromasveža dišavaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Cinnamon Chai vosek za aroma lučko 22,7 g
  Woodwick Cinnamon Chai, 22,7 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za v aromatične svetilke Woodwick Cinnamon Chai je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:začinjena aromasladka aromatopla dišavaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Pomegranate vosek za aroma lučko 22,7 g
  Woodwick Pomegranate, 22,7 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za v aromatične svetilke Woodwick Pomegranate je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:sadna dišavagurmanska dišavaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Fig vosek za aroma lučko 22,7 g
  Woodwick Fig, 22,7 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za v aromatične svetilke Woodwick Fig je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:sadna dišavalesna dišavasladka aromaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Fig dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453,6 g
  Woodwick Fig, 453,6 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Fig čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sadna dišavaembalažo lahko po končanem gorenju uporabite kot stilski dodatekpri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjedolgo gorenjeSestava:z vsebnostjo sojinega voskaleseni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Pure Comfort dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453,6 g
  Woodwick Pure Comfort, 453,6 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Pure Comfort čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:zračno čista dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Woodwick Trilogy Café Sweets dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453,6 g
  Woodwick Trilogy Café Sweets, 453,6 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Trilogy Café Sweets čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sladka aromaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Woodwick Trilogy Fruits of Summer dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453,6 g
  Woodwick Trilogy Fruits of Summer, 453,6 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Trilogy Fruits of Summer čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sadna dišavacitrusna dišavasladka aromapoletna dišavaluksuzni dodatek vsakega interjerjapri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjeembalažo lahko po končanem gorenju uporabite kot stilski dodatekdolgo gorenjeSestava:z vsebnostjo sojinega voskaleseni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Trilogy Warm Woods dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453,6 g
  Woodwick Trilogy Warm Woods, 453,6 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Trilogy Warm Woods čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:lesna dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Woodwick Fig dišeča sveča z lesenim stenjem 609,5 g
  Woodwick Fig, 609,5 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Fig čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sadna dišavapri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjedolgo gorenjeSestava:z vsebnostjo sojinega voskaleseni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Trilogy Calming Retreat dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453,6 g
  Woodwick Trilogy Calming Retreat, 453,6 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Trilogy Calming Retreat čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:cvetlična dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Woodwick White Tea & Jasmine dišeča sveča z lesenim stenjem 275 g
  Woodwick White Tea & Jasmine, 275 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick White Tea & Jasmine čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:cvetlična dišavazeliščna aromasveža dišavapri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjedolgo gorenjeSestava:z vsebnostjo sojinega voskaleseni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Trilogy Fruits of Summer dišeča sveča velika 609,5 g
  Woodwick Trilogy Fruits of Summer, 609,5 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Trilogy Fruits of Summer čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sadna dišavacitrusna dišavasladka aromapoletna dišavapri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjedolgo gorenjeSestava:z vsebnostjo sojinega voskaleseni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Trilogy Nautical Escape dišeča sveča z lesenim stenjem 275 g
  Woodwick Trilogy Nautical Escape, 275 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Trilogy Nautical Escape čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:poletna dišavasadna dišavasladka aromazračno čista dišavapri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjedolgo gorenjeSestava:z vsebnostjo sojinega voskaleseni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Coastal Sunset dišeča sveča z lesenim stenjem 609,5 g
  Woodwick Coastal Sunset, 609,5 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Coastal Sunset čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:cvetlična dišavasladka aromapoletna dišavasveža dišavapri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjedolgo gorenjeSestava:z vsebnostjo sojinega voskaleseni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Trilogy Warm Woods dišeča sveča z lesenim stenjem 275 g
  Woodwick Trilogy Warm Woods, 275 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Trilogy Warm Woods čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:lesna dišavatopla dišavajesenska dišavazimska dišavapri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjedolgo gorenjeSestava:z vsebnostjo sojinega voskaleseni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Magnolia dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453,6 g
  Woodwick Magnolia, 453,6 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Magnolia čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:cvetlična dišavaspomladanska dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Woodwick Soft Chambray dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453,6 g
  Woodwick Soft Chambray, 453,6 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Soft Chambray čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:zračno čista dišavacvetlična dišavapri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjeembalažo lahko po končanem gorenju uporabite kot stilski dodatekdolgo gorenjeluksuzni dodatek vsakega interjerjaSestava:z vsebnostjo sojinega voskaleseni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Rose dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453,6 g
  Woodwick Rose, 453,6 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Rose čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:cvetlična dišavaspomladanska dišavasveža dišavapri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjedolgo gorenjeSestava:z vsebnostjo sojinega voskaleseni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick At The Beach dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453,6 g
  Woodwick At The Beach, 453,6 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick At The Beach čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sveža dišavasadna dišavasladka aromadolgo gorenjeluksuzni dodatek vsakega interjerjapri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjeSestava:leseni stenjz vsebnostjo sojinega voskaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Evening Onyx dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453,6 g
  Woodwick Evening Onyx, 453,6 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Evening Onyx čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:lesna dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Rose dišeča sveča z lesenim stenjem 609,5 g
  Woodwick Rose, 609,5 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Rose čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:cvetlična dišavasveža dišavapri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjedolgo gorenjeSestava:z vsebnostjo sojinega voskaleseni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Island Coconut dišeča sveča z lesenim stenjem 609,5 g
  Woodwick Island Coconut, 609,5 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Island Coconut čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sladka aromasadna dišavapoletna dišavadolgo gorenjepri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjeSestava:z vsebnostjo sojinega voskaleseni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Black Cherry dišeča sveča z lesenim stenjem 609,5 g
  Woodwick Black Cherry, 609,5 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Black Cherry čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sadna dišavasladka aromagurmanska dišavapri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjedolgo gorenjeSestava:z vsebnostjo sojinega voskaleseni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Wood Smoke dišeča sveča z lesenim stenjem 609,5 g
  Woodwick Wood Smoke, 609,5 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Wood Smoke čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:lesna dišavatopla dišavazimska dišavapri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjedolgo gorenjeSestava:z vsebnostjo sojinega voskaleseni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick At The Beach dišeča sveča z lesenim stenjem 609,5 g
  Woodwick At The Beach, 609,5 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick At The Beach čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sadna dišavasladka aromapoletna dišavasveža dišavadolgo gorenjepri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjeluksuzni dodatek vsakega interjerjaSestava:leseni stenjz vsebnostjo sojinega voskaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Evening Onyx dišeča sveča z lesenim stenjem 284 g
  Woodwick Evening Onyx, 284 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Evening Onyx čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:lesna dišavapri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjedolgo gorenjeSestava:z vsebnostjo sojinega voskaleseni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Lilac dišeča sveča z lesenim stenjem 85 g
  Woodwick Lilac, 85 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Lilac čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:cvetlična dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Woodwick Trilogy Botanical Gardens dišeča sveča z lesenim stenjem 275 g
  Woodwick Trilogy Botanical Gardens, 275 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Trilogy Botanical Gardens čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:cvetlična dišavaspomladanska dišavapri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjedolgo gorenjeSestava:z vsebnostjo sojinega voskaleseni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Evening Onyx vosek za aroma lučko 22,7 g
  Woodwick Evening Onyx, 22,7 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za v aromatične svetilke Woodwick Evening Onyx je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:lesna dišavaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Fern votivna sveča z lesenim stenjem 31 g
  Woodwick Fern, 31 g, votivna sveča Dišave za dom, Votivna svečka Woodwick Fern čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sveža dišavaSestava:z vsebnostjo sojinega voskaleseni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Red Wood votivna sveča z lesenim stenjem 31 g
  Woodwick Red Wood, 31 g, votivna sveča Dišave za dom, Votivna svečka Woodwick Red Wood čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:lesna dišavatopla dišavapri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjeSestava:z vsebnostjo sojinega voskaleseni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick At The Beach vosek za aroma lučko 22,7 g
  Woodwick At The Beach, 22,7 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aromatične svetilke Woodwick At The Beach je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:sadna dišavasveža dišavapoletna dišavasladka aromaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Oudwood vosek za aroma lučko 22,7 g
  Woodwick Oudwood, 22,7 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aromatične svetilke Woodwick Oudwood je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:lesna dišavazačinjena aromasladka aromaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Pure Comfort vosek za aroma lučko 22,7 g
  Woodwick Pure Comfort, 22,7 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aromatične svetilke Woodwick Pure Comfort je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:zračno čista dišavasveža dišavaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Rose vosek za aroma lučko 22,7 g
  Woodwick Rose, 22,7 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aromatične svetilke Woodwick Rose je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:cvetlična dišavaspomladanska dišavapoletna dišavasveža dišavaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Sand & Driftwood vosek za aroma lučko 22,7 g
  Woodwick Sand & Driftwood, 22,7 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aromatične svetilke Woodwick Sand & Driftwood je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:lesna dišavasveža dišavaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Sea Salt & Cotton vosek za aroma lučko 22,7 g
  Woodwick Sea Salt & Cotton, 22,7 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aromatične svetilke Woodwick Sea Salt & Cotton je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:zračno čista dišavapoletna dišavalesna dišavaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick English Lavender vosek za aroma lučko 22,7 g
  Woodwick English Lavender, 22,7 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aromatične svetilke Woodwick English Lavender je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:zeliščna aromasveža dišavaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Trilogy Nautical Escape dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453,6 g
  Woodwick Trilogy Nautical Escape, 453,6 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Trilogy Nautical Escape čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:lesna dišavasveža dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Woodwick Palm Leaf dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453,6 g
  Woodwick Palm Leaf, 453,6 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Palm Leaf čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sadna dišavasveža dišavasladka aromapri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjedolgo gorenjeSestava:z vsebnostjo sojinega voskaleseni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Soft Chambray vosek za aroma lučko 22,7 g
  Woodwick Soft Chambray, 22,7 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aromatične svetilke Woodwick Soft Chambray je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:zračno čista dišavacvetlična dišavaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Sand & Driftwood dišeča sveča z lesenim stenjem 275 g
  Woodwick Sand & Driftwood, 275 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Sand & Driftwood čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:lesna dišavazačinjena aromapri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjedolgo gorenjeSestava:z vsebnostjo sojinega voskaleseni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Trilogy Woodland Shade dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453,6 g
  Woodwick Trilogy Woodland Shade, 453,6 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Trilogy Woodland Shade čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:citrusna dišavazeliščna aromazačinjena aromapri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjeluksuzni dodatek vsakega interjerjadolgo gorenjeSestava:z vsebnostjo sojinega voskaleseni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Trilogy Woven Comforts dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453,6 g
  Woodwick Trilogy Woven Comforts, 453,6 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Trilogy Woven Comforts čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sveža dišavačista pudrasta dišavasadna dišavacvetlična dišavapri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjedolgo gorenjeluksuzni dodatek vsakega interjerjaSestava:z vsebnostjo sojinega voskaleseni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Amber & Incense dišeča sveča z lesenim stenjem 275 g
  Woodwick Amber & Incense, 275 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Amber & Incense čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:začinjena aromalesna dišavaorientalska aromadolgo gorenjepri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjeSestava:leseni stenjz vsebnostjo sojinega voskaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Woodwick Lemongrass & Lily dišeča sveča z lesenim stenjem 275 g
  Woodwick Lemongrass & Lily, 275 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Lemongrass & Lily čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:citrusna dišavacvetlična dišavasveža dišavapri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjedolgo gorenjeSestava:z vsebnostjo sojinega voskaleseni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Lavender Spa dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453,6 g
  Woodwick Lavender Spa, 453,6 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Lavender Spa čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sveža dišavazeliščna aromaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Woodwick Coastal Sunset votivna sveča z lesenim stenjem 31 g
  Woodwick Coastal Sunset, 31 g, votivna sveča Dišave za dom, Votivna svečka Woodwick Coastal Sunset čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sveža dišavapoletna dišavacvetlična dišavapri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjeSestava:z vsebnostjo sojinega voskaleseni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Pure Comfort votivna sveča z lesenim stenjem 31 g
  Woodwick Pure Comfort, 31 g, votivna sveča Dišave za dom, Votivna svečka Woodwick Pure Comfort čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:zračno čista dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Woodwick Fireside votivna sveča z lesenim stenjem 31 g
  Woodwick Fireside, 31 g, votivna sveča Dišave za dom, Votivna svečka Woodwick Fireside čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:lesna dišavatopla dišavapri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjeSestava:z vsebnostjo sojinega voskaleseni stenjNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Woodwick Island Coconut votivna sveča z lesenim stenjem 31 g
  Woodwick Island Coconut, 31 g, votivna sveča Dišave za dom, Votivna svečka Woodwick Island Coconut čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sladka aromapoletna dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.

Nazadnje videno

Vrh