Znamke
Cena
Velikosti

Oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
Znamka: THD Znamka: Fila 120 izdelkov z 5 trgovin
 • Fila Trojno pakiranje belih nizkih nogavic FILA
  Trojno pakiranje moških nizkih nogavic FILA. Na robu logotip proizvajalca. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje belih boksaric FILA
  Priročno dvojno pakiranje belih moških boksaric FILA. Prijeten bombažni material za udobno vsakodnevno nošenje. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje črnih boksaric FILA
  Priročno dvojno pakiranje črnih moških boksaric FILA. Prijeten bombažni material za udobno vsakodnevno nošenje. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje modrih boksaric FILA
  Priročno dvojno pakiranje moških boksaric FILA. Prijeten bombažni material za udobno vsakodnevno nošenje. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje sivih boksaric z rdeče-modro elastiko FILA
  Dvojno pakiranje moških boksaric znamke FILA iz prijetne bombažne tkanine. Enostaven dizajn poudarja kontrastna elastika v pasu. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje spodnjic FILA
  Dvojno pakiranje moških spodnjic FILA iz prijetne bombažne tkanine. Preprostega dizajna. Moške spodnjice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje spodnjic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje modrih spodnjic FILA
  Dvojno pakiranje moških spodnjic FILA iz prijetne bombažne tkanine. Preprostega dizajna. Moške spodnjice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje spodnjic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje sivih spodnjic FILA
  Dvojno pakiranje moških spodnjic FILA iz prijetne bombažne tkanine. Preprostega dizajna. Moške spodnjice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje spodnjic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje belih spodnjic FILA
  Dvojno pakiranje moških spodnjic FILA iz prijetne bombažne tkanine. Preprostega dizajna. Moške spodnjice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje spodnjic (glejte fotografijo).
 • THD Home Fragrances Perla Gialla aroma difuzor s polnilom 100 ml
  THD Home Fragrances Perla Gialla, 100 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Home Fragrances Perla Gialla prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Navodilo za uporabo:Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Home Fragrances Vanilla aroma difuzor s polnilom 100 ml
  THD Home Fragrances Vanilla, 100 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Home Fragrances Vanilla prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:sladka aromaNavodilo za uporabo:Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Platinum Collection Lavanda Mediterranea aroma difuzor s polnilom 200 ml
  THD Platinum Collection Lavanda Mediterranea, 200 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Platinum Collection Lavanda Mediterranea prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:cvetlična dišavaNavodilo za uporabo:Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Home Fragrances Lavanda aroma difuzor s polnilom 100 ml
  THD Home Fragrances Lavanda, 100 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Home Fragrances Lavanda prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:cvetlična dišavaNavodilo za uporabo:Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Candela Profumata Sylvester dišeča sveča 140 g
  THD Candela Profumata Sylvester, 140 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka THD Candela Profumata Sylvester čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:lesna dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • THD Diffusore Arancia E Mandarino aroma difuzor s polnilom 200 ml
  THD Diffusore Arancia E Mandarino, 200 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Diffusore Arancia E Mandarino prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:sadna dišavaNavodilo za uporabo:Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Wax Curls Muschio Bianco vosek za aroma lučko 100 g
  THD Wax Curls Muschio Bianco, 100 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za v aromatične svetilke THD Wax Curls Muschio Bianco je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Navodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.
 • THD Wax Curls Cocoa Delight vosek za aroma lučko 100 g
  THD Wax Curls Cocoa Delight, 100 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za v aromatične svetilke THD Wax Curls Cocoa Delight je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:sladka aromaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.
 • THD Ricarica White Bamboo nadomestno polnilo za aroma difuzor 200 ml
  THD Ricarica White Bamboo, 200 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo THD Ricarica White Bamboo spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:sveža dišavaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • THD Ricarica Fantasie di Agrumi nadomestno polnilo za aroma difuzor 200 ml
  THD Ricarica Fantasie di Agrumi, 200 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo THD Ricarica Fantasie di Agrumi spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:sadna dišavacitrusna dišavaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • THD Profumo Lavatrice Fresh Ocean koncentrirana dišava za v pralni stroj 100 ml
  THD Profumo Lavatrice Fresh Ocean, 100 ml, koncentrirana dišava za v pralni stroj Dišave za dom
 • THD Luxury Black Collection Oriental Flower aroma difuzor s polnilom 200 ml
  THD Luxury Black Collection Oriental Flower, 200 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Luxury Black Collection Oriental Flower prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:orientalska aromalesna dišavaNavodilo za uporabo:Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • Fila Trojno pakiranje visokih nogavic z logotipom FILA v treh barvah
  Trojno pakiranje visokih moških nogavic FILA je primerna izbira tako za vsakodnevno nošenje kot za športne dejavnosti. V treh barvnih izvedbah. Moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare nogavic različnih barv (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje belih nogavic do gležnjev FILA
  Priročno trojno pakiranje moških nogavic do gležnjev FILA. Udobne za vsakodnevno nošenje ali športne dejavnosti. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje nogavic do gležnjev FILA
  Trojno pakiranje moških nogavic do gležnjev FILA v sivi barvi. Udobne za vsakodnevno nošenje ali športne dejavnosti. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare enakih nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje temno modrih nogavic do gležnjev FILA
  Trojno pakiranje moških nogavic do gležnjev FILA. Temno modro izvedbo na zunanji strani krasi majhen logotip proizvajalca. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare enakih nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje črnih nizkih nogavic z logotipom FILA
  Dvojno pakiranje nizkih nogavic FILA v črni barvi. Primerne za redno nošenje in športne aktivnosti. Moške nogavice nižjega kroja Ugodno pakiranje Udobna obroba, ki ne tišči Pakiranje vsebuje dva para enakih nogavic, glej fotografijo.
 • Fila Dvojno pakiranje modrih visokih nogavic FILA
  Priročno dvojno pakiranje visokih moških nogavic FILA v temno modri izvedbi. Na zunanji strani je logotip proizvajalca. Moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje dva enaka para nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje sivih boksaric FILA
  Priročno dvojno pakiranje sivih moških boksaric FILA. Prijeten bombažni material za udobno vsakodnevno nošenje. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje temno modrih boksaric s temno modro elastiko FILA
  Dvojno pakiranje moških boksaric znamke FILA iz izredno prijetne bombažne tkanine. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje črnih boksaric s črno elastiko FILA
  Dvojno pakiranje moških boksaric znamke FILA iz izredno prijetne bombažne tkanine. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Športni modrček Fila Underwear White
  Športni modrček Fila Underwear White vam zahvaljujoč prijetnemu bombažnemu materialu ponuja zadostno udobje ob manj napornih fizičnih dejavnostih. Elastika pod prsmi predstavlja kontrast preprosti izvedbi. Odlična izbira za jogo ali pilates. Športni modrček LIGHT support – nižja stopnja opore, primerna za manj naporne športne dejavnosti Nepodložene košarice Racer back naramnice - povezane med lopaticami Brez kosti Oblači se čez glavo
 • Fila Dvojno pakiranje belih boksaric z rdeče-modro elastiko FILA
  Dvojno pakiranje moških boksaric znamke FILA iz prijetne bombažne tkanine. Enostaven dizajn poudarja kontrastna elastika v pasu. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • THD Diffusore THD Emotion aroma difuzor s polnilom 200 ml
  THD Diffusore THD Emotion, 200 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Diffusore THD Emotion prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Navodilo za uporabo:Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Platinum Collection Fresh Vanilla aroma difuzor s polnilom 200 ml
  THD Platinum Collection Fresh Vanilla, 200 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Platinum Collection Fresh Vanilla prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:sladka aromaNavodilo za uporabo:Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Home Fragrances Muschio Bianco aroma difuzor s polnilom 100 ml
  THD Home Fragrances Muschio Bianco, 100 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Home Fragrances Muschio Bianco prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:čista pudrasta dišavaNavodilo za uporabo:Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Home Fragrances Lemongrass aroma difuzor s polnilom 100 ml
  THD Home Fragrances Lemongrass, 100 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Home Fragrances Lemongrass prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:sveža dišavaNavodilo za uporabo:Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Platinum Collection Lemongrass aroma difuzor s polnilom 200 ml
  THD Platinum Collection Lemongrass, 200 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Platinum Collection Lemongrass prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:sveža dišavaNavodilo za uporabo:Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Diffusore THD Patchouly aroma difuzor s polnilom 200 ml
  THD Diffusore THD Patchouly, 200 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Diffusore THD Patchouly prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:zeliščna aromaNavodilo za uporabo:Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Platinum Collection Arancia & Cannella aroma difuzor s polnilom 200 ml
  THD Platinum Collection Arancia & Cannella, 200 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Platinum Collection Arancia & Cannella prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:jesenska dišavaNavodilo za uporabo:Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Platinum Collection Noir aroma difuzor s polnilom 100 ml
  THD Platinum Collection Noir, 100 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Platinum Collection Noir prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Navodilo za uporabo:Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Diffusore THD Sandalo e Bergamotto aroma difuzor s polnilom 200 ml
  THD Diffusore THD Sandalo e Bergamotto, 200 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Diffusore THD Sandalo e Bergamotto prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:lesna dišavasveža dišavaNavodilo za uporabo:Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Platinum Collection Muschio Bianco aroma difuzor s polnilom 200 ml
  THD Platinum Collection Muschio Bianco, 200 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Platinum Collection Muschio Bianco prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:čista pudrasta dišavaNavodilo za uporabo:Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Home Fragrances Noir aroma difuzor s polnilom 100 ml
  THD Home Fragrances Noir, 100 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Home Fragrances Noir prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Navodilo za uporabo:Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Diffusore THD Sweet Vanilla aroma difuzor s polnilom 200 ml
  THD Diffusore THD Sweet Vanilla, 200 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Diffusore THD Sweet Vanilla prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:sladka aromaNavodilo za uporabo:Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Diffusore THD Muschio Bianco aroma difuzor s polnilom 200 ml
  THD Diffusore THD Muschio Bianco, 200 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Diffusore THD Muschio Bianco prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:čista pudrasta dišavaNavodilo za uporabo:Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Candela Profumata Profumi D´oriente dišeča sveča 140 g
  THD Candela Profumata Profumi D´oriente, 140 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka THD Candela Profumata Profumi D´oriente čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:orientalska aromaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • THD Candela Profumata Thai Massage dišeča sveča 140 g
  THD Candela Profumata Thai Massage, 140 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka THD Candela Profumata Thai Massage čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:topla dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • THD Diffusore Baby Rosa Banana e Lampone aroma difuzor s polnilom 200 ml
  THD Diffusore Baby Rosa Banana e Lampone, 200 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Diffusore Baby Rosa Banana e Lampone prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:sadna dišavaNavodilo za uporabo:Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Diffusore Baby Rosa Bubble Yummi aroma difuzor s polnilom 200 ml
  THD Diffusore Baby Rosa Bubble Yummi, 200 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Diffusore Baby Rosa Bubble Yummi prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Navodilo za uporabo:Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Diffusore Profumi D'oriente aroma difuzor s polnilom 200 ml
  THD Diffusore Profumi D'oriente, 200 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Diffusore Profumi D'oriente prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Navodilo za uporabo:Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Platinum Collection Thai Massage aroma difuzor s polnilom 100 ml
  THD Platinum Collection Thai Massage, 100 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Platinum Collection Thai Massage prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Navodilo za uporabo:Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Platinum Collection Profumi D'Oriente aroma difuzor s polnilom 100 ml
  THD Platinum Collection Profumi D'Oriente, 100 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Platinum Collection Profumi D'Oriente prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:orientalska aromaNavodilo za uporabo:Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Diffusore Baby Celeste Coca Friz aroma difuzor s polnilom 200 ml
  THD Diffusore Baby Celeste Coca Friz, 200 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Diffusore Baby Celeste Coca Friz prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Navodilo za uporabo:Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Diffusore Baby Celeste Banana e Lampone aroma difuzor s polnilom 200 ml
  THD Diffusore Baby Celeste Banana e Lampone, 200 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Diffusore Baby Celeste Banana e Lampone prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:sadna dišavaNavodilo za uporabo:Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Platinum Collection Sandalo E Bergamotto aroma difuzor s polnilom 100 ml
  THD Platinum Collection Sandalo E Bergamotto, 100 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Platinum Collection Sandalo E Bergamotto prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:lesna dišavasveža dišavaNavodilo za uporabo:Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Diffusore Baby Rosa Coca Friz aroma difuzor s polnilom 200 ml
  THD Diffusore Baby Rosa Coca Friz, 200 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Diffusore Baby Rosa Coca Friz prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Navodilo za uporabo:Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Diffusore Baby Rosa Fragola & Frutti Di Bosco aroma difuzor s polnilom 200 ml
  THD Diffusore Baby Rosa Fragola & Frutti Di Bosco, 200 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Diffusore Baby Rosa Fragola & Frutti Di Bosco prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:sadna dišavaNavodilo za uporabo:Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Platinum Collection Fior Di Luna aroma difuzor s polnilom 100 ml
  THD Platinum Collection Fior Di Luna, 100 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Platinum Collection Fior Di Luna prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Navodilo za uporabo:Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Platinum Collection Oriental Spice aroma difuzor s polnilom 200 ml
  THD Platinum Collection Oriental Spice, 200 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Platinum Collection Oriental Spice prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:začinjena aromaNavodilo za uporabo:Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Diffusore Noir aroma difuzor s polnilom 200 ml
  THD Diffusore Noir, 200 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Diffusore Noir prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Navodilo za uporabo:Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Diffusore Fior Di Luna aroma difuzor s polnilom 200 ml
  THD Diffusore Fior Di Luna, 200 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Diffusore Fior Di Luna prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Navodilo za uporabo:Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Diffusore Lavanda Mediterranea aroma difuzor s polnilom 200 ml
  THD Diffusore Lavanda Mediterranea, 200 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Diffusore Lavanda Mediterranea prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:cvetlična dišavaNavodilo za uporabo:Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Italian Diffuser Naples aroma difuzor s polnilom 100 ml
  THD Italian Diffuser Naples, 100 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Italian Diffuser Naples prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Navodilo za uporabo:Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Italian Diffuser Florence aroma difuzor s polnilom 100 ml
  THD Italian Diffuser Florence, 100 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Italian Diffuser Florence prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Navodilo za uporabo:Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Italian Diffuser Rome aroma difuzor s polnilom 100 ml
  THD Italian Diffuser Rome, 100 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Italian Diffuser Rome prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Navodilo za uporabo:Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Wax Curls Sweet Vanilla vosek za aroma lučko 100 g
  THD Wax Curls Sweet Vanilla, 100 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za v aromatične svetilke THD Wax Curls Sweet Vanilla je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:sladka aromaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.
 • THD Wax Curls Mix Di Agrumi vosek za aroma lučko 100 g
  THD Wax Curls Mix Di Agrumi, 100 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za v aromatične svetilke THD Wax Curls Mix Di Agrumi je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Navodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.
 • THD Wax Curls Oriental vosek za aroma lučko 100 g
  THD Wax Curls Oriental, 100 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za v aromatične svetilke THD Wax Curls Oriental je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:orientalska aromaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.
 • THD Wax Curls Ceylan vosek za aroma lučko 100 g
  THD Wax Curls Ceylan, 100 g, vosek za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za v aromatične svetilke THD Wax Curls Ceylan je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.Lastnosti:sveža dišavaNavodilo za uporabo:Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.
 • THD Candela Profumata Muschio Bianco dišeča sveča 140 g
  THD Candela Profumata Muschio Bianco, 140 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka THD Candela Profumata Muschio Bianco čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Navodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • THD Ricarica Muschio Bianco nadomestno polnilo za aroma difuzor 200 ml
  THD Ricarica Muschio Bianco, 200 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo THD Ricarica Muschio Bianco spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:čista pudrasta dišavasveža dišavaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • THD Ricarica Lemongrass nadomestno polnilo za aroma difuzor 200 ml
  THD Ricarica Lemongrass, 200 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo THD Ricarica Lemongrass spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:citrusna dišavaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • THD Ricarica Oriental Spice nadomestno polnilo za aroma difuzor 200 ml
  THD Ricarica Oriental Spice, 200 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo THD Ricarica Oriental Spice spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:orientalska aromazačinjena aromaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • THD Ricarica Oriental Wood nadomestno polnilo za aroma difuzor 200 ml
  THD Ricarica Oriental Wood, 200 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo THD Ricarica Oriental Wood spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:lesna dišavaorientalska aromaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • THD Ricarica Vervein & Ginger nadomestno polnilo za aroma difuzor 200 ml
  THD Ricarica Vervein & Ginger, 200 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo THD Ricarica Vervein & Ginger spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:sveža dišavaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • THD Ricarica Arancia & Cannella nadomestno polnilo za aroma difuzor 200 ml
  THD Ricarica Arancia & Cannella, 200 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo THD Ricarica Arancia & Cannella spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:sadna dišavasveža dišavaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • THD Ricarica Fresh Vanilla nadomestno polnilo za aroma difuzor 200 ml
  THD Ricarica Fresh Vanilla, 200 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo THD Ricarica Fresh Vanilla spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:sladka aromaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • THD Ricarica Lavanda & Camomilla nadomestno polnilo za aroma difuzor 200 ml
  THD Ricarica Lavanda & Camomilla, 200 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo THD Ricarica Lavanda & Camomilla spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:zeliščna aromaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • THD Profumo Lavatrice Lavanda Inglese koncentrirana dišava za v pralni stroj 100 ml
  THD Profumo Lavatrice Lavanda Inglese, 100 ml, koncentrirana dišava za v pralni stroj Dišave za dom
 • THD Profumo Lavatrice Muschio Bianco koncentrirana dišava za v pralni stroj 100 ml
  THD Profumo Lavatrice Muschio Bianco, 100 ml, koncentrirana dišava za v pralni stroj Dišave za dom
 • THD Profumo Lavatrice Orchidea e Vanilla koncentrirana dišava za v pralni stroj 100 ml
  THD Profumo Lavatrice Orchidea e Vanilla, 100 ml, koncentrirana dišava za v pralni stroj Dišave za dom
 • THD Profumo Lavatrice Talco Soffice koncentrirana dišava za v pralni stroj 100 ml
  THD Profumo Lavatrice Talco Soffice, 100 ml, koncentrirana dišava za v pralni stroj Dišave za dom
 • THD Luxury Black Collection Menta Dolce aroma difuzor s polnilom 200 ml
  THD Luxury Black Collection Menta Dolce, 200 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Luxury Black Collection Menta Dolce prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:citrusna dišavazeliščna aromaNavodilo za uporabo:Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo.
 • THD Luxury Black Collection Dark Vanilla aroma difuzor s polnilom 100 ml
  THD Luxury Black Collection Dark Vanilla, 100 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Luxury Black Collection Dark Vanilla prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:sladka aromacvetlična dišavaNavodilo za uporabo:Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Luxury Black Collection Sweet Peonia aroma difuzor s polnilom 100 ml
  THD Luxury Black Collection Sweet Peonia, 100 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Luxury Black Collection Sweet Peonia prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:cvetlična dišavasladka aromaNavodilo za uporabo:Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Luxury Black Collection Amber and Vanilla aroma difuzor s polnilom 100 ml
  THD Luxury Black Collection Amber and Vanilla, 100 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Luxury Black Collection Amber and Vanilla prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:lesna dišavasladka aromaNavodilo za uporabo:Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • THD Home Fragrances Geranio e Menta aroma difuzor s polnilom 100 ml
  THD Home Fragrances Geranio e Menta, 100 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Home Fragrances Geranio e Menta prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:cvetlična dišavasveža dišavaNavodilo za uporabo:Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • THD Home Fragrances Geranio e Menta dišeči biseri
  THD Home Fragrances Geranio e Menta, , dišeči biseri Dišave za dom, Dišeči biseri THD Home Fragrances Geranio e Menta so odličen način za odišavljanje manjših prostorov. Primerni so povsod tam, kjer želite nevtralizirati neželene vonjave in hkrati osvežiti zrak.Lastnosti:sveža dišavacvetlična dišava
 • Fila Trojno pakiranje črnih visokih nogavic z logotipom FILA
  Trojno pakiranje moških nogavic FILA je odlična izbira za redno nošenje in športne aktivnosti. V univerzalni črni barvi. Moške nogavice Ugodno pakiranje Udobna obroba, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri enake pare nogavic, glej fotografijo.
 • Fila Trojno pakiranje belih visokih nogavic z logotipom FILA
  Trojno pakiranje visokih moških nogavic FILA je primerna izbira tako za vsakodnevno nošenje kot za športne dejavnosti. V univerzalni beli barvi. Moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare enakih nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje črnih visokih nogavic FILA
  Trojno pakiranje visokih moških nogavic FILA je primerna izbira tako za vsakodnevno nošenje kot za športne dejavnosti. V univerzalni črni barvi. Moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare enakih nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje belih nogavic FILA
  Ugodno trojno pakiranje visokih moških nogavic FILA. Primerne so za športne aktivnosti. Moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare nogavic, glejte fotografijo.
 • Fila Trojno pakiranje črnih tankih visokih nogavic FILA
  Trojno pakiranje moških črnih tankih visokih nogavic FILA. Preprostega dizajna. z logotipom proizvajalca. Moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare enakih nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje belih tankih visokih nogavic FILA
  Trojno pakiranje moških belih tankih visokih nogavic FILA. Preprostega dizajna. z logotipom proizvajalca. Moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare enakih nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje črnih nizkih nogavic FILA
  Trojno pakiranje moških nizkih nogavic FILA v črni barvi. Na robu logotip proizvajalca. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare enakih nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje treh barv nizkih nogavic FILA
  Trojno pakiranje nizkih moških nogavic FILA je primerna izbira tako za vsakodnevno nošenje kot za športne dejavnosti. V treh barvnih izvedbah. Moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare nogavic različnih barv (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje črnih nogavic do gležnjev FILA
  Trojno pakiranje moških nogavic do gležnjev FILA v črni barvi. Udobne za vsakodnevno nošenje ali športne dejavnosti. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare enakih nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje belih nizkih nogavic FILA
  Dvojno pakiranje nizkih nogavic FILA v beli barvi. Primerne so za vsakdanje nošenje kot tudi za športne dejavnosti. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje dva enaka para nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje visokih črnih nogavic FILA
  Dvojno pakiranje visokih nogavic FILA v črni barvi. Primerne so za vsakdanje nošenje kot tudi za športne dejavnosti. Na zunanji strani je logotip proizvajalca. Moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje dva enaka para nogavic (glejte fotografijo).

Nazadnje videno

Vrh