Znamke
Cena
Velikosti

Oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
Znamka: Nivea Znamka: Fila 432 izdelkov z 5 trgovin
 • Nivea Anti-Age Beauty darilni set XVII.
  Nivea Anti-Age Beauty, , Čiščenje obraza za ženske
 • Nivea Men Silver Protect antiperspirant roll-on za moške 48h 50 ml
  Nivea Men Silver Protect, 50 ml, Antiperspiranti za moške, Antiperspirant Nivea Men Silver Protect optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče.Lastnosti:ščiti pred neprijetnim vonjemučinkovito ščiti pred potenjemnudi dolgotrajno zaščitoSestava:brez alkoholaNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
 • Nivea Q10 Plus gladilni serum za obraz proti gubam 40 ml
  Nivea Q10 Plus, 40 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Nivea Q10 Plus je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego.Lastnosti:pomaga gladiti gubice in drobne linijeizenačuje barvni odtenek kožepomaga odstranjevati znake staranja kožedermatološko testiranoNavodilo za uporabo:Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
 • Nivea Men Deep antiperspirant za moške Black Carbon Amazonia 150 ml
  Nivea Men Deep, 150 ml, Antiperspiranti za moške, Antiperspirant Nivea Men Deep optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče.Lastnosti:učinkovito ščiti pred potenjemdodaja dolgotrajen občutek udobja in čistočenudi dolgotrajno zaščitodermatološko testiranoNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši.
 • Nivea Q10 Power hranilno olje proti gubam 30 ml
  Nivea Q10 Power, 30 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Nivea Q10 Power predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo.Lastnosti:globinsko hranilepša in gladi nepopolnostikožo pušča žametno mehkohitro se vpija in ne pušča občutka mastnostiNavodilo za uporabo:Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
 • Nivea Q10 Power hranilna nočna krema 50 ml
  Nivea Q10 Power, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Nivea Q10 Power vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži.Lastnosti:odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanjekoži vrača trdnost in jo pušča napetoglobinsko hranikoži vrača mladosten videzNavodilo za uporabo:Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
 • Fila Trojno pakiranje belih nizkih nogavic FILA
  Trojno pakiranje moških nizkih nogavic FILA. Na robu logotip proizvajalca. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje belih boksaric FILA
  Priročno dvojno pakiranje belih moških boksaric FILA. Prijeten bombažni material za udobno vsakodnevno nošenje. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje črnih boksaric FILA
  Priročno dvojno pakiranje črnih moških boksaric FILA. Prijeten bombažni material za udobno vsakodnevno nošenje. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje modrih boksaric FILA
  Priročno dvojno pakiranje moških boksaric FILA. Prijeten bombažni material za udobno vsakodnevno nošenje. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje sivih boksaric z rdeče-modro elastiko FILA
  Dvojno pakiranje moških boksaric znamke FILA iz prijetne bombažne tkanine. Enostaven dizajn poudarja kontrastna elastika v pasu. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje spodnjic FILA
  Dvojno pakiranje moških spodnjic FILA iz prijetne bombažne tkanine. Preprostega dizajna. Moške spodnjice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje spodnjic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje modrih spodnjic FILA
  Dvojno pakiranje moških spodnjic FILA iz prijetne bombažne tkanine. Preprostega dizajna. Moške spodnjice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje spodnjic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje sivih spodnjic FILA
  Dvojno pakiranje moških spodnjic FILA iz prijetne bombažne tkanine. Preprostega dizajna. Moške spodnjice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje spodnjic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje belih spodnjic FILA
  Dvojno pakiranje moških spodnjic FILA iz prijetne bombažne tkanine. Preprostega dizajna. Moške spodnjice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje spodnjic (glejte fotografijo).
 • Nivea Skin Care BB krema z vlažilnim učinkom odtenek Dark 50 ml
  Nivea Skin Care, 50 ml, Tonirane kreme za ženske, Tonirana krema Nivea Skin Care kožo vlaži, izenačuje njen barvni ton in jo pušča naravno lepo.Lastnosti:zagotavlja zaščito pred sončno svetlobokoži daje potrebno vlažnostprekriva drobne pomanjkljivosti kožeenostavno se nanaša in razmažeIzenačuje barvni tonNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto kožo in temeljito razmažite.
 • Nivea Men Sensitive balzam za po britju 100 ml
  Nivea Men Sensitive, 100 ml, Izdelki za po britju za moške, Izdelek za britje Nivea Men Sensitive pomirja kožo na obrazu in ji daje potrebno regeneracijo.Lastnosti:zmanjšuje rdečico in pomirja kožopreprečuje draženje kožeNavodilo za uporabo:Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
 • Nivea Men Silver Protect balzam za po britju 100 ml
  Nivea Men Silver Protect, 100 ml, Izdelki za po britju za moške, Izdelek za britje Nivea Men Silver Protect pomirja kožo na obrazu in ji daje potrebno regeneracijo.Lastnosti:zmanjšuje rdečico in pomirja kožopreprečuje draženje kožeNavodilo za uporabo:Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
 • Nivea Men Silver Protect antiperspirant 40 ml
  Nivea Men Silver Protect, 40 ml, Antiperspiranti za moške, Antiperspirant Nivea Men Silver Protect optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče.Lastnosti:učinkovito ščiti pred potenjemščiti pred neprijetnim vonjemdodaja svežinoSestava:brez alkoholaNavodilo za uporabo:Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi.
 • Nivea Q10 Plus losjon za učvrstitev kože za suho kožo 400 ml
  Nivea Q10 Plus, 400 ml, Nega za učvrstitev kože za ženske, Mleko za telo Nivea Q10 Plus vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo.Lastnosti:globinsko vlaži kožointenzivno hrani in mehčapopravlja suho kožokoži vrača prožnostNavodilo za uporabo:Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
 • Nivea Essentials vlažilna dnevna krema za normalno do mešano kožo 50 ml
  Nivea Essentials, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Nivea Essentials vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži.Lastnosti:intenzivno vlažiobnavlja in poživljapomlajuje kožo in ji daje energijohitro se vpijaNavodilo za uporabo:Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
 • Nivea Invisible Black & White Clear antiperspirant roll-on 50 ml
  Nivea Invisible Black & White Clear, 50 ml, Antiperspiranti za ženske, Antiperspirant Nivea Invisible Black & White Clear optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče.Lastnosti:učinkovito ščiti pred potenjemščiti pred neprijetnim vonjemdermatološko testiranone pušča madežev na oblačilihSestava:brez alkoholaNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
 • Nivea Men Fresh Active anti-transpirant roll-on za moške 48h 50 ml
  Nivea Men Fresh Active, 50 ml, Antiperspiranti za moške, Antiperspirant Nivea Men Fresh Active optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče.Lastnosti:učinkovito ščiti pred potenjemohranja dolgotrajen občutek svežineščiti pred neprijetnim vonjemne pušča madežev na oblačilihSestava:brez alkoholaNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši.
 • Nivea Baby negovalno olje 200 ml
  Nivea Baby, 200 ml, nega kože za otroke, Pripravek Nivea Baby Baby nežno neguje otroško kožo in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:nahrani nežno otroško kožokožo in lase mehča ter jih naredi voljnepomirja draženjeNavodilo za uporabo:Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije.
 • Nivea Men Cool Kick antiperspirant roll-on za moške 48h 50 ml
  Nivea Men Cool Kick, 50 ml, Antiperspiranti za moške, Antiperspirant Nivea Men Cool Kick optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče.Lastnosti:učinkovito ščiti pred potenjemščiti pred neprijetnim vonjemohranja dolgotrajen občutek svežineizdelek je posebej razvit za potrebe moške kožedermatološko testiranoNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
 • Nivea Baby vlažilni losjon za telo 500 ml
  Nivea Baby, 500 ml, nega kože za otroke, Pripravek Nivea Baby nežno neguje otroško kožo in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:vlaži in mehča otroško kožokožo in lase mehča ter jih naredi voljneupošteva naraven pH kožepomirja draženje in rdečicoSestava:izdelek je hipoalergenNavodilo za uporabo:Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije.
 • Nivea Men Stress Protect antiperspirant v pršilu za moške 48h 150 ml
  Nivea Men Stress Protect, 150 ml, Antiperspiranti za moške, Antiperspirant Nivea Men Stress Protect optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče.Lastnosti:učinkovito ščiti pred potenjemščiti pred neprijetnim vonjempreprečuje draženje in pomirja kožoohranja dolgotrajen občutek svežineSestava:brez alkoholaNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
 • Nivea Baby Pure & Sensitive gel za umivanje za obraz, telo in lase 500 ml
  Nivea Baby Pure & Sensitive, 500 ml, Šamponi za otroke, Pripravek Nivea Baby Pure & Sensitive je namenjen umivanju občutljive otroške kože.Lastnosti:nežno umije vso umazanijoumije tudi lasepreprečuje suho kožone draži očiupošteva naraven pH kožeSestava:izdelek je hipoalergenNavodilo za uporabo:Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
 • Nivea Creme univerzalna krema 250 ml
  Nivea Creme, 250 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Nivea Creme Creme vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži.Lastnosti:globinsko hranikoži daje svežost in svetlostintenzivno vlažihitro se vpijaNavodilo za uporabo:Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
 • Nivea Pure Invisible antiperspirant v pršilu 48h 150 ml
  Nivea Pure Invisible, 150 ml, Antiperspiranti za ženske, Antiperspirant Nivea Pure Invisible optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče.Lastnosti:učinkovito ščiti pred potenjemne pušča madežev na oblačilihščiti pred neprijetnim vonjemnudi dolgotrajno zaščitoSestava:brez alkoholaNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
 • Nivea Soft sveža vlažilna krema 300 ml
  Nivea Soft, 300 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Nivea Soft vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži.Lastnosti:intenzivno vlažikoži daje svežost in svetlostkožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vpliviNavodilo za uporabo:Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
 • Nivea Pearl & Beauty antiperspirant 48h 40 ml
  Nivea Pearl & Beauty, 40 ml, Antiperspiranti za ženske, Antiperspirant Nivea Pearl & Beauty optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče.Lastnosti:učinkovito ščiti pred potenjemdodaja dolgotrajen občutek udobja in čistočeščiti pred neprijetnim vonjemSestava:brez alkoholaNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
 • Nivea Invisible Black & White Clear antiperspirant 48h 40 ml
  Nivea Invisible Black & White Clear, 40 ml, Antiperspiranti za ženske, Antiperspirant Nivea Invisible Black & White Clear optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče.Lastnosti:učinkovito ščiti pred potenjemščiti pred neprijetnim vonjemne pušča madežev na oblačilihnudi dolgotrajno zaščitoSestava:brez alkoholaNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
 • Nivea Visage Pure Effect globoko čistilni gel 150 ml
  Nivea Visage Pure Effect, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Nivea Visage Pure Effect je prava izbira za vsakodnevno nego.Lastnosti:nežno in temeljito umije cel obrazregulira tvorbo kožnega sebumadeluje regeneracijskoprijetno osvežujeNavodilo za uporabo:Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite.
 • Nivea Pure & Natural dezodorant roll-on 48h 50 ml
  Nivea Pure & Natural, 50 ml, Dezodoranti za ženske, Dezodorant Nivea Pure & Natural se učinkovito bori z neprijetnim vonjem in vam daje dolgotrajen občutek udobja in svežine.Lastnosti:zagotavlja dolgotrajen občutek svežineščiti pred neprijetnim vonjemne pušča madežev na oblačilihSestava:brez aluminijevih solibrez alkoholaNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
 • Nivea Visage Pure & Natural pomirjajoča dnevna krema za suho kožo 50 ml
  Nivea Visage Pure & Natural, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Nivea Visage Pure & Natural vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži.Lastnosti:koži daje svežost in svetlostintenzivno vlažiobnavlja in poživljaNavodilo za uporabo:Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
 • Nivea Creme univerzalna krema v tubi 100 ml
  Nivea Creme, 100 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Nivea Creme Creme vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži.Lastnosti:globinsko hranikoži daje svežost in svetlostintenzivno vlažihitro se vpijaNavodilo za uporabo:Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
 • Nivea Men Strong Power šampon za okrepitev las 400 ml
  Nivea Men Strong Power, 400 ml, Šamponi za moške, Šampon Nivea Men Strong Power učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:umiva lase in čisti lasiščekrepi lasna vlaknadaje lesk in volumenobnavlja in hrani laseSestava:ne vsebuje silikonovNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
 • Nivea Men Vitality Fresh gel za prhanje za lase in telo 250 ml
  Nivea Men Vitality Fresh, 250 ml, Pripravki za prhanje za moške, Gel za prhanje Nivea Men Vitality Fresh je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijopo uporabi doda občutek svežine in energijeintenzivno vlažiuporablja se lahko za telo in laseNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Nivea Color Protect lak za sijočo barvo las 250 ml
  Nivea Color Protect, 250 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Nivea Color Protect bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi.Lastnosti:temeljito utrdi vse tipe las in pričeskohranja prožnost in ne obremenjuje laslasem daje vitalnost in sijajmočno utrjevanjedolgotrajen učinekNavodilo za uporabo:Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 30 cm. Pred uporabo temeljito pretresite.
 • Nivea Visage Pure & Natural nočna regeneracijska krema za vse tipe kože 50 ml
  Nivea Visage Pure & Natural, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Nivea Visage Pure & Natural vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži.Lastnosti:intenzivno vlažiobnavlja in poživljapomlajuje kožo in ji daje energijoNavodilo za uporabo:Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
 • Nivea Men Elastic gel za lase ekstra močno utrjevanje 150 ml
  Nivea Men Elastic, 150 ml, Stiling za moške, Gel za lase Nivea Men Elastic zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih.Lastnosti:ustvarja popoln stajlingzagotavlja pričesko, ki bo zdržala cel danmočno utrdienostavno se spiraNavodilo za uporabo:Majhno količino izdelka podrgnite po dlaneh in s prsti ustvarite želeno pričesko.
 • Nivea Cellular Anti-Age nočna pomlajevalna krema 40+ 50 ml
  Nivea Cellular Anti-Age, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Nivea Cellular Anti-Age vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži.Lastnosti:koži vrača trdnost in jo pušča napetoodpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanjeintenzivno vlažiNavodilo za uporabo:Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
 • Nivea Protect & Care antiperspirant za ženske 40 ml
  Nivea Protect & Care, 40 ml, Antiperspiranti za ženske, Antiperspirant Nivea Protect & Care Protect & Care optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče.Lastnosti:učinkovito ščiti pred potenjemnudi dolgotrajno zaščitoščiti pred neprijetnim vonjemne draži občutljive kožeSestava:brez alkoholaNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
 • Nivea Men Protect & Care antiperspirant v pršilu 150 ml
  Nivea Men Protect & Care, 150 ml, Antiperspiranti za moške, Izdelek Nivea Men Protect & Care je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan.Lastnosti:ohranja dolgotrajen občutek svežineučinkovito ščiti pred potenjemščiti pred neprijetnim vonjemdodaja dolgotrajen občutek udobja in čistočeNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši.
 • Nivea Care krema za obraz, roke in telo 100 ml
  Nivea Care, 100 ml, Kreme za telo za ženske, Lastnosti:globinsko hranine pušča mastnih sledi
 • Nivea Hairmilk negovalni balzam za normalne lase 200 ml
  Nivea Hairmilk, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Nivea Hairmilk Hairmilk zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase.Lastnosti:lajša razčesavanje in oblikovanjeizboljšuje strukturo laslasem zagotavlja očarljiv leskzagotavlja potrebno vlaženjeNavodilo za uporabo:Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
 • Nivea Care & Hold kremasti gel za lase 150 ml
  Nivea Care & Hold, 150 ml, Geli za lase za ženske, Gel za lase Nivea Care & Hold zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih.Lastnosti:ustvarja popoln stajlingzagotavlja pričesko, ki bo zdržala cel danne lepi las in se enostavno razčesavaizdelek je posebej primeren za kratke laseNavodilo za uporabo:Majhno količino izdelka podrgnite po dlaneh in s prsti ustvarite želeno pričesko.
 • Nivea Men Invisible Black & White anti-transpirant roll-on za moške 50 ml
  Nivea Men Invisible Black & White, 50 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Nivea Men Invisible Black & White je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan.Lastnosti:nudi dolgotrajno zaščitozagotavlja dolgotrajen občutek udobjaohranja dolgotrajen občutek svežineučinkovito ščiti pred potenjemne pušča madežev na oblačilihSestava:brez alkoholaNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primerno za vsakodnevno uporabo.
 • Nivea Anti-Wrinkle Firming učvrstitvena dnevna krema proti gubam 45+ 50 ml
  Nivea Anti-Wrinkle Firming, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Nivea Anti-Wrinkle Firming vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži.Lastnosti:koži vrača trdnost in jo pušča napetoodpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanjeglobinsko hraniintenzivno vlažiNavodilo za uporabo:Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
 • Nivea Anti-Wrinkle Revitalizing obnovitvena nočna krema proti gubam 55+ 50 ml
  Nivea Anti-Wrinkle Revitalizing, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Nivea Anti-Wrinkle Revitalizing vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži.Lastnosti:pomlajuje kožo in ji daje energijokoži vrača trdnost in jo pušča napetointenzivno vlažiobnavlja in poživljaNavodilo za uporabo:Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
 • Nivea Men negovalno olje za brado 75 ml
  Nivea Men, 75 ml, Olja za moške, Negovalno olje Nivea Men Men zagotavlja, da bo vaša brada postala vaš pravi ponos!Lastnosti:gladi brado in zmanjšuje njeno krepanjemehča bradovlaži in ne izsuši kožeNavodilo za uporabo:Nanesite majhno količino olja na dlan in s prsti vmasirajte v brado in kožo. Ne spirajte.
 • Nivea Anti-Wrinkle Moisture vlažilna nočna krema proti gubam 35+ 50 ml
  Nivea Anti-Wrinkle Moisture, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Nivea Anti-Wrinkle Moisture vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži.Lastnosti:odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanjepomlajuje kožo in ji daje energijoobnavlja in poživljaglobinsko hraniintenzivno vlažiNavodilo za uporabo:Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsak večer.
 • Nivea Men Sensitive pomirjujoči balzam za po britju brez alkohola 100 ml
  Nivea Men Sensitive, 100 ml, Izdelki za po britju za moške, Izdelek za britje Nivea Men Sensitive pomirja kožo na obrazu in ji daje potrebno regeneracijo.Lastnosti:zmanjšuje rdečico in pomirja kožoodstranjuje žgoč občutekNavodilo za uporabo:Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
 • Nivea MicellAir Expert micelarni čistilni robčki 20 kos
  Nivea MicellAir Expert, 20 kos, Čiščenje obraza za ženske, Lastnosti:temeljito odstrani vse vrste ličil za očikrepi in hrani trepalnicena koži ne pušča mastnih sledi
 • Nivea Men Invisible Black & White antiperspirant proti belim in rumenim madežem 48 ur 40 ml
  Nivea Men Invisible Black & White, 40 ml, Antiperspiranti za moške, Antiperspirant Nivea Men Invisible Black & White optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče.Lastnosti:učinkovito ščiti pred potenjemohranja dolgotrajen občutek svežineizdelek je posebej razvit za potrebe moške kožene pušča madežev na oblačilihNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
 • Nivea Q10 Plus učvrstitveni gel za telo proti celulitu 200 ml
  Nivea Q10 Plus, 200 ml, Nega za učvrstitev kože za ženske, Pripravek Nivea Q10 Plus vam bo pomagal ublažiti znake celulita in vaša koža bo tako ponovno videti čvrsta in gladka.Lastnosti:pomaga odstranjevati znake celulitamehča in gladiučvrsti kožohitro se vpija in se takoj sušiNavodilo za uporabo:Primerno količino gela vsak dan nanesite na mesta, ki jih želite oblikovati (stegna, boki, trebuh, roke). Nežno vmasirajte.
 • Nivea Fresh Comfort dezodorant v pršilu 48 ur 150 ml
  Nivea Fresh Comfort, 150 ml, Dezodoranti za ženske, Dezodorant Nivea Fresh Comfort se učinkovito bori z neprijetnim vonjem in vam daje dolgotrajen občutek udobja in svežine.Lastnosti:ščiti pred neprijetnim vonjemdodaja svežinozagotavlja dolgotrajen občutek svežineNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
 • Nivea Men Deep antiperspirant v pršilu 48 ur 150 ml
  Nivea Men Deep, 150 ml, Antiperspiranti za moške, Antiperspirant Nivea Men Deep optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče.Lastnosti:učinkovito ščiti pred potenjemščiti pred neprijetnim vonjemohranja dolgotrajen občutek svežineizdelek je posebej razvit za potrebe moške kožeNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
 • Nivea Invisible Black & White Fresh antiperspirant proti belim in rumenim madežem 150 ml
  Nivea Invisible Black & White Fresh, 150 ml, Antiperspiranti za ženske, Antiperspirant Nivea Invisible Black & White Fresh optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče.Lastnosti:učinkovito ščiti pred potenjemščiti pred neprijetnim vonjemohranja dolgotrajen občutek svežinene pušča madežev na oblačilihNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
 • Nivea Baby Micellar micelarni gel za otroke 500 ml
  Nivea Baby Micellar, 500 ml, Umivanje za otroke, Izdelek Nivea Baby Micellar nežno umije občutljivo otroško kožo in ji zagotovi potrebne hranilne snovi.Lastnosti:nežno umijepreprečuje suho kožokoža je po uporabi mehka in voljnaNavodilo za uporabo:Nanesite na mokro kožo in nežno umijte. Po umivanju temeljito splaknite.
 • Nivea MicellAir Rose Water dvofazna micelarna voda 400 ml
  Nivea MicellAir Rose Water, 400 ml, Micelarne vode za ženske, Micelarna voda Nivea MicellAir Rose Water zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice.Lastnosti:uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicahodstranjuje tudi odporna ličilapreprečuje prekomerno sušenje kožeNavodilo za uporabo:Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Pred uporabo dobro pretresite.
 • Nivea Men Just Blue toaletna voda za moške 100 ml
  Nivea Men Just Blue, 100 ml, toaletna voda za moške, Toaletna voda Nivea Men Just Blue je izrazito možata dišava, ki vam bo povečala samozavest v kateremkoli delu dneva.aromatična dišavaza sodobnega pustolovcaza uporabo cel dan
 • Nivea Men Dry Active antiperspirant roll-on 50 ml
  Nivea Men Dry Active, 50 ml, Antiperspiranti za moške, Antiperspirant Nivea Men optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče.Lastnosti:učinkovito ščiti pred potenjemohranja dolgotrajen občutek svežinedodaja dolgotrajen občutek udobja in čistočedodaja svežinoNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
 • Nivea MicellAir Expert dvofazna micelarna voda 200 ml
  Nivea MicellAir Expert, 200 ml, Micelarne vode za ženske, Micelarna voda Nivea MicellAir Expert zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice.Lastnosti:odstranjuje tudi odporna ličilana koži ne pušča mastnih slediuporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicahSestava:brez dišavNavodilo za uporabo:Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte. Pred uporabo dobro pretresite.
 • Nivea Q10 Power intenzivna učvrstitvena kura s koencimom Q10 6,5 ml
  Nivea Q10 Power, 6,5 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Nivea Q10 Power je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego.Lastnosti:pomaga gladiti gubice in drobne linijeobnavlja prožnost kožeučinkovito vlaži in nahraniNavodilo za uporabo:Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
 • Nivea Urban Skin Detox matirajoča luščilna maska 75 ml
  Nivea Urban Skin Detox, 75 ml, Luščilne maske za ženske, Maska za obraz Nivea Urban Skin Detox bo razvajala in negovala vašo kožo.Lastnosti:sprošča umazanijo v porah in jih ožiodstranjuje odmrle kožne celiceučinkovito čisti poreNavodilo za uporabo:Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite.
 • Nivea Hyaluron Cellular Filler nočna krema za preoblikovanje obraza 50 ml
  Nivea Hyaluron Cellular Filler, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Nivea Hyaluron Cellular Filler vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži.Lastnosti:koži vrača trdnost in jo pušča napetoodpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanjeintenzivno vlažiNavodilo za uporabo:Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
 • Nivea Clay Fresh Hibiscus & White Sage gel za prhanje z ilovico 250 ml
  Nivea Clay Fresh Hibiscus & White Sage, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Nivea Clay Fresh je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijokožo pušča žametno mehko in gladkoNavodilo za uporabo:Primerno za vsakodnevno uporabo.
 • Nivea Q10 Power učvrstitvena nočna krema proti gubam s koencimom Q10 20 ml
  Nivea Q10 Power, 20 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Nivea Q10 Power bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje.Lastnosti:odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanjekoži vrača trdnost in jo pušča napetokoži vrača mladosten videzNavodilo za uporabo:Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
 • Nivea Take me to Hawaii antiperspirant v pršilu 48 ur 150 ml
  Nivea Take me to Hawaii, 150 ml, Antiperspiranti za ženske, Antiperspirant Nivea Take me to Hawaii optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče.Lastnosti:učinkovito ščiti pred potenjemščiti pred neprijetnim vonjemdodaja dolgotrajen občutek udobja in čistočenudi dolgotrajno zaščitoNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
 • Nivea Pure Color Micellar negovalni balzam za barvane lase 200 ml
  Nivea Pure Color Micellar, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Nivea Pure Color Micellar zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase.Lastnosti:zagotavlja potrebno vlaženjepodaljšuje trajanje barvezapira lasno površino in jo dela bolj odpornolasem zagotavlja očarljiv leskNavodilo za uporabo:Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
 • Nivea Styling Primer Volume gelasta emulzija za povečanje volumna 150 ml
  Nivea Styling Primer Volume, 150 ml, Drugo oblikovanje za ženske, Stiling pripravek Nivea Styling Primer Volume bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa.Lastnosti:nudi popoln volumen in oblikopoenostavlja oblikovanjepredstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju lasNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažne lase in nato uredite v želeno obliko.
 • Nivea Deo Beauty Elixir Fresh anti-transpirant roll-on 48 ur 40 ml
  Nivea Deo Beauty Elixir Fresh, 40 ml, Antiperspiranti za ženske, Antiperspirant Nivea Deo Beauty Elixir Fresh optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče.Lastnosti:učinkovito ščiti pred potenjemnevtralizira vonjdodaja dolgotrajen občutek udobja in čistočenudi dolgotrajno zaščitoSestava:brez alkoholaNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši.
 • Nivea Deo Beauty Elixir Sensitive antiperspirant v pršilu 150 ml
  Nivea Deo Beauty Elixir Sensitive, 150 ml, Antiperspiranti za ženske, Antiperspirant Nivea Deo Beauty Elixir Sensitive optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče.Lastnosti:učinkovito ščiti pred potenjemščiti pred neprijetnim vonjemdodaja dolgotrajen občutek udobja in čistočenudi dolgotrajno zaščitoSestava:brez alkoholaNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
 • Nivea Kids Sparkle Berry gel za prhanje in šampon 2v1 za otroke 500 ml
  Nivea Kids Sparkle Berry, 500 ml, Šamponi za otroke, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 Nivea Kids Sparkle Berry hitro in učinkovito umiva tako kožo celega telesa kot lase.Lastnosti:neguje lase in kožodaje občutek svežinedermatološko testiranoNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
 • Nivea Q10 Power hranilna dnevna krema proti gubam 50 ml
  Nivea Q10 Power, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Nivea Q10 Power vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži.Lastnosti:odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanjekoži vrača trdnost in jo pušča napetoglobinsko hranikoži vrača mladosten videzNavodilo za uporabo:Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
 • Nivea Skin Refining čistilni trakovi 6 kos
  Nivea Skin Refining, 6 kos, Čistilne maske za ženske, Čistilna maska Nivea Skin Refining bo odlično očistila vašo kožo in z nje odstranila ostanke ličil in druge nečistoče. Vaš obraz bo svež in čudovito čist.Lastnosti:intenzivno čisti obrazsprošča umazanijo v porah in jih ožis kože odstranjuje ogrceNavodilo za uporabo:Ne spirajte.
 • Nivea Q10 Beauty darilni set III.
  Nivea Q10 Beauty, , Čiščenje obraza za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set Nivea Q10 Beauty bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji.Lastnosti:za popolnoma nežno in voljno kožoza posvetlitev in revitalizacijo kožeza intenzivno vlaženje kožeza pomladitev zrele kožeza zmanjšanje gubčudovita embalaža/darilno pakiranjeNavodilo za uporabo:Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
 • Nivea Wellness Moments darilni set IV.
  Nivea Wellness Moments, , Čiščenje obraza za ženske, Lastnosti:mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporaboohranja dolgotrajen občutek svežineumiva kožo in odstranjuje umazanijokožo pušča žametno mehko na dotikza temeljito čiščenje kožeodličen za dariloNavodilo za uporabo:Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
 • Nivea Skin Sensation darilni set VI.
  Nivea Skin Sensation, , Antiperspiranti za ženske, Lastnosti:celotna rutina za vsakodnevno negoza intenzivno vlažnostodličen za dariloNavodilo za uporabo:Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
 • Nivea Q10 Firming Care darilni set XXIV.
  Nivea Q10 Firming Care, , Antiperspiranti za ženske, Lastnosti:za nego in regeneracijo kožeza temeljito čiščenje kožeščiti pred neprijetnim vonjemdarilno pakiranjeSestava:dodatna razkošna torbicaNavodilo za uporabo:Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
 • Nivea Naturally Good čistilni losjon za obraz 200 ml
  Nivea Naturally Good, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Nivea Naturally Good je prava izbira za vsakodnevno nego.Lastnosti:odstranjuje tudi vodoodporna ličilaprijetno osvežujekožo pušča povsem čistoNavodilo za uporabo:Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
 • Fila Trojno pakiranje visokih nogavic z logotipom FILA v treh barvah
  Trojno pakiranje visokih moških nogavic FILA je primerna izbira tako za vsakodnevno nošenje kot za športne dejavnosti. V treh barvnih izvedbah. Moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare nogavic različnih barv (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje belih nogavic do gležnjev FILA
  Priročno trojno pakiranje moških nogavic do gležnjev FILA. Udobne za vsakodnevno nošenje ali športne dejavnosti. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje nogavic do gležnjev FILA
  Trojno pakiranje moških nogavic do gležnjev FILA v sivi barvi. Udobne za vsakodnevno nošenje ali športne dejavnosti. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare enakih nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje črnih nizkih nogavic z logotipom FILA
  Dvojno pakiranje nizkih nogavic FILA v črni barvi. Primerne za redno nošenje in športne aktivnosti. Moške nogavice nižjega kroja Ugodno pakiranje Udobna obroba, ki ne tišči Pakiranje vsebuje dva para enakih nogavic, glej fotografijo.
 • Fila Dvojno pakiranje modrih visokih nogavic FILA
  Priročno dvojno pakiranje visokih moških nogavic FILA v temno modri izvedbi. Na zunanji strani je logotip proizvajalca. Moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje dva enaka para nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje sivih boksaric FILA
  Priročno dvojno pakiranje sivih moških boksaric FILA. Prijeten bombažni material za udobno vsakodnevno nošenje. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje temno modrih boksaric s temno modro elastiko FILA
  Dvojno pakiranje moških boksaric znamke FILA iz izredno prijetne bombažne tkanine. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje črnih boksaric s črno elastiko FILA
  Dvojno pakiranje moških boksaric znamke FILA iz izredno prijetne bombažne tkanine. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Športni modrček Fila Underwear White
  Športni modrček Fila Underwear White vam zahvaljujoč prijetnemu bombažnemu materialu ponuja zadostno udobje ob manj napornih fizičnih dejavnostih. Elastika pod prsmi predstavlja kontrast preprosti izvedbi. Odlična izbira za jogo ali pilates. Športni modrček LIGHT support – nižja stopnja opore, primerna za manj naporne športne dejavnosti Nepodložene košarice Racer back naramnice - povezane med lopaticami Brez kosti Oblači se čez glavo
 • Fila Dvojno pakiranje belih boksaric z rdeče-modro elastiko FILA
  Dvojno pakiranje moških boksaric znamke FILA iz prijetne bombažne tkanine. Enostaven dizajn poudarja kontrastna elastika v pasu. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Nivea Men Dry Impact dezodorant v pršilu 150 ml
  Nivea Men Dry Impact, 150 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Nivea Men Dry Impact je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan.Lastnosti:zagotavlja dolgotrajen občutek svežineizdelek je posebej razvit za potrebe moške kožene draži kožeSestava:brez alkoholaNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.

Nazadnje videno

Vrh