Znamke
Cena
Velikosti

Oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
Znamka: Millefiori Znamka: Fila 183 izdelkov z 5 trgovin
 • Millefiori Zona Oxygen dišeča sveča 180 g
  Millefiori Zona Oxygen, 180 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Millefiori Zona Oxygen čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sadna dišavasveža dišavazračno čista dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Selected Mirto nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
  Millefiori Selected Mirto, 250 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Selected Mirto spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:sveža dišavacvetlična dišavacitrusna dišavaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Millefiori Selected Sweet Narcissus nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
  Millefiori Selected Sweet Narcissus, 250 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Selected Sweet Narcissus spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:cvetlična dišavaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Millefiori Selected Ninfea nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
  Millefiori Selected Ninfea, 250 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Selected Ninfea spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:cvetlična dišavaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Millefiori Selected Silver Spirit nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
  Millefiori Selected Silver Spirit, 250 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Selected Silver Spirit spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:cvetlična dišavacitrusna dišavaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Millefiori Selected Muschio & Spezie nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
  Millefiori Selected Muschio & Spezie, 250 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Selected Muschio & Spezie spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:lesna dišavazeliščna aromaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Fila Trojno pakiranje belih nizkih nogavic FILA
  Trojno pakiranje moških nizkih nogavic FILA. Na robu logotip proizvajalca. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje belih boksaric FILA
  Priročno dvojno pakiranje belih moških boksaric FILA. Prijeten bombažni material za udobno vsakodnevno nošenje. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje črnih boksaric FILA
  Priročno dvojno pakiranje črnih moških boksaric FILA. Prijeten bombažni material za udobno vsakodnevno nošenje. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje modrih boksaric FILA
  Priročno dvojno pakiranje moških boksaric FILA. Prijeten bombažni material za udobno vsakodnevno nošenje. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje sivih boksaric z rdeče-modro elastiko FILA
  Dvojno pakiranje moških boksaric znamke FILA iz prijetne bombažne tkanine. Enostaven dizajn poudarja kontrastna elastika v pasu. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje spodnjic FILA
  Dvojno pakiranje moških spodnjic FILA iz prijetne bombažne tkanine. Preprostega dizajna. Moške spodnjice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje spodnjic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje modrih spodnjic FILA
  Dvojno pakiranje moških spodnjic FILA iz prijetne bombažne tkanine. Preprostega dizajna. Moške spodnjice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje spodnjic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje sivih spodnjic FILA
  Dvojno pakiranje moških spodnjic FILA iz prijetne bombažne tkanine. Preprostega dizajna. Moške spodnjice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje spodnjic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje belih spodnjic FILA
  Dvojno pakiranje moških spodnjic FILA iz prijetne bombažne tkanine. Preprostega dizajna. Moške spodnjice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje spodnjic (glejte fotografijo).
 • Millefiori Natural Cold Water aroma difuzor s polnilom 500 ml
  Millefiori Natural Cold Water, 500 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Natural Cold Water prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:sveža dišavaNavodilo za uporabo:Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Natural Vanilla and Wood aroma difuzor s polnilom 250 ml
  Millefiori Natural Vanilla and Wood, 250 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Natural Vanilla and Wood prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:sladka aromaNavodilo za uporabo:Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • Millefiori Natural Legni e Fiori d'Arancio nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
  Millefiori Natural Legni e Fiori d'Arancio, 500 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Natural Legni e Fiori d'Arancio spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:sveža dišavaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Millefiori Zona Spa & Massage Thai dišeča sveča 180 g
  Millefiori Zona Spa & Massage Thai, 180 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Millefiori Zona Spa & Massage Thai čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:zračno čista dišavazeliščna aromaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Zona Keemun aroma difuzor s polnilom 250 ml
  Millefiori Zona Keemun, 250 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Zona Keemun prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:cvetlična dišavazračno čista dišavaspomladanska dišavaNavodilo za uporabo:Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Via Brera Velvet aroma difuzor s polnilom 250 ml
  Millefiori Via Brera Velvet, 250 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Via Brera Velvet prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:cvetlična dišavazračno čista dišavaNavodilo za uporabo:Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Via Brera Earl Grey nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
  Millefiori Via Brera Earl Grey, 250 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Via Brera Earl Grey spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:cvetlična dišavasveža dišavaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Millefiori Icon Nero dišava za avto Hammered Metal
  Millefiori Icon Nero, , dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori Icon Nero naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:lesna dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Icon Sandalo Bergamotto dišava za avto nadomestno polnilo
  Millefiori Icon Sandalo Bergamotto, , dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori Icon Sandalo Bergamotto naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:začinjena aromalesna dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Natural Incense & Blond Woods nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
  Millefiori Natural Incense & Blond Woods, 500 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Natural Incense & Blond Woods spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:lesna dišavazačinjena aromaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Millefiori GO Sandalo Bergamotto dišava za avto acquamarina
  Millefiori GO Sandalo Bergamotto, , dišava za avto Dišave za dom, Držalo za dišavo za avto Millefiori GO je poleg svoje praktične funkcije tudi odličen estetski dodatek v vašem vozilu. Zahvaljujoč nadomestnim polnilom, lahko dišeče arome v avtomobilu spreminjate po lastnih željah.
 • Millefiori Zona Spa & Massage Thai nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
  Millefiori Zona Spa & Massage Thai, 250 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Zona Spa & Massage Thai spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:zeliščna aromasveža dišavaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Millefiori Zona Oxygen nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
  Millefiori Zona Oxygen, 250 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Zona Oxygen spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:zračno čista dišavasveža dišavasadna dišavaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Millefiori Zona Keemun nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
  Millefiori Zona Keemun, 250 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Zona Keemun spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:zračno čista dišavacvetlična dišavaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Millefiori Selected Orange Tea nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
  Millefiori Selected Orange Tea, 250 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Selected Orange Tea spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:sadna dišavacitrusna dišavaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Millefiori Selected Cedar nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
  Millefiori Selected Cedar, 250 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Selected Cedar spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:lesna dišavacvetlična dišavaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Millefiori Selected Golden Saffron nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
  Millefiori Selected Golden Saffron, 250 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Selected Golden Saffron spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:lesna dišavazačinjena aromaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Millefiori Selected Muschio & Spezie aroma difuzor s polnilom 350 ml
  Millefiori Selected Muschio & Spezie, 350 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Selected Muschio & Spezie prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:lesna dišavazačinjena aromazeliščna aromaNavodilo za uporabo:Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Natural Jasmine Ylang nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
  Millefiori Natural Jasmine Ylang, 500 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Natural Jasmine Ylang spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:cvetlična dišavasladka aromaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Fila Trojno pakiranje visokih nogavic z logotipom FILA v treh barvah
  Trojno pakiranje visokih moških nogavic FILA je primerna izbira tako za vsakodnevno nošenje kot za športne dejavnosti. V treh barvnih izvedbah. Moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare nogavic različnih barv (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje belih nogavic do gležnjev FILA
  Priročno trojno pakiranje moških nogavic do gležnjev FILA. Udobne za vsakodnevno nošenje ali športne dejavnosti. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje nogavic do gležnjev FILA
  Trojno pakiranje moških nogavic do gležnjev FILA v sivi barvi. Udobne za vsakodnevno nošenje ali športne dejavnosti. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare enakih nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje temno modrih nogavic do gležnjev FILA
  Trojno pakiranje moških nogavic do gležnjev FILA. Temno modro izvedbo na zunanji strani krasi majhen logotip proizvajalca. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare enakih nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje črnih nizkih nogavic z logotipom FILA
  Dvojno pakiranje nizkih nogavic FILA v črni barvi. Primerne za redno nošenje in športne aktivnosti. Moške nogavice nižjega kroja Ugodno pakiranje Udobna obroba, ki ne tišči Pakiranje vsebuje dva para enakih nogavic, glej fotografijo.
 • Fila Dvojno pakiranje modrih visokih nogavic FILA
  Priročno dvojno pakiranje visokih moških nogavic FILA v temno modri izvedbi. Na zunanji strani je logotip proizvajalca. Moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje dva enaka para nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje sivih boksaric FILA
  Priročno dvojno pakiranje sivih moških boksaric FILA. Prijeten bombažni material za udobno vsakodnevno nošenje. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje temno modrih boksaric s temno modro elastiko FILA
  Dvojno pakiranje moških boksaric znamke FILA iz izredno prijetne bombažne tkanine. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje črnih boksaric s črno elastiko FILA
  Dvojno pakiranje moških boksaric znamke FILA iz izredno prijetne bombažne tkanine. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Športni modrček Fila Underwear White
  Športni modrček Fila Underwear White vam zahvaljujoč prijetnemu bombažnemu materialu ponuja zadostno udobje ob manj napornih fizičnih dejavnostih. Elastika pod prsmi predstavlja kontrast preprosti izvedbi. Odlična izbira za jogo ali pilates. Športni modrček LIGHT support – nižja stopnja opore, primerna za manj naporne športne dejavnosti Nepodložene košarice Racer back naramnice - povezane med lopaticami Brez kosti Oblači se čez glavo
 • Fila Dvojno pakiranje belih boksaric z rdeče-modro elastiko FILA
  Dvojno pakiranje moških boksaric znamke FILA iz prijetne bombažne tkanine. Enostaven dizajn poudarja kontrastna elastika v pasu. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Millefiori Icon Grape Cassis dišava za avto Animalier
  Millefiori Icon Grape Cassis, , dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori Icon Grape Cassis naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:sadna dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Icon Silver Spirit dišava za avto Classic
  Millefiori Icon Silver Spirit, , dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori Icon Silver Spirit naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:sveža dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Icon Sandalo Bergamotto dišava za avto Classic
  Millefiori Icon Sandalo Bergamotto, , dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori Icon Sandalo Bergamotto naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:sveža dišavalesna dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Icon Icing Sugar dišava za avto Classic
  Millefiori Icon Icing Sugar, , dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori Icon Icing Sugar naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:sladka aromaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Icon Pompelmo dišava za avto Cuori & Fuori
  Millefiori Icon Pompelmo, , dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori Icon Pompelmo naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:poletna dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori GO Fiori d´ Orchidea dišava za avto nadomestno polnilo 2 kos
  Millefiori GO Fiori d´ Orchidea, 2 kos, dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori GO Fiori d´ Orchidea naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:cvetlična dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori GO Legni & Spezie dišava za avto nadomestno polnilo 2 kos
  Millefiori GO Legni & Spezie, 2 kos, dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori GO Legni & Spezie naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:lesna dišavazačinjena aromaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Air Design Flower Diffusor Small aroma difuzor brez polnila I. (Black)
  Millefiori Air Design Flower Diffusor Small, , aroma difuzor brez polnila Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Air Design Flower Diffusor Small prijetno odišavi vaš prostor.Navodilo za uporabo:Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Ta aroma difuzor nima priloženega polnila. Kupiti je treba eno od posebnih polnil za aroma difuzor. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Natural Nero aroma difuzor s polnilom 500 ml
  Millefiori Natural Nero, 500 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Natural Nero prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:lesna dišavazačinjena aromaNavodilo za uporabo:Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Natural Mela & Cannella aroma difuzor s polnilom 500 ml
  Millefiori Natural Mela & Cannella, 500 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Natural Mela & Cannella prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:lesna dišavazačinjena aromaNavodilo za uporabo:Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Natural Sandalo Bergamotto aroma difuzor s polnilom 500 ml
  Millefiori Natural Sandalo Bergamotto, 500 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Natural Sandalo Bergamotto prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:lesna dišavazačinjena aromaNavodilo za uporabo:Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Natural Grape Cassis aroma difuzor s polnilom 500 ml
  Millefiori Natural Grape Cassis, 500 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Natural Grape Cassis prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:sadna dišavaNavodilo za uporabo:Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Natural Magnolia Blossom & Wood aroma difuzor s polnilom 500 ml
  Millefiori Natural Magnolia Blossom & Wood, 500 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Natural Magnolia Blossom & Wood prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:cvetlična dišavaNavodilo za uporabo:Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori GO Vanilla & Wood dišava za avto nadomestno polnilo 2 kos
  Millefiori GO Vanilla & Wood, 2 kos, dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori GO Vanilla & Wood naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:sladka aromalesna dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Icon Pompelmo dišava za avto Classic
  Millefiori Icon Pompelmo, , dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori Icon Pompelmo naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:sadna dišavasveža dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori GO Pompelmo dišava za avto nadomestno polnilo 2 kos
  Millefiori GO Pompelmo, 2 kos, dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori GO Pompelmo naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:sveža dišavasadna dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori GO Grape Cassis dišava za avto nadomestno polnilo 2 kos
  Millefiori GO Grape Cassis, 2 kos, dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori GO Grape Cassis naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:sadna dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori GO White Musk dišava za avto nadomestno polnilo 2 kos
  Millefiori GO White Musk, 2 kos, dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori GO White Musk naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:čista pudrasta dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Natural Pompelmo nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
  Millefiori Natural Pompelmo, 500 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Natural Pompelmo spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:sveža dišavaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Millefiori Natural Magnolia Blossom & Wood nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
  Millefiori Natural Magnolia Blossom & Wood, 500 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Natural Magnolia Blossom & Wood spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:cvetlična dišavaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Millefiori Via Brera Earl Grey dišeča sveča 180 g
  Millefiori Via Brera Earl Grey, 180 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Millefiori Via Brera Earl Grey čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:cvetlična dišavasveža dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Natural Grape Cassis nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
  Millefiori Natural Grape Cassis, 500 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Natural Grape Cassis spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:sadna dišavaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Millefiori Natural Cold Water nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
  Millefiori Natural Cold Water, 500 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Natural Cold Water spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:sveža dišavaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Millefiori Via Brera Mineral Sea nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
  Millefiori Via Brera Mineral Sea, 250 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Via Brera Mineral Sea spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:sveža dišavaspomladanska dišavapoletna dišavaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Millefiori Via Brera Velvet nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
  Millefiori Via Brera Velvet, 250 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Via Brera Velvet spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:cvetlična dišavaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Millefiori Natural Mela & Cannella dišeča sveča 180 g
  Millefiori Natural Mela & Cannella, 180 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Millefiori Natural Mela & Cannella čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:lesna dišavazačinjena aromatopla dišavazimska dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Via Brera Cristal dišeča sveča 180 g
  Millefiori Via Brera Cristal, 180 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Millefiori Via Brera Cristal čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sveža dišavazačinjena aromaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Via Brera Tangerine Garden dišeča sveča 180 g
  Millefiori Via Brera Tangerine Garden, 180 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Millefiori Via Brera Tangerine Garden čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sadna dišavasveža dišavapoletna dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Via Brera Tangerine Garden aroma difuzor s polnilom 250 ml
  Millefiori Via Brera Tangerine Garden, 250 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Via Brera Tangerine Garden prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:sveža dišavasadna dišavaNavodilo za uporabo:Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Via Brera Earl Grey aroma difuzor s polnilom 100 ml
  Millefiori Via Brera Earl Grey, 100 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Via Brera Earl Grey prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:cvetlična dišavasveža dišavaNavodilo za uporabo:Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Via Brera Cristal aroma difuzor s polnilom 250 ml
  Millefiori Via Brera Cristal, 250 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Via Brera Cristal prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:sveža dišavazačinjena aromaNavodilo za uporabo:Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori GO Icing Sugar dišava za avto nadomestno polnilo 2 kos
  Millefiori GO Icing Sugar, 2 kos, dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori GO Icing Sugar naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:sladka aromaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Natural Mela & Cannella nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
  Millefiori Natural Mela & Cannella, 500 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Natural Mela & Cannella spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:začinjena aromalesna dišavaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Millefiori Icon Nero dišava za avto nadomestno polnilo
  Millefiori Icon Nero, , dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori Icon Nero naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:lesna dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Icon White Mint & Tonka dišava za avto nadomestno polnilo
  Millefiori Icon White Mint & Tonka, , dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori Icon White Mint & Tonka naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:sveža dišavazeliščna aromaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Icon White Musk dišava za avto nadomestno polnilo
  Millefiori Icon White Musk, , dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori Icon White Musk naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:čista pudrasta dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Icon Green Fig & Iris dišava za avto nadomestno polnilo
  Millefiori Icon Green Fig & Iris, , dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori Icon Green Fig & Iris naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:cvetlična dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Icon Grape Cassis dišava za avto nadomestno polnilo
  Millefiori Icon Grape Cassis, , dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori Icon Grape Cassis naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:sadna dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Icon Sandalo Bergamotto dišava za avto Hammered Metal
  Millefiori Icon Sandalo Bergamotto, , dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori Icon Sandalo Bergamotto naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:lesna dišavazačinjena aromajesenska dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Icon Sandalo Bergamotto dišava za avto Urban
  Millefiori Icon Sandalo Bergamotto, , dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori Icon Sandalo Bergamotto naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:lesna dišavazačinjena aromaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Icon Cold Water dišava za avto nadomestno polnilo
  Millefiori Icon Cold Water, , dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori Icon Cold Water naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:sveža dišavaspomladanska dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Icon Icing Sugar dišava za avto Urban
  Millefiori Icon Icing Sugar, , dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori Icon Icing Sugar naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:sladka aromaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Icon Cold Water dišava za avto Wood
  Millefiori Icon Cold Water, , dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori Icon Cold Water naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:sveža dišavaspomladanska dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Icon Sandalo Bergamotto dišava za avto Wood
  Millefiori Icon Sandalo Bergamotto, , dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori Icon Sandalo Bergamotto naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:lesna dišavazačinjena aromajesenska dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Icon Incense & Blond Wood dišava za avto nadomestno polnilo
  Millefiori Icon Incense & Blond Wood, , dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori Icon Incense & Blond Wood naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:lesna dišavazačinjena aromaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Natural White Musk dišeča sveča 180 g
  Millefiori Natural White Musk, 180 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Millefiori Natural White Musk čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:čista pudrasta dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Icon Oxygen dišava za avto nadomestno polnilo
  Millefiori Icon Oxygen, , dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori Icon Oxygen naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:sveža dišavacitrusna dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Natural Vanilla and Wood nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
  Millefiori Natural Vanilla and Wood, 500 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Natural Vanilla and Wood spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:sladka aromaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Millefiori Natural Sandalo Bergamotto nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
  Millefiori Natural Sandalo Bergamotto, 500 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Natural Sandalo Bergamotto prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Nadomestno polnilo Millefiori Natural Sandalo Bergamotto spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:lesna dišavalesna dišavazačinjena aromaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila. Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Natural Nero nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
  Millefiori Natural Nero, 500 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Natural Nero spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:začinjena aromalesna dišavaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Millefiori Icon Sandalo Bergamotto dišava za avto Metallo
  Millefiori Icon Sandalo Bergamotto, , dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori Icon Sandalo Bergamotto naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:lesna dišavazačinjena aromajesenska dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Millefiori Zona Amber & Incense aroma difuzor s polnilom 250 ml
  Millefiori Zona Amber & Incense, 250 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Zona Amber & Incense prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:začinjena aromaorientalska aromaNavodilo za uporabo:Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo.
 • Millefiori Zona Amber & Incense dišeča sveča 180 g
  Millefiori Zona Amber & Incense, 180 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Millefiori Zona Amber & Incense čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:začinjena aromaorientalska aromatopla dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Millefiori Icon Magnolia Blossom & Wood dišava za avto Classic
  Millefiori Icon Magnolia Blossom & Wood, , dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori Icon Magnolia Blossom & Wood naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:cvetlična dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.

Nazadnje videno

Vrh