Znamke
Cena
Velikosti

Oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
Znamka: Kallos Znamka: Fila 181 izdelkov z 5 trgovin
 • Fila Dvojno pakiranje belih boksaric FILA
  Priročno dvojno pakiranje belih moških boksaric FILA. Prijeten bombažni material za udobno vsakodnevno nošenje. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje črnih boksaric FILA
  Priročno dvojno pakiranje črnih moških boksaric FILA. Prijeten bombažni material za udobno vsakodnevno nošenje. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje modrih spodnjic FILA
  Dvojno pakiranje moških spodnjic FILA iz prijetne bombažne tkanine. Preprostega dizajna. Moške spodnjice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje spodnjic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje sivih spodnjic FILA
  Dvojno pakiranje moških spodnjic FILA iz prijetne bombažne tkanine. Preprostega dizajna. Moške spodnjice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje spodnjic (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje belih nizkih nogavic FILA
  Trojno pakiranje moških nizkih nogavic FILA. Na robu logotip proizvajalca. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje modrih boksaric FILA
  Priročno dvojno pakiranje moških boksaric FILA. Prijeten bombažni material za udobno vsakodnevno nošenje. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje sivih boksaric FILA
  Priročno dvojno pakiranje sivih moških boksaric FILA. Prijeten bombažni material za udobno vsakodnevno nošenje. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje sivih boksaric z rdeče-modro elastiko FILA
  Dvojno pakiranje moških boksaric znamke FILA iz prijetne bombažne tkanine. Enostaven dizajn poudarja kontrastna elastika v pasu. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje spodnjic FILA
  Dvojno pakiranje moških spodnjic FILA iz prijetne bombažne tkanine. Preprostega dizajna. Moške spodnjice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje spodnjic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje belih spodnjic FILA
  Dvojno pakiranje moških spodnjic FILA iz prijetne bombažne tkanine. Preprostega dizajna. Moške spodnjice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje spodnjic (glejte fotografijo).
 • Kallos Blues Lac lak za lase z močnim utrjevanjem 750 ml
  Kallos Blues Lac, 750 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Kallos Blues Lac bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi.Lastnosti:temeljito utrdi vse tipe las in pričeskposebej močno utrjevanjeenostaven in hiter nanosNavodilo za uporabo:Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 30 cm. Pred uporabo temeljito pretresite.
 • Kallos Gogo regeneracijska maska za suhe in poškodovane lase 200 ml
  Kallos Gogo, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Gogo predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto.Lastnosti:obnavlja lase po celi njihovi dolžinideluje v globino lasnega vlaknakrepi lasna vlaknalasje so mehki na dotiklasem zagotavlja očarljiv leskNavodilo za uporabo:Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
 • Kallos Gogo vlažilni losjon za telo 200 ml
  Kallos Gogo, 200 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Kallos Gogo vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo.Lastnosti:intenzivno hrani in mehčakožo pušča žametno mehko na dotikkoži vrača prožnostNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
 • Kallos KJMN penasti utrjevalec za lase za volumen 300 ml
  Kallos KJMN, 300 ml, Utrjevalci in pršila za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek Kallos KJMN daje vaši pričeski želeno obliko in volumen.Lastnosti:zagotavlja volumen od koreninutrdi pričeskone lepi las in jih ne obremenjujeNavodilo za uporabo:Nanesite na suhe lase. Uredite po svojih željah.
 • Kallos KJMN krema za lase za sijaj 50 ml
  Kallos KJMN, 50 ml, Drugo oblikovanje za ženske, Stiling pripravek Kallos KJMN bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa.Lastnosti:zagotavlja zdrav leskNavodilo za uporabo:Nanesite majhno količino pripravka v dlani in nanesite na lase.
 • Kallos KJMN maska za barvane lase 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Zaščita za lase pred soncem za ženske, Maska za lase Kallos KJMN predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto.Lastnosti:ščiti lase pred visokimi temperaturamiintenzivno vlažikrepi lasna vlaknapodaljšuje trajanje barveSestava:UV-filterNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
 • Kallos KJMN maska za okrepitev las z multivitaminskim kompleksom 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos KJMN predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto.Lastnosti:intenzivno vlažiobnavlja lase po celi njihovi dolžiniščiti pred neugodnimi vplivi okoljalasje so mehki na dotikpoenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe laslasem zagotavlja očarljiv leskNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
 • Kallos Serical krema za prestrukturiranje las s keratinom 1000 ml
  Kallos Serical, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Serical predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto.Lastnosti:obnavlja lase po celi njihovi dolžinilasem vrača naraven, zdrav videzobnavlja strukturo laslasje so mehki na dotiklasem zagotavlja očarljiv leskNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase.
 • Kallos KJMN revitalizacijska maska za suhe, poškodovane, kemično obdelane lase 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos KJMN predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto.Lastnosti:obnavlja lase po celi njihovi dolžinideluje v globino lasnega vlaknalasem vrača naraven, zdrav videzlasje so mehki na dotiklasem zagotavlja očarljiv leskNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
 • Kallos KJMN obnovitveni šampon za suhe, poškodovane, kemično obdelane lase 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos KJMN učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:krepi lasna vlaknaumiva lase in čisti lasiščeobnavlja in hrani laseNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
 • Kallos KJMN šampon za suhe in poškodovane lase 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos KJMN učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:lase pušča mehkeintenzivno vlažidaje lesk in volumenNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
 • Kallos KJMN lak za suhe in poškodovane lase 400 ml
  Kallos KJMN, 400 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Kallos KJMN bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi.Lastnosti:ima hranilni učinekohranja prožnost in ne obremenjuje laspripravek je prijazen do laslasem daje vitalnost in sijajmočno utrjevanjelasem daje takojšen volumenNavodilo za uporabo:Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 30 cm. Za kar največji volumen razpršite neposredno h koreninam.
 • Kallos LAB 35 balzam za valovite lase brez parabenov 250 ml
  Kallos LAB 35, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Kallos LAB 35 zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase.Lastnosti:gladi in deluje proti kodranjulasem zagotavlja očarljiv leskNavodilo za uporabo:Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
 • Kallos KJMN šampon za tanke, šibke in lomljive lase 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos KJMN učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:daje lesk in volumenkrepi lasna vlaknastimulira rast lasNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
 • Kallos KJMN nega brez spiranja 14 v 1 s keratinom 200 ml
  Kallos KJMN, 200 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Kallos KJMN daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:lasem nudi hidratacijo in hranilalase pušča čudovito sijoče in vitalnepovečuje gostoto in moč lasNavodilo za uporabo:Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
 • Kallos Spa gel za prhanje z vlažilnim učinkom 1000 ml
  Kallos Spa, 1000 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Kallos Spa je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:intenzivno vlažihrani in neguje kožodermatološko testiranoNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Kallos Sense dnevna krema z revitalizacijskim učinkom 100 ml
  Kallos Sense, 100 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Kallos Sense vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži.Lastnosti:odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanjeNavodilo za uporabo:Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
 • Fila Trojno pakiranje visokih nogavic z logotipom FILA v treh barvah
  Trojno pakiranje visokih moških nogavic FILA je primerna izbira tako za vsakodnevno nošenje kot za športne dejavnosti. V treh barvnih izvedbah. Moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare nogavic različnih barv (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje belih nogavic do gležnjev FILA
  Priročno trojno pakiranje moških nogavic do gležnjev FILA. Udobne za vsakodnevno nošenje ali športne dejavnosti. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje nogavic do gležnjev FILA
  Trojno pakiranje moških nogavic do gležnjev FILA v sivi barvi. Udobne za vsakodnevno nošenje ali športne dejavnosti. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare enakih nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje temno modrih nogavic do gležnjev FILA
  Trojno pakiranje moških nogavic do gležnjev FILA. Temno modro izvedbo na zunanji strani krasi majhen logotip proizvajalca. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare enakih nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje črnih nizkih nogavic z logotipom FILA
  Dvojno pakiranje nizkih nogavic FILA v črni barvi. Primerne za redno nošenje in športne aktivnosti. Moške nogavice nižjega kroja Ugodno pakiranje Udobna obroba, ki ne tišči Pakiranje vsebuje dva para enakih nogavic, glej fotografijo.
 • Fila Dvojno pakiranje modrih visokih nogavic FILA
  Priročno dvojno pakiranje visokih moških nogavic FILA v temno modri izvedbi. Na zunanji strani je logotip proizvajalca. Moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje dva enaka para nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje temno modrih boksaric s temno modro elastiko FILA
  Dvojno pakiranje moških boksaric znamke FILA iz izredno prijetne bombažne tkanine. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje črnih boksaric s črno elastiko FILA
  Dvojno pakiranje moških boksaric znamke FILA iz izredno prijetne bombažne tkanine. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Športni modrček Fila Underwear White
  Športni modrček Fila Underwear White vam zahvaljujoč prijetnemu bombažnemu materialu ponuja zadostno udobje ob manj napornih fizičnih dejavnostih. Elastika pod prsmi predstavlja kontrast preprosti izvedbi. Odlična izbira za jogo ali pilates. Športni modrček LIGHT support – nižja stopnja opore, primerna za manj naporne športne dejavnosti Nepodložene košarice Racer back naramnice - povezane med lopaticami Brez kosti Oblači se čez glavo
 • Fila Dvojno pakiranje belih boksaric z rdeče-modro elastiko FILA
  Dvojno pakiranje moških boksaric znamke FILA iz prijetne bombažne tkanine. Enostaven dizajn poudarja kontrastna elastika v pasu. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Kallos Prestige lak za lase 750 ml
  Kallos Prestige, 750 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Kallos Prestige bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi.Lastnosti:močno utrjevanjelasem daje takojšen volumenščiti pred UV-sevanjemohranja prožnost in ne obremenjuje lasNavodilo za uporabo:Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 30 cm. Za kar največji volumen razpršite neposredno h koreninam.
 • Kallos Jasmine balzam za suhe in poškodovane lase 1000 ml
  Kallos Jasmine, 1000 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Balzam Kallos Jasmine zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase.Lastnosti:lajša razčesavanje in oblikovanjepreprečuje lomljenje laslasem zagotavlja očarljiv leskNavodilo za uporabo:Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
 • Kallos Argan balzam za barvane lase 1000 ml
  Kallos Argan, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Kallos Argan zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase.Lastnosti:lasem zagotavlja očarljiv leskzagotavlja potrebno vlaženjegladi in deluje proti kodranjupodaljšuje trajanje barveNavodilo za uporabo:Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
 • Kallos Jasmine maska za suhe in poškodovane lase 1000 ml
  Kallos Jasmine, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Jasmine predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto.Lastnosti:intenzivno vlažiobnavlja lase po celi njihovi dolžinilasje so mehki na dotikobnavlja strukturo laskrepi lasna vlaknaNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
 • Kallos Prestige penasti utrjevalec za lase ekstra močno utrjevanje 300 ml
  Kallos Prestige, 300 ml, Utrjevalci in pršila za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek Kallos Prestige daje vaši pričeski želeno obliko in volumen.Lastnosti:dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zaneseteutrdi pričeskoNavodilo za uporabo:Pred uporabo dobro pretresite.
 • Kallos Serical maska za poškodovane in kemično obdelane lase 1000 ml
  Kallos Serical, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Serical predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto.Lastnosti:intenzivno vlažiobnavlja lase po celi njihovi dolžiniobnavlja strukturo laslasem vrača naraven, zdrav videzizboljšuje prožnost lasnih vlakenNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
 • Kallos Placenta maska za suhe in poškodovane lase 800 ml
  Kallos Placenta, 800 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Placenta predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto.Lastnosti:krepi lasna vlaknalasje so mehki na dotikpoenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe lasintenzivno vlažiNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
 • Kallos Serical maska za suhe in poškodovane lase 1000 ml
  Kallos Serical, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Serical predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto.Lastnosti:obnavlja lase po celi njihovi dolžiniobnavlja strukturo laskrepi lasna vlaknalasem vrača naraven, zdrav videzintenzivno vlažiNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
 • Kallos Argan šampon za barvane lase 1000 ml
  Kallos Argan, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos Argan učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:podaljšuje obstojnost barve lasNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
 • Kallos Egg hranilni šampon za suhe in normalne lase 1000 ml
  Kallos Egg, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos Egg učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:umiva lase in čisti lasiščeobnavlja in hrani laseintenzivno vlažikrepi lasna vlaknaNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
 • Kallos Jasmine šampon za suhe in poškodovane lase 1000 ml
  Kallos Jasmine, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos Jasmine učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:umiva lase in čisti lasiščeobnavlja in hrani laseintenzivno vlažikrepi lasna vlaknalase pušča mehkedaje lesk in volumenNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
 • Kallos Vanilla šampon za suhe lase 1000 ml
  Kallos Vanilla, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos Vanilla učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:umiva lase in čisti lasiščeobnavlja in hrani laseintenzivno vlažilase pušča mehkekrepi lasna vlaknaNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
 • Kallos Mandel šampon za suhe in normalne lase 1000 ml
  Kallos Mandel, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos Mandel učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:umiva lase in čisti lasiščedaje lesk in volumenlase pušča mehkelase odišavi z blagim vonjemNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
 • Kallos KJMN balzam za suhe in poškodovane lase 500 ml
  Kallos KJMN, 500 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Kallos KJMN zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase.Lastnosti:popravlja mehanske in kemične poškodbeNavodilo za uporabo:Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
 • Kallos KJMN šampon za barvane in občutljive lase 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos KJMN učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:podaljšuje obstojnost barve lasdaje lesk in volumenobnavlja in hrani lasekrepi lasna vlaknaintenzivno vlažilase pušča mehkeNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
 • Kallos KJMN osvetljevalni šampon za suhe in občutljive lase 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos KJMN učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:umiva lase in čisti lasiščeobnavlja in hrani laseintenzivno vlažikrepi lasna vlaknalase pušča mehkeNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
 • Kallos KJMN lak za lase ekstra močno utrjevanje 750 ml
  Kallos KJMN, 750 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Kallos KJMN bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi.Lastnosti:posebej močno utrjevanjedolgotrajen učineklasem daje vitalnost in sijajščiti pred UV-sevanjemv laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesavaNavodilo za uporabo:Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 30 cm.
 • Kallos KJMN modelirna guma za lase 100 ml
  Kallos KJMN, 100 ml, Kreme za lase za ženske, Stiling pripravek Kallos KJMN bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa.Lastnosti:poenostavlja oblikovanjezagotavlja zdrav lesk
 • Kallos KJMN lak za lase s keratinom 750 ml
  Kallos KJMN, 750 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Kallos KJMN bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi.Lastnosti:ima hranilni učineklasem daje vitalnost in sijajne lepi las in daje pričeski naraven videzNavodilo za uporabo:Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 30 cm.
 • Kallos KJMN hranilni šampon za suhe in poškodovane lase 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos KJMN učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:umiva lase in čisti lasiščeobnavlja in hrani laselase pušča mehkeNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
 • Kallos KJMN šampon za okrepitev las proti prhljaju 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos KJMN učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:odstranjuje prhljajobnavlja in hrani lasedaje lesk in volumenkrepi lasna vlaknaNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
 • Kallos KJMN vlažilen gel za prhanje 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Kallos KJMN je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijoNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Kallos KJMN šampon s keratinom 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos KJMN učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:obnavlja in hrani lasekrepi lasna vlaknalase odišavi z blagim vonjemdaje lesk in volumenlase pušča mehkeNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
 • Kallos KJMN zaščitno pršilo za toplotno oblikovanje las 200 ml
  Kallos KJMN, 200 ml, Zaščita za lase pred vročino za ženske, Pripravek za toplotno oblikovanje las Kallos KJMN zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote.Lastnosti:predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju laszagotavlja vlaženje in sijajgladi lasna vlaknaNavodilo za uporabo:Razpršite primerno količino na lase pred uporabo sušilca, kodralnika ali likalnika za lase.
 • Kallos KJMN šampon za volumen 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos KJMN učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:obnavlja in hrani lasekrepi lasna vlaknadaje lesk in volumenNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
 • Kallos Gogo osvežujoč gel za prhanje 200 ml
  Kallos Gogo, 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Kallos Gogo je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:hrani in neguje kožoNavodilo za uporabo:Primerno za vsakodnevno uporabo.
 • Kallos Gogo obnovitveni šampon za suhe in krhke lase 200 ml
  Kallos Gogo, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos Gogo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:umiva lase in čisti lasiščeobnavlja in hrani laseintenzivno vlažilase pušča mehkeNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
 • Kallos KJMN maska za suhe in občutljive lase 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos KJMN predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto.Lastnosti:intenzivno vlažilasem zagotavlja očarljiv leskizboljšuje prožnost lasnih vlakenNavodilo za uporabo:Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
 • Kallos KJMN hranilni gel za prhanje 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Kallos KJMN je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijomehča in povečuje elastičnost kožeNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Kallos KJMN hranilno olje za lase 50 ml
  Kallos KJMN, 50 ml, Klasična olja za lase za ženske, Privoščite svojim lasem razkošno nego. Suho olje Kallos KJMN bo vašim lasem zagotovilo mehkoboLastnosti:lasem nudi čvrstost in prožnostlase izrazito obnavlja in ščitilasem zagotavlja žametno mehkobolase globinsko hranilasem zagotavlja sijajNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažne lase Ne spirajte. Lase uredite kot po navadi.
 • Kallos LAB 35 regeneracijski šampon za suhe in poškodovane lase 500 ml
  Kallos LAB 35, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos LAB 35 učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:umiva lase in čisti lasiščeintenzivno vlažiobnavlja in hrani lasekrepi lasna vlaknalase pušča mehkeNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
 • Kallos LAB 35 pršilo za končno oblikovanje las 300 ml
  Kallos LAB 35, 300 ml, Drugo oblikovanje za ženske, Lak za lase Kallos LAB 35 bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi.Lastnosti:temeljito utrdi vse tipe las in pričesklasem daje vitalnost in sijajmočno utrjevanjelasem daje takojšen volumenohranja prožnost in ne obremenjuje lasNavodilo za uporabo:Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 30 cm. Za kar največji volumen razpršite neposredno h koreninam.
 • Kallos LAB 35 zaščitni serum za razcepljene konice 50 ml
  Kallos LAB 35, 50 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Kallos LAB 35 daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:lasem nudi hidratacijo in hranilakakovostno izboljša strukturo laspreprečuje cepljenje konicima regeneracijske učinkeNavodilo za uporabo:Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
 • Kallos Chocolate regeneracijska maska za suhe in poškodovane lase 1000 ml
  Kallos Chocolate, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Chocolate predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto.Lastnosti:intenzivno vlažiobnavlja lase po celi njihovi dolžinilasem zagotavlja očarljiv leskizboljšuje prožnost lasnih vlakenlasje so mehki na dotikNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
 • Kallos Chocolate regeneracijski balzam za suhe in poškodovane lase 1000 ml
  Kallos Chocolate, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Kallos Chocolate zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase.Lastnosti:gladi in deluje proti kodranjulajša razčesavanje in oblikovanjelasem zagotavlja očarljiv leskNavodilo za uporabo:Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
 • Kallos LAB 35 balzam za suhe in poškodovane lase 500 ml
  Kallos LAB 35, 500 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Kallos LAB 35 zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase.Lastnosti:lasem zagotavlja očarljiv lesklajša razčesavanje in oblikovanjeNavodilo za uporabo:Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
 • Kallos Chocolate regeneracijski šampon za suhe in poškodovane lase 1000 ml
  Kallos Chocolate, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos Chocolate učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:umiva lase in čisti lasiščeintenzivno vlažiobnavlja in hrani laselase pušča mehkeNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
 • Kallos KJMN hranilna maska za lase z omega-6 kompleksom in makadamijevim oljem 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos KJMN predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto.Lastnosti:intenzivno vlažiobnavlja lase po celi njihovi dolžinilasem zagotavlja očarljiv lesklasje so mehki na dotikobnavlja strukturo lasNavodilo za uporabo:Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
 • Kallos KJMN globinsko čistilni šampon za mastne lase in lasišče 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Šamponi za ženske, Lastnosti:obnavlja in hrani laselase pušča mehkeNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
 • Kallos KJMN šampon s keratinom za suhe in poškodovane lase 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos KJMN učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:krepi lasna vlaknaumiva lase in čisti lasiščeintenzivno vlažiNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
 • Kallos KJMN maska z mlečnimi beljakovinami 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos KJMN predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto.Lastnosti:poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe laslasem zagotavlja očarljiv leskNavodilo za uporabo:Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
 • Kallos KJMN regeneracijski šampon z omega-6 kompleksom in makadamijevim oljem 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos KJMN učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:obnavlja in hrani lasedaje lesk in volumenkrepi lasna vlaknaNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
 • Kallos LAB 35 šampon za volumen in sijaj 500 ml
  Kallos LAB 35, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos LAB 35 učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:umiva lase in čisti lasiščedaje lesk in volumenkrepi lasna vlaknaNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
 • Kallos LAB 35 balzam za volumen in sijaj 500 ml
  Kallos LAB 35, 500 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Kallos LAB 35 zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase.Lastnosti:lasem zagotavlja očarljiv lesklasem daje volumen in prožnostgladi in deluje proti kodranjuNavodilo za uporabo:Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
 • Kallos LAB 35 maska za lase za volumen in sijaj 500 ml
  Kallos LAB 35, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos LAB 35 predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto.Lastnosti:intenzivno vlažiobnavlja lase po celi njihovi dolžinilasem zagotavlja očarljiv lesklasje so mehki na dotikobnavlja strukturo lasNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
 • Kallos KJMN pršilo za toplotno oblikovanje las 200 ml
  Kallos KJMN, 200 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Kallos KJMN daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:lasem nudi hidratacijo in hranilakakovostno izboljša strukturo laslase pušča čudovito sijoče in vitalnedaje žametno mehkoboNavodilo za uporabo:Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
 • Kallos KJMN vlažilna maska z aloe vero 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos KJMN predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto.Lastnosti:intenzivno vlažiobnavlja lase po celi njihovi dolžinipoenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe laslasem zagotavlja očarljiv lesklasje so mehki na dotikNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
 • Kallos KJMN obnovitveni šampon z aloe vero 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos KJMN učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:intenzivno vlažiumiva lase in čisti lasiščestimulira rast laslase pušča mehkedaje lesk in volumenNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
 • Kallos KJMN energijski šampon 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos KJMN učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:umiva lase in čisti lasiščeobnavlja in hrani laseintenzivno vlažikrepi lasna vlaknadaje lesk in volumenNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
 • Kallos LAB 35 posvetlitvena meglica v pršilu 150 ml
  Kallos LAB 35, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Kallos LAB 35 daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:lase pušča čudovito sijoče in vitalnekroti neobvladljive lasedaje žametno mehkobolasem nudi hidratacijo in hranilaNavodilo za uporabo:Razčešite. Uredite lase kot običajno.
 • Kallos LAB 35 hranilno olje za lase 50 ml
  Kallos LAB 35, 50 ml, Klasična olja za lase za ženske, Lastnosti:kroti neobvladljive lasepreprečuje cepljenje konicdaje žametno mehkobo
 • Kallos LAB 35 šampon brez sulfatov in parabenov 500 ml
  Kallos LAB 35, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos LAB 35 učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:podaljšuje obstojnost barve lasumiva lase in čisti lasiščeobnavlja in hrani laselase pušča mehkeSestava:brez sulfatovNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
 • Kallos KJMN obnovitvena maska s kaviarjem 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos KJMN predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto.Lastnosti:obnavlja lase po celi njihovi dolžiniobnavlja strukturo laskrepi lasna vlaknadeluje v globino lasnega vlaknalasem vrača naraven, zdrav videzNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
 • Kallos KJMN barva za lase s keratinom in arganovim oljem odtenek 8.0 Light Blond 100 ml
  Kallos KJMN, 100 ml, Trajne barve za lase za ženske, Barva za lase Kallos KJMN daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk.Lastnosti:zanesljivo barva laseprekriva sive lasemat lasem nudi leskhrani in vlaži laseima dolgotrajen učinekNavodilo za uporabo:Samo za profesionalno uporabo.
 • Kallos KJMN barva za lase odtenek 12.20 Special Ultra Violet Blond 100 ml
  Kallos KJMN, 100 ml, Trajne barve za lase za ženske, Barva za lase Kallos KJMN daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk.Lastnosti:zanesljivo barva laseima dolgotrajen učinekhrani in vlaži laseprekriva sive lasemat lasem nudi leskNavodilo za uporabo:Samo za profesionalno uporabo.
 • Kallos KJMN oksidacijska emulzija 6 % 20 vol. za profesionalno uporabo 100 ml
  Kallos KJMN, 100 ml, Oksidacijska krema za ženske, Oksidacijska emulzija Kallos KJMN je nepogrešljiv pripravek za trajne in poltrajne barve za lase.Lastnosti:deluje kot oksidant pri barvanju lasNavodilo za uporabo:Samo za profesionalno uporabo.
 • Kallos KJMN oksidacijska emulzija 3 % 10 vol. za profesionalno uporabo 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Oksidacijska krema za ženske, Oksidacijska emulzija Kallos KJMN je nepogrešljiv pripravek za trajne in poltrajne barve za lase.Lastnosti:deluje kot oksidant pri barvanju lasNavodilo za uporabo:Samo za profesionalno uporabo.
 • Kallos Oxi kremasti peroksid 6% za profesionalno uporabo 1000 ml
  Kallos Oxi, 1000 ml, Oksidacijska krema za ženske, Oksidacijska emulzija Kallos Oxi je nepogrešljiv pripravek za trajne in poltrajne barve za lase.Lastnosti:deluje kot oksidant pri barvanju lasNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih. Zmešajte v pravem razmerju z barvo za lase. Samo za profesionalno uporabo.
 • Kallos KJMN oksidacijska emulzija 12 % 40 vol. za profesionalno uporabo 100 ml
  Kallos KJMN, 100 ml, Oksidacijska krema za ženske, Oksidacijska emulzija Kallos KJMN je nepogrešljiv pripravek za trajne in poltrajne barve za lase.Lastnosti:deluje kot oksidant pri barvanju lasNavodilo za uporabo:Samo za profesionalno uporabo.
 • Kallos KJMN oksidacijska emulzija 9 % 30 vol. za profesionalno uporabo 100 ml
  Kallos KJMN, 100 ml, Oksidacijska krema za ženske, Oksidacijska emulzija Kallos KJMN je nepogrešljiv pripravek za trajne in poltrajne barve za lase.Lastnosti:deluje kot oksidant pri barvanju lasNavodilo za uporabo:Samo za profesionalno uporabo.
 • Kallos Oxi kremasti peroksid 12% za profesionalno uporabo 60 ml
  Kallos Oxi, 60 ml, Oksidacijska krema za ženske, Oksidacijska emulzija Kallos Oxi je nepogrešljiv pripravek za trajne in poltrajne barve za lase.Lastnosti:deluje kot oksidant pri barvanju lasNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih. Zmešajte v pravem razmerju z barvo za lase. Samo za profesionalno uporabo.
 • Kallos Oxi kremasti peroksid 9% za profesionalno uporabo 1000 ml
  Kallos Oxi, 1000 ml, Oksidacijska krema za ženske, Oksidacijska emulzija Kallos Oxi je nepogrešljiv pripravek za trajne in poltrajne barve za lase.Lastnosti:deluje kot oksidant pri barvanju lasNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih. Zmešajte v pravem razmerju z barvo za lase. Samo za profesionalno uporabo.

Nazadnje videno

Vrh