Znamke 1
Cena

Etna oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
Znamka: Etna 89 izdelkov
 • Etna Ženske enodelne kopalke Lena
  Ženske enodelne kopalke v modnem kroju halter. Klasičen kroj krasijo prefinjeni mrežasti dodatki. Kopalke izoblikujejo prelepo žensko silhueto. Enodelne kopalke Hitro sušeči material Podložene košarice Odstranljive blazinice Naramnice se zavezujejo Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Obleka za na plažo Glamour gold
  Obleka za na plažo Glamour gold iz nežne mrežaste tkanine, prešite z zlato nitjo. Ustvarite si stilski videz za na plažo po zgledu hollywoodskih zvezdnic. Obleka za na plažo Vrvica za zategovanje v predelu pasu
 • Etna Dvodelne ženske kopalke Casablanca Tropic
  Atraktiven izgled v priljubljenem kroju. Dvodelne kopalke Casablanca odlikuje domiseln motiv tropskega sadja in odstranljiva broška. Hlačke so sešite iz dvojnega materiala za kopalke, njihov brazilski kroj pa bo laskal vaši zadnjici. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Podložene trikotne košarice Push-up blazinice Brez kosti Zavezovanje za vratom in na hrbtni strani Hlačke brazilskega kroja Zavezovanje ob straneh Navpični šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Torba za na plažo Etna, črna
  Stilska torba za na plažo Lady Etna iz neoprena je idealna družba na plaži. Znotraj je majhen žepek z zadrgo za mobitel ali druge malenkosti. Torba za plažo Neopren Ojačano dno Notranjost pralna Mere: 53 × 38 cm, dno 36 × 17 cm, dolžina ročaja 60 cm
 • Etna Obleka za na plažo Laura
  Obleka za na plažo Laura iz lahkotnega materiala z živalskimi vzorci. Ustvarite si stilski videz za na plažo po zgledu hollywoodskih zvezdnic. Obleka za na plažo Vrvica za zategovanje v predelu pasu
 • Etna Ženske dvodelne kopalke Nora
  Ženske dvodelne kopalke Nora z živalskim potiskom. Zgornji del s podloženimi košaricami iz nežnega lesketajočega materiala. Brazilke s praktičnim zavezovanjem ob straneh. Ženski bikini Hitro sušeči material Podložene košarice Klasične kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Brazil hlačke Navpičen šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Ženske dvodelne kopalke Palm
  Ženske dvodelne kopalke Palm. Push-Up košarice vam pričarajo popoln dekolte, naramnice lahko med sončenjem odpnete. Nizke brazilke imajo na bokih vrvice s kovinskimi elementi. Ženski bikini Hitro sušeči material Push-Up košarice Odstranljive naramnice Klasične kosti Stranske kosti Zavezovanje za vratom in v zadnjem delu Brazil hlačke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Ženske dvodelne kopalke Palm gold
  Ženske dvodelne kopalke Palm gold. Push-Up košarice vam pričarajo popoln dekolte, naramnice lahko med sončenjem odpnete. Nizke brazilke imajo na bokih vrvice s kovinskimi elementi. Ženski bikini Hitro sušeči material Push-Up košarice Odstranljive naramnice Klasične kosti Stranske kosti Zavezovanje za vratom in v zadnjem delu Brazil hlačke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del kopalk Marbella black
  Spodnji del kopalk Marbella black v minimalistični črni barvi. Visok izrez brazilk in fino rebrast material vam optično podaljša noge in poudari zadnjico. Spodnji del kopalk Brazil hlačke Hitro sušeči material Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Zgornji del ženskih kopalk California
  Zgornji del kopalk California za ženske, ki želijo popoln dekolte. Modrček ima odstranljive blazinice, ki v trenutku privzdignejo vaše oprsje. Hitro sušeči material Podložene košarice Odstranljive blazinice Klasične kosti Zavezuje se za vratom in v zadnjem delu Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Ženske dvodelne kopalke Grace dots
  Izstopajte na plaži ali kopališču v dvodelnih kopalkah Grace. Podložen zgornji del iz zlatastega lesketajočega materiala krasijo stilske pike. Spodnji del kroja brazil, ki lepo poudari vašo zadnjico, odlikuje poseben mat odsev. Ženske dvodelne kopalke Hitro sušeči material Podložene košarice Klasične kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Brazil hlačke Navpičen šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Ženske enodelne kopalke Grenada
  Netradicionalen videz enodelnih kopalk Grenada. Svetlo zlato lesketajočo podlago krasijo izraziti geometrijski vzorci. Prefinjeni strappy trakovi v zadnjem delu. Kopalke sijajno poudarijo žensko silhueto. Enodelne kopalke Hitro sušeči material Nevidne podložene košarice Odstranljive naramnice Naramnice se zavezujejo Stranske kosti Klasičen kroj hlačnega dela Navpičen šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Ženske dvodelne kopalke Mauritius II.
  Ženske dvodelne kopalke Mauritius II. odlikuje sijajna kombinacija zlate in metalno črne barve. Podložene košarice imajo tako fiksne kot tudi odstranljive blazinice. Modrček dopolnjujejo hlačke kroja brazil. Ženski bikini Hitro sušeči material Push-Up košarice Odstranljive Push-Up blazinice Stranske kosti Zavezuje se za vratom in v zadnjem delu Hlačke kroja brazil Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del kopalk Grenada
  Spodnji del kopalk Grenada v elegantni črni kombinaciji z geometrijskimi vzorci. Kroj brazil s praktičnim zavezovanjem na bokih. Spodnji del kopalk Brazil hlačke Hitro sušeči material Zavezovanje na bokih Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del kopalk Mauritius II.
  Spodnji del kopalk Mauritius II. kroja brazil. Spodnji del kopalk Hitro sušeči material Hlačke kroja brazil Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Zgornji del ženskih kopalk Bridget
  Eleganten zgornji del enobarvnih kopalk z možnostjo odstranitve naramnic in oblikovanja balkonet kroja. Push-up košarice oblikujejo popoln dekolte. Hitro sušeč material Push-up košarice Odstranjlive naramnice Klasične kosti Stranske kosti Zavezovanje na hrbtu Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del kopalk Bridget, črn
  Spodnji del kopalk Bridget klasičnega kroja. Spodnji del kopalk Klasične hlačke Material, ki se hitro posuši
 • Etna Spodnji del ženskih kopalk Selena Blue
  Spodnji del ženskih kopalk Selena Blue Hlačke so izdelane iz modernega, hitro sušečega materiala in podložene z drugo, tanjšo vrsto Nizke hlačke z jeans videzom so nizko krojene Zavezovanje na strani Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del ženskih kopalk Carmen
  Klasičen spodnji del kopalk v enobarvnem dizajnu predstavlja brezčasno klasiko. Je prijeten za nošenje, ob strani pa ima privlačno zavezovanje. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačk Hitro sušeč material Zavezovanje ob strani Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Etna Zgornji del ženskih kopalk Alexia
  Ženske kopalke Alexia so eleganten model za na plažo. Balkonet modrček je sešit iz materiala za kopalke žametnega izgleda, s snemljivo broško iz bleščic. Material, ki se hitro posuši Push-up košarice Snemljive naramnice Zavezovanje za vratom Klasična kost Stranske kosti Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Torba za na plažo Etna, bež
  Stilska torba za na plažo Lady Etna iz neoprena je idealna družba na plaži. Znotraj je žepek z zadrgo za mobitel ali druge malenkosti. Torba za plažo Neopren Ojačano dno Notranjost pralna Mere: 53 × 38 cm, dno 36 × 17 cm, dolžina ročaja 60 cm
 • Etna Spodnji del kopalk Andy
  Spodnji del kopalk Andy v klasični črni barvi. Kroj brazil z lahkotno nabrano obrobo poudari vaše krivulje. Spodnji del kopalk Brazil hlačke Hitrosušeči material Zavezovanje ob straneh Navpičen šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del kopalk Nora
  Spodnji del kopalk Nora s kovinskim sijajem. Hlačke kroja brazil na bokih dopolnjuje kontrastno zavezovanje. Navpičen šiv v zadnjem delu poudari linije zadnjice. Spodnji del kopalk Brazil hlačke Navpičen šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del kopalk Mauritius
  Spodnji del kopalk Mauritius klasičnega kroja. Elegantno črno barvo na bokih dopolnjuje lesketajoč zlat dodatek iz nežnega tila. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačnega dela Hitro sušeči material Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del kopalk Palm gold
  Spodnji del kopalk Palm gold. Nizke brazil hlačke imajo ob straneh vrvice s kovinskimi elementi. Spodnji del kopalk Brazil hlačke Hitro sušeči material Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del kopalk Grace green
  Spodnji del ženskih dvodelnih kopalk Grace green kroja brazil. Očarljive zlate črtice poudarijo vašo zagorelost. Spodnji del kopalk Brazil hlačke Hitro sušeči material Ustvarite si popoln vide za na plažo!
 • Etna Dvodelne ženske kopalke Gabriella
  Z izvirnimi kopalkami Gabriella boste izstopale tako na plaži kot na bazenu. Zgornji del ponuja nekaj prednosti. Če boste odpele naramnice boste ustvarile balkonet kroj, ki naredi prsi lepo okrogle. Dva široka trakova z vsake strani lahko učinkovito zavežete čez roke ali za vratom. Med prsmi je široka sponka iz bleščic, ki jo lahko snamete kadar vam to ustreza. Klasično krojen spodnji del bo pristajal vsaki postavi. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Push-up košarice Snemljive naramnice Klasična kost Stranske kosti Zavezovanje zadaj Hlačke brazilskega kroja Navpični šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Zgornji del ženskih kopalk Sunny
  Z zgornjim delom kopalk Sunny, ki ga ni mogoče spregledati, boste zagotovo deležni občudujočih pogledov tako na plaži kot na bazenu. Modrčku lahko odstranite naramnice in ustvarite balkonet kroj. Push-up košarice poskrbijo za poln dekolte. Hitro sušeč material Push-up košarice Snemljive naramnice Klasična kost Stranske kosti Zavezovanje na zadnjem delu Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del ženskih kopalk Sunny
  Spodnji del kopalk Sunny brazilskega kroja. Ta model poudarjajo izvirni okrasni trakovi na bokih z ovalnimi koraldami. Spodnji del kopalk Brazil hlačke Navpični šiv na zadnji strani Material, ki se hitro posuši
 • Etna Zgornji del ženskih kopalk Positano
  V elegantnem zgornjem delu kopalk Positano boste zažarele. Modrček krasi cvetlični dodatek iz bleščic. Material, ki se hitro posuši Podložene trikotne košarice Push-up blazinice Brez kosti Zavezovanje za vratom in na hrbtni strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Zgornji del ženskih kopalk Catrine
  Zgornji del ženskih kopalk Catrine krasijo drobni cvetovi vezeni s srebrno nitjo. Balkonet modrček ima všite Push-Up blazinice, ki optično povečajo vaše prsi. Praktične odstranljive naramnice vam bodo prišle prav med sončenjem. Hitro sušeči material Push-Up košarice Snemljive naramnice Klasične kosti Stranske kosti Zavezuje se v zadnjem delu Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Zgornji del ženskih kopalk Anastasia
  Zgornji del kopalk Anastasia svetlečega videza. Modrček z rahlim push-up učinkom izoblikuje poln dekolte in ga okrasi s snemljivo broško v obliki ananasa. Naramnice lahko na hrbtu odpnete in prekrižate. Podložene košarice Naramnice se odpenjajo le na hrbtni strani Klasična kost Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Ženske dvodelne kopalke Andy
  Ženske dvodelne kopalke Andy v klasični črni kombinaciji. Podložen modrček s Push-Up odstranljivimi blazinicami odlično izoblikuje tudi manjše prsi. Spodnji del kroja brazil s praktičnim zavezovanjem na bokih. Ženski bikini Hitro sušeči material Podložene košarice Odstranljive Push-Up blazinice Klasične kosti Zavezovanje za vratom in v zadnjem delu Brazil hlačke Navpičen šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del kopalk Grace dots
  Spodnji del kopalk odlikuje mat odsev. Brazilke z izrazitimi navpičnim šivom v zadnjem delu laskajo vaši zadnjici. Praktično zavezovanje na bokih. Spodnji del kopalk Brazil hlačke Hitro sušeči material Navpičen šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Ženske dvodelne kopalke Grenada II.
  Ženske dvodelne kopalke Grenada II. s podloženimi košaricami in modnimi geometrijskimi vzorci. Brazilke lepo oblikujejo vašo zadnjico. Praktične vrvice na bokih. Ženski bikini Hitro sušeči material Podložene košarice Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Brazil hlačke Zavezovanje ob straneh Navpičen šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Ženske dvodelne kopalke Grenada
  Ženske dvodelne kopalke Grenada z geometrijskimi vzorci. Podložene trikotne košarice z rahlim Push-Up učinkom brezhibno oblikujejo tudi manjše prsi. Preproste brazilke s praktičnim zavezovanjem na bokih. Ženski bikini Hitro sušeči material Push-Up košarice Brez kosti Zavezovanje za vratom in v zadnjem delu Brazil hlačke Zavezovanje na bokih Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Ženske dvodelne kopalke Havana 01
  Ekstravagantne dvodelne kopalke Havana. Podložene košarice z učinkom Push-Up prsi privzdignejo in jim podarijo popolno obliko. Predel dekolteja bogatijo okrasni strappy trakovi z zlatimi kroglicami. Brazilke in nežno rebrastega materiala na bokih dopolnjujejo kontrastni strappy trakovi. Ženski bikini Hitro sušeči material Push-Up košarice Klasične kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Brazil hlačke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del kopalk Havana 01
  Spodnji del kopalk Havana kroja brazil. Nežna rebrasta tkanina v prednjem delu tvori izviren lesketajoč vzorec. Na bokih so prišiti prefinjeni kontrastni strappy trakovi. Spodnji del kopalk Brazil hlačke Hitro sušeči material Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Ženske enodelne kopalke Lena II.
  Hrepenite po svežem modelu kopalk? Sezite po enodelnih kopalkah Lena II. Prefinjen kroj z lesketajočimi izrezi in tilom poudarijo ženske obline. Enodelne kopalke Hitro sušeči material Nevidne podložene košarice Odstranljive blazinice Naramnice se zavezujejo Stranske kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Klasičen kroj hlačnega dela Navpičen šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del kopalk Palm
  Spodnji del kopalk Palm. Nizke brazil hlačke imajo ob straneh vrvice s kovinskimi elementi. Spodnji del kopalk Brazil hlačke Hitro sušeči material Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Ženske enodelne kopalke Melisa
  Enodelne kopalke Melisa poudarijo vaše obline in pritegnejo pozornost zaradi izrazitega vzorca. Košarice so podložene in zagotavljajo oporo tudi večjim prsim, naramnice so odstranljive. Sijajni dodatki iz tila na bokih kopalkam dodajo kanček elegance. Enodelne kopalke Primerne tudi za večje prsi Hitro sušeči material Podložene košarice Odstranljive naramnice Prilagodljive naramnice Klasične naramnice Stranske kosti Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Zgornji del ženskih kopalk Marion
  Izvirno zasnovan zgornji del kopalk Marion, s katerim na morju ali kopališču zagotovo ne boste ostale neopažene. Zgornji del kopalk ima več prednosti. Če odstranite naramnice, dobite balkonet modrček, ki lepo zaobli vaše prsi. Dva široka trakova z vsake strani lahko lično zavežete čez ramena ali za vratom. Predel med prsmi krasi široka bleščeča zaponka, ki jo lahko po želji odpnete. Hitro sušeči material Push-Up košarice Snemljive naramnice Klasične kosti Stranske kosti Zavezuje se v zadnjem delu Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Zgornji del ženskih dvodelnih kopalk Claudia
  Izviren dizajn zgornjega dela kopalk Claudia predstavlja izjemen model za na plažo. Modrček bandeau krasijo volančki iz finega tila in čipke. Material, ki se hitro posuši Nepodložene košarice Odstranljive blazinice Snemljive naramnice Stranske kosti Zavezovanje za vratom in na hrbtu Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Ženske dvodelne kopalke Christina, modre
  Dvodelne ženske kopalke Christina v kontrastnem dizajnu. Modrček krasi svetlikajoča snemljiva broška, ki predstavlja posebnost tega modela. Spodnji del kopalk je zadaj moder, podložen z udobno tkanino za kopalke. Ženske dvodelne kopalke Primerne tudi za velike prsi Material, ki se hitro posuši Podložene košarice Klasična kost Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Zgornji del ženskih kopalk Miami, rjav
  Želite na plaži ali ob bazenu žareti? Izberite zgornji del kopalk Miami. Krasi ga zlata cvetlična aplikacija in mu, skupaj z okrasnimi trakovi v dekolteju, daje stil. Push-up blazinice lahko po potrebi odstranite Material, ki se hitro posuši Push-up košarice Odstranljive blazinice Snemljive naramnice Stranske kosti Zavezovanje zadaj Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Zgornji del ženskih kopalk Leticia
  Zgornji del kopalk Leticia svetlečega videza. Modrček z rahlim push-up učinkom izoblikuje poln dekolte in ga okrasi s snemljivo broško v obliki ananasa. Podložene košarice Naramnice se odpenjajo le na hrbtu Klasična kost Zapenjanje na hrbtu s kovinsko zaponko za kopalke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del ženskih kopalk Guilianne
  Spodnji del kopalk Guilianne udobnega klasičnega kroja ima ob straneh zlate sponke, ki dajejo hlačkam eleganco. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Zavezovanje ob straneh Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del kopalk Grenada II.
  Spodnji del kopalk Grenada II. kroja brazil. Elegantno črno izvedbo dopolnjuje kontrastno zavezovanje na bokih. Spodnji del kopalk Brazil hlačke Zavezovanje ob straneh Navpičen šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Ženske enodelne kopalke Laura II.
  Prefinjene enodelne kopalke Laura II. poudarijo žensko silhueto. Preprosto črno barvo dopolnjuje kontrastna zlata obroba v prednjem delu. Zadnji del dopolnjujejo sijajni strappy trakovi. Enodelne kopalke Hitro sušeči material Prikrite podložene košarice Odstranljive naramnice Naramnice se zavezujejo Stranske kosti Klasičen kroj hlačnega dela Navpičen šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Ženske dvodelne kopalke Marbella black
  Minimalistične ženske dvodelne kopalke Marbella black. Podložene košarice z odstranljivimi blazinicami in rahlim učinkom Push-Up brezhibno oblikujejo tudi manjše prsi. Prefinjene vrvice v predelu dekolteja dopolnjujejo srebrne kroglice. Izrazit izrez brazilk laska vašim nogam in zadnjici. Ženski bikini Hitro sušeči material Podložene košarice Push-Up blazinice z gelom Brez kosti Zavezovanje za vratom in v zadnjem delu Brazil hlačke Ustvarite si popoln videz za a plažo!
 • Etna Ženske dvodelne kopalke Grace green
  Ženske dvodelne kopalke Grace green. Push-Up košarice poskrbijo za popoln videz vaših prsi. Zlate naramnice lahko odpnete in se v polni meri naužijete sončenja. Brazil hlačke laskajo vaši zadnjici. Ženski bikini Hitro sušeči material Push-Up košarice Odstranljive naramnice Stranske kosti Zavezovanje v zadnjem delu Brazil hlačke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Ženske dvodelne kopalke Mauritius
  Izvirno zasnovane dvodelne kopalke Mauritius. Podložen zgornji del z odstranljivimi Push-Up blazinicam predstavlja odlično izbiro za ženske z manjšimi prsi. Modrček kroja bandeau krasi nežna lesketajoča mrežasta tkanina. Model dopolnjujejo preproste klasične hlačke. Ženski bikini Hitro sušeči material Podložene košarice Odstranljive Push-Up blazinice Zavezovanje za vratom in v zadnjem delu Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del kopalk Palm II.
  Spodnji del kopalk Palm II. za ženske polnejših oblin. Ob straneh je mogoče praktično prilagoditi višino. Preprosto črno izvedbo dopolnjujejo motivi palmovih vej. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačnega dela Hitro sušeči material Prilagajanje višine na bokih Primerno tudi za polnejše obline Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Ženske dvodelne kopalke Verona
  Ženske dvodelne kopalke Verona v očarljivi zlati barvi! Če ste radi v središču pozornosti, potem se te kopalke prav za vas. Mehke blazinice v košaricah so odstranljive. Trikotne košarice dopolnjujejo brazilke z zavezovanjem na bokih. Ženski bikini Hitro sušeči material Nepodložene trikotne košarice Odstranljive blazinice Brez kosti Zavezovanje za vratom in v zadnjem delu Brazil hlačke Zavezovanje na bokih Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Ženske dvodelne kopalke Selena Green
  Dvodelne kopalke Selena Green z modnimi elementi. Kopalke so izdelane iz sodobnih materialov, ki se hitro sušijo Močno podložene košarice s kostmi imajo vstavljene push-up blazinice in so pošite z izstopajočimi našitki Snemljive naramnice se po dolžini nastavijo na hrbtu Obseg ima všite stranske kosti, zavezuje se na hrbtu Nizke hlačke s džins potiskom imajo krojene hlačnice Zavezovanje ob straneh Hlačke so podložene z drugim slojem blaga Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del ženskih kopalk Casablanca Tropic
  Spodnji del kopalk Casablanca krasi tropski motiv. Moderen brazil kroj bo naredil vašo zadnjico še bolj zapeljivo. Spodnji del kopalk Brazil hlačke Hitro sušeč material Zavezovanje ob strani Navpičen šiv na zadnji strani Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Etna Dvodelne ženske kopalke Casablanca blue
  Dajete prednost kopalkam s trikotnimi košaricami? Preizkusite črtasti model Casablanca. Push-up košarice okrašene s snemljivo broško vam bodo oblikovale popoln dekolte. Hlačke so sešite iz dvojnega materiala za kopalke, njihov brazilski kroj pa bo laskal vaši zadnjici. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Podložene trikotne košarice Push-up blazinice Brez kosti Zavezovanje za vratom in na hrbtni strani Hlačke brazilskega kroja Zavezovanje ob straneh Navpični šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Zgornji del ženskih kopalk Glamour
  V zanimivem zgornjem delu kopalk Glamour boste vedno videti privlačni. Košarice s Push-Up blazinicami poskrbijo za bogat dekolte. Drobne zlate bleščice in okrasni elementi na naramnicah poudarijo izvirnost modela. Hitro sušeči material Podložene košarice Odstranljive blazinice Klasične kosti Zavezuje se za vratom in v zadnjem delu Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del ženskih kopalk Casablanca, modri
  Dvobarven spodnji del kopalk Casablanca ima ob straneh širše elastične trakove. Na zadnji strani pod pasom je elastičen šiv, zahvaljujoč kateremu se hlačke čudovito prilegajo zadnjici. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Zgornji del ženskih kopalk Carmen
  Če dajete prednost nepodloženim kopalkam, ne smete spregledati modela Carmen. Preverjen kroj v sebi združuje brezčasen videz in udobje. Modrček je na notranji strani podložen s kontrastnim bež materialom za kopalke. Hitro sušeč material Nepodložene košarice Klasična kost Zavezovanje za vratom in v zadnjem delu Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Etna Ženske dvodelne kopalke Imani
  Dvodelne kopalke Imani živalskega dizajna bodo všeč ženskam polnejših postav. Udobne podložene košarice prsim ponujajo oporo. Klasičen kroj hlačk je prijetno nositi in laska vsaki postavi. Ženske dvodelne kopalke Primerne za velike prsi Material, ki se hitro posuši Podložene košarice Snemljive naramnice Klasična kost Stranske kosti Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Ženske dvodelne kopalke Palm 02, nepodložene
  Dvodelne kopalke Palm II. združujejo udoben kroj in poletni potisk palmovih listov. Nepodložene košarice in stranski del za dodatno oporo zagotavljajo odlično stabilnost tudi za ženske s polnejšim oprsjem. Klasične hlačke z rahlo zvišanim pasom imajo pri straneh praktično vrvico za prilagajanje višine spodnjega dela. Ženske dvodelne kopalke Primerne tudi za polnejše obline Hitro sušeči material Nepodložene košarice Stranski del košaric za dodatno oporo Klasične kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Klasičen kroj hlačnega dela Prilagajanje višine na bokih Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Ženske dvodelne kopalke Marbella
  Ženske dvodelne kopalke Marbella v izraziti rdeči barvi. Odstranljive Push-Up blazinice vam pričarajo polnejše prsi, okrasne vrvice polepšajo dekolte. Izrazit izrez brazilk optično podaljša noge. Ženski bikini Hitro sušeči material Nepodložene košarice Odstranljive Push-Up blazinice Brez kosti Zavezovanje za vratom in v zadnjem delu Brazil hlačke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del ženskih kopalk Selena Green
  Spodnji del dvodelnih kopalk Selena Green. Hlačke so sodobnega materiala, ki se hitro suši, podložene pa so z drugim slojem tanjšega materiala. Nizke hlačke s denim potiskom imajo krojene hlačnice Zavezovanje ob straneh Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del ženskih kopalk Casablanca blue
  Spodnji del kopalk Casablanca je iz dvojnega materiala za kopalke. Moderen brazilski kroj bo laskal vaši zadnjici. Spodnji del kopalk Hlačke brazilskega kroja Material, ki se hitro posuši Zavezovanje ob straneh Navpični šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del ženskih kopalk Camila
  Spodnji del kopalk Camila s svetlečim geometrijskim vzorcem. Zadnja stran je enobarvna, stranski del pa krasijo tanki okrasni trakovi s perlicami. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačk Hitro sušeč material Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del ženskih kopalk Annie
  Spodnji del kopalk Annie v brazil kroju. Obojestranska zasnova ponuja dva načina nošenja. Spodnji del kopalk Brazil hlačke Navpičen šiv na zadnji strani Hitro sušeč material
 • Etna Spodji del ženskih kopalk Christina, modre
  Spodnji del kopalk Christina v dvobarvnem dizajnu. Zadnji del hlačk je moder, podložen z udobno tkanino za kopalke. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Ženske dvodelne kopalke Borneo
  Se odpravljate na morje ali bazen? Oblecite dvodelne kopalke izvirnega dizajna Borneo. Bandeau modrček krasijo volančki iz čike, hlačke pa imajo etno vzorec s kovinskim učinkom. Ženske dvodelne kopalke Material, ki se hitro posuši Nepodložene košarice Odstranljive blazinice Snemljive naramnice Stranske kosti Zavezovanje za vratom in na hrbtu Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del ženskih kopalk Borneo
  Spodnji del kopalk Borneo v etno dizajnu, s kovinskim učinkom. Hlačke imajo višji izrez in tako optično podaljšajo noge. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Ženske dvodelne kopalke Anele
  Dvodelne kopalke Anele z živalskim dizajnom bodo všeč ženskam polnejših postav. Udobne podložene košarice prsim zagotavljajo oporo. Klasičen kroj hlačk je prijetno nositi in laska vsaki postavi. Ženske dvodelne kopalke Primerne za velike prsi Material, ki se hitro posuši Podložene košarice Snemljive naramnice Klasična kost Stranske kosti Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del ženskih kopalk Anele
  Spodnji del kopalk Anele privlačnega živalskega dizajna. Za udobje poskrbita klasičen kroj in prijetna tkanina na notranji strani. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del ženskih kopalk Imani
  Spodnji del kopalk Imani privlačnega živalskega dizajna. Za udobje poskrbita klasičen kroj in prijetna tkanina na notranji strani. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Zgornji del ženskih kopalk Nicolle
  Zgornji del kopalk Nicolle za ljubiteljice minimalizma. Udobne košarice krojene v obliki črke T nudijo popolno oporo tudi večjemu oprsju. Primerne za večje prsi Hitro sušeči material Podložene košarice Snemljive naramnice Klasične kosti Stranske kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Ženske dvodelne kopalke Marlen
  Dvodelne kopalke Marlen za ljubiteljice minimalizma. Udobne košarice, krojene v obliki črke T, ponujajo oporo večjim prsim. Hlačke imajo ob straneh praktično zategovanje, s katerim lahko preprosto nastavite izrez hlačnic in višino pasu. Ženske dvodelne kopalke Primerne za velike prsi Material, ki se hitro posuši Podložene košarice Klasična kost Stranske kosti Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Hlačke klasičnega kroja Nastavitev višine na bokih Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del ženskih kopalk Marlen
  Spodnji del kopalk Marlen v brezčasnem enobarvnem dizajnu. Praktičen kroj z zategovanjem na bokih omogoča nastavitev višine hlačnic in višine pasu. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Nastavitev višine na bokih Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Zgornji del ženskih kopalk Verona
  Zgornji del ženskih kopalk metalnega videza. Košarice z odstranljivimi blazinicami lahko na sredini dekolteja preprosto zavežemo. Naramnice v obliki podvojenih tankih trakcev so na hrbtu všečno prekrižane. Hitro sušeči material Nepodložene trikotne košarice Odstranljive blazinice Dolžina naramnic ni nastavljiva Oblačimo ga čez glavo Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del kopalk Marbella
  Spodnji del kopalk Marbella kroja brazil. Izrazit izrez hlačnic optično podaljša noge. Spodnji del kopalk Hlačke brazil Hitro sušeči material Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del ženskih kopalk Verona39
  Spodnji del dvodelnih kopalk Verona kroja brazil z zavezovanjem na bokih. Spodnji del kopalk Hitro sušeči material Brazil hlačke Zavezovanje na bokih Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del ženskih kopalk Gabriella
  Spodnji del klasično krojenih kopalk Gabriella. Spodnji del kopalk Klasične hlačke Material, ki se hitro posuši
 • Etna Zgornji del ženskih kopalk Acapulco, črn
  Zgornji del ženskih kopalk Acapulco s push-up modrčkom pritegne pozornost s svojim kovinskim videzom. Rahlo svetleč material dopolnjuje široka bleščeča elastika med košaricami. Hitro sušeč material Push-up košarice Snemljive naramnice Klasična kost Stranske kosti Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Etna Zgornji del ženskih kopalk Flora
  Zgornji del kopalk Flora za ljubiteljice minimalizma. Udobne košarice, krojene v obliki črke T, ponujajo oporo tudi večjim prsim. Primerne za velike prsi Material, ki se hitro posuši Podložene košarice Klasična kost Stranske kosti Zapenjanje na hrbtu s kovinsko zaponko za kopalke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del ženskih kopalk Avril
  Spodnji del kopalk z zavezovanjem ob strani. Zaradi obojestranske zasnove lahko izbirate, katero barvo želite nositi. Spodnji del kopalk Brazil hlačke Hitro sušeč material Zavezovanje ob strani Navpičen šiv na zadnji strani Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodji del ženskih kopalk Christina, vinski
  Spodnji del kopalk Christina v dvobarvnem dizajnu. Zadnji del hlačk je vinske barve, podložen z udobno tkanino za kopalke. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Zgornji del ženskih kopalk Havana II
  Zgornji del kopalk Havana združuje moderen videz in priljubljen kroj. Sešit je iz metalno lesketajočega se materiala za kopalke. Predel dekolteja krasijo strappy trakovi s srebrnimi kroglicami, ki model dodatno popestrijo. Hitro sušeči material Podložene košarice Push-Up blazinice Naramnice so odstranljive le na zadnji strani Klasične kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del kopalk Catrine
  Spodnji del kopalk Catrine s svetlečim geometrijskim motivom. Zadnja stran je enobarvna, boke krasijo tanki okrasni trakovi s koraldami. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del ženskih kopalk Miami Gold
  Spodnji del kopalk Miami Gold je udobnega klasičnega kroja. Hlačke na bokih krasi zlato cvetlično vezenje. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Zgornji del ženskih kopalk Casablanca, moder
  Zgornji del kopalk Casablanca v dvobarvnem dizajnu. Push-up košarice krasi decentna cvetlična aplikacija. Hitro sušeč material Podložene trikotne košarice Push-up blazinice Brez kosti Zavezovanje za vratom in na zadnjem delu Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del ženskih kopalk Christina, črn
  Spodnji del kopalk Christina dvobarvnega dizajna. Zadnji del hlačk je črne barve, podložen z udobno tkanino za kopalke. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Ustvarite si popoln videz za na plažo!

Nazadnje videno

Vrh