Cena
Velikosti

Etna oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
40 izdelkov
 • Etna Spodnji del ženskih kopalk Selena Green barvna
  14,24 €
  Spodnji del dvodelnih kopalk Selena Green. Hlačke so sodobnega materiala, ki se hitro suši, podložene pa so z drugim slojem tanjšega materiala. Nizke hlačke s denim potiskom imajo krojene hlačnice Zavezovanje ob straneh Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Torba za na plažo Etna, zelena zelena
  39,99 €
  Stilska torba za na plažo Lady Etna iz neoprena je idealna družba na plaži. Znotraj je žepek z zadrgo za mobitel ali druge malenkosti. Torba za plažo Neopren Ojačano dno Notranjost pralna Mere: 53 × 38 cm, dno 36 × 17 cm, dolžina ročaja 60 cm
 • Etna Torba za na plažo Etna, bež bež
  33,99 €
  Stilska torba za na plažo Lady Etna iz neoprena je idealna družba na plaži. Znotraj je žepek z zadrgo za mobitel ali druge malenkosti. Torba za plažo Neopren Ojačano dno Notranjost pralna Mere: 53 × 38 cm, dno 36 × 17 cm, dolžina ročaja 60 cm
 • Etna Torba za na plažo Etna, črna črna
  33,99 €
  Stilska torba za na plažo Lady Etna iz neoprena je idealna družba na plaži. Znotraj je majhen žepek z zadrgo za mobitel ali druge malenkosti. Torba za plažo Neopren Ojačano dno Notranjost pralna Mere: 53 × 38 cm, dno 36 × 17 cm, dolžina ročaja 60 cm
 • Etna Dvodelne ženske kopalke Casablanca blue barvna
  51,98 €
  Dajete prednost kopalkam s trikotnimi košaricami? Preizkusite črtasti model Casablanca. Push-up košarice okrašene s snemljivo broško vam bodo oblikovale popoln dekolte. Hlačke so sešite iz dvojnega materiala za kopalke, njihov brazilski kroj pa bo laskal vaši zadnjici. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Podložene trikotne košarice Push-up blazinice Brez kosti Zavezovanje za vratom in na hrbtni strani Hlačke brazilskega kroja Zavezovanje ob straneh Navpični šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz
 • Etna Dvodelne ženske kopalke Gabriella turkizna
  50,98 €
  Z izvirnimi kopalkami Gabriella boste izstopale tako na plaži kot na bazenu. Zgornji del ponuja nekaj prednosti. Če boste odpele naramnice boste ustvarile balkonet kroj, ki naredi prsi lepo okrogle. Dva široka trakova z vsake strani lahko učinkovito zavežete čez roke ali za vratom. Med prsmi je široka sponka iz bleščic, ki jo lahko snamete kadar vam to ustreza. Klasično krojen spodnji del bo pristajal vsaki postavi. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Push-up košarice Snemljive naramnice Klasična kost
 • Etna Spodnji del ženskih kopalk Gabriella turkizna
  15,99 €
  Spodnji del klasično krojenih kopalk Gabriella. Spodnji del kopalk Klasične hlačke Material, ki se hitro posuši
 • Etna Ženske dvodelne kopalke Marion bordo
  45,73 €
  Z izvirnimi kopalkami Marion boste izstopale tako na plaži kot na bazenu. Zgornji del ponuja nekaj prednosti. Če boste odpele naramnice boste ustvarile balkonet kroj, ki naredi prsi lepo okrogle. Dva široka trakova z vsake strani lahko učinkovito zavežete čez roke ali za vratom. Med prsmi je široka sponka iz bleščic, ki jo lahko snamete, ko vam ustreza. Klasično krojen spodnji del bo pristajal vsaki postavi. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Push-up košarice Snemljive naramnice Klasična kost Stranske
 • Etna Ženske dvodelne kopalke Claudia barvna
  66,53 €
  Izviren dizajn kopalk Claudia predstavlja izjemen model za na plažo. Modrček bandeau krasijo volančki iz finega tila in čipke. Spodnji del ima na spredaj trendovski potisk zlatih ananasov. Ženske dvodelne kopalke Material, ki se hitro posuši Nepodložene košarice Odstranljive blazinice Snemljive naramnice Stranske kosti Zavezovanje za vratom in na hrbtu Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Zgornji del ženskih kopalk Alexia barvna
  29,59 €
  Ženske kopalke Alexia so eleganten model za na plažo. Balkonet modrček je sešit iz materiala za kopalke žametnega izgleda, s snemljivo broško iz bleščic. Material, ki se hitro posuši Push-up košarice Snemljive naramnice Zavezovanje za vratom Klasična kost Stranske kosti Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodji del ženskih kopalk Christina, modre modra-zlata
  18,69 €
  Spodnji del kopalk Christina v dvobarvnem dizajnu. Zadnji del hlačk je moder, podložen z udobno tkanino za kopalke. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Ženske dvodelne kopalke Anele rjava-bela
  54,38 €
  Dvodelne kopalke Anele z živalskim dizajnom bodo všeč ženskam polnejših postav. Udobne podložene košarice prsim zagotavljajo oporo. Klasičen kroj hlačk je prijetno nositi in laska vsaki postavi. Ženske dvodelne kopalke Primerne za velike prsi Material, ki se hitro posuši Podložene košarice Snemljive naramnice Klasična kost Stranske kosti Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Ženske dvodelne kopalke Verona črna
  51,88 €
  Dvodelne kopalke Verona s kovinskim učinkom. Košarice z odstranljivimi blazinicami lahko na sredini dekolteja preprosto zvežete. Naramnice so izdelane iz dveh tankih trakov, ki jih na hrbtu prekrižate. Hlačke imajo ob straneh zlate verižice, ki celotnemu modelu dajejo izvirnost. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Nepodložene trikotne košarice Odstranljive blazinice Naramnice brez regulacije dolžine Oblači se čez glavo Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Dvodelne ženske kopalke Casablanca Tropic barvna
  45,78 €
  Atraktiven izgled v priljubljenem kroju. Dvodelne kopalke Casablanca odlikuje domiseln motiv tropskega sadja in odstranljiva broška. Hlačke so sešite iz dvojnega materiala za kopalke, njihov brazilski kroj pa bo laskal vaši zadnjici. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Podložene trikotne košarice Push-up blazinice Brez kosti Zavezovanje za vratom in na hrbtni strani Hlačke brazilskega kroja Zavezovanje ob straneh Navpični šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del ženskih kopalk Casablanca blue barvna
  15,99 €
  Spodnji del kopalk Casablanca je iz dvojnega materiala za kopalke. Moderen brazilski kroj bo laskal vaši zadnjici. Spodnji del kopalk Hlačke brazilskega kroja Material, ki se hitro posuši Zavezovanje ob straneh Navpični šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Ženske dvodelne kopalke California, bordo barvna
  45,03 €
  V zanimivih kopalkah California bordo vas enostavno ne bodo mogli spregledati. Košarice s Push-up blazinicami poskrbijo za popoln dekolte. Enostaven barvni odtenek poudarja okraske na naramnicah. Rahlo nabran spodnji del brazilskega kroja bo okrasil vašo zadnjico. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Podložene košarice Odstranljive blazinice Klasična kost Zavezovanje za vratom in na hrbtni strani Hlačke brazilskega kroja Navpični šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del ženskih kopalk Acapulco bež rjava
  17,59 €
  Spodnji del dvodelnih kopalk Acapulco. Nizke hlačke v brazil kroju poskrbijo, da vaša zadnjica pride do izraza. Pozornost pritegne tudi kovinski lesk in bleščeča elastika ob strani. Spodnji del kopalk Brazil hlačke Hitro sušeč material Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del ženskih kopalk Avril barvna
  22,99 €
  Spodnji del kopalk z zavezovanjem ob strani. Zaradi obojestranske zasnove lahko izbirate, katero barvo želite nositi. Spodnji del kopalk Brazil hlačke Hitro sušeč material Zavezovanje ob strani Navpičen šiv na zadnji strani Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del ženskih kopalk Borneo barvna
  18,69 €
  Spodnji del kopalk Borneo v etno dizajnu, s kovinskim učinkom. Hlačke imajo višji izrez in tako optično podaljšajo noge. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del ženskih kopalk Marlen modra
  17,84 €
  Spodnji del kopalk Marlen v brezčasnem enobarvnem dizajnu. Praktičen kroj z zategovanjem na bokih omogoča nastavitev višine hlačnic in višine pasu. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Nastavitev višine na bokih Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Zgornji del ženskih kopalk Miami Gold črna
  37,39 €
  Želite na plaži ali ob bazenu žareti? Izberite zgornji del kopalk Miami Gold. Krasi ga zlata cvetlična aplikacija, ki mu skupaj z okrasnimi trakovi v dekolteju, daje stil. Push-up blazinice lahko po potrebi odstranite Material, ki se hitro posuši Push-up košarice Odstranljive blazinice Snemljive naramnice Stranske kosti Zavezovanje zadaj Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Zgornji del ženskih kopalk Casablanca, črn barvna
  24,69 €
  Zgornji del kopalk Casablanca v dvobarvnem dizajnu. Push-up košarice krasi decentna cvetlična aplikacija. Hitro sušeč material Podložene trikotne košarice Push-up blazinice Brez kosti Zavezovanje za vratom in na zadnjem delu Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Etna Ženske dvodelne kopalke California barvna
  45,03 €
  Dvodelne kopalke California bodo cenile ženske, ki želijo poln dekolte. Modrček ima snemljive blazinice, ki v trenutku privzdignejo vaše oprsje. Spodnji del brazilskega kroja ima domiseln tropski motiv. Ženske dvodelne kopalke Material, ki se hitro posuši Podložene košarice Odstranljive blazinice Klasična kost Zavezovanje za vratom in na hrbtni strani Hlačke brazilskega kroja Zavezovanje ob straneh Navpični šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Ženske dvodelne kopalke Glamour barvna
  40,73 €
  V zanimivih kopalkah Glamour vas enostavno ne bodo mogli spregledati. Košarice s Push-up blazinicami poskrbijo za bogat dekolte. Fine zlate bleščice in okrasni elementi na naramnicah poudarjajo izvirnost modela. Rahlo nabran spodnji del brazilskega kroja bo okrasil vašo zadnjico. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Podložene košarice Odstranljive blazinice Klasična kost Zavezovanje za vratom in na hrbtni strani Hlačke brazilskega kroja Navpični šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na p
 • Etna Ženske dvodelne kopalke Borneo barvna
  72,68 €
  Se odpravljate na morje ali bazen? Oblecite dvodelne kopalke izvirnega dizajna Borneo. Bandeau modrček krasijo volančki iz čike, hlačke pa imajo etno vzorec s kovinskim učinkom. Ženske dvodelne kopalke Material, ki se hitro posuši Nepodložene košarice Odstranljive blazinice Snemljive naramnice Stranske kosti Zavezovanje za vratom in na hrbtu Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Ženske dvodelne kopalke Marlen modra
  51,83 €
  Dvodelne kopalke Marlen za ljubiteljice minimalizma. Udobne košarice, krojene v obliki črke T, ponujajo oporo večjim prsim. Hlačke imajo ob straneh praktično zategovanje, s katerim lahko preprosto nastavite izrez hlačnic in višino pasu. Ženske dvodelne kopalke Primerne za velike prsi Material, ki se hitro posuši Podložene košarice Klasična kost Stranske kosti Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Hlačke klasičnega kroja Nastavitev višine na bokih Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Zgornji del ženskih kopalk Anastasia črna
  32,29 €
  Zgornji del kopalk Anastasia svetlečega videza. Modrček z rahlim push-up učinkom izoblikuje poln dekolte in ga okrasi s snemljivo broško v obliki ananasa. Naramnice lahko na hrbtu odpnete in prekrižate. Podložene košarice Naramnice se odpenjajo le na hrbtni strani Klasična kost Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del ženskih kopalk Verona črna
  23,39 €
  Spodnji del kopalk Verona predstavlja kombinacijo izvirnosti in udobnega klasičnega kroja. Zlate verižice na bokih dajejo hlačkam izvirnost. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del ženskih kopalk Alexia barvna
  22,99 €
  Spodnji del kopalk Alexia v neobičajnem dizajnu. Obojestranska zasnova omogoča nošenje v dveh barvnih različicah. Spodnji del kopalk Brazil hlačke Hitro sušeč material Zavezovanje ob strani Navpičen šiv na zadnji strani Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del ženskih kopalk Glamour barvna
  15,99 €
  Črtast spodnji del kopalk Glamour z zlatim sijajem. Rahlo nabran zadnji del bo vašo zadnjico naredil še bolj zapeljivo. Spodnji del kopalk Brazil hlačke Navpičen šiv na zadnji strani Hitro sušeč material
 • Etna Spodnji del ženskih kopalk Marion bordo
  15,99 €
  Spodnji del kopalk Marion v klasičnem kroju. Spodnji del kopalk Klasične hlačke Hitro sušeč material
 • Etna Zgornji del kopalk Jesicca barvna
  20,79 €
  Zgornji del kopalk ima košarice s push-up blazinicami, ki poskrbijo za bogat dekolte. Enostaven barvni odtenek poudarja okraske na naramnicah. Material, ki se hitro posuši Podložene košarice Odstranljive blazinice Klasična kost Zavezovanje za vratom in na hrbtni strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Zgornji del ženskih kopalk Acapulco, črn črna
  25,59 €
  Zgornji del ženskih kopalk Acapulco s push-up modrčkom pritegne pozornost s svojim kovinskim videzom. Rahlo svetleč material dopolnjuje široka bleščeča elastika med košaricami. Hitro sušeč material Push-up košarice Snemljive naramnice Klasična kost Stranske kosti Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del ženskih kopalk Flora temno-vijoličasta
  17,84 €
  Spodnji del kopalk Flora v brezčasnem enobarvnem dizajnu. Praktičen kroj s trakovi ob strani omogoča prilagajanje višine nožnega izreza. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačk Hitro sušeč material Prilagajanje višine ob strani Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del ženskih kopalk Claudia barvna
  17,24 €
  Spodnji del ženskih kopalk Claudia na sprednji strani krasi zlat potisk ananasa. Na notranjem delu hlačk je všita prijetna tkanina za kopalke. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Ženske dvodelne kopalke Camila črna-bela
  49,13 €
  Dvodelne kopalke Camila krasijo drobni cvetovi izvezeni z zlato nitko. Balkonet modrček ima všite push-up blazinice, ki bodo vaše oprsje optično povečale. Praktičnih snemljivih naramnic ne boste vzljubile samo med sončenjem. Hlačke imajo ob straneh tanke trakove s koraldami. Ženske dvodelne kopalke Material, ki se hitro posuši Push-up košarice Snemljive naramnice Klasična kost Stranske kosti Zavezovanje zadaj Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Ženske dvodelne kopalke Christina, modre modra-zlata
  50,68 €
  Dvodelne ženske kopalke Christina v kontrastnem dizajnu. Modrček krasi svetlikajoča snemljiva broška, ki predstavlja posebnost tega modela. Spodnji del kopalk je zadaj moder, podložen z udobno tkanino za kopalke. Ženske dvodelne kopalke Primerne tudi za velike prsi Material, ki se hitro posuši Podložene košarice Klasična kost Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Ženske dvodelne kopalke Catrine barvna
  41,03 €
  Dvodelne kopalke Catrine krasijo drobni cvetovi, izvezeni s srebrno nitko. Balkonet modrček ima všite push-up blazinice, ki bodo vaše oprsje optično povečale. Praktične snemljive naramnice boste vzljubile tudi med sončenjem. Hlačke imajo ob straneh tanke trakove s koraldami. Ženske dvodelne kopalke Material, ki se hitro posuši Push-up košarice Snemljive naramnice Klasična kost Stranske kosti Zavezovanje zadaj Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Ženske dvodelne kopalke Mia, rjave rjava
  46,43 €
  Želite na plaži ali ob bazenu žareti? Izberite kopalke Miami. Krasi jih zlata cvetlična aplikacija, ki jim skupaj z okrasnimi trakovi na območju dekolteja daje poseben slog. Push-up blazinice lahko po potrebi odstranite Ženske dvodelne kopalke Material, ki se hitro posuši Push-up košarice Odstranljive blazinice Snemljive naramnice Stranske kosti Zavezovanje zadaj Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Etna Spodnji del ženskih kopalk Havana II barvna
  14,39 €
  Spodnji del kopalk Havana s kovinskim sijajem. Na hrbtni strani pod pasom je kratek elastičen šiv, zahvaljujoč kateremu hlačke čudovito pristajajo vsaki zadnjici. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Ustvarite si popoln videz za na plažo!
Vrh