Znamke 1
Cena

David Mare oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
Znamka: David Mare 15 izdelkov
 • David Mare Spodnji del ženskih kopalk Cecelia
  Spodnji del prestižnih kopalk Cecelia z netradicionalnim vzorcem in detajli. Hlačke so udobnega klasičnega kroja, z dodatnimi kratkimi trakovi pa si lahko še okrasite boke. Italijanskega proizvajalca David Mare. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • David Mare Zgornji del ženskih kopalk Elza
  Luksuzen zgornji del kopalk Elza za ljubiteljice klasičnih krojev. Podložene košarice oblikujejo vaše prsi in jim ponujajo potrebno oporo. Material, ki se hitro posuši Podložene košarice Klasična kost Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • David Mare Spodnji del ženskih kopalk Violeta
  Spodnji del prestižnih kopalk Violeta. Hlačke klasičnega kroja imajo visok pas, ki zakrije majhne nepravilnosti postave in ki ga lahko zavihate, ko si želite osončiti trebušček. Italijanskega proizvajalca David Mare. Spodnji del kopalk Hlačke s pasom, ki ga lahko zavihate Material, ki se hitro posuši Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • David Mare Ženske dvodelne kopalke Cecelia
  Prestižne dvodelne kopalke Cecelia z netradicionalnim vzorcem in detajli. Bandeau modrček ima skrite košarice, ki vašim prsim ponujajo oporo in ustvarijo naravno lepo obliko. Naramnice lahko odpnete in poskrbite za popolno porjavitev. Hlačke so udobnega klasičnega kroja. Italijanskega proizvajalca David Mare. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Skrite podložene košarice Snemljive naramnice Klasična kost Stranske kosti Zavezovanje za vratom in na hrbtu Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • David Mare Spodnji del ženskih kopalk Cristal
  Spodnji del prestižnih kopalk Cristal z netradicionalnim vzorcem. Hlačke imajo ob straneh zategovanje, s katerim si prilagodite izrez hlačnic in višino pasu. Italijanskega proizvajalca David Mare. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Primeren tudi za polnejše postave Material, ki se hitro posuši Nastavitev višine na bokih Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • David Mare Ženske enodelne kopalke Maria
  Netradicionalne kopalke Maria popestrijo vaš outfit za na plažo. Moderen barvni dizajn in udoben kroj bodo cenile tudi ženske s polnejšimi prsmi. Za večje udobje so kopalke znotraj podložene s fino tkanino. Enodelne kopalke Primerne tudi za polnejše postave Material, ki se hitro posuši Nepodložene košarice Odstranljive blazinice Naramnic ni mogoče nastaviti po dolžini Hlačni del klasičnega kroja Navpični šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • David Mare Zgornji del ženskih kopalk Rosita
  Prestižen zgornji del kopalk Rosita italijanske znamke David Mare. Modrček z rahlo podloženimi košaricami oblikuje vaše prsi in jim ponuja potrebno oporo. Naramnice in obseg se zavezujejo. Material, ki se hitro posuši Podložene košarice Stranske kosti Zavezovanje za vratom in na hrbtni strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • David Mare Ženske dvodelne kopalke Violeta
  Prestižne dvodelne kopalke Violeta z rahlo podloženim modrčkom. Hlačke klasičnega kroja imajo visok pas, ki zakrije majhne nepravilnosti postave in ki ga lahko zavihate, ko si želite osončiti trebušček. Italijanskega proizvajalca David Mare. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Podložene košarice Naramnice se odpenjajo le na hrbtni strani Stranske kosti Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Hlačke s pasom, ki ga lahko zavihate Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • David Mare Ženske dvodelne kopalke Cintia
  Razkošne dvodelne kopalke Cintia z neobičajnim vzorcem in detajli. Košarice v obliki trikotnika niso podložene in imajo odstranljive blazinice, ki rahlo oblikujejo vaše prsi. Hlačke se zavezujejo ob strani. Iz delavnice italijanske blagovne znamke David Mare. Ženski bikini Hitro sušeč material Nepodložene košarice v obliki trikotnika Odstranljive blazinice Brez kosti Zapenjanje na hrbtu s kovinsko zaponko za kopalke Zavezovanje za vratom Klasični kroj hlačk Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • David Mare Zgornji del ženskih kopalk Costa
  Razkošen zgornji del kopalk Costa italijanske znamke David Mare. Modrček z nepodloženimi košaricami in kostmi prsim nudi primerno oporo. Hitro sušeči material Nepodložene košarice Klasične kosti Stranske kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • David Mare Zgornji del ženskih kopalk Cori
  Enobarven zgornji del kopalk s svetlečim učinkom. Trendovski dizajn iz italijanske kolekcije David Mare! Prijeten material se hitro suši Košarice z odstranljivimi blazinicami in klasičnimi stranskimi kostmi Sredinski del modrčka je nabran Odstranljive in po dolžini nastavljive naramnice Elastični obseg je podložen s silikonskim trakom, zato tudi ob odpetih naramnicah ostane na mestu Zapenjanje s kovinskim kaveljčkom Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • David Mare Spodnji del ženskih kopalk Cintia
  Spodnji del prestižnih kopalk Cintia iz izredno prijetnega materiala. Hlačke imajo ob straneh zavezovanje, s katerim prilagodite njihov obseg. Italijanskega proizvajalca David Mare. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Zavezovanje ob straneh Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • David Mare Zgornji del ženskih kopalk David Mare Python, s kostmi
  P>Zgornji del ženskih kopalk iz italijanske kolekcije David Mare s pridihom etno sloga. Dodajte svojemu perilu za na plažo tisto pravo iskrico! Kopalke so izdelane iz prijetnega materiala, ki se hitro suši, na notranji strani so podložene z drugo plastjo blaga Modrček bandeau z všitimi kostmi in odstranljivimi blazinicami Snemljive naramnice se zavezujejo za vratom Gladek obseg s stranskimi kostmi se zavezuje Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • David Mare Zgornji del ženskih kopalk Cristal
  Prestižni zgornji del kopalk Cristal z netradicionalnim vzorcem in opazno snemljivo broško. Podložene košarice s kostjo ponujajo potrebno oporo tudi večjim prsim. Od italijanskega proizvajalca David Mare. Primeren tudi za velike prsi Material, ki se hitro posuši Naramnice se odpenjajo le na hrbtni strani Klasična kost Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • David Mare Zgornji del ženskih kopalk David Mare Playa015, s kostmi
  Zgornji del ženskih kopalk z bogatim cvetličnim vzorcem. Ekskluzivno iz italijanske kolekcije David Mare! Kopalke so izdelane iz prijetnega materiala s hitro sušečimi lastnostmi, na notranji strani so podložene z dodatno plastjo blaga Modrček kroja bandeau z všitimi kostmi in odstranljivimi blazinicami Snemljive naramnice se zavezujejo za vratom Gladek obseg s stranskimi kostmi se zavezuje Vzorec naročenih kopalk se lahko razlikuje od vzorca kopalk na fotografiji Ustvarite si popoln videz za na plažo!

Nazadnje videno

Vrh