Znamke
Cena
Velikosti

David Mare oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
Znamka: David Mare 23 izdelkov z 2 trgovin
 • David Mare Ženske dvodelne kopalke Costa barvna
  8128000000000000,00 €
  Prestižne dvodelne kopalke Costa italijanske znamke David Mare. Modrček z nepodloženimi košaricami in kostmi ponuja vašim prsim potrebno oporo. Hlačke so udobnega klasičnega kroja. Ob straneh praktično zategovanje, s katerim se lahko enostavno nastavite izrez hlačnic. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Nepodložene košarice Klasična kost Stranske kosti Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Hlačke klasičnega kroja Na bokih nastavitev višine izreza Ustvarite si popoln videz za na
 • David Mare Spodnji del ženskih kopalk Costa barvna
  203900,00 €
  Spodnji del prestižnih kopalk Costa italijanske znamke David Mare. Hlačke so udobnega klasičnega kroja. Ob straneh praktično zategovanje, s katerim lahko enostavno nastavite izrez hlačnic. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • David Mare Ženske dvodelne kopalke Cintia modra-bela
  566800,00 €
  Razkošne dvodelne kopalke Cintia z neobičajnim vzorcem in detajli. Košarice v obliki trikotnika niso podložene in imajo odstranljive blazinice, ki rahlo oblikujejo vaše prsi. Hlačke se zavezujejo ob strani. Iz delavnice italijanske blagovne znamke David Mare. Ženski bikini Hitro sušeč material Nepodložene košarice v obliki trikotnika Odstranljive blazinice Brez kosti Zapenjanje na hrbtu s kovinsko zaponko za kopalke Zavezovanje za vratom Klasični kroj hlačk Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • David Mare Spodnji del ženskih kopalk Cintia modra-bela
  197900,00 €
  Spodnji del prestižnih kopalk Cintia iz izredno prijetnega materiala. Hlačke imajo ob straneh zavezovanje, s katerim prilagodite njihov obseg. Italijanskega proizvajalca David Mare. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Zavezovanje ob straneh Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • David Mare Ženske enodelne kopalke Maria roza
  6569,00 €
  Netradicionalne kopalke Maria popestrijo vaš outfit za na plažo. Moderen barvni dizajn in udoben kroj bodo cenile tudi ženske s polnejšimi prsmi. Za večje udobje so kopalke znotraj podložene s fino tkanino. Enodelne kopalke Primerne tudi za polnejše postave Material, ki se hitro posuši Nepodložene košarice Odstranljive blazinice Naramnic ni mogoče nastaviti po dolžini Hlačni del klasičnega kroja Navpični šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • David Mare Zgornji del ženskih kopalk Felipa bela-modra
  31,49 €
  Luksuzen zgornji del kopalk Felipa v mornarskem slogu, iz izredno prijetnega materiala. Podložene košarice s push-up blazinicami pričarajo resnično poln dekolte. Naramnice se na hrbtni strani odpnejo in se lahko tudi prekrižajo. Italijanskega proizvajalca David Mare. Material, ki se hitro posuši Podložene košarice Push-up blazinice Naramnice se odpenjajo le na hrbtni strani Klasična kost Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • David Mare Zgornji del ženskih kopalk Cristal modra-bela
  3524,00 €
  Prestižni zgornji del kopalk Cristal z netradicionalnim vzorcem in opazno snemljivo broško. Podložene košarice s kostjo ponujajo potrebno oporo tudi večjim prsim. Od italijanskega proizvajalca David Mare. Primeren tudi za velike prsi Material, ki se hitro posuši Naramnice se odpenjajo le na hrbtni strani Klasična kost Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • David Mare Ženske enodelne kopalke Greta modra-bela
  5389,00 €
  Enodelne kopalke Greta vas bodo s svojim krojem in izvirnim dizajnom pritegnile na prvi pogled. Izredno prijeten in mehak material vas bo prepričal takoj, ko boste oblekle kopalke. Košarice krasijo decentne bleščice. Enodelne kopalke Material, ki se hitro posuši Podložene trikotne košarice Brez kosti Hlačni del klasičnega kroja Navpični šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • David Mare Zgornji del ženskih kopalk Maria bela-modra
  3219,00 €
  Luksuzen zgornji del kopalk Maria v mornarskem slogu, iz izredno prijetnega materiala. Košarice so nepodložene, z odstranljivimi blazinicami, ki učvrstijo oprsje. Italijanskega proizvajalca David Mare. Material, ki se hitro posuši Nepodložene trikotne košarice Odstranljive blazinice Klasična kost Stranske kosti Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Zavezovanje za vratom Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • David Mare Zgornji del ženskih kopalk Elza modra-bela
  3639,00 €
  Luksuzen zgornji del kopalk Elza za ljubiteljice klasičnih krojev. Podložene košarice oblikujejo vaše prsi in jim ponujajo potrebno oporo. Material, ki se hitro posuši Podložene košarice Klasična kost Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • David Mare Spodnji del ženskih kopalk Rosita barvna
  19,19 €
  Spodnji del prestižnih kopalk Rosita italijanske znamke David Mare. Klasičen kroj za večje udobje dopolnjujejo nižje krojene hlačnice. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • David Mare Ženske enodelne kopalke Noemi barvna
  63,74 €
  Enodelne kopalke Noemi nemudoma pritegnejo pogled. Izredno prijeten in mehak material dobesedno boža vaše obline. Edinstven vzorec in prefinjen izrez se čudovito dopolnjujeta. Enodelne kopalke Material, ki se hitro posuši Odstranljive blazinice Klasična kost Zavezovanje za vratom Hlačni del klasičnega kroja Navpični šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • David Mare Ženske enodelne kopalke Valentina črna-bela
  67,14 €
  Kontrastne enodelne kopalke Valentina. Izredno prijeten in mehak material vas bo prepričal takoj, ko boste kopalke oblekle. Enodelne kopalke Material, ki se hitro posuši Nepodložene košarice Odstranljive blazinice Brez kosti Hlačni del klasičnega kroja Navpični šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • David Mare Spodnji del ženskih kopalk Cecelia modra-bela
  16,79 €
  Spodnji del prestižnih kopalk Cecelia z netradicionalnim vzorcem in detajli. Hlačke so udobnega klasičnega kroja, z dodatnimi kratkimi trakovi pa si lahko še okrasite boke. Italijanskega proizvajalca David Mare. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • David Mare Zgornji del ženskih kopalk Cori modra
  239900,00 €
  Enobarven zgornji del kopalk s svetlečim učinkom. Trendovski dizajn iz italijanske kolekcije David Mare! Prijeten material se hitro suši Košarice z odstranljivimi blazinicami in klasičnimi stranskimi kostmi Sredinski del modrčka je nabran Odstranljive in po dolžini nastavljive naramnice Elastični obseg je podložen s silikonskim trakom, zato tudi ob odpetih naramnicah ostane na mestu Zapenjanje s kovinskim kaveljčkom Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • David Mare Zgornji del ženskih kopalk David Mare Playa015, s kostmi barvna
  31,99 €
  Zgornji del ženskih kopalk z bogatim cvetličnim vzorcem. Ekskluzivno iz italijanske kolekcije David Mare! Kopalke so izdelane iz prijetnega materiala s hitro sušečimi lastnostmi, na notranji strani so podložene z dodatno plastjo blaga Modrček kroja bandeau z všitimi kostmi in odstranljivimi blazinicami Snemljive naramnice se zavezujejo za vratom Gladek obseg s stranskimi kostmi se zavezuje Vzorec naročenih kopalk se lahko razlikuje od vzorca kopalk na fotografiji Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • David Mare Zgornji del ženskih kopalk David Mare Python, s kostmi barvna
  31,19 €
  P>Zgornji del ženskih kopalk iz italijanske kolekcije David Mare s pridihom etno sloga. Dodajte svojemu perilu za na plažo tisto pravo iskrico! Kopalke so izdelane iz prijetnega materiala, ki se hitro suši, na notranji strani so podložene z drugo plastjo blaga Modrček bandeau z všitimi kostmi in odstranljivimi blazinicami Snemljive naramnice se zavezujejo za vratom Gladek obseg s stranskimi kostmi se zavezuje Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • David Mare Ženske dvodelne kopalke Rosita barvna
  58,38 €
  Prestižne dvodelne kopalke Rosita italijanske znamke David Mare. Modrček z rahlo podloženimi košaricami oblikuje vaše prsi in jim ponuja potrebno oporo. Naramnice in obseg se zavezujejo. Hlačke klasičnega kroja imajo za še večje udobje nižje krojene hlačnice. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Podložene košarice Stranske kosti Zavezovanje za vratom in na hrbtu Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • David Mare Ženske dvodelne kopalke Violeta barvna
  46,78 €
  Prestižne dvodelne kopalke Violeta z rahlo podloženim modrčkom. Hlačke klasičnega kroja imajo visok pas, ki zakrije majhne nepravilnosti postave in ki ga lahko zavihate, ko si želite osončiti trebušček. Italijanskega proizvajalca David Mare. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Podložene košarice Naramnice se odpenjajo le na hrbtni strani Stranske kosti Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Hlačke s pasom, ki ga lahko zavihate Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • David Mare Spodnji del ženskih kopalk Violeta barvna
  15,59 €
  Spodnji del prestižnih kopalk Violeta. Hlačke klasičnega kroja imajo visok pas, ki zakrije majhne nepravilnosti postave in ki ga lahko zavihate, ko si želite osončiti trebušček. Italijanskega proizvajalca David Mare. Spodnji del kopalk Hlačke s pasom, ki ga lahko zavihate Material, ki se hitro posuši Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • David Mare Ženske dvodelne kopalke Cecelia modra-bela
  55,18 €
  Prestižne dvodelne kopalke Cecelia z netradicionalnim vzorcem in detajli. Bandeau modrček ima skrite košarice, ki vašim prsim ponujajo oporo in ustvarijo naravno lepo obliko. Naramnice lahko odpnete in poskrbite za popolno porjavitev. Hlačke so udobnega klasičnega kroja. Italijanskega proizvajalca David Mare. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Skrite podložene košarice Snemljive naramnice Klasična kost Stranske kosti Zavezovanje za vratom in na hrbtu Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz
 • David Mare Spodnji del ženskih kopalk Cristal modra-bela
  19,19 €
  Spodnji del prestižnih kopalk Cristal z netradicionalnim vzorcem. Hlačke imajo ob straneh zategovanje, s katerim si prilagodite izrez hlačnic in višino pasu. Italijanskega proizvajalca David Mare. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Primeren tudi za polnejše postave Material, ki se hitro posuši Nastavitev višine na bokih Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • David Mare Enodelne kopalke Arin bela-modra
  59,99 €
  Osupljive enodelne kopalke Arin v mornarskem slogu. Izredno kakovosten material je na dotik mehak in je za večje udobje podložen z drugim tanjšim materialom. Všite košarice so mehko podložene. Italijanskega proizvajalca David Mare. Enodelne kopalke Material, ki se hitro posuši Skrite podložene košarice Brez kosti Hlačni del klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
Vrh