Znamke 1
Cena

Bora Bora oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
Znamka: Bora Bora 22 izdelkov
 • Bora Bora Ženske dvodelne kopalke Galena
  V prefinjeno krojenih kopalkah Galena boste na plaži ali ob bazenu žarele. Obseg modrčka je oplemeniten s širokimi elastičnimi trakovi. Udoben spodnji del kopalk ima v pasu prekrižano blago, kar mu daje poseben slog. Ženske dvodelne kopalke Material, ki se hitro posuši Nepodložene trikotne košarice Odstranljive blazinice Naramnice, ki se zavezujejo Brez kosti Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Bora Bora Ženske enodelne kopalke Bornita
  Enodelne kopalke Bonita španske blagovne znamke Bora Bora vas bodo s svojo netradicionalno barvno kombinacijo pritegnile na prvi pogled. Naramnice so spredaj razdeljene v tri tanke paščke. Zadnji del obsega tvori široka elastika, zaradi katere se kopalke popolnoma prilegajo vaši postavi. Enodelne kopalke Primeren tudi za polnejše postave Material, ki se hitro posuši Podložene košarice Brez kosti Zapenjanje s kaveljčkom Hlačni del klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Bora Bora Ženske dvodelne kopalke CapriLime
  Ženske dvodelne kopalke Gloria s svojo barvitostjo pritegnejo na prvi pogled. Predel modrčka, krojen v slogu bandeau, je nepodložen in ima odstranljive blaznice. Hlačke brazilskega kroja si lahko prilagodite ob straneh. Ne bojte se poseči po modelu izrazitih barv! Ženske dvodelne kopalke Material, ki se hitro posuši Nepodložene košarice Odstranljive blazinice Stranske kosti Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Hlačke brazilskega kroja Zavezovanje ob straneh Navpični šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Bora Bora Ženske dvodelne kopalke Coari
  Ženske dvodelne kopalke Coari z zgornjim delom, krojenim v bandeau slogu. Mehke blazinice lahko odstranite, prav tako naramnice. Tako se same odločite, kako želite modrček nositi. Spodnji del kopalk je klasičnega nižjega kroja z okrasnimi trakovi na bokih. Ženske dvodelne kopalke Material, ki se hitro posuši Nepodložene košarice Snemljive naramnice Stranske kosti Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Bora Bora Ženske monokini Cappri
  Izvirno krojene monokini Cappri. Zgornji del z odstranljivimi mehkimi blazinicami se domiselno zavezuje okrog trupa. Na bokih hlačk so odprtine za povezovanje z zgornjim delom. Izrazita zelena predstavlja čudovit kontrast zagoreli koži. Ženske monokini kopalke Material, ki se hitro posuši Odstranljive blazinice Brez kosti Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Bora Bora Ženske enodelne kopalke Galena
  Privoščite si preprosto eleganco s kopalkami Galena. Z izrezom na področju stegen in globoko krojenim hrbtnim delom je ta minimalistični dizajn res nekaj posebnega. Področje hlačk je udobno klasično krojeno. Enodelne kopalke Material, ki se hitro posuši Nepodložene košarice Odstranljive blazinice Naramnice, ki se zavezujejo Brez kosti Hlačni del klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Bora Bora Spodnji del ženskih kopalk Bornita
  Spodnji del kopalk Bornita klasičnega kroja. Zanimivi deli na bokih naredijo ta model nekaj posebnega. Spodnji del kopalk Klasične hlačke Material, ki se hitro posuši
 • Bora Bora Ženske enodelne kopalke Atrani
  Prijeten material, vedno aktualne črte in zanimiv kroj. To so kopalke Atrani, v katerih boste na plaži izstopale. Same se odločite, ali želite modrček podložen ali ne. Netradicionalno krojeno področje dekolteja naredi ta model nekaj posebnega. Enodelne kopalke Material, ki se hitro posuši Nepodložene košarice Odstranljive blazinice Stranske kosti Zavezovanje za vratom Hlačni del klasičnega kroja Material ima decentno plastično strukturo. Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Bora Bora Spodnji del ženskih kopalk Anori
  Klasičen kroj kopalk Anori minimalističnega dizajna. Eleganten črn odtenek z vezeno zlato nitjo daje modelu izvirnost. Spodnji del kopalk Klasične hlačke Material, ki se hitro posuši Material ima decentno plastično strukturo.
 • Bora Bora Spodnji del ženskih kopalk CapriLime
  Spodnji del ženskih kopalk Capri. Hlačke brazilskega kroja si lahko prilagodite ob straneh. Ne bojte se poseči po modelu izrazitega odtenka! Spodnji del kopalk Hlačke brazilskega kroja Zavezovanje ob straneh Navpični šiv na zadnji strani
 • Bora Bora Dvodelne ženske kopalke Bornita
  Izvirne kopalke Bornita v decentni bleščeči izvedbi gotovo naredijo vtis. Preprosto odpnite naramnice in si naredite bandeau kroj za popolno zagorel dekolte. Poleg tega lahko izbirate, ali želite košarice z blazinicami ali brez. Prepleteni deli na bokih klasičnega kroja spodnjega dela naredijo ta model nekaj posebnega. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Nepodložene košarice Odstranljive blazinice Snemljive naramnice Stranske kosti Zavezovanje za vratom Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Klasične hlačke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Bora Bora Spodnji del ženskih kopalk Coari
  Spodnji del dvodelnih kopalk Coari klasičnega nižjega kroja z okrasnimi trakovi na bokih. Hlačke so podložene z drugo, tanjšo tkanino za kopalke. Spodnji del kopalk Material, ki se hitro posuši Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Bora Bora Dekliške enodelne kopalke Vela
  Enodelne dekliške kopalke Vela bodo male gospodične preprosto vzljubile. Eleganten črtast motiv dopolnjujejo ljubka sidra in zvezdice. Naramnice iz treh tankih vrvic so na hrbtu prekrižane. Dekliške kopalke Material, ki se hitro posuši
 • Bora Bora Ženske dvodelne kopalke Anori
  Zanimive kopalke Anori minimalističnega dizajna. Podložene košarice dajejo vašim prsim obseg, in to zahvaljujoč zmernemu push-up učinku. Kroj spodnjega dela je klasičen. Eleganten črn odtenek poudarja vezenje z zlato nitjo. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Podložene trikotne košarice Brez kosti Zavezovanje za vratom Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Klasične hlačke Material spodnjega dela ima decentno plastično strukturo. Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Bora Bora Ženske dvodelne kopalke Atrani
  Prijeten material, vedno aktualne črte in zanimiv kroj. To so kopalke Atrani, v katerih boste na plaži izstopale. Zgornji del lahko nosite z blaznicami ali brez njih. Spodnji del je klasičnega kroja. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Nepodložene košarice Odstranljive blazinice Stranske kosti Zavezovanje za vratom Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Klasične hlačke Material ima decentno plastično strukturo. Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Bora Bora Ženske dvodelne kopalke Galena I
  V minimalističen dizajn kopalk Galena se boste zaljubile. Obseg modrčka bandeau kroja je oplemeniten s širokimi elastičnimi trakovi. Klasične hlačke s spredaj prekrižanim blagom je prijetno nositi. Ženske dvodelne kopalke Material, ki se hitro posuši Nepodložene košarice Odstranljive blazinice Brez naramnic Stranske kosti Oblači se čez glavo Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Bora Bora Spodnji del kopalk Galena
  Spodnji del kopalk Galena se vam bo priljubil. Minimalističen enobarvni dizajn dopolnjuje prefinjen kroj, ki daje hlačkam poseben slog. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Bora Bora Spodnji del ženskih kopalk Galena I
  Spodnji del kopalk Galena se vam bo priljubil. Minimalističen barvni videz dopolnjuje spredaj prekrižano blago, ki daje hlačkam poseben slog. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Bora Bora Ženske dvodelne kopalke Dinay Pink
  Enobarvne dvodelne kopalke s trendovskimi volančki. Prijeten hitro sušeči material kopalk Nepodložen modrček brez kosti je prekrit z volančkom V obsegu je všit tanek elastičen trak Brazil hlačke s prožnim pasom in robovi hlačnic Gladek zadnji del Kopalke so podložene z udobno pletenino Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Bora Bora Spodnji del ženskih kopalk Atrani
  Spodnji del kopalk Atrani klasičnega kroja. Nestandardne črte vam bodo pristajale! Spodnji del kopalk Klasične hlačke Material, ki se hitro posuši Material ima decentno plastično strukturo.
 • Bora Bora Ženske monokini kopalke Caprri
  Izvirno krojene monokini Caprri. Zgornji del z odstranljivimi mehkimi blazinicami se domiselno zavezuje okrog trupa. Na bokih hlačk so odprtine za povezovanje z zgornjim delom. Ženske monokini kopalke Material, ki se hitro posuši Odstranljive blazinice Brez kosti Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Bora Bora Spodnji del ženskih kopalk Amalfi
  Spodnji del kopalk Amalfi klasičnega kroja. Zanimiv dizajn poudari vaš outfit za na plažo. Spodnji del kopalk Klasične hlačke Material, ki se hitro posuši

Nazadnje videno

Vrh