Cena
Velikosti

Aquarilla oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
3 izdelkov
 • Aquarilla Ženske dvodelne kopalke Pattaya barvna
  41,68 €
  Kopalke Pattaya ponujajo neobičajen dizajn v laskavem kroju. Modrček v balkonet kroju poudari vaše prsi, snemljive naramnice pa vam bodo prišle prav pri sončenju. Enobarvne hlačke popestri vzorčasto zavezovanje ob strani. Ženske dvodelne kopalke Hitro sušeč material Carvico Darwin – material z UV-zaščito (UPF 50+), ki je odporen na klor Push-up košarice Snemljive naramnice Klasična kost Stranske kosti Zavezovanje v zadnjem delu Klasičen kroj hlačk Zavezovanje ob strani Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Aquarilla Spodnji del ženskih kopalk Pattaya barvna
  12,79 €
  Spodnji del kopalk Pattaya je zaradi klasičnega kroja prijeten za nošenje. Praktično zavezovanje ob strani ga popestri. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačk Hitro sušeč material Carvico Darwin – material z UV-zaščito (UPF 50+), ki je odporen na klor Zavezovanje ob strani Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Aquarilla Ženske enodelne kopalke Perugia siva-bela
  37,39 €
  Enodelne kopalke združujejo udoben kroj in vpadljiv dizajn. Podložene košarice krasi perforiran material za kopalke. Na bokih hlačnega dela je praktično zategovanje, s katerim si same nastavite višino hlačnic. Enodelne kopalke Primeren tudi za velike prsi Material, ki se hitro posuši Carvico Darwin – material, odporen na učinke klora, z UV zaščito (UPF 50+) Podložene košarice Brez kosti Hlačni del klasičnega kroja Nastavitev višine na bokih Ustvarite si popoln videz za na plažo!
Vrh