Znamke 1
Cena

Aquarilla oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
Znamka: Aquarilla 10 izdelkov
 • Aquarilla Ženske dvodelne kopalke Colombia
  Ženske dvodelne kopalke Colombia pestrega dizajna. Nepodložene košarice s klasičnimi kostmi prsim podarijo naravno čvrstejšo obliko. Dopolnjujejo jih višje hlačke klasičnega kroja. Celotne kopalke so podložene s tankim slojem dodatne tkanine za kopalke. Ženske dvodelne kopalke Carvico – italijanski material z lycro Primerno tudi za polnejše obline Nepodložene košarice Klasične kosti Stranske kosti Zapenjanje zadaj s plastično zaponko za kopalke Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Aquarilla Ženske dvodelne kopalke Portland
  Ženske dvodelne kopalke Portland s pridihom eksotike. Podložene košarice s kontrastnimi naramnicami odlično pristojijo tudi večjim prsim. Klasičen kroj hlačnega dela krasijo izrazite črtice. Izjemno udobni modni kosi za na plažo. Ženski bikini Hitro sušeči material Podložene košarice Klasične kosti Stranske kosti Zapenjanje zadaj s plastično zaponko za kopalke Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Aquarilla Spodnji del ženskih kopalk Portland
  Spodnji del kopalk Portlan z eksotičnim pridihom. Rahlo zvišan kroj za udobno nošenje. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Aquarilla Spodnji del ženskih kopalk Colombia
  Spodnji del dvodelnih ženskih kopalk Colombia. Višje hlačke klasičnega kroja učinkovito pridržijo tudi mehkejši trebušček. Spodnji del kopalk Carvico – italijanski material z lycro Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Aquarilla Ženske enodelne kopalke Locarno
  Ženske enodelne kopalke Locarno z abstraktnimi pisanimi vzorci. Za privlačen kontrast z zagorelo poltjo. Prikrite in mehko podložene košarice s ploščato elastiko pod prsmi oprsju podarijo lepo obliko. Enodelne kopalke Carvico – italijanski material z lycro Skrite podložene košarice Brez kosti Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Aquarilla Ženske dvodelne kopalke Malmo
  Ženske dvodelne kopalke Malmo z opaznim vezenjem. Podložen modrček ponuja vašim prsim oporo in oblikuje izrez, ki se mu ni moč upreti. Hlačke so preverjenega klasičnega kroja, s praktičnim zavezovanjem ob straneh. So iz italijanskega materiala Carvico, ki je odporen na UV žarke ter učinke klora in soli. Ženske bikinke Material odporen na UV žarke ter učinke klora in soli Carvico – italijanski material z lajkro Podložene košarice Brez kosti Zavezovanje za vratom in na hrbtu Hlačke klasičnega kroja Zavezovanje ob straneh Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Aquarilla Spodnji del kopalk Enna
  Spodnji del kopalk Enna klasičnega kroja. Spodnji del kopalk Klasične hlačke Nastavitev višine na bokih Material, ki se hitro posuši
 • Aquarilla Spodnji del ženskih kopalk Pattaya
  Spodnji del kopalk Pattaya je zaradi klasičnega kroja prijeten za nošenje. Praktično zavezovanje ob strani ga popestri. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačk Hitro sušeč material Carvico Darwin – material z UV-zaščito (UPF 50+), ki je odporen na klor Zavezovanje ob strani Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Aquarilla Spodnji del ženskih kopalk Malmo
  Spodnji del kopalk Malmo z opaznim vezenjem. Hlačke so preverjenega klasičnega kroja, s praktičnim zavezovanjem ob straneh. So iz italijanskega materiala Carvico, ki je odporen na UV žarke ter učinke klora in soli. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material odporen na UV žarke ter učinke klora in soli Carvico – italijanski material z lajkro Zavezovanje ob straneh Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Aquarilla Ženske dvodelne kopalke Pattaya
  Kopalke Pattaya ponujajo neobičajen dizajn v laskavem kroju. Modrček v balkonet kroju poudari vaše prsi, snemljive naramnice pa vam bodo prišle prav pri sončenju. Enobarvne hlačke popestri vzorčasto zavezovanje ob strani. Ženske dvodelne kopalke Hitro sušeč material Carvico Darwin – material z UV-zaščito (UPF 50+), ki je odporen na klor Push-up košarice Snemljive naramnice Klasična kost Stranske kosti Zavezovanje v zadnjem delu Klasičen kroj hlačk Zavezovanje ob strani Ustvarite popoln videz za na plažo!

Nazadnje videno

Vrh