Največja modna platforma v Sloveniji

Apis Natural Cosmetics oblačila, obutev in modni dodatki

139
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Apis Natural Cosmetics Kakadu Plum pomirjajoča vlažilna maska za občutljivo in suho kožo 20 g
    Apis Natural Cosmetics Kakadu Plum, 20 g, Posebne maske uniseks, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Apis Natural Cosmetics Kakadu Plum bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: osvetljuje in osvežuje globinsko vlaži in intenzivno hrani ne draži kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Apis Natural Cosmetics Lifting Peptide SNAP-8™ gel za učvrstitev kože za zrelo kožo 200 ml
    Apis Natural Cosmetics Lifting Peptide SNAP-8™, 200 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Apis Natural Cosmetics Lifting Peptide SNAP-8™ bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: intenzivno vlaži koži vrača mladosten videz odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Apis Natural Cosmetics Optima zobna pasta z minerali Mrtvega morja 100 ml
    Apis Natural Cosmetics Optima, 100 ml, Z naravnimi izvlečki uniseks, Lastnosti: osvežuje zadah čisti zobe ščiti zobe pri paradontozi pomirja in krepi dlesni Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino paste na zobno ščetko in čistite zobe vsaj 2 minuti. Temeljito sperite ustno votlino.
  • Apis Natural Cosmetics Optima vlažilni šampon z minerali Mrtvega morja 300 ml
    Apis Natural Cosmetics Optima, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Apis Natural Cosmetics Optima učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži daje lesk in volumen lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Apis Natural Cosmetics Hydro Balance Professional encimski piling za občutljivo in suho kožo 100 ml
    Apis Natural Cosmetics Hydro Balance Professional, 100 ml, Encimski pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Apis Natural Cosmetics Hydro Balance Professional. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice ne suši kože uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Apis Natural Cosmetics Hydro Evolution intenzivna vlažilna maska za dehidrirano in poškodovano kožo 20 g
    Apis Natural Cosmetics Hydro Evolution, 20 g, Posebne maske uniseks, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Apis Natural Cosmetics Hydro Evolution bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik koži vrača prožnost in občutek udobja Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Apis Natural Cosmetics Hydro Evolution encimski piling 2 v 1 200 ml
    Apis Natural Cosmetics Hydro Evolution, 200 ml, Encimski pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Apis Natural Cosmetics Hydro Evolution . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje odmrle kožne celice učinkovito obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Apis Natural Cosmetics Hydro Evolution lahka vlažilna krema za dehidrirano in poškodovano kožo 100 ml
    Apis Natural Cosmetics Hydro Evolution, 100 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Apis Natural Cosmetics Hydro Evolution vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži hitro se vpija kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Apis Natural Cosmetics Synbiotic Home Care dnevna hranilna in vlažilna krema s prebiotiki 50 ml
    Apis Natural Cosmetics Synbiotic Home Care, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Apis Natural Cosmetics Synbiotic Home Care vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: hitro se vpija intenzivno vlaži globinsko hrani Sestava: vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Apis Natural Cosmetics Synbiotic Home Care nočna hranilna krema s prebiotiki 50 ml
    Apis Natural Cosmetics Synbiotic Home Care, 50 ml, Kreme za obraz uniseks, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Apis Natural Cosmetics Synbiotic Home Care bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: globinsko hrani koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Apis Natural Cosmetics Trichological Care encimski piling za lase in lasišče 80 ml
    Apis Natural Cosmetics Trichological Care, 80 ml, Pilingi za lase uniseks, Privoščite svojim lasem nekaj več že med umivanjem. Piling za lase Apis Natural Cosmetics Trichological Care zagotovi zares temeljito čiščenje, zaradi katerega bodo vaši lasje poživljeni, sijoči in pripravljeni še bolje vpiti nadaljnjo nego. Lastnosti: spodbuja lasišče in ji daje svež občutek hrani lase in jih ščiti pred negativnimi zunanjimi vplivi z las temeljito odstrani nečistoče in loj Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na lasišče in lase. Z nežno masažo ustvarite peno, nato pa temeljito sperite. Nato lase umijte s šamponom tako, kot ste vajeni.
  • Apis Natural Cosmetics Professional Ultrasound vlažilni gel za telo 500 ml
    Apis Natural Cosmetics Professional Ultrasound, 500 ml, Geli za telo za ženske, Iščete nego za telo, ki bo vaši koži dala vse, kar potrebuje, ne da bi za seboj pustila neprijeten masten občutek? S svojo izjemno lahko in hitro vpojno teksturo vas bo prepričal gel za telo Apis Natural Cosmetics Professional Ultrasound. Kožo celega telesa bo negoval veliko lažje kot zelo goste kreme za telo, masla ali losjoni. Poskrbi za mehčanje, preprečuje izsuševanje in zagotavlja občutek udobja, ne da bi puščal masten film. Lastnosti: vlaži in globinsko hrani učvrsti kožo Navodilo za uporabo: Sledite navodilom na embalaži.
  • Apis Natural Cosmetics Watermelon Refreshment sol za kopel 650 g
    Apis Natural Cosmetics Watermelon Refreshment, 650 g, Sol za kopanje uniseks, Sol za kopel Apis Natural Cosmetics Watermelon Refreshment nudi udobje in sprostitev pri vsakodnevni kopalni rutini. Lastnosti: prijetno diši s sprostitvenimi učinki intenzivno vlaži obnavlja kožo Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nasujte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Apis Natural Cosmetics Revolution In Hydration Hyaluron 4D hialuronski serum za dehidrirano suho kožo 30 ml
    Apis Natural Cosmetics Revolution In Hydration Hyaluron 4D, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Apis Natural Cosmetics Revolution In Hydration Hyaluron 4D bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani obnavlja prožnost kože koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Serum lahko uporabljate pod dnevno in/ali nočno kremo oziroma samostojno.
  • Apis Natural Cosmetics Watermelon Refreshment pomirjajoča pena za telo 200 ml
    Apis Natural Cosmetics Watermelon Refreshment, 200 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Apis Natural Cosmetics Watermelon Refreshment vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži zagotavlja udobje in vitalnost Sestava: vsebuje vsaj 92 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Apis Natural Cosmetics Watermelon Refreshment lahka vlažilna krema za mešano do mastno kožo 100 ml
    Apis Natural Cosmetics Watermelon Refreshment, 100 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Apis Natural Cosmetics Watermelon Refreshment vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost pomlajuje kožo in ji daje energijo hitro se vpija Sestava: vsebuje vsaj 94 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Apis Natural Cosmetics Wealth Of Honey vlažilna krema za občutljivo in suho kožo 100 ml
    Apis Natural Cosmetics Wealth Of Honey, 100 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Apis Natural Cosmetics Wealth Of Honey vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: hitro se vpija intenzivno vlaži odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži daje svežost in svetlost Sestava: vsebuje vsaj 94 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Apis Natural Cosmetics Wealth Of Honey hranilna regeneracijska krema z vitaminoma A in E 100 ml
    Apis Natural Cosmetics Wealth Of Honey, 100 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Apis Natural Cosmetics Wealth Of Honey bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in poživlja koži daje svežost in svetlost odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje Sestava: vsebuje vsaj 93 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Apis Natural Cosmetics Make-Up Removal darilni set (za popolno čiščenje obraza)
    Apis Natural Cosmetics Make-Up Removal, Čiščenje obraza za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set Apis Natural Cosmetics Make-Up Removal bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji. Vsebina seta: Apis Make-Up Removal čistilna micelarna voda za vse tipe kože 300 ml Apis Make-Up Removal vlažilni čistilni gel za vse tipe kože 300 ml Lastnosti: čisti pore v globino ima osvežilne in pomirjajoče učinke kožo pripravlja na nanos negovalnih izdelkov za temeljito čiščenje kože celotna rutina za vsakodnevno nego Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Apis Natural Cosmetics Ceramide Power obnovitvena nočna kremasta maska s ceramidi 50 ml
    Apis Natural Cosmetics Ceramide Power, 50 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Apis Natural Cosmetics Ceramide Power bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani osvetljuje in osvežuje koži vrača prožnost in občutek udobja celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Apis Natural Cosmetics Cocoa Cleansing emulzija za odstranjevanje ličil s kakavovim maslom 40 g
    Apis Natural Cosmetics Cocoa Cleansing, 40 g, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil Apis Natural Cosmetics Cocoa Cleansing z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože temeljito odstrani vse vrste ličil za oči vlaži in mehča kožo kožo hrani koža je na dotik nežna in voljna Navodilo za uporabo: Nanesite na suh obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • Apis Natural Cosmetics Intimate Care nežni piling za intimne predele 100 ml
    Apis Natural Cosmetics Intimate Care, 100 ml, pilingi za telo za ženske, Piling za telo Apis Natural Cosmetics Intimate Care z vaše kože odstrani odmrle celice in ji zagotavlja popolno gladkost. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice Vlaži in hrani kožo ima pomirjajoče učinke Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Apis Natural Cosmetics Salted Caramel hranilni balzam za telo 200 ml
    Apis Natural Cosmetics Salted Caramel, 200 ml, Kreme za telo za ženske, Krema za telo Apis Natural Cosmetics Salted Caramel neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča popravlja suho kožo koži daje žametno mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Apis Natural Cosmetics Salted Caramel vlažilen gel za prhanje 300 ml
    Apis Natural Cosmetics Salted Caramel, 300 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Apis Natural Cosmetics Salted Caramel je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo kožo ščiti pred izsušitvijo kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Apis Natural Cosmetics Slow Aging Step 2 gladilna krema za predel okoli oči 15 ml
    Apis Natural Cosmetics Slow Aging Step 2, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Apis Natural Cosmetics Slow Aging neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži osvetljuje območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Apis Natural Cosmetics Slow Aging Step 3 pomlajevalna in posvetlitvena krema za predel okoli oči 15 ml
    Apis Natural Cosmetics Slow Aging Step 3, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Apis Natural Cosmetics Slow Aging neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči izenačuje ton kože in koža čudovito zasije koža je napeta in zglajena Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Apis Natural Cosmetics Slow Aging Step 1 vlažilna krema za prve gube 50 ml
    Apis Natural Cosmetics Slow Aging Step 1, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Apis Natural Cosmetics Slow Aging vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Apis Natural Cosmetics Slow Aging Step 3 gladilna krema za zapolnitev las za zrelo kožo 50 ml
    Apis Natural Cosmetics Slow Aging Step 3, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Apis Natural Cosmetics Slow Aging vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje globinsko hrani pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Apis Natural Cosmetics Sweet Cookies regeneracijski gel za prhanje 300 ml
    Apis Natural Cosmetics Sweet Cookies, 300 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Apis Natural Cosmetics Sweet Cookies je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Apis Natural Cosmetics Intimate Care nežna čistilna pena za intimno higieno 150 ml
    Apis Natural Cosmetics Intimate Care, 150 ml, Geli za intimno higieno za ženske, Pripravek Apis Natural Cosmetics Intimate Care zagotavlja blago in skrbno vsakodnevno nego intimnih delov telesa. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja ne draži zagotavlja dolgotrajen občutek svežine Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Apis Natural Cosmetics Sweet Bloom žametni gel za prhanje 1000 ml
    Apis Natural Cosmetics Sweet Bloom, 1000 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Apis Natural Cosmetics Sweet Bloom . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži hrani in neguje kožo prijetno diši kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Apis Natural Cosmetics Who's the boss poživitveni gel za prhanje 3v1 za moške 1000 ml
    Apis Natural Cosmetics Who's the boss, 1000 ml, Pripravki za prhanje za moške, Gel za tuširanje Apis Natural Cosmetics Who's the boss spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa po uporabi doda občutek svežine in energije mehča in vlaži uporablja se lahko za telo in lase Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Apis Natural Cosmetics Creamy Strawberry vlažilni balzam za telo 200 ml
    Apis Natural Cosmetics Creamy Strawberry, 200 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi balzam Apis Natural Cosmetics Creamy Strawberry , ki ga odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži zagotovi potrebno mehkobo, v njej zapira vlago, jo zmehča in zaščiti pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži vrača prožnost kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Apis Natural Cosmetics Creamy Strawberry vlažilen gel za prhanje 300 ml
    Apis Natural Cosmetics Creamy Strawberry, 300 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Apis Natural Cosmetics Creamy Strawberry . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: intenzivno vlaži hrani in neguje kožo ima mehčalne učinke kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Apis Natural Cosmetics TerApis 35% Glycolic Acid gladilni eksfoliacijski serum za regeneracijo in obnovo kože obraza 30 ml
    Apis Natural Cosmetics TerApis 35% Glycolic Acid, 30 ml, Pilingi za obraz za ženske, Lastnosti: gladi in mehča kožo učinkovito obnavlja kožo osvetljuje in izenačuje kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte samo na nepoškodovani koži. Med uporabo čez dan uporabljajte kozmetiko z visokim SPF.
  • Apis Natural Cosmetics Sweet Cookies hranilni balzam za telo 200 ml
    Apis Natural Cosmetics Sweet Cookies, 200 ml, Kreme za telo za ženske, Krema za telo Apis Natural Cosmetics Sweet Cookies neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča obnavlja kožo koži daje žametno mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Apis Natural Cosmetics Professional 40% Ferulic Acid gladilni eksfoliacijski serum 30 ml
    Apis Natural Cosmetics Professional 40% Ferulic Acid, 30 ml, Kemični pilingi za ženske, Za učinkovito eksfoliacijo, ki preprečuje nepravilnosti na koži, vam ni treba obiskati kozmetičnega salona. Piling za obraz Apis Natural Cosmetics Professional 40% Ferulic Acid za to poskrbi v udobju vašega doma. Ne le da odstrani odmrle kožne celice, ki običajno zamašijo pore, povzročijo nastanek ogrcev ali medel ton in posivelost kože, temveč s kože tudi odstranjuje nečistoče in jo na splošno zgladi. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice gladi in mehča kožo glajenje neenakomerne teksture kože Navodilo za uporabo: Najprej opravite test tolerance. Ne nanašajte na občutljivo kožo, ki se lupi ali je poškodovana. Izognite se območju okoli oči. Med uporabo čez dan uporabljajte kozmetiko z visokim SPF.
  • Apis Natural Cosmetics Oxy O2 TerApis oksigenacijska maska za utrujeno kožo 20 g
    Apis Natural Cosmetics Oxy O2 TerApis, 20 g, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Apis Natural Cosmetics Oxy O2 TerApis bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani osvetljuje in osvežuje kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Apis Natural Cosmetics Lifting Peptide SNAP-8™ učvrstitvena in lifting dnevna krema za zrelo kožo 100 ml
    Apis Natural Cosmetics Lifting Peptide SNAP-8™, 100 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Apis Natural Cosmetics Lifting Peptide SNAP-8™ bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži koži vrača mladosten videz odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh