Največja modna platforma v Sloveniji

Fila oblačila, obutev in modni dodatki

3017
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Bombažna kratka majica Fila moški, mornarsko modra barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj regular fit.- Tanka, elastična pletenina.- Logotip na sprednji strani.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Otroški bombažen top Fila BELI MANASTIR črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134-140 cm.
  • Otroške kratke hlače Fila LANGEN mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Model z nalepko.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina: 25 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-128 cm.
  • Otroške kratke hlače Fila LADBERGEN mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-128 cm.
  • Superge Fila CROSSCOURT bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Kratke hlače Fila moški, mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Dva drsna stranska žepa.- Vzorčasta pletenina.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 34 cm.- Širina hlačnice spodaj: 31 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače Fila moški, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 56 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 33 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Dolžina hlačnice: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Fila moški, bela barva
    - Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna bejzbolska kapa Fila roza barva
    - Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Vetrovka Fila Rubiera mornarsko modra barva
    - Model je izdelan iz lahkega in trpežnega materiala.- Luknje za palec na dnu rokavov ščitijo roke in preprečujejo, da bi se rokavi zavihali.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Model je enostaven za pakiranje, ko je zložen, zavzame malo prostora.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Vetrovka Fila Ruffano mornarsko modra barva
    - Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Model je izdelan iz lahkega in trpežnega materiala.- Luknje za palec na dnu rokavov ščitijo roke in preprečujejo, da bi se rokavi zavihali.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Možnost pakiranja jakne v enega od žepov olajša transport in shranjevanje.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 86 cm.- Dolžina: 70 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Superge Fila NOCLAF črna barva
    - Utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Otroški pulover Fila LALENDORF bela barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Rokavi zaključeni s patentom.- Model s kapuco.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 68 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za višino: 146-152 cm.
  • Bombažne kratke hlače Fila Lusaka bež barva, FAW0750
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva drsna stranska žepa.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 33 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina hlačnice: 33 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Fila Luohe moški, črna barva, s kapuco, FAM0675
    - Kroj relaxed.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model s kapuco.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 78 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Fila Lubu ženska, bela barva, FAW0756
    - Model z mrežasto podlogo.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Zunanji žepi za vlaganje.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 82 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnji del trenirke Fila Laiben bež barva, FAW0778
    - Visok pas z elastičnim trakom.- Dva drsna stranska žepa.- Razširjena hlačnica.- Model je izdelan iz elastičnega materiala.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Zunanja dolžina noge: 110 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače Fila Limassol ženske, črna barva, FAW0775
    - Visok pas z elastičnim trakom.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Spredaj sta dva drsna žepa.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top Fila Latina ženski, črna barva, FAW0744
    - Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Kroj regular fit.- Logotip na sprednji strani.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratka majica Fila Lowell moška, bela barva, FAM0655
    - Kroj relaxed.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Fila Laredo moški, mornarsko modra barva, FAM0643
    - Kroj regular.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače Fila Lashio moške, mornarsko modra barva, FAM0651
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke Fila Luoyang mornarsko modra barva, FAM0659
    - Kroj jogger.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Model z mrežasto podlogo.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Zunanja dolžina noge: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Fila Luohe bela barva, FAM0669
    - Kroj relaxed.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 80 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Fila Lima ženski, bež barva, FAW0752
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Model je izdelan iz elastičnega materiala.- Vezen logotip.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 80 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jakna Fila Luoyang moška, mornarsko modra barva, FAM0683
    - Kroj regular.- Zapenjanje na zadrgo.- Model z mrežasto podlogo.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Širina v ramenih: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Fila Liberec moška, bela barva, FAM0670
    - Kroj relaxed.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Otroški nahrbtnik Fila LENEXA bež barva
    - Enokomorni model.- Žep z zadrgo na sprednji strani za varno shranjevanje manjših predmetov.- Dvostransko zapenjanje na zadrgo.- Ročaj za roko.- Nastavljiva dolžina pasov.- Primerno za format A4.- Podložen model.- Globina: 9 cm.- Višina: 33,5 cm.- Širina na osnovi: 25 cm.
  • Nahrbtnik Fila Boma ženski, roza barva, FBU0079
    - Zapenjanje na zadrgo.- Žep z zadrgo na sprednji strani.- Kratek ročaj za udobno prenašanje v roki.- Nastavljiva dolžina pasov.- Ne ustreza A4.- Notranji drsni žep.- Globina: 15,5 cm.- Višina: 43 cm.- Širina na osnovi: 30 cm.
  • Otroški pulover Fila LABERWEINTING mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 38 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98-104 cm.
  • Kratka majica Fila Lashio moška, mornarsko modra barva, FAM0652
    - Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- V izrez.- Mrežna struktura materiala zagotavlja optimalno zračnost in prezračevanje.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model z nalepko.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen polo Fila Liverpool bež barva, FAM0650
    - Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model z ovratnikom.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z našitkom na prsih.- Gladka pletenina.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Natikači Fila Morro Bay moški, bež barva, FFM0312
    - Prilagodljiv zgornji del se zlahka prilagodi stopalu.- Valovit zunanji podplat iz kakovostne plastike.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Fila Noclaf roza barva, FFW0255
    - Utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Bombažna kratka majica Fila Lobito moška, mornarsko modra barva, FAM0662
    - Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Vzorčasta pletenina.- Logotip na sprednji strani.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Women's skates Fila Eve BS EUR 36
    Women's ice skates in traditional white with classic laces. The anatomically shaped shoe adapts perfectly to the foot.
  • FILA Nizke superge 'Collene' bela
    Dizajn: Vezalke, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje, Mrežast material; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Potisk oznake; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • FILA Hlače črna / bela
    Dizajn: Pas z vrvico, Elastičen pas/rob, Rebrno-pletena obroba; Polnilo: Brez polnila; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Podrobnosti: Elastičen pas; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Model: Ozke
  • FILA Nizke superge 'TELA' temno modra / bela
    Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Tekstil; Konica čevlja: Okrogla špica
  • FILA Hlače 'BRAIVES' črna
    Dizajn: Pas z vrvico, Rebrno-pletena obroba, Stranski žep; Polnilo: Brez polnila; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Podrobnosti: Elastičen pas; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Model: Ozke
  • Fila Majica
    - Neusmiien stil.- Model s kapuco.- Tanka, elastična tkanina.- Dolžina: 43 cm.- Širina pazduhe: 51 cm.- Dimenzije, podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Fila črna barva
    - Ta izdelek je narejen iz organskega bombaža.- Okrogli izrez.- Našitek z logom znamke.- Raven kroj.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Fila 2-pack črna barva
    - Ta izdelek je narejen iz organskega bombaža.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Dvodelne kopalke Fila črna barva
    - LYCRA® XTRA LIFE™ tehnologija - nova generacija vlaken, ki zagotavljajo oprijem materiala in dobre lastnosti v stiku z vodo.- Model s stranskimi naramnicami.- Košarica z odstranljivimi vložki.- Nastavljive, odstranljive naramnice.- Zapenjanje s kaveljčkom.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.
  • Bombažna kratka majica Fila bež barva
    - Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače Fila ženski, črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok pas.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Davidoff Cool Water deo-stik za moške 70 g
    Davidoff Cool Water, 70 g, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Davidoff Cool Water sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo razveselila bo vsakega moškega Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Davidoff Champion toaletna voda za moške 90 ml
    Davidoff Champion, 90 ml, Toaletne vode za moške, Pozabite na skrbi in pustite čas kar tako teči. Toaletna voda Davidoff Champion bo postala idealen dodatek moškega, ki si ne pusti vzeti ležernega stila in vedno sledi svojim instinktom. aromatična dišava z zeliščnimi toni citrusna dišava do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Davidoff Cool Water toaletna voda za moške 125 ml
    Davidoff Cool Water, 125 ml, Toaletne vode za moške, Kakorkoli visoki so že vaši cilji, nobeden od njih za vas ne bo nedosegljiv. Veliko mero odločenosti ima v sebi tudi toaletna voda za moške Davidoff Cool Water . Že samo nekaj kapljic na vaši koži vam da korajžo narediti naslednji korak v smeri k vašim sanjam. aromatična dišava z zeliščnimi toni citrusna dišava za aktivnega moškega, polnega energije sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Davidoff Cool Water Woman toaletna voda za ženske 100 ml
    Davidoff Cool Water Woman, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za ženske Davidoff Cool Water Woman vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. akvatična dišava z morskimi toni cvetlična dišava sadna dišava poudari čutnost vsake ženske sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Davidoff The Game toaletna voda za moške 100 ml
    Davidoff The Game, 100 ml, Toaletne vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška toaletna voda Davidoff The Game . Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. aromatična dišava z zeliščnimi toni lesna dišava do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Davidoff Cool Water Parfum parfum za moške 100 ml
    Davidoff Cool Water Parfum, 100 ml, Parfumske vode za moške, Ne pustite se zaustaviti in si privoščite spodbudo v katerikoli situaciji. Parfumska voda za moške Davidoff Cool Water Parfum vam zagotovi takojšen naval energije na čutni ravni. Spodbudi vas tako, da vse zmorete z razumevanjem in lahkoto. čista sveža dišava lesna dišava za aktivnega moškega, polnega energije sveža dišava, idealna za toplo vreme dišava, primerna za vsakodnevno uporabo nastala je tudi ženska različica te dišave
  • Davidoff Cool Water Intense parfumska voda za moške 125 ml
    Davidoff Cool Water Intense, 125 ml, Parfumske vode za moške, Novo odvisnost, ki se ji ne boste želeli odpovedati, predstavlja parfumska voda za moške Davidoff Cool Water Intense. Takoj pri prvem poduhanju vas prepriča, da bo od zdaj naprej sestavni del vsakega vašega dne. orientalska dišava citrusna dišava poudari seksapil in naravno možatost dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Davidoff Cool Water Woman gel za prhanje za ženske 150 ml
    Davidoff Cool Water Woman, 150 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Davidoff Cool Water Woman odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Davidoff Cool Water gel za prhanje za moške 150 ml
    Davidoff Cool Water, 150 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Davidoff Cool Water odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo pri umivanju ustvarja bogato peno dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Davidoff Cool Water Woman losjon za telo za ženske 150 ml
    Davidoff Cool Water Woman, 150 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Davidoff Cool Water Woman poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost dobro se nanaša in se enostavno vpija podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • Davidoff Cool Water Reborn parfumska voda za moške 100 ml
    Davidoff Cool Water Reborn, 100 ml, Fitnes oprema za moške, Brezčasna klasika, ki slavi moško eleganco in pristno karizmo. Moška parfumska voda Davidoff Cool Water Reborn bo hitro postala nepogrešljiv del vaše osebnosti. lesna dišava čista sveža dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen nastala je tudi ženska različica te dišave dišava, primerna za vsakodnevno uporabo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Davidoff Cool Water Woman Reborn parfumska voda za ženske 100 ml
    Davidoff Cool Water Woman Reborn, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Novo odvisnost, ki je ne boste želeli opustiti, predstavlja parfumska voda za ženske Davidoff Cool Water Woman Reborn. Očarala vas bo že s prvimi vonjavami, vsak naslednji dan pa vas bo prepričala, da si svoje mesto na vaši toaletni mizici vsekakor zasluži. čista sveža dišava cvetlična dišava sadna dišava za temperamentne ženske, polne energije sveža dišava, idealna za toplo vreme nastala je tudi moška različica te dišave
  • Davidoff Cool Water balzam za po britju za moške 100 ml
    Davidoff Cool Water, 100 ml, Pripravki za britje za moške, Kožo po britju pomiri, odišavi in obenem odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije. Nega za po britju Davidoff Cool Water je kot ustvarjena za sodobnega moškega, ki zase rad skrbi. Lastnosti: zmanjšuje rdečico in pomirja kožo vlaži in ne izsuši kože prijetno osvežuje podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije razveselila bo vsakega moškega
  • Davidoff Cool Water Oceanic Edition toaletna voda za moške 125 ml
    Davidoff Cool Water Oceanic Edition, 125 ml, Toaletne vode za moške, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za moške Davidoff Cool Water Oceanic Edition vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. čista sveža dišava akvatična dišava z morskimi toni lesna dišava idealna izbira za pogumnega pustolovca sveža dišava, idealna za toplo vreme omejena serija nastala je tudi ženska različica te dišave dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Davidoff Cool Water deo-stik brez alkohola za moške 70 g
    Davidoff Cool Water, 70 g, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Davidoff Cool Water sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo razveselila bo vsakega moškega Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Davidoff Zino deo-stik za moške 70 g
    Davidoff Zino, 70 g, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Davidoff Zino sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Davidoff Zino toaletna voda za moške 125 ml
    Davidoff Zino, 125 ml, Toaletne vode za moške, Novo odvisnost, ki se ji ne boste želeli odpovedati, predstavlja toaletna voda za moške Davidoff Zino . Takoj pri prvem poduhanju vas prepriča, da bo od zdaj naprej sestavni del vsakega vašega dne. aromatična dišava z zeliščnimi toni lesna dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Davidoff Cool Water Woman Sea Rose toaletna voda za ženske 100 ml
    Davidoff Cool Water Woman Sea Rose, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Uživajte ves dan v nežnih cvetličnih čarih. Toaletna voda Davidoff Cool Water Woman Sea Rose skriva na tisoče cvetnih lističev, katerih dišava bo izvrstno poudarila vašo ženskost in naravno privlačnost. cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Davidoff Cool Water Wave toaletna voda za moške 125 ml
    Davidoff Cool Water Wave, 125 ml, Toaletne vode za moške, Če si ne morete predstavljati dneva brez športa in ne izpustite nobenega treninga, bo toaletna voda za moške Davidoff Cool Water Wave postala vaš zanesljivi sparing partner. Uživajte v navalu nove energije in neskončne svežine. akvatična dišava z morskimi toni aromatična dišava z zeliščnimi toni lesna dišava za aktivnega moškega, polnega energije sveža dišava, idealna za toplo vreme nastala je tudi ženska različica te dišave
  • Davidoff Hot Water toaletna voda za moške 110 ml
    Davidoff Hot Water, 110 ml, Toaletne vode za moške, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila moška toaletna voda Davidoff Hot Water . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, bo v hipu spodbudila zanimanje vseh okoli vas. orientalska dišava začimbna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni poudari seksapil in naravno možatost dišava, primerna za vsakodnevno uporabo edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Davidoff Adventure toaletna voda za moške 100 ml
    Davidoff Adventure, 100 ml, Toaletne vode za moške, Nov dan, nova priložnost izpolnjevati izzive. Toaletna voda za moške Davidoff Adventure osveži vaše misli, vi pa lahko pogumno sledite svojemu instinktu. Podajte se vsakodnevnim pustolovščinam naproti. začimbna dišava citrusna dišava lesna dišava idealna izbira za pogumnega pustolovca dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Davidoff Cool Water Woman darilni set za ženske
    Davidoff Cool Water Woman, Ženski seti za ženske, Podprite intenzivnost svoje priljubljene dišave. Set parfumov za ženske Davidoff Cool Water Woman vsebuje poleg dišave tudi negovalno kozmetiko, ki podaljša doživetje vaših čutov. Lastnosti: razveselil bo vsako žensko parfumirana kozmetika obstojnost dišave podaljša dišava, primerna za vsakodnevno uporabo Vsebina seta: toaletna voda 100 ml losjon za telo 75 ml gel za prhanje 75 ml
  • FILA Čevelj za na plažo/kopanje 'OCEANO' rdeča / črna / bela
    Način zapenjanja: Razteg; Vzorec: Logo potisk; Konica čevlja: Odprt pokrov
  • FILA Čevelj za na plažo/kopanje 'OCEANO' mornarska / rdeča / bela
    Način zapenjanja: Razteg; Vzorec: Logo potisk; Konica čevlja: Odprt pokrov
  • Hlače Fila žensko, bež barva,
    - Kroj culotte.- Visok pas.- Širok, elastičen trak v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Okrasni pregibi.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 31,5 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 35,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 32 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina hlačnice: 84 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Otroške kratke hlače Fila LEHNSTEDT črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 28,5 cm.- Širina hlačnice: 29,5 cm.- Dolžina: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 158-164 cm.
  • Natikači Fila Morro Bay ženski, bež barva, FFW0410
    - Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Bombažna kratka majica Fila Tsingoni moška, mornarsko modra barva, FAM0629
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače Fila Swasiland rumena barva, FAM0690
    - Elastični trak v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Širina v pasu: 39 cm.- Dolžina: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače Fila Seoul črna barva, FAM0692
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Širina v pasu: 37 cm.- Dolžina: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Fila Lyon moška, črna barva, FAM0653
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Priročno zapenjanje z zaskočnico za enostavno obuvanje in snemanje.- Model z ovratnikom.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Neizoliran model brez podloge.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bomber jakna Fila Logrono moška, mornarsko modra barva, FAM0679
    - Model odporen proti vodi in vetru.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Zapenjanje na zadrgo.- Model z mrežasto podlogo.- Zunanji žepi za vlaganje.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 87 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Pulover Fila Truden moški, siva barva, s kapuco, FAM0622
    - Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica Fila Ludhiana ženska, rdeča barva, FAW0749
    - Kroj slim.- Koničast, rebrast izrez.- Kratek rokav.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Fila Loum moška, rumena barva, FAM0676
    - Klasičen okrogel izrez.- Logotip na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Gladka pletenina.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Polo Fila Looknow ženski, bež barva, FAW0743
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Mehak ovratnik in kratko zapenjanje na pritiskače.- Model je izdelan iz rebraste tkanine.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnji del trenirke Fila Larisa črna barva, FAW0768
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Elastičen pas z vrvico.- Nogavice se zapenjajo z zaponkami.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanka, neelastična tkanina.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Zunanja dolžina noge: 101 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače Fila Linyi ženske, rumena barva, FAW0763
    - Notranjost je delno izdelana iz organskega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z okrasno nalepko.- Visok pas z elastičnim trakom.- Spredaj sta dva drsna žepa.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 34 cm.- Širina hlačnice spodaj: 32 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Otroške kratke hlače Fila SPAY črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva drsna stranska žepa.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 158-164 cm.
  • Bombažen polo Fila Lusaka bež barva, FAW0753
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Fila Lucena ženska, bela barva, FAW0757
    - Kroj relaxed.- Spuščena ramenska linija.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Fila Lima ženski, rumena barva, s kapuco, FAW0737
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Model z okrasno nalepko.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Dolžina rokava: 53 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Otroški spodnji del trenirke Fila LADENBURG mornarsko modra barva
    - Kroj jogger.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Dolžina hlačnice: 74 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-128 cm.
  • Bombažna kratka majica Fila Linyi ženska, rumena barva, FAW0764
    - Kroj oversize.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Spuščena ramenska linija.- Model z okrasno vezenino.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Fila Luanda ženska, zelena barva, FAW0771
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top Fila Laixi ženski, mornarsko modra barva, FAW0748
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- V izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Fila Londrina ženska, črna barva, FAW0765
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Kratek rokav.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kopalne kratke hlače Fila Senegal FAM0687
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Širina v pasu: 40 cm.- Dolžina: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Krilo Fila Laiwu bela barva, FAW0747
    - Nabran kroj.- Elastični trak v pasu.- Okrasni pregibi.- Tanka, elastična tkanina.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Dolžina: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Fila Laiben ženski, rdeča barva, FAW0741
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Body Fila Limeira ženski, črna barva, FAW0754
    - Prilegajoči se model.- Model s polpulijem.- Model s potiskom.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top Fila Lekki ženska, črna barva, FAW0751
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bomber jakna Fila Larkana ženske, mornarsko modra barva, FAW0758
    - Nepremočljiv in na veter odporen model.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Rokavi so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Širina v ramenih: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnji del trenirke Fila Lima bež barva, FAW0766
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Visok pas z elastičnim trakom.- Dva drsna stranska žepa.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Hlačnice zaključene s patentom.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Zunanja dolžina noge: 101 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh