Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki

442
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Phytorelax Laboratories Tea Tree SOS nega s pomirjajočim učinkom 125 ml
    Phytorelax Laboratories Tea Tree, 125 ml, lokalna nega za ženske, Lokalna nega Phytorelax Laboratories Tea Tree bo poskrbela za problematična mesta na koži. Hkrati bo pomirila razdraženost in podprla naravno regeneracijo. Lastnosti: nudi potrebno vlaženje in hranila pomirja razdraženost kože zmanjšuje pordelost kože ustvari pregrado, ki kožo ščiti pred zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • Avon Imari Eclipse parfumirani losjon za telo za ženske 125 ml
    Avon Imari Eclipse, 125 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Avon Imari Eclipse poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Phyto Specific Kids Magic Nourishing Cream nega brez spiranja za krhke lase 125 ml
    Phyto Specific Kids Magic Nourishing Cream, 125 ml, Za enostavno razčesavanje las za otroke, Nega brez spiranja Phyto Specific Kids Magic Nourishing Cream daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: vlaži in hrani lase po uporabi so lasje nežni in svileni zagotavlja česanje brez vlečenja in lomljenja las lase pušča čudovito sijoče in vitalne Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite enakomerno na mokre ali suhe lase. Ne spirajte.
  • FarmaVita Amaro Rock Hard transparentni fiksacijski gel za lase 125 ml
    FarmaVita Amaro Rock Hard, 125 ml, Stiling za moške, Izdelek za stajling FarmaVita Amaro Rock Hard bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: utrdi pričesko v želeni obliki nudi posebej močno utrjevanje lasem doda popoln volumen in obliko gladi Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
  • Alfaparf Milano Semi di Lino Density nega brez spiranja za tanke lase 125 ml
    Alfaparf Milano Semi di Lino Density, 125 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Nega brez spiranja Alfaparf Milano Semi di Lino Density daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: prijetno nadišavi lase povečuje gostoto in moč las kroti neobvladljive lase kakovostno izboljša strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Yardley Bluebell & Sweetpea toaletna voda za ženske 125 ml
    Yardley Bluebell & Sweetpea, 125 ml, Toaletne vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za ženske Yardley Bluebell & Sweetpea vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. čista sveža dišava cvetlična dišava sadna dišava citrusna dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Simply Zen Calming pomirjajoči gel za občutljivo lasišče 125 ml
    Simply Zen Calming, 125 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Nega brez spiranja Simply Zen Calming daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las ima regeneracijske učinke lasem nudi hidratacijo in hranila ima pomirjajoče učinke pomirja razdraženo lasišče Navodilo za uporabo: Nanašajte neposredno na lasišče. Ne spirajte.
  • Simply Zen Dandruff Intensive Cream Shampoo šampon proti prhljaju 125 ml
    Simply Zen Dandruff Intensive Cream Shampoo, 125 ml, Šamponi za ženske, Šampon Simply Zen Dandruff Intensive Cream Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj bori se proti nastanku prhljaja pomirja lasišče intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Payot Rituel Douceur 48HR Anti-Perspirant Deodorant Spray Alcohol Free antiperspirant in dezodorant v pršilu brez alkohola 125 ml
    Payot Rituel Douceur 48HR Anti-Perspirant Deodorant Spray Alcohol Free, 125 ml, Antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Payot Rituel Douceur 48HR Anti-Perspirant Deodorant Spray Alcohol Free prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče ne draži kože Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Astra Make-up Skin micelarna voda 125 ml
    Astra Make-up Skin, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske, Micelarna voda Astra Make-up Skin zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: kožo pušča povsem čisto ne poškoduje naravne kožne pregrade ne povzroča občutka neprijetne napetosti kožo posvetli Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Colgate Total Whitening XL zobna pasta za beljenje zob 125 ml
    Colgate Total Whitening XL, 125 ml, Belilne paste za moške, Zobna pasta Colgate Total Whitening XL je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom. Lastnosti: beli zobe osvežuje zadah čisti zobe odstranjuje zobni kamen in zobne obloge Navodilo za uporabo: Čistite zobe temeljito vsaj 2 minuti.
  • Dolce&Gabbana Light Blue Summer Vibes Pour Homme toaletna voda za moške 125 ml
    Dolce&Gabbana Light Blue Summer Vibes Pour Homme, 125 ml, Toaletne vode za moške, Dovolite, da toaletna voda Dolce&Gabbana Light Blue Summer Vibes Pour Homme o vas izda, da je v prostor ravnokar vstopil moški, ki dobi vse, kar si zaželi. Dišava, polna moške čutnosti, zapeljivosti in strasti, ne pusti hladnega nikogar v vaši okolici. citrusna dišava lesna dišava za aktivnega moškega, polnega energije vesel je bo vsak sodoben džentelmen igriva dišava, ki vas ne bo nehala zabavati poudari seksapil in naravno možatost sveža dišava, idealna za toplo vreme posebna poletna izdaja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo dizajnerska steklenička nastala je tudi ženska različica te dišave ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Philip B. White Label tonirana meglica za lažje česanje las 125 ml
    Philip B. White Label, 125 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Philip B. White Label daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lase pušča čudovito sijoče in vitalne kroti neobvladljive lase deluje proti kodranju las ima protistatični učinek Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte in oblikujte po želji.
  • Avon Eve Truth parfumirani losjon za telo za ženske 125 ml
    Avon Eve Truth, 125 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Avon Eve Truth poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: dopolnjuje dišavo iz iste linije razveselila bo vsako žensko globinsko vlaži kožo koži zagotavlja udobje in vitalnost Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Avon Luck For Her parfumirani losjon za telo za ženske 125 ml
    Avon Luck For Her, 125 ml, Nega telesa za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si zasluži nego, ki preprečuje njeno izsuševanje in zagotovi njeno polepšanje. Tonirani losjon za telo Avon Luck For Her bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago, poleg tega ji bo zagotovil bronast barvni pridih. Naredi jo barvno poenoteno, voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča na koži ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Avon Eve Become parfumirani losjon za telo za ženske 125 ml
    Avon Eve Become, 125 ml, Nega telesa za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si zasluži nego, ki preprečuje njeno izsuševanje in zagotovi njeno polepšanje. Tonirani losjon za telo Avon Eve Become bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago, poleg tega ji bo zagotovil bronast barvni pridih. Naredi jo barvno poenoteno, voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča dobro se nanaša in se enostavno vpija podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Avon Little Black Dress Lace parfumirani losjon za telo za ženske 125 ml
    Avon Little Black Dress Lace, 125 ml, Nega telesa za ženske, Ne le v klasičnih stekleničkah se lahko skrivajo dišeče sestave, ki lahko poudarijo vašo osebnost. Uživajte v razkošni dišavi tudi med jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Parfumirani losjon za telo Avon Little Black Dress Lace poskrbi za vlažilno, hranilno in mehčalno nego, hkrati pa boža vaše čute in kožo celega vašega telesa ovije v vašo najljubšo dišavo. Uporabite ga lahko tudi v kombinaciji z drugimi parfumiranimi kozmetičnimi izdelki, da dišavi zagotovite intenzivnost in obstojnost. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Boep Baby Almond Oil mandljevo olje za otroke 125 ml
    Boep Baby Almond Oil, 125 ml, Proti pleničnemu izpuščaju za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Pripravek Boep Baby Almond Oil bo krhki otroški koži zagotovil ustrezno vlaženje, jo nahranil, pomagal zaščititi, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njenih naravnih funkcij. Lastnosti: učinkovito nahrani vlaži in mehča otroško kožo pomirja draženje in rdečico primerno tudi za občutljivo ali alergično kožo ščiti pred nastankom vnetij Navodilo za uporabo: Nanašajte na čisto, suho kožo. Uporabljajte po potrebi.
  • Avon Today Tomorrow Always Always parfumirani losjon za telo za ženske 125 ml
    Avon Today Tomorrow Always Always, 125 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Avon Today Tomorrow Always Always poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije dobro se nanaša in se enostavno vpija na koži ne pušča mastnih sledi globinsko vlaži kožo Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Avon Today Tomorrow Always The Moment parfumirani losjon za telo za ženske 125 ml
    Avon Today Tomorrow Always The Moment, 125 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Avon Today Tomorrow Always The Moment poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: skupaj z dišavo je odlična kot darilo dobro se nanaša in se enostavno vpija na koži ne pušča mastnih sledi zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Tetesept Bath Oil Children's Bath for Colds olje za kopel koncentrat 125 ml
    Tetesept Bath Oil Children's Bath for Colds, 125 ml, Olja za kopel za ženske, Oljna kopel razbremenjuje vaše utrujeno telo in v vas prebuja občutek udobja. Lastnosti: deluje sprostitveno učinkovito deluje proti utrujenosti in izčrpanosti ima pomirjajoče učinke mehča kožo Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko. Za pripravo kopeli uporabljajte vodo temperature 35-38 °C. Po kopeli telo temeljito stuširajte s čisto vodo.
  • Avon Imari Corset parfumirani losjon za telo za ženske 125 ml
    Avon Imari Corset, 125 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Avon Imari Corset poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: dopolnjuje dišavo iz iste linije razveselila bo vsako žensko globinsko vlaži kožo na koži ne pušča mastnih sledi dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Neutrogena Clear & Defend+ kemični piling 125 ml
    Neutrogena Clear & Defend+, 125 ml, Kemični pilingi za ženske, Za učinkovito eksfoliacijo, ki preprečuje nepravilnosti na koži, vam ni treba obiskati kozmetičnega salona. Piling za obraz Neutrogena Clear & Defend+ za to poskrbi v udobju vašega doma. Ne le da odstrani odmrle kožne celice, ki običajno zamašijo pore, povzročijo nastanek ogrcev ali medel ton in posivelost kože, temveč s kože tudi odstranjuje nečistoče in jo na splošno zgladi. Lastnosti: gladi in mehča kožo odstranjuje odmrle kožne celice odstranjuje ogrce in prekomerni loj osvetljuje in izenačuje kožo Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Z nežnimi potezami z blazinico po obrazu oskrbite prej očiščeno kožo. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Liss Unlimited serum za glajenje za neobvladljive lase 125 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Liss Unlimited, 125 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja L’Oréal Professionnel Serie Expert Liss Unlimited daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem zagotavlja potrebno vlaženje lase naredi svilnato mehke na dotik Navodilo za uporabo: Majhno količino seruma nanesite na dlani in vmasirajte v lase.
  • The Body Shop Seaweed Oil-Control Exfoliator nežen piling gel s piling učinkom 125 ml
    The Body Shop Seaweed Oil-Control Exfoliator, 125 ml, Pilingi za obraz za ženske
  • Elizabeth Arden White Tea Skin Solutions nežna čistilna krema za ženske 125 ml
    Elizabeth Arden White Tea Skin Solutions, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Elizabeth Arden White Tea pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke ne draži kože uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Aveda Foot Relief™ Moisturizing Creme globinsko vlažilna krema za stopala 125 ml
    Aveda Foot Relief™ Moisturizing Creme, 125 ml, Nega za telo uniseks, Krema Aveda Foot Relief™ vašim nogam zagotavlja popolno nego. Lastnosti: stopala bodo čudovito odišavljena celi razpokano kožo vzdržuje prožnost kože popolno mehča in hrani vlaži kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte.
  • Laura Biagiotti Roma Uomo for men toaletna voda za moške 125 ml
    Laura Biagiotti Roma Uomo for men, 125 ml, Toaletne vode za moške, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za moške Laura Biagiotti Roma Uomo for men vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. lesna dišava akvatična dišava z morskimi toni poudari seksapil in naravno možatost dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Police To Be Woman parfumska voda za ženske 125 ml
    Police To Be Woman, 125 ml, Parfumske vode za ženske, Ne skrivajte strastne strani svoje osebnosti. Ženska parfumska voda Police To Be Woman je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Na čutno noto bo uglasila vas in vse okoli vas. sadna dišava cvetlična dišava sladka dišava poudari čutnost vsake ženske sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Rihanna Rogue Love parfumska voda za ženske 125 ml
    Rihanna Rogue Love, 125 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite svojim čutom gurmansko doživetje. Parfumska voda za ženske Rihanna Rogue Love v sebi skriva slastne tone, ki se jim je težko upreti. Še posebej, če obožujete sladke delikatese. sadna dišava cvetlična dišava sladka dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Wella Professionals Eimi Texture Touch stiling žele za fiksacijo in obliko 125 ml
    Wella Professionals Eimi Texture Touch, 125 ml, Geli za lase za ženske, Gel za lase Wella Professionals Eimi Texture Touch zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: ustvarja popoln stajling naravno utrjuje za vsakodnevno oblikovanje las Navodilo za uporabo: nanesite na lase in ustvarite želeni stajling.
  • Rochas Moustache parfumska voda za moške 125 ml
    Rochas Moustache, 125 ml, Parfumske vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška parfumska voda Rochas Moustache . Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. orientalska dišava lesna dišava poudari seksapil in naravno možatost topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Pino Silvestre Pino Silvestre Original voda za po britju z razpršilcem za moške 125 ml
    Pino Silvestre Pino Silvestre Original, 125 ml, Pripravki za britje za moške, Kožo po britju pomiri, odišavi in obenem odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije. Nega za po britju Pino Silvestre Pino Silvestre Original je kot ustvarjena za sodobnega moškega, ki zase rad skrbi. Lastnosti: prijetno osvežuje zmanjšuje rdečico in pomirja kožo dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • GUERLAIN Aqua Allegoria Flora Cherrysia toaletna voda polnilna za ženske 125 ml
    GUERLAIN Aqua Allegoria Flora Cherrysia, 125 ml, Toaletne vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za ženske GUERLAIN Aqua Allegoria Flora Cherrysia vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo.
  • SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule Foam kremasta čistilna pena za občutljivo kožo 125 ml
    SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule Foam, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza SKIN1004 Madagascar Centella pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: preprečuje suho kožo deluje regeneracijsko nežno in temeljito umije cel obraz uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Avon Pur Blanca parfumirani losjon za telo za ženske 125 ml
    Avon Pur Blanca, 125 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Avon Pur Blanca poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: dopolnjuje dišavo iz iste linije razveselila bo vsako žensko globinsko vlaži kožo na koži ne pušča mastnih sledi dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Clinique 3 Steps Dramatically Different™ Moisturizing Lotion+ vlažilna emulzija za suho do zelo suho kožo 125 ml
    Clinique 3 Steps Dramatically Different™ Moisturizing Lotion+, 125 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Clinique 3 Steps Dramatically Different™ Moisturizing Lotion+ bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži hitro se vpija koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja koži daje svežost in svetlost Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Sean John Unforgivable Woman parfumska voda za ženske 125 ml
    Sean John Unforgivable Woman, 125 ml, Parfumske vode za ženske, Ne skrivajte strastne strani svoje osebnosti. Ženska parfumska voda Sean John Unforgivable Woman je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Na čutno noto bo uglasila vas in vse okoli vas. orientalska dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Ralph Lauren Polo Black toaletna voda za moške 125 ml
    Ralph Lauren Polo Black, 125 ml, Toaletne vode za moške, Niti na koncu napornega dne ne izgubite tempa! Toaletna voda za moške Ralph Lauren Polo Black je pestra kombinacija dišavnih sestavin, ki vas ne neha zabavati in vas obdrži v pravem ritmu. lesna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Caron Royal Bain de Caron toaletna voda za moške 125 ml
    Caron Royal Bain de Caron, 125 ml, Toaletne vode za moške, Najsi vas čaka pomemben službeni sestanek, zabava s prijatelji ali večerja z usodno žensko, toaletna voda za moške Caron Royal Bain de Caron je vedno odlična izbira. Podpre vašo samozavest vedno, kadar boste želeli zažareti. orientalska dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • TIGI Bed Head Small Talk krepilna krema za bogat volumen 125 ml
    TIGI Bed Head Small Talk, 125 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Nega brez spiranja TIGI Bed Head Small Talk daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Navodilo za uporabo: Nanesite na umite in z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.
  • Avon Eve Confidence parfumirani losjon za telo za ženske 125 ml
    Avon Eve Confidence, 125 ml, Nega telesa za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si zasluži nego, ki preprečuje njeno izsuševanje in zagotovi njeno polepšanje. Tonirani losjon za telo Avon Eve Confidence bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago, poleg tega ji bo zagotovil bronast barvni pridih. Naredi jo barvno poenoteno, voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Clinique For Men™ Cream Shave krema za britje 125 ml
    Clinique For Men™ Cream Shave, 125 ml, Izdelki za britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Clinique For Men™ Cream Shave zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: omogoča enostavno britje olajša drsenje brivnika po koži preprečuje draženje kože zagotavlja kar najbolj gladko britje vlaži in ne izsuši kože Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na moker obraz in vrat. Enakomerno razmažite s krožnimi gibi, dokler se ne speni. Po britju temeljito umijte.
  • Lacoste Booster toaletna voda za moške 125 ml
    Lacoste Booster, 125 ml, Toaletne vode za moške, Niti na koncu napornega dne ne izgubite tempa! Toaletna voda za moške Lacoste Booster je pestra kombinacija dišavnih sestavin, ki vas ne neha zabavati in vas obdrži v pravem ritmu. citrusna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni za aktivnega moškega, polnega energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Clarins Purifying Gentle Foaming Cleanser nežna čistilna penasta krema 125 ml
    Clarins Purifying Gentle Foaming Cleanser, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Clarins Purifying Gentle Foaming Cleanser je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz matira kožo regulira tvorbo kožnega sebuma odstranjuje ogrce in prekomerni loj Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • John Varvatos Artisan Blu toaletna voda za moške 125 ml
    John Varvatos Artisan Blu, 125 ml, Toaletne vode za moške, Nov dan, nova priložnost izpolnjevati izzive. Toaletna voda za moške John Varvatos Artisan Blu osveži vaše misli, vi pa lahko pogumno sledite svojemu instinktu. Podajte se vsakodnevnim pustolovščinam naproti. citrusna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni za dinamične vodstvene osebnosti sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Tannymaxx Black Gold 999,9 losjon za sončenje v solariju za povečanje porjavelosti 125 ml
    Tannymaxx Black Gold 999,9, 125 ml, Izdelki za sončenje v solariju za ženske, Bronasto porjavela koža je videti odlično, a kaj, če nimate možnosti ali želje preživljati časa na soncu ali pa hladno vreme ni primerno za sončenje? Pripravek za solarij Tannymaxx Black Gold 999,9 vam bo pomagal doseči popolno porjavelost kot s počitnic na morju, in to v solariju. Pospeši postopek porjavitve, podaljša njeno obstojnost, hkrati pa kožo ustrezno nahrani. Lastnosti: pospešuje pridobivanje rjave barve kože podaljšuje videz porjavelosti preprečuje predčasno staranje kože globinsko hrani ne ščiti pred sončnim sevanjem Navodilo za uporabo: Uporabljajte le za sončenje v solariju. Pred sončenjem v solariju enakomerno nanesite na telo in obraz ter rahlo vmasirajte.
  • John Varvatos Heritage Vintage toaletna voda za moške 125 ml
    John Varvatos Heritage Vintage, 125 ml, Toaletne vode za moške, Brezčasna klasika, ki slavi moško eleganco in pristno karizmo. Moška toaletna voda John Varvatos Heritage Vintage bo hitro postala nepogrešljiv del vaše osebnosti. lesna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni cipresna dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Parfums De Marly Layton Exclusif parfumska voda uniseks 125 ml
    Parfums De Marly Layton Exclusif, 125 ml, Parfumske vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks parfumska voda Parfums De Marly Layton Exclusif je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. orientalska dišava lesna dišava topla dišava, idealna za hladno vreme uniseks – za moške in za ženske
  • Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme toaletna voda za moške 125 ml
    Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme, 125 ml, Toaletne vode za moške, Ne pustite se zaustaviti in si privoščite spodbudo v katerikoli situaciji. Toaletna voda za moške Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme vam zagotovi takojšen naval energije na čutni ravni. Spodbudi vas tako, da vse zmorete z razumevanjem in lahkoto. čista sveža dišava začimbna dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Intense toaletna voda za moške 125 ml
    Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Intense, 125 ml, Toaletne vode za moške, Dovolite, da toaletna voda Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Intense o vas izda, da je v prostor ravnokar vstopil moški, ki dobi vse, kar si zaželi. Dišava, polna moške čutnosti, zapeljivosti in strasti, ne pusti hladnega nikogar v vaši okolici. lesna dišava začimbna dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Sensai Ultimate The Lotion lahki serum za obraz z revitalizacijskim učinkom 125 ml
    Sensai Ultimate The Lotion, 125 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Sensai Ultimate The Lotion bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Avon Rare Pearls parfumirani losjon za telo za ženske 125 ml
    Avon Rare Pearls, 125 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Avon Rare Pearls poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: dopolnjuje dišavo iz iste linije razveselila bo vsako žensko zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost na koži ne pušča mastnih sledi dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Brelil Numéro Permanent Coloring barva za lase odtenek 7.43 Golden Copper Blonde 125 ml
    Brelil Numéro Permanent Coloring, 125 ml, Trajne barve za lase za ženske, Barva za lase Brelil Professional Permanent Coloring daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Lastnosti: prekriva sive lase oživlja barvo enostaven in hiter nanos v udobju doma lase pušča zdrave in mehke na dotik Navodilo za uporabo: Uporabljajte v skladu z navodili v embalaži.
  • Avon Today Tomorrow Always Wonder parfumirani losjon za telo za ženske 125 ml
    Avon Today Tomorrow Always Wonder, 125 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Avon Today Tomorrow Always Wonder poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije kožo pušča žametno mehko na dotik na koži ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Kiehl's Ultra Facial Oil-Free Gel Cream vlažilna nega za normalno do mastno kožo 125 ml
    Kiehl's Ultra Facial Oil-Free Gel Cream, 125 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Kiehl's Ultra Facial Oil-Free Gel Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja obnavlja in poživlja hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Payot Source Infusion Hydratante Repulpante vlažilna voda za obraz za suho kožo 125 ml
    Payot Source Infusion Hydratante Repulpante, 125 ml, Vode za obraz za ženske, Voda za obraz Payot Source je nepogrešljivi korak pri odstranjevanju ličil. S kože odstrani preostalo nečistočo in jo hkrati nežno osveži. Lastnosti: kožo vlaži in ji daje svežino nudi zaščito pred izsuševanjem pomirja in ščiti kožo kožo posvetli Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na temeljito očiščeno in osušeno kožo obraza s pomočjo vatne blazinice.
  • Depot No. 316 Styling Cream stiling krema s srednjim utrjevanjem za naraven sijaj las 125 ml
    Depot No. 316 Styling Cream, 125 ml, Pomade za lase za moške, Izdelek za stajling Depot No. 316 Styling Cream bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: nudi srednje utrjevanje lasem doda popoln volumen in obliko ne obremenjuje las enostavno se spira ne strjuje se v laseh Navodilo za uporabo: Pomado nanesite na z brisačo posušene lase in jih uredite v želeno obliko.
  • Depot No. 404 Soothing Shaving Soap Cream pomirjujoča krema za britje for brush 125 ml
    Depot No. 404 Soothing Shaving Soap Cream, 125 ml, Izdelki za britje za moške, Izdelek za britje Depot No. 404 zagotavlja popolnoma nemoten postopek pri vašem ritualu britja. Lastnosti: zagotavlja kar najbolj gladko britje preprečuje draženje kože pomirja kožo omogoča enostavno britje Navodilo za uporabo: Nanesite pred britjem.
  • Macadamia Natural Oil Healing oljna nega za vse tipe las 125 ml
    Macadamia Natural Oil Healing, 125 ml, Klasična olja za lase za ženske, Privoščite svojim lasem razkošno nego. Klasično olje za lase Macadamia Natural Oil Healing jim daje mehkobo, nežnost in sijaj. Lastnosti: popravlja poškodovano strukturo las lase izrazito obnavlja in ščiti preprečuje nastanek krepastih las preprečuje cepljenje konic lasem zagotavlja sijaj Sestava: UV-filter Navodilo za uporabo: Nanesite po dolžini in na konice suhih ali mokrih las.
  • OnlyBio Hair in Balance piling za lasišče 125 ml
    OnlyBio Hair in Balance, 125 ml, Pilingi za lase za ženske, Doživite nov občutek popolnoma čistih las. Piling za lase OnlyBio Hair in Balance odstrani nečistoče, loj in preostanke izdelkov za styling še temeljiteje kot običajen šampon. Razliko boste prepoznali takoj in zagotovo vam bo všeč. Lastnosti: z las odstranjuje preostanke izdelkov za styling z lasišča odpravlja prhljaj in odmrle kožne celice spodbuja lasišče in ji daje svež občutek Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na lasišče in lase. Z nežno masažo ustvarite peno, nato pa temeljito sperite. Nato lase umijte s šamponom tako, kot ste vajeni.
  • Goldwell StyleSign Air-Dry BB Cream stiling krema za lase 125 ml
    Goldwell StyleSign Air-Dry BB Cream, 125 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Lastnosti: nudi privlačen lesk kroti neobvladljive lase lasem nudi hidratacijo in hranila deluje proti kodranju las Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na umite in z brisačo osušene lase. Pustite prosto posušiti ali posušite s sušilcem za lase.
  • Police To be Born to Shine toaletna voda za moške 125 ml
    Police To be Born to Shine, 125 ml, Toaletne vode za moške, Ne pustite se zaustaviti in si privoščite spodbudo v katerikoli situaciji. Toaletna voda za moške Police To be Born to Shine vam zagotovi takojšen naval energije na čutni ravni. Spodbudi vas tako, da vse zmorete z razumevanjem in lahkoto. sadna dišava citrusna dišava usnjena dišava igriva dišava, ki vas ne bo nehala zabavati ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Cocunat Curly pršilo za fiksiranje za valovite in kodraste lase 125 ml
    Cocunat Curly, 125 ml, Pršilo za volumen za ženske, Poslovite se enkrat za vselej od poležano delujočih las. Pršilo za volumen Cocunat Curly zagotovi volumen tudi najtanjšim lasem in jih privzdigne od korenin, zato bodo takoj videti bujni in veliko gostejši. Pri tem ne obteži las in ne pušča občutka lepljivosti. Enostavno in hitro vam pomaga ustvariti čudovito polno, zračno pričesko – natančno takšno, kot jo občudujete. Odslej bodo vsi v vaši okolici občudovali vašo. Lastnosti: oblikuje valove in kodre dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete ne lepi las in jih ne obremenjuje enostavno in hitro se nanaša lasje ostanejo prožni Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na vlažne, z brisačo osušene lase. Pustite prosto posušiti na zraku.
  • Lalique Pour Homme Lion parfumska voda za moške 125 ml
    Lalique Pour Homme Lion, 125 ml, Parfumske vode za moške, Brezčasna klasika, ki slavi moško eleganco in pristno karizmo. Moška parfumska voda Lalique Pour Homme Lion bo hitro postala nepogrešljiv del vaše osebnosti. lesna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Dr. Barbara Sturm Aloe Vera Gel gel za po britju s pomirjajočim učinkom 125 ml
    Dr. Barbara Sturm Aloe Vera Gel, 125 ml, Izdelki za po britju za ženske, Pripravek Dr. Barbara Sturm Aloe Vera je namenjen za nego kože celega telesa po epilaciji ali depilaciji. Vaši koži daje potrebna hranila in mehkobo. Lastnosti: pomirja in obnavlja kožo odstranjuje pekoč občutek po britju izrazito gladi kožo Navodilo za uporabo: Kremo nanesite neposredno na kožo po britju, depilaciji ali epilaciji.
  • MAC Cosmetics Hyper Real Cream-To-Foam Cleanser vlažilna čistilna pena 125 ml
    MAC Cosmetics Hyper Real Cream-To-Foam Cleanser, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože MAC Cosmetics Hyper Real je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma preprečuje suho kožo kožo posvetli Navodilo za uporabo: Nanašajte na vlažno kožo obraza in masirajte, dokler se ne ustvari nežna pena. Nato sperite.
  • JOOP! Homme Le Parfum parfum za moške 125 ml
    JOOP! Homme Le Parfum, 125 ml, Parfumi za moške, Možatost, karizma in prefinjenost v eni steklenički. Parfum JOOP! Homme Le Parfum dovoli, da vaš pravi jaz v trenutku pride do izraza. praprotna dišava gurmanska dišava cvetlična dišava poudari seksapil in naravno možatost dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Davines Pasta & Love Medium-Hold Styling Paste stiling pasta 125 ml
    Davines Pasta & Love Medium-Hold Styling Paste, 125 ml, Paste za oblikovanje las za moške, Izdelek za stajling Davines Pasta & Love Medium-Hold Styling Paste bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: utrdi pričesko v želeni obliki nudi srednje utrjevanje zagotavlja zdrav lesk Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
  • Avène Skin Care dvofazni odstranjevalec ličil za občutljive oči 125 ml
    Avène Skin Care, 125 ml, Odstranjevalci ličil za oči za ženske, Za odstranjevanje maskare, črtal za oči, svinčnikov in senčil so potrebni posebni izdelki. Odstranjevalec ličil Avène Skin Care s predela okoli oči učinkovito odstrani vsa ličila in nečistoče. Njegova nežna sestava je posebej zasnovana za občutljivo kožo v bližini oči in zagotavlja popolno odstranjevanje ličil brez draženja. Lastnosti: popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila ima pomirjajoče učinke pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico, prislonite na zaprte oči in za trenutek pustite, da učinkuje.
  • Alfaparf Milano Semi di Lino Sun mleko brez spiranja za lase izpostavljene soncu 125 ml
    Alfaparf Milano Semi di Lino Sun, 125 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske, Za takojšen odmerek vlaženja in hranjenja poskrbi nega brez spiranja Alfaparf Milano Semi di Lino Sun . Vašim lasem po umivanju zagotovi vse, kar v tistem trenutku potrebujejo, ne da bi v kopalnici zapravili več časa, kot je potrebno. Pomaga zgladiti lase ter obnoviti njihov naravni sijaj in celovitost njihove strukture. Spodbuja njihovo obnavljanje in pripomore k lažjemu razčesavanju. Vse to enostavno, hitro in brez potrebe po spiranju. Samo nanesete, pomanete, po potrebi počešete in za lepoto ter zdrav videz vaših las bo poskrbljeno. Preizkusite to nego brez spiranja in odkrijte preprost in hiter način za regeneracijo las s številnimi drugimi prednostmi. Lastnosti: ščiti pred toplotnimi poškodbami vlaži lase po izpostavljenosti soncu preprečuje kodranje las ščiti pred UV-sevanjem preprečuje dehidracijo las nudi privlačen lesk Sestava: veganski izdelek UV-filtri Navodilo za uporabo: Uporabljajte pred preživljanjem časa na soncu. Med sončenjem nanos ponovite po potrebi.
  • Alfaparf Milano Semi di Lino zaščitno olje za lase izpostavljene soncu 125 ml
    Alfaparf Milano Semi di Lino, 125 ml, Zaščita za lase pred soncem za ženske, Zaradi škodljivega UV-sevanja lasje izgubijo sijaj in zdrav videz. Razgrajuje namreč osnovni gradnik lasnega vlakna – keratin, s čimer nepovratno poškoduje njegovo strukturo. Zaščitni pripravek Alfaparf Milano Semi di Lino zagotavlja lasem oziroma tudi lasišču prav tako nego kot krema za sončenje koži in obrazu. Lase ovije s tankim filmom, ki deluje kot pregrada, skozi katero škodljivo sevanje lasnih vlaken ne doseže. Lase, izpostavljene soncu, pomaga ohranjati navlažene, polne vitalnosti in brez poškodb. Lastnosti: vlaži lase po izpostavljenosti soncu obnavlja lasna vlakna ščiti pred UV-sevanjem lase pušča rahlo odišavljene preprečuje kodranje las Sestava: veganski izdelek UV-filtri Navodilo za uporabo: Uporabljajte pred preživljanjem časa na soncu. Nanesite tudi med izpostavitvijo soncu.
  • Ralph Lauren Polo Blue parfumska voda za moške 125 ml
    Ralph Lauren Polo Blue, 125 ml, Parfumske vode za moške, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za moškeRalph Lauren Polo Blue vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. lesna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni za aktivnega moškega, polnega energije sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • HERMÈS Eau des Merveilles Bleue toaletna voda za ženske 125 ml
    HERMÈS Eau des Merveilles Bleue, 125 ml, Toaletne vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za ženske HERMÈS Eau des Merveilles Bleue vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. akvatična dišava z morskimi toni za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Jil Sander Sun Eau de Parfum parfumska voda za ženske 125 ml
    Jil Sander Sun Eau de Parfum, 125 ml, Parfumske vode za ženske, Novo odvisnost, ki je ne boste želeli opustiti, predstavlja parfumska voda za ženske Jil Sander Sun Eau de Parfum. Očarala vas bo že s prvimi vonjavami, vsak naslednji dan pa vas bo prepričala, da si svoje mesto na vaši toaletni mizici vsekakor zasluži. cvetlična dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Collistar Special Perfect Body Multi-Active Deodorant 24 Hours dezodorant v pršilu 125 ml
    Collistar Special Perfect Body Multi-Active Deodorant 24 Hours, 125 ml, Deodoranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Collistar Special Perfect Body Multi-Active Deodorant 24 Hours prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: nudi dolgotrajno zaščito ne draži kože dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo. Nanos lahko ponovite kadarkoli čez dan.
  • Farmasi VFX Pro Pro Time Locker fiksator make-upa v pršilu 125 ml
    Farmasi VFX Pro Pro Time Locker, 125 ml, Fiksacija tekočega pudra za ženske, Izdelek za utrditev ličenja Farmasi VFX Pro je nepogrešljiv pripomoček, ki zagotavlja, da bo vaš make up popoln tudi po nekaj urah. Lastnosti: dolgotrajna utrditev make upa zmanjšuje lesk zagotavlja brezhiben videz Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite, razpršite primerno količino pripravka na obraz. Izognite se neposrednemu stiku z očmi. Ponovite po potrebi kadarkoli čez dan.
  • OUATE My 1,2,3 Sunscreen SPF 50+ for Face and Body zaščitna krema za sončenje za obraz in telo SPF 50+ 125 ml
    OUATE My 1,2,3 Sunscreen SPF 50+ for Face and Body, 125 ml, Otroška kozmetika za sončenje za otroke, Izdelek za sončenje je namenjen odlični zaščita proti sončnim žarkom za otroško kožo. Lastnosti: enostavno se nanaša je nežen do občutljive otroške kože hitro se vpija ima pomirjajoče učinke ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem pripravek je vodoodporen Sestava: veganski izdelek dermatološko testirano
  • Korres Argan Oil hranilna maska za barvane lase 125 ml
    Korres Argan Oil, 125 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Korres Argan Oil predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: podaljšuje trajanje barve krepi lasna vlakna lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: brez silikonov vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Clarins Gentle Eye Make-Up Remover odstranjevalec ličil za oči za vse tipe kože, vključno z občutljivo kožo 125 ml
    Clarins Gentle Eye Make-Up Remover, 125 ml, Odstranjevalci ličil za oči za ženske, Za odstranjevanje maskare, črtal za oči, svinčnikov in senčil so potrebni posebni izdelki. Odstranjevalec ličil Clarins Gentle Eye Make-Up Remover s predela okoli oči učinkovito odstrani vsa ličila in nečistoče. Njegova nežna sestava je posebej zasnovana za občutljivo kožo v bližini oči in zagotavlja popolno odstranjevanje ličil brez draženja. Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči ima pomirjajoče učinke vlaži in mehča kožo oftalmološko testiran Navodilo za uporabo: Nežno in brez drgnjenja odstranite ličila in ostalo umazanijo.
  • Clarins Instant Eye Make-Up Remover odstranjevalec vodoodpornih ličil za občutljive oči 125 ml
    Clarins Instant Eye Make-Up Remover, 125 ml, Odstranjevalci ličil za oči za ženske, Za odstranjevanje maskare, črtal za oči, svinčnikov in senčil so potrebni posebni izdelki. Odstranjevalec ličil Clarins Instant Eye Make-Up Remover s predela okoli oči učinkovito odstrani vsa ličila in nečistoče. Njegova nežna sestava je posebej zasnovana za občutljivo kožo v bližini oči in zagotavlja popolno odstranjevanje ličil brez draženja. Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila ima pomirjajoče učinke kožo pušča svežo preprečuje draženje kože Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico, prislonite na zaprte oči in za trenutek pustite, da učinkuje. Nežno in brez drgnjenja odstranite ličila in ostalo umazanijo.
  • Iceberg Twice Gold toaletna voda za moške 125 ml
    Iceberg Twice Gold, 125 ml, Toaletne vode za moške, Najsi vas čaka pomemben službeni sestanek, zabava s prijatelji ali večerja z usodno žensko, toaletna voda za moške Iceberg Twice Gold je vedno odlična izbira. Podpre vašo samozavest vedno, kadar boste želeli zažareti. usnjena dišava do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je
  • Iceberg Twice Platinum toaletna voda za ženske 125 ml
    Iceberg Twice Platinum, 125 ml, Toaletne vode za ženske, Privoščite svojim čutom gurmansko doživetje. Toaletna voda za ženske Iceberg Twice Platinum v sebi skriva slastne tone, ki se jim je težko upreti. Še posebej, če obožujete sladke delikatese. začimbna dišava cvetlična dišava za dinamične vodstvene osebnosti
  • Revuele Liquid Facial Exfoliant 7% AHA/PHA blend + HA eksfoliacijski piling serum za suho kožo 125 ml
    Revuele Liquid Facial Exfoliant 7% AHA/PHA blend + HA, 125 ml, Kemični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Revuele Liquid Facial Exfoliant 7% AHA/PHA blend + HA. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: ne povzroča občutka neprijetne napetosti zmanjša pomanjkljivosti kože odstranjuje odmrle kožne celice ne suši kože osvetljuje in izenačuje kožo gladi in mehča kožo Sestava: provitamin B5 (pantenol) Navodilo za uporabo: Najprej opravite test tolerance. Nanesite na čisto kožo obraza s pomočjo vatne blazinice. Lahko tudi nanesete v dlani in rahlo vtapkate v kožo. Izognite se območju okoli oči.
  • Revuele Liquid Facial Exfoliant 5% Glycolic + Citric Acid blend eksfoliacijski piling serum za mešano kožo 125 ml
    Revuele Liquid Facial Exfoliant 5% Glycolic + Citric Acid blend, 125 ml, Encimski pilingi za ženske, Vse nečistoče, pa tudi odmrle kožne celice s kože odstranijo eksfoliacijske blazinice Revuele Liquid Facial Exfoliant 5% Glycolic + Citric Acid blend. Po zaslugi svojega globokega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomagajo preprečevati nastanek nepravilnosti, kot so zamašene pore, ogrci ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: ne povzroča občutka neprijetne napetosti odstranjuje odmrle kožne celice ne suši kože osvetljuje in izenačuje kožo gladi in mehča kožo učinkovito obnavlja kožo Sestava: provitamin B5 (pantenol) Navodilo za uporabo: Najprej opravite test tolerance. Nanesite na čisto kožo obraza s pomočjo vatne blazinice. Lahko tudi nanesete v dlani in rahlo vtapkate v kožo. Izognite se območju okoli oči.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh