Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja nad 20%

777
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Delia Cosmetics Hyaluron Fusion meglica za tonizacijo obraza z učvrstitvenim učinkom 150 ml
    Delia Cosmetics Hyaluron Fusion, 150 ml, Vode za obraz za ženske, Osvežilno pršilo za obraz Delia Cosmetics Hyaluron Fusion bo prebudilo vašo kožo katerikoli del dneva in ji nudilo takojšnje olajšanje. Lastnosti: pomaga preprečiti izsušenost kože osvežuje in osvetljuje kožo ohranja v ravnovesju koži vrača zdrav in mladosten videz Navodilo za uporabo: Na obraz razpršite ustrezno količino pripravka. Uporabljajte kadarkoli čez dan.
  • Soaphoria Care Maroška glina 150 ml
    Soaphoria Care, 150 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Soaphoria Care bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: kožo čisti v globino razstruplja kožo preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Klorane Peony balzam za lase za občutljivo lasišče 150 ml
    Klorane Peony, 150 ml, Regeneratorji za lase za ženske, Balzam za lase Klorane Peony zagotavlja vašim lasem po pranju vso potrebno nego, jih navlaži in olajša njihovo nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: lase navlaži in nahrani blaži srbenje lasišča Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na lasišče in lase, od korenin do konic. Nanesite na vlažne lase. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • Bioderma Photoderm Autobronzant samoporjavitveno pršilo z vlažilnim učinkom 150 ml
    Bioderma Photoderm Autobronzant, 150 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek za telo Bioderma Photoderm Autobronzant vaši koži zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi kožo svojega telesa izpostavljali soncu. Lastnosti: koži zagotavlja naraven porjavel videz mehča kožo hitro se vpija ima dolgotrajen učinek koži daje zdrav videz s poljubom sonca Sestava: pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Pred uporabo pretresite.
  • Jil Sander N° 4 losjon za telo za ženske 150 ml
    Jil Sander N° 4, 150 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Jil Sander N° 4 poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik dobro se nanaša in se enostavno vpija podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Denim Black dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    Denim Black, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Denim Black sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Lee Stafford Scalp Love Anti Hair-Loss Thickening Leave-In Tonic lasni tonik za krepitev las 150 ml
    Lee Stafford Scalp Love Anti Hair-Loss Thickening Leave-In Tonic, 150 ml, Toniki in vode za lase za ženske, Nega brez spiranja Lee Stafford Scalp Love Anti Hair-Loss Thickening Leave-In Tonic daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: povečuje gostoto in moč las kakovostno izboljša strukturo las lase pušča čudovito sijoče in vitalne aktivira lasne korenine pomirja razdraženo lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite na umite in z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • puroBIO Cosmetics Detangling Conditioner revitalizacijski balzam za lažje česanje las 150 ml
    puroBIO Cosmetics Detangling Conditioner, 150 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam puroBIO Cosmetics Detangling Conditioner zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje popravlja mehanske in kemične poškodbe lasem zagotavlja očarljiv lesk neguje dolžine oslabelih las Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Kallos Botaniq Superfruits obnovitveno pršilo z rastlinskimi izvlečki 150 ml
    Kallos Botaniq Superfruits, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Lastnosti: lase pušča čudovito sijoče in vitalne lasem nudi hidratacijo in hranila deluje proti kodranju las Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Mustela BIO Hydrating Cream with Olive Oil vlažilna krema za obraz in telo za otroke od rojstva 150 ml
    Mustela BIO Hydrating Cream with Olive Oil, 150 ml, Otroška nega telesa za otroke, Pripravek Mustela BIO nežno neguje otroško kožo in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: vlaži in mehča otroško kožo nahrani nežno otroško kožo preprečuje suho kožo enostavno se raznaša in se hitro vpija Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora brez dišav veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • L’Oréal Paris Elseve Dream Long pršilo za zaščito las pred vročino 150 ml
    L’Oréal Paris Elseve Dream Long, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja L’Oréal Paris Elseve Dream Long daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: nudi privlačen lesk daje žametno mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase, predvsem po dolžini in na konice. Ne spirajte. Razčešite. Uredite lase kot običajno.
  • Kérastase K L'incroyable Blowdry oblikovalni losjon za toplotno oblikovanje las 150 ml
    Kérastase K L'incroyable Blowdry, 150 ml, Zaščita za lase pred vročino za ženske, Pripravek za toplotno oblikovanje las Kérastase K L'incroyable Blowdry zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote. Lastnosti: predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las gladi lasna vlakna bori se proti kodranju Navodilo za uporabo: Razpršite primerno količino na lase pred uporabo sušilca, kodralnika ali likalnika za lase.
  • Redken Curvaceous serum za valovite lase 150 ml
    Redken Curvaceous, 150 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Redken Curvaceous daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kroti neobvladljive lase deluje proti kodranju las lasem nudi hidratacijo in hranila lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite. Uredite lase kot običajno.
  • Biotherm Biosource čistilna penasta krema za suho kožo 150 ml
    Biotherm Biosource, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Biotherm Biosource pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Narciso Rodriguez for her krema za telo za ženske 150 ml
    Narciso Rodriguez for her, 150 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Narciso Rodriguez for her poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: skupaj z dišavo je odlična kot darilo podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije koži zagotavlja udobje in vitalnost
  • Phyto Specific Rich Hydrating Mask hranilna maska za valovite in kodraste lase 150 ml
    Phyto Specific Rich Hydrating Mask, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Phyto Specific Rich Hydrating Mask predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las izboljšuje prožnost lasnih vlaken lasem zagotavlja očarljiv lesk lasje so mehki na dotik podpira naravno tvorbo valov in kodrov Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Gyada Cosmetics Solar zaščitna krema za obraz in telo za otroke SPF 50+ 150 ml
    Gyada Cosmetics Solar, 150 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Gyada Cosmetics Solar bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, pa tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: hitro se vpija enostaven in hiter nanos ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem lahko se uporablja za obraz in telo koži zagotavlja potrebno vlaženje pripravek je vodoodporen Sestava: veganski izdelek brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na kožo neposredno pred sončenjem. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Delia Cosmetics Cameleo Anti Static pršilo za glajenje 150 ml
    Delia Cosmetics Cameleo Anti Static, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Delia Cosmetics Cameleo Anti Static daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kroti neobvladljive lase ima protistatični učinek lasem nudi hidratacijo in hranila Navodilo za uporabo: Nanesite na sveže umite, vlažne ali suhe lase.
  • Oway ColorUp maska za barvane lase in lase s prameni 150 ml
    Oway ColorUp, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Oway ColorUp predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: lasem zagotavlja očarljiv lesk podaljšuje trajanje barve deluje v globino lasnega vlakna Sestava: brez silikonov veganski izdelek ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Oway beCurly maska za kodraste lase 150 ml
    Oway beCurly, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Oway beCurly predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Sestava: veganski izdelek ne vsebuje SLS in SLES brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Origins GinZing™ Refreshing Scrub Cleanser osvežilni piling za obraz 150 ml
    Origins GinZing™ Refreshing Scrub Cleanser, 150 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Origins GinZing™ Refreshing Scrub Cleanser. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz čisti zamašene pore odstranjuje odmrle kožne celice učinkovito obnavlja kožo ne suši kože Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer hranilna in termo zaščitna krema 150 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer, 150 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Nega brez spiranja L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las lase pušča sijoče in navlažene gladi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Ne spirajte.
  • Syoss Big Sexy Volume pršilo za volumen pri sušenju las 150 ml
    Syoss Big Sexy Volume, 150 ml, Stiling za ženske, Poslovite se enkrat za vselej od šibkih las. Pršilo za volumen Syoss Big Sexy Volume poskrbi za zračno pričesko – prav takšno, kot jo občudujete. Od zdaj bodo ostali občudovali vašo. Lastnosti: kožo ščiti pred zunanjimi vplivi poenostavlja oblikovanje preprečuje nastanek krepastih las enostavno in hitro se nanaša predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las Navodilo za uporabo: Razpršite primerno količino na lase pred uporabo sušilca, kodralnika ali likalnika za lase.
  • Jil Sander Sport for Women gel za prhanje za ženske 150 ml
    Jil Sander Sport for Women, 150 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Jil Sander Sport for Women odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • A-Derma Protect AD zaščitna krema za sončenje za atopično kožo SPF 50+ 150 ml
    A-Derma Protect AD, 150 ml, Zaščita pred soncem za moške, Zaščitni pripravek za sončenje je nepogrešljivi del nege kože ob izpostavljanju soncu. Lastnosti: koži zagotavlja potrebno vlaženje pripravek je vodoodporen preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Apivita Royal Honey vlažilna krema za telo 150 ml
    Apivita Royal Honey, 150 ml, Kreme za telo za ženske, Krema za telo Apivita Royal Honey neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo koži vrača udobje in vitalnost koži daje žametno mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Lancaster Sun Sensitive Kids Milky Spray pršilo za sončenje za otroke SPF 50+ 150 ml
    Lancaster Sun Sensitive Kids Milky Spray, 150 ml, Otroška kozmetika za sončenje za otroke, Otroška koža je izjemno občutljiva na sončne žarke, zato ji je treba zagotoviti dovolj učinkovito in zanesljivo zaščito. Pripravek za sončenje Lancaster Sun Sensitive Kids Milky Spray bo poskrbel za to. Po zaslugi kombinacije učinkovitih UV-filtrov preprečuje draženje, sončne opekline in druge poškodbe zaradi škodljivega sončnega sevanja. Njegova sestava, ustvarjena posebej za potrebe otrok, zagotavlja najnežnejšo nego, ki bo ustrezala tudi najbolj občutljivi koži. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem za telo in obraz ščiti pred opeklinami navlaži nežno otroško kožo ima vodoodporno teksturo je nežen do občutljive otroške kože lahko se uporablja tudi na mokro kožo Navodilo za uporabo: Pršilo pred sončenjem v zadostnih količinah razpršite na kožo. Vse to ponovite še posebej pred in po kopanju, po brisanju ali sušenju z brisačo.
  • Eveline Cosmetics Perfect Skin .acne globinsko čistilni gel za problematično kožo, akne 150 ml
    Eveline Cosmetics Perfect Skin .acne, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Eveline Cosmetics Perfect Skin pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: regulira tvorbo kožnega sebuma prijetno osvežuje nežno in temeljito umije cel obraz Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Klorane Flax Fiber suhi šampon za fine in tanke lase 150 ml
    Klorane Flax Fiber, 150 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon Klorane Flax Fiber vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: lasem daje energijo in sijaj ustvarja bogat in zračen volumen v laseh ne pušča belih sledi Navodilo za uporabo: Pred uporabo posodo temeljito pretresite. Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave. S prsti nežno vmasirajte v posamezne pramene in nato temeljito počešite.
  • Redken Acidic Bonding Concentrate krepilna nega brez spiranja 150 ml
    Redken Acidic Bonding Concentrate, 150 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske, Nega brez spiranja Redken Acidic Bonding Concentrate daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: daje žametno mehkobo lase pušča čudovito sijoče in vitalne deluje proti kodranju las lasem nudi hidratacijo in hranila Navodilo za uporabo: Nanesite na umite in z brisačo osušene lase.
  • René Furterer Volumea balzam za volumen 150 ml
    René Furterer Volumea, 150 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam René Furterer Volumea zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lasem daje volumen in prožnost gladi in deluje proti kodranju lajša razčesavanje in oblikovanje izboljšuje strukturo las Sestava: brez sulfatov brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • L’Oréal Professionnel Tecni.Art Transformer gel stiling gel za volumen in obliko 150 ml
    L’Oréal Professionnel Tecni.Art Transformer gel, 150 ml, Geli za lase za ženske, Gel za lase L’Oréal Professionnel Tecni.Art zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: ustvarja popoln stajling za vsakodnevno oblikovanje las zagotavlja pričesko, ki bo zdržala cel dan za ustvarjanje ustvarjalnih pričesk Navodilo za uporabo: Majhno količino izdelka podrgnite po dlaneh in s prsti ustvarite želeno pričesko.
  • L’Oréal Professionnel Tecni.Art Beach Waves pršilo za oblikovanje las z morsko soljo 150 ml
    L’Oréal Professionnel Tecni.Art Beach Waves, 150 ml, Slana pršila za lase za ženske, Plažno pršilo L’Oréal Professionnel Tecni.Art vašim lasem zagotavlja brezbrižen videz kot na morju. Lastnosti: ustvarja vsakdanje razmršen videz učinek plažnih kodrov naravno utrjuje lahka tekstura, ki ne obremenjuje las vlaži lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite enakomerno na suhe ali vlažne lase.
  • L’Oréal Professionnel Tecni.Art Web Design stiling pasta za strukturo in sijaj 150 ml
    L’Oréal Professionnel Tecni.Art Web Design, 150 ml, Sijaji za lase za ženske, Stiling pripravek L’Oréal Professionnel Tecni.Art bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: s srednjim utrjevanjem poenostavlja oblikovanje nudi popoln volumen in obliko enostavno se spira gladi zagotavlja volumen od korenin Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase. Uredite po svojih željah.
  • L’Oréal Professionnel Tecni.Art Transformation Lotion oblikovalni losjon za obliko 150 ml
    L’Oréal Professionnel Tecni.Art Transformation Lotion, 150 ml, Paste za oblikovanje las za moške, Stiling pripravek L’Oréal Professionnel Tecni.Art bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: poenostavlja oblikovanje ne obremenjuje las nudi popoln volumen in obliko zagotavlja zdrav lesk daje obliko Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka v dlani in nanesite na lase.
  • Waterclouds Intensive Repair Treatment hranilno in vlažilno pršilo za lase 150 ml
    Waterclouds Intensive Repair Treatment, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Waterclouds Intensive Repair Treatment daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila lase pušča čudovito sijoče in vitalne ima regeneracijske učinke odpravlja lomljenje las Sestava: UV-filtri veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na sveže umite, vlažne ali suhe lase. Ne spirajte.
  • Some By Mi AHA∙BHA∙PHA 30 Days Miracle mehčalni in vlažilni tonik 150 ml
    Some By Mi AHA∙BHA∙PHA 30 Days Miracle, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Some By Mi AHA∙BHA∙PHA 30 Days Miracle. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: vlaži in hrani kožo obnavlja kožo odstranjuje pordelost kože osvežuje in osvetljuje Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
  • Ladival Sport zaščitno pršilo proti sončnemu sevanju SPF 30 150 ml
    Ladival Sport, 150 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Ladival Sport predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem pripravek je vodoodporen Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Hugo Boss BOSS Bottled dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    Hugo Boss BOSS Bottled, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Hugo Boss BOSS Bottled sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ohranja dolgotrajen občutek svežine podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Playboy VIP For Her deo sprej za ženske 150 ml
    Playboy VIP For Her, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Playboy VIP For Her sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dopolnjuje dišavo iz iste linije Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Lancaster Golden Tan Maximizer After Sun Oil olje za telo za podaljšanje porjavelosti 150 ml
    Lancaster Golden Tan Maximizer After Sun Oil, 150 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Pripravek Lancaster Golden Tan Maximizer nudi od sonca obremenjeni koži potrebno nego in hkrati podaljšuje pridobljeno porjavelost. Lastnosti: podaljšuje videz porjavelosti kožo naredi sijočo in osvetljeno poglablja intenzivnost sončenja Navodilo za uporabo: Pred uporabo pripravek temeljito pretresite. Po izpostavljenosti soncu s krožnimi gibi vmasirajte v čisto kožo.
  • Seboradin Forte maska proti izpadanju las 150 ml
    Seboradin Forte, 150 ml, Težave z lasmi in lasiščem za ženske, Maska za lase Seboradin Forte predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: pozitivno deluje proti izpadanju las krepi lasne konice izboljšuje prožnost lasnih vlaken lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Dove Men+Care Antiperspirant antiperspirant v pršilu 48 ur 150 ml
    Dove Men+Care Antiperspirant, 150 ml, mila in geli za prhanje za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Dove Men+Care Antiperspirant prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ohranja dolgotrajen občutek svežine učinkovito ščiti pred potenjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče ne draži občutljive kože Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Dove Go Fresh Fresh Touch antiperspirant 48 ur kumara in zeleni čaj 150 ml
    Dove Go Fresh Fresh Touch, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Dove Go Fresh Fresh Touch prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: zagotavlja dolgotrajen občutek svežine učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Axe Excite dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    Axe Excite, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Axe Excite prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ohranja dolgotrajen občutek svežine ščiti pred neprijetnim vonjem razveselila bo vsakega moškega Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Goldwell Dualsenses Rich Repair serum brez spiranja v pršilu za poškodovane lase 150 ml
    Goldwell Dualsenses Rich Repair, 150 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Goldwell Dualsenses Rich Repair daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las ima regeneracijske učinke lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Seboradin Fito Cell maska za okrepitev las za oslabljene lase, ki so nagnjeni k izpadanju 150 ml
    Seboradin Fito Cell, 150 ml, Težave z lasmi in lasiščem uniseks, Maska za lase Seboradin Fito Cell predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna obnavlja lase po celi njihovi dolžini deluje v globino lasnega vlakna pozitivno deluje proti izpadanju las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action Creme Cleanser/Moisture Mask čistilna krema za suho kožo 150 ml
    Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action Creme Cleanser/Moisture Mask, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Lastnosti: kožo čisti v globino osvetljuje in osvežuje dermatološko testirano
  • Bielenda Eco Sorbet Peach micelarna čistilna pena 150 ml
    Bielenda Eco Sorbet Peach, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Bielenda Eco Sorbet pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži prijetno osvežuje Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Ne spirajte.
  • Bielenda Eco Sorbet Raspberry micelarna čistilna pena 150 ml
    Bielenda Eco Sorbet Raspberry, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Bielenda Eco Sorbet pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži prijetno osvežuje Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • DX2 Men šampon proti sivenju temnih las 150 ml
    DX2 Men, 150 ml, Šamponi za moške, Šampon DX2 Men učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče izdelek je posebej razvit za potrebe moških Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite, nato pa temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • DX2 Men šampon proti izpadanju las 150 ml
    DX2 Men, 150 ml, Težave z lasmi in lasiščem za moške, Šampon DX2 Men učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase preprečuje prezgodnje izpadanje las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za kar najboljši učinek nadaljujte z nego z izdelki iz iste linije.
  • Delia Cosmetics Cameleo BB tekoči keratin v pršilu za poškodovane lase 150 ml
    Delia Cosmetics Cameleo BB, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Delia Cosmetics Cameleo BB daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: ima regeneracijske učinke nudi privlačen lesk daje žametno mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite.
  • Delia Cosmetics Cameleo BB tekoči keratin v pršilu za barvane lase in lase s prameni 150 ml
    Delia Cosmetics Cameleo BB, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Delia Cosmetics Cameleo BB daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: daje žametno mehkobo poudarja intenzivnost barve ima regeneracijske učinke kakovostno izboljša strukturo las povečuje gostoto in moč las Sestava: UV-filtri Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Millefiori Natural Vanilla and Wood pršilo za dom 150 ml
    Millefiori Natural Vanilla and Wood, 150 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Millefiori Milano Vanilla & Wood z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: lesna dišava sladka aroma orientalska aroma Navodilo za uporabo: Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Millefiori Milano Grape Cassis pršilo za dom 150 ml
    Millefiori Milano Grape Cassis, 150 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Millefiori Milano Grape Cassis z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: sveža dišava sadna dišava
  • Millefiori Milano Legni e Fiori D'Arancio pršilo za dom 150 ml
    Millefiori Milano Legni e Fiori D'Arancio, 150 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Millefiori Milano Legni e Fiori D'Arancio z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: sveža dišava zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Millefiori Milano Magnolia Blossom & Wood pršilo za dom 150 ml
    Millefiori Milano Magnolia Blossom & Wood, 150 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Millefiori Milano Magnolia Blossom & Wood z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: lesna dišava cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Helena Rubinstein Re-Plasty Light Peel piling nega za obraz 150 ml
    Helena Rubinstein Re-Plasty Light Peel, 150 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Helena Rubinstein Re-Plasty Light Peel. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice gladi in mehča kožo osvetljuje in izenačuje kožo temeljito umije in očisti cel obraz
  • Schwarzkopf Taft Volume pršilo za lase s srednjo fiksacijo 150 ml
    Schwarzkopf Taft Volume, 150 ml, Stiling za ženske, Poslovite se enkrat za vselej od šibkih las. Pršilo za volumen Schwarzkopf Taft Volume poskrbi za zračno pričesko – prav takšno, kot jo občudujete. Od zdaj bodo ostali občudovali vašo. Lastnosti: lasem daje volumen od korenin lasje so zračni in delujejo gostejši enostavno in hitro se nanaša ne lepi las in jih ne obremenjuje Navodilo za uporabo: Nanašajte na umite, mokre lase in potem posušite s sušilnikom.
  • Schwarzkopf Taft Power Invisible gel za lase z močno fiksacijo 150 ml
    Schwarzkopf Taft Power Invisible, 150 ml, Stiling za moške, Gel za lase Schwarzkopf Taft Power Invisible zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: ustvarja popoln stajling naravno utrjuje za vsakodnevno oblikovanje las ne lepi las in se enostavno razčesava Navodilo za uporabo: Majhno količino izdelka podrgnite po dlaneh in s prsti ustvarite želeno pričesko.
  • Schwarzkopf Taft Curl oblikovalni balzam za kodraste lase 150 ml
    Schwarzkopf Taft Curl, 150 ml, Stiling za ženske, Gel za lase Schwarzkopf Taft Curl zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: ustvarja popoln stajling naravno utrjuje zagotavlja pričesko, ki bo zdržala cel dan ne lepi las in se enostavno razčesava Navodilo za uporabo: Majhno količino izdelka podrgnite po dlaneh in s prsti ustvarite želeno pričesko. Nanesite na vlažne, z brisačo osušene lase.
  • Adorn Balsamo Anticrespo regeneracijsko pršilo za krhke lase brez sijaja proti krepastim lasem Anti-frizz balm 150 ml
    Adorn Balsamo Anticrespo, 150 ml, Regeneratorji za lase za ženske, Balzam za lase Adorn Balsamo Anticrespo vašim lasem po pranju zagotavlja vso potrebno nego, jih navlaži in olajša njihovo nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: olajša razčesavanje las neguje konice las celi in gladi površino las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase.
  • Shu Uemura Styling netsu design hranilna in termo zaščitna krema 150 ml
    Shu Uemura Styling netsu design, 150 ml, Zaščita za lase pred vročino za ženske
  • Coach Coach for Men balzam za po britju za moške 150 ml
    Coach Coach for Men, 150 ml, Pripravki za britje za moške, Kožo po britju pomiri, odišavi in obenem odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije. Nega za po britju Coach Coach for Men je kot ustvarjena za sodobnega moškega, ki zase rad skrbi. Lastnosti: zmanjšuje rdečico in pomirja kožo prijetno osvežuje skupaj z dišavo je odlična kot darilo podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • Nivea Men Active Energy antiperspirant v pršilu za moške 150 ml
    Nivea Men Active Energy, 150 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Nivea Men Active Energy je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: zagotavlja optimalno vpijanje znoja ohranja dolgotrajen občutek svežine zagotavlja dolgotrajen občutek udobja nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Nivea Men Deep antiperspirant v pršilu za moške 150 ml
    Nivea Men Deep, 150 ml, mila in geli za prhanje za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Nivea Men Deep prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • BioNike Defence dvofazni odstranjevalec ličil za okoli oči za občutljivo in netolerantno kožo 150 ml
    BioNike Defence, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil BioNike Defence bo zagotovil popolno in skrbno odstranitev make upa, tudi na območju okoli oči. Lastnosti: popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila ima pomirjajoče učinke kožo pušča povsem čisto preprečuje suho kožo uporablja se lahko tudi na občutljivi koži oftalmološko testiran Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico, prislonite na zaprte oči in za trenutek pustite, da učinkuje.
  • Lalique Hommage À L'Homme Hommage A L'Homme gel za prhanje za moške 150 ml
    Lalique Hommage À L'Homme Hommage A L'Homme, 150 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Lalique Hommage À L'Homme Hommage A L'Homme odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Académie Scientifique de Beauté Normal to Combination Skin čistilna pena z vlažilnim učinkom 150 ml
    Académie Scientifique de Beauté Normal to Combination Skin, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Lastnosti: vlaži kožo
  • Regenerum Hair Care regeneracijski šampon za suhe in poškodovane lase 150 ml
    Regenerum Hair Care, 150 ml, Šamponi za ženske, Šampon Regenerum Hair Care učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži daje lesk in volumen lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije. Pred uporabo se posvetujte s frizerjem, ali je ta izdelek primeren prav za vaše lase.
  • Proraso Red milo za britje za trdo brado v tubici 150 ml
    Proraso Red, 150 ml, Izdelki za britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Proraso Red zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: ustvarja bogato peno pripomore h gladkemu in natančnemu britju obnavlja in poživlja kožo Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na moker obraz in vrat. Enakomerno razmažite s krožnimi gibi, dokler se ne speni.
  • Rexona Invisible on Black + White Clothes Antiperspirant antiperspirant v pršilu (48h) 150 ml
    Rexona Invisible on Black + White Clothes Antiperspirant, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Rexona Invisible on Black + White Clothes Antiperspirant prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ne pušča madežev na oblačilih ščiti pred neprijetnim vonjem učinkovito ščiti pred potenjem nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Proraso White milo za britje za občutljivo kožo 150 ml
    Proraso White, 150 ml, Izdelki za britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Proraso White zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: zagotavlja kar najbolj gladko britje preprečuje draženje kože vlaži in ne izsuši kože pomirja kožo Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na moker obraz in vrat. Enakomerno razmažite s krožnimi gibi, dokler se ne speni.
  • Vianek Normalizing tonik za lase in lasišče 150 ml
    Vianek Normalizing, 150 ml, Toniki in vode za lase za ženske, Lastnosti: aktivira lasne korenine lasem nudi hidratacijo in hranila pomirja razdraženo lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite neposredno na lasišče v suhe ali umite in z brisačo posušene lase.
  • Vianek Maximum Strenght Regenerating globinsko regeneracijska maska za blond lase 150 ml
    Vianek Maximum Strenght Regenerating, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Vianek Maximum Strenght Regenerating predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasem zagotavlja očarljiv lesk ščiti pred neugodnimi vplivi okolja za naravne in barvane lase Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Vianek Maximum Strenght Fortifying maska za okrepitev las za suhe in poškodovane lase 150 ml
    Vianek Maximum Strenght Fortifying, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Vianek Maximum Strenght Fortifying predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasem zagotavlja očarljiv lesk krepi lasna vlakna pomirja lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Old Spice Deep Sea dezodorant v pršilu 150 ml
    Old Spice Deep Sea, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Old Spice Deep Sea je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine učinkovito ščiti pred potenjem zagotavlja dolgotrajen občutek udobja ne draži kože Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Pred uporabo pretresite. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • The Bluebeards Revenge Matt Clay stiling ilovica za lase 150 ml
    The Bluebeards Revenge Matt Clay, 150 ml, Stiling za moške, Izdelek za stajling The Bluebeards Revenge Matt Clay bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: poenostavlja oblikovanje zagotavlja mat videz utrdi pričesko v želeni obliki ne obremenjuje las na laseh je videti naravno Navodilo za uporabo: Manjšo količino izdelka nanesite na lase in jih s prsti uredite po želji.
  • The Bluebeards Revenge Matt Paste pasta za lase 150 ml
    The Bluebeards Revenge Matt Paste, 150 ml, Stiling za moške, Pasta za lase The Bluebeards Revenge Matt Paste bo postala vaš nepogrešljivi pomočnik pri vsakodnevnem oblikovanju las. Pričesko odlično utrdi in jo pomaga oblikovati. Lastnosti: poenostavlja oblikovanje nudi srednje utrjevanje ne strjuje se v laseh pričeski doda teksturo in obliko ne obremenjuje las Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji. Preprečite stik z očmi. Ob stiku z očmi nemudoma temeljito sperite z vodo.
  • The Bluebeards Revenge Pomade pomada za lase 150 ml
    The Bluebeards Revenge Pomade, 150 ml, Pomade za lase za moške, Izdelek za stajling The Bluebeards Revenge Pomade bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: poenostavlja oblikovanje nudi posebej močno utrjevanje zagotavlja dolgoobstojno utrditev pričeske pričeski doda teksturo in obliko zagotavlja zdrav lesk Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
  • L’Oréal Paris Elseve Dream Long hranilna in zaščitna krema pred vročino 150 ml
    L’Oréal Paris Elseve Dream Long, 150 ml, Stiling za ženske, Pripravek za toplotno oblikovanje las L’Oréal Paris Elseve Dream Long zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote. Lastnosti: predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las lase pušča sijoče in navlažene zagotavlja lahko utrjevanje Navodilo za uporabo: Nanesite po dolžini in na konice umitih las in razčešite. Ne spirajte.
  • Banila Co. clean it zero pore clarifying kremasta čistilna pena za hidracijo kože in zmanjšanje por 150 ml
    Banila Co. clean it zero pore clarifying, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Banila Co. clean it zero pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz uporablja se lahko tudi na občutljivi koži regulira tvorbo kožnega sebuma preprečuje suho kožo Sestava: brez milnih sestavin Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Karl Lagerfeld Lagerfeld Classic dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    Karl Lagerfeld Lagerfeld Classic, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Karl Lagerfeld Lagerfeld Classic sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Matrix Unbreak My Blonde nega brez spiranja za blond lase 150 ml
    Matrix Unbreak My Blonde, 150 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske, Nega brez spiranja Matrix Unbreak My Blonde daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: daje žametno mehkobo kakovostno izboljša strukturo las lasem nudi hidratacijo in hranila Navodilo za uporabo: Ne spirajte.
  • Missha Time Revolution The First Treatment Essence 5x Extreme Ferment koncentrirana vlažilna esenca za regeneracijo in obnovo kože obraza 150 ml
    Missha Time Revolution The First Treatment Essence 5x Extreme Ferment, 150 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Missha Time Revolution je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani pomaga odstranjevati znake staranja kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • La'dor Herbalism zeliščna maska za oslabljene lase, ki so nagnjeni k izpadanju 150 ml
    La'dor Herbalism, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase La'dor Herbalism predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: neguje dolžine oslabelih las pomaga stimulirati rast las pozitivno deluje proti izpadanju las krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Schwarzkopf Taft Power gel za lase z močno fiksacijo 150 ml
    Schwarzkopf Taft Power, 150 ml, Stiling za ženske, Gel za lase Schwarzkopf Taft Power zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: ustvarja popoln stajling za vsakodnevno oblikovanje las zagotavlja pričesko, ki bo zdržala cel dan močno utrdi Navodilo za uporabo: Majhno količino izdelka podrgnite po dlaneh in s prsti ustvarite želeno pričesko. nanesite na lase in ustvarite želeni stajling.
  • GUERLAIN Abeille Royale Fortifying Lotion tonik za obraz z matičnim mlečkom 150 ml
    GUERLAIN Abeille Royale Fortifying Lotion, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz GUERLAIN Abeille Royale Fortifying Lotion. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: vlaži in hrani kožo kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi kožo dela mehko, svežo in sijočo obnavlja kožo kožo pripravlja na nanos negovalnih izdelkov
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect Beach Waves Spray pršilo za lase za učinek kot s plaže 150 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect Beach Waves Spray, 150 ml, Stiling pripravki za na plažo za ženske, Pripravek Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect Beach Waves Spray je nepogrešljiv pomočnik za oblikovanje želene pričeske za na plažo. Lastnosti: vlaži lase po izpostavljenosti soncu pričeski nudi teksturo lase odišavi z blagim vonjem ščiti pred UV-sevanjem Navodilo za uporabo: Nanesite enakomerno na suhe ali vlažne lase. Nežno vtrite s prsti. Ustvarite naravno razmršene kodre.
  • Oriflame Waunt Smooth Cheeks vlažilno pršilo za obraz s hranilnim učinkom 150 ml
    Oriflame Waunt Smooth Cheeks, 150 ml, Vode za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Oriflame Waunt Smooth Cheeks. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: vlaži in hrani kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo pomirja in tonira Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na obraz razpršite ustrezno količino pripravka. Uporabljajte kadarkoli čez dan.
  • Avène Sun Sensitive zaščitna meglica SPF 30 150 ml
    Avène Sun Sensitive, 150 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Avène Sun Sensitive predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi pripravek je vodoodporen hrani kožo in jo neguje Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki.
  • Jil Sander Eve gel za prhanje za ženske 150 ml
    Jil Sander Eve, 150 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Jil Sander Eve odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Piz Buin Tan & Protect zaščitni losjon za pospešitev porjavelosti SPF 15 150 ml
    Piz Buin Tan & Protect, 150 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitni pripravek za sončenje je nepogrešljivi del nege kože ob izpostavljanju soncu. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem spodbuja naraven proces porjavitve krepi in podaljšuje porjavelost kože koži zagotavlja potrebno vlaženje preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Pred izpostavljanjem soncu v primerni količini nanesite na kožo celega telesa. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Piz Buin Tan & Protect zaščitno olje za pospešitev porjavelosti SPF 15 150 ml
    Piz Buin Tan & Protect, 150 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitni pripravek za sončenje je nepogrešljivi del nege kože ob izpostavljanju soncu. Lastnosti: spodbuja naraven proces porjavitve ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem koži zagotavlja potrebno vlaženje preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Raznesite tanek sloj po koži celega telesa, preden se izpostavite soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Klorane Nettle suhi šampon za mastne in temne lase 150 ml
    Klorane Nettle, 150 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon Klorane Nettle vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: vpije odvečno maščobo ustvarja bogat in zračen volumen v laseh ne pušča belih sledi Navodilo za uporabo: Pred uporabo posodo temeljito pretresite. Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh