Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja

2718
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Bioliq 45+ dnevna krema za preoblikovanje obraza za intenzivno obnovitev in učvrstitev kože 50 ml
    Bioliq 45+, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bioliq 45+ bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Bioliq Dermo krema za posvetljevanje za poenoten odtenek kože 50 ml
    Bioliq Dermo, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bioliq Dermo bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: izenačuje ton kože obnavlja in poživlja globinsko hrani koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Vichy Liftactiv Supreme nočna krema za učvrstitev kože in proti gubam z učinkom liftinga 50 ml
    Vichy Liftactiv Supreme, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Vichy Liftactiv Supreme bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Bielenda Only for Men Super Mat vlažilni gel proti sijaju in razširjenim poram 50 ml
    Bielenda Only for Men Super Mat, 50 ml, Nega za dan in noč za moške, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bielenda Only for Men Super Mat bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja odpravlja nastajanje aken izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Bielenda Only for Men Extra Energy intenzivna vlažilna krema za utrujeno kožo mešanica barv 50 ml
    Bielenda Only for Men Extra Energy, 50 ml, Nega za dan in noč za moške, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bielenda Only for Men Extra Energy bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja deluje proti nepopolnostim hitro se vpija intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Orlane Hydralane Hydrating Oil Free Cream dnevna vlažilna krema za mastno in mešano kožo 50 ml
    Orlane Hydralane Hydrating Oil Free Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Orlane Hydralane Hydrating Oil Free Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Nioxin 3D Intensive Hair Booster nega lasišča za tanke ali redke lase 50 ml
    Nioxin 3D Intensive Hair Booster, 50 ml, Kreme in geli za lase uniseks, Nega brez spiranja Nioxin 3D Intensive Hair Booster daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las povečuje gostoto in moč las aktivira lasne korenine Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Académie Scientifique de Beauté Cleansing encimski piling z rastlinskimi izvlečki 50 ml
    Académie Scientifique de Beauté Cleansing, 50 ml, Encimski pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Académie Scientifique de Beauté Cleansing . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice gladi in mehča kožo Navodilo za uporabo: Izognite se območju okoli oči.
  • FlosLek Pharma White & Beauty belilna krema za lokalno zdravljenje 50 ml
    FlosLek Pharma White & Beauty, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: izenačuje ton kože deluje proti nepopolnostim Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • FlosLek Pharma Anti Acne matirajoča krema za kožo z nepravilnostmi 50 ml
    FlosLek Pharma Anti Acne, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Lierac Premium svilena nežna krema proti znakom staranja 50 ml
    Lierac Premium, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Lierac Premium vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje preprečuje neželen sijaj intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Orlane Hydralane Hydrating Cream Triple Action globinsko vlažilna krema s hialuronsko kislino 50 ml
    Orlane Hydralane Hydrating Cream Triple Action, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Orlane Hydralane vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: globinsko hrani intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Weleda Baby Derma pomirjajoča krema za dojenčke 50 ml
    Weleda Baby Derma, 50 ml, Proti pleničnemu izpuščaju za otroke, Izdelek Weleda Baby Derma je idealen pripomoček v boju proti različnim kožnim vnetjem. Preprečuje nastanek kožnega vnetja in na otroški koži ustvari zaščitno plast. Lastnosti: ščiti pred nastankom vnetij pomirja razdraženo kožo kožo ščiti pred zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Po potrebi nanašajte v tankem sloju na umito in suho kožo, najbolje pri menjavi plenic.
  • Mizon Placenta Ampoule Cream krema za regeneracijo in obnovo kože obraza 50 ml
    Mizon Placenta Ampoule Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Mizon Placenta Ampoule Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Dermacol Black Amber & Patchouli parfumska voda uniseks 50 ml
    Dermacol Black Amber & Patchouli, 50 ml, Parfumske vode uniseks, Odkrijte dišavo, ki je ni možno nikamor uvrstiti, kljub temu pa mojstrsko poudari osebnost svojega nosilca. Uniseks parfumska voda Dermacol Black Amber & Patchouli je prava dišava, ki vaši izvirnosti omogoči, da pride do izraza. sadna dišava lesna dišava citrusna dišava za ženske in moške dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Dermacol Honey Pomelo & Neroli parfumska voda za ženske 50 ml
    Dermacol Honey Pomelo & Neroli, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Če obožujete sadje, vas bo ženska parfumska voda Dermacol Honey Pomelo & Neroli povsem prevzela. Sladkim sočnim tonom sadnih plodov se je težko upreti, saj bodo zagotovo polepšali vsak vaš dan. sadna dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Nivea Cellular Expert Lift nočna krema za preoblikovanje obraza 50 ml
    Nivea Cellular Expert Lift, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Nivea Cellular Expert Lift bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Eveline Cosmetics Royal Snail dnevna in nočna lifting krema 50+ 50 ml
    Eveline Cosmetics Royal Snail, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz obnavlja in poživlja
  • Rasasi Rumz Al Rasasi Leo Pour Lui parfumska voda za moške 50 ml
    Rasasi Rumz Al Rasasi Leo Pour Lui, 50 ml, Parfumske vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška parfumska voda Rasasi Rumz Al Rasasi Leo Pour Lui . Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. začimbna dišava lesna dišava cvetlična dišava za dinamične vodstvene osebnosti dišava, primerna za vsakodnevno uporabo edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Farmona Herbal Care Wild Rose učvrstitvena krema proti gubam 50 ml
    Farmona Herbal Care Wild Rose, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: obnavlja in poživlja koži vrača trdnost in jo pušča napeto Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Farmona Herbal Care Aloe Vera gladilna vlažilna krema 50 ml
    Farmona Herbal Care Aloe Vera, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Farmona Herbal Care Aloe Vera bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja koži vrača trdnost in jo pušča napeto Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Ziaja Foot Care hranilna krema za noge 50 ml
    Ziaja Foot Care, 50 ml, kreme za noge za ženske, Pri svoji negovalni rutini ne smete pozabiti na svoje spodnje okončine, saj so vsak dan obremenjene s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepe in pripravljene na tisoče nadaljnjih korakov. Izdelek Ziaja Foot Care je bil razvit posebej za potrebe vaših stopal, nog in njihove kože. Zato jim zagotavlja natančno takšno nego, kot jo potrebujejo, da ostanejo lepe, v udobju in brez draženja. Lastnosti: vlaži kožo ima regeneracijske učinke vzdržuje prožnost kože Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte.
  • Collistar Attivi Puri Collagen+Hyaluronic Acid Bust učvrstitveni serum za dekolte in prsi s kolagenom 50 ml
    Collistar Attivi Puri Collagen+Hyaluronic Acid Bust, 50 ml, Nega za učvrstitev kože za ženske, Koža vratu in dekolteja je tanka, nagnjena k znakom staranja in pogosto izgublja obliko prva od vseh predelov telesa in obraza. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Pripravek Collistar Attivi Puri Collagen+Hyaluronic Acid Bust se lahko spopade s specifičnimi težavami v predelu vratu in dekolteja. Kožo na teh predelih bo ustrezno nahranil in navlažil, deloval bo proti znakom povešenosti ter izboljšal tako njeno čvrstost kot elastičnost. Koža vašega vratu in dekolteja bo po njegovi zaslugi videti napeta, zglajena in na splošno pomlajena. Lastnosti: povečuje elastičnost in ohranja mehkobo kože obnavlja mladostne linije, koža je mehka in prožna krepi podporna elastična vlakna zmanjšuje strije in znake staranja kože Navodilo za uporabo: Nanašajte na celo območje dekolteja in oprsja z rahlimi krožnimi gibi. Pustite, da se vpije. Z redno uporabo boste okrepili njegov učinek. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Bumble and bumble Sumotech stiling krema za fiksacijo in obliko 50 ml
    Bumble and bumble Sumotech, 50 ml, Drugo oblikovanje za ženske, Stiling pripravek Bumble and bumble Sumotech bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: s srednjim utrjevanjem poenostavlja oblikovanje ne obremenjuje las nudi popoln volumen in obliko dolgotrajen učinek zagotavlja zdrav lesk ne pušča sledi Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase in ustvarite želeno obliko.
  • Delia Cosmetics Hyaluron Fusion 50+ učvrstitvena krema proti gubam 50 ml
    Delia Cosmetics Hyaluron Fusion 50+, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Delia Cosmetics Hyaluron Fusion 50+ bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Trussardi Donna toaletna voda za ženske 50 ml
    Trussardi Donna, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Toaletna voda Trussardi Donna je pristno ženska dišava, s katero boste v vsaki družbi vzbudili pozornost. citrusna dišava sveža čista dišava za sodobno samozavestno žensko za vsakodnevno uporabo, še posebej v toplem vremenu
  • Apivita Bee Radiant lahka gelasta krema proti staranju in za učvrstitev kože 50 ml
    Apivita Bee Radiant, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Apivita Bee Radiant vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži daje svežost in svetlost izenačuje ton kože Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte.
  • Nivea Invisible Black & White Silky Smooth anti-transpirant roll-on za ženske 50 ml
    Nivea Invisible Black & White Silky Smooth, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Nivea Invisible Black & White Silky Smooth prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine ne pušča madežev na oblačilih Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši.
  • Murad Blemish Control gladilni serum za redukcijo nepopolnosti kože 50 ml
    Murad Blemish Control, 50 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Murad Blemish Control bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo.
  • Laura Biagiotti Romamor Donna toaletna voda za ženske 50 ml
    Laura Biagiotti Romamor Donna, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska toaletna voda Laura Biagiotti Romamor Donna je izraz optimizma in občutka popolne sreče. sadna dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • RawGaia Hemp Glow nežno čistilno mleko za mešano do mastno kožo 50 ml
    RawGaia Hemp Glow, 50 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože RawGaia Hemp Glow je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: globinsko vlaži nežno in temeljito umije cel obraz preprečuje suho kožo regulira tvorbo kožnega sebuma Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite.
  • Ziaja Gdan Skin nočna krema s kolagenom 50 ml
    Ziaja Gdan Skin, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Ziaja Gdan Skin vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži pomlajuje kožo in ji daje energijo odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Ziaja Lifting Solution dnevna lifting krema za učvrstitev kože SPF 10 40+ 50 ml
    Ziaja Lifting Solution, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Ziaja Lifting Solution vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • AHAVA Mineral Mud posvetlitvena maska za obraz z vlažilnim učinkom 50 ml
    AHAVA Mineral Mud, 50 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz AHAVA Mineral Mud bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: osvetljuje in osvežuje globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Estée Lauder Beautiful Belle parfumska voda za ženske 50 ml
    Estée Lauder Beautiful Belle, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska parfumska voda Estée Lauder Beautiful Belle . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Nivea Men Fresh Kick antiperspirant roll-on za moške 50 ml
    Nivea Men Fresh Kick, 50 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Nivea Men Fresh Kick je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: uravnava potenje in vlago v koži ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • La Roche-Posay Hydraphase HA Light vlažilna krema s hialuronsko kislino 50 ml
    La Roche-Posay Hydraphase HA Light, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek La Roche-Posay Hydraphase HA Light bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost kožo pušča žametno mehko na dotik dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Nuxe Aquabella lepotna in vlažilna emulzija za mešano kožo 50 ml
    Nuxe Aquabella, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Nuxe Aquabella bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja intenzivno vlaži preprečuje neželen sijaj Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Elie Saab Le Parfum in White parfumska voda za ženske 50 ml
    Elie Saab Le Parfum in White, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda Elie Saab Le Parfum in White je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. cvetlična dišava cipresna dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Dolce&Gabbana Dolce Garden parfumska voda za ženske 50 ml
    Dolce&Gabbana Dolce Garden, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za ženske Dolce&Gabbana Dolce Garden vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava sadna dišava sladka dišava poudari čutnost vsake ženske sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • FlosLek Laboratorium Balance T-Zone dnevna krema za normalizacijo kože SPF 10 50 ml
    FlosLek Laboratorium Balance T-Zone, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz FlosLek Laboratorium Balance T-Zone vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: oži razširjene pore koži daje svežost in svetlost deluje proti nepopolnostim Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • FlosLek Laboratorium Balance T-Zone nočna korekcijska krema za mešano kožo 50 ml
    FlosLek Laboratorium Balance T-Zone, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek FlosLek Laboratorium Balance T-Zone bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: globinsko hrani zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja deluje proti nepopolnostim kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Heliocare 360° mineralni zaščitni fluid za obraz SPF 50 50 ml
    Heliocare 360°, 50 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Heliocare 360° bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem preprečuje neenakomerno pigmentacijo kože ščiti pred delovanjem prostih radikalov preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi koži zagotavlja potrebno vlaženje hrani kožo in jo neguje pripravek je nekomedogen pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Revolution Skincare Hydration Boost vlažilna gel krema 50 ml
    Revolution Skincare Hydration Boost, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Revolution Skincare Hydration Boost bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Uriage Hyséac Purifying Peel-Off Mask luščilna čistilna maska za problematično kožo 50 ml
    Uriage Hyséac Purifying Peel-Off Mask, 50 ml, Luščilne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Uriage Hyséac Purifying Peel-Off Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: kožo čisti v globino sprošča umazanijo v porah in jih oži ne draži kože preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite.
  • Missoni Missoni toaletna voda za ženske 50 ml
    Missoni Missoni, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Ne skrivajte strastne plati svoje osebnosti. Ženska toaletna voda Missoni Missoni je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Uglasila bo čutno noto vas in vse okoli vas. cvetlična dišava citrusna dišava lesna dišava za sodobno žensko 21. stoletja sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Institut Esthederm Bronz Repair Protective Anti-Wrinkle and Firming Face Care učvrstitvena krema proti gubam za obraz z visoko UV zaščito 50 ml
    Institut Esthederm Bronz Repair Protective Anti-Wrinkle and Firming Face Care, 50 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Nega, ki jo koži zagotovite pred sončenjem, je korak, ki ga ne smete izpustiti. Pripravek Institut Esthederm Bronz Repair Protective Anti-Wrinkle and Firming Face Care podpira postopek sončenja, koži daje tisto, kar potrebuje, in zagotavlja še lepši rezultat. Lastnosti: pripravlja kožo na izpostavljenost soncu pospešuje naraven proces sončenja koži zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Nanesite pred izpostavljenostjo soncu in temeljito raznesite. Pred uporabo pretresite.
  • Institut Esthederm Cellular Water Melting Moisturizing Cream intenzivno vlažilna krema s celično vodo 50 ml
    Institut Esthederm Cellular Water Melting Moisturizing Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Institut Esthederm Cellular Water Fresh Moisturizing Gel osvežilni vlažilni gel za obraz s celično vodo 50 ml
    Institut Esthederm Cellular Water Fresh Moisturizing Gel, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in poživlja koži daje svežost in svetlost pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Institut Esthederm Esthe White Brightening Youth Moisturizing Day Care pomlajevalna dnevna nega za posvetlitev in hidracijo kože 50 ml
    Institut Esthederm Esthe White Brightening Youth Moisturizing Day Care, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Bioderma Pigmentbio Night Renewer nočna krema proti temnim madežem 50 ml
    Bioderma Pigmentbio Night Renewer, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Bioderma Pigmentbio Night Renewer bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: obnavlja prožnost kože osvetljuje učinkovito vlaži in nahrani pomaga odstranjevati znake staranja kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Alcina It's never too late! krema za obraz proti gubam 50 ml
    Alcina It's never too late!, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Alcina It's never too late! bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Ziaja Argan Oil serum za glajenje za poškodovane lase 50 ml
    Ziaja Argan Oil, 50 ml, Serumi za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum Ziaja Argan Oil lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: gladi površino las obnavlja suhe, lomljive in poškodovane lase lase naredi svilnato mehke na dotik Navodilo za uporabo: Majhno količino seruma nanesite na dlani in vmasirajte v lase. Nanašajte na vlažne ali suhe lase. Ne spirajte.
  • Ziaja Cashmere serum za sijaj in mehkobo las 50 ml
    Ziaja Cashmere, 50 ml, Serumi za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum Ziaja Cashmere lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: lasem zagotavlja intenzivni sijaj obnavlja suhe, lomljive in poškodovane lase lasem zagotavlja novo moč Navodilo za uporabo: Majhno količino seruma nanesite na dlani in vmasirajte v lase. Nanašajte na vlažne ali suhe lase. Ne spirajte.
  • Dermalogica UltraCalming vlažilni in pomirjevalni gel za občutljivo in suho kožo 50 ml
    Dermalogica UltraCalming, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Dermalogica UltraCalming vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Dermalogica Clear Start Blackhead Clearing čistilna maska za zmanjšanje proizvodnje sebuma in por 50 ml
    Dermalogica Clear Start Blackhead Clearing, 50 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Dermalogica Clear Start Blackhead Clearing bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: s kože odstranjuje ogrce odstranjuje odmrle kožne celice kožo čisti v globino učinkovito čisti pore globinsko vlaži in intenzivno hrani preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Apivita Holistic Hair Care Nature's Hair Miracle olje za krepitev las 50 ml
    Apivita Holistic Hair Care Nature's Hair Miracle, 50 ml, Klasična olja za lase za ženske, Privoščite svojim lasem razkošno nego. Klasično olje za lase Apivita Holistic Hair Care Nature's Hair Miracle jim daje mehkobo, nežnost in sijaj. Lastnosti: lase globinsko hrani ne obremenjuje las izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase, predvsem po dolžini in na konice.
  • Apivita Hand Care Hypericum & Beeswax intenzivna krema za roke z vlažilnim učinkom 50 ml
    Apivita Hand Care Hypericum & Beeswax, 50 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Apivita Hand Care Hypericum & Beeswax. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka ščiti kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • ANNEMARIE BÖRLIND MEN SYSTEM ENERGY BOOST krema za učvrstitev obraza za moške 50 ml
    ANNEMARIE BÖRLIND MEN SYSTEM ENERGY BOOST, 50 ml, Nega za dan in noč za moške, Krema za obraz ANNEMARIE BÖRLIND MEN vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože preprečuje predčasno staranje kože zapolnjuje drobne gubice in napenja kožo kožo globinsko hrani in vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo obraza in z rahlimi, krožnimi gibi razmažite.
  • Dermacol Magnolia & Passion Fruit parfumska voda za ženske 50 ml
    Dermacol Magnolia & Passion Fruit, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za ženske Dermacol Magnolia & Passion Fruit vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava sadna dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Old Spice Bearglove deo-stik za moške 50 ml
    Old Spice Bearglove, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Old Spice Bearglove prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče učinkovito ščiti pred potenjem dopolnjuje dišavo iz iste linije ne pušča madežev na oblačilih Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Soaphoria Organic kokosovo olje za pot 50 ml
    Soaphoria Organic, 50 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Soaphoria Organic bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: globinsko hrani obnavlja in vlaži revitalizira in upočasnjuje proces staranja kože Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Soaphoria Organic karitejevo maslo 50 ml
    Soaphoria Organic, 50 ml, Masla za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Soaphoria Organic , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Biotherm Life Plankton Elixir zaščitni regeneracijski serum 50 ml
    Biotherm Life Plankton Elixir, 50 ml, Serumi za obraz za ženske, Pripravek Biotherm Life Plankton Elixir bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: obnavlja in poživlja koži vrača trdnost in jo pušča napeto koži daje svežost in svetlost pomirja draženje in rdečico Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte.
  • FILORGA LIFT-STRUCTURE CREAM ultra lifting krema za obraz 50 ml
    FILORGA LIFT-STRUCTURE CREAM, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Aveda Botanical Kinetics™ Intense Hydrating Soft Creme svilnato nežna vlažilna krema 50 ml
    Aveda Botanical Kinetics™ Intense Hydrating Soft Creme, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Aveda Botanical Kinetics™ Intense Hydrating Soft Creme bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja intenzivno vlaži pomlajuje kožo in ji daje energijo kožo pušča žametno mehko na dotik Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Tołpa Green Moisturizing pomirjevalna in vlažilna krema z gladilnim učinkom 50 ml
    Tołpa Green Moisturizing, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Sestava: izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • La Roche-Posay Anthelios SHAKA zaščitni fluid SPF 30 50 ml
    La Roche-Posay Anthelios SHAKA, 50 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje La Roche-Posay Anthelios SHAKA bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem deluje preventivno proti staranju kože izdelek je prijazen do kože in okolja ne povzroča alergijske reakcije vlaži in nahrani preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Académie Scientifique de Beauté Derm Acte gladilna krema za obnovo strukture in sijaja kože 50 ml
    Académie Scientifique de Beauté Derm Acte, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Académie Scientifique de Beauté Derm Acte vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje obnavlja kožno bariero kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime parfumska voda za vse tipe las 50 ml
    Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime, 50 ml, Toniki in vode za lase za ženske
  • Brazil Keratin Amla Vital Hair olje za redke lase 50 ml
    Brazil Keratin Amla Vital Hair, 50 ml, Klasična olja za lase za ženske
  • Académie Scientifique de Beauté Radiance osvetljevalni balzam za vse tipe kože 50 ml
    Académie Scientifique de Beauté Radiance, 50 ml, Podlaga za ženske, Krema za obraz Académie Scientifique de Beauté Radiance vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: izenačuje ton kože intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Soaphoria Organic ricinusovo olje 50 ml
    Soaphoria Organic, 50 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Soaphoria Organic bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: učinkovito vlaži in mehča revitalizira in upočasnjuje proces staranja kože neguje kožo in lase Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Soaphoria Organic mandljevo olje 50 ml
    Soaphoria Organic, 50 ml, Olja za obraz za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Soaphoria Organic bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: globinsko hrani kožo pušča prožno in voljno vidno mehča kožo deluje preventivno proti nastajanju strij Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Soaphoria Organic hranilno olje korenja za obraz, telo in lase 50 ml
    Soaphoria Organic, 50 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Soaphoria Organic bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: obnavlja in vlaži hrani in neguje kožo lepša in gladi nepopolnosti Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Oscar de la Renta Bella Rosa parfumska voda za ženske 50 ml
    Oscar de la Renta Bella Rosa, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Zaprite oči in si predstavljajte cvetoči vrt, poln najlepših cvetlic. Natanko tako diši ženska parfumska voda Oscar de la Renta Bella Rosa, ki vam bo s svojimi cvetličnimi toni razvedrila prav vsak dan. cvetlična dišava cipresna dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Missoni Missoni dezodorant in pršilo za telo za ženske 50 ml
    Missoni Missoni, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Missoni Missoni sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • Shiseido Benefiance Overnight Wrinkle Resist Cream nočna krema proti gubam 50 ml
    Shiseido Benefiance Overnight Wrinkle Resist Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Shiseido Benefiance Overnight Wrinkle Resist Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača mladosten videz intenzivno vlaži odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje kožo pušča žametno mehko na dotik pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Uporabljajte redno vsak večer.
  • Yonelle Trifusíon nočni pomlajevalni piling 50 ml
    Yonelle Trifusíon, 50 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Yonelle Trifusíon . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: osvetljuje in izenačuje kožo oži razširjene pore gladi in mehča kožo temeljito umije in očisti cel obraz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči.
  • Kérastase Résistance Sérum Extentioniste serum za okrepitev in rast las 50 ml
    Kérastase Résistance Sérum Extentioniste, 50 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Kérastase Résistance Sérum Extentioniste daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: ima regeneracijske učinke kakovostno izboljša strukturo las odpravlja lomljenje las Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Thalgo Exception Marine Redensifying Rich Cream bogata krema za obnovo čvrstosti obraza 50 ml
    Thalgo Exception Marine Redensifying Rich Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Thalgo Exception Marine Redensifying Rich Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: globinsko hrani koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja kožno bariero kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Thalgo Lumière Marine krema za posvetljevanje proti pigmentnim madežem 50 ml
    Thalgo Lumière Marine, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Thalgo Lumière Marine bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: izenačuje ton kože obnavlja in poživlja hitro se vpija globinsko hrani kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Ne spirajte.
  • Institut Esthederm Sensi System Calming Biomimetic Cream pomirjevalna biomimetična krema za netolerantno kožo 50 ml
    Institut Esthederm Sensi System Calming Biomimetic Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Institut Esthederm Sensi System Calming Biomimetic Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: pomirja draženje in rdečico hitro se vpija obnavlja kožno bariero kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Institut Esthederm Intensive Spiruline Cream visoko koncentrirana revitalizacijska krema za nego utrujene kože 50 ml
    Institut Esthederm Intensive Spiruline Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: obnavlja in poživlja globinsko hrani koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Ziaja Jasmine pomlajevalna krema za roke 50+ 50 ml
    Ziaja Jasmine, 50 ml, Kreme za roke za ženske, Krema Ziaja Jasmine popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo obnavlja blaži znake staranja kože koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Ziaja Jeju Young Skin lahka vlažilna krema za mlado kožo 50 ml
    Ziaja Jeju Young Skin, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Ziaja Jeju Young Skin bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: intenzivno vlaži pomirja draženje in rdečico deluje proti nepopolnostim Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte.
  • Ziaja Jeju Young Skin črna čistilna maska za mlado kožo 50 ml
    Ziaja Jeju Young Skin, 50 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Jeju Young Skin bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: s kože odstranjuje ogrce učinkovito čisti pore globinsko vlaži in intenzivno hrani osvetljuje in osvežuje kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Elemis Pro-Collagen Neck & Décolleté Balm nega proti gubam za vrat in dekolte 50 ml
    Elemis Pro-Collagen Neck & Décolleté Balm, 50 ml, Nega dekolteja in oprsja za ženske, Pripravek Elemis Pro-Collagen bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • ACM Duolys dnevna zaščitna krema proti staranju kože SPF 50+ 50 ml
    ACM Duolys, 50 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Krema za obraz ACM Duolys vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem mineralni UV-filtri – ostajajo na površini kože in odsevajo sončne žarke kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • ACM Vitix lokalna nega za poenotenje tona kože 50 ml
    ACM Vitix, 50 ml, lokalna nega za ženske, Lokalna nega ACM Vitix bo poskrbela za problematična mesta na koži. Hkrati bo pomirila razdraženost in podprla naravno regeneracijo. Lastnosti: osvetljuje pigmentne madeže Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino na problematična mesta in pustite delovati.
  • ACM Viticolor gel za poenotenje tona kože 50 ml
    ACM Viticolor, 50 ml, lokalna nega za ženske, Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože osvetljuje pigmentne madeže
  • Clinique Moisture Surge™ 100H Auto-Replenishing Hydrator vlažilna gel krema 50 ml
    Clinique Moisture Surge™ 100H Auto-Replenishing Hydrator, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Clinique Moisture Surge™ 100H Auto-Replenishing Hydrator bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži hitro se vpija koži daje svežost in svetlost Sestava: brez dišav brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Estée Lauder Spellbound parfumska voda za ženske 50 ml
    Estée Lauder Spellbound, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska parfumska voda Estée Lauder Spellbound . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Sesderma Samay Anti-Aging Cream hranilna krema proti staranju kože 50 ml
    Sesderma Samay Anti-Aging Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Sesderma Samay Anti-Aging Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje obnavlja kožno bariero globinsko hrani intenzivno vlaži kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh