Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja

1354
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Areon Home Parfume Silver aroma difuzor s polnilom 150 ml
    Areon Home Parfume Silver, 150 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Areon Home Parfume Silver prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: lesna dišava zeliščna aroma citrusna dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Areon Home Mosaic Black Fougere aroma difuzor s polnilom 150 ml
    Areon Home Mosaic Black Fougere, 150 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Areon Home Mosaic Black Fougere prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sveža dišava zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Areon Home Mosaic Sweet Gold aroma difuzor s polnilom 150 ml
    Areon Home Mosaic Sweet Gold, 150 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Areon Home Mosaic Sweet Gold prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sveža dišava sladka aroma Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Apis Natural Cosmetics Cannabis Home Care čistilna pena za suho in občutljivo kožo 150 ml
    Apis Natural Cosmetics Cannabis Home Care, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Apis Natural Cosmetics Cannabis Home Care pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži uporablja se lahko tudi na občutljivi koži preprečuje suho kožo Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Volume Boost pena za volumen las 150 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Volume Boost, 150 ml, Pene za lase za ženske, Utrjevalni pripravek Schwarzkopf Professional BC Bonacure Volume Boost daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: pričeska je ves dan pod nadzorom odpornost v vsakem vremenu hitro in enostavno oblikovanje pripravek je posebej primeren za fine in tanke lase Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • Colorwin Men šampon za sive lase 150 ml
    Colorwin Men, 150 ml, Lasišče za moške, Šampon Colorwin Men učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase za naravne in barvane lase ščiti lase pred UV sevanjem izdelek je posebej razvit za potrebe moških pomirja razdraženo lasišče intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Fudge All Blonde 10 in 1 Condition & Shield Mist hranilni termo zaščitni losjon za blond lase 150 ml
    Fudge All Blonde 10 in 1 Condition & Shield Mist, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Fudge All Blonde 10 in 1 Condition & Shield Mist daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: daje žametno mehkobo odpravlja lomljenje las kakovostno izboljša strukturo las lasem nudi hidratacijo in hranila Navodilo za uporabo: Nanesite na umite in z brisačo osušene lase.
  • Revolution Haircare Plex No.10 Bond Restore Lamellar Water intenzivna regenerativna nega za poškodovane in krhke lase 150 ml
    Revolution Haircare Plex No.10 Bond Restore Lamellar Water, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Revolution Haircare Plex No.10 Bond Restore Lamellar Water predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini krepi lasna vlakna poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasem zagotavlja očarljiv lesk izboljšuje prožnost lasnih vlaken lasje so mehki na dotik obnavlja strukturo las Sestava: ne vsebuje SLS in SLES veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Clean Balance pršilo za lase za globoko čiščenje 150 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Clean Balance, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Schwarzkopf Professional BC Bonacure Clean Balance daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: prijetno nadišavi lase lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite. Uredite lase kot običajno.
  • Bumble and bumble Surf Wave Foam pena za lase za definicijo kodrov 150 ml
    Bumble and bumble Surf Wave Foam, 150 ml, Pene za lase za ženske, Utrjevalni pripravek Bumble and bumble Surf Wave Foam daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: hitro in enostavno oblikovanje utrdi pričesko varuje pred škodljivim UV-sevanjem zagotavlja volumen od korenin Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na suhe lase. Uredite po svojih željah.
  • Lee Stafford Curls Waves, curls & coils balzam brez spiranja v pršilu za kodraste lase 150 ml
    Lee Stafford Curls Waves, curls & coils, 150 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja Lee Stafford Curls Waves, curls & coils daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: vlaži in hrani lase po uporabi so lasje nežni in svileni lasem zagotavlja sijaj Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte.
  • Calvin Klein Defy dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    Calvin Klein Defy, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Calvin Klein Defy sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče nevtralizira vonj podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije razveselila bo vsakega moškega Sestava: brez aluminijevih soli Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Gucci Guilty Pour Homme parfumirani gel za prhanje za moške 150 ml
    Gucci Guilty Pour Homme, 150 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Gucci Guilty Pour Homme odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja razveselila bo vsakega moškega dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Adidas Fresh Endurance antiperspirant v pršilu 72 ur 150 ml
    Adidas Fresh Endurance, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Antiperspirant Adidas Fresh Endurance optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Adidas Power Booster antiperspirant v pršilu 72 ur 150 ml
    Adidas Power Booster, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Antiperspirant Adidas Power Booster optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Nuxe Sun zaščitni losjon za sončenje SPF 50 150 ml
    Nuxe Sun, 150 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Nuxe Sun predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanja pripravlja kožo na izpostavljenost soncu globinsko vlaži kožo deluje preventivno proti staranju kože Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Goldwell Dualsenses Bond Pro obnovitveno pršilo za krhke lase 150 ml
    Goldwell Dualsenses Bond Pro, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Goldwell Dualsenses Bond Pro daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila preprečuje cepljenje konic odpravlja lomljenje las lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na umite in z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.
  • Cosrx AC Collection nežna čistilna pena za občutljivo k aknam nagnjeno kožo 150 ml
    Cosrx AC Collection, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Cosrx AC Collection je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz uporablja se lahko tudi na občutljivi koži ne draži kože regulira tvorbo kožnega sebuma prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Farmona Derma Acne+ čistilni gel za mešano do mastno kožo 150 ml
    Farmona Derma Acne+, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Farmona Derma Acne+ pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma prijetno osvežuje matira kožo Sestava: z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Klairs Gentle Black Fresh Cleansing Oil nežno čistilno olje za mastno kožo 150 ml
    Klairs Gentle Black Fresh Cleansing Oil, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Klairs Gentle Black je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Lee Stafford Bleach Blondes Ice White balzam brez spiranja za blond lase 150 ml
    Lee Stafford Bleach Blondes Ice White, 150 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja Lee Stafford Bleach Blondes Ice White daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: enostavno se nanaša lajša razčesavanje in oblikovanje lasje so sijoči in mehki na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na umite in z brisačo osušene lase. Ne spirajte in oblikujte po želji.
  • Bulldog Styling Salt Spray stiling solno pršilo za moške 150 ml
    Bulldog Styling Salt Spray, 150 ml, Slana pršila za lase za moške, Plažno pršilo Bulldog Styling Salt Spray vašim lasem zagotavlja brezbrižen videz kot na morju. Lastnosti: lasem doda popoln volumen in obliko ustvarja vsakdanje razmršen videz naravno utrjuje učinek plažnih kodrov lahka tekstura, ki ne obremenjuje las Navodilo za uporabo: Nanesite enakomerno na suhe ali vlažne lase.
  • Old Spice Bearglove osvežilni dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    Old Spice Bearglove, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Old Spice Bearglove prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče ščiti pred neprijetnim vonjem ne draži kože Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Primeren za vsakodnevno uporabo. Pred uporabo pretresite.
  • Old Spice Astronaut dezodorant in pršilo za telo za moške 150 ml
    Old Spice Astronaut, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Old Spice Astronaut prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dodaja svežino ne pušča madežev na oblačilih nevtralizira vonj zagotavlja dolgotrajen občutek udobja Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Payot Essentiel Biome-Friendly Conditioner balzam za vse tipe las za lažje česanje las 150 ml
    Payot Essentiel Biome-Friendly Conditioner, 150 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Payot Essentiel Biome-Friendly Conditioner zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje izboljšuje strukturo las lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: vsebuje vsaj 91 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na umite lase po dolžini in v konice. Nato temeljito sperite z vodo.
  • Payot Nue Gelée Démaquillante D'Tox čistilni gel za odstranjevanje ličil za normalno do mešano kožo 150 ml
    Payot Nue Gelée Démaquillante D'Tox, 150 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Payot Nue Gelée Démaquillante D'Tox z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo pušča povsem čisto koža je na dotik nežna in voljna Sestava: vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na prej navlaženo kožo, nato pa nežno premasirajte. Dodajte malo vode in nadaljujte z masažo obraza, da se raztopijo ličila in nečistoče. Nato sperite.
  • Payot Nue Mousse Nettoyante Douceur nežna čistilna pena za vse tipe kože 150 ml
    Payot Nue Mousse Nettoyante Douceur, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Payot Nue pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz deluje regeneracijsko prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Revuele Charcoal 3in1 čistilni gel 3 v 1 z aktivnim ogljem 150 ml
    Revuele Charcoal 3in1, 150 ml, Čistilne maske za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Revuele Charcoal pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje ogrce in prekomerni loj odstranjuje odmrle kožne celice kožo pušča svilnato mehko na dotik učinkovito čisti pore Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato temeljito sperite z vodo.
  • Phyto Specific Thermoperfect termo zaščitni serum za valovite in kodraste lase 150 ml
    Phyto Specific Thermoperfect, 150 ml, Serumi za lase za ženske, Pripravek za toplotno oblikovanje las Phyto Specific zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote. Lastnosti: predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las lase pušča sijoče in navlažene bori se proti kodranju kožo ščiti pred zunanjimi vplivi preprečuje lomljenje las Sestava: veganski izdelek brez silikonov brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite enakomerno na suhe ali vlažne lase. Ne spirajte. Nato lase posušite in/ali zlikajte.
  • Oriflame Feet Up Advanced antiperspirant v pršilu za noge 150 ml
    Oriflame Feet Up Advanced, 150 ml, Antiperspiranti uniseks, Celodnevno svežino in zaščito pred negativnimi učinki prekomernega potenja si zaslužijo ne le naše podpazduhe, temveč tudi stopala. Pršilo za noge Oriflame Feet Up Advanced prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten vonj, ki prihaja iz vaših nogavic ali čevljev. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Stopite programu svojega dne naproti s pravo, svežo nogo. Lastnosti: prijetno diši zmanjšuje neprijeten vonj nog osvežuje in prijetno hladi odišavi noge in obutev Navodilo za uporabo: Pred uporabo pretresite. Razpršite potrebno količino pripravka na noge in med prste.
  • T-LAB Professional Frizz Control serum za lase proti krepastim lasem 150 ml
    T-LAB Professional Frizz Control, 150 ml, Serumi za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum T-LAB Professional Frizz Control lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: lase nahrani po celotni dolžini obnavlja naravni sijaj las gladi površino las lasem nudi toplotno zaščito Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanašajte na vlažne ali suhe lase. Ne spirajte.
  • T-LAB Professional Coco Therapy regeneracijski nočni serum z revitalizacijskim učinkom za lasišče 150 ml
    T-LAB Professional Coco Therapy, 150 ml, Toniki in vode za lase za ženske, Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las odpravlja lomljenje las ima regeneracijske učinke aktivira lasne korenine Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na lasišče in lase, od korenin do konic. Razčešite. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • Anwen Emollient Apricot balzam brez spiranja 150 ml
    Anwen Emollient Apricot, 150 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja Anwen Emollient Apricot daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: vlaži in hrani lase lase regenerira lasem zagotavlja sijaj po uporabi so lasje nežni in svileni Navodilo za uporabo: Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte in oblikujte po želji.
  • Apis Natural Cosmetics Hello Summer meglica za sončenje za obraz SPF 15 150 ml
    Apis Natural Cosmetics Hello Summer, 150 ml, Priprava kože na sončenje uniseks, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Apis Natural Cosmetics Hello Summer bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: pripravek je vodoodporen vlaži in nahrani spodbuja naraven proces porjavitve Navodilo za uporabo: Pred uporabo pretresite. Nanesite na kožo neposredno pred sončenjem. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Apis Natural Cosmetics Home TerApis osvežilna meglica 2 v 1 150 ml
    Apis Natural Cosmetics Home TerApis, 150 ml, Meglice za obraz za ženske, Osvežilno pršilo za obraz Apis Natural Cosmetics Home TerApis bo prebudilo vašo kožo katerikoli del dneva in ji nudilo takojšnje olajšanje. Lastnosti: osvežuje in osvetljuje pomaga preprečiti izsušenost kože kožo ohranja v ravnovesju Navodilo za uporabo: Na obraz razpršite ustrezno količino pripravka. Uporabljajte kadarkoli čez dan.
  • Neutrogena Skin Detox čistilni piling za obraz 150 ml
    Neutrogena Skin Detox, 150 ml, Mehanični pilingi za ženske, Za učinkovito eksfoliacijo, ki preprečuje nepravilnosti na koži, vam ni treba obiskati kozmetičnega salona. Piling za obraz Neutrogena Skin Detox za to poskrbi v udobju vašega doma. Ne le da odstrani odmrle kožne celice, ki običajno zamašijo pore, povzročijo nastanek ogrcev ali medel ton in posivelost kože, temveč s kože tudi odstranjuje nečistoče in jo na splošno zgladi. Lastnosti: gladi in mehča kožo odstranjuje ogrce in prekomerni loj osvetljuje in izenačuje kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči.
  • Milk Shake Incredible Milk regeneracijska nega brez spiranja v pršilu 150 ml
    Milk Shake Incredible Milk, 150 ml, Zaščita za lase pred soncem za ženske, Nega brez spiranja Milk Shake Incredible Milk daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: ima regeneracijske učinke kakovostno izboljša strukturo las lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • T-LAB Professional Blond Ambition hranilno olje za blond lase in lase s prameni 150 ml
    T-LAB Professional Blond Ambition, 150 ml, Klasična olja za lase za ženske, Privoščite svojim lasem razkošno nego. Klasično olje za lase T-LAB Professional Blond Ambition jim daje mehkobo, nežnost in sijaj. Lastnosti: izboljšuje strukturo las lase globinsko hrani lase vidno lepša Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase, predvsem po dolžini in na konice. Ne spirajte.
  • got2b Curlz stiling pršilo za definicijo valov 150 ml
    got2b Curlz, 150 ml, Drugo oblikovanje za ženske, Plažno pršilo got2b Curlz vašim lasem zagotavlja brezbrižen videz kot na morju. Lastnosti: ustvarja vsakdanje razmršen videz učinek plažnih kodrov lahka tekstura, ki ne obremenjuje las vlaži lasna vlakna enostavno se spira Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite enakomerno na suhe ali vlažne lase.
  • Schwarzkopf Taft Wonders pršilo za definicijo valov za noč Overnight Waves 150 ml
    Schwarzkopf Taft Wonders, 150 ml, Drugo oblikovanje za ženske, Stiling pripravek Schwarzkopf Taft bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: ne pušča sledi kakovostno izboljša strukturo las ne strjuje se v laseh Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • mixsoon Centella pomirjevalna čistilna pena za občutljivo kožo 150 ml
    mixsoon Centella, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože mixsoon Centella je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz uporablja se lahko tudi na občutljivi koži ne draži kože deluje regeneracijsko preprečuje suho kožo Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Nacomi Next Level Dermo čistilni losjon za suho in razdraženo kožo 150 ml
    Nacomi Next Level Dermo, 150 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil Nacomi Next Level z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože vlaži kožo preprečuje suho kožo koža je na dotik nežna in voljna Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Nacomi Next Level Dermo krema za obraz in telo za suho in atopično kožo 150 ml
    Nacomi Next Level Dermo, 150 ml, Kreme za telo za ženske, Krema za telo Nacomi Next Level neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo pomirja kožo in jo osvežuje koži zagotavlja dolgotrajno prožnost za uporabo na telesu in obrazu Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Nacomi Next Level Dermo pomlajevalna krema za telo 150 ml
    Nacomi Next Level Dermo, 150 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Nacomi Next Level Dermo, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo popravlja suho kožo koži vrača udobje in vitalnost mehča in pomaga do svilnato gladke kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • John Frieda Frizz Ease Dream Curls krema za valovite in kodraste lase 150 ml
    John Frieda Frizz Ease Dream Curls, 150 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Nega brez spiranja John Frieda Frizz Ease Dream Curls daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kroti neobvladljive lase deluje proti kodranju las Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite.
  • Dermedic Redness Calm pomirjevalna čistilna pena 150 ml
    Dermedic Redness Calm, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Dermedic Redness pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz prijetno osvežuje globinsko vlaži uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick vlažilni balzam za suhe lase
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick, Balzami in losjoni za lase za ženske, Nega brez spiranja Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila kakovostno izboljša strukturo las preprečuje cepljenje konic Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite. Uredite lase kot običajno.
  • T-LAB Professional Sapphire Energy obnovitveno pršilo za lase in lasišče 150 ml
    T-LAB Professional Sapphire Energy, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja T-LAB Professional Sapphire Energy daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las odpravlja lomljenje las Sestava: vsebuje vsaj 94 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase, predvsem po dolžini in na konice. Ne spirajte.
  • T-LAB Professional Royal Detox zaščitno pršilo z razstrupljevalnim učinkom 150 ml
    T-LAB Professional Royal Detox, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja T-LAB Professional Royal Detox daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las lasem nudi hidratacijo in hranila Sestava: UV-filtri veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase, predvsem po dolžini in na konice. Ne spirajte.
  • Organic Shop Men Blackwood & Mint osvežilna voda za po britju 150 ml
    Organic Shop Men Blackwood & Mint, 150 ml, Izdelki za po britju za moške, Izdelek za britje Organic Shop Men pomirja kožo na obrazu in ji daje potrebno regeneracijo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo odstranjuje žgoč občutek osvežuje utrujeno kožo zmanjšuje rdečico in pomirja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Bione Cosmetics Make-up Legs tonirana krema za telo in noge 150 ml
    Bione Cosmetics Make-up Legs, 150 ml, Kreme za telo za ženske, Lastnosti: mehča kožo koži zagotavlja prožnost in svilnato mehkobo izenačuje barvni odtenek kože nudi učinek pravih hlačnih nogavic Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Po uporabi si temeljito umijte roke.
  • Neutrogena Clear & Radiant piling 150 ml
    Neutrogena Clear & Radiant, 150 ml, Mehanični pilingi za ženske, Za učinkovito eksfoliacijo, ki preprečuje nepravilnosti na koži, vam ni treba obiskati kozmetičnega salona. Piling za obraz Neutrogena Clear & Radiant za to poskrbi v udobju vašega doma. Ne le da odstrani odmrle kožne celice, ki običajno zamašijo pore, povzročijo nastanek ogrcev ali medel ton in posivelost kože, temveč s kože tudi odstranjuje nečistoče in jo na splošno zgladi. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice gladi in mehča kožo osvetljuje in izenačuje kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Kate Spade New York parfumirani losjon za telo za ženske 150 ml
    Kate Spade New York, 150 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Kate Spade New York poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik dobro se nanaša in se enostavno vpija dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Caudalie Vinosun nevidno pršilo za sončenje SPF 30 150 ml
    Caudalie Vinosun, 150 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Caudalie Vinosun bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem hitro se vpija enostaven in hiter nanos na koži ne pušča belih madežev Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah.
  • Caudalie Vinosun nevidno pršilo za sončenje SPF 50 150 ml
    Caudalie Vinosun, 150 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Caudalie Vinosun bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem lahko se uporablja za obraz in telo kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Pred uporabo pretresite. Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah.
  • Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced meglica za sončenje v pršilu za zelo občutljivo kožo SPF 50+ 150 ml
    Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced, 150 ml, Priprava kože na sončenje uniseks, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem pripravlja kožo na obrazu na izpostavljenost soncu hrani kožo in jo neguje Sestava: brez dišav brez alkohola Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Majhnih otrok ne izpostavljajte neposredno soncu. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki.
  • Nivea Derma Skin Clear čistilni gel za obraz 150 ml
    Nivea Derma Skin Clear, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Nivea Derma Skin Clear je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma globinsko vlaži ne draži kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Waterclouds The Dude stiling pršilo za lase 150 ml
    Waterclouds The Dude, 150 ml, Pršilo za volumen za ženske, Izdelek za stajling Waterclouds The Dude bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: pričeski doda teksturo in obliko Sestava: veganski izdelek
  • Waterclouds Instant Heat Protection pršilo za zaščito las pred vročino 150 ml
    Waterclouds Instant Heat Protection, 150 ml, Zaščita za lase pred vročino za ženske, Pripravek za toplotno oblikovanje las Waterclouds Instant Heat Protection zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote. Lastnosti: predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Razpršite primerno količino na lase pred uporabo sušilca, kodralnika ali likalnika za lase.
  • Super Facialist Salicylic Acid Anti Blemish nežni čistilni piling za mastno in problematično kožo 150 ml
    Super Facialist Salicylic Acid Anti Blemish, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Super Facialist Salicylic Acid Anti Blemish. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: regulira tvorbo kožnega sebuma osvetljuje in izenačuje kožo temeljito umije in očisti cel obraz gladi in mehča kožo zmanjša pomanjkljivosti kože kožo matira Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • Revolution Skincare Niacinamide Mattify matirajoči čistilni gel 150 ml
    Revolution Skincare Niacinamide Mattify, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Revolution Skincare Niacinamide je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži matira kožo regulira tvorbo kožnega sebuma Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • L’Oréal Professionnel Tecni.Art Siren Waves stiling krema za definicijo valov 150 ml
    L’Oréal Professionnel Tecni.Art Siren Waves, 150 ml, Drugo oblikovanje za ženske, Stiling pripravek L’Oréal Professionnel Tecni.Art Siren Waves bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: ne obremenjuje las nudi popoln volumen in obliko enostavno se spira daje obliko Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in nato uredite v želeno obliko.
  • Fanola Botugen regeneracijski serum za suhe in poškodovane lase 150 ml
    Fanola Botugen, 150 ml, Serumi za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum Fanola Botugen lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: lasem zagotavlja potrebno vlaženje lase nahrani po celotni dolžini lase naredi svilnato mehke na dotik Navodilo za uporabo: Majhno količino seruma nanesite na dlani in vmasirajte v lase. Ne spirajte.
  • Fanola Botugen serum brez spiranja v pršilu za suhe in poškodovane lase 150 ml
    Fanola Botugen, 150 ml, Serumi za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum Fanola Botugen lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila lase pušča čudovito sijoče in vitalne ima regeneracijske učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase, predvsem po dolžini in na konice. Ne spirajte. Nato lase uredite kot po navadi.
  • L’Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump serum za lase s hialuronsko kislino 150 ml
    L’Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump, 150 ml, Balzami za ženske, Nega brez spiranja L’Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem zagotavlja potrebno vlaženje lase naredi svilnato mehke na dotik prodira v lasno strukturo in jo krepi obnavlja naravni sijaj las lasem zagotavlja novo moč Navodilo za uporabo: Nanašajte na vlažne ali suhe lase. Nato lase uredite kot po navadi. Ne spirajte.
  • L’Oréal Paris Elseve Extraordinary Oil nega brez spiranja z suhe lase 150 ml
    L’Oréal Paris Elseve Extraordinary Oil, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja L’Oréal Paris Elseve Extraordinary Oil daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila preprečuje cepljenje konic lase pušča čudovito sijoče in vitalne daje žametno mehkobo kroti neobvladljive lase Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na sveže umite, vlažne ali suhe lase. Ne spirajte.
  • Brelil Professional Milky Sensation BB Hair Cream krema za lase v pršilu 150 ml
    Brelil Professional Milky Sensation BB Hair Cream, 150 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske, Nega brez spiranja Brelil Professional Milky Sensation BB Hair Cream daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila preprečuje cepljenje konic lase pušča čudovito sijoče in vitalne daje žametno mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na sveže umite, vlažne ali suhe lase. Ne spirajte.
  • Pink Sugar Glossy nežni gel za prhanje za ženske 150 ml
    Pink Sugar Glossy, 150 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Pink Sugar Glossy odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: razveselila bo vsako žensko
  • Beauty Jar Sculpting Mate krema za učvrstitev kože 150 ml
    Beauty Jar Sculpting Mate, 150 ml, Nega za učvrstitev kože za ženske, Krema za telo Beauty Jar Sculpting Mate neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča izboljšuje prožnost kože in njeno elastičnost Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Beauty Jar Shape & Smooth krema za telo proti celulitu 150 ml
    Beauty Jar Shape & Smooth, 150 ml, Kreme za telo za ženske, Pripravek Beauty Jar Shape & Smooth vam bo pomagal ublažiti znake celulita in vaša koža bo tako ponovno videti čvrsta in gladka. Lastnosti: prijetno diši ne pušča mastnih sledi hitro se vpija intenzivno vlaži zmanjšuje celulit in čvrsti kožo enostavno se nanaša Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na težavni del telesa (stegna, boki, zadnjica in trebuh). Vmasirajte s krožnimi gibi v kožo in pustite, da se vpije.
  • Beauty Jar Like A Boss vlažilna krema za telo 150 ml
    Beauty Jar Like A Boss, 150 ml, Kreme za telo za ženske, Krema za telo Beauty Jar Like A Boss neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži zagotavlja dolgotrajno prožnost dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Nacomi Sunny vlažilno olje pospešujoči porjavitev 150 ml
    Nacomi Sunny, 150 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Olje za telo Nacomi Sunny vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego. Lastnosti: globinsko vlaži hrani in neguje kožo pospešuje naraven proces sončenja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Fluff Superfood Peach & Caramel vlažilna krema za telo Aloe & Sweet Almond Oil 150 ml
    Fluff Superfood Peach & Caramel, 150 ml, Kreme za telo za ženske, Krema za telo Fluff Superfood neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo pomirja kožo in jo osvežuje koži vrača udobje in vitalnost dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Beauty Jar Delicate Question krema za intimno higieno 150 ml
    Beauty Jar Delicate Question, 150 ml, Geli za intimno higieno za ženske, Pripravek Beauty Jar Delicate Question zagotavlja blago in skrbno vsakodnevno nego intimnih delov telesa. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja ne draži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • DS Laboratories OLIGO.DX gel za hujšanje proti celulitu 150 ml
    DS Laboratories OLIGO.DX, 150 ml, Geli za telo za ženske, Se sprašujete, kako se znebiti pomarančne kože na stegnih, zadnjici ali rokah? Ni vam več treba. V boju proti neenakomernosti kože vam bo pomagal pripravek _ZNACKA_ _ _ _KOLEKCE_ _ _ _PODKOLEKCE__, ki zmanjša videz celulita, učinkovito zgladi neenakomerno teksturo, koži pa zagotovi čvrstejši videz. Enkrat za vselej se znebite nevšečnih vdolbinic in svoji koži povrnite njeno naravno lepoto. Lastnosti: zmanjšuje celulit in čvrsti kožo izboljšuje mikrocirkulacijo krvi povečuje prožnost kože preprečuje nastajanje novega celulita zmanjšuje maščobno tkivo Navodilo za uporabo: Primerno količino gela vsak dan nanesite na mesta, ki jih želite oblikovati (stegna, boki, trebuh, roke). Nežno vmasirajte.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect 2-IN-1 Treatment regeneracijska kura 2 v 1 150 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect 2-IN-1 Treatment, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: zapira lasno površino in jo dela bolj odporno ščiti pred negativnimi učinki zunanjega okolja zagotavlja potrebno vlaženje lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Uriage Hygiène Cleansing Water Foam čistilna pena za obraz 150 ml
    Uriage Hygiène Cleansing Water Foam, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Uriage Hygiène je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži uporablja se lahko tudi na občutljivi koži ne draži kože odstranjuje tudi vodoodporna ličila Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Indola Blond Expert Insta Cool pršilo za lase za nevtralizacijo rumenih odtenkov 150 ml
    Indola Blond Expert Insta Cool, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Indola Blond Expert Insta Cool daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lase pušča čudovito sijoče in vitalne poudarja intenzivnost barve Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Revuele Slim & Detox With Caffeine gel za modeliranje za dekolte in prsi 150 ml
    Revuele Slim & Detox With Caffeine, 150 ml, Nega za učvrstitev kože za ženske, Koža vratu in dekolteja je tanka, nagnjena k znakom staranja in pogosto izgublja obliko prva od vseh predelov telesa in obraza. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Pripravek Revuele Slim & Detox With Caffeine se lahko spopade s specifičnimi težavami v predelu vratu in dekolteja. Kožo na teh predelih bo ustrezno nahranil in navlažil, deloval bo proti znakom povešenosti ter izboljšal tako njeno čvrstost kot elastičnost. Koža vašega vratu in dekolteja bo po njegovi zaslugi videti napeta, zglajena in na splošno pomlajena. Lastnosti: učvrsti kožo oprsja povečuje elastičnost in ohranja mehkobo kože obnavlja mladostne linije, koža je mehka in prožna krepi podporna elastična vlakna zmanjšuje strije in znake staranja kože zagotavlja učinek push-up Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte na celo območje dekolteja in oprsja z rahlimi krožnimi gibi. Pustite, da se vpije. Z redno uporabo boste okrepili njegov učinek.
  • Dermacol Aqua Aqua gel za umivanje obraza 150 ml
    Dermacol Aqua Aqua, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Dermacol Aqua Aqua je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože vlaži kožo koža je na dotik nežna in voljna prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Eveline Cosmetics I'm Bio nežna čistilna pena za suho in občutljivo kožo 150 ml
    Eveline Cosmetics I'm Bio, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Eveline Cosmetics I'm Bio je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži preprečuje suho kožo deluje regeneracijsko Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Lirene Sun suho olje za sončenje SPF 50 150 ml
    Lirene Sun, 150 ml, Priprava kože na sončenje za ženske
  • Wella Wellaflex Special Collection lahek gel v pršilu 150 ml
    Wella Wellaflex Special Collection, 150 ml, Stiling za ženske, Gel za lase Wella Wellaflex Special Collection zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: prijetno diši ne obremenjuje las enostavno nanašanje zagotavlja pričesko, ki bo zdržala cel dan Navodilo za uporabo: nanesite na lase in ustvarite želeni stajling.
  • Brelil Professional CC Colour Cream barvna krema za vse tipe las odtenek Caramel Chestnut 150 ml
    Brelil Professional CC Colour Cream, 150 ml, Prelivi za lase za ženske, Poltrajna barva za lase Brelil Professional CC Colour Cream doda vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Lastnosti: ustvarja učinek tona v tonu v laseh ustvarja naravne odseve sijoča barva lase naredi sijoče in mehke Sestava: ima lasem prijazne sestavine Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • ARTEMIS SKIN BALANCE Clarifying vlažilna esenca z gladilnim učinkom 150 ml
    ARTEMIS SKIN BALANCE Clarifying, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz ARTEMIS SKIN BALANCE Clarifying. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: kožo pripravlja na nanos negovalnih izdelkov kožo dela mehko, svežo in sijočo preprečuje prekomerno sušenje kože Navodilo za uporabo: Z rahlimi gibi nanesite na obraz. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • KORIKA HI-TECH LIPOSOME Calming solution Soothing cleanser pomirjajoča čistilna krema 150 ml
    KORIKA HI-TECH LIPOSOME Calming solution Soothing cleanser, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza KORIKA HI-TECH LIPOSOME pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: preprečuje suho kožo prijetno osvežuje
  • Millefiori Natural Osmanthus Dew pršilo za dom 150 ml
    Millefiori Natural Osmanthus Dew, 150 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Millefiori Natural Osmanthus Dew z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Yope Wake Up Cheers Chardonnay Pear nežni čistilni gel 150 ml
    Yope Wake Up Cheers Chardonnay Pear, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Yope Wake Up Cheers pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži prijetno osvežuje preprečuje suho kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Nivea Invisible Black & White Ultimate Impact antiperspirant v pršilu za ženske 150 ml
    Nivea Invisible Black & White Ultimate Impact, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Nivea Invisible Black & White Ultimate Impact prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem učinkovito ščiti pred potenjem ohranja dolgotrajen občutek svežine dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče ne pušča madežev na oblačilih Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Fudge Prep Blow Dry Aqua Primer termo zaščitni serum za glajenje las 150 ml
    Fudge Prep Blow Dry Aqua Primer, 150 ml, Serumi za lase za ženske, Pripravek za toplotno oblikovanje las Fudge Prep Blow Dry Aqua Primer zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote. Lastnosti: predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las lase pušča sijoče in navlažene poenostavlja oblikovanje gladi površino las Navodilo za uporabo: Majhno količino seruma nanesite na dlani in vmasirajte v lase. Ne spirajte. Nato lase uredite kot po navadi.
  • Mizon Hyaluronic Acid Sherbet globinsko čistilna pena 150 ml
    Mizon Hyaluronic Acid Sherbet, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Mizon Hyaluronic Acid Sherbet je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži preprečuje suho kožo deluje regeneracijsko Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Mizon Snail Silky globinsko čistilna pena s polžjim ekstraktom 150 ml
    Mizon Snail Silky, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Lastnosti: prijetno osvežuje
  • Nuxe Very Rose nežno čistilno olje za obraz in oči 150 ml
    Nuxe Very Rose, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Nuxe Very Rose je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz uporablja se lahko tudi na občutljivi koži odstranjuje tudi vodoodporna ličila ne draži kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Nuxe Very Rose posvetlitveni piling za vse tipe kože 150 ml
    Nuxe Very Rose, 150 ml, Encimski pilingi za ženske, Za učinkovito eksfoliacijo, ki preprečuje nepravilnosti na koži, vam ni treba obiskati kozmetičnega salona. Piling za obraz Nuxe Very Rose za to poskrbi v udobju vašega doma. Ne le da odstrani odmrle kožne celice, ki običajno zamašijo pore, povzročijo nastanek ogrcev ali medel ton in posivelost kože, temveč s kože tudi odstranjuje nečistoče in jo na splošno zgladi. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice osvetljuje in izenačuje kožo uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Sestava: veganski izdelek

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh