Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki velikosti 75B

689
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Modrček Chantelle zelena barva, C21S20
    - Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.- Vstavki iz čipke.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Tanka, elastična pletenina.
  • Modrček BOSS črna barva, 50520415
    - Izdelki BETTER BOSS so izdelani iz vsaj 60 % bolj ekoloških materialov.- Nastavljive, odstranljive naramnice.- Trojno štiristopenjsko zapenjanje s kavljem in zanko.- Rahlo oblazinjena košarica brez žic ali drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje.
  • Modrček Chantelle X črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.- Model izdelan iz prozornega materiala.
  • Zgornji del kopalk Twinset črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model z okrasnimi kamni.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Tanka, elastična pletenina.
  • Zgornji del kopalk Twinset črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice z zavezovanjem na vratu.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Okrasni detajli.
  • Trendyol Black-White 2-Pack Lace Rope Strap Covered Bralette Knitted Bra
    Model Information: Model's Measurements: Height: 179cm(5'10'') Bust: 85cm(33in) Waist: 60cm(23in) Hips: 90cm(35in); The product on the mannequin is size S/36/8; ; Material Composition: 63% Polyamide, 29% Polyester, 8% Elastane ; Fabric Type: Knitted ;P lease follow the washing instructions given below in order to use your product for a longer time and to care for your product properly. It provides comfort all day long with its compatible fixed pads. It is non-wired. Thanks to its adjustable straps, it adapts to different body types. ; Colors may vary in studio shots due to the difference in light.
  • Modrček Guess TIZIANA črna barva, O4YC18 KCAR0
    - Vložki, ki jih ni mogoče odstraniti, zagotavljajo utrditev in dodatno pokritost prsi.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Nastavljivo zapenjanje s kavljem in zanko na hrbtu.
  • Calvin Klein Underwear Nedrček
    - Mehka skleda.- Skodelice okrepljene s pod-žice.- Nastavljivi naramni trakovi.- Dvojna dvojna ličica za kavelj in oči.
  • Zgornji del kopalk Calvin Klein črna barva
    - Mehka košarica.- Košarice podložene z ribjo kostjo.- Model z nastavljivimi, zamenljivimi naramnicami na hrbtni strani.- Zapenjanje s kaveljčkom.
  • Ženski nedrček Trendyol Bustier
    Ženski modrček znamke Trendyol.<br />- zelo moden dizajn<br />- predelana čipka<br />- nastavljive naramnice<br />- klasično zapenjanje<br />- kosti, ki podpirajo prsni koš, brez blazinic<br />Mere modela: višina: 1,74, prsi: 88, pas: 59, boki: 88.<br />Velikost vzorca: S/36.<br /><strong>Material</strong>: 87% poliamid, 13% elastan
  • Trendyol Burgundy Push-Up Full Cup Strapless Knitted Bra with Removable Rope Straps
    Model Information: Model's Measurements: Height: 172cm(5'8'') Chest: 83cm(32in) Waist: 58cm(22in) Hips: 87cm(34in); The product on the model is size S/36/8.; ; Material Component: 86% Polyamide,14% Elastane ; Fabric Type: Knitted ;In order for you to use your product for a longer time and to properly care for your product, please follow the washing instructions below. It offers a natural look while providing support with its underwire and padded pad structure. It adapts to different body types thanks to its adjustable straps. In studio shooting, colors may vary due to light differences.
  • Trendyol Blue-Multicolor Micro Striped String Strap Covered T-Shirt Bra Knitted Bra
    Model Information: Model's Measurements: Height: 174cm(5'9'') Chest: 83cm(32in) Waist: 60cm(23in) Hips: 89cm(35in); The product on the model is size S/36/8.; ; Material Component: 83% Polyester,17% Elastane ; Fabric Type: Knitted ;In order for you to use your product for a longer time and to properly care for your product, please follow the washing instructions below. It ideally grasps the breast with its padded and unpadded structure. It has underwire. It adapts to different body types thanks to its adjustable straps. In studio shooting, colors may vary due to light differences.
  • Enodelne kopalke Liu Jo
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.- Rahlo utrjena košarica.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice z zavezovanjem na vratu.- Tanka, elastična pletenina.
  • Enodelne kopalke Twinset črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Model z ribjo kostjo.- Model z okrasnimi kamni.- Mehka košarica.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.- Tanka, elastična pletenina.
  • Zgornji del kopalk Calvin Klein črna barva, KW0KW02427
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Neodstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Košarice podložene z ribjo kostjo.
  • Zgornji del kopalk Calvin Klein turkizna barva, KW0KW02345
    - Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.
  • Zgornji del kopalk Liu Jo zelena barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Trendyol Navy Blue Micro Floral Underwire Covered T-Shirt Bra Knitted Bra
    Model Information: Model's Measurements: Height: 174cm(5'9'') Chest: 83cm(32in) Waist: 60cm(23in) Hips: 89cm(35in); The product on the model is size S/36/8.; ; Material Component: 83% Polyester,17% Elastane ; Fabric Type: Knitted ;In order for you to use your product for a longer time and to properly care for your product, please follow the washing instructions below. It ideally grasps the breast with its padded and unpadded structure. It has underwire. It adapts to different body types thanks to its adjustable straps. In studio shooting, colors may vary due to light differences.
  • Modrček Calvin Klein Underwear črna barva, 000QF7909E
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Zapiranje z dvojnimi, trostopenjskimi kaveljčki.
  • Modrček Chantelle črna barva, C22DN6
    - Tehnologija Memory Foam je mehak in inovativen vložek, ki se popolnoma prilagaja telesu.- Certifikat Oeko-Tex® Standard 100 zagotavlja, da so v izdelku uporabljeni materiali in barvila, ki so okolju prijazni in nestrupeni.- Rahlo oblazinjena košarica brez žic ali drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje.- Govorica ženskega telesa je na novo osmišljena skozi intenzivne silhuete in odtise, ki ostanejo za seboj.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Trojno štiristopenjsko zapenjanje s kavljem in zanko.- Dodatna plast podloženega materiala na hrbtni strani.- Vstavki iz čipke.
  • Modrček Chantelle bež barva, C12Q50
    - Certifikat Oeko-Tex® Standard 100 zagotavlja, da so v izdelku uporabljeni materiali in barvila, ki so okolju prijazni in nestrupeni.- Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.- Model z aplikacijo iz bleščic.
  • Modrček Chantelle bež barva, C12Q20
    - Certifikat Oeko-Tex® Standard 100 zagotavlja, da so v izdelku uporabljeni materiali in barvila, ki so okolju prijazni in nestrupeni.- Všiti vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Govorica ženskega telesa je na novo osmišljena skozi intenzivne silhuete in odtise, ki ostanejo za seboj.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.- Dodatna plast podloženega materiala na hrbtni strani.- Model z aplikacijo iz bleščic.
  • Modrček Chantelle črna barva, C22DMU
    - Certifikat Oeko-Tex® Standard 100 zagotavlja, da so v izdelku uporabljeni materiali in barvila, ki so okolju prijazni in nestrupeni.- Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.- Vstavki iz čipke.
  • Edoti Padded bra UL
    Ladies braWith the addition of decorative laceAdjustable claspMaterial: 90% nylon, 10% spandexColor: beige Please refer to the size chart carefully.
  • Trendyol White Thread Strap Extra Push-Up Tshirt Bra Knitted Bra
    Model Information: Model's Measurements: Height: 179cm(5'10') Chest 84cm(33in) Waist: 58cm(22in) Hips: 95cm(37in); The product on the model is size S/36/8.; ; Material Component: 86% Polyamide,14% Elastane ; Fabric Type: Knitted ;In order for you to use your product for a longer time and to properly care for your product, please follow the washing instructions below. In studio shooting, colors may vary due to light differences.
  • Trendyol Black Micro Lace Detailed String Strap Extra Push Up Bustier Knitted Bra
    Material Component: 92% Polyester, 8% Elastane; Fabric Type: Knitted; In order to use your product for a longer time and to properly care for your product, please follow the washing instructions below. In studio shooting, colors may vary due to light differences.
  • Modrček Tommy Hilfiger črna barva
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Rahlo utrjena košarica.- Zapiranje s trojnimi, tristopenjskimi kavlji.- Model z ribjo kostjo.
  • Modrček Chantelle bež barva
    - Utrjena košarica.- Model z ribjo kostjo.- Regulirano zapenjanje s kaveljčki.- Nastavljive naramnice.
  • Modrček Emporio Armani Underwear črna barva, 164394 4F223
    - Model iz linije Armani Sustainability Project je deloma izdelan iz organskih vlaken, pri izdelavi katerih se porabi veliko manj kemikalij in električne energije.- Všiti vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Tanka, elastična pletenina.
  • Modrček Chantelle C018M9
    - Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.
  • Modrček Guess JANE črna barva, O4YC01 PZ01C
    - Vložki, ki jih ni mogoče odstraniti, zagotavljajo utrditev in dodatno pokritost prsi.- Model s stranskimi naramnicami.- Zapiranje z dvojnimi, trostopenjskimi kaveljčki.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.
  • Trendyol White-Tin 2-Pack Rope Strap Non-Padded Whole Cup Balcony Knitted Bra
    Model Information: Model's Measurements: Height: 179cm(5'10'') Bust: 80cm(31in) Waist: 61cm(24in) Hips: 89cm(35in); The product on the mannequin is size S/36/8; ; Material Composition: 86% Polyamide, 14% Elastane ; Fabric Type: Knitted ;P lease follow the washing instructions given below in order to use your product for a longer time and to care for your product properly. With its padded and unfilled structure, it grips the breast ideally. It is underwire. Thanks to its adjustable straps, it adapts to different body types. ; Colors may vary in studio shots due to the difference in light.
  • Modrček Guess REBECCA črna barva, O4BC12.KCG40
    - Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje s kaveljčkom.
  • Modrček BOSS črna barva
    - Neodstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Model z ribjo kostjo.- Regulirano zapenjanje s kaveljčki.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.
  • Modrček Chantelle črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Modrček Chantelle črna barva, C22AN1
    - Model z ribjo kostjo.- Rahlo utrjena košarica.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.
  • Modrček Chantelle črna barva, C22BK6
    - Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Regulirano zapenjanje s kaveljčki.
  • Modrček Chantelle črna barva, C13YM0
    - Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.
  • Modrček Chantelle črna barva, C22CNR
    - Trojno štiristopenjsko zapenjanje s kavljem in zanko.- Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Utrjena košarica.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.
  • Tommy Hilfiger modrček
    - Rahlo utrjena košarica.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapiranje z dvojnimi, trostopenjskimi kaveljčki.
  • Modrček Chantelle črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.
  • Trendyol Black Micro Elastic Detailed Push Up Knitted Bra
    Model Information: Model's Measurements: Height: 179cm(5'10'') Bust: 85cm(33in) Waist: 60cm(23in) Hips: 90cm(35in); The product on the mannequin is size S/36/8; ; Material Composition: 86% Polyamide, 14% Elastane ; Fabric Type: Knitted ;P lease follow the washing instructions given below in order to use your product for a longer time and to care for your product properly. It provides a natural appearance while providing support with its underwire and filled pad structure. Thanks to its adjustable straps, it adapts to different body types. ; Colors may vary in studio shots due to the difference in light.
  • Modrček Chantelle vijolična barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.
  • Trendyol Red Embroidered Lace String Strapless Capless Knitted Underwear Set
    Material Composition: 90% Polyester, 10% Elastane ; Fabric Type: Knitted ;P lease follow the washing instructions given below in order to use your product for a longer time and to care for your product properly. ; No pad. It is underwire. Thanks to its adjustable straps, it adapts to different body types. With its thong cut, it exposes the hips, it is invisible under the clothes and does not leave marks. It has a standard waist height suitable for daily use. ; Colors may vary in studio shots due to the difference in light.
  • Modrček Chantelle bordo barva, C06GN7
    - Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.- Model z aplikacijo iz bleščic.
  • Modrček Calvin Klein Underwear črna barva, 000QF7841E
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Regulirano zapenjanje s kaveljčki.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Mehka skodelica, ojačana s podlogami.
  • Modrček Calvin Klein Underwear črna barva, 000QF7577E
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Všiti vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Model z ribjo kostjo.- Regulirano zapenjanje s kaveljčki.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.
  • Ženski nedrček Trendyol Seamless
    Ženski nedrček Trendyol Seamless<br />- Popoln za vsakodnevno nošenje<br /><br />Mere modela: višina: 176 cm, prsi: 84 cm, pas: 69 cm, boki: 89 cm<br />Model nosi velikost: S/36/1<br /><br />Material: 92 % poliamid 8 % elastan
  • Trendyol Ten Micro Lace Detail Underwire Covered Strapless Knitted Bra
    Model Information: Model Measurements: Height: 172cm(5'8'') Chest: 83cm(32in) Waist: 58cm(22in) Hip: 87cm(34in); The product on the model is size S/36/8.; ; Material Component: 92% Polyester, 8% Elastane; Fabric Type: Knitted ;In order to use your product for a longer period of time and to properly care for your product, please follow the washing instructions below. ;It ideally embraces the chest with its padded and unpadded structure. It has underwire. It adapts to different body types thanks to its removable and adjustable straps. ; Colors may vary due to light differences in studio shots.
  • Trendyol White Seamless Lace Detailed Non-wired Cupped Bustier Knitted Bra
    Material Component: 85% Polyamide, 15% Elastane; Fabric Type: Knitted; In order to use your product for a longer time and to properly care for your product, please follow the washing instructions below. It ideally grasps the breast with its padded and unpadded structure. It is without underwire. It adapts to different body types thanks to its adjustable straps. In studio shooting, colors may vary due to light differences.
  • Trendyol Gray Micro Rope Strap Non-wired Covered Knitted Bra
    Material Composition: 83% Polyester, 17% Elastane ; Fabric Type: Knitted ;P lease follow the washing instructions given below in order to use your product for a longer time and to care for your product properly. With its padded and unfilled structure, it grips the breast ideally. It is non-wired. Thanks to its adjustable straps, it adapts to different body types. ; Colors may vary in studio shots due to the difference in light.
  • Trendyol Dark Skin Seamless Lace Detailed Non-wired Cupped Bustier Knit Bra
    Model Information: Model Measurements: Height: 176cm(5'9") Chest: 86cm(33in) Waist: 59cm(23in) Hip: 88cm(34in); The product on the model is size S/36/8.; ; Material Component: 85% Polyamide, 15% Elastane; Fabric Type: Knitted ;In order to use your product for a longer period of time and to properly care for your product, please follow the washing instructions below. ;It ideally hugs the chest with its padded and non-padded structure. It has no underwire. It adapts to different body types thanks to its adjustable straps. ; Colors may vary due to light differences in studio shots.
  • DEFACTO Fall In Love Coverless Padless Underwire Bra
    If you are looking for a comfortable and stylish option that does not leave marks under the clothes you wear during the summer months, the Fall in Love Uncovered Padless Bra is for you! This special design will allow you to move freely and provide a comfortable experience all day long. Discover this wonderful product to complete your style now!; Elastane 7%, Polyester 93%; Item Code: B3607AX24SP;
  • Trendyol Dark Cherry Seamless Rope Strap Covered Bralette Knitted Bra
    Material Composition: 92% Polyamide, 8% Elastane ; Fabric Type: Knitted ;P lease follow the washing instructions given below in order to use your product for a longer time and to care for your product properly. With its padded and unfilled structure, it grips the breast ideally. It is non-wired. Thanks to its adjustable straps, it adapts to different body types. ; Colors may vary in studio shots due to the difference in light.
  • Trendyol Black Polyamide Non-wired Cupped Bralette Knitted Bra
    Model Information: Model Measurements: Height: 176cm(5'9") Chest: 86cm(33in) Waist: 59cm(23in) Hip: 88cm(34in); The product on the model is size S/36/8.; ; Material Component: 95% Polyamide, 5% Elastane; Fabric Type: Knitted ;In order to use your product for a longer period of time and to properly care for your product, please follow the washing instructions below. ;It ideally hugs the chest with its padded and non-padded structure. It has no underwire. It adapts to different body types thanks to its adjustable straps. ; Colors may vary due to light differences in studio shots.
  • Trendyol Light Rose Rope Strap Extra Push-Up Tshirt Bra Knitted Bra
    Material Component: 86% Polyamide, 14% Elastane; Fabric Type: Knitted; In order to use your product for a longer time and to properly care for your product, please follow the washing instructions below. In studio shooting, colors may vary due to light differences.
  • Modrček Calvin Klein Underwear
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Rahlo utrjena košarica.- Model z ribjo kostjo.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapiranje z dvojnimi, trostopenjskimi kaveljčki.
  • Modrček Tommy Hilfiger črna barva, UW0UW05585
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Model z ribjo kostjo.- Rahlo utrjena košarica.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Zapiranje z dvojnimi, trostopenjskimi kaveljčki.
  • Modrček Tommy Hilfiger črna barva, UW0UW05515
    - Rahlo utrjena košarica.- Model z ribjo kostjo.- Zapiranje z dvojnimi, trostopenjskimi kaveljčki.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Vstavki iz čipke.
  • Modrček Tommy Hilfiger črna barva, UW0UW05518
    - Utrjena košarica.- Model z ribjo kostjo.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapiranje z dvojnimi, trostopenjskimi kaveljčki.
  • Modrček Calvin Klein Underwear črna barva, 000QF7948E
    - Rahlo utrjena košarica.- Model z ribjo kostjo.- Nastavljive naramnice.- Zapiranje z dvojnimi, trostopenjskimi kaveljčki.
  • Orsay Zgornji del kopalk Rdeča
    Zgornji del kopalk - Orsay - Rdeča. Dvodelne kopalke
  • Modrček Chantelle bež barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Regulirano zapenjanje s kaveljčki.- Dekorativni detajl med košaricama.
  • Under Armour UA Uplift High Športni Modrček Siva
    UA Uplift High Športni Modrček - Under Armour - Siva. Športni nedrčki
  • Modrček BOSS črna barva, 50520359
    - Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Zapiranje z dvojnimi, trostopenjskimi kaveljčki.- Nastavljive naramnice.- Tanka, elastična pletenina.
  • Modrček United Colors of Benetton roza barva, 36YZ1R01H
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Rahlo utrjena košarica.- Model z ribjo kostjo.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.
  • Modrček Tommy Hilfiger črna barva, UW0UW05516
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Rahlo utrjena košarica.- Model z ribjo kostjo.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapiranje z dvojnimi, trostopenjskimi kaveljčki.- Vstavki iz čipke.
  • Modrček Chantelle vijolična barva
    - Rahlo utrjena košarica.- Model z ribjo kostjo.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.
  • Modrček Zhilyova roza barva, 171010215
    - Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Zapiranje z dvojnimi, trostopenjskimi kaveljčki.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.
  • Modrček Chantelle črna barva, C22BM5
    - Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Trojno štiristopenjsko zapenjanje s kavljem in zanko.
  • Modrček Zhilyova rumena barva, 198010531
    - Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Zapiranje z dvojnimi, trostopenjskimi kaveljčki.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.
  • Modrček Zhilyova bež barva, 073010503
    - Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Regulirano zapenjanje s kaveljčki.
  • Modrček Zhilyova 171010265
    - Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapiranje z dvojnimi, trostopenjskimi kaveljčki.
  • Modrček Emporio Armani Underwear črna barva, 164419 4F205
    - Rahlo utrjena košarica.- Model z ribjo kostjo.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapiranje z dvojnimi, trostopenjskimi kaveljčki.
  • Modrček Zhilyova črna barva, 063010201
    - Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Regulirano zapenjanje s kaveljčki.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Model s stranskimi naramnicami.
  • Modrček Zhilyova rjava barva, 171010228
    - Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Zapiranje z dvojnimi, trostopenjskimi kaveljčki.
  • Modrček Zhilyova rdeča barva, 231010210
    - Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.
  • Modrček Calvin Klein Underwear črna barva
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Model z nastavljivimi, zamenljivimi naramnicami na hrbtni strani.- Zapiranje z dvojnimi, trostopenjskimi kaveljčki.- Model je izdelan iz čipkastega materiala.
  • Modrček Chantelle črna barva, C22CK5
    - Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Regulirano zapenjanje s kaveljčki.
  • Modrček Undress Code Bliss Bra rdeča barva, 721
    - Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Zapiranje s trojnimi, tristopenjskimi kavlji.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Okrasni robovi.- Model je izdelan iz čipkastega materiala.
  • DEFACTO Fall In Love Coverless Padless Bra
    Women's Bra; Elastane 9%, Polyester 91%; Item Code: B2470AX23WN;
  • Modrček Emporio Armani Underwear črna barva
    - Utrjena košarica.- Govorica ženskega telesa je na novo osmišljena skozi intenzivne silhuete in odtise, ki ostanejo za seboj.- Nastavljive, odstranljive naramnice.- Regulirano zapenjanje s kaveljčki.
  • Modrček Chantelle črna barva, C22AP0
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nastavljive naramnice.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.- Tanka, elastična pletenina.
  • Modrček Chantelle črna barva, C22BNR
    - Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Utrjena košarica.- Model z ribjo kostjo.- Trojno štiristopenjsko zapenjanje s kavljem in zanko.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.
  • Trendyol Black-Skin Polyamide Double-Sided Wearable Rope Strap Covered Knitted Bra
    Model Information: Model's Measurements: Height: 179cm(5'10'') Bust: 85cm(33in) Waist: 60cm(23in) Hips: 90cm(35in); The product on the mannequin is size S/36/8; Material Composition: 95% Polyamide, 5% Elastane ; Fabric Type: Knitted ;P lease follow the washing instructions given below in order to use your product for a longer time and to care for your product properly. With its padded and unfilled structure, it grips the breast ideally. It is underwire. Thanks to its adjustable straps, it adapts to different body types. ; Colors may vary in studio shots due to the difference in light.
  • Trendyol Black Micro Slogan Elastic Detailed Coated Knitted Underwear Set
    Model Information: Model Measurements: Height: 178cm(5'10'') Chest: 84cm(33in) Waist: 61cm(24in) Hip: 89cm(35in); The product on the model is size S/36/8.; ; Material Component: 92% Polyester, 8% Elastane; Fabric Type: Knitted ;In order to use your product for a longer time and to properly care for your product, please follow the washing instructions below. ;It ideally embraces the breast with its padded and non-padded structure. It does not have underwire. It adapts to different body types thanks to its adjustable straps. ;It leaves the hips exposed with its thong cut, is invisible under clothes and does not leave marks. It has a standard waist height suitable for daily use. ; Colors may vary due to light differences in studio shots.
  • Trendyol Black-Multicolored Micro Floral Lace Detailed Covered Knitted Lingerie Set
    Model Information: Model Measurements: Height: 180cm(5'11'') Chest: 84cm(33in) Waist: 62cm(24in) Hip: 89cm(35in); The product on the model is size S/36/8.; ; Material Component: 83% Polyester, 17% Elastane ; Fabric Type: Knitted ;In order to use your product for a longer time and to properly care for your product, please follow the washing instructions below. ;It ideally embraces the breast with its padded and non-padded structure. It has underwire. It adapts to different body types thanks to its adjustable straps. ;It leaves the hips exposed with its thong cut, is invisible under clothes and does not leave marks. It has a standard waist height suitable for daily use. ; Colors may vary due to light differences in studio shots.
  • Trendyol Black Micro Gold Accessory Detailed Covered Knitted Underwear Set
    Model Information: Model Measurements: Height: 180cm(5'11'') Chest: 84cm(33in) Waist: 62cm(24in) Hip: 89cm(35in); The product on the model is size S/36/8.; ; Material Component: 92% Polyester, 8% Elastane; Fabric Type: Knitted ;In order to use your product for a longer period of time and to properly care for your product, please follow the washing instructions below. ;It ideally embraces the breast with its padded and non-padded structure. It has underwire. It adapts to different body types thanks to its adjustable straps. ;It provides a stylish look with its sexy cut that leaves part of the hips exposed. It has a standard waist height suitable for daily use. ; Colors may vary due to light differences in studio shots.
  • Trendyol Brown-Dark Skin 2-Pack Rope Strapless Padded Full Cup Balconet Knitted Bra
    Material Composition: 86% Polyamide, 14% Elastane ; Fabric Type: Knitted ;P lease follow the washing instructions given below in order to use your product for a longer time and to care for your product properly. With its padded and unfilled structure, it grips the breast ideally. It is underwire. Thanks to its adjustable straps, it adapts to different body types. ; Colors may vary in studio shots due to the difference in light.
  • Trendyol White Lace Rope Strap Push-Up Strapless Knitted Bra
    Material Composition: 90% Polyamide, 10% Elastane ; Fabric Type: Knitted ;P lease follow the washing instructions given below in order to use your product for a longer time and to care for your product properly. It provides a natural appearance while providing support with its underwire and filled pad structure. It adapts to different body types thanks to its removable and adjustable straps. ; Colors may vary in studio shots due to the difference in light.
  • Trendyol Ten Micro Window/Cut Out Detail Covered Triangle Knit Bra
    Model Information: Model Measurements: Height: 180cm(5'11'') Chest: 84cm(33in) Waist: 62cm(24in) Hip: 89cm(35in); The product on the model is size S/36/8.; ; Material Component: 92% Polyester,8% Elastane ; Fabric Type: Knitted ; For longer use of your product and proper care of your product, please follow the washing instructions below. ; Colors may vary due to light differences in studio shots.
  • Trendyol Pink-Multicolored Micro Striped Rope Strap Covered T-Shirt Bra Knitted Bra
    Material Component: 83% Polyester, 17% Elastane; Fabric Type: Knitted; In order to use your product for a longer time and to properly care for your product, please follow the washing instructions below. It ideally grasps the breast with its padded and unpadded structure. It has underwire. It adapts to different body types thanks to its adjustable straps. In studio shooting, colors may vary due to light differences.
  • Under Armour Rush High Športni Modrček Roza
    Rush High Športni Modrček - Under Armour - Roza. Športni nedrčki
  • Under Armour Armour High Crossback Športni Modrček Črna
    Armour High Crossback Športni Modrček - Under Armour - Črna. Športni nedrčki
  • Under Armour Rush High Športni Modrček Črna
    Rush High Športni Modrček - Under Armour - Črna. Športni nedrčki
  • DEFACTO Fall In Love Comfort Padded Underwire Bra
    You'll fall in love with this comfortable padded bra. It provides all-day comfort with its soft fabric and comfortable design. It is the perfect choice for a stylish and stylish look. Specially designed pads shape and support naturally. Feel safe and comfortable in this bra.; Polyamide 96%, Elastane 4%; Item Code: A8858AX24SP;
  • DEFACTO Fall In Love Laced Padless Bra
    Fall in Love Laced Padless Bra combines elegance and comfort. This special design draws attention with its elegant lace details. While providing all day comfort with its padless structure, it hugs your body perfectly. Now discover the Fall in Love Laced Padless Bra to complete your style.; Polyamide 95%, Elastane 5%; Model Information Black-BK81: Chest: 82 Height: 1.75 Hips: 91 Waist: 60; Model Size Black-BK81: 75/B; Item Code: A8423AX24SP;
  • Trendyol Dusty Rose Lace Rope Strap Push-Up Strapless Knitted Bra
    Material Composition: 90% Polyamide, 10% Elastane ; Fabric Type: Knitted ;P lease follow the washing instructions given below in order to use your product for a longer time and to care for your product properly. It provides a natural appearance while providing support with its underwire and filled pad structure. It adapts to different body types thanks to its removable and adjustable straps. ; Colors may vary in studio shots due to the difference in light.
  • Modrček Chantelle črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.- Dekorativni detajl med košaricama.
  • Trendyol Beige Cotton Non-wired Covered Rope Strap T-Shirt Bra Knitted Bra
    Material Component: 97% Cotton, 3% Elastane ; Fabric Type: Knitted ;In order to use your product for a longer period of time and to properly care for your product, please follow the washing instructions below. ;It ideally grasps the chest with its padded and unpadded structure. It is wire-free. It adapts to different body types thanks to its adjustable straps. ; Colors may vary due to light differences in studio shots.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh