Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki

774
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Avon Care Berry Fusion krema za posvetljevanje za obraz in telo 400 ml
    Avon Care Berry Fusion, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Avon Care Berry Fusion, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: za uporabo na telesu in obrazu prijetno diši ne pušča mastnih sledi globinsko vlaži kožo koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Uporabljajte kot zadnji korak svoje običajne negovalne rutine. Uporabljajte dnevno. Uporabljate lahko tudi za roke.
  • Dove Bath Therapy Renew gel za prhanje in kopanje Wild Violet & Pink Hibiscus 400 ml
    Dove Bath Therapy Renew, 400 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Dove Bath Therapy Renew poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo mehča kožo celega telesa ustvarja bogato peno prijetno diši Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Dove Bath Therapy Glow gel za prhanje in kopanje Blood Orange & Rhubarb 400 ml
    Dove Bath Therapy Glow, 400 ml, Peneče kopeli za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dove Bath Therapy Glow. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo Vlaži in hrani kožo prijetno diši Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Sigg KBT Kids steklenička za otroke Mickey School 400 ml
    Sigg KBT Kids, 400 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšala otroška steklenička Sigg KBT Kids , katere velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: priročna velikost idealno za potovanja Material: aluminij brez BPA
  • Joanna Cannabis šampon za okrepitev las za tanke in poškodovane lase 400 ml
    Joanna Cannabis, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Joanna Cannabis učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Sigg Miracle šolska steklenica s slamico Girl Power 400 ml
    Sigg Miracle, 400 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšala otroška steklenička Sigg Miracle , katere velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: s slamico mehek ustnik priročna velikost enostavno se sestavi Material: aluminij brez BPA
  • Farmona Tutti Frutti Tango Mango losjon za prhanje za prehrano in hidracijo 400 ml
    Farmona Tutti Frutti Tango Mango, 400 ml, Kopalna mleka za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Farmona Tutti Frutti Tango Mango je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Farmona Tutti Frutti Minty Orange osvežilno olje za prhanje 400 ml
    Farmona Tutti Frutti Minty Orange, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Olje za prhanje Farmona Tutti Frutti Minty Orange je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagalo odstraniti vse nečistoče, temveč bo kožo tudi ustrezno navlažilo in na njej pustilo zaščitni film. Popolno čistočo z njim dosežete, ne da bi prišlo do poškodbe naravne lipidne plasti na površini kože. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko mehča in povečuje elastičnost kože hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • L.O.L. Surprise Shampoo & Conditioner šampon in balzam 2 v1 za otroke 400 ml
    L.O.L. Surprise Shampoo & Conditioner, 400 ml, Otroški balzami za otroke, Šampon in balzam 2 v 1 L.O.L. Surprise Shampoo & Conditioner vašim lasem nudi hitro in učinkovito nego v enem pripravku. Lastnosti: temeljito umiva lase in hkrati poenostavlja njihovo česanje mehča lase in poenostavlja njihovo nadaljnje urejanje Navodilo za uporabo: Nanašajte na vlažne lase. Spenite, rahlo masirajte lasišče in nato sperite.
  • Adidas Energy Kick poživitveni gel za prhanje 400 ml
    Adidas Energy Kick, 400 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za prhanje Adidas Energy Kick je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Bebble Shampoo & Body Wash Camomile & Linden šampon in gel za umivanje 2v1 za otroke 400 ml
    Bebble Shampoo & Body Wash Camomile & Linden, 400 ml, Otroški šamponi za otroke, Kopanje za vas in vaše otroke ne sme biti strah vzbujajoča obveznost, temveč prijetno doživetje, pri katerem je otroška koža deležna najnežnejše nege. Pripravek Bebble Shampoo & Body Wash Camomile & Linden pomaga umivati in odstranjevati nečistoče z občutljive otroške kože, ne da bi jo izsušil ali razdražil. Med kopanjem jo nežno neguje, pomirja, otroku pa zagotavlja občutek ugodja. Lastnosti: intenzivno vlaži koža je po uporabi mehka in voljna nežno umije vso umazanijo med kopeljo nahrani nežno otroško kožo ne draži oči fino umije tudi otroške lase pomirja draženje Navodilo za uporabo: Izdelek nanesite na vlažno kožo ali lase. Nežno vmasirajte in nato splaknite z vodo.
  • Caudalie Thé Des Vignes hranilni losjon za telo s hialuronsko kislino 400 ml
    Caudalie Thé Des Vignes, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Caudalie Thé Des Vignes vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča dobro se nanaša in se enostavno vpija kožo pušča žametno mehko na dotik Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Avon Care Pomegranate večnamenska krema za obraz, roke in telo 400 ml
    Avon Care Pomegranate, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Avon Care Pomegranate, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: za uporabo na telesu in obrazu dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi prijetno diši globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Avon Care Pomegranate vlažilni losjon za telo z vitaminom E 400 ml
    Avon Care Pomegranate, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Avon Care Pomegranate bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik popravlja suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • OnlyBio Hair Of The Day vlažilna maska za zdrave in lepe lase 400 ml
    OnlyBio Hair Of The Day, 400 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase OnlyBio Hair Of The Day predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasje so mehki na dotik lasem daje čudovit vonj Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • OnlyBio Hair Of The Day vlažilna maska za neobvladljive lase 400 ml
    OnlyBio Hair Of The Day, 400 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase OnlyBio Hair Of The Day predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži izboljšuje prožnost lasnih vlaken lasje so mehki na dotik lasem vrača naraven, zdrav videz Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • OnlyBio Hair Of The Day nežni šampon za vsakodnevno uporabo z aloe vero 400 ml
    OnlyBio Hair Of The Day, 400 ml, Šamponi uniseks, Šampon OnlyBio Hair Of The Day učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase odstranjuje prhljaj Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Adidas Deep Clean čistilni gel za prhanje s piling učinkom 400 ml
    Adidas Deep Clean, 400 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za prhanje Adidas Deep Clean je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Mushie Organic Baby losjon za telo za otroke 400 ml
    Mushie Organic Baby, 400 ml, Otroška nega telesa za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Izdelek Mushie Organic Baby bo krhki otroški koži zagotovil vse, kar potrebuje, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njene naravne funkcije. Lastnosti: hitro se vpija preprečuje suho kožo učinkovito nahrani kožo in lase mehča ter jih naredi voljne Sestava: veganski izdelek brez dišav vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Na kožo telesa nanesite po potrebi in nežno razmažite.
  • Mushie Organic Baby gel za prhanje in šampon 2v1 za otroke 400 ml
    Mushie Organic Baby, 400 ml, Otroški šamponi za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Izdelek Mushie Organic Baby bo krhko kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma očistil, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celega telesa odstranjuje vse nečistoče, pri tem pa ne poruši zaščitne kožne pregrade. Nasprotno, prispeva k hranjenju, vlaženju in mehčanju. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: primeren za vsakodnevno uporabo koža je po uporabi mehka in voljna nežno umije vso umazanijo nežno neguje otroško kožo umije tudi lase Sestava: veganski izdelek brez dišav vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • A-Derma Exomega Control losjon za telo proti draženju in srbenju kože 400 ml
    A-Derma Exomega Control, 400 ml, Otroška nega telesa uniseks, Krema za telo A-Derma Exomega neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča pomirja kožo in jo osvežuje popravlja suho kožo koži zagotavlja dolgotrajno prožnost obnavlja kožo zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži za uporabo na telesu in obrazu Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Radox Refreshment osvežujoč gel za prhanje za moške 400 ml
    Radox Refreshment, 400 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za tuširanje Radox Refreshment spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa po uporabi doda občutek svežine in energije uporablja se lahko za telo in lase Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Temeljito sperite.
  • canpol babies So Cool Bottle steklenička za otroke s slamico Ananas 12m+ 400 ml
    canpol babies So Cool Bottle, 400 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšal otroški lonček za pitje canpol babies So Cool Bottle, katerega velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: idealno za potovanja s slamico zamašek za privitje enostavno se sestavi
  • Caudalie Vinosun regeneracijski losjon za po sončenju 400 ml
    Caudalie Vinosun, 400 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Da vaša koža ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek z vsebnostjo pantenola Caudalie Vinosun bo poskrbel za celotno pomirjanje in dopolnil izgubljeno vlago, pomembno podprl regeneracijo in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Lastnosti: neguje in obnavlja intenzivno vlaži globinsko hrani od sonca obremenjeno kožo Navodilo za uporabo: Po izpostavljenosti soncu enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa.
  • Good Bubble Super Bubbly Bubble Bath pena za kopel za otroke Cloudberry 400 ml
    Good Bubble Super Bubbly Bubble Bath, 400 ml, Kopanje otrok za otroke, Kopanje za vas in vaše otroke ne sme biti strah vzbujajoča obveznost, temveč prijetno doživetje, pri katerem je otroška koža deležna najnežnejše nege. Pripravek Good Bubble Super Bubbly Bubble Bath pomaga umivati in odstranjevati nečistoče z občutljive otroške kože, ne da bi jo izsušil ali razdražil. Med kopanjem jo nežno neguje, pomirja, otroku pa zagotavlja občutek ugodja. Lastnosti: koža je po uporabi mehka in voljna ne draži oči prijetno diši nežno umije vso umazanijo ustvari rahlo peno nežno neguje otroško kožo enostavno se spira Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko.
  • Good Bubble Gruffalo Bubble Bath pena za kopel za otroke Prickly Pear 400 ml
    Good Bubble Gruffalo Bubble Bath, 400 ml, Kopanje otrok za otroke, Kopanje za vas in vaše otroke ne sme biti strah vzbujajoča obveznost, temveč prijetno doživetje, pri katerem je otroška koža deležna najnežnejše nege. Pripravek Good Bubble Gruffalo Bubble Bath pomaga umivati in odstranjevati nečistoče z občutljive otroške kože, ne da bi jo izsušil ali razdražil. Med kopanjem jo nežno neguje, pomirja, otroku pa zagotavlja občutek ugodja. Lastnosti: koža je po uporabi mehka in voljna ne draži oči prijetno diši nežno umije vso umazanijo ustvari rahlo peno nežno neguje otroško kožo enostavno se spira Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko.
  • Ideepharm Idee Derm regeneracijski losjon za telo z vitamini 400 ml
    Ideepharm Idee Derm, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Ideepharm Idee Derm bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost koži vrača prožnost dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Proraso Red Aftershave Professional voda za po britju 400 ml
    Proraso Red Aftershave Professional, 400 ml, Izdelki za po britju za moške, Zaradi britja je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek za po britju Proraso Red Aftershave Professional bo pomiril vaš obraz, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Zagotavlja obnovitveno nego in občutek udobja za vašo obremenjeno kožo. Lastnosti: preprečuje draženje kože koži doda prijeten vonj Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Babaria Aloe Vera vlažilna krema za telo za občutljivo kožo 400 ml
    Babaria Aloe Vera, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Krema za telo Babaria Aloe Vera neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo obnavlja kožo intenzivno hrani in mehča dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Babaria Vitamin C vlažilna krema za telo za vse tipe kože 400 ml
    Babaria Vitamin C, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Babaria Vitamin C , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi izboljšuje prožnost kože in njeno elastičnost globinsko vlaži kožo Sestava: vsebuje vsaj 91 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Agnotis Bath Shampoo otroški šampon 400 ml
    Agnotis Bath Shampoo, 400 ml, Otroški šamponi za otroke, Šampon temeljito opere otroške lase, ki so poleg tega še mehki in dišeči. Lastnosti: obnavlja in hrani lase globinsko čisti kožo fino opere otroške lase primeren za vsakodnevno uporabo Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, spenite in temeljito sperite.
  • Spiridea Codexial Lipolotio vlažilna emulzija za atopično kožo otrok in odraslih z regeneracijskim učinkom 400 ml
    Spiridea Codexial Lipolotio, 400 ml, Posebna nega za kožo za ženske, Krema za telo Spiridea Codexial neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: pomirja kožo in jo osvežuje popravlja suho kožo obnavlja kožo zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži dermatološko testirano Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Ziaja Baltic Home Spa Vitality vlažilni serum za telo 400 ml
    Ziaja Baltic Home Spa Vitality, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Ziaja Baltic Home Spa Vitality, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži vrača udobje in vitalnost dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 92 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Ziaja Men šampon in gel za prhanje 2v1 Red Cedar 400 ml
    Ziaja Men, 400 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za prhanje Ziaja Men je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo po uporabi doda občutek svežine in energije uporablja se lahko za telo in lase Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 92 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Ziaja Men gel za prhanje za telo in lase za moške Mountain Pepper 400 ml
    Ziaja Men, 400 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za prhanje Ziaja Men je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo po uporabi doda občutek svežine in energije uporablja se lahko za telo in lase Sestava: vsebuje vsaj 93 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Ziaja Natural Care osvežujoč gel za prhanje 400 ml
    Ziaja Natural Care, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Ziaja Natural Care je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži mehča in povečuje elastičnost kože koži vrača občutek udobja Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Ziaja Natural Care gel za intimno higieno 400 ml
    Ziaja Natural Care, 400 ml, Intimna higiena za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Ziaja Natural Care nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa intenzivno vlaži zagotavlja dolgotrajen občutek svežine Sestava: veganski izdelek
  • Head & Shoulders Anti Hair Fall šampon proti prhljaju s kofeinom 400 ml
    Head & Shoulders Anti Hair Fall, 400 ml, Šamponi uniseks, Šampon Head & Shoulders Anti Hair Fall učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase odstranjuje prhljaj z las in lasišča odstranjuje maščobo Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Herbadent Forte ustna voda 400 ml
    Herbadent Forte, 400 ml, Ustne vode uniseks, Ustna voda Herbadent Forte osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: krepi sklenino zaščita pred zobnimi oblogami zagotavlja svež dah ohranja zdrave dlesni Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Garnier Skin Naturals Pure Charcoal čistilna micelarna voda z gelasto teksturo 400 ml
    Garnier Skin Naturals Pure Charcoal, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Micelarna voda Garnier Skin Naturals zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: čisti pore v globino odstranjuje tudi odporna ličila zmanjša pomanjkljivosti kože nežno in temeljito umije cel obraz Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi. Ne spirajte.
  • Farmona Herbal Care Aloe Vera pomirjajoča micelarna voda 400 ml
    Farmona Herbal Care Aloe Vera, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Farmona Herbal Care Aloe Vera. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože pomirja draženje ima osvežilne in pomirjajoče učinke vlaži kožo Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Barnängen Lagom nežna krema za prhanje za suho kožo 400 ml
    Barnängen Lagom, 400 ml, Kreme za prhanje za ženske, Krema za prhanje Barnängen Lagom bo razvajala kožo vašega telesa in ji pri umivanju zagotovila potrebno vlaženje in hranila. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko in gladko intenzivno vlaži skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja Sestava: vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Barnängen Lagom svilnati losjon za telo za suho kožo 400 ml
    Barnängen Lagom, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Barnängen Lagom vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik koži vrača prožnost popravlja suho kožo zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • TRESemmé Purify & Hydrate šampon za mastne lase 400 ml
    TRESemmé Purify & Hydrate, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon TRESemmé Purify & Hydrate učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži lase odišavi z blagim vonjem lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • TRESemmé Purify & Hydrate balzam za mastne lase 400 ml
    TRESemmé Purify & Hydrate, 400 ml, Balzami za ženske, Balzam TRESemmé Purify & Hydrate zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje zapira lasno površino in jo dela bolj odporno ščiti lase pred poškodbami izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • Biotherm Life Plankton vlažilni losjon za telo 400 ml
    Biotherm Life Plankton, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Biotherm Life Plankton vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo.
  • Sea of Spa Bio Spa Natural Black Mud hranilni šampon za lase brez vitalnosti 400 ml
    Sea of Spa Bio Spa Natural Black Mud, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Sea of Spa Bio Spa Natural Black Mud učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Bambino Family Vitamin Glow vitaminski šampon 400 ml
    Bambino Family Vitamin Glow, 400 ml, Otroški šamponi za ženske, Šampon Bambino Family Vitamin Glow učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: lasje so po pranju nežno mehki in zdravi na pogled umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem obnavlja in hrani lase ne draži oči Sestava: ne vsebuje SLS ne vsebuje silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Eucerin AtopiControl olje za prhanje in kopel za suho in srbečo kožo 400 ml
    Eucerin AtopiControl, 400 ml, nega kože za ženske, Olje za prhanje Eucerin AtopiControl koži pri umivanju zagotavlja potrebno vlaženje in nego. Po uporabi bo spet polna vitalnosti. Lastnosti: nežno umije hrani in mehča suho kožo pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem mehča in povečuje elastičnost kože dermatološko testirano Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Adidas Deep Care negovalni gel za prhanje s hialuronsko kislino 400 ml
    Adidas Deep Care, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Adidas Deep Care je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko mehča in povečuje elastičnost kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Adidas Pre-Sleep Calm antistresni gel za prhanje nadomestno polnilo 400 ml
    Adidas Pre-Sleep Calm, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Adidas Pre-Sleep Calm je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko mehča in povečuje elastičnost kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Adidas Pre-Sleep Calm antistresni gel za prhanje 400 ml
    Adidas Pre-Sleep Calm, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Adidas Pre-Sleep Calm je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko mehča in povečuje elastičnost kože Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Adidas Energy Kick osvežujoč gel za prhanje 400 ml
    Adidas Energy Kick, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Adidas Energy Kick je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: pri umivanju ustvarja bogato peno intenzivno vlaži umiva kožo in odstranjuje umazanijo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • ARTEMIS SWISS MILK Bodycare losjon za prhanje 400 ml
    ARTEMIS SWISS MILK Bodycare, 400 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje ARTEMIS SWISS MILK Bodycare je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko in gladko intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Collistar Special Perfect Body High-Definition Slimming Cream krema za hujšanje 400 ml
    Collistar Special Perfect Body High-Definition Slimming Cream, 400 ml, Shujševalna nega za ženske, Želite oblikovati problematične predele in doseči gladke in čvrste obline, o katerih sanjate? Pripravek Collistar Special Perfect Body High-Definition Slimming Cream vam bo pomagal na poti do vitkejše postave. Spodbudi izgorevanje maščob, zmanjša njihovo ponovno nalaganje in poveča učinkovitost vaših prizadevanj za zmanjšanje telesne teže z redno vadbo in uravnoteženo prehrano. Prispeva k zmanjšanju obsega predelov, kot so stegna, trebuh in zadnjica, poleg tega pa zgladi in učvrsti vašo kožo. Lastnosti: koži vrača prožnost zlahka se vpija v kožo zmanjšuje maščobno tkivo vidno gladi kožo Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek s krožnimi gibi na območja telesa s prekomernim maščobnim tkivom in celulitom (boki, zadnjica, stegna). Masirajte, dokler se pripravek povsem ne vpije. Uporabljajte redno. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Collistar After Sun Moisturizing Restructuring After Sun Balm balzam za telo po sončenju 400 ml
    Collistar After Sun Moisturizing Restructuring After Sun Balm, 400 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Pripravek po sončenju bo od sonca obremenjeni koži zagotovil potrebno obnovo in pomiritev. Lastnosti: enostavno se raznaša in se hitro vpija pomirja kožo po sončenju krepi in podaljšuje porjavelost kože vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Po izpostavljenosti soncu enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa.
  • Mepal Campus Avengers steklenička za otroke 400 ml
    Mepal Campus Avengers, 400 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšal otroški lonček za pitje Mepal Campus Avengers, katerega velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: priročen in lahek idealno za potovanja primerno za pranje v pomivalne stroju
  • OnlyBio Hair in Balance maska za lase za normalne do suhe lase 400 ml
    OnlyBio Hair in Balance, 400 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase OnlyBio Hair in Balance predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem zagotavlja očarljiv lesk lasje so mehki na dotik Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • OnlyBio Hair in Balance hranilna maska za suhe lase 400 ml
    OnlyBio Hair in Balance, 400 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase OnlyBio Hair in Balance predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem zagotavlja očarljiv lesk lasem vrača naraven, zdrav videz Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • OnlyBio Hair in Balance nežni šampon za suho in občutljivo lasišče 400 ml
    OnlyBio Hair in Balance, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon OnlyBio Hair in Balance učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče bori se proti srbenju in suhosti lasišča lase odišavi z blagim vonjem Sestava: ne vsebuje SLS in SLES veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • OnlyBio Hair in Balance šampon za mastne lase za občutljivo lasišče 400 ml
    OnlyBio Hair in Balance, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon OnlyBio Hair in Balance učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče z las in lasišča odstranjuje maščobo bori se proti srbenju in suhosti lasišča Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Garnier Fructis Color Resist šampon za okrepitev las za barvane lase 400 ml
    Garnier Fructis Color Resist, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Garnier Fructis Color Resist učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Garnier Ambre Solaire vlažilni losjon za po sončenju 400 ml
    Garnier Ambre Solaire, 400 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Pripravek po sončenju Garnier Ambre Solaire bo od sonca obremenjeni koži zagotovil potrebno obnovo in pomiritev. Lastnosti: obnavlja zaščitno bariero kože enostavno se raznaša in se hitro vpija takoj pomirja kožo intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Po izpostavljenosti soncu enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa.
  • Ziaja Med Lipid Dermatological Formula fiziološki balzam za telo za atopično in alergično kožo 400 ml
    Ziaja Med Lipid Dermatological Formula, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Ziaja Med Lipid Dermatological Formula , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi izboljšuje prožnost kože in njeno elastičnost koži zagotavlja dolgotrajno prožnost globinsko vlaži kožo zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži popravlja suho kožo obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Farmona Radical All Hair Types šampon proti prhljaju 400 ml
    Farmona Radical All Hair Types, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Farmona Radical All Hair Types učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: odstranjuje prhljaj krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Farmona Radical Oily Hair šampon za normalizacijo za mastne lase 400 ml
    Farmona Radical Oily Hair, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Farmona Radical Oily Hair učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče preprečuje prezgodnje izpadanje las krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • La Roche-Posay Kerium nežni fiziološki gelasti šampon za normalne lase 400 ml
    La Roche-Posay Kerium, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon La Roche-Posay Kerium učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • MartiDerm Body Care učvrstitvena krema za telo 400 ml
    MartiDerm Body Care, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Krema za telo MartiDerm Body Care neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo mehča in pomaga do svilnato gladke kože izboljšuje prožnost kože in njeno elastičnost dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Beauty Jar Boogie Woogie pena za kopel 400 ml
    Beauty Jar Boogie Woogie, 400 ml, Peneče kopeli za ženske, Pena za kopel Beauty Jar Boogie Woogie zagotavlja udobje in zasluženo sprostitev po težkem dnevu. Lastnosti: prijetno diši zagotavlja občutek udobja in miru pomirja telo in duha Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko.
  • Beauty Jar Dolce Vita revitalizacijska kopalna pena 400 ml
    Beauty Jar Dolce Vita, 400 ml, Peneče kopeli za ženske, Pena za kopel Beauty Jar Dolce Vita zagotavlja udobje in zasluženo sprostitev po težkem dnevu. Lastnosti: prijetno diši zagotavlja občutek udobja in miru pomirja telo in duha Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Majhno količino izdelka dodajte v že natočeno kopel.
  • Beauty Jar Hot Tub Club pena za kopel z rakitovcem 400 ml
    Beauty Jar Hot Tub Club, 400 ml, Peneče kopeli za ženske, Pena za kopel Beauty Jar Hot Tub Club zagotavlja udobje in zasluženo sprostitev po težkem dnevu. Lastnosti: prijetno diši zagotavlja občutek udobja in miru pomirja telo in duha Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Vaseline Intensive vlažilni losjon za telo 400 ml
    Vaseline Intensive, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Vaseline Intensive bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: popravlja suho kožo globinsko vlaži kožo pomirja kožo in jo osvežuje koži zagotavlja udobje in vitalnost Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Ziaja Med Atopic Dermatitis Care vlažilna emulzija za atopično kožo otrok in odraslih 400 ml
    Ziaja Med Atopic Dermatitis Care, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Ziaja Med Atopic Dermatitis Care bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost učinkovito obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Spiridea Codexial Hydrolotio emulzija za zelo občutljivo suho in atopično kožo za obraz in telo 400 ml
    Spiridea Codexial Hydrolotio, 400 ml, Posebna nega za kožo uniseks, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Spiridea Codexial Hydrolotio, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: mehča in pomaga do svilnato gladke kože popravlja suho kožo obnavlja kožo zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži pomirja kožo in jo osvežuje intenzivno hrani in mehča primerno tudi za občutljivo ali alergično kožo hitro se vpija dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Revlon Professional Pro You The Definer utrjevalec za volumen las 400 ml
    Revlon Professional Pro You The Definer, 400 ml, Utrjevalci in pršila za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek Revlon Professional Pro You The Definer daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete zagotavlja volumen od korenin zagotavlja prožnost las Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • Old Spice Deep Sea gel za prhanje za moške 400 ml
    Old Spice Deep Sea, 400 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za prhanje Old Spice Deep Sea je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko mehča in povečuje elastičnost kože Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Old Spice Rock gel za prhanje za telo in lase 400 ml
    Old Spice Rock, 400 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 Old Spice Rock hitro in učinkovito umiva tako kožo celega telesa kot lase. Lastnosti: neguje lase in kožo lasem zagotavlja potrebno vlaženje in lesk različica pripravka 2 v 1 je praktična tudi za na pot Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • SVR Sebiaclear Eau Micellaire matirajoča micelarna voda za mastno in problematično kožo 400 ml
    SVR Sebiaclear Eau Micellaire, 400 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda SVR Sebiaclear Eau Micellaire. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: odstranjuje tudi odporna ličila kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Axe Black gel za prhanje za moške 400 ml
    Axe Black, 400 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Axe Black odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • Natura Siberica Oblepikha (Sea-Buckthorn) šampon za oslabljene in poškodovane lase 400 ml
    Natura Siberica Oblepikha (Sea-Buckthorn), 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Natura Siberica Oblepikha (Sea-Buckthorn) učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Natura Siberica Oblepikha (Sea-Buckthorn) globinsko čistilni šampon za normalne in mastne lase 400 ml
    Natura Siberica Oblepikha (Sea-Buckthorn), 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Natura Siberica Oblepikha (Sea-Buckthorn) učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna stimulira rast las odstranjuje prhljaj intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Garnier Skin Naturals Micellar Gentle Peeling micelarna voda s piling učinkom 400 ml
    Garnier Skin Naturals Micellar Gentle Peeling, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Garnier Skin Naturals Micellar Gentle Peeling. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah nežno in temeljito umije cel obraz prijetno osvežuje gladi in mehča kožo odstranjuje odmrle kožne celice Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte.
  • Garnier Botanic Therapy Disney Kids šampon in balzam 2 v1 za otroke 400 ml
    Garnier Botanic Therapy Disney Kids, 400 ml, Otroški balzami za otroke, Nežni otroški laski so še bolj nagnjeni k lomljenju in poškodbam. Otroški balzam Garnier Botanic Therapy Disney Kids zagotavlja potrebno nego lasem po umivanju. Obenem se boste z njegovo pomočjo izognili dolgotrajnemu razčesavanju, otrokom pa bo tako ostalo več časa za igro. Lastnosti: fino opere otroške lase omogoča razčesavanje nežnih las Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, spenite in temeljito sperite. Pazite, da izdelek ne pride v oči. V primeru stika temeljito splaknite z vodo.
  • Garnier Botanic Therapy Disney Kids šampon in balzam 2 v1 za lažje česanje las za otroke 400 ml
    Garnier Botanic Therapy Disney Kids, 400 ml, Otroški balzami za otroke, Šampon Garnier Botanic Therapy Disney Kids temeljito opere otroške lase, ki so poleg tega še mehki in dišeči. Lastnosti: fino opere otroške lase lasje so po pranju nežno mehki in zdravi na pogled omogoča razčesavanje nežnih las ne draži oči Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, spenite in temeljito sperite. Pazite, da izdelek ne pride v oči. V primeru stika temeljito splaknite z vodo.
  • ISDIN After Sun losjon za telo za sončenje za pomirjanje lasišča 400 ml
    ISDIN After Sun, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Pripravek po sončenju ISDIN After Sun bo od sonca obremenjeni koži zagotovil potrebno obnovo in pomiritev. Lastnosti: pomirja kožo po sončenju neguje in obnavlja daje občutek svežine vlaži kožo koži vrača udobje in vitalnost Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Pred uporabo pripravek temeljito pretresite. Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Garnier Botanic Therapy Coco Milk & Macadamia hranilni šampon za suhe in grobe lase 400 ml
    Garnier Botanic Therapy Coco Milk & Macadamia, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Garnier Botanic Therapy Coco Milk & Macadamia učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Old Spice Whitewolf gel za prhanje in šampon 2v1 za moške 400 ml
    Old Spice Whitewolf, 400 ml, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 za moške, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 Old Spice Whitewolf hitro in učinkovito umiva tako kožo celega telesa kot lase. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z moškim vonjem izdelek je posebej razvit za potrebe moških preprečuje suho kožo sprošča in pomaga pri sprostitvi celega telesa daje občutek svežine pri umivanju ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Kneipp Good Night pena za kopel 400 ml
    Kneipp Good Night, 400 ml, Peneče kopeli za ženske, Pena za kopel Kneipp Good Night zagotavlja udobje in zasluženo sprostitev po težkem dnevu. Lastnosti: pomirja telo in duha Vlaži in hrani kožo zagotavlja občutek udobja in miru prijetno diši Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Dove Men+Care Clean Comfort gel za prhanje za moške 400 ml
    Dove Men+Care Clean Comfort, 400 ml, mila in geli za prhanje za moške, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dove Men+Care Clean Comfort. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja po uporabi doda občutek svežine in energije Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Garnier Fructis Papaya Hair Food obnovitvena maska za poškodovane lase 400 ml
    Garnier Fructis Papaya Hair Food, 400 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Garnier Fructis Papaya Hair Food predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las ima regeneracijske učinke obnavlja lase po celi njihovi dolžini obnavlja strukturo las lasem daje čudovit vonj Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Eveline Cosmetics FaceMed+ micelarna voda z aloe vero 400 ml
    Eveline Cosmetics FaceMed+, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Eveline Cosmetics FaceMed+ pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: odstranjuje tudi vodoodporna ličila globinsko vlaži deluje regeneracijsko uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Farmona Jantar regeneracijski gel za prhanje za normalno in suho kožo 400 ml
    Farmona Jantar, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Farmona Jantar je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Ziaja Med Antibacterial Care čistilni gel za regulacijo sebuma za telo 400 ml
    Ziaja Med Antibacterial Care, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Ziaja Med Antibacterial Care . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Ziaja Baby pena za kopel, ki spreminja barvo za otroke od 12 mesecev 400 ml
    Ziaja Baby, 400 ml, Kopanje otrok za otroke, Kopanje za vas in vaše otroke ne sme biti strah vzbujajoča obveznost, temveč prijetno doživetje, pri katerem je otroška koža deležna najnežnejše nege. Pripravek Ziaja Baby pomaga umivati in odstranjevati nečistoče z občutljive otroške kože, ne da bi jo izsušil ali razdražil. Med kopanjem jo nežno neguje, pomirja, otroku pa zagotavlja občutek ugodja. Lastnosti: umije umazanijo vlaži in mehča ne škoduje zaščitni barieri kože Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na kožo celega telesa in nežno vmasirajte. Nato temeljito sperite z vodo.
  • Annayake 24H Hydration soin corps hydratation continue nourrissant vlažilna krema za telo 400 ml
    Annayake 24H Hydration soin corps hydratation continue nourrissant, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Annayake 24H Hydration soin corps hydratation continue nourrissant, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: mehča in pomaga do svilnato gladke kože popravlja suho kožo intenzivno hrani in mehča Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Mustela BIO micelarna voda za otroke od rojstva 400 ml
    Mustela BIO, 400 ml, Čiščenje otroške kože za otroke, Izdelek Mustela BIO nežno čisti občutljivo otroško kožo. Lastnosti: nežno čisti namenjeno otrokom že od rojstva naprej intenzivno vlaži mehča in hrani pomirja draženje koža je mehka in voljna Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora izdelek je hipoalergen veganski izdelek brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka in očistite kožo. Ne spirajte.
  • Vaseline Sensitive Skin Relief vlažilni losjon za suho in srbečo kožo 400 ml
    Vaseline Sensitive Skin Relief, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Vaseline Sensitive Skin Relief vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo pomirja kožo in jo osvežuje popravlja suho kožo zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • MIXA Ceramide Protect regeneracijska krema za telo za občutljivo kožo 400 ml
    MIXA Ceramide Protect, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo MIXA Ceramide Protect , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča koži vrača udobje in vitalnost dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi koži daje žametno mehkobo za uporabo na telesu in obrazu Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte samo na nepoškodovani koži. Lahko se uporablja tako za telo kot tudi za kožo obraza.
  • MIXA Panthenol Comfort regeneracijska krema za telo za suho do atopično kožo 400 ml
    MIXA Panthenol Comfort, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo MIXA Panthenol Comfort , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: popravlja suho kožo koži vrača udobje in vitalnost zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži za uporabo na telesu in obrazu koži zagotavlja dolgotrajno prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte samo na nepoškodovani koži. Lahko se uporablja tako za telo kot tudi za kožo obraza.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh