Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki

311
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Dr Irena Eris Institute Solutions Y-Lifting darilni set (za učvrstitev obraza)
    Dr Irena Eris Institute Solutions Y-Lifting, 3 kos, Zaščita pred soncem za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set Dr Irena Eris Institute Solutions bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji. Vsebina seta: lifting serum za učvrstitev kože za oči 15 ml dnevna krema za učvrstitev kontur obraza 50 ml učvrstitvena nočna krema proti gubam 30 ml Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo razveselil bo vsako žensko idealen za potovanja za intenzivno vlaženje kože za popolnoma nežno in voljno kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte po potrebi.
  • Wilkinson Sword Intuition Eyebrow Styler ženski brivnik za obrvi 3 kos
    Wilkinson Sword Intuition Eyebrow Styler, 3 kos, Nega trepalnic in obrvi za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Wilkinson Sword Intuition Eyebrow Styler je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: brije hitro in preprosto ne draži kože zagotavlja temeljito britje in natančne rezultate enostavno rokovanje strojček je pralen in torej zelo higienski Navodilo za uporabo: Uporabite brivsko peno ali kremo in nato obrijte kožo z dolgimi rahlimi potegi.
  • Soaphoria Botanica Slavica Rosemary darilni set (za lase)
    Soaphoria Botanica Slavica Rosemary, 3 kos, Toniki in vode za lase za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Soaphoria Botanica Slavica Rosemaryne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: intenzivni šampon za okrepitev in rast las 250 ml hranilno olje za lase in lasišče 50 ml lasni tonik 150 ml Lastnosti: nega za lepe lase, polne življenja celotna rutina za lepoto vaših las za regeneracijo in prehrano las za naraven in zdrav videz las odličen za darilo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Wilkinson Sword Quattro for Women My Intuition Smooth brivniki za enkratno uporabo Violet Blooms 3 kos
    Wilkinson Sword Quattro for Women My Intuition Smooth, 3 kos, Brivniki za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Wilkinson Sword Quattro for Women My Intuition Smooth je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: brije hitro in preprosto prilagaja se obliki telesa strojček je opremljen z vlažilnim trakom brije podpazduhe, noge in intimne dele ne draži kože enostavno rokovanje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Wilkinson Sword Quattro for Women My Intuition Smooth brivniki za enkratno uporabo Aloe and Vitamin E 3 kos
    Wilkinson Sword Quattro for Women My Intuition Smooth, 3 kos, Brivniki za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Wilkinson Sword Quattro for Women My Intuition Smooth je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: brije hitro in preprosto prilagaja se obliki telesa vsebuje nagibno glavo brije podpazduhe, noge in intimne dele strojček je pralen in torej zelo higienski doseže tudi težko dostopna mesta Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • DuKaS Premium Line Solingen 878 Potovalni set Pastel Flowers
    DuKaS Premium Line Solingen 878, 3 kos, Manikura in pilice za ženske, Razširite paleto možnosti, kako svoje nohte urediti do popolnosti. Izdelek DuKaS Premium Line Solingen 878 vam bo pomagal pri domači manikiri – izboljšal bo vašo običajno rutino in odlično dopolnil pripomočke ali kozmetiko, ki jo že uporabljate. Poskrbel bo, da bodo vaši nohti vedno popolno oblikovani in celotno urejeni, vaše roke pa bodo videti še lepše. Vsebina seta: škarje za nohte 1 kos pilica iz safirja 8 cm pinceta s poševno konico 1 kos Lastnosti: idealen za potovanja razveselil bo vsako žensko idealen pripomoček za popolno manikuro zagotavlja profesionalen rezultat Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Dove Summer Revived darilni set z učinkom samoporjavitve 3 kos
    Dove Summer Revived, 3 kos, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek za telo Dove Summer Revived vaši koži zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi kožo svojega telesa izpostavljali soncu. Vsebina seta: Summer Revived Medium to Dark samoporjavitveni losjon za obraz in telo 75 ml Summer Revived Medium to Dark samoporjavitvena pena 150 ml rokavica za aplikacijo Lastnosti: vlaži in nahrani kožo obarva v rjavo in ji daje videz kot po sončenju enostavno se raznaša in se odlično vpija Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite. Na najboljši rezultat uporabite dodatno rokavico.
  • Sophie La Girafe Vulli Musical Balls mehke senzorske kroglice 3 kos
    Sophie La Girafe Vulli Musical Balls, 3 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača Sophie La Girafe Vulli Musical Balls vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: spodbuja razvoj vida in tipa razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti senzorične barve spodbujajo razvoj otrokovih čutov vsebuje elemente, ki piskajo Sestava: plastika
  • Moroccanoil Color Care set za barvane lase 3 kos
    Moroccanoil Color Care, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Moroccanoil Color Care. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Lastnosti: podaljšuje obstojnost barve las krepi barvo las ščiti lase pred UV sevanjem daje lesk in volumen ščiti lase pred poškodbami lepo diši odličen za darilo Sestava: arganovo olje oljčno olje Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Moroccanoil Volume set za volumen 3 kos
    Moroccanoil Volume, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Moroccanoil Volume ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Moroccanoil Extra Volumen Shampoo 250 ml šampon za volumen za fine in tanke lase 250 ml Moroccanoil Extra Volume Conditioner 250 ml balzam za volumen za fine in tanke lase 250 ml Moroccanoil Treatment Light for fine or light-colored hair 25 ml lahko olje za tanke, barvane lase 25 ml Lastnosti: za lase brez volumna ne obremenjuje las daje lesk in volumen obnavlja in hrani lase lase odišavi z blagim vonjem lepo diši odličen za darilo set za ugodno ceno celotna rutina za lepoto vaših las Sestava: arganovo olje oljčno olje Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Moroccanoil Hydration set z vlažilnim učinkom 3 kos
    Moroccanoil Hydration, 3 kos, Balzami brez spiranja za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Moroccanoil Hydration ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Moroccanoil Hydration Hydrating Shampoo For All Hair Types 250 ml vlažilni šampon z arganovim oljem 250 ml Moroccanoil Hydration Hydrating Conditioner For All Hair Types 250 ml vlažilni balzam z arganovim oljem 250 ml Moroccanoil Hydration Leave in Conditioner All in One 50 ml balzam brez spiranja v pršilu za hidracijo in sijaj 50 ml Lastnosti: intenzivno vlaži lajša razčesavanje in oblikovanje lasje so sijoči in mehki na dotik odličen za darilo nega za lepe lase, polne življenja Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • MomCare by Lina IcePad blazinica za hlajenje presredka 3 kos
    MomCare by Lina IcePad, 3 kos, Poporodni vložki za ženske, Intimni predeli potrebujejo skrbnejšo nego kot ostali deli telesa. V obdobju pred porodom in po njem pa to velja dvojno. Izdelek za intimno higieno MomCare by Lina IcePad vam bo omogočil nežno in usmerjeno nego v občutljivem obdobju pred rojstvom otroka in po njem. Lastnosti: primerni za obdobje po porodu primerni za uporabo tudi po ginekoloških posegih
  • Nuxe Huile Prodigieuse Potovalni set
    Nuxe Huile Prodigieuse, 3 kos, Kozmetični seti za ženske
  • Ziaja Olive Oil darilni set(za obraz in telo)
    Ziaja Olive Oil, 3 kos, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Ziaja Olive Oil. Vsebina seta: intenzivno hranilna krema za obraz 50 ml hranilna krema za predel okoli oči 15 ml intenzivno hranilna krema za roke in nohte 80 ml Lastnosti: odličen za darilo razveselil bo vsako žensko mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Rexona Maximum Protection Antiperspirant trdi antiperspirant(ugodno pakiranje) za moške
    Rexona Maximum Protection Antiperspirant, 3 kos, Antiperspiranti za ženske, Antiperspirant Rexona Maximum Protection optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ohranja dolgotrajen občutek svežine dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši.
  • Nailmatic Pure Glitter set z bleščicami 3 kos
    Nailmatic Pure Glitter, 3 kos, Seti za otroke za ženske, Zabava je na prvem mestu. Izdelek Nailmatic Pure Glitter bo vaše otroke zaposlil, jim omogočil, da se bodo za nekaj trenutkov počutili kot odrasli, igriv dizajn pa bo gotovo pritegnil njihovo pozornost. Lastnosti: bleščeč učinek enostavno se nanaša razveselil bo vse mlade gospodične odličen za darilo idealno za poletje razveseli vsakega otroka trendovski stilski dizajn Vsebina seta: Large Gold Glitter bleščice za obraz in telo 2,5 g Medium Dark Pink Glitter bleščice za obraz in telo 2,5 g aplikator 1 kos luščilni podlak 8 ml Sestava: veganski izdelek
  • Sensodyne Nourish Healthy Clean zobne ščetke 3 kos
    Sensodyne Nourish Healthy Clean, 3 kos, Zobne ščetke za moške, Zobna ščetka Sensodyne Nourish Healthy Clean ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge lošči površino zob enostavna za uporabo zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine dosega tudi težko dostopna mesta Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Beautifly B-Peely nadomestne glave 3 kos
    Beautifly B-Peely, 3 kos, Pedikura uniseks, Želite pokazati svoja čudovita stopala? Ni vam treba takoj obiskati kozmetičnega salona, izdelek Beautifly B-Peely vam pomaga z domačo pedikuro, vi pa boste lahko spet nosili odprte čevlje brez skrbi in z veseljem. Lastnosti: odstranjuje otrdelo kožo na stopalih brusi trdo kožo na stopalih vlaži in mehča razpokano kožo
  • Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care nadomestne britvice z aloe vero 3 kos
    Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care, 3 kos, Nadomestne britvice za ženske, Nadomestne britvice enostavno in hitro dopolnijo vaš aparat za britje, ki bo v trenutku kot nov. Lastnosti: enostavna menjava brivnih glav britvice zagotavljajo gladko britje zaščitne blazinice skrbno gladijo kožo prožno se prilagodi vsaki krivini Navodilo za uporabo: Uporabljajte za britje v kombinaciji z ročajem ustreznega brivnika.
  • Arganicare Collagen Boost Set set za nego kože
    Arganicare Collagen Boost Set, 3 kos, Serumi za obraz za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set Arganicare Collagen Boost bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji. Vsebina seta: Arganicare Anti-Wrinkle Concentrate - All skin types koncentrat proti gubam za mladostni videz 30 ml Arganicare Rejuvenating Night Cream - All skin types nočna gladilna krema 50 ml Arganicare Anti-Wrinkle Moisturizer - All skin types vlažilna krema proti gubam 50 ml Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto hitro se vpija globinsko hrani pomlajuje kožo in ji daje energijo koži daje kompaktnost obnavlja prožnost kože krepi konture obraza Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Arganicare Hydration Treatment Set set za navlaženo kožo
    Arganicare Hydration Treatment Set, 3 kos, Masla za telo za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom. Vsebina seta: Arganicare Foot Cream - Rough & very dry skin 150ml VYPLNĚNO zdravilna krema za noge 150 ml Arganicare Hand Cream - Dry skin 150ml vlažilna krema za roke 150 ml Arganicare Body Butter - All skin types 250ml maslo za telo s hranilnim učinkom 250 ml Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka hitro se vpija ne pušča mastnih sledi prijetno diši stopala bodo čudovito odišavljena celi razpokano kožo popolno mehča in hrani Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • invisibobble Twistar Classical Braids elastike za lase 3 kos 3 kos
    invisibobble Twistar Classical Braids, 3 kos, Elastike za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: drži na svojem mestu namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske ustvarja enostavno in moderno pričesko Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • invisibobble Twistar Blush Braids elastike za lase 3 kos 3 kos
    invisibobble Twistar Blush Braids, 3 kos, Elastike za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Twistar zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: drži na svojem mestu namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske ustvarja enostavno in moderno pričesko Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • Nioxin Scalp Recovery darilni set za tanke ali redke lase 3 kos
    Nioxin Scalp Recovery, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Nioxin. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Lastnosti: za redke lase stimulira rast las ne obremenjuje las krepi lasna vlakna neguje dolžine oslabelih las postopoma preprečuje izpadanje las zagotavlja potrebno vlaženje izboljšuje strukturo las lasem zagotavlja očarljiv lesk ima regeneracijske učinke nega za lepe lase, polne življenja Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Nioxin System 3 darilni set za barvane lase 3 kos
    Nioxin System 3, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Nioxin System 3 ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Lastnosti: za suhe lase za barvane lase za redke lase ima pomirjajoče učinke lase nahrani po celotni dolžini prodira v lasno strukturo in jo krepi možnost sestavljanja dnevne rutine lasem daje volumen in prožnost lasem zagotavlja potrebno vlaženje obnavlja suhe, lomljive in poškodovane lase Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Nioxin System 2 Scalp Therapy darilni set za redke lase 3 kos
    Nioxin System 2 Scalp Therapy, 3 kos, Serumi za lase za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Nioxin System 2 Scalp Therapy ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Lastnosti: za redke lase ima pomirjajoče učinke izboljšuje strukturo las za regeneracijo in prehrano las lasem zagotavlja novo moč celotna rutina za lepoto vaših las lase nahrani po celotni dolžini Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Nioxin Scalp Recovery darilni set proti prhljaju 3 kos
    Nioxin Scalp Recovery, 3 kos, Serumi za lase za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Nioxin Scalp Recovery ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Nioxin Scalp Recovery Purifying Shampoo - Shampoo for Dandruff and Itchy Scalp, 200ml Nioxin Scalp Recovery Moisturizing Conditioner for Dry Scalp, 200ml Nioxin Scalp Recovery Scalp Soothing Serum - Itchy, Dry, Flaky Scalp Treatment, 100ml Lastnosti: za lase s prhljajem odstranjuje prhljaj krepi lasna vlakna obnavlja in hrani lase pomirja lasišče umiva lase in čisti lasišče bori se proti srbenju in suhosti lasišča ščiti pred negativnimi učinki zunanjega okolja mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Catrice Magic Perfectors set čopičev(za trepalnice in obrvi)
    Catrice Magic Perfectors, 3 kos, Oblikovanje obrvi za ženske, Vse za popolno ličenje v enem pakiranju. Kozmetični set Catrice Magic Perfectors ne vsebuje enega, temveč več beauty izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno make-up rutino. Paket, poln dekorativne kozmetike, vas bo razveselil, kot darilo pa bo razveselil vaše najdražje. Lastnosti: takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi obrvem daje urejen videz
  • Nioxin System 4 darilni set za poškodovane in barvane lase 3 kos
    Nioxin System 4, 3 kos, Serumi za lase za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Nioxin System 4 ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Lastnosti: za barvane lase za redke lase stimulira rast las krepi lasna vlakna daje lesk in volumen podaljšuje trajanje barve postopoma preprečuje izpadanje las zapira lasno površino in jo dela bolj odporno nega za lepe lase, polne življenja Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Moroccanoil Repair set(proti krepastim lasem)
    Moroccanoil Repair, 3 kos, Drugo oblikovanje za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Moroccanoil Repair ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Moroccanoil Frizz Control Shampoo 70ml šampon za lase proti krepastim lasem 70 ml Moroccanoil Frizz control conditioner 70ml balzam za lase proti krepastim lasem 70 ml Moroccanoil Frizz Shield Spray 50 ml stiling pršilo proti krepastim lasem 50 ml Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju ima regeneracijske učinke daje lesk in volumen ne obremenjuje las prijetno nadišavi lase gladi lasna vlakna Sestava: arganovo olje Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Laifen Gum Care Transparent Pack of 3 nadomestne glave za zobno ščetko 3 kos
    Laifen Gum Care Transparent Pack of 3, 3 kos, Nadomestne glave uniseks, Nadomestna glava za zobno ščetko Laifen Gum Care Transparent Pack of 3 vam pomaga doseči najboljše rezultate pri ustni higieni. Redna menjava pa zagotavlja enako učinkovito čiščenje zob kot z novo ščetko. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge očisti zobe tudi na težko dostopnih mestih udobno in enostavno rokovanje zagotavlja zelo nežno čiščenje zob učinkovito pomaga pri preprečevanju vnetja dlesni nežno masira dlesni in izboljšuje njihovo stanje enostavna menjava primerno tudi za ljudi z občutljivimi zobmi ali dlesnimi Navodilo za uporabo: Nadomestno glavo nataknite na ščetko in pritrdite.
  • Laifen Ultra-Whitening Transparent Pack of 3 sonična električna zobna ščetka 3 kos
    Laifen Ultra-Whitening Transparent Pack of 3, 3 kos, Nadomestne glave uniseks, Nadomestna glava za zobno ščetko Laifen Ultra-Whitening Transparent Pack of 3 vam pomaga doseči najboljše rezultate pri ustni higieni. Redna menjava pa zagotavlja enako učinkovito čiščenje zob kot z novo ščetko. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge udobno in enostavno rokovanje zagotavlja zelo nežno čiščenje zob naravno beli zobe enostavna menjava primerno tudi za ljudi z občutljivimi zobmi ali dlesnimi za profesionalno čiščenje zob Navodilo za uporabo: Nadomestno glavo nataknite na ščetko in pritrdite.
  • Simply Zen Restructure In kit set(za suhe in poškodovane lase)
    Simply Zen Restructure In kit, 3 kos, Serumi za lase za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Simply Zen Restructure In kitne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Simply Zen restructure in shampoo 250 ml šampon za suhe in poškodovane lase 250 ml Simply Zen restructure in deep remedy 150 ml preoblikovalni serum v pršilu 150 ml Simply Zen restructure in intensive treatment 200 ml intenzivna nega za suhe in poškodovane lase 200 ml Simply Zen elastike za lase 6 kos Lastnosti: obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna lase pušča mehke zmanjšuje lomljivost las obnavlja strukturo las Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Swissdent Profi Gentle zobne ščetke ekstra soft 3 kos
    Swissdent Profi Gentle, 3 kos, Zobne ščetke za moške, Zobna ščetka Swissdent Profi Gentle ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge enostavna za uporabo zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine dosega tudi težko dostopna mesta Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Anastasia Beverly Hills Natural & Polished Deluxe Brow Kit set dekorativne kozmetike Taupe(za obrvi) odtenek
    Anastasia Beverly Hills Natural & Polished Deluxe Brow Kit, 3 kos, Maskare in geli za obrvi za ženske, Urejene obrvi poudarijo vašo naravno lepoto, saj uokvirijo celoten obraz. Za njihov popolni videz že malo zadostuje. Gel za obrvi Anastasia Beverly Hills Natural & Polished Deluxe Brow Kit jih v enem koraku poudari in utrdi. Po zaslugi krtačke za nanašanje in oblikovanje pomaga prilagoditi in privzdigniti posamezne dlačice obrvi ter jih hkrati v tej obliki zanesljivo utrdi za več ur. Ko se posuši, ostane gel na svojem mestu, se ne kruši in se nikamor ne odtisne. Vsebina seta: Clear Brow Gel prozorni gel za obrvi 7,9 ml Brow Wiz - Taupe natančni svinčnik za obrvi 0,09 g Brow Definer - Taupe svinčnik za obrvi za obliko 0,2 g Lastnosti: poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto obrvem daje volumen in obliko takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi vašemu pogledu daje globok izraz dolgo obstojen učinek gelasta tekstura omogoča risanje tankih kratkih črt, ki posnemajo prave dlačice odličen za darilo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte na obrvi s pomočjo nanašalne krtačke od sredine obraza navzven. S kratkimi potegi narišite in dopolnite obrvi v želeno obliko.
  • Kikkaboo Suction Bowl & Heat Sensing Spoon jedilni set 4 m+ Mint 3 kos
    Kikkaboo Suction Bowl & Heat Sensing Spoon, 3 kos, Otroške posode za otroke, V lepi posodi ima vsaka jed še boljši okus. Posoda za otroke Kikkaboo Suction Bowl & Heat Sensing Spoon je izdelana iz kakovostnega materiala, se enostavno pomiva, njen zabaven dizajn pa bo otroke zamotil, da bo obed še bolj prijeten. Lastnosti: kakovosten material za varno uživanje hrane odporna na padce nedrseča izvedba primerno za potovanja oblika, ki omogoča enostaven oprijem Vsebina seta: skledica s priseskom 1 kos žlička s toplotnim senzorjem 1 kos
  • Namaki Eye shadows Winter senčila za oči za otroke 3 kos
    Namaki Eye shadows Winter, 3 kos, Ličila za otroke za otroke, Zabava je na prvem mestu. Izdelek Namaki Eye shadows Winter bo vaše otroke zaposlil, jim omogočil, da se bodo za nekaj trenutkov počutili kot odrasli, igriv dizajn pa bo gotovo pritegnil njihovo pozornost. Lastnosti: odtenki se enostavno kombinirajo bleščeč učinek za male frajerke in frajerje Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • FILORGA GIFTSET HYDRA-HYAL darilni set
    FILORGA GIFTSET HYDRA-HYAL, 3 kos, Kremne maske za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set FILORGA GIFTSET HYDRA-HYAL ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: FILORGA HYDRA-HYAL CREAM vlažilna krema za obraz s hialuronsko kislino 15 ml FILORGA HYDRA-HYAL SERUM hialuronski serum z vlažilnim učinkom 30 ml FILORGA HYDRA-FILLER MASK vlažilna maska za obraz z gladilnim učinkom 1 kos Lastnosti: obnavlja in poživlja globinsko hrani intenzivno vlaži celovito lepša videz kože čudovita embalaža/darilno pakiranje izdelek za globinsko poživitev in vlaženje za popolnoma nežno in voljno kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Namaki Eye shadows Autumn senčila za oči za otroke 3 kos
    Namaki Eye shadows Autumn, 3 kos, Ličila za otroke za otroke, Zabava je na prvem mestu. Izdelek Namaki Eye shadows Autumn bo vaše otroke zaposlil, jim omogočil, da se bodo za nekaj trenutkov počutili kot odrasli, igriv dizajn pa bo gotovo pritegnil njihovo pozornost. Lastnosti: za male frajerke in frajerje za enostaven make-up ima naravne barve bleščeč učinek Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • La Florentina Camelia Rossa Set darilni set (za ženske)
    La Florentina Camelia Rossa Set, 3 kos, kozmetični seti za ženske, Vse za lep videz kože v enem paketu. Kozmetični set La Florentina Camelia Rossa Setbo razveselil vas ali pa bo kot darilo razveselil vaše najbližje. Vsebina seta: La Florentina Camelia Rossa Shower Gel nežni gel za prhanje 275 ml La Florentina Camelia Rossa Soap naravno trdo milo 106 g La Florentina Camelia Rossa Hand Cream vlažilna krema za roke 75 ml Lastnosti: kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja hrani in neguje kožo pri umivanju ustvarja bogato peno kožo ščiti pred izsušitvijo izbor čutnih cvetličnih dišav
  • La Florentina Magnolia Shea Butter Hand Set darilni set (za roke)
    La Florentina Magnolia Shea Butter Hand Set, 3 kos, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema La Florentina Magnolia Shea Butter Hand Set . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Vsebina seta: La Florentina Hand Cream Magnolia vlažilna krema za roke 75 ml La Florentina Hand Cream Magnolia vlažilna krema za roke 75 ml La Florentina Hand Cream Magnolia vlažilna krema za roke 75 ml Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka obnavlja hitro se vpija prijetno diši preprečuje suho kožo obnavlja kožno bariero ima mehčalne učinke izbor čutnih cvetličnih dišav Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • BrushArt Accessories Nail file set set pilic odtenek Beige 3 kos
    BrushArt Accessories Nail file set, 3 kos, Nohti za ženske, Urejeni nohti so vaša vizitka – pokažite jih v najboljši luči. Pilica BrushArt Accessories Nail file set vam omogoča, da jih natančno oblikujete v udobju svojega doma in opravite manjše prilagoditve za videz kot iz salona. Vaši nohti bodo vedno videti urejeni, negovani in brez vsakih nepravilnosti. Lastnosti: oblikuje in krajša nohte preprečuje cepljenje in lomljenje nohtov pilica je idealna za potovanja in torbico Navodilo za uporabo: Pristavite k nohtu in pilite z rahlimi potegi v eno smer.
  • Diva & Nice Cosmetics Accessories Face set pincet mini 3 kos
    Diva & Nice Cosmetics Accessories Face, 3 kos, Pincete za ženske, Pinceta Diva & Nice Cosmetics Accessories vam bo pomagala odstraniti neželene dlake in vam zagotovila popolno oblikovane obrvi. Lastnosti: natančno puli dlake brez odvečne bolečine ujame tudi najtanjše dlake enostavna uporaba in vzdrževanje za vsako torbico in potovanje Navodilo za uporabo: Zgrabite dlako kar najbliže korenini in jo s hitrim gibom izpulite.
  • Neutrogena Retinol Boost darilni set (za pomladitev kože)
    Neutrogena Retinol Boost, 3 kos, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set Neutrogena Retinol Boost bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji. Vsebina seta: krema proti gubam za predel okoli oči 15 ml serum proti staranju kože 30 ml nočna krema z anti-age učinkom 50 ml Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije obnavlja prožnost kože učinkovito vlaži in nahrani koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Jeanne en Provence Rose darilni set za ženske 3 kos
    Jeanne en Provence Rose, 3 kos, Ženski seti za ženske, Razveselite se z ugodnim setom svoje priljubljene dišave. Set parfumov za ženske Jeanne en Provence Rose vas razveseli kar dvakrat – z lepim pakiranjem in dodatnim darilom. Lastnosti: odličen za darilo možnost sestavljanja dnevne rutine Vsebina seta: parfumska voda 60 ml vlažilna krema za roke 75 ml luksuzno francosko milo 100 g
  • Molton Brown Floral & Citrus Bath & Shower Gel Set darilni set za ženske
    Molton Brown Floral & Citrus Bath & Shower Gel Set, 3 kos, kozmetični seti za ženske, Vse za lep videz kože v enem paketu. Kozmetični set Molton Brown Floral & Citrus Bath & Shower Gel Setbo razveselil vas ali pa bo kot darilo razveselil vaše najbližje. Vsebina seta: Molton Brown Fiery Pink Pepper gel za prhanje 300 ml Molton Brown Flora Luminare osvežujoč gel za prhanje 300 ml Molton Brown Oudh Accord&Gold osvežujoč gel za prhanje 300 ml Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Biomed Black Charcoal zobne ščetke medium 3 kos
    Biomed Black Charcoal, 3 kos, Zobne ščetke uniseks, Zobna ščetka Biomed Black Charcoal ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge lošči površino zob enostavna za uporabo zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine dosega tudi težko dostopna mesta originalen dizajn Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • La Florentina Pomegranate Set darilni set(za telo)
    La Florentina Pomegranate Set, 3 kos, kozmetični seti za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set La Florentina Pomegranate Set ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: La Florentina Pomegranate Shower Gel naravni gel za prhanje 200 ml La Florentina Pomegranate Soap naravno trdo milo 106 g La Florentina Pomegranate Hand Cream naravna krema za roke 75 ml Lastnosti: odličen za darilo razveselil bo vsako žensko vsebuje mini različice izdelkov mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo celotna rutina za vsakodnevno nego Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • La Florentina Sweet Almonds Set darilni set(za telo)
    La Florentina Sweet Almonds Set, 3 kos, kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom La Florentina Sweet Almonds. Vsebina seta: La Florentina Sweet Almonds Shower Gel naravni gel za prhanje 200 ml La Florentina Sweet Almonds Soap naravno milo 106 g La Florentina Sweet Almonds Hand Cream 75 ML naravna krema za roke 75 ml Lastnosti: darilno pakiranje odličen za darilo razveselil bo vsako žensko vsebuje mini različice izdelkov mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo za popolno nego kože Sestava: vsebuje najmanj 90–99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • La Florentina Boboli Citrus Set darilni set (za ženske) citrus
    La Florentina Boboli Citrus Set, 3 kos, kozmetični seti za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set La Florentina Boboli Citrus Set ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: La Florentina BOBOLI CITRUS - SHOWER GEL 750 ML WITH ORGANIC OLIVE OIL AND ORANGE EXTRACT" gel za prhanje 200 ml La Florentina BOBOLI CITRUS - HAND SOAP 200G WITH ORANGE EXTRACT" naravno trdo milo za roke 106 g La Florentina BOBOLI CITRUS - HAND CREAM 75 ML WITH ORGANIC OLIVE OIL AND ORANGE EXTRACT naravna krema za roke 75 ml Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo odličen za darilo prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Dermedic Melumin darilni set (za osvetlitev kože)
    Dermedic Melumin, 3 kos, Serumi za obraz za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set Dermedic Melumin bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji. Vsebina seta: Melumin Anti Ageing posvetlitveni serum za obraz proti pigmentnim madežem 30 ml Melumin Anti Ageing posvetlitvena emulzija 25 ml Melumin Anti Ageing pomlajevalna in posvetlitvena dnevna krema SPF 50+ 15 ml Lastnosti: izenačuje ton kože koži daje svežost in svetlost zmanjšanje pigmentnih madežev koži vrača mladosten videz osvetljuje odličen za darilo Sestava: provitamin B5 (pantenol) Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Alfaparf Milano Il Salone Milano Plex Rebuilder set(za razbarvane, barvane in kemično obdelane lase)
    Alfaparf Milano Il Salone Milano Plex Rebuilder, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Alfaparf Milano Il Salone Milano Plex Rebuilderne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Alfaparf Milano IL SALONE MILANO SHAMPOO PLEX 250ML Bleached colored treated hair zaščitni šampon za razbarvane, barvane in kemično obdelane lase 250 ml Alfaparf Milano IL SALONE MILANO MASK PLEX 150ML Bleached colored treated hair maska za razbarvane, barvane in kemično obdelane lase 150 ml Alfaparf Milano IL SALONE MILANO OIL PLEX 100ML Bleached colored treated hair olje za lase za razbarvane, barvane in kemično obdelane lase 100 ml Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini krepi lasna vlakna zmanjšuje lomljivost las obnavlja strukturo las Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Alfaparf Milano Il Salone Milano Magnificent set(za barvane lase)
    Alfaparf Milano Il Salone Milano Magnificent, 3 kos, Balzami brez spiranja za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Alfaparf Milano. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: Alfaparf Milano SALONE MAGNIFICENT SHAMPOO 500ML2019 Color treated hair šampon za barvane lase 500 ml Alfaparf Milano SALONE Magnificent (ex MEMORABLE) MASK 250ML 2019 Color treated hair maska za barvane lase 250 ml Alfaparf Milano Il Salone Milano MAGNIFICENT LEAVE-IN SPRAY 200ML balzam brez spiranja za barvane lase 200 ml Lastnosti: za barvane lase podaljšuje trajanje barve varuje barvo las poživi lepoto in sijaj barvanih las Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Alfaparf Milano Il Salone Milano Keratin set(za poškodovane lase)
    Alfaparf Milano Il Salone Milano Keratin, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Alfaparf Milano Il Salone Milano Keratinne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Alfaparf Milano SALONE SHAMPOO Keratin RISTR.E FORZA 500ML 2019 Very damaged weakened hair obnovitveni šampon za poškodovane lase 500 ml Alfaparf Milano SALONE BALSAMO Keratin RISTR.E FORZA 500ML 2019 Very damaged weakened hair obnovitveni balzam za poškodovane lase 500 ml Alfaparf Milano SALONE MASCHERA Keratin RISTR.E FORZA 250ML 2019 Very damaged weakened hair obnovitvena maska za poškodovane lase 250 ml Lastnosti: obnavlja in hrani lase izboljšuje strukturo las preprečuje lomljenje las izboljšuje prožnost lasnih vlaken lasem zagotavlja očarljiv lesk
  • Ziaja Goat's Milk darilni set (za suhe in poškodovane lase)
    Ziaja Goat's Milk, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Ziaja Goat's Milk ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Ziaja Goat´s Milk Hair Mask with Keratin 200ml maska za okrepitev las za suhe in poškodovane lase 200 ml Ziaja Goat´s Milk Shampoo with Keratin 400ml šampon za okrepitev las za suhe in poškodovane lase 400 ml Ziaja Goat´s Milk Kondicionér Na Vlasy 200ml krepilni balzam za suhe in poškodovane lase 200 ml Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Ziaja Vitamin C.B3 Niacinamide darilni set (za obraz in telo)
    Ziaja Vitamin C.B3 Niacinamide, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Ziaja Vitamin C.B3 Niacinamide. Vsebina seta: lahka krema za obraz 50 ml vlažilni balzam za telo 200 ml vlažilni tonik za obraz 190 ml Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži vrača udobje in vitalnost kožo dela mehko, svežo in sijočo Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 92 % sestavin naravnega izvora vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Stick Trio Brow Pencil darilni set za oči 3 kos
    Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Stick Trio Brow Pencil, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Vse za popolno ličenje v enem pakiranju. Kozmetični set Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Stick Trio Brow Pencilne vsebuje enega, temveč več beauty izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno make-up rutino. Paket, poln dekorativne kozmetike, vas bo razveselil, kot darilo pa bo razveselil vaše najdražje. Vsebina seta: Long-Wear Cream Shadow Stick - Moonstone dolgoobstojna senčila za oči v svinčniku 1,6 g Long-Wear Cream Shadow Stick - Shell dolgoobstojna senčila za oči v svinčniku 1,6 g Long-Wear Cream Shadow Stick - Smokey Topaz dolgoobstojna senčila za oči v svinčniku 1,6 g Lastnosti: dolgotrajen učinek ne zliva se v gubah na vekah enostavno se nanaša ima naravne barve pigmentacija je zelo intenzivna odtenki se enostavno kombinirajo bleščeč učinek za dnevno in večerno ličenje mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo za popolno poudarjene oči Navodilo za uporabo: Nanašajte na čiste in suhe očesne veke. Temeljito in enakomerno razmažite.
  • Sigma Beauty Brush Set Perfect Eyes set čopičev (za oči in obrvi)
    Sigma Beauty Brush Set Perfect Eyes, 3 kos, Oblikovanje obrvi za ženske, Profesionalni umetniki ličenja pri nanašanju tekočega pudra ne morejo brez kakovostnih čopičev. Zgledujte se po njihovi umetnosti in namesto prstov dajte priložnost čopičem. Set čopičev za ličenje Sigma Beauty Brush Set Perfect Eyes vaše ličenje dvigne na višjo raven, vam pa omogoči, da ustvarite dnevni ali večerni look kot profesionalec. S tem setom za vas nobeno ličenje ne bo nedosegljivo, ne glede na to, ali ga oblikujete doma ali na potovanjih. Vsebina seta: Sigma Beauty Eyes E54 Medium Sweeper™ čopič za senčila za oči 1 kos Sigma Beauty Brow E75 Angled Brow Brush poševni čopič za obrvi 1 kos Sigma Beauty E38 Diffused Crease™ Brush okrogel čopič za senčila za oči 1 kos Lastnosti: čopič za popolno ličenje udobna lega v roki popoln za dnevno in večerno ličenje razveselil bo vsako žensko Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom. Po uporabi vedno očistite.
  • Tiny Twinkle Kaffle Set slinček Black & White 3 kos
    Tiny Twinkle Kaffle Set, 3 kos, Otroški slinčki za otroke, Ko se otroci lotijo hrane, njihova oblačila le redko ostanejo povsem čista. Otroški slinček Tiny Twinkle Kaffle Set bo poskrbel, da bo otroku med jedjo udobno in bo ostal čist, njegova oblačila pa bodo manj pogosto pristala v pralnem stroju. Lastnosti: otroka ščiti pred umazanijo enostaven za čiščenje primeren za potovanja material, ki je prijazen do otroške kože Sestava: bombaž Navodilo za uporabo: Pred jedjo otroku nadenite slinček. Ko se umaže, ga operite v pralnem stroju.
  • Tiny Twinkle Easy Bibs slinček Rose, Burgundy, Cinnamon 3 kos
    Tiny Twinkle Easy Bibs, 3 kos, Otroški slinčki za otroke, Ko se otroci lotijo hrane, njihova oblačila le redko ostanejo povsem čista. Otroški slinček Tiny Twinkle Easy Bibs bo poskrbel, da bo otroku med jedjo udobno in bo ostal čist, njegova oblačila pa bodo manj pogosto pristala v pralnem stroju. Lastnosti: otroka ščiti pred umazanijo enostaven za čiščenje primeren za potovanja material, ki je prijazen do otroške kože Navodilo za uporabo: Pred jedjo otroku nadenite slinček.
  • Notino Spa Collection Make-up removal pads blazinice za odstranjevanje ličil odtenek 3 kos
    Notino Spa Collection Make-up removal pads, 3 kos, Blazinice za odstranjevanje ličil za ženske
  • Darphin L`Apaisement Set darilni set (za ženske)
    Darphin L`Apaisement Set, 3 kos, Serumi za obraz za ženske, Ob posebnih priložnostih je čas za posebna darila, s katerimi lahko razveselite sebe ali katerega od svojih najdražjih. V darilnem setu Darphin L`Apaisement Set se skriva skrbno izbrana in z ljubeznijo pripravljena kombinacija dišav in kozmetičnih izdelkov, ki bodo izbrani osebi zagotovo pričarali nasmeh na obraz. Planete lahko po vseh hkrati ali jih postopoma odpirate ves mesec. Vsebina seta: Darphin Intral Inner Youth Rescue Serum pomirjajoči serum za občutljivo kožo 30 ml Darphin Intral Daily Micellar Toner nežna čistilna micelarna voda za občutljivo kožo 25 ml Darphin Intral Soothing Cream krema za občutljivo in razdraženo kožo 15 ml Lastnosti: obnavlja in poživlja koži daje svežost in svetlost pomirja draženje in rdečico krepi zaščitno bariero ustvari pregrado, ki kožo ščiti pred zunanjimi vplivi odstranjuje pordelost kože obnavlja kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo omejena izdaja Sestava: ne vsebuje olja provitamin B5 (pantenol) Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Darphin L`Éclat Set darilni set za ženske
    Darphin L`Éclat Set, 3 kos, Čiščenje obraza za ženske, Ob posebnih priložnostih je čas za posebna darila, s katerimi lahko razveselite sebe ali katerega od svojih najdražjih. V darilnem setu Darphin L`Éclat Set se skriva skrbno izbrana in z ljubeznijo pripravljena kombinacija dišav in kozmetičnih izdelkov, ki bodo izbrani osebi zagotovo pričarali nasmeh na obraz. Planete lahko po vseh hkrati ali jih postopoma odpirate ves mesec. Vsebina seta: Darphin Éclat Sublime Dual Rejuvenating Micro-Serum pomlajevalni regeneracijski serum 30 ml Darphin Éclat Sublime Aromatic Cleansing Balm aromatični čistilni balzam z rožnim lesom 5 ml Darphin Éclat Sublime 8 Flower Golden Nectar Oil obnovitveno olje 30 ml Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije krepi konture obraza koži daje kompaktnost obnavlja prožnost kože odstranjuje znake utrujenosti koži vrača svežino in mladostno lepoto preprečuje nastajanje gubic osvetljuje obnavlja kožno bariero omejena izdaja Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Bumble and bumble Hydration Heroes Set darilni set (za ženske)
    Bumble and bumble Hydration Heroes Set, 3 kos, Balzami brez spiranja za ženske, Ob posebnih priložnostih je čas za posebna darila, s katerimi lahko razveselite sebe ali katerega od svojih najdražjih. V darilnem setu Bumble and bumble Hydration Heroes Set se skriva skrbno izbrana in z ljubeznijo pripravljena kombinacija dišav in kozmetičnih izdelkov, ki bodo izbrani osebi zagotovo pričarali nasmeh na obraz. Planete lahko po vseh hkrati ali jih postopoma odpirate ves mesec. Vsebina seta: Bumble and bumble Hairdresser's Invisible Oil Heat/UV Protective Primer pripravno pršilo za popoln videz las 250 ml Bumble and bumble Hairdresser's Invisible Oil Shampoo šampon za suhe lase 60 ml Bumble and bumble Hairdresser's Invisible Oil Conditioner balzam za lažje česanje las 60 ml Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase lase odišavi z blagim vonjem lase pušča mehke zmanjšuje lomljivost las za naravne in barvane lase omejena izdaja pomirja lasišče lajša razčesavanje in oblikovanje ima regeneracijske učinke Sestava: kokosovo olje Navodilo za uporabo: Nanesite enakomerno na vlažne lase. Uporabljate lahko vsak dan.
  • Bumble and bumble Team Volume Set darilni set (za ženske)
    Bumble and bumble Team Volume Set, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Ob posebnih priložnostih je čas za posebna darila, s katerimi lahko razveselite sebe ali katerega od svojih najdražjih. V darilnem setu Bumble and bumble se skriva skrbno izbrana in z ljubeznijo pripravljena kombinacija dišav in kozmetičnih izdelkov, ki bodo izbrani osebi zagotovo pričarali nasmeh na obraz. Planete lahko po vseh hkrati ali jih postopoma odpirate ves mesec. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži krepi lasna vlakna stimulira rast las daje lesk in volumen lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite enakomerno na vlažne lase. Uporabljate lahko vsak dan.
  • Bumble and bumble Repair Power Set darilni set (za ženske)
    Bumble and bumble Repair Power Set, 3 kos, Balzami brez spiranja za ženske, Ob posebnih priložnostih je čas za posebna darila, s katerimi lahko razveselite sebe ali katerega od svojih najdražjih. V darilnem setu Bumble and bumble Repair Power Set se skriva skrbno izbrana in z ljubeznijo pripravljena kombinacija dišav in kozmetičnih izdelkov, ki bodo izbrani osebi zagotovo pričarali nasmeh na obraz. Planete lahko po vseh hkrati ali jih postopoma odpirate ves mesec. Vsebina seta: Bumble and bumble Bb.Bond-Building Repair Shampoo obnovitveni šampon za vsakodnevno uporabo 60 ml Bumble and bumble Bb.Bond-Building Repair Conditioner obnovitveni balzam za vsakodnevno uporabo 60 ml Bumble and bumble Bb. Heat Shield Thermal Protection Mist zaščitno pršilo za toplotno oblikovanje las 125 ml Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna daje lesk in volumen zmanjšuje lomljivost las lase pušča mehke neguje dolžine oslabelih las omejena izdaja krepi lasne konice preprečuje lomljenje las izboljšuje strukturo las Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Accentra Romantic Dreams Tea Rose & Velvet darilni set
    Accentra Romantic Dreams Tea Rose & Velvet, 3 kos, Sol za kopanje za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Accentra Romantic Dreams Tea Rose & Velvet ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: Tea Rose & Velvet nežni gel za prhanje 100 ml Tea Rose & Velvet nežno mleko za telo 100 ml Tea Rose & Velvet sol za kopel 100 g Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja s sprostitvenimi učinki odličen za darilo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Accentra Winter Spa darilni set (za roke in nohte)
    Accentra Winter Spa, 3 kos, kozmetični seti za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Accentra Winter Spa . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Vsebina seta: Ginger & Mint krema za roke in nohte 3x60 ml Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka hitro se vpija darilno pakiranje Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Nuxe Merveillance Lift darilni set
    Nuxe Merveillance Lift, 3 kos, Kozmetični seti za ženske
  • Astrid Rose Premium darilni set (za zrelo kožo)
    Astrid Rose Premium, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set Astrid Rose Premium bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji. Vsebina seta: Astrid Rose Premium učvrstitvena dnevna krema SPF 15 50 ml Astrid Rose Premium učvrstitvena nočna krema 50 ml Astrid Rose Premium balzam za ustnice 1 kos Lastnosti: za nego zrele kože obraza za pomladitev zrele kože razveselil bo vsako žensko odličen za darilo za zmanjšanje gub odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Astrid Bioretinol darilni set (za učvrstitev obraza)
    Astrid Bioretinol, 3 kos, Maske iz platna za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Astrid Bioretinol ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: Astrid Bioretinol revitalizacijska maska za obraz za učvrstitev obraza 20 ml Astrid Bioretinol krema za obraz proti gubam z retinolom 50 ml Astrid Bioretinol vlažilna nočna krema proti gubam z retinolom 50 ml Lastnosti: čudovita embalaža/darilno pakiranje za zmanjšanje gub odličen za darilo razveselil bo vsako žensko za nego zrele kože obraza za posvetlitev in revitalizacijo kože za pomladitev zrele kože Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Moroccanoil Brilliant Blonde set (za blond lase)
    Moroccanoil Brilliant Blonde, 3 kos, Šamponi za toniranje za ženske
  • Wella Professionals Ultimate Repair Potovalni set (za poškodovane lase)
    Wella Professionals Ultimate Repair, 3 kos, Serumi za lase za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Wella Professionals Ultimate Repair ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Wella Professionals Ultimate Repair Shampoo krepilni šampon za poškodovane lase 100 ml Wella Professionals Ultimate Repair Mask intenzivna hranilna maska za vse tipe las 75 ml Wella Professionals Ultimate Repair Miracle Hair Rescue serum brez spiranja v pršilu za poškodovane lase 30 ml Lastnosti: obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna daje lesk in volumen idealen za potovanja celotna rutina za lepoto vaših las Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Bobbi Brown Holiday Gilded Gleam Eye Shadow Duo Set darilni set (za popoln videz)
    Bobbi Brown Holiday Gilded Gleam Eye Shadow Duo Set, 3 kos, Palete senčil za oči za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Bobbi Brown Holiday. Paket, poln izdelkov za ličenje, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: Smokey Eye Mascara in Black maskara za ekstremni volumen in intenzivno črno barvo 6 ml Perfectly Defined Gel Eyeliner svinčnik za oči 0,4 g Eyeshadow Duo Torched & Blazed Brown duo senčila za oči 1 kos Lastnosti: omejena izdaja mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo popoln za dnevno in večerno ličenje odličen za darilo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Sebastian Professional Dark Oil darilni set (za sijaj in mehkobo las)
    Sebastian Professional Dark Oil, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Sebastian Professional. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: Sebastian Professional Dark Oil vlažilni šampon za sijaj in mehkobo las 250 ml Sebastian Professional Dark Oil hranilna maska za sijaj in mehkobo las 150 ml Sebastian Professional Dark Oil regeneracijsko olje za lase 30 ml Lastnosti: celotna rutina za lepoto vaših las za regeneracijo in prehrano las lasem zagotavlja žametno mehkobo lasem zagotavlja sijaj ne obremenjuje las možnost kombiniranja za okrepitev učinkov posameznih izdelkov Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Londa Professional Color Radiance darilni set (za barvane lase)
    Londa Professional Color Radiance, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Ob posebnih priložnostih je čas za posebna darila, s katerimi lahko razveselite sebe ali katerega od svojih najdražjih. V darilnem setu Londa Professional Color Radiance se skriva skrbno izbrana in z ljubeznijo pripravljena kombinacija dišav in kozmetičnih izdelkov, ki bodo izbrani osebi zagotovo pričarali nasmeh na obraz. Planete lahko po vseh hkrati ali jih postopoma odpirate ves mesec. Vsebina seta: Londa Professional Color Radiance posvetlitveni in krepilni šampon za barvane lase 250 ml Londa Professional Color Radiance balzam za barvane lase 250 ml Londa Professional Protect it zaščitno pršilo za toplotno oblikovanje las 150 ml Lastnosti: za barvane lase obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna daje lesk in volumen lase odišavi z blagim vonjem neguje dolžine oslabelih las gladi in deluje proti kodranju ščiti lase pred poškodbami preprečuje cepljenje konic odličen za darilo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Wella Professionals Ultimate Repair darilni set (za poškodovane lase)
    Wella Professionals Ultimate Repair, 3 kos, Serumi za lase za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Wella Professionals Ultimate Repair ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Wella Professionals Ultimate Repair Shampoo krepilni šampon za poškodovane lase 250 ml Wella Professionals Ultimate Repair Conditioner vlažilni balzam za poškodovane in barvane lase 200 ml Wella Professionals Ultimate Repair Miracle Hair Rescue serum brez spiranja v pršilu za poškodovane lase 30 ml Lastnosti: obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen lase pušča mehke lasem daje volumen in prožnost odličen za darilo možnost sestavljanja dnevne rutine Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Wella Professionals Invigo Color Brilliance darilni set (za zaščito barve)
    Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Wella Professionals Invigo Color Brilliancene vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Wella Professionals Invigo Color Brilliance šampon za normalne in tanke lase za zaščito barve 300 ml Wella Professionals Invigo Color Brilliance balzam za zaščito barve za tanke do normalne lase 200 ml Wella Professionals Invigo Color Brilliance vlažilna maska za tanke lase 75 ml Lastnosti: za barvane lase obnavlja in hrani lase podaljšuje trajanje barve daje lesk in volumen lase odišavi z blagim vonjem neguje dolžine oslabelih las lasje so mehki na dotik možnost sestavljanja dnevne rutine Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Aveda Holiday Scalp Solutions Exfoliating Essentials darilni set (za lase, ki jim manjka gostota)
    Aveda Holiday Scalp Solutions Exfoliating Essentials, 1 kos, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Aveda Holiday Scalp Solutions Exfoliating Essentialsne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Aveda Scalp Solutions Balancing Shampoo pomirjujoči šampon za obnovo lasišča 200 ml Aveda Scalp Solutions Replenishing Conditioner nežen balzam za prehrano in hidracijo 200 ml Aveda Scalp Solutions Exfoliating Scalp Treatment luščilni gel za obnovo lasišča 25 ml Lastnosti: omejena izdaja umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži krepi lasna vlakna zapira lasno površino in jo dela bolj odporno lasem daje volumen in prožnost Sestava: ne vsebuje silikonov brez sulfatov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich darilni set (za suhe, obremenjene lase)
    Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Wella Professionals Invigo Nutri-Enrichne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich šampon za suhe in poškodovane lase 300 ml Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich globinsko hranilni balzam za suhe in poškodovane lase 200 ml Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich globinsko hranilna maska za suhe lase 75 ml Lastnosti: za regeneracijo in prehrano las možnost sestavljanja dnevne rutine lasem zagotavlja očarljiv lesk zagotavlja potrebno vlaženje krepi lasna vlakna poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Neutrogena Hydro Boost® darilni set (za intenzivno vlažnost)
    Neutrogena Hydro Boost®, 3 kos, Čiščenje obraza za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Neutrogena Hydro Boost® ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: Neutrogena Hydro Boost® nežni čistilni gel 200 ml Neutrogena Hydro Boost® vlažilni gel za obraz 50 ml Neutrogena Hydro Boost® intenzivni vlažilni serum 30 ml Lastnosti: celotna rutina za vsakodnevno nego za intenzivno vlaženje kože krepi zaščitno bariero koži daje svežost in svetlost odličen za darilo Sestava: ne vsebuje olja dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Wella Professionals Fusion darilni set (za barvane in poškodovane lase)
    Wella Professionals Fusion, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Wella Professionals Fusion ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Wella Professionals Fusion intenzivna obnovitvena maska 75 ml Wella Professionals Fusion intenzivni regeneracijski balzam za poškodovane lase 200 ml Wella Professionals Fusion regeneracijski šampon za barvane in poškodovane lase 250 ml Lastnosti: za barvane lase za poškodovane lase celotna rutina za lepoto vaših las zagotavlja potrebno vlaženje lasem vrača naraven, zdrav videz lasje so mehki na dotik lasem zagotavlja očarljiv lesk obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Londa Professional Fiber Infusion darilni set (za barvane in poškodovane lase)
    Londa Professional Fiber Infusion, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Londa Professional Fiber Infusion ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Londa Professional Fiber Infusion Shampoo nežni šampon za poškodovane in barvane lase 250 ml Londa Professional Fiber Infusion In-Salon Reconstructive Treatment obnovitvena maska za poškodovane lase s keratinom 200 ml Londa Professional Protect it zaščitno pršilo za toplotno oblikovanje las 150 ml Lastnosti: za barvane lase možnost sestavljanja dnevne rutine obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna daje lesk in volumen ne obremenjuje las preprečuje cepljenje konic Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Bobbi Brown Holiday Eye Shadow Duo Set darilni set (za popoln videz)
    Bobbi Brown Holiday Eye Shadow Duo Set, 3 kos, Palete senčil za oči za ženske, Vse za popolno ličenje v enem pakiranju. Kozmetični set Bobbi Brown Holiday Eye Shadow Duo Set ne vsebuje enega, temveč več beauty izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno make-up rutino. Paket, poln dekorativne kozmetike, vas bo razveselil, kot darilo pa bo razveselil vaše najdražje. Vsebina seta: Perfectly Defined Gel Eyeliner svinčnik za oči 0,4 g Smokey Eye Mascara maskara za ekstremni volumen in intenzivno črno barvo 6 ml Eyeshadow Duo Suede Sugar & Steel Quartz duo senčila za oči 1 kos Lastnosti: omejena izdaja mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo za popoln videz cel dan razveselil bo vsako žensko Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • The Ordinary The Nightly Set darilni set (proti znakom staranja)
    The Ordinary The Nightly Set, 3 kos, Olja za obraz za ženske, Ob posebnih priložnostih je čas za posebna darila, s katerimi lahko razveselite sebe ali katerega od svojih najdražjih. V darilnem setu The Ordinary The Nightly Set se skriva skrbno izbrana in z ljubeznijo pripravljena kombinacija dišav in kozmetičnih izdelkov, ki bodo izbrani osebi zagotovo pričarali nasmeh na obraz. Planete lahko po vseh hkrati ali jih postopoma odpirate ves mesec. Vsebina seta: The Ordinary Retinal 0.2% Emulsion Serum serum z retinolom proti gubam 15 ml The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil šipkovo olje za hidracijo in učvrstitev kože 30 ml The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 vlažilni serum s ceramidi 30 ml Lastnosti: za zmanjšanje gub odličen za darilo krepi zaščitno bariero krepi konture obraza obnavlja prožnost kože odstranjuje znake utrujenosti koži vrača svežino in mladostno lepoto preprečuje nastajanje gubic gladi gubice obnavlja in vlaži omejena izdaja Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Weleda Birch detox set + gift darilni set (za prehrano in hidracijo)
    Weleda Birch detox set + gift, 3 kos, kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom. Vsebina seta: Birch olje proti celulitu 100 ml Birch piling za prhanje 150 ml bavlněný ručník Lastnosti: izdelek za globinsko poživitev in vlaženje za popolnoma mehko in voljno kožo za obnovo čvrstosti kože Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Origins Mini Travel Essentials Set darilni set (za ženske)
    Origins Mini Travel Essentials Set, 3 kos, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Vsebina seta: Origins Checks and Balances Frothy Face Wash čistilni in vlažilni gel 30 ml Origins GinZing Energizing Gel Cream aktivna dnevna krema 30 ml GinZing Eye Cream vlažilna krema za predel okoli oči 5 ml Lastnosti: obnavlja in poživlja hitro se vpija učinkovito čisti pore zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja obnavlja kožno bariero ne maši por krepi zaščitno bariero osvetljuje območje okoli oči izenačuje ton kože in koža čudovito zasije kožo posvetli Sestava: dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Origins Peace of Mind® Set darilni set (za ženske)
    Origins Peace of Mind® Set, 3 kos, lokalna nega za ženske, Ob posebnih priložnostih je čas za posebna darila, s katerimi lahko razveselite sebe ali katerega od svojih najdražjih. V darilnem setu Origins Peace of Mind® Set se skriva skrbno izbrana in z ljubeznijo pripravljena kombinacija dišav in kozmetičnih izdelkov, ki bodo izbrani osebi zagotovo pričarali nasmeh na obraz. Planete lahko po vseh hkrati ali jih postopoma odpirate ves mesec. Vsebina seta: Origins Peace of Mind® Exfoliating Body Scrub mehčalni piling za telo 30 ml Origins Peace of Mind® Oil To Milk Bath Soak olje za kopel 30 ml Origins Peace of Mind® On-the-spot Relief relaksacijska nega proti stresu 15 ml Lastnosti: omejena izdaja odstranjuje odmrle kožne celice umije vso umazanijo prekrvavi kožo koža je po uporabi mehka in voljna ima pomirjajoče učinke pušča osvežujoč občutek lokalno neguje znake težavne kože zmanjša pomanjkljivosti kože krepi zaščitno bariero Sestava: vsebuje vsaj 93 % sestavin naravnega izvora dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Accentra Romantic Dreams darilni set (za telo)
    Accentra Romantic Dreams, 3 kos, kozmetični seti za ženske, Ob posebnih priložnostih je čas za posebna darila, s katerimi lahko razveselite sebe ali katerega od svojih najdražjih. V darilnem setu Accentra Romantic Dreams se skriva skrbno izbrana in z ljubeznijo pripravljena kombinacija dišav in kozmetičnih izdelkov, ki bodo izbrani osebi zagotovo pričarali nasmeh na obraz. Planete lahko po vseh hkrati ali jih postopoma odpirate ves mesec. Vsebina seta: Tea Rose & Velvet nežni gel za prhanje 100 ml Tea Rose & Velvet nežno mleko za telo 100 ml goba za umivanje Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja odličen za darilo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Dr. Jart+ Soothing Superstars Set darilni set za ženske
    Dr. Jart+ Soothing Superstars Set, 3 kos, Maske za obraz za ženske, Ob posebnih priložnostih je čas za posebna darila, s katerimi lahko razveselite sebe ali katerega od svojih najdražjih. V darilnem setu Dr. Jart+ Soothing Superstars Set se skriva skrbno izbrana in z ljubeznijo pripravljena kombinacija dišav in kozmetičnih izdelkov, ki bodo izbrani osebi zagotovo pričarali nasmeh na obraz. Planete lahko po vseh hkrati ali jih postopoma odpirate ves mesec. Vsebina seta: Dr. Jart+ Cicapair™ Intensive Soothing Repair Cream intenzivna krema za zmanjšanje rdečice 50 ml Dr. Jart+ Cicapair™ Sleepair Intensive Soothing Repair Mask maska za spanje z vlažilnim učinkom 10 ml Dr. Jart+ Cicapair™ Tiger Grass Color Correcting Treatment intenzivna krema za zmanjšanje rdečice 15 ml Lastnosti: izenačuje ton kože obnavlja in poživlja proti rdečici koži daje svežost in svetlost pripravek je nekomedogen obnavlja kožno bariero omejena izdaja Sestava: dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Origins GinZing™ Protect & Glow Set darilni set (za ženske)
    Origins GinZing™ Protect & Glow Set, 3 kos, Mehanični pilingi za ženske, Ob posebnih priložnostih je čas za posebna darila, s katerimi lahko razveselite sebe ali katerega od svojih najdražjih. V darilnem setu Origins GinZing™ Protect & Glow Set se skriva skrbno izbrana in z ljubeznijo pripravljena kombinacija dišav in kozmetičnih izdelkov, ki bodo izbrani osebi zagotovo pričarali nasmeh na obraz. Planete lahko po vseh hkrati ali jih postopoma odpirate ves mesec. Vsebina seta: Origins GinZing™ Refreshing Scrub Cleanser osvežilni piling za obraz 30 ml Origins GinZing™ SPF 40 Daily Moisturizer bogata vlažilna krema 50 ml Origins GinZing™ Brightening Eye Cream posvetlitvena krema za predel okoli oči proti zabuhlosti in temnim kolobarjem 15 ml Lastnosti: izenačuje ton kože odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi obnavlja in poživlja globinsko hrani koži vrača mladosten videz koži daje svežost in svetlost krepi zaščitno bariero pomirja razdraženo območje okoli oči omejena izdaja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Fluff Winter Evening darilni set (za prehrano in hidracijo)
    Fluff Winter Evening, 3 kos, Masla za telo za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Fluff Winter Evening ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: Cinnamon Rolls maslo za telo 100 ml Apple Pie maslo za telo 100 ml Mulled Wine piling za telo 100 ml Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice prekrvavi kožo globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča za popolnoma mehko in voljno kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Fluff Vanilla Snowflakes darilni set (za telo)
    Fluff Vanilla Snowflakes, 3 kos, Pršila za telo za ženske, Ob posebnih priložnostih je čas za posebna darila, s katerimi lahko razveselite sebe ali katerega od svojih najdražjih. V darilnem setu Fluff Vanilla Snowflakes se skriva skrbno izbrana in z ljubeznijo pripravljena kombinacija dišav in kozmetičnih izdelkov, ki bodo izbrani osebi zagotovo pričarali nasmeh na obraz. Planete lahko po vseh hkrati ali jih postopoma odpirate ves mesec. Vsebina seta: Vanilla Snowflakes meglica za telo 80 ml Vanilla Snowflakes vlažilni losjon za telo z bleščicami 200 ml Vanilla Snowflakes krema za roke 50 ml kozmetična torbica Lastnosti: izdelek za globinsko poživitev in vlaženje za popolno nego kože prijetno diši Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Fluff Winter Snack darilni set (za telo)
    Fluff Winter Snack, 3 kos, Masla za telo za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom. Vsebina seta: Cinnamon Rolls piling za telo 100 ml Apple Pie piling za telo 100 ml Mulled Wine maslo za telo 100 ml Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice prekrvavi kožo Vlaži in hrani kožo za popolnoma mehko in voljno kožo odličen za darilo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Nacomi Berry Special Christmas darilni set (za telo)
    Nacomi Berry Special Christmas, 3 kos, Masla za telo za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Nacomi Berry Special Christmas ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: Berry Special Christmas gel za prhanje 300 ml Berry Special Christmas maslo za telo 100 ml rokavice za tuš 1 kos Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo za popolnoma mehko in voljno kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Nacomi Ginger-ific Pleasures darilni set (za telo)
    Nacomi Ginger-ific Pleasures, 3 kos, Masla za telo za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Nacomi Ginger-ific Pleasures ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: Ginger-ific Pleasures gel za prhanje 300 ml Ginger-ific Pleasures maslo za telo 100 ml rokavice za tuš 1 kos Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost kože za popolnoma mehko in voljno kožo odličen za darilo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Nacomi Gentleman darilni set (za obraz) za moške
    Nacomi Gentleman, 3 kos, Seti za nego obraza za moške za moške, Naredite veselje s kozmetičnim setom Nacomi Gentleman , ki je poln izdelkov za nego moške kože obraza. Vesel ga bo vsak moderni moški, ki skrbi za svojo zunanjost. Vsebina seta: Nacomi Gentleman čistilni gel za obraz 140 ml Nacomi Gentleman olje za brado 40 ml Nacomi Gentleman pomirjajoča krema za po britju 50 ml Lastnosti: z obraza odstranjuje umazanijo vlaži in ne izsuši kože gladi brado in zmanjšuje njeno krepanje ima pomirjajoče učinke razvito posebej za moško kožo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh