Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki velikosti 20 ML

288
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Suavinex Maternity Nipple Cream krema za bradavice 20 ml
    Suavinex Maternity Nipple Cream, 20 ml, Nega prsi za ženske, Negujte svoje prsi, da vas ne bodo bolele. Izdelek Suavinex Maternity Nipple Cream mehča kožo na prsih, preprečuje neprijetne občutke zaradi napete kože in blaži razdraženost. Lastnosti: zdravi boleče in razpokane bradavice pomirja in blaži razdraženost mehča kožo za uporabo med nosečnostjo in v obdobju dojenja izčrpani koži prinaša olajšanje pred dojenjem brisanje ni potrebno ščiti bradavice nežen in blagodejen nanos Navodilo za uporabo: Redno nanašajte na kožo okoli bradavic.
  • Bliss Youth Got This mehčalni serum z retinolom 20 ml
    Bliss Youth Got This, 20 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Bliss Youth Got This je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije izenačuje barvni odtenek kože obnavlja prožnost kože mehča Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • LAMEL Insta Glitter Bomb bleščice za obraz in telo #402 20 ml
    LAMEL Insta Glitter Bomb, 20 ml, senčila za oči za ženske, Lastnosti: bleščeč učinek
  • Korres Greek Yoghurt vlažilna tekstilna maska s probiotiki 20 ml
    Korres Greek Yoghurt, 20 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Korres Greek Yoghurt bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože na koži ne pušča sijočega, mastnega zaključka Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • MEDIHEAL Vita Mask Cacao maska iz platna za zmanjšanje por in mat videz kože 20 ml
    MEDIHEAL Vita Mask Cacao, 20 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz MEDIHEAL Vita Mask Cacao bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: sprošča umazanijo v porah in jih oži učinkovito čisti pore kožo čisti v globino preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • MEDIHEAL Vita Mask Pumpkin hranilna tekstilna maska z učinkom liftinga 25 ml
    MEDIHEAL Vita Mask Pumpkin, 25 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz MEDIHEAL Vita Mask Pumpkin bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože osvetljuje in osvežuje Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • MEDIHEAL Vita Mask Acaiberry maska iz platna z učvrstitvenim učinkom 25 ml
    MEDIHEAL Vita Mask Acaiberry, 25 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz MEDIHEAL Vita Mask Acaiberry bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože koži vrača prožnost in občutek udobja osvetljuje in osvežuje Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • MEDIHEAL Vita Mask Pomegranate vlažilna tekstilna maska s kolagenom 20 ml
    MEDIHEAL Vita Mask Pomegranate, 20 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz MEDIHEAL Vita Mask Pomegranate bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: koži vrača prožnost in občutek udobja globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • MEDIHEAL Vita Mask Lemon Lime revitalizacijska tekstilna maska 20 ml
    MEDIHEAL Vita Mask Lemon Lime, 20 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz MEDIHEAL Vita Mask Lemon Lime bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik osvetljuje in osvežuje celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • MEDIHEAL Ampoule Mask The E.G.T hranilna tekstilna maska proti gubam 20 ml
    MEDIHEAL Ampoule Mask The E.G.T, 20 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz MEDIHEAL Ampoule Mask The E.G.T bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: koži vrača prožnost in občutek udobja osvetljuje in osvežuje globinsko vlaži in intenzivno hrani Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • MEDIHEAL Ampoule Mask The H.P.A maska iz platna za posvetlitev in zgladitev kože 20 ml
    MEDIHEAL Ampoule Mask The H.P.A, 20 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz MEDIHEAL Ampoule Mask The H.P.A bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: osvetljuje in osvežuje globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • MEDIHEAL Ampoule Mask The I.P.I revitalizacijska tekstilna maska 20 ml
    MEDIHEAL Ampoule Mask The I.P.I, 20 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz MEDIHEAL Ampoule Mask The I.P.I bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože osvetljuje in osvežuje Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • MEDIHEAL Calming Mask Pure pomirjevalna tekstilna maska 20 ml
    MEDIHEAL Calming Mask Pure, 20 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz MEDIHEAL Calming Mask Pure bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože koži vrača prožnost in občutek udobja Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • MEDIHEAL Soothing Mask Hydra vlažilna tekstilna maska 20 ml
    MEDIHEAL Soothing Mask Hydra, 20 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz MEDIHEAL Soothing Mask Hydra bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik osvetljuje in osvežuje Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • SOFTdent Fresh Mint ustna voda za dolgotrajen svež dah 20 ml
    SOFTdent Fresh Mint, 20 ml, Ustna pršila uniseks, Ustno pršilo SOFTdent Fresh Mint bo postalo nepogrešljiv pripomoček za hitro osvežitev zadaha. Lastnosti: pomaga ohranjati zdravo okolje v ustni votlini nudi hitro in intenzivno osvežitev zadaha
  • KLAU Alguronik 800 vlažilni serum proti staranju kože 20 ml
    KLAU Alguronik 800, 20 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Serum za obraz KLAU Alguronik 800 je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: krepi konture obraza pomaga gladiti gubice in drobne linije koži vrača svežino in mladostno lepoto deluje proti staranju kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Banila Co. dear hydration bounce eye cream pomlajevalna krema za predel okoli oči proti oteklinam in temnim kolobarjem 20 ml
    Banila Co. dear hydration bounce eye cream, 20 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Banila Co. dear hydration bounce eye cream se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi izenačuje ton kože in koža čudovito zasije Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • YOUTH Purity Anti-Blemish Concentrate lokalna nega proti aknam 20 ml
    YOUTH Purity Anti-Blemish Concentrate, 20 ml, lokalna nega uniseks
  • Air Wick Aroma Mist Fiji Water & Fresh Aloe nadomestno polnilo za aroma difuzor 20 ml
    Air Wick Aroma Mist Fiji Water & Fresh Aloe, 20 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Air Wick Aroma Mist Fiji Water & Fresh Aloe spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: sveža dišava podpre prijetno razpoloženje in veselje do življenja Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • YOUTH Anti-Age Eye & Lip Contour nega za predel okoli oči in ustnic 20 ml
    YOUTH Anti-Age Eye & Lip Contour, 20 ml, Kreme in geli za predel okoli oči uniseks
  • Perspirex Comfort anti-transpirant roll-on 20 ml
    Perspirex Comfort, 20 ml, Antiperspiranti za ženske, Antiperspirant Perspirex Comfort optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Serum serum za predel okoli oči s hialuronsko kislino 20 ml
    Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Serum, 20 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Serum za oči Lancôme Rénergie intenzivno neguje kožo na območju okoli oči in ji daje mladosten videz. Lastnosti: deluje proti staranju kože koži vrača prožnost učinkovito gladi linije in drobne gubice Intenzivno hrani območje okoli oči Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in večer.
  • Dermacol White Magic podlaga za make-up 20 ml
    Dermacol White Magic, 20 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Dermacol White Magic popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: gladi gubice kožo popolnoma pripravi na nanos make upa povečuje odpornost ličenja mehča Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka na cel obraz ali na posamezen del po uporabi dnevne kreme. Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Holika Holika Pure Essence Damask Rose maska iz platna z vlažilnim in revitalizacijskim učinkom 20 ml
    Holika Holika Pure Essence Damask Rose, 20 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Holika Holika Pure Essence Damask Rose bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: osvetljuje in osvežuje globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože koži vrača prožnost in občutek udobja Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Nailmatic Kids Body Rollette gel za telo bleščeč odtenek Gold Cherry 20 ml
    Nailmatic Kids Body Rollette, 20 ml, Ličila za otroke za otroke, Zabava je na prvem mestu. Izdelek Nailmatic Kids Body Rollette bo vaše otroke zaposlil, jim omogočil, da se bodo za nekaj trenutkov počutili kot odrasli, igriv dizajn pa bo gotovo pritegnil njihovo pozornost. Lastnosti: za male frajerke in frajerje
  • Saloos Bio Skin Oils Avenia hranilno olje za občutljivo in pordelo kožo 20 ml
    Saloos Bio Skin Oils Avenia, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Saloos Bio Skin Oils Avenia bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: globinsko hrani obnavlja in vlaži obnavlja prožnost kože Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Mercedes-Benz Club toaletna voda za moške 20 ml
    Mercedes-Benz Club, 20 ml, Toaletne vode za moške, Dovolite, da toaletna voda Mercedes-Benz Club o vas izda, da je v prostor ravnokar vstopil moški, ki dobi vse, kar si zaželi. Dišava, polna moške čutnosti, zapeljivosti in strasti, ne pusti hladnega nikogar v vaši okolici. aromatična dišava z zeliščnimi toni lesna dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Lumene Natural Glow Skin Tone Perfector kremasto rdečilo odtenek 3 Coral Blush 20 ml
    Lumene Natural Glow Skin Tone Perfector, 20 ml, rdečila za lica za ženske, Rdečilo Lumene Natural Glow Skin Tone Perfector daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: licem daje zdravo barvo ima prijetno gladko, lahko teksturo enostavno za uporabo ustvarja naravno rdečico Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • Millefiori Aria Orange Tea polnilo za aroma difuzor 20 ml
    Millefiori Aria Orange Tea, 20 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Aria Orange Tea spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: sadna dišava cvetlična dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Maybelline Instant Perfector 4-in-1 posvetlitveni tekoči puder za naraven videz odtenek 00 Fair 20 ml
    Maybelline Instant Perfector 4-in-1, 20 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Maybelline Instant Perfector 4-in-1 bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože osvetljuje kožo enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Catrice METAFACE kremasti osvetljevalec 20 ml
    Catrice METAFACE, 20 ml, Osvetljevalci za ženske, Osvetljevalec Catrice METAFACE daje vašemu obrazu zdrav videz, poln vitalnosti. Lastnosti: popolno osvetljuje obraz koži zagotavlja spočit in sproščen videz izpostavi naravno privlačnost obraza ima kremasto teksturo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte na ličnici, zgornji del lic, sredino obraza, pod obrvi in v notranje kotičke oči za popolno osvetlitev obraza.
  • Opalescence Whitening zobna pasta za beljenje zob s fluoridom okus Cool Mint 20 ml
    Opalescence Whitening, 20 ml, Belilne paste za moške, Zobna pasta Opalescence Whitening je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom. Lastnosti: beli zobe prijazna do zobne sklenine bori se z zobno gnilobo in oblogami osvežuje zadah Navodilo za uporabo: Čistite zobe temeljito vsaj 2 minuti.
  • Holika Holika Pure Essence Lemon maska iz platna z mehčalnim in osvežilnim učinkom z vitaminom C 20 ml
    Holika Holika Pure Essence Lemon, 20 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Holika Holika Pure Essence Lemon bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: osvetljuje in osvežuje razstruplja kožo ima blag učinek pilinga preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Chanel Les Beiges Water-Fresh Complexion Touch vlažilni tekoči puder z dozirno črpalko odtenek B30 20 ml
    Chanel Les Beiges Water-Fresh Complexion Touch, 20 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Chanel Les Beiges Water-Fresh Complexion Touch bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: odlična sposobnost prekrivanja izenačuje barvni odtenek kože osvetljuje kožo vlaži Navodilo za uporabo: Najprej nanesite na hrbtišče roke. Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Clinical Argan oil 100% arganovo olje za obraz, telo in lase 20 ml
    Clinical Argan oil, 20 ml, Posebna nega za kožo za ženske, Olje za obraz Clinical Argan oil predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo. Lastnosti: obnavlja prožnost kože učinkovito vlaži in mehča neguje kožo in lase lepša in gladi nepopolnosti obnavlja in vlaži revitalizira in upočasnjuje proces staranja kože izboljšuje strukturo las lase globinsko hrani Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Mexx Woman toaletna voda za ženske 20 ml
    Mexx Woman, 20 ml, Toaletne vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska toaletna voda Mexx Woman je izraz optimizma in občutka popolne sreče. citrusna dišava sadna dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Depot No. 203 Refreshing Hair & Scalp Fragrance pršilo za lase za vse tipe las 20 ml
    Depot No. 203 Refreshing Hair & Scalp Fragrance, 20 ml, Nega brez izpiranja za moške, Nega brez spiranja Depot No. 203 Refreshing Hair & Scalp Fragrance daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: izdelek je posebej razvit za moške prijetno nadišavi lase ima regeneracijski učinek Navodilo za uporabo: Uredite lase kot običajno. Ne spirajte.
  • Depot No. 804 Multi-action Eye Contour večnamenska krema za predel okoli oči 20 ml
    Depot No. 804 Multi-action Eye Contour, 20 ml, Nega za predel okoli oči za moške, Nega za oči Depot No. 804 neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: globinsko vlaži in hrani območje okoli oči zmanjšuje vrečke pod očmi in podočnjake pomlajuje območje okoli oči se bori proti znakom staranja kože Navodilo za uporabo: Izdelek nanesite na čisto kožo okoli oči in narahlo poteptajte s konicami prstov.
  • ARTDECO Rich Treatment Foundation posvetlitveni kremasti tekoči puder odtenek 485.18 Deep Honey 20 ml
    ARTDECO Rich Treatment Foundation, 20 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder ARTDECO Rich Treatment Foundation bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: enostavno nanašanje izdelek je vodoodporen osvetljuje kožo odlična sposobnost prekrivanja Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Millefiori Aria Oxygen polnilo za aroma difuzor 20 ml
    Millefiori Aria Oxygen, 20 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Aria Oxygen spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: sveža dišava zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Millefiori Aria White Musk polnilo za aroma difuzor 20 ml
    Millefiori Aria White Musk, 20 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom
  • Babaria Blue Face Sun Stick zaščitna vlažilna paličica za obraz in občutljive predele SPF 50 20 ml
    Babaria Blue Face Sun Stick, 20 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Babaria Blue Face Sun Stick bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem enostaven in hiter nanos pripravek je vodoodporen deluje proti izsuševanju kože izdelek je prijazen do kože in okolja lokalna uporaba na koži ne pušča belih madežev Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu. Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki.
  • Millefiori Aria Spa & Massage Thai polnilo za aroma difuzor 20 ml
    Millefiori Aria Spa & Massage Thai, 20 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Aria Spa & Massage Thai spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: začinjena aroma lesna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Millefiori Aria Legni & Spezie polnilo za aroma difuzor 20 ml
    Millefiori Aria Legni & Spezie, 20 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Aria Legni & Spezie spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • La Prairie Skin Caviar Nighttime Oil pomlajevalno olje za obraz za noč 20 ml
    La Prairie Skin Caviar Nighttime Oil, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz La Prairie Skin Caviar Nighttime Oil bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: obnavlja kožno bariero učinkovito vlaži in mehča obnavlja in vlaži revitalizira in upočasnjuje proces staranja kože Navodilo za uporabo: Idealna je uporaba zvečer. Masirajte v smeri od sredine obraza proti njegovim zunanjim delom.
  • La Prairie Skin Caviar Harmony L'Extrait intenzivni hranilni serum s kaviarjem 20 ml
    La Prairie Skin Caviar Harmony L'Extrait, 20 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije koži vrača svežino in mladostno lepoto krepi konture obraza koži daje kompaktnost obnavlja prožnost kože Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer. S pomočjo kapalke odmerite nekaj kapljic, nanesite na čisto kožo in razmažite.
  • La Prairie Pure Gold Radiance Eye Cream krema za predel okoli oči nadomestno polnilo 20 ml
    La Prairie Pure Gold Radiance Eye Cream, 20 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Gel za predel okoli oči La Prairie Pure Gold Radiance Eye Cream se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz osvetljuje območje okoli oči globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije. S pomočjo aplikatorja nanašajte neposredno na kožo okoli oči.
  • La Prairie Pure Gold Radiance Eye Cream vlažilna krema za predel okoli oči 20 ml
    La Prairie Pure Gold Radiance Eye Cream, 20 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči La Prairie Pure Gold Radiance Eye Cream se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvetljuje območje okoli oči globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • La Prairie Platinum Rare Haute-Rejuvenation Eye Cream lifting krema za predel okoli oči s pomlajevalnim učinkom 20 ml
    La Prairie Platinum Rare Haute-Rejuvenation Eye Cream, 20 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči La Prairie Platinum Rare Haute-Rejuvenation Eye Cream se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: območju okoli oči daje mladosten videz odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvetljuje območje okoli oči spodbuja nastajanje kolagena Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Saloos AcNO pomirjajoči serum za problematično kožo, akne 20 ml
    Saloos AcNO, 20 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Saloos AcNO je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: odstranjuje znake aken ne pušča mastnega občutka zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja oži razširjene pore ne maši por Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Makeup Revolution Mood Switch Aura Luminizer tekoči osvetljevalec za telo in obraz 20 ml
    Makeup Revolution Mood Switch Aura Luminizer, 20 ml, Osvetljevalci za ženske, Osvetljevalec Makeup Revolution Mood Switch Aura Luminizer daje vašemu obrazu zdrav videz, poln vitalnosti. Lastnosti: popolno osvetljuje obraz bogata pigmentacija in intenzivno osvetljevanje ima kremasto teksturo izpostavi naravno privlačnost obraza koži zagotavlja svežost Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte na ličnici, zgornji del lic, sredino obraza, pod obrvi in v notranje kotičke oči za popolno osvetlitev obraza. Temeljito in enakomerno razmažite.
  • Saloos Bioactive Serum serum za osvetljevanje z vitaminom C 20 ml
    Saloos Bioactive Serum, 20 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Saloos Bioactive Serum bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije izenačuje barvni odtenek kože zmanjšanje pigmentnih madežev osvetljuje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Ne uporabljajte hkrati s kozmetiko z neposrednimi kislinami, vitaminom C, resveratrolom in ferulno kislino.
  • Saloos Calm pomirjajoči serum s sivko 20 ml
    Saloos Calm, 20 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Saloos Calm bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Frudia Honey Blueberry maska iz platna z vlažilnim in pomirjajočim učinkom 20 ml
    Frudia Honey Blueberry, 20 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Frudia My Orchard Acai Berry bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik koži vrača prožnost in občutek udobja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Wet n Wild MegaGlo tekoči osvetljevalec 20 ml
    Wet n Wild MegaGlo, 20 ml, Osvetljevalci za ženske, Osvetljevalec Wet n Wild MegaGlo daje vašemu obrazu zdrav videz, poln vitalnosti. Lastnosti: popolno osvetljuje obraz koži zagotavlja spočit in sproščen videz bleščeč učinek rahlo poudari izbrane dele obraza izpostavi naravno privlačnost obraza Navodilo za uporabo: Nanašajte na ličnici, zgornji del lic, hrbtišče in konico nosu, pod obrvi in v notranje kotičke oči za popolno osvetlitev obraza.
  • Nailmatic The Essentials Nail & Cuticle Balm 3 in 1 balzam za nohte in obnohtno kožo 20 ml
    Nailmatic The Essentials Nail & Cuticle Balm 3 in 1, 20 ml, Nega nohtov za ženske, Pripravek vašim nohtom zagotavlja profesionalno nego. Lastnosti: učinkovito obnavlja nohte hrani nohte in obnohtno kožico ne pušča mastnega občutka Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • Frudia My Orchard Coconut maska iz platna za intenzivno hidracijo 20 ml
    Frudia My Orchard Coconut, 20 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Frudia My Orchard Coconut bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik koži vrača prožnost in občutek udobja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • PAPOUTSANIS Olive Care gel za intimno higieno 20 ml
    PAPOUTSANIS Olive Care, 20 ml, Geli za intimno higieno za ženske, Pripravek PAPOUTSANIS Olive Care zagotavlja blago in skrbno vsakodnevno nego intimnih delov telesa. Lastnosti: zagotavlja dolgotrajen občutek svežine Navodilo za uporabo: Primerno za vsakodnevno uporabo. Nanesite na zunanji strani intimnih predelov.
  • Revuele Glow Drops Golden Hour serum za osvetljevanje za telo in obraz 20 ml
    Revuele Glow Drops Golden Hour, 20 ml, Osvetljevalci za ženske, Osvetljevalec Revuele Glow Drops Golden Hour daje vašemu obrazu zdrav videz, poln vitalnosti. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani popolno osvetljuje obraz bleščeč učinek koži zagotavlja svežost kožo popolnoma pripravi na nanos make upa povečuje odpornost ličenja Sestava: vsebuje pigmente, ki odsevajo svetlobo Navodilo za uporabo: S pomočjo kapalke odmerite nekaj kapljic, nanesite na čisto kožo in razmažite. Serum lahko uporabljate pod dnevno in/ali nočno kremo oziroma samostojno.
  • Revuele Glow Drops Rose Quartz serum za osvetljevanje za telo in obraz 20 ml
    Revuele Glow Drops Rose Quartz, 20 ml, Osvetljevalci za ženske, Osvetljevalec Revuele Glow Drops Rose Quartz daje vašemu obrazu zdrav videz, poln vitalnosti. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani kožo popolnoma pripravi na nanos make upa povečuje odpornost ličenja bleščeč učinek popolno osvetljuje obraz koži zagotavlja svežost pomlajuje obraz izpostavi naravno privlačnost obraza Sestava: vsebuje pigmente, ki odsevajo svetlobo Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Serum lahko uporabljate pod dnevno in/ali nočno kremo oziroma samostojno. Nato nadaljujte z nanosom svojega priljubljenega tekočega pudra.
  • MATIS Paris Réponse Premium vlažilna in gladilna krema za predel okoli oči z izvlečki črnega kaviarja 20 ml
    MATIS Paris Réponse Premium, 20 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči MATIS Paris Réponse Premium se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: območju okoli oči daje mladosten videz osvežuje in gladi območje okoli oči globinsko vlaži
  • Oriflame Feet Up Everyday hranilna maska za noge 20 ml
    Oriflame Feet Up Everyday, 20 ml, Maske za noge za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Maska za noge Oriflame Feet Up Everyday odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča obnavlja in zgladi kožo stopala bodo čudovito mehka in voljna Navodilo za uporabo: Masko v ustrezni plasti nanesite na stopala in pustite delovati. Uporabljajte po potrebi.
  • Revuele Moisturizing Watermelon Intense Serum intenzivni vlažilni serum s pomirjajočim učinkom 20 ml
    Revuele Moisturizing Watermelon Intense Serum, 20 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Revuele Moisturizing Watermelon je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani ima pomirjajoče učinke odstranjuje znake utrujenosti koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo.
  • The Body Shop Boost Essential Oil Blend eterično olje mandarine s pomirjajočim učinkom Lavender & Vetiver 20 ml
    The Body Shop Boost Essential Oil Blend, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Lastnosti: ima pomirjajoče učinke prijetno diši Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije. Lahko dodajate tudi v kopel.
  • Millefiori Aria Nero polnilo za aroma difuzor 20 ml
    Millefiori Aria Nero, 20 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Aria Nero spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lesna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Millefiori Aria Sandalo Bergamotto polnilo za aroma difuzor 20 ml
    Millefiori Aria Sandalo Bergamotto, 20 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Aria Sandalo Bergamotto spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Millefiori Aria Vanilla & Wood polnilo za aroma difuzor 20 ml
    Millefiori Aria Vanilla & Wood, 20 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Aria Vanilla & Wood spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lesna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Too Faced Hangover Replenishing Face Primer vlažilna podlaga za make-up za posvetlitev in zgladitev kože 20 ml
    Too Faced Hangover Replenishing Face Primer, 20 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Too Faced Hangover popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: povečuje odpornost ličenja kožo popolnoma pripravi na nanos make upa gladi gubice osvetljuje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na kožo obraza nanesite s pomočjo čopiča, gobice ali prstov.
  • Lancôme Absolue ABSOLUE 2024 revitalizacijska krema za predel okoli oči za ženske 20 ml
    Lancôme Absolue ABSOLUE 2024, 20 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Lancôme Absolue ABSOLUE 2024 se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži gladi linije in drobne gubice osvetljuje območje okoli oči koža je napeta in zglajena
  • ACURE Radically Rejuvenating dvofazni serum z bakuchiolom 20 ml
    ACURE Radically Rejuvenating, 20 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz ACURE Radically Rejuvenating je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije učinkovito vlaži in nahrani koži vrača svežino in mladostno lepoto gladi gubice Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Ne kombinirajte z drugimi izdelki, ki vsebujejo retinol. Med uporabo čez dan uporabljajte kozmetiko z visokim SPF.
  • Revuele Age-Defying Kiwi Intense Serum intenzivni serum proti staranju kože 20 ml
    Revuele Age-Defying Kiwi Intense Serum, 20 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Revuele Age-Defying Kiwi je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije odstranjuje znake utrujenosti koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani pomaga odstranjevati znake staranja kože obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo.
  • Revuele Brightening Papaya Peel Serum gladilni eksfoliacijski serum za osvetlitev kože 20 ml
    Revuele Brightening Papaya Peel Serum, 20 ml, Kemični pilingi za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Revuele Brightening Papaya Peel Serum bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: mehča odstranjuje znake aken deluje proti nepopolnostim eksfoliacijski učinek osvetljuje in izenačuje kožo odstranjuje ogrce in prekomerni loj Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na kožo obraza, enakomerno razmažite in pustite delovati navedeno število minut: 10-15. Nato temeljito sperite z vodo. Izognite se neposrednemu stiku z očmi. Najprej opravite test tolerance. Med uporabo čez dan uporabljajte kozmetiko z visokim SPF.
  • Korres Wild Rose revitalizacijska tekstilna maska 20 ml
    Korres Wild Rose, 20 ml, Maske iz platna za ženske, Učinki koncentriranega seruma ali esence, pa tudi občutek sproščenosti po zaslugi negovalnega rituala, ki ga navdihujejo korejski običaji. Maska iz platna Korres Wild Rose vaši koži zagotavlja dodaten odmerek nege, hkrati pa jo razvaja z dotikom mehke tkanine. Lastnosti: osvetljuje in osvežuje globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Mia Cosmetics Beyond Full Coverage tekoči korektor za polno prekrivanje odtenek Toffee 20 ml
    Mia Cosmetics Beyond Full Coverage, 20 ml, Korektorji za ženske, Želite, da bi bilo vaše ličenje ali celo skoraj nenaličeni obraz brez ene same lepotne napake? Karkoli že vam na koži ni všeč, bo korektor Mia Cosmetics Beyond Full Coverage zanesljivo prekril. Visoko pigmentirana sestava se spopade s podočnjaki, z mozolji, s pigmentnimi madeži in z vsemi vrstami rdečice, pa tudi s pegami, če jih boste želite skriti. Pomagal vam bo skratka prikriti vse pomanjkljivosti kože tako popolno, da boste zanje vedeli le vi. Zanesite se na korektor, ki vašemu obrazu zagotovi popolnoma brezhiben, barvno poenoten videz. Lastnosti: zmanjša pomanjkljivosti kože izdelek je vodoodporen dolgo obstojen učinek ima lahko teksturo, ki ne poudarja gubic enostavno se nanaša osvetljuje kožo Navodilo za uporabo: S pomočjo aplikatorja nanesite korektor na mesto, ki ga želite prekriti. Razmažite, da se vpije.
  • Khadlaj Ghazlaan parfumirano olje uniseks 20 ml
    Khadlaj Ghazlaan, 20 ml, Parfumirana olja uniseks, Pridobite pogum perzijskega princa in spoštovanje mogočnega sultana. Parfumirano olje za moške Khadlaj Ghazlaan v sebi povezuje orientalske tone s kapljico luksuza, njegova topla dišavna sestava pa vam da korajžo za premagovanje vsakodnevnih preprek. orientalska dišava lesna dišava
  • Daylong Cetaphil SUN To go krema za sončenje v paličici za občutljivo kožo SPF 50+ 20 ml
    Daylong Cetaphil SUN To go, 20 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem lahko se uporablja za obraz in telo intenzivno vlaži pripravek je vodoodporen izdelek je primeren za sončno, hladno in vetrovno vreme Sestava: dermatološko testirano
  • bellaoggi Acqua Boost Primer vlažilna podlaga za make-up z gelasto teksturo 20 ml
    bellaoggi Acqua Boost Primer, 20 ml, Podlaga za ženske, O popolnem videzu vaše kože ves dan ne odloča le tekoči puder. Pomembno vlogo ima tudi podlaga, ki jo na kožo nanesete kot prvo. Podlaga za ličila bellaoggi Acqua Boost Primer kožo popolnoma zgladi in jo idealno pripravi na nadaljnje korake ličenja. Na koži ustvari enakomerno podlago, ki ne le olajša nanos tekočega pudra, temveč tudi podaljša njegovo obstojnost. Z njo lahko dosežete popoln videz ličenja, ne glede na izbran slog. Povzdignite svoje ličenje na novo raven in s svojim najljubšim tekočim pudrom dosezite še boljše rezultate po zaslugi te podlage. Lastnosti: kožo popolnoma pripravi na nanos make upa povečuje odpornost ličenja koži daje potrebno vlažnost poenostavi nanos tekočega pudra Navodilo za uporabo: Enakomerno nanesite na predhodno očiščen in z nego obraza oskrbljen obraz. Pustite, da se vpije, ne brišite.
  • La Prairie Skin Caviar Eye Lift serum za predel okoli oči z učinkom liftinga 20 ml
    La Prairie Skin Caviar Eye Lift, 20 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči La Prairie Skin Caviar Eye Lift odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: učinkovito gladi linije in drobne gubice z učinkom liftinga Navodilo za uporabo: Optimalno količino dobite, če 1× pritisnete na črpalko. Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite. Nadaljujte v smeri od notranjega očesnega kotička k zunanjemu. Uporabljajte dnevno.
  • Aden Cosmetics Full HD Fluid Foundation dolgoobstojni tekoči puder odtenek 04 Natural 20 ml
    Aden Cosmetics Full HD Fluid Foundation, 20 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Aden Cosmetics Full HD Fluid Foundation bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože odlična sposobnost prekrivanja dolgo obstojen učinek kožo matira Navodilo za uporabo: Tekoči puder nanesite na vse osnovne točke obraza, čelo, lica in brado.
  • GLADE Moment Of Zen polnilo za aroma difuzor 20 ml
    GLADE Moment Of Zen, 20 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom
  • GLADE Exotic Tropical Blossoms električni osvežilec zraka 20 ml
    GLADE Exotic Tropical Blossoms, 20 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor GLADE Exotic Tropical Blossoms prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava sladka aroma Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Bioélixire Serum serum brez spiranja za lase 20 ml
    Bioélixire Serum, 20 ml, Serumi za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum Bioélixire lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: obnavlja suhe, lomljive in poškodovane lase lase ščiti pred zunanjimi vplivi lasem nudi toplotno zaščito Sestava: UV-filter veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte na vlažne ali suhe lase. Ne spirajte.
  • Bioélixire Serum serum brez spiranja z arganovim oljem 20 ml
    Bioélixire Serum, 20 ml, Serumi za lase za moške, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum Bioélixire Serum lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: lasem zagotavlja potrebno vlaženje lase naredi svilnato mehke na dotik prodira v lasno strukturo in jo krepi lasem zagotavlja novo moč lasem nudi toplotno zaščito Sestava: UV-filter Navodilo za uporabo: Majhno količino seruma nanesite na dlani in vmasirajte v lase. Ne spirajte.
  • Biotherm Homme Force Supreme serum za osvetljevanje za moške 20 ml
    Biotherm Homme Force Supreme, 20 ml, Serumi za obraz za moške, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Biotherm Homme Force Supreme bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože izdelek je razvit za posebne potrebe moške kože obnavlja prožnost kože odstranjuje znake utrujenosti in doda energijo Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nanesite na čisto kožo obraza. Serum lahko uporabljate pod dnevno in/ali nočno kremo oziroma samostojno.
  • KMS Consciousstyle Styling Putty oblikovalni kit mat 20 ml
    KMS Consciousstyle Styling Putty, 20 ml, Gline za modeliranje za lase za ženske, Ustvariti iz las v hipu popolno pričesko, ki bo obstojna ves dan, vam pomaga pasta za lase KMS Consciousstyle Styling Putty. Z njo lahko lase oblikujete v želeno obliko, ustvarjeno pričesko dolgo časa fiksira, vendar ne bo delovala nenaravno in ne bo pustila občutka otrdelih las. Poskrbi za močno utrjevanje, vendar ostaja prožna, zato lahko lase ponovno oblikujete in uredite kadarkoli čez dan. Za razliko od običajnih gelov za oblikovanje daje lasem bolj mat videz. Po zaslugi številnih prednosti in preproste uporabe bo postala vaš nepogrešljivi pomočnik pri vsakodnevnem oblikovanju las. Lastnosti: pomaga oblikovati pričesko pričeski doda teksturo in obliko ne obremenjuje las lasem zagotavlja mat učinek Navodilo za uporabo: Nanesite enakomerno na z brisačo osušene ali suhe lase.
  • Skincyclopedia 2% Hyaluronic Acid Complex + Vitamin B5 maska iz platna 20 ml
    Skincyclopedia 2% Hyaluronic Acid Complex + Vitamin B5, 20 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Skincyclopedia 2% Hyaluronic Acid Complex + Vitamin B5 bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani koži vrača prožnost in občutek udobja kožo pušča svilnato mehko na dotik Sestava: provitamin B5 (pantenol) Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Snemite in ostanek maske nežno vtrite v kožo.
  • Skincyclopedia Anti-Blemish maska iz platna 20 ml
    Skincyclopedia Anti-Blemish, 20 ml, Maske iz platna za ženske, Maska za obraz bo razvajala in negovala vašo kožo. Lastnosti: sprošča umazanijo v porah in jih oži ima pomirjajoče učinke proti rdečici osvetljuje in osvežuje Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Snemite in ostanek maske nežno vtrite v kožo. Uporabljajte 2-3× tedensko.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh