Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki

216
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Gallinée BODY CARE Cleansing Bar čistilno trdo milo 100 g
    Gallinée BODY CARE Cleansing Bar, 100 g, Trda mila za ženske, Trdo milo Gallinée BODY CARE je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: nežno čisti kožo ne draži in ne suši kože Hrani in vlaži pomirja draženje uporablja se lahko na rokah in telesu Navodilo za uporabo: Nanašajte na vlažno kožo in masirajte, dokler se ne ustvari nežna pena.
  • Beauty Jar Green Valley trd eksfoliacijski piling s hranilnim učinkom 100 g
    Beauty Jar Green Valley, 100 g, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Beauty Jar Green Valley bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice umije vso umazanijo prekrvavi kožo odlično mehča Vlaži in hrani kožo koža je po uporabi mehka in voljna Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na predhodno navlaženo kožo. S krožnimi gibi masirajte. Nato temeljito sperite z vodo. Uporabljajte 2× tedensko.
  • Saponificio Artigianale Fiorentino Rose Blossom naravno trdo milo z vonjem vrtnic 100 g
    Saponificio Artigianale Fiorentino Rose Blossom, 100 g, Trda mila za ženske, Trdo milo Saponificio Artigianale Fiorentino Rose Blossom je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: nežno čisti kožo ne draži in ne suši kože Hrani in vlaži prijetno diši uporablja se lahko na rokah in telesu pušča osvežujoč občutek Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Saponificio Artigianale Fiorentino Lily Of The Valley naravno trdo milo 100 g
    Saponificio Artigianale Fiorentino Lily Of The Valley, 100 g, Trda mila za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Saponificio Artigianale Fiorentino Lily Of The Valley je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: nežno čisti kožo Hrani in vlaži prijetno diši uporablja se lahko na rokah in telesu pušča osvežujoč občutek Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Saponificio Artigianale Fiorentino Bergamot and Gardenia naravno trdo milo 100 g
    Saponificio Artigianale Fiorentino Bergamot and Gardenia, 100 g, Trda mila za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Saponificio Artigianale Fiorentino Bergamot and Gardenia je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: nežno čisti kožo prijetno diši pušča osvežujoč občutek uporablja se lahko na rokah in telesu Hrani in vlaži Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Saponificio Artigianale Fiorentino Orange and Cinnamon naravno trdo milo 100 g
    Saponificio Artigianale Fiorentino Orange and Cinnamon, 100 g, Trda mila za ženske, Trdo milo Saponificio Artigianale Fiorentino Orange and Cinnamon je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: globinsko čisti kožo nežno čisti kožo prijetno diši uporablja se lahko na rokah in telesu ima mehčalne učinke Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Saponificio Artigianale Fiorentino Lavender and Cedar naravno trdo milo 100 g
    Saponificio Artigianale Fiorentino Lavender and Cedar, 100 g, Trda mila za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Saponificio Artigianale Fiorentino Lavender and Cedar je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: nežno čisti kožo Hrani in vlaži prijetno diši bogato se peni uporablja se lahko na rokah in telesu pušča osvežujoč občutek Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Saponificio Artigianale Fiorentino Abbracci Floreali Lavanda luksuzno trdo milo 100 g
    Saponificio Artigianale Fiorentino Abbracci Floreali Lavanda, 100 g, Trda mila za ženske, Trdo milo Saponificio Artigianale Fiorentino Abbracci Floreali je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: prijetno diši pušča osvežujoč občutek ima mehčalne učinke ne draži in ne suši kože Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Saponificio Artigianale Fiorentino Gelsomio and Mandarino naravno trdo milo 100 g
    Saponificio Artigianale Fiorentino Gelsomio and Mandarino, 100 g, Trda mila za ženske, Trdo milo je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: nežno čisti kožo Hrani in vlaži prijetno diši uporablja se lahko na rokah in telesu pušča osvežujoč občutek Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Biomed Calcimax pasta za krepitev zobne sklenine z izvlečki morskih alg 100 g
    Biomed Calcimax, 100 g, Za krepitev zobne sklenine uniseks, Zobna pasta Biomed Calcimax ne vsebuje flouridov in krepi zobe po naravni poti. Primerna je predvsem za občutljive zobe in dlesni. Lastnosti: utrjuje zobno sklenino zmanjša občutljivost zob osvežuje zadah preprečuje nastajanje zobne gnilobe Sestava: ne vsebuje fluoridov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Pasta naj se uporablja vsaj dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer ali po vsakem obroku.
  • Biomed Citrus Fresh Zobna pasta za zaščito dlesni 100 g
    Biomed Citrus Fresh, 100 g, Za krepitev zobne sklenine uniseks, Zobna pasta Biomed Citrus Fresh ne vsebuje flouridov in krepi zobe po naravni poti. Primerna je predvsem za občutljive zobe in dlesni. Lastnosti: zmanjša občutljivost zob krepi zobno sklenino vzdržuje svež zadah neguje dlesni Sestava: brez fluorida veganski izdelek Navodilo za uporabo: Pasta naj se uporablja vsaj dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer ali po vsakem obroku.
  • Biomed Superwhite krepilna zobna pasta s kokosovim oljem 100 g
    Biomed Superwhite, 100 g, Za krepitev zobne sklenine uniseks, Zobna pasta Biomed Superwhite je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom. Lastnosti: beli zobe zmanjša občutljivost zob bori se z zobno gnilobo in oblogami neguje dlesni Sestava: veganski izdelek brez fluorida Navodilo za uporabo: Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno. Čistite zobe temeljito vsaj 2 minuti.
  • Biomed Charcoal zobna pasta za beljenje zob z aktivnim ogljem 100 g
    Biomed Charcoal, 100 g, Brez fluorida uniseks, Zobna pasta Biomed Charcoal je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom. Lastnosti: beli zobe bori se z zobno gnilobo in oblogami osvežuje zadah zagotavlja prijaznost do zob in dlesni Sestava: veganski izdelek brez fluorida Navodilo za uporabo: Čistite zobe temeljito vsaj 2 minuti. Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno.
  • Biomed Gum Health naravna zobna pasta 100 g
    Biomed Gum Health, 100 g, Za popolno zaščito uniseks, Zobna pasta Biomed Gum Health je učinkovita preventiva proti krvavenju in umikanju dlesni. Lastnosti: zmanjšuje krvavenje dlesni lajša paradontozo krepi zobno sklenino zanesljivo čisti zobe Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino paste na zobno ščetko in čistite zobe vsaj 2 minuti. Pasta naj se uporablja vsaj 2–3-krat dnevno, zjutraj in zvečer ali po vsakem obroku.
  • Biomed Sensitive bioaktivna zobna pasta za zmanjšanje občutljivosti zob in zdrave dlesni 100 g
    Biomed Sensitive, 100 g, Za krepitev zobne sklenine uniseks, Zobna pasta Biomed Sensitive ne vsebuje flouridov in krepi zobe po naravni poti. Primerna je predvsem za občutljive zobe in dlesni. Lastnosti: zmanjša občutljivost zob krepi zobno sklenino ščiti pred zobno gnilobo in oblogami vzdržuje svež zadah Sestava: brez fluorida veganski izdelek Navodilo za uporabo: Pasta naj se uporablja vsaj dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer ali po vsakem obroku.
  • Tecna Zero Perfect Straight krema za ravnanje las 100 g
    Tecna Zero Perfect Straight, 100 g, Kreme in geli za lase za ženske, Za takojšen odmerek vlaženja in hranjenja poskrbi nega brez spiranja Tecna Zero Perfect Straight. Vašim lasem po umivanju zagotovi vse, kar v tistem trenutku potrebujejo, ne da bi v kopalnici zapravili več časa, kot je potrebno. Pomaga zgladiti lase ter obnoviti njihov naravni sijaj in celovitost njihove strukture. Spodbuja njihovo obnavljanje in pripomore k lažjemu razčesavanju. Vse to enostavno, hitro in brez potrebe po spiranju. Samo nanesete, pomanete, po potrebi počešete in za lepoto ter zdrav videz vaših las bo poskrbljeno. Preizkusite to nego brez spiranja in odkrijte preprost in hiter način za regeneracijo las s številnimi drugimi prednostmi. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na umite in z brisačo osušene lase. Lase posušite in oblikujte kot običajno.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh