Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja nad 20% velikosti C

1908
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Jeanne en Provence Rose Envoûtante tekoče milo za roke 500 ml
    Jeanne en Provence Rose Envoûtante, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Jeanne en Provence Rose Envoûtante skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok koži zagotavlja svilnato mehkobo neguje kožo rok Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Jeanne en Provence Divine Olive tekoče milo za roke 500 ml
    Jeanne en Provence Divine Olive, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Jeanne en Provence Divine Olive skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok koži zagotavlja svilnato mehkobo neguje kožo rok Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Jeanne en Provence Verveine Agrumes tekoče milo za roke 500 ml
    Jeanne en Provence Verveine Agrumes, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Jeanne en Provence Verveine Agrumes skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok koži zagotavlja svilnato mehkobo neguje kožo rok Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Jeanne en Provence Verveine Agrumes negovalno olje za prhanje 250 ml
    Jeanne en Provence Verveine Agrumes, 250 ml, Olja za prhanje za ženske, Olje za prhanje Jeanne en Provence Verveine Agrumes koži pri umivanju zagotavlja potrebno vlaženje in nego. Po uporabi bo spet polna vitalnosti. Lastnosti: skrbno umije in očisti kožo celega telesa kožo pušča žametno mehko na dotik intenzivno vlaži Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Jeanne en Provence Lavande Gourmande negovalni gel za prhanje 250 ml
    Jeanne en Provence Lavande Gourmande, 250 ml, Olja za prhanje za ženske, Olje za prhanje Jeanne en Provence Lavande Gourmande koži pri umivanju zagotavlja potrebno vlaženje in nego. Po uporabi bo spet polna vitalnosti. Lastnosti: skrbno umije in očisti kožo celega telesa kožo pušča žametno mehko na dotik intenzivno vlaži Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Jeanne en Provence Lavande Gourmande vlažilna krema za roke 75 ml
    Jeanne en Provence Lavande Gourmande, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Jeanne en Provence Lavande Gourmande . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo hitro se vpija prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Jeanne en Provence Verveine Agrumes luksuzno francosko milo 100 g
    Jeanne en Provence Verveine Agrumes, 100 g, Trda mila za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Jeanne en Provence Verveine Agrumes je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: prijetno diši zmanjšuje občutek napete kože Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Collistar Uomo Multi-Active Deodorant 24hrs Dry Spray dezodorant v pršilu 24 ur 125 ml
    Collistar Uomo Multi-Active Deodorant 24hrs Dry Spray, 125 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Collistar Uomo Multi-Active Deodorant 24hrs Dry Spray prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine ne ovira naravnih telesnih procesov izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Pred uporabo pretresite. Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Jeanne Arthes Love Generation Sexy 60 ml
    Jeanne Arthes Love Generation Sexy, 60 ml, Parfumske vode za ženske, Ne skrivajte strastne strani svoje osebnosti. Ženska parfumska voda Jeanne Arthes Love Generation Sexy je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Na čutno noto bo uglasila vas in vse okoli vas. sladka dišava sadna dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Lomani AB Spirit Millionaire toaletna voda za moške 100 ml
    Lomani AB Spirit Millionaire, 100 ml, Toaletne vode za moške, Kakorkoli visoki so že vaši cilji, nobeden od njih za vas ne bo nedosegljiv. Veliko mero odločenosti ima v sebi tudi toaletna voda za moške Lomani AB Spirit Millionaire . Že samo nekaj kapljic na vaši koži vam da korajžo narediti naslednji korak v smeri k vašim sanjam. lesna dišava začimbna dišava do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Bielenda Only for Men Extra Energy intenzivna vlažilna krema za utrujeno kožo mešanica barv 50 ml
    Bielenda Only for Men Extra Energy, 50 ml, Nega za dan in noč za moške, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bielenda Only for Men Extra Energy bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja deluje proti nepopolnostim hitro se vpija intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Dr Irena Eris Cleanology encimski piling za občutljivo in suho kožo 75 ml
    Dr Irena Eris Cleanology, 75 ml, Encimski pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Dr Irena Eris Cleanology . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice ne suši kože uporablja se lahko tudi na občutljivi koži učinkovito obnavlja kožo gladi in mehča kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Jaguar Jaguar for Men voda za po britju za moške 100 ml
    Jaguar Jaguar for Men, 100 ml, Pripravki za britje za moške, Kožo po britju pomiri, odišavi in obenem odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije. Nega za po britju Jaguar Jaguar for Men je kot ustvarjena za sodobnega moškega, ki zase rad skrbi. Lastnosti: preprečuje draženje kože prijetno osvežuje podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Collistar Professional Eye-Lip Pencil svinčnik za oči in ustnice odtenek Butter 1.2 ml
    Collistar Professional Eye-Lip Pencil, 1,2 ml, Svinčniki za oči za ženske, Črtala za oči Collistar Professional Eye-Lip Pencil poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: ustvarja močno in šibko linijo Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Jaguar Classic Motion toaletna voda za moške 100 ml
    Jaguar Classic Motion, 100 ml, Toaletne vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška toaletna voda Jaguar Classic Motion. Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. aromatična dišava z zeliščnimi toni citrusna dišava akvatična dišava z morskimi toni vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Nivea Cellular Expert Lift nočna krema za preoblikovanje obraza 50 ml
    Nivea Cellular Expert Lift, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Nivea Cellular Expert Lift bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Milkhouse Candle Co. Creamery Brown Butter Pumpkin dišeča sveča Milkbottle 226 g
    Milkhouse Candle Co. Creamery Brown Butter Pumpkin, 226 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Milkhouse Candle Co. Creamery Brown Butter Pumpkin čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sladka aroma gurmanska dišava dolgo gorenje Sestava: z vsebnostjo sojinega voska z vsebnostjo čebeljega voska bombažni stenj ne vsebuje parafina Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Milkhouse Candle Co. Creamery Oatmeal, Milk & Honey dišeča sveča Cream Jar 142 g
    Milkhouse Candle Co. Creamery Oatmeal, Milk & Honey, 142 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Milkhouse Candle Co. Creamery Oatmeal, Milk & Honey čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sladka aroma gurmanska dišava dolgo gorenje čisto gorenje Sestava: z vsebnostjo sojinega voska z vsebnostjo čebeljega voska brez vsebnosti GSO ne vsebuje parafina leseni stenj bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Milkhouse Candle Co. Creamery Oatmeal, Milk & Honey dišeča sveča Milkbottle 226 g
    Milkhouse Candle Co. Creamery Oatmeal, Milk & Honey, 226 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Milkhouse Candle Co. Creamery Oatmeal, Milk & Honey čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sladka aroma gurmanska dišava dolgo gorenje čisto gorenje Sestava: z vsebnostjo sojinega voska z vsebnostjo čebeljega voska brez vsebnosti GSO bombažni stenj stenj brez svinca Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Kallos Lemon šampon za normalne in mastne lase 1000 ml
    Kallos Lemon, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos Lemon učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Delia Cosmetics Professional Face Care Vitamin C posvetlitveni serum z vitaminom C za obraz, vrat in dekolte 10 ml
    Delia Cosmetics Professional Face Care Vitamin C, 10 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Delia Cosmetics Professional Face Care Vitamin C bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije izenačuje barvni odtenek kože učinkovito vlaži in nahrani obnavlja prožnost kože koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • St.Tropez Prep & Maintain rokavice s piling učinkom 1 kos
    St.Tropez Prep & Maintain, 1 kos, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelo kožo? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek St.Tropez Prep & Maintain vašemu obrazu in telesu zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi svoj obraz ali kožo izpostavljali soncu. Lastnosti: izenačuje ton kože ne pušča madežev
  • L’Oréal Professionnel Infinium Pure hipoalergenski lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem brez dišav 500 ml
    L’Oréal Professionnel Infinium Pure, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase L’Oréal Professionnel Infinium Pure bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: močno utrjevanje lasem daje vitalnost in sijaj temeljito utrdi vse tipe las in pričesk Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Iceberg Homme toaletna voda za moške 100 ml
    Iceberg Homme, 100 ml, Toaletne vode za moške, Kakorkoli visoki so že vaši cilji, nobeden od njih za vas ne bo nedosegljiv. Veliko mero odločenosti ima v sebi tudi toaletna voda za moške Iceberg Homme . Že samo nekaj kapljic na vaši koži vam da korajžo narediti naslednji korak v smeri k vašim sanjam. aromatična dišava z zeliščnimi toni praprotna dišava citrusna dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • THD Diffusore Noir aroma difuzor s polnilom 200 ml
    THD Diffusore Noir, 200 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Diffusore Noir prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Jeanne Arthes Amore Mio White Pearl parfumska voda za ženske 100 ml
    Jeanne Arthes Amore Mio White Pearl, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Jeanne Arthes Amore Mio White Pearl je izraz optimizma in občutka popolne sreče. sadna dišava cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Korres Liquorice and Urtica šampon za mastne lase 250 ml
    Korres Liquorice and Urtica, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Korres Liquorice and Urtica učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase pušča mehke krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Korres Almond & Linseed šampon za suhe in poškodovane lase 250 ml
    Korres Almond & Linseed, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Korres Almond & Linseed učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži zmanjšuje lomljivost las lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Korres Rice Proteins & Linden šampon za tanke lase 250 ml
    Korres Rice Proteins & Linden, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Korres Rice Proteins & Linden učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna daje lesk in volumen zmanjšuje lomljivost las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Korres Almond & Linseed hranilna maska za suhe in poškodovane lase 125 ml
    Korres Almond & Linseed, 125 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Korres Almond & Linseed predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Collistar Crema Mani Repairing Hand and Nail Cream krema za roke in nohte s pomlajevalnim učinkom 100 ml
    Collistar Crema Mani Repairing Hand and Nail Cream, 100 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Collistar Crema Mani Repairing Hand and Nail Cream. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka obnavlja hitro se vpija blaži znake staranja kože preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Clinique Chubby Lash™ Fattening Mascara maskara za volumen in ločevanje trepalnic odtenek 01 Jumbo Jet 9 ml
    Clinique Chubby Lash™ Fattening Mascara, 9 ml, maskare za ženske, Maskara Clinique Chubby Lash™ Fattening Mascara daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: poudari obliko oči podaljša dolžino trepalnic ne lepi trepalnic posamezno loči vsako trepalnico izrazito zgosti trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Semilac UV Hybrid Hardi gel lak za podaljševanje nohtov odtenek Clear 7 ml
    Semilac UV Hybrid Hardi, 7 ml, Modeliranje nohtov za ženske, Lak za nohte Semilac UV Hybrid Hardi vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: krepi odpornost laka proti odrgninam in luščenju ima dolgotrajen učinek udobno se nanaša Navodilo za uporabo: Nanašajte na popolnoma čiste nohte brez laka. Pustite, da se posušijo, nato nanesite barvni lak.
  • Nivea Rose Touch dvofazna micelarna voda 400 ml
    Nivea Rose Touch, 400 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Nivea Rose Touch . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah odstranjuje tudi odporna ličila preprečuje prekomerno sušenje kože Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Pred uporabo dobro pretresite.
  • Jeanne en Provence Jasmin Secret losjon za telo z karitejevim maslom 250 ml
    Jeanne en Provence Jasmin Secret, 250 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Jeanne en Provence Jasmin Secret , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: mehča in pomaga do svilnato gladke kože dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Lancaster Sun Sensitive Soothing Milk mleko za sončenje za občutljivo kožo SPF 50 125 ml
    Lancaster Sun Sensitive Soothing Milk, 125 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Lancaster Sun Sensitive Soothing Milk predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem deluje preventivno proti staranju kože preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi koži zagotavlja potrebno vlaženje pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Pred izpostavljanjem soncu v primerni količini nanesite na kožo celega telesa. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Jeanne Arthes Cassandra toaletna voda za ženske 100 ml
    Jeanne Arthes Cassandra, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska toaletna voda Jeanne Arthes Cassandra je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava paa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. aldehidna dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Jeanne Arthes Cassandra Rose Intense parfumska voda za ženske 100 ml
    Jeanne Arthes Cassandra Rose Intense, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda Jeanne Arthes Cassandra Rose Intense je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Maybelline The Falsies Lash Lift Extra Black maskara za zgostitev in podaljšanje trepalnic 9,6 ml
    Maybelline The Falsies Lash Lift Extra Black, 9,6 ml, maskare za ženske, Maskara Maybelline The Falsies Lash Lift Extra Black daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice podaljša dolžino trepalnic ima intenzivno barvo posamezno loči vsako trepalnico Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Korres Pure Greek Olive & Olive Blossom negovalni losjon za telo 200 ml
    Korres Pure Greek Olive & Olive Blossom, 200 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Korres Pure Greek Olive & Olive Blossom bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča dobro se nanaša in se enostavno vpija Sestava: vsebuje vsaj 92 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Revolution Skincare AHA + BHA 30% Peeling Solution intenzivni kemični piling za osvetlitev kože 30 ml
    Revolution Skincare AHA + BHA 30% Peeling Solution, 30 ml, Kemični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Revolution Skincare AHA + BHA 30% Peeling Solution. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: osvetljuje in izenačuje kožo gladi in mehča kožo Sestava: veganski izdelek
  • Revolution Skincare Caffeine Solution 5% + Hyaluronic Acid serum za predel okoli oči 30 ml
    Revolution Skincare Caffeine Solution 5% + Hyaluronic Acid, 30 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Revolution Skincare Caffeine Solution 5% + Hyaluronic Acid odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Pred uporabo seruma stekleničko temeljito pretresite. Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite. Uporabljajte dnevno.
  • Revolution Skincare Niacinamide čistilno pršilo za obraz 100 ml
    Revolution Skincare Niacinamide, 100 ml, Meglice za obraz za ženske, Za takojšnjo osvežitev, ohlajanje ali tudi vlaženje kože poskrbi pršilo za obraz Revolution Skincare Niacinamide . Vašo kožo prebudi kadarkoli čez dan in poskrbi za prijeten občutek svežine – kot da ste pravkar stopili izpod prhe. Lastnosti: pomaga preprečiti izsušenost kože popravlja sijaj kože in suha mesta kožo ohranja v ravnovesju Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na obraz razpršite ustrezno količino pripravka. Uporabljajte kadarkoli čez dan.
  • Revolution Skincare Quinoa Night Peel nežni nočni piling serum 30 ml
    Revolution Skincare Quinoa Night Peel, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Revolution Skincare Quinoa Night Peel bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: koži vrača svežino in mladostno lepoto Sestava: veganski izdelek
  • Revolution Skincare Superfruit antioksidantni serum 30 ml
    Revolution Skincare Superfruit, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Revolution Skincare Superfruit bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani kožo popolnoma pripravi na nanos make upa Sestava: veganski izdelek
  • Revolution Skincare Hydration Boost vlažilna gel krema 50 ml
    Revolution Skincare Hydration Boost, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Revolution Skincare Hydration Boost bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Jeanne Arthes J.S. Magnetic Power Sport toaletna voda za moške 100 ml
    Jeanne Arthes J.S. Magnetic Power Sport, 100 ml, Toaletne vode za moške, Če si ne morete predstavljati dneva brez športa in ne izpustite nobenega treninga, bo toaletna voda za moške Jeanne Arthes J.S. Magnetic Power Sport postala vaš zanesljivi sparing partner. Uživajte v navalu nove energije in neskončne svežine. začimbna dišava za aktivnega moškega, polnega energije
  • NYX Professional Makeup Highlight & Contour PRO paleta za konture obraza 8x2,7 g
    NYX Professional Makeup Highlight & Contour PRO, 8x2,7 g, Palete za konture za ženske, Paleta za konture obraza NYX Professional Makeup Highlight & Contour poudarja linije vašega obraza in zagotavlja očarljiv make up profesionalnega videza. Lastnosti: poudarja konture obraza kremasta tekstura osvetljuje zakriva pomanjkljivosti kože Navodilo za uporabo: Svetlejši odtenek nanesite na dele obraza, ki jih želite poudariti, temnejše nanesite na mesta, ki jih želite optično zmanjšati ali prekriti.
  • Revolution Skincare Body AHA (Smoothing) čistilni gel za prhanje z AHA 200 ml
    Revolution Skincare Body AHA (Smoothing), 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Revolution Skincare Body AHA (Smoothing). Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: hrani in neguje kožo mehča in povečuje elastičnost kože kožo pušča žametno mehko in gladko Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Purity Vision BIO Lavender darilni set(s sivko)
    Purity Vision BIO Lavender, Masla za telo za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Purity Vision BIO. Vsebina seta: pomirjevalno olje s sivko 100 ml maslo s sivko 120 ml Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo primeren tudi za občutljivo kožo odličen za darilo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • ANNEMARIE BÖRLIND SUNLESS samoporjavitvena krema 75 ml
    ANNEMARIE BÖRLIND SUNLESS, 75 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske
  • L’Oréal Paris Le Khol svinčnik za oči odtenek Black
    L’Oréal Paris Le Khol, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči L’Oréal Paris Le Khol poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: ustvarja privlačen dramatičen videz polna in intenzivna barva mat videz Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Bioderma Pigmentbio Night Renewer nočna krema proti temnim madežem 50 ml
    Bioderma Pigmentbio Night Renewer, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Bioderma Pigmentbio Night Renewer bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: obnavlja prožnost kože osvetljuje učinkovito vlaži in nahrani pomaga odstranjevati znake staranja kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Arcocere Professional Wax depilacijska krema za telo za moške 150 ml
    Arcocere Professional Wax, 150 ml, Nega za telo za moške, Pripravek Arcocere Professional Wax bo poskrbel za enostaven potek depilacije in zagotovil čudovito gladko kožo. Lastnosti: uporabi se lahko tudi za kratke dlake nove dlake bodo tanjše enostavno za uporabo Navodilo za uporabo: Kremo nanesite na kožo in pustite delovati. Sperite. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Arcocere Professional Wax depilacijska krema za telo za ženske 150 ml
    Arcocere Professional Wax, 150 ml, Depilacijske kreme za ženske, Pripravek Arcocere Professional Wax bo poskrbel za enostaven potek depilacije in zagotovil čudovito gladko kožo. Lastnosti: uporabi se lahko tudi za kratke dlake enostavno za uporabo z redno uporabo zmanjšuje količino rastočih dlak Navodilo za uporabo: Kremo nanesite na kožo in pustite delovati. Sperite. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Hugo Boss BOSS Alive dezodorant v pršilu za ženske 100 ml
    Hugo Boss BOSS Alive, 100 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Hugo Boss BOSS Alive sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dopolnjuje dišavo iz iste linije Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Revolution Skincare Retinol 0.5% With Rosehip Seed Oil vlažilni serum proti gubam 30 ml
    Revolution Skincare Retinol 0.5% With Rosehip Seed Oil, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Revolution Skincare Retinol 0.5% With Rosehip Seed Oil bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani Sestava: veganski izdelek brez dišav Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Dermalogica Clear Start Mattifying Moisturizer matirajoča vlažilna krema SPF 30 59 ml
    Dermalogica Clear Start Mattifying Moisturizer, 59 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Dermalogica Clear Start Mattifying Moisturizer bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Dermalogica Clear Start Skin Soothing vlažilna krema za obraz za problematično kožo, akne 59 ml
    Dermalogica Clear Start Skin Soothing, 59 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Dermalogica Clear Start Skin Soothing bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Collistar Attivi Puri Anti-Dark Spot Concentrate Glycolic Acid + Niacinamide emulzija za obraz proti pigmentnim madežem 25 ml
    Collistar Attivi Puri Anti-Dark Spot Concentrate Glycolic Acid + Niacinamide, 25 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Collistar Attivi Puri Anti-Dark Spot Concentrate Glycolic Acid + Niacinamide bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: izenačuje ton kože koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Tommy Hilfiger Impact toaletna voda za moške 100 ml
    Tommy Hilfiger Impact, 100 ml, Toaletne vode za moške, Nov dan, nova priložnost izpolnjevati izzive. Toaletna voda za moške Tommy Hilfiger Impact osveži vaše misli, vi pa lahko pogumno sledite svojemu instinktu. Podajte se vsakodnevnim pustolovščinam naproti. lesna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni poudari seksapil in naravno možatost sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Skil Summer Crush Coconut Shake pršilo za telo za ženske 250 ml
    Skil Summer Crush Coconut Shake, 250 ml, Pršila za telo za ženske, Prepustite se mislim, ki vas bodo ponesle na eksotični otok, kjer vam bodo pravkar postregli s sveže utrganim sočnim sadjem. Žensko pršilo za telo Skil Summer Crush Coconut Shake v sebi skriva dišavo brezskrbnih poletnih dni in vzdušje sončne plaže. gurmanska dišava sladka dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko sveža dišava, idealna za toplo vreme dišava, primerna za vsakodnevno uporabo ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Skil Toxic Love Liquid Love odišavljeno pršilo za telo za ženske 250 ml
    Skil Toxic Love Liquid Love, 250 ml, Pršila za telo za ženske, Razgibajte svoje čute! Žensko pršilo za telo Skil Toxic Love Liquid Love je kot koktajl iz pestrih dišavnih sestavin. Ne bo vas nehalo navduševati in bo vašemu dnevu nudilo tisti pravi ritem. gurmanska dišava cvetlična dišava za temperamentne ženske, polne energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Skil Toxic Love Passion Overdose odišavljeno pršilo za telo za ženske 250 ml
    Skil Toxic Love Passion Overdose, 250 ml, Pršila za telo za ženske, Razgibajte svoje čute! Žensko pršilo za telo Skil Toxic Love Passion Overdose je kot koktajl iz pestrih dišavnih sestavin. Ne bo vas nehalo navduševati in bo vašemu dnevu nudilo tisti pravi ritem. sladka dišava sadna dišava citrusna dišava gurmanska dišava za dinamične vodstvene osebnosti dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Skil Milky Way Sexy Chamallow odišavljeno pršilo za telo za ženske 250 ml
    Skil Milky Way Sexy Chamallow, 250 ml, Pršila za telo za ženske, Strast, ženstvenost in temperament v eni sami steklenički. To je žensko pršilo za telo Skil Milky Way Sexy Chamallow, ki bo potešilo vaše čute z izjemno privlačno dišavo, ki bo čudovito odišavila vašo kožo. sladka dišava gurmanska dišava sadna dišava za temperamentne ženske, polne energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Police Original toaletna voda za moške 100 ml
    Police Original, 100 ml, Toaletne vode za moške, Novo odvisnost, ki se ji ne boste želeli odpovedati, predstavlja toaletna voda za moške Police Original . Takoj pri prvem poduhanju vas prepriča, da bo od zdaj naprej sestavni del vsakega vašega dne. lesna dišava začimbna dišava do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Apivita Cleansing Foam Face & Eyes čistilna pena za odstranjevanje ličil za obraz in oči za vse tipe kože 200 ml
    Apivita Cleansing Foam Face & Eyes, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Apivita Cleansing je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: vlaži in mehča kožo kožo pušča svežo učinkovito odstranjuje ličila s kože
  • Nivea Sun Protect & Moisture pršilo za sončenje SPF 15 200 ml
    Nivea Sun Protect & Moisture, 200 ml, Zaščita pred soncem za ženske
  • Barnängen All Over Rescue balzam za telo z vsebnostjo cold cream 200 ml
    Barnängen All Over Rescue, 200 ml, Kreme za telo za ženske, Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora
  • beBIO Nourishing and Smoothing gladilna krema za predel okoli oči 15 ml
    beBIO Nourishing and Smoothing, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči beBIO Nourishing and Smoothing se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice območju okoli oči daje mladosten videz osvetljuje območje okoli oči Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • beBIO Nourishing and Regenerating antioksidantni oljni serum za obraz 30 ml
    beBIO Nourishing and Regenerating, 30 ml, Olja za obraz za ženske, Serum za obraz beBIO Nourishing and Regenerating je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: koži daje kompaktnost učinkovito vlaži in nahrani preprečuje nastajanje gubic kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Crystallove Clear Quartz Roller valjček za masažo za obraz
    Crystallove Clear Quartz Roller, Dodatki za ženske, Izdelek Crystallove Clear Quartz bo poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša.
  • Crystallove Jade Roller valjček za masažo za obraz
    Crystallove Jade Roller, Dodatki za ženske, Izdelek Crystallove Jade bo poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša.
  • Crystallove Rose Quartz Butterfly Gua Sha pripomoček za masažo
    Crystallove Rose Quartz Butterfly Gua Sha, Dodatki za ženske, Izdelek Crystallove Rose Quartz bo poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša.
  • Ducray Kertyol P.S.O. koncentrirana nega za lokalno zdravljenje 100 ml
    Ducray Kertyol P.S.O., 100 ml, Kreme in geli za lase uniseks, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Ducray Kertyol P.S.O. , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: obnavlja kožo intenzivno hrani in mehča popravlja suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Grès Cabochard Chérie parfumska voda za ženske 100 ml
    Grès Cabochard Chérie, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite svojim čutom gurmansko doživetje. Parfumska voda za ženske Grès Cabochard Chérie v sebi skriva slastne tone, ki se jim je težko upreti. Še posebej, če obožujete sladke delikatese. sladka dišava cipresna dišava cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Gabriella Salvete Eyebrow Palette set za popolne obrvi 5,2 g
    Gabriella Salvete Eyebrow Palette, 5,2 g, Oblikovanje obrvi za ženske, Paleta za ličenje obrvi Gabriella Salvete Eyebrow Palette vam bo pomagala doseči videz urejenih, gladkih in natančnih obrvi. Lastnosti: popolno poudarja obrvi izpostavi naravno obliko obrvi pudrasta tekstura vosek za obrvi zagotavlja barvo, obliko in utrditev Sestava: aplikator pinceta ogledalce Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča ali aplikatorja oblikujte in obarvajte obrvi, da dosežete idealne barve in oblike.
  • Grès Pièce Unique krema za roke in telo uniseks 200 ml
    Grès Pièce Unique, 200 ml, Nega telesa uniseks, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Grès Pièce Unique poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Collistar Mascara Volume Unico Waterproof vodoodporna maskara za podaljšanje trepalnic odtenek Intense Black 13 ml
    Collistar Mascara Volume Unico Waterproof, 13 ml, maskare za ženske, Maskara Collistar Mascara Volume Unico Waterproof daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic zagotavlja poln volumen že z enim slojem ima intenzivno barvo ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Tangle Teezer Compact Styler Rose Gold Cream krtača 1 kos
    Tangle Teezer Compact Styler Rose Gold Cream, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Glavnik za lase Tangle Teezer Compact Styler Rose Gold Cream je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: primeren je za uporabo v frizerskih salonih in doma ima ergonomsko obliko za prijetno razčesavanje primeren za vse tipe las Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi počešite lase. Od korenin do konic.
  • Tangle Teezer Compact Styler Rose Gold krtača 1 kos
    Tangle Teezer Compact Styler Rose Gold, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Glavnik za lase Tangle Teezer Compact Styler Rose Gold je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: primeren je za uporabo v frizerskih salonih in doma ima ergonomsko obliko za prijetno razčesavanje primeren za vse tipe las Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi počešite lase. Od korenin do konic.
  • L’Oréal Paris False Lash Bambi Extra Black maskara z učinkom umetnih trepalnic odtenek Extra Black 8.9 ml
    L’Oréal Paris False Lash Bambi Extra Black, 8.9 ml, maskare za ženske, Maskara L’Oréal Paris False Lash Bambi Extra Black daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima intenzivno barvo ima učinek umetnih trepalnic izrazito zgosti trepalnice zagotavlja poln volumen že z enim slojem Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Collistar Mascara Infinito maskara za volumen in privihanje trepalnic odtenek Brown 11 ml
    Collistar Mascara Infinito, 11 ml, maskare za ženske, Maskara Collistar Mascara Infinito daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice čudovito zavije trepalnice poudari obliko oči Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Roberto Cavalli Uomo toaletna voda za moške 100 ml
    Roberto Cavalli Uomo, 100 ml, Toaletne vode za moške, Najsi vas čaka pomemben službeni sestanek, zabava s prijatelji ali večerja z usodno žensko, toaletna voda za moške Roberto Cavalli Uomo je vedno odlična izbira. Podpre vašo samozavest vedno, kadar boste želeli zažareti. orientalska dišava poudari seksapil in naravno možatost topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Gosh Velvet Touch vodoodporni svinčnik za oči odtenek 023 Black Ink 1.2 g
    Gosh Velvet Touch, 1.2 g, Svinčniki za oči za ženske, Črtala za oči Gosh Velvet Touch poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva izriše natančno linijo ustvarja močno in šibko linijo Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Purity Vision BIO darilni set(za pomladitev kože)
    Purity Vision BIO, Vode za obraz za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Purity Vision BIO ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: vrtnična voda 100 ml maslo iz vrtnice 120 ml Lastnosti: za popolno nego obraza za pomladitev zrele kože odličen za darilo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Woodwick Smoked Jasmine dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453,6 g
    Woodwick Smoked Jasmine, 453,6 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Smoked Jasmine čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava lesna dišava dizajnerska embalaža idealno kot darilo pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje Sestava: leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Woodwick Crimson Berries dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453,6 g
    Woodwick Crimson Berries, 453,6 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Crimson Berries čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sadna dišava začinjena aroma dizajnerska embalaža idealno kot darilo pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje Sestava: leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Chanson d'Eau Original toaletna voda za ženske 100 ml
    Chanson d'Eau Original, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska toaletna voda Chanson d'Eau Original je izraz optimizma in občutka popolne sreče. citrusna dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Avène DermAbsolu preoblikovalni serum za obnovo gostote kože 30 ml
    Avène DermAbsolu, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Lastnosti: koži vrača svežino in mladostno lepoto pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Elizabeth Arden Visible Difference Replenishing HydraGel Complex lahka vlažilna gel krema 75 ml
    Elizabeth Arden Visible Difference Replenishing HydraGel Complex, 75 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži oži razširjene pore izenačuje ton kože koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Institut Karité Paris Lily Of The Valley So Chic hranilna krema za roke s karitejevim maslom tube + box 75 ml
    Institut Karité Paris Lily Of The Valley So Chic, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Institut Karité Paris Lily Of The Valley So Chic. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: hitro se vpija Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka ne pušča mastnih sledi prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Jeanne en Provence Verveine Agrumes pena za umivanje za telo uniseks 150 ml
    Jeanne en Provence Verveine Agrumes, 150 ml, Pripravki za prhanje uniseks, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Jeanne en Provence Verveine Agrumes odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Jeanne en Provence Jasmin Secret nežni piling za telo odišavljen za ženske 200 ml
    Jeanne en Provence Jasmin Secret, 200 ml, Pripravki za v kopel uniseks, Privoščite si bogato mero svoje priljubljene dišave. Pripravek za kopel Jeanne en Provence Jasmin Secret bo negoval vašo kožo, obenem pa bo zagotovil, da bo iz vroče kadi vel krasen vonj. Lastnosti: mehča kožo kožo pušča žametno mehko in gladko
  • ProfiCare HSM/R 3013 prirezovalnik za lase in brado 1 kos
    ProfiCare HSM/R 3013, 1 kos, Prirezovalniki za moške, Aparat ProfiCare HSM/R 3013 jamči popolno striženje brade ali las. Lastnosti: nastavitev dolžine striženja odstranljivi pripomočki akumulatorsko delovanje ergonomsko oblikovan indikator polnjenja Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • ProfiCare HSM/R 3052 prirezovalnik za lase in brado 1 kos
    ProfiCare HSM/R 3052, 1 kos, Prirezovalniki za moške, Aparat ProfiCare HSM/R 3052 jamči popolno striženje brade ali las. Vsebina seta: prirezovalnik za lase in brado odstranjevalec dlačic Lastnosti: nastavitev dolžine striženja odstranljivi pripomočki akumulatorsko delovanje ergonomsko oblikovan indikator polnjenja Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Elizabeth Arden White Tea Wild Rose krema za telo iz vrtnice za ženske 400 ml
    Elizabeth Arden White Tea Wild Rose, 400 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Elizabeth Arden White Tea Wild Rose poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost dobro se nanaša in se enostavno vpija podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh