Največja modna platforma v Sloveniji

Wet Brush popusti in znižanja

60
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Wet Brush Mini krtača za lase potovalna Black
    Wet Brush Mini, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase Wet Brush Mini je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: posebej zasnovane ščetine brez bolečin razčešejo zapletene lase prijazna do las in kože kompaktna velikost je idealna za potovanja ali torbice enostavno oblikovanje tudi mokrih las Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Wet Brush Pro Shine Enhancer krtača za glajenje las Black-Purple
    Wet Brush Pro Shine Enhancer, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase Wet Brush Pro Shine Enhancer je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: gladi in ravna lase odpravlja kodranje las Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Wet Brush Pro krtača za lase Black
    Wet Brush Pro, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase Wet Brush Pro je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: prijazna do las in kože primerna za desničarje in levičarje s protizdrsnim ročajem Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Wet Brush Pro Paddle krtača za lase Black 1 kos
    Wet Brush Pro Paddle, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase Wet Brush Pro Paddle je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: posebej zasnovane ščetine brez bolečin razčešejo zapletene lase prijazna do las in kože enostavno oblikovanje tudi mokrih las s protizdrsnim ročajem Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Wet Brush Shine Enhancer krtača za sijaj in mehkobo las Pink
    Wet Brush Shine Enhancer, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase Wet Brush Shine Enhancer je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: gladi in ravna lase odpravlja kodranje las Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Wet Brush Original krtača za lase Pink
    Wet Brush Original, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase Wet Brush Original je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: prijazna do las in kože primerna za desničarje in levičarje Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Wet Brush Go Green Treatment And Shine krtača za sijaj in mehkobo las CHARCOAL
    Wet Brush Go Green Treatment And Shine, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase Wet Brush Go Green je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: preprečuje lomljenje in cepljenje las odpravlja kodranje las gladi in ravna lase prožne ščetine masirajo lasišče Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Wet Brush Go Green Mini krtača za lase Green
    Wet Brush Go Green Mini, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase Wet Brush Go Green je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: kar najbolj zmanjša poškodbe las prožne ščetine masirajo lasišče primerna za desničarje in levičarje originalen dizajn enostavno oblikovanje tudi mokrih las kompaktna velikost je idealna za potovanja ali torbice Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Wet Brush Fast dry round brush 2,5 round brush - sqare okrogla krtača za lase 1 kos
    Wet Brush Fast dry round brush 2,5 round brush - sqare, 1 kos, Okrogle krtače za ženske, Okrogla krtača za lase Wet Brush Fast dry round brush je nepogrešljiv pripomoček pri rednem sušenju las s sušilnikom. Lastnosti: deluje proti kodranju las idealna je za urejanje las med sušenjem s sušilnikom za lase ima protizdrsen ročaj pomaga pri oblikovanju Sestava: najlonske ščetine Navodilo za uporabo: Okrogla krtača je primerna za stajling s toplotnim oblikovanjem s sušilcem za lase. Velikost krtače izberite glede na dolžino in gostoto svojih las.
  • Wet Brush Fast dry round brush 2,5 round brush - circle okrogla krtača za lase 1 kos
    Wet Brush Fast dry round brush 2,5 round brush - circle, 1 kos, Okrogle krtače za ženske, Okrogla krtača za lase Wet Brush Fast dry round brush je nepogrešljiv pripomoček pri rednem sušenju las s sušilnikom. Lastnosti: deluje proti kodranju las pomaga pri oblikovanju ergonomski ročaj za udobno držanje idealna je za urejanje las med sušenjem s sušilnikom za lase Sestava: najlonske ščetine Navodilo za uporabo: Okrogla krtača je primerna za stajling s toplotnim oblikovanjem s sušilcem za lase. Velikost krtače izberite glede na dolžino in gostoto svojih las.
  • Wet Brush Speed Dry Charcoal infused krtača za vse tipe las 1 kos
    Wet Brush Speed Dry Charcoal infused, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: kar najbolj zmanjša poškodbe las preprečuje lomljenje in cepljenje las prijazna do las in kože odpravlja kodranje in zapletanje las v vozle prožne ščetine masirajo lasišče Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las. Redno čistite – oplaknite v topli milnici in pustite, da se prosto posuši.
  • Wet Brush Fast dry round brush okrogla krtača za lase za hitrejše sušenje las 1 kos
    Wet Brush Fast dry round brush, 1 kos, Okrogle krtače za ženske, Okrogla krtača za lase je nepogrešljiv pripomoček pri rednem sušenju las s sušilnikom. Lastnosti: idealna je za urejanje las med sušenjem s sušilnikom za lase pomaga pri oblikovanju pomaga dvigniti upadel frufru deluje proti kodranju las ima protizdrsen ročaj Navodilo za uporabo: Okrogla krtača je primerna za stajling s toplotnim oblikovanjem s sušilcem za lase.
  • Wet Brush Pro detangler Mineral sparkle krtača za enostavno prenašanje 1 kos
    Wet Brush Pro detangler Mineral sparkle, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: kar najbolj zmanjša poškodbe las prijazna do las in kože preprečuje lomljenje in cepljenje las odpravlja kodranje in zapletanje las v vozle preprečuje naelektrenost in neželeno štrlenje posameznih las Material: sintetične ščetine plastičen ročaj Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Wet Brush Pro detangler Mineral sparkle krtača za enostavno prenašanje Midnight 1 kos
    Wet Brush Pro detangler Mineral sparkle, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: kar najbolj zmanjša poškodbe las prijazna do las in kože preprečuje lomljenje in cepljenje las odpravlja kodranje in zapletanje las v vozle preprečuje naelektrenost in neželeno štrlenje posameznih las Material: sintetične ščetine plastičen ročaj Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Wet Brush Pro detangler Steet art krtača za lažje česanje las Street art purple 1 kos
    Wet Brush Pro detangler Steet art, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: prijazna do las in kože kar najbolj zmanjša poškodbe las preprečuje lomljenje in cepljenje las odpravlja kodranje in zapletanje las v vozle posebej zasnovane ščetine brez bolečin razčešejo zapletene lase originalen dizajn Material: sintetične ščetine plastičen ročaj Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las. Redno čistite – oplaknite v topli milnici in pustite, da se prosto posuši.
  • Wet Brush Pro Detangling Comb glavnik za lase za lažje česanje las Black 1 kos
    Wet Brush Pro Detangling Comb, 1 kos, Glavniki za ženske, Glavnik za lase je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: trden material prijazen do kože odporen, skoraj neuničljiv ima ergonomsko obliko za prijetno razčesavanje pomaga ustvarjati dolgotrajno natupirano pričesko Material: plastičen ročaj Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi počešite lase. Od korenin do konic.
  • Wet Brush Pro Paddle krtača za lase Royal Blue 1 kos
    Wet Brush Pro Paddle, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Ne le šampon, balzam in druga lasna kozmetika so bistveni za lepoto vaših las. Pravilna negovalna rutina se začne z rednim, temeljitim, a dovolj nežnim razčesavanjem. Krtača za lase Wet Brush Pro Paddle zato v vaši opremi ne sme manjkati. Kot nepogrešljiv pomočnik pri vsakodnevnem urejanju las in zahtevnejšem oblikovanju bo odlično dopolnila vaše izdelke lasne kozmetike in vam pomagala doseči še mehkejše, bolj gladke in zdrave lase, ki se jih boste z veseljem dotikali. Lastnosti: s protizdrsnim ročajem kar najbolj zmanjša poškodbe las prijazna do las in kože odpravlja kodranje in zapletanje las v vozle ima ergonomsko obliko za udobno držanje Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Wet Brush Original Detangler Safari krtača za lase za lepe lase in kožo Zebra 1 kos
    Wet Brush Original Detangler Safari, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Ne le šampon, balzam in druga lasna kozmetika so bistveni za lepoto vaših las. Pravilna negovalna rutina se začne z rednim, temeljitim, a dovolj nežnim razčesavanjem. Krtača za lase Wet Brush Original Detangler Safari zato v vaši opremi ne sme manjkati. Kot nepogrešljiv pomočnik pri vsakodnevnem urejanju las in zahtevnejšem oblikovanju bo odlično dopolnila vaše izdelke lasne kozmetike in vam pomagala doseči še mehkejše, bolj gladke in zdrave lase, ki se jih boste z veseljem dotikali. Lastnosti: kar najbolj zmanjša poškodbe las prijazna do las in kože odpravlja kodranje in zapletanje las v vozle enostavno oblikovanje tudi mokrih las posebej zasnovane ščetine brez bolečin razčešejo zapletene lase Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las. Redno čistite – oplaknite v topli milnici in pustite, da se prosto posuši.
  • Wet Brush Pro Shine Enhancer krtača za lase za lažje česanje las Royal Blue 1 kos
    Wet Brush Pro Shine Enhancer, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: s protizdrsnim ročajem prijazna do las in kože kar najbolj zmanjša poškodbe las odpravlja kodranje in zapletanje las v vozle ima ergonomsko obliko za udobno držanje Material: plastičen ročaj Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las. Odlagajte s ščetinami navzgor, da preprečite nepotrebne poškodbe.
  • Wet Brush Pro flex dry Paddle krtača za lase za lažje česanje las Black 1 kos
    Wet Brush Pro flex dry Paddle, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: s protizdrsnim ročajem kar najbolj zmanjša poškodbe las prijazna do las in kože preprečuje lomljenje in cepljenje las posebej zasnovane ščetine brez bolečin razčešejo zapletene lase Material: plastičen ročaj Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Wet Brush Thin hair pro detangler krtača za tanke lase 1 kos
    Wet Brush Thin hair pro detangler, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Ne le šampon, balzam in druga lasna kozmetika so bistveni za lepoto vaših las. Pravilna negovalna rutina se začne z rednim, temeljitim, a dovolj nežnim razčesavanjem. Krtača za lase Wet Brush Thin hair pro detangler zato v vaši opremi ne sme manjkati. Kot nepogrešljiv pomočnik pri vsakodnevnem urejanju las in zahtevnejšem oblikovanju bo odlično dopolnila vaše izdelke lasne kozmetike in vam pomagala doseči še mehkejše, bolj gladke in zdrave lase, ki se jih boste z veseljem dotikali. Lastnosti: prijazna do las in kože preprečuje lomljenje in cepljenje las odpravlja kodranje in zapletanje las v vozle prožne ščetine masirajo lasišče enostavno oblikovanje tudi mokrih las Material: sintetične ščetine plastičen ročaj Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las. Lahko uporabite tudi za enakomerno porazdelitev maske ali drugega negovalnega izdelka za lase.
  • Wet Brush Pro Backbar Detangler krtača za lažje česanje las Royal Blue 1 kos
    Wet Brush Pro Backbar Detangler, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: s protizdrsnim ročajem kar najbolj zmanjša poškodbe las prijazna do las in kože preprečuje lomljenje in cepljenje las odpravlja kodranje in zapletanje las v vozle enostavno oblikovanje tudi mokrih las Material: plastičen ročaj sintetične ščetine Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Wet Brush Smooth & shine 2,5 round brush okrogla krtača za lase 1 kos
    Wet Brush Smooth & shine 2,5 round brush, 1 kos, Okrogle krtače za ženske, Okrogla krtača za lase Wet Brush Smooth & shine je nepogrešljiv pripomoček pri rednem sušenju las s sušilnikom. Lastnosti: deluje proti kodranju las ergonomski ročaj za udobno držanje idealna je za urejanje las med sušenjem s sušilnikom za lase pomaga pri oblikovanju ima protizdrsen ročaj Material: najlonske ščetine keramičen ročaj Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las. Okrogla krtača je primerna za stajling s toplotnim oblikovanjem s sušilcem za lase.
  • Wet Brush Smooth & shine 2,5 round brush thick krtača za lase okrogla 1 kos
    Wet Brush Smooth & shine 2,5 round brush thick, 1 kos, Okrogle krtače za ženske, Okrogla krtača za lase Wet Brush Smooth & shine je nepogrešljiv pripomoček pri rednem sušenju las s sušilnikom. Lastnosti: deluje proti kodranju las pomaga pri oblikovanju ergonomski ročaj za udobno držanje ima protizdrsen ročaj Material: najlonske ščetine keramičen ročaj Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las. Okrogla krtača je primerna za stajling s toplotnim oblikovanjem s sušilcem za lase.
  • Wet Brush Thick Hair krtača za lase za grobe in kodraste lase Black 1 kos
    Wet Brush Thick Hair, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: prijazna do las in kože kar najbolj zmanjša poškodbe las odpravlja kodranje in zapletanje las v vozle prožne ščetine masirajo lasišče enostavno oblikovanje tudi mokrih las Material: sintetične ščetine plastičen ročaj Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las. Odlagajte s ščetinami navzgor, da preprečite nepotrebne poškodbe.
  • Wet Brush Paddle Detangler Sky krtača za lase za lažje česanje las Sky 1 kos
    Wet Brush Paddle Detangler Sky, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: odpravlja kodranje in zapletanje las v vozle ima ergonomsko obliko za udobno držanje kar najbolj zmanjša poškodbe las prijazna do las in kože enostavno oblikovanje tudi mokrih las Material: plastičen ročaj Navodilo za uporabo: Lase krtačite od korenin do konic po manjših pramenih.
  • Wet Brush Custom care thin hair Detangler purple krtača za lase za tanke lase Purple 1 kos
    Wet Brush Custom care thin hair Detangler purple, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: kar najbolj zmanjša poškodbe las prijazna do las in kože preprečuje lomljenje in cepljenje las odpravlja kodranje las enostavno oblikovanje tudi mokrih las Material: plastičen ročaj Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Wet Brush Volumizing round brush-fine 2,5 round okrogla krtača za povečanje volumna 1 kos
    Wet Brush Volumizing round brush-fine 2,5 round, 1 kos, Okrogle krtače za ženske, Okrogla krtača za lase Wet Brush Volumizing round brush-fine je nepogrešljiv pripomoček pri rednem sušenju las s sušilnikom. Lastnosti: deluje proti kodranju las ergonomski ročaj za udobno držanje idealna je za urejanje las med sušenjem s sušilnikom za lase pomaga pri oblikovanju preprečuje naelektrenost in neželeno štrlenje posameznih las Sestava: najlonske ščetine Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las. Okrogla krtača je primerna za stajling s toplotnim oblikovanjem s sušilcem za lase.
  • Wet Brush Dtangling Comb Purple glavnik za lase Black 1 kos
    Wet Brush Dtangling Comb Purple, 1 kos, Glavniki za ženske, Glavnik za lase je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: prijazen do kože primeren za vse tipe las ima ergonomsko obliko za prijetno razčesavanje trden material ergonomski ročaj za udobno držanje Material: plastičen ročaj Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi počešite lase. Od korenin do konic. Lahko se uporablja na suhih in mokrih laseh.
  • Wet Brush Detangler for Thick hair Pink krtača za lase za lažje česanje las Purple 1 kos
    Wet Brush Detangler for Thick hair Pink, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: kar najbolj zmanjša poškodbe las prijazna do las in kože preprečuje lomljenje in cepljenje las gladi in ravna lase odpravlja kodranje las enostavno oblikovanje tudi mokrih las Material: plastičen ročaj Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las. Odlagajte s ščetinami navzgor, da preprečite nepotrebne poškodbe.
  • Wet Brush Go Green Detangling comb glavnik za lase Charocal 1 kos
    Wet Brush Go Green Detangling comb, 1 kos, Glavniki za ženske, Glavnik za lase je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: prijazen do kože zelo prožen in lahek ima ergonomsko obliko za prijetno razčesavanje primeren je za uporabo v frizerskih salonih in doma Material: plastičen ročaj Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi počešite lase. Od korenin do konic. Lahko se uporablja na suhih in mokrih laseh.
  • Wet Brush Custom care thin hair Detangling comb glavnik za lažje česanje las 1 kos
    Wet Brush Custom care thin hair Detangling comb, 1 kos, Glavniki za ženske, Glavnik za lase je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: glavnik je antistatičen prijazen do kože odporen, skoraj neuničljiv primeren za vse tipe las ima ergonomsko obliko za prijetno razčesavanje Material: plastičen ročaj Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi počešite lase. Od korenin do konic.
  • Wet Brush Mini Detangler Sky krtača za lase za lažje česanje las Sky 1 kos
    Wet Brush Mini Detangler Sky, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase Wet Brush Mini je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: prijazna do las in kože kar najbolj zmanjša poškodbe las odpravlja kodranje las odpravlja kodranje in zapletanje las v vozle Material: plastičen ročaj Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Wet Brush Original Detangler Sky krtača za lase za zdrave in lepe lase Sky 1 kos
    Wet Brush Original Detangler Sky, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase Wet Brush Original Detangler je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: kar najbolj zmanjša poškodbe las prijazna do las in kože preprečuje lomljenje in cepljenje las ima ergonomsko obliko za udobno držanje Material: plastičen ročaj Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Wet Brush Treatment Brush krtača za lase za lažje česanje las 1 kos
    Wet Brush Treatment Brush, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: prijazna do las in kože kar najbolj zmanjša poškodbe las preprečuje lomljenje in cepljenje las odpravlja kodranje las originalen dizajn Material: plastičen ročaj Navodilo za uporabo: Lase z nežnimi potegi najprej češite pri konicah, nato pa počasi nadaljujte po celotni dolžini v smeri h koreninam.
  • Wet Brush Paddle Detangler krtača za vse tipe las Black 1 kos
    Wet Brush Paddle Detangler, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: prijazna do las in kože kar najbolj zmanjša poškodbe las preprečuje lomljenje in cepljenje las odpravlja kodranje in zapletanje las v vozle ima ergonomsko obliko za udobno držanje Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las. Velikost krtače izberite glede na dolžino in gostoto svojih las.
  • Wet Brush Original Detangler House of Revenclaw krtača za vse tipe las 1 kos
    Wet Brush Original Detangler House of Revenclaw, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: kar najbolj zmanjša poškodbe las preprečuje lomljenje in cepljenje las odpravlja kodranje in zapletanje las v vozle enostavno oblikovanje tudi mokrih las odpravlja kodranje las Material: sintetične ščetine plastičen ročaj Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Wet Brush Speed Dry Go green krtača za suhe lase Pink 1 kos
    Wet Brush Speed Dry Go green, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: prijazna do las in kože kar najbolj zmanjša poškodbe las preprečuje lomljenje in cepljenje las odpravlja kodranje in zapletanje las v vozle ima ergonomsko obliko za udobno držanje Material: plastičen ročaj Navodilo za uporabo: Lase z nežnimi potegi najprej češite pri konicah, nato pa počasi nadaljujte po celotni dolžini v smeri h koreninam.
  • Wet Brush Justice league krtača za lase Batman and Robin 1 kos
    Wet Brush Justice league, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: kar najbolj zmanjša poškodbe las prijazna do las in kože preprečuje lomljenje in cepljenje las enostavno oblikovanje tudi mokrih las originalen dizajn Material: sintetične ščetine plastičen ročaj Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Wet Brush Detangler Brown Leather krtača za lase za moške Black 1 kos
    Wet Brush Detangler Brown Leather, 1 kos, Glavniki in krtače za moške, Izdelek Wet Brush Detangler Brown Leather bo hitro postal nujni dodatek pri skrbi za vaš videz. Lastnosti: kar najbolj zmanjša poškodbe las preprečuje lomljenje in cepljenje las enostavno razčeše zavozlane lase prožne ščetine masirajo lasišče ima ergonomsko obliko za udobno držanje Navodilo za uporabo: Lase razčešite počasi in nežno, da se izognete mehanskim poškodbam las.
  • Wet Brush Volumizing round brush - thick 2,5 round okrogla krtača za povečanje volumna 1 kos
    Wet Brush Volumizing round brush - thick 2,5 round, 1 kos, Okrogle krtače za ženske, Okrogla krtača za lase Wet Brush Volumizing round brush - thick je nepogrešljiv pripomoček pri rednem sušenju las s sušilnikom. Lastnosti: deluje proti kodranju las ergonomski ročaj za udobno držanje idealna je za urejanje las med sušenjem s sušilnikom za lase pomaga pri oblikovanju ima protizdrsen ročaj preprečuje naelektrenost in neželeno štrlenje posameznih las Sestava: najlonske ščetine Navodilo za uporabo: Okrogla krtača je primerna za stajling s toplotnim oblikovanjem s sušilcem za lase. Velikost krtače izberite glede na dolžino in gostoto svojih las.
  • Wet Brush Pro detangler Lava krtača za vse tipe las Pink 1 kos
    Wet Brush Pro detangler Lava, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: kar najbolj zmanjša poškodbe las preprečuje lomljenje in cepljenje las odpravlja kodranje in zapletanje las v vozle ima ergonomsko obliko za udobno držanje originalen dizajn Material: sintetične ščetine plastičen ročaj Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Wet Brush Flex Dry ravna krtača za lase Pink 1 kos
    Wet Brush Flex Dry, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: prijazna do las in kože kar najbolj zmanjša poškodbe las odpravlja kodranje in zapletanje las v vozle ima ergonomsko obliko za udobno držanje Material: sintetične ščetine Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi počešite lase. Od korenin do konic.
  • Wet Brush Pro detangler Color shock krtača za lase za lažje česanje las Color shock melon 1 kos
    Wet Brush Pro detangler Color shock, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: kar najbolj zmanjša poškodbe las prijazna do las in kože preprečuje lomljenje in cepljenje las posebej zasnovane ščetine brez bolečin razčešejo zapletene lase originalen dizajn Material: sintetične ščetine plastičen ročaj Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Wet Brush Go Green Curl detangling brush krtača za valovite in kodraste lase 1 kos
    Wet Brush Go Green Curl detangling brush, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: prijazna do las in kože kar najbolj zmanjša poškodbe las odpravlja kodranje in zapletanje las v vozle prožne ščetine masirajo lasišče ima ergonomsko obliko za udobno držanje Material: plastičen ročaj Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las. Odlagajte s ščetinami navzgor, da preprečite nepotrebne poškodbe.
  • Wet Brush Pro flex dry Mineral sparkle krtača za lažje česanje las Charcoal 1 kos
    Wet Brush Pro flex dry Mineral sparkle, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: kar najbolj zmanjša poškodbe las prijazna do las in kože preprečuje lomljenje in cepljenje las odpravlja kodranje in zapletanje las v vozle originalen dizajn Material: sintetične ščetine plastičen ročaj Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Wet Brush Go Green palm detangler pink watermelon oil krtača za vse tipe las 1 kos
    Wet Brush Go Green palm detangler pink watermelon oil, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: kar najbolj zmanjša poškodbe las prijazna do las in kože preprečuje lomljenje in cepljenje las odpravlja kodranje in zapletanje las v vozle prožne ščetine masirajo lasišče enostavno oblikovanje tudi mokrih las Material: sintetične ščetine Navodilo za uporabo: Lase z nežnimi potegi najprej češite pri konicah, nato pa počasi nadaljujte po celotni dolžini v smeri h koreninam.
  • Wet Brush Volumizing round brush-fine okrogla krtača za popoln volumen 1 kos
    Wet Brush Volumizing round brush-fine, 1 kos, Okrogle krtače za ženske, Okrogla krtača za lase je nepogrešljiv pripomoček pri rednem sušenju las s sušilnikom. Lastnosti: idealna je za urejanje las med sušenjem s sušilnikom za lase ergonomski ročaj za udobno držanje je votla in tako pospešuje sušenje Material: plastičen ročaj Navodilo za uporabo: Okrogla krtača je primerna za stajling s toplotnim oblikovanjem s sušilcem za lase.
  • Wet Brush Wet Brush pro mini krtača za lase potovalna Royal Blue 1 kos
    Wet Brush Wet Brush pro mini, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Ne le šampon, balzam in druga lasna kozmetika so bistveni za lepoto vaših las. Pravilna negovalna rutina se začne z rednim, temeljitim, a dovolj nežnim razčesavanjem. Krtača za lase Wet Brush Wet Brush pro mini zato v vaši opremi ne sme manjkati. Kot nepogrešljiv pomočnik pri vsakodnevnem urejanju las in zahtevnejšem oblikovanju bo odlično dopolnila vaše izdelke lasne kozmetike in vam pomagala doseči še mehkejše, bolj gladke in zdrave lase, ki se jih boste z veseljem dotikali. Lastnosti: posebej zasnovane ščetine brez bolečin razčešejo zapletene lase prijazna do las in kože kompaktna velikost je idealna za potovanja ali torbice enostavno oblikovanje tudi mokrih las Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Wet Brush Speed Dry Pink krtača za lase za lažje česanje las Black 1 kos
    Wet Brush Speed Dry Pink, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: prijazna do las in kože preprečuje lomljenje in cepljenje las prožne ščetine masirajo lasišče odpravlja kodranje in zapletanje las v vozle originalen dizajn Material: plastičen ročaj Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Wet Brush Pro detangler Lava krtača za vse tipe las Teal 1 kos
    Wet Brush Pro detangler Lava, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: kar najbolj zmanjša poškodbe las preprečuje lomljenje in cepljenje las odpravlja kodranje in zapletanje las v vozle ima ergonomsko obliko za udobno držanje originalen dizajn Material: sintetične ščetine plastičen ročaj Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Wet Brush Go Green Oil infused scalp massager and exfoliator masažna krtača za lase in lasišče 1 kos
    Wet Brush Go Green Oil infused scalp massager and exfoliator, 1 kos, Glavniki za ženske, Glavnik za lase Wet Brush Go Green je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: prijazen do kože primeren za vse tipe las trden material odporen, skoraj neuničljiv Navodilo za uporabo: Lahko uporabite tudi za enakomerno porazdelitev maske ali drugega negovalnega izdelka za lase. Lahko se uporablja na suhih in mokrih laseh.
  • Wet Brush Shine Enhancer Sky krtača za lase s ščetinami divjega prašiča Sky 1 kos
    Wet Brush Shine Enhancer Sky, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: prijazna do las in kože preprečuje lomljenje in cepljenje las odpravlja kodranje las kar najbolj zmanjša poškodbe las Material: ščetine divjega prašiča plastičen ročaj Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Wet Brush Graphic monochrome kit Grafic monochrome kit set dodatkov za lase 6 kos
    Wet Brush Graphic monochrome kit Grafic monochrome kit, 6 kos, Ostali dodatki za lase za ženske, V nego las ne spadajo le šamponi, balzami, maske ali toniki in serumi za lase. Svojo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek Wet Brush Graphic monochrome kit Grafic monochrome kit vam bo z vašo redno rutino nege pomagal in odlično dopolnil kozmetiko, ki jo že uporabljate. Poskrbi za to, da bodo vaši lasje in iz njih ustvarjene pričeske še lepše. Lastnosti: ustvarja enostavno in moderno pričesko prijazen do las igriv in izviren dizajn drži na svojem mestu Sestava: izdelano iz plastike Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • Wet Brush Pastel jewels Style kit set dodatkov za lase 4 kos
    Wet Brush Pastel jewels Style kit, 4 kos, Ostali dodatki za lase za ženske, V nego las ne spadajo le šamponi, balzami, maske ali toniki in serumi za lase. Svojo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek Wet Brush Pastel jewels Style kit vam bo z vašo redno rutino nege pomagal in odlično dopolnil kozmetiko, ki jo že uporabljate. Poskrbi za to, da bodo vaši lasje in iz njih ustvarjene pričeske še lepše. Lastnosti: prijazen do las ustvarja enostavno in moderno pričesko namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske igriv in izviren dizajn Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • Wet Brush Head Start! Exfoliating Scalp Massager masažna krtača za lasišče Blue 1 kos
    Wet Brush Head Start! Exfoliating Scalp Massager, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Ne le šampon, balzam in druga lasna kozmetika so bistveni za lepoto vaših las. Pravilna negovalna rutina se začne z rednim, temeljitim, a dovolj nežnim razčesavanjem. Krtača za lase Wet Brush Head Start! Exfoliating Scalp Massager zato v vaši opremi ne sme manjkati. Kot nepogrešljiv pomočnik pri vsakodnevnem urejanju las in zahtevnejšem oblikovanju bo odlično dopolnila vaše izdelke lasne kozmetike in vam pomagala doseči še mehkejše, bolj gladke in zdrave lase, ki se jih boste z veseljem dotikali. Lastnosti: prijazna do las in kože prožne ščetine masirajo lasišče originalen dizajn Navodilo za uporabo: Lahko uporabite tudi za enakomerno porazdelitev maske ali drugega negovalnega izdelka za lase.  Lahko se uporablja na suhih in mokrih laseh. Lahko se uporablja tudi za masažo.
  • Wet Brush Shower Glitter Dtangler Pink krtača za lase za tuš Teal 1 kos
    Wet Brush Shower Glitter Dtangler Pink, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: preprečuje lomljenje in cepljenje las odpravlja kodranje in zapletanje las v vozle prožne ščetine masirajo lasišče preprečuje naelektrenost in neželeno štrlenje posameznih las Material: plastičen ročaj Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Wet Brush Flex Dry krtača za lase za lažje česanje las Color of the year 1 kos
    Wet Brush Flex Dry, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: s protizdrsnim ročajem kar najbolj zmanjša poškodbe las prijazna do las in kože preprečuje lomljenje in cepljenje las odpravlja kodranje in zapletanje las v vozle originalen dizajn Material: plastičen ročaj Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las. Odlagajte s ščetinami navzgor, da preprečite nepotrebne poškodbe.
  • Wet Brush Pro detangler Steet art krtača za lažje česanje las Street art Blue 1 kos
    Wet Brush Pro detangler Steet art, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: prijazna do las in kože kar najbolj zmanjša poškodbe las preprečuje lomljenje in cepljenje las odpravlja kodranje in zapletanje las v vozle posebej zasnovane ščetine brez bolečin razčešejo zapletene lase originalen dizajn Material: sintetične ščetine plastičen ročaj Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las. Redno čistite – oplaknite v topli milnici in pustite, da se prosto posuši.
  • Wet Brush Original Detangler Disney Princess krtača za lase Moana 1 kos
    Wet Brush Original Detangler Disney Princess, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: prijazna do las in kože kar najbolj zmanjša poškodbe las prožne ščetine masirajo lasišče odpravlja kodranje in zapletanje las v vozle originalen dizajn Material: plastičen ročaj Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh