Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja

8
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Paddywax Matches Red Glass vžigalice 1 kos
    Paddywax Matches Red Glass, 1 kos, vžigalice Dišave za dom
  • Paddywax Beam Misted Lime dišeča sveča 85 g
    Paddywax Beam Misted Lime, 85 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Paddywax Beam Misted Lime čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: dizajnerska embalaža embalažo lahko po končanem gorenju uporabite kot stilski dodatek čisto gorenje Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Paddywax Beam Desert Peach dišeča sveča 85 g
    Paddywax Beam Desert Peach, 85 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Paddywax Beam Desert Peach čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: dizajnerska embalaža čisto gorenje embalažo lahko po končanem gorenju uporabite kot stilski dodatek Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Paddywax Petite Smoke dišeča sveča 141 g
    Paddywax Petite Smoke, 141 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Paddywax Petite Smoke čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma topla dišava citrusna dišava Sestava: z vsebnostjo sojinega voska bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Paddywax Vista Rosemary & Sea Salt dišeča sveča 142 g
    Paddywax Vista Rosemary & Sea Salt, 142 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Paddywax Vista Rosemary & Sea Salt čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava citrusna dišava 2 stenja čisto gorenje Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Paddywax Matches Fireside Red vžigalice 1 kos
    Paddywax Matches Fireside Red, 1 kos, vžigalice Dišave za dom
  • Paddywax Incense Pomelo Bay darilni set 100 kos
    Paddywax Incense Pomelo Bay, 100 kos, Dišeče paličice Dišave za dom, Dišeče palčke Paddywax Incense Pomelo Bay odišavijo notranji prostor, hkrati pa ustvarijo prijetno vzdušje. Delujejo protistresno, pozitivno vplivajo na človeško psiho, pomirijo um in delujejo tudi kot dezinfekcija. Lastnosti: svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora lepo odišavi celoten prostor citrusna dišava idealno kot darilo idealno za meditacijo in olajšanje od stresa Vsebina seta: dišeče palčke 100 kos držalo za dišeče palčke 1 kos Navodilo za uporabo: Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Stojalo namestite na trdo površino, da ne pade. Prepričajte se, da so dišeče palčke dobro pritrjene. Pazite, da ni prepiha. Prižgite konico dišeče palčke in plamen upihnite. Palčko postavite v držalo. Pazite, da v prostoru ni prepiha. Držalo namestite na trdo površino, da ne pade.
  • Paddywax Dune Rose & Bay dišeča sveča 226 g
    Paddywax Dune Rose & Bay, 226 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Paddywax Dune Rose & Bay čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava cvetlična dišava dizajnerska embalaža idealno kot darilo dolgo gorenje embalažo lahko po končanem gorenju uporabite kot stilski dodatek luksuzni dodatek vsakega interjerja Sestava: bombažni stenj z vsebnostjo sojinega voska Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh