Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja velikosti 50 ML

2642
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Bobbi Brown Vitamin Enriched Skin Tint tonirana krema z vitamini odtenek Rich 1 50 ml
    Bobbi Brown Vitamin Enriched Skin Tint, 50 ml, Tonirane kreme za ženske, Iščete izdelek, ki vaši koži v enem koraku zagotavlja tako takojšnje polepšanje kot ustrezno nego? Pripravek za toniranje Bobbi Brown Vitamin Enriched Skin Tint je po zaslugi kombinacije prednosti dekorativne in negovalne kozmetike pravi za vas. Koži zagotavlja potreben odmerek vlaženja, hkrati pa prekrije njene morebitne nepravilnosti in jo celotno barvno poenoti. Lastnosti: Izenačuje barvni ton enostavno se nanaša in razmaže rezultat je naraven videz koži daje potrebno vlažnost rahlo prekrije mozolje in druge nepravilnosti na koži zagotavlja zaščito pred sončno svetlobo Navodilo za uporabo: Na kožo obraza nanesite s pomočjo čopiča, gobice ali prstov. Nežno razmažite v smeri od sredine obraza proti njegovim zunanjim delom.
  • Davines Pasta & Love Strong-Hold Mat Clay stiling ilovica za lase mat 50 ml
    Davines Pasta & Love Strong-Hold Mat Clay, 50 ml, Gline za modeliranje za lase za moške, Izdelek za stajling Davines Pasta & Love Strong-Hold Mat Clay bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: utrdi pričesko v želeni obliki lasem doda popoln volumen in obliko zagotavlja mat videz Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na suhe lase in uredite po želji.
  • GUERLAIN Abeille Royale Rich Day Cream hranilna krema proti gubam z učvrstitvenim učinkom 50 ml
    GUERLAIN Abeille Royale Rich Day Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz GUERLAIN Abeille Royale Rich Day Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje obnavlja in poživlja koži vrača trdnost in jo pušča napeto Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Estée Lauder NightWear Plus Anti-Oxidant Night Detox Cream razstrupljevalna nočna krema 50 ml
    Estée Lauder NightWear Plus Anti-Oxidant Night Detox Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Estée Lauder NightWear Plus Anti-Oxidant Night Detox Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži pomirja draženje in rdečico koži daje svežost in svetlost oži pore Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte.
  • SVR Topialyse obnovitvena krema za roke z regeneracijskim učinkom 50 ml
    SVR Topialyse, 50 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema SVR Topialyse . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo obnavlja preprečuje suho kožo koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Omorovicza Face Glow samoporjavitveni losjon za obraz 50 ml
    Omorovicza Face Glow, 50 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelo kožo? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek Omorovicza Face Glow vašemu obrazu zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi svojo kožo izpostavljali soncu. Lastnosti: barvno izenačuje kožo koži nudi naravno zlatorjavo barvo vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Po uporabi si temeljito umijte roke.
  • SVR Hydraliane hranilna in vlažilna dnevna krema 50 ml
    SVR Hydraliane, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz SVR Hydraliane bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Eveline Cosmetics I Love Vegan Food vlažilna krema za roke z vonjem maline 50 ml
    Eveline Cosmetics I Love Vegan Food, 50 ml, Kreme za roke za ženske, Krema Eveline Cosmetics I Love Vegan Food popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka hitro se vpija prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Eveline Cosmetics Magic Skin CC krema proti rdečici na obrazu z vlažilnim učinkom 8 v 1 50 ml
    Eveline Cosmetics Magic Skin, 50 ml, Tonirane kreme za ženske, Tonirana krema Eveline Cosmetics Magic Skin kožo vlaži, izenačuje njen barvni ton in jo pušča naravno lepo. Lastnosti: koži daje potrebno vlažnost Izenačuje barvni ton enostavno se nanaša in razmaže rezultat je naraven videz kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi univerzalni odtenek, ki se prilagodi vsaki koži pomirja in osvežuje Navodilo za uporabo: Nanesite vsako jutro na čisto kožo obraza in temeljito razmažite.
  • Eveline Cosmetics Organic Gold lahka matirajoča krema za obraz z zelenim čajem 50 ml
    Eveline Cosmetics Organic Gold, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Eveline Cosmetics Organic Gold bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in poživlja deluje proti nepopolnostim koži daje svežost in svetlost kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi odstranjuje znake aken preprečuje neželen sijaj Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eveline Cosmetics Organic Gold dnevna in nočna krema proti gubam s kokosovim oljem 50 ml
    Eveline Cosmetics Organic Gold, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Eveline Cosmetics Organic Gold bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje deluje proti nepopolnostim hitro se vpija intenzivno vlaži koži vrača mladosten videz Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eveline Cosmetics Organic Gold regeneracijska in vlažilna krema z aloe vero 50 ml
    Eveline Cosmetics Organic Gold, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Eveline Cosmetics Organic Gold bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži hitro se vpija deluje proti nepopolnostim obnavlja in poživlja ščiti kožo pred prostimi radikali Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Vichy Homme Deodorant antiperspirant roll-on proti prekomernemu potenju 72h 50 ml
    Vichy Homme Deodorant, 50 ml, Antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Vichy Homme Deodorant prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem nudi dolgotrajno zaščito ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Nivea Invisible Black & White Clear anti-transpirant roll-on za ženske 50 ml
    Nivea Invisible Black & White Clear, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Nivea Invisible Black & White Clear prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ne pušča madežev na oblačilih Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • MIXA Anti-Redness vlažilna krema za občutljivo kožo, nagnjeno k rdečici 50 ml
    MIXA Anti-Redness, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz MIXA Anti-Redness vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi izenačuje ton kože Sestava: brez dišav brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Avène Les Essentiels hranilna in revitalizacijska krema za občutljivo in suho kožo 50 ml
    Avène Les Essentiels, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Avène Les Essentiels vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: obnavlja in poživlja globinsko hrani pomlajuje kožo in ji daje energijo ima pomirjajoče učinke ne pušča mastnega občutka Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Thalgo Éveil à la Mer Gentle Exfoliator nežen piling za obraz 50 ml
    Thalgo Éveil à la Mer Gentle Exfoliator, 50 ml, Mehanični pilingi za ženske, Za učinkovito eksfoliacijo, ki preprečuje nepravilnosti na koži, vam ni treba obiskati kozmetičnega salona. Piling za obraz Thalgo Éveil à la Mer Gentle Exfoliator za to poskrbi v udobju vašega doma. Ne le da odstrani odmrle kožne celice, ki običajno zamašijo pore, povzročijo nastanek ogrcev ali medel ton in posivelost kože, temveč s kože tudi odstranjuje nečistoče in jo na splošno zgladi. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice osvetljuje in izenačuje kožo gladi in mehča kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na suh obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Darphin Intral Soothing Cream krema za občutljivo in razdraženo kožo 50 ml
    Darphin Intral Soothing Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Darphin Intral Soothing Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Biotherm Homme T-Pur Anti-oil & Shine matirajoči gel z vlažilnim učinkom 50 ml
    Biotherm Homme T-Pur Anti-oil & Shine, 50 ml, Dnevna nega za moške, Nega za obraz Biotherm Homme T-Pur Anti-oil & Shine vašemu obrazu vsako jutro zagotavlja vse potrebno za cel dan. Lastnosti: izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože intenzivno vlaži kožo globinsko nahrani obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo obraza in vratu ter vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Garnier Mineral Pure Active antiperspirant roll-on 50 ml
    Garnier Mineral Pure Active, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Antiperspirant optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče. Lastnosti: ohranja dolgotrajen občutek svežine ne draži občutljive kože Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Bielenda Florina odstranjevalec laka za nohte brez acetona 50 ml
    Bielenda Florina, 50 ml, Nohti za ženske, Odstranjevalec laka za nohte Bielenda Florina enostavno in hitro odstrani lak s površine nohtov. Lastnosti: brez acetona hitro in učinkovito odstranjuje lak ne draži nohtne posteljice Navodilo za uporabo: Nanesite odstranjevalec laka na vatno blazinico in za kratko pristavite na noht, lak previdno odstranite.
  • Vichy Capital Soleil zaščitna krema proti staranju kože SPF 50 50 ml
    Vichy Capital Soleil, 50 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Vichy Capital Soleil bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem kožo mehča in pomirja vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • SANTINI Cosmetic Julvien parfumska voda za ženske 50 ml
    SANTINI Cosmetic Julvien, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda SANTINI Cosmetic Julvien bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava sadna dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • SANTINI Cosmetic Green Yvésse parfumska voda za ženske 50 ml
    SANTINI Cosmetic Green Yvésse, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda SANTINI Cosmetic Green Yvésse je izraz optimizma in občutka popolne sreče. aromatična dišava z zeliščnimi toni citrusna dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • SANTINI Cosmetic Luis XIV. parfumska voda za moške 50 ml
    SANTINI Cosmetic Luis XIV., 50 ml, Parfumske vode za moške, Novo odvisnost, ki se ji ne boste želeli odpovedati, predstavlja parfumska voda za moške SANTINI Cosmetic Luis XIV. . Takoj pri prvem poduhanju vas prepriča, da bo od zdaj naprej sestavni del vsakega vašega dne. aromatična dišava z zeliščnimi toni začimbna dišava poudari seksapil in naravno možatost topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • SANTINI Cosmetic Giome parfumska voda za moške 50 ml
    SANTINI Cosmetic Giome, 50 ml, Parfumske vode za moške, Novo odvisnost, ki se ji ne boste želeli odpovedati, predstavlja parfumska voda za moške SANTINI Cosmetic Giome . Takoj pri prvem poduhanju vas prepriča, da bo od zdaj naprej sestavni del vsakega vašega dne. citrusna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • SANTINI Cosmetic Diamond Blue dišava za avto 50 ml
    SANTINI Cosmetic Diamond Blue, 50 ml, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto SANTINI Cosmetic Diamond Blue naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: sveža dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • SANTINI Cosmetic Diamond Orange dišava za avto 50 ml
    SANTINI Cosmetic Diamond Orange, 50 ml, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto SANTINI Cosmetic Diamond Orange naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: lesna dišava sladka aroma Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Ziaja Goat's Milk dnevna vlažilna krema SPF 20 50 ml
    Ziaja Goat's Milk, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Goat's Milk bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto izenačuje ton kože Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Ziaja Baby zobni gel za otroke s fluoridom 50 ml
    Ziaja Baby, 50 ml, Otroške zobne paste za otroke, Zobna pasta Ziaja Baby popolno čisti otroške zobe in jih ohranja bele in zdrave. Lastnosti: krepi zobno sklenino odstranjuje zobne obloge Navodilo za uporabo: Pasto nanesite na zobno ščetko in čistite zobe z rahlimi krožnimi gibi. Pasta naj se uporablja vsaj 2-krat dnevno, zjutraj in zvečer, ali po vsakem obroku. Po uporabi paste usta temeljito sperite.
  • Ziaja Olive Oil krema za normalno in suho kožo 50 ml
    Ziaja Olive Oil, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Olive Oil bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Sisley Sisleÿa Firming Concentrated Serum kompleksna pomlajevalna nega za suho do zelo suho kožo 50 ml
    Sisley Sisleÿa Firming Concentrated Serum, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Sisley Sisleÿa Firming Concentrated Serum bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto kožo pušča žametno mehko na dotik intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Clinique Superdefense™ Night Recovery Moisturizer nočna vlažilna krema proti prvim znakom staranja kože 50 ml
    Clinique Superdefense™ Night Recovery Moisturizer, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Clinique Superdefense™ Night Recovery Moisturizer bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži deluje proti nepopolnostim obnavlja kožno bariero Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Clinique Superdefense™ Night Recovery Moisturizer vlažilna nočna krema proti gubam za mastno in mešano kožo 50 ml
    Clinique Superdefense™ Night Recovery Moisturizer, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Clinique Superdefense™ Night Recovery Moisturizer bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in poživlja kožo pušča žametno mehko na dotik koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Institut Esthederm Bronz Repair učvrstitvena krema proti gubam za obraz s srednjo UV zaščito 50 ml
    Institut Esthederm Bronz Repair, 50 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Nega, ki jo koži zagotovite pred sončenjem, je korak, ki ga ne smete izpustiti. Pripravek Institut Esthederm Bronz Repair podpira postopek sončenja, koži daje tisto, kar potrebuje, in zagotavlja še lepši rezultat. Lastnosti: pripravlja kožo na izpostavljenost soncu pospešuje naraven proces sončenja koži zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Nanesite pred izpostavljenostjo soncu in temeljito raznesite. Pred uporabo pretresite.
  • Nivea Men Deep anti-transpirant roll-on za moške 50 ml
    Nivea Men Deep, 50 ml, mila in geli za prhanje za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Nivea Men Deep prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Uriage Hygiène Power3 Deodorant dezodorant roll-on proti belim in rumenim madežem 50 ml
    Uriage Hygiène Power3 Deodorant, 50 ml, Deodoranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Uriage Hygiène Power3 Deodorant prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ne draži kože ščiti pred neprijetnim vonjem ne pušča madežev na oblačilih Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Biotherm Life Plankton Sensitive vlažilni balzam za občutljivo kožo 50 ml
    Biotherm Life Plankton Sensitive, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Biotherm Life Plankton vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Elemis Men Daily Moisture Boost dnevna vlažilna krema 50 ml
    Elemis Men Daily Moisture Boost, 50 ml, Dnevna nega za moške, Nega za obraz Elemis Men Daily Moisture Boost vašemu obrazu vsako jutro zagotavlja vse potrebno za cel dan. Lastnosti: pomirja kožo po britju intenzivno vlaži kožo globinsko nahrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Ziaja Cocoa Butter krema proti gubam s koencimom Q10 50 ml
    Ziaja Cocoa Butter, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Cocoa Butter bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto koži vrača mladosten videz pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • AHAVA Mineral Radiance poživitvena dnevna krema SPF 15 50 ml
    AHAVA Mineral Radiance, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz AHAVA Mineral Radiance bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži pomlajuje kožo in ji daje energijo globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Oriflame Lucia Bright Aura toaletna voda za ženske 50 ml
    Oriflame Lucia Bright Aura, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Novo odvisnost, ki je ne boste želeli opustiti, predstavlja toaletna voda za ženske Oriflame Lucia Bright Aura . Očarala vas bo že s prvimi vonjavami, vsak naslednji dan pa vas bo prepričala, da si svoje mesto na vaši toaletni mizici vsekakor zasluži. sadna dišava cvetlična dišava za dinamične vodstvene osebnosti sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Lancaster Total Age Correction _Amplified nočna krema proti gubam za osvetlitev kože 50 ml
    Lancaster Total Age Correction _Amplified, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Lancaster Total Age Correction _Amplified bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži daje svežost in svetlost pomlajuje kožo in ji daje energijo intenzivno vlaži obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Avon Pur Blanca Elegance toaletna voda za ženske 50 ml
    Avon Pur Blanca Elegance, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za ženske Avon Pur Blanca Elegance vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava sadna dišava sladka dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Karl Lagerfeld Bois de Yuzu toaletna voda za moške 50 ml
    Karl Lagerfeld Bois de Yuzu, 50 ml, Toaletne vode za moške, Dovolite, da toaletna voda Karl Lagerfeld Bois de Yuzu o vas izda, da je v prostor ravnokar vstopil moški, ki dobi vse, kar si zaželi. Dišava, polna moške čutnosti, zapeljivosti in strasti, ne pusti hladnega nikogar v vaši okolici. aromatična dišava z zeliščnimi toni začimbna dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Neogen Dermalogy RE:P by Neogen Nutrinature Ultra Nourishing Cream ekstra hranilna krema 50 ml
    Neogen Dermalogy RE:P by Neogen Nutrinature Ultra Nourishing Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske
  • Elemis Pro-Collagen Marine Cream Ultra-Rich hranilna dnevna krema proti gubam 50 ml
    Elemis Pro-Collagen Marine Cream Ultra-Rich, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Elemis Dynamic Resurfacing Night Cream gladilna nočna krema 50 ml
    Elemis Dynamic Resurfacing Night Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Elemis Dynamic Resurfacing Night Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto globinsko hrani deluje proti nepopolnostim koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Moschino Cheap & Chic dezodorant z razpršilcem za ženske 50 ml
    Moschino Cheap & Chic, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske
  • Estée Lauder Azurée parfumska voda za ženske 50 ml
    Estée Lauder Azurée, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Estée Lauder Azurée je izraz optimizma in občutka popolne sreče. aromatična dišava z zeliščnimi toni za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Lancôme Hydra Zen dnevna vlažilna krema SPF 20 50 ml
    Lancôme Hydra Zen, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Lancôme Hydra Zen bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi pomirja draženje in rdečico hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte.
  • Biotherm Homme Force Supreme dnevna krema za preoblikovanje obraza za regeneracijo in obnovo kože obraza za moške 50 ml
    Biotherm Homme Force Supreme, 50 ml, Dnevna nega za moške, Nega za obraz Biotherm Homme Force Supreme vašemu obrazu vsako jutro zagotavlja vse potrebno za cel dan. Lastnosti: izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje deluje proti nepopolnostim kožo globinsko nahrani koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo obraza in vratu ter vmasirajte s krožnimi gibi. Ne spirajte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Biotherm Homme Aquapower vlažilna gel krema 72 ur 50 ml
    Biotherm Homme Aquapower, 50 ml, Nega za dan in noč za moške, Lastnosti: izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože
  • Sisley L'Integral Anti-Age Day and Night celotna nega proti staranju kože 50 ml
    Sisley L'Integral Anti-Age Day and Night, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Sisley L'Integral Anti-Age Day and Night bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Vichy Capital Soleil zaščitna krema za žametno kožo SPF 50+ 50 ml
    Vichy Capital Soleil, 50 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Vichy Capital Soleil bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem preprečuje neenakomerno pigmentacijo kože koži zagotavlja potrebno vlaženje enostaven in hiter nanos Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Sisley Sunleÿa Age Minimizing Global Sun Care zaščitna krema proti staranju kože SPF 30 50 ml
    Sisley Sunleÿa Age Minimizing Global Sun Care, 50 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Sisley Sunleÿa Age Minimizing Global Sun Care bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem ščiti pred delovanjem prostih radikalov deluje proti izsuševanju kože kožo mehča in pomirja koži zagotavlja potrebno vlaženje preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Elemis Superfood Night Cream nočna krema za prehrano in hidracijo 50 ml
    Elemis Superfood Night Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Elemis Superfood Night Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani koži daje svežost in svetlost kožo pušča žametno mehko na dotik pomlajuje kožo in ji daje energijo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Elemis Superfood Blackcurrant Jelly Exfoliator revitalizacijski piling za prehrano in hidracijo 50 ml
    Elemis Superfood Blackcurrant Jelly Exfoliator, 50 ml, Pilingi za obraz za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Elemis Superfood Blackcurrant Jelly Exfoliator. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: učinkovito obnavlja kožo osvetljuje in izenačuje kožo odstranjuje odmrle kožne celice ne suši kože temeljito umije in očisti cel obraz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • Collistar Special Perfect Tan Active Protection Sun Face Cream krema proti gubam za sončenje SPF 50+ 50 ml
    Collistar Special Perfect Tan Active Protection Sun Face Cream, 50 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Collistar Special Perfect Tan Active Protection Sun Face Cream predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem preprečuje neenakomerno pigmentacijo kože ščiti pred delovanjem prostih radikalov preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi Sestava: brez alkohola brez silikonov brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Neutrogena Hydro Boost® vlažilna krema za obraz 50 ml
    Neutrogena Hydro Boost®, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Neutrogena Hydro Boost® bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Ziaja Sensitive učvrstitvena nočna krema za občutljivo kožo 50 ml
    Ziaja Sensitive, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Sensitive bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži pomirja draženje in rdečico odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Ziaja Cupuacu hranilna krema za obraz za dan in noč z regeneracijskim učinkom 50 ml
    Ziaja Cupuacu, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Cupuacu bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja globinsko hrani pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Juvena Rejuven® Men posvetlitvena krema proti gubam za moške 50 ml
    Juvena Rejuven® Men, 50 ml, Nega za dan in noč za moške, Lastnosti: kožo daje energijo obnavlja in poživlja
  • Juvena Juvelia® Nutri-Restore regeneracijska krema proti gubam 50 ml
    Juvena Juvelia® Nutri-Restore, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: obnavlja in poživlja
  • Sesderma Btses vlažilna gel krema proti gubam, ki nastajajo zaradi mimike 50 ml
    Sesderma Btses, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Sesderma Sesgen 32 regeneracijska krema za suho kožo 50 ml
    Sesderma Sesgen 32, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Sesderma Factor G Renew regeneracijska krema z rastnim faktorjem 50 ml
    Sesderma Factor G Renew, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Farmona Herbal Care Green Tea matirajoča dnevna in nočna krema za normalizacijo kože za mastno in mešano kožo 50 ml
    Farmona Herbal Care Green Tea, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Sesderma Retises CT pomlajevalna krema proti staranju kože 50 ml
    Sesderma Retises CT, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Sesderma Btses vlažilna krema proti gubam 50 ml
    Sesderma Btses, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Sesderma Btses bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto kožo pušča žametno mehko na dotik pomlajuje kožo in ji daje energijo obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer. Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte.
  • Oriflame Lucia toaletna voda za ženske 50 ml
    Oriflame Lucia, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska toaletna voda Oriflame Lucia je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava sadna dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Farmona Skin Aqua Intensive vlažilna nočna krema 50 ml
    Farmona Skin Aqua Intensive, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Farmona Skin Aqua Intensive bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in poživlja koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Sesderma Atpses spodbujajoča in krepilna dnevna krema za obnovo kožnih celic 50 ml
    Sesderma Atpses, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Sesderma Atpses bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Sesderma Resveraderm antioksidantna krema za obraz za obnovo površine kože 50 ml
    Sesderma Resveraderm, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Sesderma Resveraderm bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: izenačuje ton kože Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Garnier Bio Rosy Glow dnevna krema 3v1 50 ml
    Garnier Bio Rosy Glow, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Garnier Bio Rosy Glow bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto izenačuje ton kože intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Montale Mukhallat parfumska voda uniseks 50 ml
    Montale Mukhallat, 50 ml, Parfumske vode uniseks, Čar dišave je v tem, da je primerna tako za ženske kot tudi za moške. Vsak v njej najde svoje, na vsakem bo zadišala drugače. Uniseks parfumska voda Montale Mukhallat se na vaši toaletni mizici zagotovo ne bo izgubila, poleg tega pa si jo lahko delite s svojo drago polovičko. orientalska dišava topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti uniseks – za moške in za ženske
  • Montale Chocolate Greedy parfumska voda uniseks 50 ml
    Montale Chocolate Greedy, 50 ml, Parfumske vode uniseks, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan. Uniseks parfumska voda Montale Chocolate Greedy je izraz optimizma in občutka popolne sreče. gurmanska dišava sladka dišava orientalska dišava za vse, ki se ne bojijo izstopiti iz množice topla dišava, idealna za hladno vreme uniseks – za moške in za ženske
  • Ziaja Olive Oil krema proti gubam 30+ 50 ml
    Ziaja Olive Oil, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Saloos Cold Pressed Oils Bio Borage bio boragovo olje 50 ml
    Saloos Cold Pressed Oils Bio Borage, 50 ml, olja za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Saloos Cold Pressed Oils Bio Borage bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo pušča prožno in voljno hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • OPI Pro Spa regeneracijska krema za roke 50 ml
    OPI Pro Spa, 50 ml, Kreme za roke za ženske, Krema OPI Pro Spa popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Ziaja Rose Butter nočna krema proti gubam 30+ 50 ml
    Ziaja Rose Butter, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Ziaja Rose Butter vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Ziaja Rose Butter vlažilna dnevna krema 30+ 50 ml
    Ziaja Rose Butter, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Rose Butter bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost koži vrača mladosten videz ščiti kožo pred prostimi radikali Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • HASK Keratin Protein globinsko hranilni balzam za poškodovane in kemično obdelane lase 50 ml
    HASK Keratin Protein, 50 ml, Balzami za lase za ženske, Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju
  • HASK Argan Oil globinsko regeneracijski balzam za suhe in poškodovane lase 50 ml
    HASK Argan Oil, 50 ml, Balzami za lase za ženske, Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju
  • Eubos Hyaluron nočna regeneracijska krema proti gubam 50 ml
    Eubos Hyaluron, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Eubos Hyaluron bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Marc Jacobs Daisy Dream Forever parfumska voda za ženske 50 ml
    Marc Jacobs Daisy Dream Forever, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Marc Jacobs Daisy Dream Forever je izraz optimizma in občutka popolne sreče. sadna dišava cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Vichy Liftactiv Supreme nočna krema za učvrstitev kože in proti gubam z učinkom liftinga 50 ml
    Vichy Liftactiv Supreme, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Vichy Liftactiv Supreme bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Bielenda Only for Men Super Mat vlažilni gel proti sijaju in razširjenim poram 50 ml
    Bielenda Only for Men Super Mat, 50 ml, Nega za dan in noč za moške, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bielenda Only for Men Super Mat bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja odpravlja nastajanje aken izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Bielenda Only for Men Extra Energy intenzivna vlažilna krema za utrujeno kožo mešanica barv 50 ml
    Bielenda Only for Men Extra Energy, 50 ml, Nega za dan in noč za moške, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bielenda Only for Men Extra Energy bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja deluje proti nepopolnostim hitro se vpija intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Lierac Premium svilena nežna krema proti znakom staranja 50 ml
    Lierac Premium, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Lierac Premium vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje preprečuje neželen sijaj intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Sisley Moisturizer with Cucumber vlažilna krema z izvlečki kumarice 50 ml
    Sisley Moisturizer with Cucumber, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Sisley Moisturizer with Cucumber bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: pomlajuje kožo in ji daje energijo obnavlja in poživlja intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer. Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Mizon Placenta Ampoule Cream krema za regeneracijo in obnovo kože obraza 50 ml
    Mizon Placenta Ampoule Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Mizon Placenta Ampoule Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Dermacol Black Amber & Patchouli parfumska voda uniseks 50 ml
    Dermacol Black Amber & Patchouli, 50 ml, Parfumske vode uniseks, Odkrijte dišavo, ki je ni možno nikamor uvrstiti, kljub temu pa mojstrsko poudari osebnost svojega nosilca. Uniseks parfumska voda Dermacol Black Amber & Patchouli je prava dišava, ki vaši izvirnosti omogoči, da pride do izraza. sadna dišava lesna dišava citrusna dišava za ženske in moške dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Dermacol Honey Pomelo & Neroli parfumska voda za ženske 50 ml
    Dermacol Honey Pomelo & Neroli, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Če obožujete sadje, vas bo ženska parfumska voda Dermacol Honey Pomelo & Neroli povsem prevzela. Sladkim sočnim tonom sadnih plodov se je težko upreti, saj bodo zagotovo polepšali vsak vaš dan. sadna dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Nivea Cellular Expert Lift nočna krema za preoblikovanje obraza 50 ml
    Nivea Cellular Expert Lift, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Nivea Cellular Expert Lift bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Eveline Cosmetics Royal Snail dnevna in nočna lifting krema 50+ 50 ml
    Eveline Cosmetics Royal Snail, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz obnavlja in poživlja
  • Garnier Men Mineral Action Control + antiperspirant roll-on 50 ml
    Garnier Men Mineral Action Control +, 50 ml, mila in geli za prhanje za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Garnier Men Mineral Action Control + prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem nudi dolgotrajno zaščito ne draži občutljive kože Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh